Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů / Oznámení / VRAŤTE NÁM SVOBODU ! I bez okupace "5.ti spřátelenými armádami Varšavské smlouvy" je totalita opět v Ostravě ! Zkoušejí, co všechno si mohou dovolit ! / Komentáře

Necipujtenas.CZ

#1 Stát Washington hlásí další tristní případ selhání RFID čipovacího systému identifikace zvířat!

2014-08-22 16:47

Necipujtenas.CZ

#2 Prestižní Washington Times + Associated Press (AP) hlásí další selhání čipovacího systému!

2014-08-24 15:40

Necipujtenas.CZ

#3 Zprávy z ANTI-čipovací fronty. Celý svět mluví o selhávání čipování, jen Česká republika nikoliv!

2014-08-25 15:11

http://www.necipujtenas.cz

http://www.necipujtenas.cz/media/

 

  • Známý zpravodajský web „Huffington Post“ mj. zveřejnil varování zástupkyně „AKC Reunite“ (jedna z největších amerických firem zaměřených na péči o domácí čtyřnohé mazlíčky) před nefunkčním čipovacím systémem trvalé identifikace zvířat. Obchodní ředitelka výše uvedené společnosti - paní Dallas Harsová - vysloveně prohlásila, že je alarmující, když pouze „méně než 60%“ očipovaných psů, koček aj. živočichů má v databázích zaneseny „správné registrační informace“. Systém navrácení ztracených zvířat zpět domů k jejich chovatelům pak přirozeně nefunguje. 

 

  • Prestižní deník „The Washington Post“ hlásí další případ nefunkčního čipovacího systému trvalé identifikace zvířat. Díky neaktuálním informacím v databázi se nepodařilo podle implantovaného mikročipu dohledat chovatele ztraceného zlatého retrívra. 

 

  • Internetové stránky britského týdeníku „The Cornish Guardian“ (založen již roku 1901) popisují další případ nefunkčního čipovacího systému trvalé identifikace zvířat: neaktuální informace v chovatelské databázi. 

 

  • Web jednoho z vůbec nejčtenějších deníků naší planety „The Daily Mail“ představil svým čtenářům další případ nefunkčního čipovacího systému trvalé identifikace domácích čtyřnohých mazlíčků. Neaktuální informace v databázi chovatelských údajů znemožnily navrácení zatoulaného zvířete zpět k jeho chovateli.

 

  • Web britských novin „Birmingham Mail” (periodikum založeno roku 1870) informuje o případu migrujícího mikročipu v těle domácího čtyřnohého mazlíčka. - V případě, že by tuto skutečnost braly osoby skenující nalezená zvířata na lehkou váhu a nebyly by patřičně proškoleny, mohlo by dojít ke znefunkčnění celého čipovacího systému trvalé identifikace zvířat a ke zničení šance na vrácení nalezených psů/koček aj. zpět k původním chovatelům. 

 

  • Technologický web techtudo.com.br, který náleží pod křídla největší mediální skupiny v Latinské Americe s názvem „Organizações Globo“, seznámil své čtenáře s predikcí vývoje světa směrem k přijetí nových elektronických doplňků lidských těl včetně implantovaných mikročipů. Výše uvedené internetové stránky zároveň připomínají případy již úspěšně očipovaných lidských bytostí.  

 

  • Web srbského deníku „Blic” otiskl článek s údaji o některých známých případech očipovaných lidských bytostí. 

Necipujtenas.CZ

#4 Nejvyšší správní soud ČR vysvětluje mj. ostravským politikům: Likvidační pokuty za neočipování NE!

2014-08-26 16:28

Necipujtenas.CZ

#5 Šéfka "Společ. pro preven. krutosti na zvířatech LA“: Při ztrátě psa funguje nejlépe známka ne čip!

2014-08-28 17:13

Necipujtenas.CZ

#6 Americká manažerka střediska pro domácí mazlíčky: Pozor na nedokonalý systém RFID čipování!

2014-08-29 17:30

Necipujtenas.CZ

#7 Americká Agentura pro výzkum pokročilých obranných projektů: Mikročipy pro lidi o velikosti neuronů!

