MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#10676 Re: Re: Miloš Zeman ovšem chválil Čínu za porušování lidských práv....

2014-11-12 13:24

#10626: XY - Re: Miloš Zeman ovšem chválil Čínu za porušování lidských práv.... 

 Zemana navrhli a zvolili většinou komunisti a jejich pohrobci!Před rokem 1989 jsem neviděl tolik zla na "obyčejných"komunistech,jako vidím po pětadvaceti letech!Zeman se upsal Falmerovy,jak satanovy a nyní se činí maximálně!Proto tak vypadá a bude vypadat ještě hůř!Ospravedlňovat ho může jenom stejný otrok zla a hlouposti,jako je Zeman!Špinit a házet mrvu na nevinné,nebo mnohem lepší než jsou sami,to jim komunistům a jejich lokajům vždy šlo nejlépe!Fuj,fuj,fuj!


Nepřihlášený uživatel

#10677 V podstatě nikdy nevolíme jen jednotlivce, ale vždy také ty, kteří jej budou .....

2014-11-12 13:25

Miloše Zeman porušoval masivně zákon o přímé volbě a to nejen délkou jeho kampaně (více jak rok) ale velmi podivným financováním. Kampaň jej přišla na stovky milionů korun o kterých Miloš Zeman není schopen říci, jak se k nim dostal. Porušování zákona o volbách je komunisticko nacistickou praktikou, je to vůbec jeden z nejhorších zločinů proti demokracii, tedy "ono přání většiny" v případě Miloše Zemana připomíná ona vítěství komunistů ve východní Evropě po válce a to i následnými kroky, stejně vítěství fašistů či nacistů před válkou v Evropě. Opravdu těžko se rozhoduje, co je Miloš Zeman více jestli komunista nebo nácek nejspíš v sobě Miloš Zeman kombinuje obě tyto zrůdné ideologie obdobně jako to dělá Putin, Lavrov, Medveděv, Remek, atd. atd. 

Gainsbarre

#10678

2014-11-12 13:25

Nejprve spokojene konstatovani toho, ze prazskou "lumpenkavarnu" za pouhych nekolik dnu navstivilo pres 80000 stamgastu - mistnich i prespolnich. DIKY !!!

Podivuhodne jedine, s cim se da se soudruhem Zemanem souhlasit je jeho averze k Islamu, ale protoze na prvni pohled je zrejme, ze i tim vlastne nadbiha sirokemu spektru fobii maleho ceskeho cloveka, tak i tenhle aspekt je zpochybnovatelny. Pan prezident je kovany demagog, jehoz motorem je snaha ziskat stale vice moci a bez jakekoliv zabrany k tomu ucelu pouzit kohokoliv a cokoliv. Uz ted ma soudruh Zeman v torbe diktatorske lampasy a marsalskou hul.  

PRYC S NIM !!!


Nepřihlášený uživatel

#10679 Re: Re:

2014-11-12 13:27

#10666: XY - Re:  

 Vy budete ale veselá kopa ... Takže zastánci toho lháře a sprosťáka mají svůj rozum a nepapouškují , zatímco odpůrci si nechají jenom něco podsouvat , pořádají hony a blbnou - ALE nebuďte smutná , takhle lekračních je vás tady víc ...


Nepřihlášený uživatel

#10680 Petice zdaleka nepopisuje jen oplzlosti z posledních Hovorů z Lán.....

2014-11-12 13:27

...petice naprosto vážně a věcně popisuje současný stav konkrétní ústavní funkce. 

