MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#117401 Byly doby, kdy Visegrád měl smysl a nedělal EU ostudu. Dnes je to opravdu cosi děsivého.....

2017-10-18 15:04

Premiéři visegrádské čtyřky se sejdou s předsedou Evropské komise. Počítáme s vámi, chce jim vzkázat Juncker



    • Mezi zeměmi visegrádské čtyřky a Evropskou komisí panuje řada sporů.

    • Aspoň některé z nich se pokusí premiéři V4 a předseda komise Jean-Claude Juncker zahladit na středeční společné večeři v Bruselu.

    • Země Visegrádu i Juncker zdůrazňují, že chtějí do budoucna zachovat jednotu EU.



Nepřihlášený uživatel

#117402 Na co socani čekají, proč to okamžitě té paní neproplatí a okamžitě to neřeší s pojišťovnou?

2017-10-18 15:38

Žena musí prodat byt. Pojišťovna jí odmítla proplatit lék na rakovinu

18. října 2017  17:07
 
Zdravotní pojišťovna odmítla zaplatit matce dvou tříletých dětí cílenou biologickou léčbu, která by jí pomohla v boji s rakovinou. Léčbu doporučili i lékaři, pojišťovna ale navrhla invazivní chemoterapii, která ženiny šance na život snižuje o polovinu. Aby si lepší lék mohla dovolit, Pavla Dandová prodává byt. Každé tři týdny potřebuje na léčbu sto tisíc korun.

 


Nepřihlášený uživatel

#117403 ANO StB pobočka karuselu Agrofert v "akci"?

2017-10-18 15:42

ANO chce spojit dvě ministerstva, která jsou v přirozeném konfliktu. Změna by mohla nahrát Agrofertu

 

Finanční správa chystala likvidaci mladé rodiny, muž napojený na Agrofert to věděl


Nepřihlášený uživatel

#117404 Celé ANO StB je jen kopií post bolševické ODS v době ruského trotla Klause.....

2017-10-18 15:45

Hudebník Koller spustil web proti komunistům. Můžou mít většinu, nejsou totiž jen v KSČM, varuje

.....to má tedy Koller naprostou pravdu. 


Nepřihlášený uživatel

#117405 Policie stále nesebrala Janečka z finančního ředitelství a Schillerovou z MF?

2017-10-18 15:47

 

 

......velmi podivné jednání, velmi podivné. Kde se schovává Bradáčová, které jindy byly plné noviny? To skutečně jedná někde v Agrofertu? 

Finanční správa chystala likvidaci mladé rodiny, muž napojený na Agrofert to věděl

Za normálních okolností by je přece měli sebrat již v po plénu Sněmovny, které se odehrálo ke korunovým dluhopisům již 15.3. už tehdy jsem očekával, že během týdne musí být policie na finačním ředitelství a Janeček bude obviněn ze zneužítí pravomoci veřejného činitele i ze zneužítí pravomoci úřední osoby a ze zneužítí pravomoci při správě cizího majetku. 

Dosud se tak nestalo a jeví se to po opětovném přečetení steno záznamů z tohot jednání jako absurdní. 

 

Problém je samozřejmě, že ten delikt, protože ty dluhopisy jsou desetileté, tak ten delikt se bude opakovat každý rok. Od roku 2014 až do roku 2023. A to je, jsem hluboce přesvědčen, pravý důvod předložení návrhu pana poslance Babiše, který se snažil implementovat do návrhu týkajícího se dárců krve, aby to zákonem ukončil. Protože když to zákonem ukončí, tak to proběhne naposledy v roce 2018. Pak už se to neobjeví v bilanci Agrofertu ani v jeho vlastním daňovém přiznání a nikdo se nebude ptát. Do té doby snad své Janečky ve funkci udrží. Ale do roku 2023 je udrží těžko. A já se domnívám, ale tohle je moje spekulace a nemusíte se mnou souhlasit, já se domnívám, že ten návrh není nic jiného než snaha vyvinout se z odpovědnosti, pravděpodobně i trestní odpovědnosti, že se tohoto činu dopustil, a ukončit to legislativním návrhem. Protože ta legislativa je úplně zbytečná. Na to skutečně stačí profesionální výkon exekutivy, aby tam, kde je potřeba daň doměřit, bylo doměřeno. Na to není potřeba schvalovat jakoukoliv legislativní změnu.

Shrnuto, podtrženo. Poctivý podnikatel, pokud chce ze své firmy získat poctivě vydělané peníze, buď si vyplatí manažerskou odměnu a tu zdaní, anebo si nechá vyplatit dividendu a tu zdaní. Podvodník prodá své firmě téměř bezcenný nadhodnocený majetek v akciích po časovém testu a tento příjem danit nemusí. A samozřejmě na tom vydělává svým způsobem i ta firma, nebo nevydělává, ale druhého daňového úniku se dopouští ta firma, protože ten nadhodnocený majetek uplatňuje do základu daně. Popřípadě onen podvodník si nevyplatí dividendu, ale tváří se, že nákup korunových dluhopisů je skutečně nákupem korunových dluhopisů, a nikoliv skrytou výplatou dividendy


Nepřihlášený uživatel

#117406 Stanjura shrnul korunové dluhopisy velmi přesně.....

2017-10-18 15:53


Nepřihlášený uživatel

#117407 Je potřeba říci, že Amerika s 350 mil. obyvatel má 7 mil. lidí, kteří nemají pracovní povolení.....

