MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#107776 Re: Re: Re: Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé......

2017-04-29 08:32


Nepřihlášený uživatel

#107777 Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé......

2017-04-29 08:33

#107756: - Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé...... 

 To, že pod pojmem "osvobození rudou armádou 1945" google vyhledá obrázky rusáků, je tím, že hledá "rudou armádu z roku 1945"

soukromý Facebook profil ani nějaký šílený soukromý web není zdrojem žádné smysluplné informace. Proč ty bláboly čteš? 

Protože si hraješ na idiota Miloše Zemana, který věří každé debilitě, kterou mu donese Ovčáček, Nejedlý, Mynář, Kmoníček, Hlinovský a Veleba? 

Podstatné je, že Rusové masivně znásilňovali i na územi Českoskoslovenska nejen na území Německa.  Podstatné je, že zavlekli občany ČSR do gulagu, podstatné je, že se podíleli na zavedení vražedné odporné komunistické totality v ČR a následně na jejích represích. Podstatné je i to, že ČSR okupovali v roce 1968 dnes obtížně představitelným počtem 500 000 rusáky s kalašnikovy, tanky, letadly, děly, raketami....

Takto se osvoboditel nechová. Na tom není nic složitého k pochopení, to by snad mohl pochopit i idot Zeman s Ovčáčkem. 


Nepřihlášený uživatel

#107778 Re: Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé......

2017-04-29 08:48

#107777: - Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé...... 

 To bys musel ty své bláboly nějak dokázat, ty ubohý prolhaný nacistický prase!!!


Nepřihlášený uživatel

#107779 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé......

2017-04-29 08:58

#107776: - Re: Re: Re: Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé...... 

 Co to je zase za idiostké video bez jakékoliv autorizace? Je tam snad někde značka BBC? Kde? 

Ty jsi idiot jako Miloš Zeman, že věříš každé debilitě na youtoube? 

Henry Ford skutečně Hitlera spolufinancoval, proč to dělal, je na jeho svědomí. Nejedná se ovšem o hloupost na národní (státní) úrovni, USA už v té době měly velmi dobrou (možná úžasnou) Ústavu a demokratická pravidla a američané demokratické jednání cítění, znalost principů demokracie, které bohužel ani dnes po čtyřech letech Zemana na Hradě nemají jeho voliči, jak dokládá i tvůj debilní odkaz a to přesto, že Ameriku i po válce stále sužoval rasismus. 

Je jednoznačné a naprosto nepopiratelné, že Rusko ze státní úrovně umožnilo nacistickému Německu vycvičit a vyzbrojit celou nacistickou leteckou armádu na území CCCP a v továrnách postavených nacisty v CCCP. Komunistické Rusko vědomě porušovalo smlouvou s Německem Versailleskou smlouvu hned od komunistické revoluce v Rusku, tedy není pravda, že CCCP mělo smlouvy s Německem později než jiné státy jak tvrdí Vláďa Iljič Putin, je tomu přesně naopak. CCCP - Rusko smlouvu nepřetržitě celé meziválečné období rozvíjelo a celou dobu se jednalo o porušování Versailleské smlouvy. 

Je naprosto jednoznačné a bez jakýchkoliv pochybností, že Rusko společně s nacistickým Německem zahájilo II. světovou válku společnou okupací Polska a bylo to Rusko - CCCP které spáchalo první masovou vraždu s cílem spáchat genocidu na polském obyvatelstvu - povraždění především vojenské elity v Katyni. Vražda elit je vždy počátek genocidy národa. 

Dnes je Polsko celé posunuté o stovky kilometrů na západ na úkor Německa, Rusko si ponechalo Katyň, aby mohlo jejich odporný čin tajit a různě zkreslovat. Československo bylo připraveno Ruskem o Zakarpatsko. 

Proto je dnešní rozpoutávní války na východě Ukrajiny Ruskem a okupace Krymu vnímáno jako návrat Ruska k jejich odpornému agresivnímu a vražednému konání a proto je to vnímáno jako velmi nebezpečné. 


Nepřihlášený uživatel

#107780 Re: Re: Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé......

