MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#107726 Existuje nějaký kriminálník, který by ve vazbě tvrdil, že zločin spáchal?

2017-04-28 10:39

Rusko a USA se přetahují o hackera, který údajně ovlivnil americké volby. O jeho osudu rozhodne česká justice

 
 
  • Ruský hacker loni zadržený v Česku dva týdny před soudem, který rozhodne o jeho vydání buď do USA, nebo Ruska, promluvil o svém věznění.
  • Přes svého advokáta tvrdí, že se jej před americkými volbami tajní agenti FBI při výslechu snažili přinutit k přiznání.
  • "Nutili jej, aby se přiznal k tomu, že se účastnil proniknutí do sítě Demokratické strany," řekl HN Nikulinův advokát Martin Sadílek.

.....ruský hacker přece nění Stachanovcem, který by se přiznal, že při rekordu podváděl, není ani Meresjevem, který by létal i bez nohou, je takovým Mičurinem digitálního věku, takovým podvodníčkem, stavitelem Putinkinových vesnic za účelem "vytvoření dojmu". 


Nepřihlášený uživatel

#107727 Re: A "modrá kniha" tedy pamflet o Kalouskovi Babišovi analytickou zprávu z podsvětí.....

2017-04-28 10:40

#107685: - A "modrá kniha" tedy pamflet o Kalouskovi Babišovi analytickou zprávu z podsvětí..... 

 

Tady je to konečně napsáno naprosto přesně:

Janečkova zpráva pro poslance je jen manipulace s čísly, říká bývalý šéf finanční správy Žežulka

V roce 2012 totiž přes 500 podnikatelů a firem využilo tehdejší "díry" v zákonu a nechalo své společnosti vydat dluhopisy v nominální hodnotě jedné koruny, ovšem v miliardových sériích. Z jejich úroků jim pak plynuly nezdaněné desetimiliony korun, o stejné částky si jejich firmy snižovaly daňové základy. 

Andrej Bureš Babiš si z občanů dělá opravdu legraci - sám do svého poslaneckého!!!!! pozměňovacího návrhu jasně sdělil, že bylo vydáno dluhopisů, kterých se jeho pozm. návh měl týkat za 164 mld. s úroky v intervalu 1,75 - 17,5 % se splatností od jednoho roku až do 50 let!!!!!!!

Tedy při průměrném úroku mírně na 10 %, počítejme 10 % je daňový základ celkem z kterého je páchán daňový podvod 16,4 mld. na straně právnické osoby spojené (pro ilustraci Babiš Agrofert) je neoprávněný odpočet nákladů, tedy 19 % ze 16,4 mld. za všechny a na straně fyzické osoby spojené ( pro ilustraci Andrej Babiš - Andrej Babiš) se jedná o 15 % nezdaněného příjmu opět ze 16,4 mdl, pokud skutečně všechny takto vydané dluhopisy nakoupili osoby spojené, tedy osoby které na jedné straně stolu podnikají a na druhé straně stolu tatáž osoba je osobou soukromou. Celkový daňový únik za rok by byl neuvěřitelných 5,6 mld. 

Janeček si myslí, že jsou na tom s idiocií všichni poslanci jak Miloš Zeman. 

 

"Uvedená čísla nevypovídají nic o kontrolní činnosti finanční správy vykonávané ve vazbě na problematiku korunových dluhopisů,"  dodal Žežulka. Janečkův šéf a ministr financí Andrej Babiš přesto trvá na tom, že zpráva je pro poslance dostatečně relevantní. "Zběžně jsem se s ní seznámil, myslím, že zpráva dokazuje, že daňová správa kontroluje i majitele korunových dluhopisů," uvedl Babiš. 


Nepřihlášený uživatel

#107728 Miloš Zeman si zase hraje na idiota, poslanci mluví do steno záznamu, pokud mluví ve ....

2017-04-28 10:42

 

„Sněmovna nemá co ukládat. Může doporučit, vyjádřit stanovisko a podobně,“ kritizoval iniciativu poslanců Zeman. Pokud jsou podle něj pochybnosti o podnikání Babiše, má každý možnost podat trestní oznámení.