2014-08-30 17:49

Necipujtenas.CZ

#8 Zprávy o postupu čipování.

2014-09-01 18:01

http://www.necipujtenas.cz

 

  • Zajímavý případ očipovaného psa jménem Hector, kterého ještě jako opuštěného adoptovalo přímo italské město Donnalucata. Zvíře má povolen volný pohyb v ulicích, parcích, ve školách, pohostinstvích apod. Místní občané si jej velmi považují; chovají se k němu přátelsky; rádi se s ním mazlí: a hlavně Hector se už zařadil k místnímu koloritu. - Velmi inspirující příběh obzvláště pro Českou republiku, kde kralují tvrdá represivní opatření zaměřená na potlačení jakékoliv svobody zvířat a mnozí místní politici zde zřejmě asi vážně trpí zoofobií.

 

  • Kočičí přirozeností je cestování/podnikání dobrodružných výprav po okolí svého bydliště. Často se díky tomu stává, že také očipovaná zvířata mají vícero chovatelů aniž ti to o sobě vědí. Jde o nepochybnou výhodu pro čtyřnohé domácí mazlíčky: mohou se spolehnout na vícero lidí. - Naopak to způsobuje noční můry pro politiky, kteří si obzvláště v České republice vynucují tvrdá represivní opatření zaměřená na nepřirozené pojetí pořádku a potlačení jakékoliv svobody zvířat. 

 

  • Australské vydání „The International Business Times“ (IBT) promýšlí možnosti čipování lidské populace - podobně jako je tomu například v případě farmářských zvířat. Údajně by se skrze takový invazivní krok dali jednoduše sledovat zločinci, ale také lékaři (SIC!), automobily apod. IBT kupodivu upozorňuje na vážná etická rizika implantátů s mikročipy. 

 

  • Článek na webu známé americké konzervativní televize „Fox News Channel“ (FNC) přibližuje svým čtenářům možnosti čipování lidí a srovnává takový invazivní krok se známými implantacemi identifikačních mikročipů domácím čtyřnohým mazlíčkům. Text obzvláště vyzdvihuje údajné výhody přijetí čipu do těla člověka v případě vojáků, novinářů (SIC!), dětí, lékařů (SIC!) aj. FNC ovšem dále zmiňuje rozsáhlá etická rizika čipování.

 

  • Technologický web „CNET“ promýšlí ve svém článku možnosti napájení nejrůznější drobné elektroniky přímo energií z lidského těla skrze implantáty neodymových magnetů v kombinaci s RFID mikročipy: vše v marketingově-líbivém provedení např. v podobě piercingu/šperku. 

 

  • Studie globální společnosti A.T. Kearney predikuje, že každý druhý uživatel chytrého telefonu podlehne do roku 2018 mánii sebe-měření tělesných/biologických procesů pomocí nejrůznějších senzorů - mikročipů (umístěných na/v lidském těle) - včetně sdílení/porovnávání naměřených dat s odborníky, přáteli i veřejností. 

 

  • Hráči amerického fotbalu budou spolu s trenéry sledovat všechny míče pomocí implantovaných mikročipů. Následným skenováním dat získají z každého čipu skrze aplikace v chytrém mobilu informace o pohybu a kompletní historii míče. 

 

  • Úvahy vedení Australské národní ragbyové ligy („The National Rugby League“, NRL) o zavedení sledování všech herních míčů pomocí implantovaných mikročipů. Následným skenováním dat by bylo možné získat z každého čipu skrze aplikaci v chytrém mobilu informace o pohybu a kompletní historii míče.  

 

  • Sledování tělesné kondice dětí pomocí chytrých telefonů a mikročipů umístěných v plenkách. 

Necipujtenas.CZ

#9 Francouzští zemědělci se bouří proti vynucování čipování: Vzniká evropský ANTI-čipovací disent!

2014-09-04 18:05

Celý článek plus dokumenty francouzské Farmářská konfederace („La Confédération paysanne“) včetně dalších materiálu ke stažení níže v PDF:

http://tinyurl.com/ohaw4f4

Více se dočtete na : http://www.necipujtenas.cz/#ixzz3CN3uuQuH