2017-04-29 09:04

#107778: - Re: Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé...... 

 Co mám prokazovat?

Že Rudá armáda znásilňovala i na území Československa nejen Německa, to je zdokumentováno poměrně dobře i přes 40 let komunistické diktatury, která to samozřejmě popírala. 

Že komunistické Rusko zavleklo občany ČSR do gulagů v Rusku i to je dobře zdokumentováno, přestože těm, kterým se podařilo vrátit bylo vyhrožováno smrtí, když poměry v Rusku zveřejní. 

Že komunistické Rusko mělo podíl na zavedení odporné vražedné komunistické totality a že se podíleli lidé z NKVD, KGB přímo na represích v padesátých letech, tak to je samozřejmě také dobře zdokumentováno. 

Že ČSR okupovali počtem 500 000 lidí (absurdně  obrovské číslo, bojovníků IS byl v době velké jejich "slávy" 25 000 a okupaci Krymu rusáci "zvládli" s počtem 25 000) v roce 1968 tak to si dokonce mnozí občané této země živě pamatují a mnozí z nás přesně víme jak vypadaly ruské okupační lágry a co se v nich odehrávalo. 

Že dnes Rusko rozpoutalo válku na východě Ukrajiny a okupuje Krym, je smutná realita, kterou nelze popřít už vůbec ničím. Je to současnost. 

Počátek problému s Ruskem je odporná vražedná komunistická totalita z roku 1917, která se liší od nacistické totality jen způsobem získávání zdrojů na udržování chodu těchto odporných totalit. Rusko se dnes bohužel "hrdě" ke své odporné komunistické totalitě hlásí a z Kremelské úrovně propagandy popírá její genocidium, které se ničím neliší od nacistického genocidia, dokonce lze říci, že rozšiřováním komunistické totality po světě, jsou důsledky komunistické totality i díky desetiletím působení - udržování se u moci snad ještě děsivější jak jistě Rudý Khmére lehce nahlédneš. 

Rusko (Putin, Miloš Zeman) dnes prokazují velmi přesvědčivě teorii, že další fází komunistických totalit je nacionalismus. Komunisté a nacisté skutečně velmi volně přechází mezi uvnitř těchto extrémů, viz. nacista Miština, který byl po válce horlivým komunistou (viz. důvěryhodný zdroj informace) - otec Klausové a nebyl zdaleka sám, na Klasové je ovšem možné demonstrovat důsledky takového konání, morální slepotu, ubohý ateismus, nekulturnost a nemorálnost jednání a to přesto, že je naprosto jednoznačné, že děti z své rodiče nemohou a bylo by dobré jednání Klausové o jednání jejího otce striktně oddělovat, je bohužel možné tam také vysledovat určitou návaznost, která by ale neměla vytvářet dojem paušalizace. 


Nepřihlášený uživatel

#107781 Re: Re: Re: Re: A hlavně vyhnat američany...

2017-04-29 10:41

#107775: - Re: Re: Re: A hlavně vyhnat američany... 

 Ty jsi ještě nechcípnul, ty zmrde? Kdě tě najdu?

Privatizujte ČT!
Nepřihlášený uživatel

#107782

2017-04-29 11:21

Zatímco socialistická Československá televize měla své ztroskotance a samozvance, jak spolu s Rudým právem nazývala nepohodlné osoby z disentu i odjinud, dnešní eurohujerská Česká televize má své populisty, extremisty a Putinovy agenty,“ konstatoval bývalý místopředseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání a nynější předseda Alternativy pro Českou republiku Petr Štěpánek. „Její nepřátelé jsme my všichni, kteří nepřísaháme na Brusel, multikulturalismus, vítání uprchlíků a Hillary s Angelou. Teď nám zrovna aktuálně valí do hlav Macrona.


Nepřihlášený uživatel

#107783 Re: Re: Re: Re: Re: A hlavně vyhnat američany...

2017-04-29 11:30

#107781: - Re: Re: Re: Re: A hlavně vyhnat američany... 