....Sněmovně a ti, kteří vystoupili 15.4.2017 v bodu Daňové podvody ministra financí, tak ti všichni mluvili veřejně a žalobu podali. Policie, jak idiot Zeman velmi dobře ví, musí konat, kdykoliv se o trestné činnosti dozví, trestná činnost Andreje Babiše Agrofet - Babiš osoby spojené páchající daňový podvod byla vystoupeními poslanců zdokumentována, řekl bych, více než přesvědčivě. 

Poslanec tedy není v takové situci povinen podávat explicitně trestní oznámení, vystoupili veřejně a jasně to sdělili a to dokonce i poskok Babiše Faltýnek. 

Proč Bradáčová dosud žádný úkon neudělal nebo jej nesdělila veřejnosti, je trošku nejasné. Předseda RV Sněmovny byl skutečně velmi adresný a já bych po jeho vystoupení očekával, že policie zahájí úkony proti Janečkovi prakticky okamžitě po vystoupení předsedy RV Sněmovny na plénu 15.4.2017. 

Zatím mi to připadá, že je Bradáčová zaměstnankyně Babiše a ne nejvyšší státní zástupkyně. 


Nepřihlášený uživatel

#107729 Daňový podvodník vede v žebříčku popularity, co jsme to za stát?

2017-04-28 11:39

V žebříčku popularity vedou mezi politiky Babiš a Stropnický. Sobotka se propadl na šesté místo


  • Dlouhotrvající dění kolem ministra financí a předsedy hnutí ANO Andreje Babiše mu na popularitě neubírá, stále je nejoblíbenějším politikem.
  • Vyplývá to z dubnového průzkumu agentury STEM.
  • Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) se od ledna propadl z třetího na šesté místo, podporu mu vyslovilo 39 procent tázaných.

Nepřihlášený uživatel

#107730 Re: Re:

2017-04-28 11:40

#107681: - Re:  

 HOAX!


Nepřihlášený uživatel

#107731 Re: Re: Re:

2017-04-28 11:43

#107730: - Re: Re:  

 Co ti připapdá jako hoax, že rusáci nevedeou hybridní propagandistickou válku proti demokratickým zemím? A co tedy jsou ty odporné pro-ruské propagandistické lži? To je jen neorganizovaná banda nějakých pitomců? Proč jsou tyto lži ve všech hlavních evropských jazycích a ještě v češtině? Protože si nás ruská pakáž tak oblíbila, když sem v roce 1968 přiskákali v počtu 500 000 rusáků s kalašnikovy? 


Nepřihlášený uživatel

#107732 Re: Re: A "modrá kniha" tedy pamflet o Kalouskovi Babišovi analytickou zprávu z podsvětí.....

2017-04-28 11:45


Nepřihlášený uživatel

#107733 Re: Re: Re: A "modrá kniha" tedy pamflet o Kalouskovi Babišovi analytickou zprávu z podsvětí.....

2017-04-28 11:47

#107732: - Re: Re: A "modrá kniha" tedy pamflet o Kalouskovi Babišovi analytickou zprávu z podsvětí..... 

 V čem nemá minulý šéf finanční správy pravdu? Zkus ten tvůj výkřik konkretizovat. 


Nepřihlášený uživatel

#107734 Není se co divit, osoby spojené jsou v zákoně o dani z příjmu definovány od roku 1992....

2017-04-28 12:18

Babiš doručil dopis Sněmovně, čeká, že Sobotkovi stačit nebude

.....všichni kdo podnikáme bychom chtěli naše zisky z našich společností (právnických osob - Babiš Agrofert) vyvádět na nás osobně (Babiš Babiš) a nedanit je nebo velmi málo a nebo i docela dost 15 % ale pořád velmi málo proti tomu jak daní právnícké osoby. 

Tvářit se ovšem když tak učiníme, že je to něco legálního, tak v tom je přeborníkem jen Andrej Bureš Babiš, neb to se skutečně nijak vysvětlit omluvit nedá, dá se spoléhat na jedinou věc, že to finanční úřad nebude zkoumat. 

Babiš je ovšem v pozici, že Janečkovi přímo zakázal, aby to zkoumal i to bychom všichni, kdo podnikáme samozřejmě chtěli, říci finanční správě "nic nezkoumej" vše je "legální" :-). Mimochodem tím, že Janeček jeho příkazu poslechl se s obrovskou pravděpodobností dopustil trestného činu a dnes už Janeček opravdu hraje o to, na jak dlouho v kriminále skončí, neb jej před kriminálem nejspíš nikdo ochránit nemůže, úředník po "odluce úředníků od politiků" díky zákonu o státní službě musí rozhodovat naprosto nezávisle na politicích a v souladu se zákony. To Janeček s velkou pravděpodobností nedělal. 