Když se ptáte, co signatáři zažili, bylo by spíše potřeba se ptát, co zažil Miloš Zeman, který vlastně v kapitalismu nikdy nepracoval, nikdy nemusel předkládat svojí práci soukromému zaměstnavateli, nikdy se tedy nemusel svojí prací "zaplatit". Co více Miloš Zeman nikdy nebyl zaměstnavatelem, neví jak je to složité mít zaměstnance. Kromě toho Miloš Zeman si dokonce ani nikdy nedokázal vydělat tolik peněz, aby je mohl nějak smysluplně spravovat, tedy aby se svými úsporami dokázal překonat inflaci a své úspory nepřicházel a přesto se tváří, že vše umí, vše dokáže a ví vše nejlépe a to přesto, že se obkopil bandou zločinců, StBáků, komunistů a KGBáků. Jak to s takovým "týmem" vlastně chce dokázat, vše co nasliboval. Nebude to spíše tak, že jeho počínání bude opět morální a ekonomickou devastací této země jako v době, kdy spolukradl 15 mld. hotovosti z MUS a kdy masivně zadlužoval tuto zem? http://goo.gl/5jqZS, http://goo.gl/gzMDoo

Pít

#10681

2014-11-12 13:27

Tak jsem se byl podívat na Zemana v Ostravě, Zeman byl úplně v hajzlu přišel tam ožralej a studenti mu to tam pěkně nandaly, ani si neškrtl :o))))))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#10682 80 000 podpisů pod peticí se vám zdá málo?

2014-11-12 13:28

Není jich málo, je to číslo skvělé. Netvařme se, že přístup k internetu má každý a že každý má čas se zabývat politikou. Tomu tak není, pokud by to šlo, mohlo by se volit každý den, proto také ona "přímá demokracie" je v podstatě naprostým nesmyslem. Projednání zákona v parlamentu ve 200 lidech trvá mnoho měsíců a tedy byste očekával, že bude 2 mil podpisu za 10 dní? Ne nic takového možné opravdu není a bylo by nainví se domnívat, že se tak stane. 

Miloš Zeman vedl svou hanebnou kampaň více jak rok, aby získal 2 mil voličů, vynaložil na to stovky milionů korun, které někde ukradl či kdo ví kde získal, nikdy se k tomu nevyjádříl, nikdy nedoložil, kolik za tu hanebnost utratil a tady za 0 Kč byste očekával že bude 2 mil. podpisů za 10 dní i z tohoto důvodu a z počtu podpisů je zřejmé, jakým byl Miloš Zeman odporným manipulátorem a jakým zločincem tedy ve své podstatě je. 

XY

#10683 Re:

2014-11-12 13:29

#10665: -  

 Vy jste jasnovidec ?.....Tak to Vám opravdu závidím....a co jste Vy....jak byste se charakterizoval....:o))))


Nepřihlášený uživatel

#10684

2014-11-12 13:29

Doufejme, že se jeho šikovná dcerka "nepotatila".To by byl pro ní doživotní trest.


Nepřihlášený uživatel

#10685 Je nepochybné, že by Hrad vypadal jinak, kdyby byl zvolen demokrat.

2014-11-12 13:30

Je nepochybné, že zločinci typu Mynáře, Nejedlého, Čuby či Žáka by na Hrad v takovém případě přístup neměli. To je věc naprosto jednoznačná. Co je ale daleko horší, že současné masivní porušování ústavnosti bude mít přesah do dalších let, stejně jako má masivní porušování zákonů a ústavnosti v době oposmluvního kupčení, přesah do dnů dnešních. http://goo.gl/5jqZS, http://goo.gl/gzMDoo


Nepřihlášený uživatel

#10686 Petice zdaleka nepopisuje jen oplzlosti z posledních Hovorů z Lán.....

2014-11-12 13:31

 Petice ja napsaná skvěle. Přesně vystihuje stav ústavní funkce a smyslem petice není popřít jakoukoliv volby, kdy já si myslím, že tím, že Zeman masivně porušoval zákon o přímé volbě délkou kampaně a podivným financování v objemu stovek milionů korun z volby demokratické udělal volbu minimálně zmanipulovanou. 