 Zajdi si na státní zastupitelství.  Proč vyhrožuješ člověku, který jasně s srozumitelně kritizuje totalitní ideologie a totalitní prakticky nacionálního komunisty Miloše Zemana? 

Ty nechápeš smysl psaného textu? Co tě vlastně pudí k takovému odpornému totalitnímu jednání? Motivuje tě idiot Miloš Zemana, vypadá to tak, když každým svým příspěvkem dokládáš, že jsi jeho volič. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#107781 Re: Re: Re: Re: A hlavně vyhnat američany...

2017-04-29 10:41:53

#107775: - Re: Re: Re: A hlavně vyhnat američany... 

 Ty jsi ještě nechcípnul, ty zmrde? Kdě tě najdu?


Nepřihlášený uživatel

#107784 Re:

2017-04-29 11:36

#107782: -  

 Skvělé je, že Štěpánek ani ty nejsi schopen svá slova skutečnou analýzou zpráv ČT doložit. Je to tvůj a Štěpánkův velmi hloupý pocit, nic víc a nic míň. Tedy není to objektivní zhodnocení reality a penetrace země ruskou propagandou kam se jen člověk podívá, jak skvěle je zdokumentováno v této diskusi ruský trotle. 

 


Nepřihlášený uživatel

#107785

2017-04-29 11:39

Tady se podívejte jaké neonacistické vrahouny podproruje "pražská kavárna"!!! Jsou to nebezpeční neonacističtí zločinci!!!

 

 

Documentary: Ukraine - The Masks of the revolution, by Paul Moreira, English Subs:

https://vimeo.com/163237577

 

 

 

Nevěřte blábolům těchto neonacistických zločinců!!!!

 

 

 

 Jejich ideolog bývalý soudruh a udavač StB Štětina dokonce veřejně omlouval vytetované hákové kříže na rukou členů samozvaného neonacistického praporu AZOV, podle něj je to "jenom taková revolta proti režimu"!!! 


Nepřihlášený uživatel

#107786 Rosové jsou zdeformovaní kremelskou propagandou, že ani neví, že Stalin s Hitlerem rozpoutali....

2017-04-29 11:51

TOHLE JE RUSKO JIRKY JUSTA - Stalin v bílých rukavičkách

.....II. světovou válku společně okupací Polska, kdy tomuto celému předcházelo porušování Versailleské smlouvy Rusko - Německou smlouvou a např. kompletní vyzbrojení a vycvičení německé letecké armády v Rusku. 

Je to smutné, že to nevědí, ale je to pochopitelné, země neprošla debolšvizací, přestože je stejným zločincem II. světové války jako nacistické Německo, které denacifikací prošlo. Proto také 40 let trpěly východní země Evropy násilí na nich pácháné Rusy. 


Nepřihlášený uživatel

#107787 Re: Rosové jsou zdeformovaní kremelskou propagandou, že ani neví, že Stalin s Hitlerem rozpoutali...

2017-04-29 11:53

#107786: - Rosové jsou zdeformovaní kremelskou propagandou, že ani neví, že Stalin s Hitlerem rozpoutali.... 

 Pozor neonacista probanderovec a prohenleinovec z "pražské kavárny"!!!


Nepřihlášený uživatel

#107788 Re:

2017-04-29 11:57

#107785: -  

 Ty tu slátinu hodnotíš jako dokument? Proč? Co to splnilo na to, aby se o tom dalo říci, že je to dokument? 

Je to slátanina bez jakékoliv hodnoty. Jestli to dokážeš obhájit, tak neváhej a učiň tak. 

Rustko trotlí sever "literarky" (kolikátý již zneužívající název :-)) jako zdroj informací? Nehraj si na idiota Miloše Zemana, který lži ze zvedavce, který běžně popírá holokaust, vydává za realitu. Proto je je také potřeba jej jako idita charakterizovat, neb takové věci přece může dělat jen idiot.  


Nepřihlášený uživatel

#107789 Re: Re: Rosové jsou zdeformovaní kremelskou propagandou, že ani neví, že Stalin s Hitlerem rozpoutal

2017-04-29 11:59

#107787: - Re: Rosové jsou zdeformovaní kremelskou propagandou, že ani neví, že Stalin s Hitlerem rozpoutali... 