Co je jisté po jednání pléna Sněmovny 15.4.2017 a po jednání rozpočtového výboru Sněmovny v 8.4.2017, že Babišem emitované a Babišem nakoupené dluhopisy je daňový podvod, o tom dnes není ani těch nejmenší pochyb, Babiš by neuspěl s jeho "vše bolo legalne" u  žádného soudu, snad kdyby mu zase svědčil jeho nadřízení úd z StB, tak to leda :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#107735 Re: Re: Re: Re: A "modrá kniha" tedy pamflet o Kalouskovi Babišovi analytickou zprávu z podsvětí....

2017-04-28 12:25


Nepřihlášený uživatel

#107736 Re: Re: Re: Re: Re: A "modrá kniha" tedy pamflet o Kalouskovi Babišovi analytickou zprávu z podsvětí

2017-04-28 12:37

#107735: - Re: Re: Re: Re: A "modrá kniha" tedy pamflet o Kalouskovi Babišovi analytickou zprávu z podsvětí.... 

 Nikoliv, minulý šéf je proto, že je Andrej Bureš Babiš naprostý blázen a vyházel lidi, kteří o správě státu a jeho finanancí cosi věděli, pak se dostal do situace, že se mu hroutilo a hroutí pod rukama. Žije z podstaty, kterou připravil Kalousek:

- překlenutí odbytové krize s minimální až dokonce marginální nezaměstnaností

- stabilizace výdajů státu

- elektronická státní pokladna

- půjčky státu od odbčanů

- přes všechny těžkosti čerpání EU dotací s účinkem do růstu HDP

To mělo důsledek v prvních letech "po Kalouskovi"

- poměrně masivní růst nad 4 % HDP, o kterém se dnes Babišovi může jen zdát a to už druhý rok za sebou.... tedy Babiš růst ani neudržel, natož aby jej akceleroval

- Babišův růst je tažen jen a pouze vnitřní poptávkou, což je potenciálně katastrofické, neb to připomíná "růst" idiota Miloše Zemana, který zemi zadlužoval tempem nevídaným navíc s růstem nezaměstnanosti

- tzv. přebytek je důsledek bohužel jen nepostavení silnic a dálnic, tedy neplnění toho, co má vláda dělat - tedy vytvářet infrastrukturu pro podnikání - což je jeden z klíčových úkolů vlády

Babiš potenciál vyčerpal a přišel s idiotskými nápady

- idiotské nápady Babiše s kontrolním hlášením a EET nepřinesli státu nic, Babiš není schopen v kontextu růstu HDP, vysoké zaměstnanosti a obrovském růstu maloobchodního prodeje najít ani deseti procenta výběru daní, která by měla připadnout na EET a kontrolní hlášení, veškerý nárůst je tažen právě maloobchodem, růstem HDP, růstem mezd a nízkou nezaměstnaností, na kterou Babiš nemá žádný kladný vliv. 

- kdo si dnes vzpomene, že Babiš nechal prověřit statisíce faktur státní správy a výsledek byl, že nenašel jedinou korunu, která by byla proplacena nějak podezřele?

- kdo si dnes vzpomene na to, že říkal, že se tu ročně rozkrade DPH z pohonných hmot v desítkách miliard a přitom stát vybere na DPH z pohonných hmot celkem cca 25 mld. korun a kdo si vzpomene, že o tomto jeho blábolu Babiš sám prohlásil, že to byl blábol? 

- Daňová "kobra" vyjde stát nejpsíše na násobky toho, co "jako zachraňuje". Tedy je to podvod, pokud to fungovalo jako "firma", byla by to katastrofa. 

- Babiš je podvodník a to ve všech směrech a celoživotně. Je to mladší verze idiota Zemana a to nemluvím o tom, že Agrofert a jeho řízení spíše vypadá, že je tam Babiš jen luxusní bílý kůň rusáků, neb tak jak Babiš "podniká" tak to bych řekl je model CCCP. 


Nepřihlášený uživatel

#107737 Rusové skutečně nebyli osvoboditelé......