Proč se občanská společnost neaktivizovala v době Klause, který se od Zemana skutečně liší jen tím, že je Gottwaldem voňavým, spočívá v setrvačnosti a také v tom, že společnost zaznamenávala vývoj k lepšímu. Vstoupili jsem do EU a z tohoto se to poměrně dlouho žilo, stoupla zaměstnanost, stoupaly platy, přestože socani zadlužovali stejně jako Klaus se Zemanem tedy tempem zdvojnásobení státního dluhu za 4 roky, ale už zdaleka díky růstu zaměstnanosti a platů nebyly vidět jejich masivní zlodějiny založené v době oposmluvního kupčení. Topolánkova vláda byla děsivá, to je bez nejmenších pochyb, skončila ale po třech letech a Klaus to "zamázl" komunistou Fischerem. Nečasova vláda ovšem udělal obrovský pokrok v demokratičnosti společnosti, uvolnila ruce policii, státním zástupcům a soudům. Přestala plně tuto část moci manipulovat. 

Dnes jsme ovšem v situaci, že s Neburešem na min. financí vlastně "couváme" není zde pokrok ani demokracii ani v ekonomice státu. Rozpočet má v době růstu 100 mld. deficit což je děsivé číslo a připomíná opět zadlužování socany v době oposmluvní a pooposmluvní. Když se k tomu přidají ještě oplzlosti, podivné nadbíhání Rusům, schvalování zločinnosti Putina na Krymu a Ukrajině, je logické, že i české společnosti prostě dochází trpělivost. 


Nepřihlášený uživatel

#10687 Miloše Zemana není možné jakkoliv špinit či dehonestovat....

2014-11-12 13:32

 ....lije na sebe celé hektolitry vlastních exkrementů, kdykoliv otevře ústa a pronese nějaký ten "bonmot" přesněji řečeno sprosťárnu či oplzlost. 

Bruncvík

#10688 Re: Miloš Zeman prohlásil že "poválečné uspořádání Evropy musí být zachováno"....

2014-11-12 13:32

#10326: - Miloš Zeman prohlásil že "poválečné uspořádání Evropy musí být zachováno".... 

 Ty náš mučedníku, utři si nos, ať ti nevybouchne a neutrhne tu tvoji dutou makovici!


Nepřihlášený uživatel

#10689 Miloš Zeman je dle mého názoru velezrádcem a to proto, že jako "nedemokrat" - je vše jiné jen ne ...

2014-11-12 13:33

....demokrat setrvává dlouhodobě v ústavní funkci. Ústava přitom ústavním činitelům nařizuje, aby byli demokraty, tedy Miloš Zeman setrváváním v ústavní funkci porušuje dlouhodobě ústavu a tedy páchá velezradu. Ústava se nijak nezměnila tím, že byl do ústavní pozice dopraven nedemokrat a to ještě za pomoci odporného porušování zákona o přímé volbě.  Nelze přehlížet znění preambule a nelze přehlížet znění slibu prezidenta proto, že se pod ním podespala osoba oplzlá obklopená zločinci. Na textu se nic nezměnilo, je to pořád stejný slib, Miloš Zeman jej ovšem není schopen dodržovat. 


Nepřihlášený uživatel

#10690 Každý volič Miloše Zemana by se měl zamyslet na makroekonomickými daty z let 98-02.

2014-11-12 13:34

 Velmi vám doporučuji makroekonomická data na ČSÚ, byl to proletáře Mioš Zeman oposmluvně kupčící s proletářem Klausem, kteří zde za 4 roky zdvojnásobili státní dluh a co více za situace, kdy nezaměstnanost nepoklesla ani do 0,5 % bodu a naopak proti roku 1998 masivně narostla a dosahovala hodnot, za které by Kalouska nejspíš odboráři ukřižovali. Není divu, byl to Miloš Zeman kdo spolukradl 15 mld. hotovosti z MUS, kterou provázeli vraždy, to se logicky musí pro projevit v životě každého, kdo se toho zločinu účastnil. http://goo.gl/5jqZS, http://goo.gl/gzMDoo

XY

#10691 Re: Re: Re:

2014-11-12 13:35

#10679: - Re: Re:  

 Odpůrci pana Zemana mi nevadí,ale přečtěte si ještě jednou svůj komentář...."zastánci lháře a sprosťáka"....to je tolerance a demokracie?...mohu napsat nesouhlasím s prezidentem.....,nelíbí se mi....atd.....ale Vy použijete to ,že je to lhář a sprosťák....to je opravdu ubohé.....a opravdu jsem veselá kopa  a taky proč ne,že...:o))))


Nepřihlášený uživatel

#10692 V podstatě nikdy nevolíme jen jednotlivce, ale vždy také ty, kteří jej budou .....