 Kde jsme v libovolném svém příspěvku kdykoliv a kdekoliv projevil náklonnost k jakékoliv totalitní ideologii, že si dovoluješ tvojí ubohost připojit pod můj příspěvek? 

Pokud nejsi schopen svůj blábol dovodit argumenty, proč jej píšeš? Trpíš nejakou strašnou duševní chorobou, že musíš jako idiot Miloš Zeman napadat lidi bez argumentů? 

Ty skutečně žiješ v představě, že CCCP bylo obětí II. světové války? Obětí II. světové války je bez nejmenších pochybností Polsko a Československo a jistě i celá řada zemí v kterých po válce komunistické Rusko rozšířilo odpornou komunistickou totalitu, která se ničím neliší (viz Severní Korea dnes) od totality nacistické. 


Nepřihlášený uživatel

#107790 Re: Re:

2017-04-29 12:11

#107788: - Re:  

 Ty se opravdu ve své propagaci neonacismu neštítíš ničeho, ty banderovský prase!


Nepřihlášený uživatel

#107791 Žádná investice nenahradí pracovitost lidí......

2017-04-29 12:12

V Sudetech nahradila Němce chudoba. Vláda chce nastartovat pohraničí novými investicemi

 
 
  • Ta hranice nechce zmizet.
  • Až do války značila rozdělení na Čechy a Němce.
  • Po vysídlení německého obyvatelstva ale nezanikla.
  • Dnes vymezuje kraj exekucí, nezaměstnanosti či voličské apatie.

.....proto to také v ČR nikdy nebude nikdy tak upravené jako v Německu nebo Švýcarsku, to je smutná realita. 


Nepřihlášený uživatel

#107792 Re: Re: Re:

2017-04-29 12:13

#107790: - Re: Re:  

 Kde můj příspěvek propaguje neonacismus? Trpíš opravdu nějakou strašlivou nemocí, že mne stále napadáš a přitom nejsi schopen uvést jediný argument pro své napadání? 

To jsi odkoukal od idiota nacionálního komunisty Miloše Zemana? Patologicky - deviantně se stylizuješ do jeho osoby? Proč to děláš? Chceš vypadat jako Zeman, chceš mít prostatu jako Zeman, chceš být idiot jako Miloš Zeman? 

Co je jednoznačné, že tvé počínání dokládá, jak zločinně se Miloš Zeman chová k této zemi a jak odporné činy provokuje v jeho voličích a jaké odporné vlastnosti vydává za přednosti. 

Jestli je v této zemi v politice někdo, koho lze označit za neonacistu, je to Miloš Zeman a to z důvodu jeho způsobu, jak porušoval volební zákon lhaním a tím se dostal k politické moci, to skutečně dělají příznivci totalit všeho druhu, typicky politické sekty tedy nacisté a komunisté. Proto je Miloš Zeman jako člen KSČ nacionálním komunistou je to on kdo vyznamenává Stbáky, komunisty a lidi s velmi spornými zásluhami. 


Nepřihlášený uživatel

#107793 Na nákupu nejen korunových dluhopisů, ale dokonce jakýchkoliv dluhopisů.....

2017-04-29 12:23

Student Agency vykazuje díky korunovým dluhopisům nižší daně. Jančura odmítá, že by se tak chtěl obohatit

 
 
  • Podnikatel Radim Jančura využívá korunové dluhopisy složitějším způsobem než třeba Andrej Babiš.
  • Z dluhopisových úroků si podnikatel každoročně přijde na více než 100 milionů korun. Sám tvrdí, že všechny peníze přeposílá na rozvoj služeb v dopravě.
  • S přeměnou na holding a využitím dluhopisů Jančurovi pomáhala poradenská skupina BDO. Firma z téže mezinárodní sítě kontroluje účetnictví Student Agency.

.....osobami spojenými není opravdu nic složitého.