2017-04-28 12:49

http://www.lidovky.cz/foto.aspx?galerie=konvoj-osvobozeni

....to je naprostá realita. Osvoboditel totiž neznásilňuje, nekrade, nezavléká občany do zahraničí, aby je zavřel do gulagu a především, nezavádí odpornou totalitu naprosto shodnou s tou nacistickou, neboť komunistická totalita se od té nacistické liší jen tím, jak získává zdroje na to zůstat u moci. 


Nepřihlášený uživatel

#107738 Výzvědná loď co "nevidí" v mlze několikrát větší loď .....

2017-04-28 12:55

Interfax: Potopená ruská loď vezla speciální aparaturu, posádka ji zničila

 
 
Ruská výzvědná loď, která se ve čtvrtek potopila v Černém moři, měla na palubě „speciální aparaturu“, kterou se před zkázou plavidla podařilo posádce zničit. Napsala to agentura Interfax s odvoláním na informované zdroje. Loď se potopila nedaleko Bosporského průlivu po nárazu s obchodním plavidlem.

....na širém moři, to je možné opravdu snad jen v rusákově. Co tam malého tato loď vyzvídá, že nevidí loď velikosti malého tankeru, to je opravdová záhada. 


Nepřihlášený uživatel

#107739 Sobotka podrazil Zemana protože se rozhodl v pozici poslance, že ho nebude volit?

2017-04-28 13:12

Sobotka dělá jen podrazy, tvrdí Babiš. Opozice žádá, aby premiér zasáhl

 
Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek tvrdí, že by si premiér a šéf ČSSD Bohuslav Sobotka neměl počínat jako sebevrah a přebírat politickou odpovědnost za ministra financí Andreje Babiše. Podle šéfa ODS Petra Fialy má Babiše odvolat. Lídr ANO pro změnu na Sobotku zaútočil. „Pan Sobotka dělá celý život podrazy, podrazil prezidenta, podrazil mě, podráží celý život,“ řekl Babiš.

Babiš je snad idiot, který nesložil slib poslance? Co to tady daňový podvodník Babiš zkouší? Navíc volba byla tajná, není zřejmé, jestli Sobotka Zemana volil či nikoliv. Dnes je navíc zřejmé, proč bylo správné Zemana nevolit. 


Nepřihlášený uživatel

#107740 Jsou zločiny, které komunistická pakáž nemůže nikdy ničím odčinit......

2017-04-28 13:18

Manželka Otty Wichterleho: Měli jsme za čočky dostat obrovské peníze


Nepřihlášený uživatel

#107741 Re: Jsou zločiny, které komunistická pakáž nemůže nikdy ničím odčinit......

2017-04-28 13:19


Nepřihlášený uživatel

#107742 Re: Re: Jsou zločiny, které komunistická pakáž nemůže nikdy ničím odčinit......

2017-04-28 13:27

#107741: - Re: Jsou zločiny, které komunistická pakáž nemůže nikdy ničím odčinit...... 

 :-) já nikdy žádným komunistou nebyl, zločin spáchaný na rodině pana Wichterleho je zločinem vás voličů nacionálního komouše Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#107743 Premiér měl dávno převzít odpovědnost za administrativu Hradu a vykopat ruskou a čínskou.....

2017-04-28 13:36

Kalousek: Sobotka měl konat už před rokem

Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) měl odvolat šéfa státní kasy Andreje Babiše (ANO) už před rokem, když se řešila kauza ohledně Čapího hnízda. Novinkám to v rozhovoru řekl předseda opoziční TOP 09 a někdejší ministr financí Miroslav Kalousek. Oznámil rovněž, že pokud se neobjeví nějaký nový kandidát na prezidenta, TOP 09 téměř na sto procent podpoří bývalého šéfa Akademie věd Jiřího Drahoše.

....komunistickou pakáž z okolí Miloše Zemana. Samozřejmě měl dávno konat v podvodech s korunovými dluhopisy, o tom není pochyb. Měl konat hned v roce 2013, kdy nebyly provedeny kontroly nákupu korunových dluhopisů osobami spojenými a v roce 2014 měla být doměřena daň a lidé jako Babiš a Jančura měli být pohnáni před soud. 


Nepřihlášený uživatel

#107744 Re: Daňový podvodník vede v žebříčku popularity, co jsme to za stát?