2014-11-12 13:35

 

...obklopovat či kterým je schopen se obkopit. V té minimální rovině je to rodina dotyčného. Miloš Zeman podobně jako Otec Ubu má vlastně problém už v rodině, ale mnohem zásadnější problém je, že nejspíše v ČR neexistuje člověk kulturní, mravný a schopný, který by jakkoliv chtěl spojit své jméno s Milošem Zemanem, proto má kolem sebe lidi jako je zloděj EU dotací Mynář, Lukoil Nejedlý, šišlavý a neskutečně hloupý Kmoníček nebo mluvčí, který už se nemůže ani podívat do zrcadla, kolik křiváren už musel vyřknout Ovčáček, kterého mu tam poslal Klaus. Není to všechno, jsou tam také StBáci a komunisté za všechny Čuba a Žák. Miloš Zeman kolem sebe vlastně stejně jako Otec Ubu shromáždil tu nejhorší pakáž, která politika v této zemi je schopna vyprodukovat. Lidi hloupé, bezcharakterní a z velké části zločince, kterým Miloš Ubu zajištuje zatím beztrestnost. Toto je vlastně daleko zásadnější, než jakékoliv jeho oplzlosti, neboť toto jednoznačně znamená, že Hrad "pracuje" přímo proti zájmům lidí mravných, kulturních a vzdělaných. 


Nepřihlášený uživatel

#10693

2014-11-12 13:35

Ten čurák prezidentem je největší ostuda této země. Stydím se za něho a jeho voličům vzkazuju CHCÍPNĚTE PITOMÁ RUDÁ CHÁTRO !!!

Bruncvík

#10694 Re:

2014-11-12 13:35

#10335: -  

 Pan Havel by měl z vašeho stupidního blábolu velikou radost. Škoda že si toho opilce,zloděje a lháře  tak brzo odnesl v režném pytli rohatej...


Nepřihlášený uživatel

#10695

2014-11-12 13:37

Snad něco změní
Bruncvík

#10696 Re: Zeman je prezident lidu a né Kalouskovejch pravičáků

2014-11-12 13:38

#10342: Jarek - Zeman je prezident lidu a né Kalouskovejch pravičáků 

 Tímto stručným,věcným a moudrým příspěvkem vytočíte havloidní jakobyhumanisty do modra...


Nepřihlášený uživatel

#10697 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-12 13:38

#10675: - Re: Re: Re: Re:  

 No, bravo, teď jste mi to nandal!

XY

#10698 Re:

2014-11-12 13:38

#10672: -  

 A Vy jste spadnul na hlavičku....máte vůbec internet a umíte v něm hledat ????? "o))))


Nepřihlášený uživatel

#10699 Re: Podporuji pana prezidenta

2014-11-12 13:39


Nepřihlášený uživatel

#10700 Jsou voliči Miloše Zemana skutečně hlupáci, kteří jak velkým zloděj Miloš Ubu je?

2014-11-12 13:39

 Velmi vám doporučuji makroekonomická data na ČSÚ, byl to proletáře Mioš Zeman oposmluvně kupčící s proletářem Klausem, kteří zde za 4 roky zdvojnásobili státní dluh a co více za situace, kdy nezaměstnanost nepoklesla ani do 0,5 % bodu a naopak proti roku 1998 masivně narostla a dosahovala hodnot, za které by Kalouska nejspíš odboráři ukřižovali. Není divu, byl to Miloš Zeman kdo spolukradl 15 mld. hotovosti z MUS, kterou provázeli vraždy, to se logicky musí pro projevit v životě každého, kdo se toho zločinu účastnil. http://goo.gl/5jqZS, http://goo.gl/gzMDoo