Je to podvod. Důvody jsou prosté, zisk z právnické osoby je vyváděň prostřednictvím nákladů na osobu spojenou do místa s nižší mírou zdanění. Na tom opravdu není nic složitého k pochopení a je naprosto zřejmé, že když tak nemůže čini zaměstnanec se svým příjmem, aby se vyhnul placení daní, tak logicky tak nemůže čini nikdo další i kdyby to byl ministr financí nebo měl žluté autobusy. 

Finanční správa měla konat dávn a nepochybuji o tom, že v případě doměření daně a penále, by se nikdo z osob spojených neodvážil ani pomyslet na to, že by názor Andreje Bureše Babiš že "vše bolo legálne" (jak prezentuje svojí češtinou idiota, který se za dvacet nenaučil jazyk) chtěl obhajovat u soudu a to jak českého tak i evrospkého. 

Osoby spojené jsou v zákoně o dani z příjmu definovány od roku 1992 a nemohou využít žádný technický prostředek mezi sebou na to, aby se vyhnuli placení daní, neboť osoba spojená je jedna a tatáž osoba v případ Andreje Babiše dokonce stoprocentně neboť Andrej Babiš vlastní karusel Agrofert jako one-man-show, tedy je napsán na jedinou osobu (je tokové podnikání jak z Ruska) a stejně Babiš Babiš sám sebe snad (nejspíš jej ale vlastní rusáci) vlastní. 


Nepřihlášený uživatel

#107794 Re: Re: Re: Re:

2017-04-29 12:29

#107792: - Re: Re: Re:  

 Raději bys měl dokázat svá lživá tvrzení. Zastáváš se tu banderovského neonacismu na Ukrajině, který ten francouzský dokument dokládá naprosto nesmyslnými lživými bláboly.


Nepřihlášený uživatel

#107795 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-29 12:34

#107794: - Re: Re: Re: Re:  

 Moc ti není rozumět :-). To, že je to "dílo" Moreiry plné naprosto nesmyslných blábolů, tak to je naprosto jednoznačné, proto to také není možné nazvat dokumentem a proto se k tomu také televize, která to "objednala" postavila tak, že je to blábol. Podobně si naběhla i ČT u "dokumentu" z "Jugoslávie", což je naprosto stejný princip. Objednán byl dokument a dodána byla propagandistická slátanina, bláboly a nesmysly. 

Nemusím dokazovat nic, všechny mé příspěvky jasně dokládájí mé prodemokratické smýšlení a jednání a kritiku totalitních praktik nejen u Miloše Zemana a kritiku totalit obecně. Všechny mé příspěvky jsou v tomto ohledu skutečně jednotné, jasně kritizují nedemokratické a zločinné jednání. Viz. např. moje kritika nákupu korunových dluhopisů osobami spojenými. 

Tedy nikdy jsem se nezastal žádné totality, proto také kritizuji rozpoutání války na východě Ukrajiny Ruskem a okupaci Krymu Ruskem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#107794 Re: Re: Re: Re:

2017-04-29 12:29:56

#107792: - Re: Re: Re:  

 Raději bys měl dokázat svá lživá tvrzení. Zastáváš se tu banderovského neonacismu na Ukrajině, který ten francouzský dokument dokládá naprosto nesmyslnými lživými bláboly.


Nepřihlášený uživatel

#107796 Rusákům nic a nikdy nebránilo ve spolupráci, stačilo přece nevetovat 8 rozhodnutí RB OSN.....

2017-04-29 12:43


Moskva je připravena na syrské krizi spolupracovat se Spojenými státy, oznámil Lavrov

 



před 2 hodinami
 

Rusko před časem odsoudilo Washington za ostřelování syrské letecké základny Šajrát, ale i přes napjaté vztahy je podle ministra zahraničí Sergeje Lavrova připraveno se Spojenými státy spolupracovat na řešení situace v Sýrii. Rusko i Sýrie v souvislosti s útokem tvrdí, že plyn, který u Chán Šajchúnu zabil kolem 80 lidí, unikl po bombardování ze skladu zbraní povstalců.