2017-04-28 14:00


Nepřihlášený uživatel

#107745 Re: Re: Daňový podvodník vede v žebříčku popularity, co jsme to za stát?

2017-04-28 14:06

#107744: - Re: Daňový podvodník vede v žebříčku popularity, co jsme to za stát?  

 Babiš je především daňový podvodník, to je dnes pravděpodobnost hraničící s jistotou. Proč dosud jeho daňové podvody nebyly trestány je tím, že on sám přímo zakázal šetření daňového podvodu, kterého se dopouští. 

Babiš tím prokázal, že je komunistou se vším všudy. Jeho přístup k podnikání je komunistický, nepodniká, neriskuje, okrádá stát na daních a to mu tvoří "zisk" přičemž hodnotu majetku mu navíc navyšují "soudní znalci", kteří mu před koncem časového testu držení akcií akcie vždy na jeho přání "zhodnotí", kdy ze zisku z takového prodeje následně Babiš neplatí žádnou daň. 

Babiš zpopularizoval slovo karusel, ale minimálně to vypadá, že uvnitř Agrofertu sám karusel na vyvádění zisků do oblasti nedanění provozuje. 


Nepřihlášený uživatel

#107746 Ten Musk je hroznej podvodník, jako všichni američani :DDDD

2017-04-28 15:20

Mars nikdy neuděláme obyvatelným. Zapomeňte na to, jde jen o drahé sny, varují vědci


Nepřihlášený uživatel

#107747 Re: Ten Musk je hroznej podvodník :DDDD

2017-04-28 16:11

#107746: - Ten Musk je hroznej podvodník :DDDD 

 Když to říká čínská televize, tak to musí být zaručeně pravda :-)

Před pěti lety se zdálo nemožné, že bude přistávat první stupeň rakety dlouhé 70 m, dnes je to realita. 

Ještě nedávno byl Ford jedničkou v automobilovém průmyslu a už to neplatí. 

Co je ale naprostá jistota, že je Rusko zemí, kde se možné stává zhola nemožným a Amerika zemí, kde se nemožné soustavnou prací mění na realitu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#107748 Re: Re: Re: Jsou zločiny, které komunistická pakáž nemůže nikdy ničím odčinit......

2017-04-28 19:13


Nepřihlášený uživatel

#107749 Re: Re: Re: Re: Jsou zločiny, které komunistická pakáž nemůže nikdy ničím odčinit......

2017-04-28 19:33

#107748: - Re: Re: Re: Jsou zločiny, které komunistická pakáž nemůže nikdy ničím odčinit...... 

 Proč si tedy volil Miloše Zemana? Zatím to vypadá, že jste jej volili z důvodu toho, že je ruským trotlem, to je jeho nejvýraznější vlastnost, další možností je, že jste jej volili, protože je to nacionální komunista. 

Pokud nevíš proč si volil Miloše Zemana, tak by ses přeci měl do blázince umístit ty nikoliv já, který přesně vím proč jsem nevolil Miloše Zemana a proč jsem si vybral kandidáta, kterého jsem volil, na tom se přece jistě v klidu shodneme, stejně jako se v klidu shodneme na tom, že je skutečně deviací mlátit šestiletého Miloše Zemana a jeho spolužáky vařečkou a ještě větší deviací je, když tento Miloš Zeman v sedmdesáti letech není schopen pochopit, že jeho matka jednala patologicky, zločinně či chceš - li deviantně a to nejen z dnešního pohledu a tvrdí v sedmdesáti letech, že to bylo jednání prospěšné, mravné a kulturní, když celý jeho prochlastaný, prohulený, prožraný a pro - libovolná Zemanova oplzlost - život dokazuje, že je obětí deviace jeho matky a z občanů dělá oběti jeho vlastních deviací, oplzlostí, nekulturnosti, nemravnosti, nevzdělanosti a jeho vlastní ubohosti, v které si přímo libuje. 


Nepřihlášený uživatel

#107750 Re: Re: Re: Re: Re: Jsou zločiny, které komunistická pakáž nemůže nikdy ničím odčinit......

2017-04-28 20:07

#107749: - Re: Re: Re: Re: Jsou zločiny, které komunistická pakáž nemůže nikdy ničím odčinit...... 

 Proč sis tedy vybral spícího koktajícího prosudeťáckého a probanderovského skopčáka?