 

....o Sýrii. Dnes Rusáci chtějí najednou spolupracovat, protože se zapletli ošklivě s Asadem, který používá zbraně hromadného ničení, které se Rusko dobrovolně v Sýrii zavázalo zničit. Dnes, kdy společně létají letadla zločinců Putina a Asada z jednoho letiště už se nemohou vymlouvat, že o tom "nevěděli". 

 

Rusko svými vety v RB OSN nese odpovědnost za děsivou válku v Sýrii a je velmi pravděpodobné, že nese odpovědnost i za IS, neboť to bylo Rusko, které v osmdesátých letech školilo teroristy z Afriky a arabského světa v terorismu a využívání terorismu a teroru k získávání politické moci a generování sektářských totalit.
 
Nakonec v rozpoutání války na východě Ukrajiny postupovalo Rusko naprosto obdobně jako IS a dodnes také na východě Ukrajiny postupuje jako IS, není tam opravdu vůbec žádný rozdíl i proto je také počínání Ruska na Ukrajině vyhodnoceno jako krajně nebezpečné pro celý svět a proto také počínání Ruska v OSN schvaluje pouze Severní Korea, Kuba a některé dalíš minoritní totality. 

Nepřihlášený uživatel

#107797 My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele!

2017-04-29 12:57

Noční vlci tradičně projedou Evropu, aby připomněli osvobození od zrůdných Němců


Nepřihlášený uživatel

#107798 Daňový podvodník, podvodník s euro dotacemi se "nechá vyhodit"?

2017-04-29 12:58

Babiš: Neodejdu, nechám se vyhodit

Šéf ANO Andrej Babiš z vlády dobrovolně neodejde. Pokud by ale byl odvolán, jeho kolegové z hnutí v ní zůstanou. Jak řekl v rozhovoru pro Právo, někteří soc. dem. chtějí prezidentu Miloši Zemanovi nabídnout výměnou za jeho rychlé odvolání hlavu ministra kultury Daniela Hermana, kterého Zeman nemá v oblibě.

......A co tedy ANO je? Je to skutečně jen banda ANO StB, která je navíc placena z našich daní, tedy nezaplacených daní Andreje Babiš, tedy jeho daňových podvodů? 

Členům ANO StB daňové podvody Andreje Babiše nevadí? Jak je to možné, co jsou to za lidi jeho zaměstnanci, jeho vazalové, jeho spolupachatelé? 


Nepřihlášený uživatel

#107799 Re: My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele!

2017-04-29 12:59

#107797: - My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele! 

 Noční vlci tedy připomenou jediné, zrůdnost Rusů za II. světové války, neboť ta se nijak neliší od zrůdnosti nacistů. Je to vlastnost komunistů nelišit se v zrůdnostech od nacistů. 

Je skutečně dobře, že to Noční vlci Evropě připomenout, jak odporně zločinní dokáží Rusové jako národ být. 

Jízda pošahanců z Ruska, co nemohou Americe přijít na jméno, ale hrají si na americké motorkáře, jezdí na amerických motorkách mají na hlavách helmy západních výrobců, na sobě jeansy z Ameriky, boty, bundy a bez náhradních dílů ze západu, by nedojeli ani z klubu do Kremlu, skutečně připomene gulagy, spolupráci Stalina s Hitlerem, Katyň a povraždění polské elity NKVD, připomene jejich chování zločinné jednání Rudé armády na území ČSR, znásilňování, vraždy, zavlékání občanů do gulagů, atd. Jejich arogamce připomene mocně okupaci z roku 1968 500 000 takové pakáže, jakou jsou oni "noční vlci" hrající si na Američany. 

Ty je budeš vítat? Je velmi pravděpodobné, že letos už nebudeš mít koho, není pravděpodobné, že dostanou víza do EU, snad je můžeš vítat v rusákově nebo bělorusku, tak to leda :-). 


Nepřihlášený uživatel

#107800 Re: Re: My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele!

2017-04-29 13:07

#107799: - Re: My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele! 

 Drž hubu, neonacistickej zkurvysyne! Nebo si tě nechám zjistit!!!