2017-10-18 16:05

Do EU se letos dostalo o 64 procent méně migrantů než loni

Do Evropské unie přišlo přes její vnější hranice letos 156 tisíc lidí, což je o 64 procent méně než za stejné období (od ledna do září) loni. Ve středu to oznámila unijní agentura pro kontrolu vnějších hranic Frontex. V září přišlo do zemí EU na hlavních migračních tazích 13 900 lidí.

.....je také potřeba říci, že ze 156 mil. russákova ročně jen do USA a jen legálně odejde 300 000 vysokoškolky vzdělaných Rusů a bohužel jisttě mezi nimi i Russáků. 

To jen aby číslo 156 000 bylo s čím srovnávat. 


Nepřihlášený uživatel

#117408 Re: Re: Volba SPD je jasná volba

2017-10-18 16:34

#117392: Evropan - Re: Volba SPD je jasná volba

 Po volbách se rozpadnou havlisti, stejně jako ožrala, lhář, podvodník, zloděj a vrah Havel.

 

https://www.pravdaozrude.cz/


Nepřihlášený uživatel

#117409 Kobra tu řeší největší kauzu 300 mil. daňový únik ještě ve 30 lidech a StBák Babiš má.....

2017-10-18 17:02

Žalobci posílají k soudu kauzu stamilionových daňových úniků. Vězení hrozí 29 lidem, včetně bývalého manažera Jaromíra Jágra

 
 
  • K soudu míří 29 lidí obviněných z krácení daní, vzniklá škoda převyšuje částku 300 milionů korun.
  • Některým obviněným hrozí až deset let vězení.
  • Mezi obviněnými je například bývalý člen ochranky Radovana Krejčíře nebo bývalý manažer Jaromíra Jágra.

Žalobci v úterý poslali k soudu kauzu 29 lidí obviněných z rozsáhlého krácení daní na Kladensku, kde podle policie vznikla škoda přes 300 milionů korun. Uvedla to dozorující státní zástupkyně Petra Vítková. Hlavním postavám případu hrozí až deset let vězení. Případ patří mezi největší kauzy, které zatím řešil speciální tým Kobra. Vyšetřování začalo v únoru 2015. Policisté obviněným zabavili majetek téměř za 190 milionů korun, sdělila Vítková.

......hubu rozkradených desítek a stovek miliard korun. Jak je možné, že Kobra za 4 roky co jí Babiš používá na všehcno možné a nemožné neobjevila jedinou karuselovou zlodějinu i jen za ubodou miliardu? 

To StBák Babiš zase jen uboze žvanil, jako správný Stbák nebo je to jen debil, co si ani nedovede spočíta kolikd dokázal ukrást on, aby to nebylo nápadné? 


Nepřihlášený uživatel

#117410 Re: Re: Re: Volba SPD je zahozený hlas

2017-10-18 17:04

#117408: - Re: Re: Volba SPD je zahozený hlas 

 Jj přesně dokládáš, že jsi voličem Sládka před dvaceti lety a že ti za tu dobu nedošlo vůbec nic, jen si na dalšího Sládka, tedy Pitomia Okradmůru čekal. Zopakoval ti přesně to samé co idiot Sládek a ty jde jako ta ovce a zase se necháš podvodníkem okrást. 

Evropan

#117411 Re: Re: Re: Volba SPD je zahozený hlas

2017-10-18 17:23

#117408: - Re: Re: Volba SPD je zahozený hlas 

Jestliže považuješ pana Václava Havla, prozatím jediného českého státotvorného prezidenta za ožralu, lháře, podvodníka, zloděje a vraha, tak to dolož, nebo mlč. Je to totiž natolik sprostá pomluva, že se z diskuse s tebou človězu zvedá žaludek. Mohli tohle zplodit nějací Češi, nebo tě sem dovezli z ciziny jako Pitomia?

Odkazuješ tady na absolutně anonymní primitivní web, který nejenže nepřínáší téměř žádné informace, ale i to málo ničím nedokládá. Autor si našel spoustu chyb, kterými asi sám oplývá, a do všech stereotypů zařadil pana Václava Havla bez jakýchkoli souvislostí. Ostatně to, že se uvedené informace v tiskové podobě prodávají ve slevě svědčí o tom, že si své čtenáře jen těžko hledají i mezi postnomeklaturou.

Ať už jsi Radek Velička, Jiří Wolf nebo Jaroslav Doubrava, seš každopádně lidská zrůda, která ztratila zábrany a vyděluje se ze slušné společnosti. Vždyť jenom pomluva, že Václav Havel byl alkoholik. Ano, rád si dal pivo, víno či whisky. Oproti Miloši Bumbálovi byl ale v podstatě abstinent. Lež a podvody mu byly cizí. Že by něco ukradl, jako třeba Václav Propiska, to také ne, a pokud by byl vrah, tak by seděl ve vězení. Tam ale seděl za to, že se vždy vyjadřoval proti komunistickým lumpům tvého ražení.

Hodíš se do společnosti opilce a sprosťáka Zemana či zloděje Okradmůry, ale absolutně se nehodíš do společnosti slušných lidí.


Nepřihlášený uživatel

#117412 Zorálek je legrační. Oni tam v době komunismu pracovali za 1 600,- /měsíc......

2017-10-18 17:33

Šokuje mě, když vidím lidi pracující ve fabrikách za 16 tisíc. Pro mnohé se toho od socialismu moc nezměnilo, říká Zaorálek

 
 
  • Lubomír Zaorálek se stal lídrem ČSSD v červnu, stranu ale nejspíš k silnému výsledku nedovede.
  • V rozhovoru pro HN vysvětluje, proč jsou Češi naštvaní a co se bude dít v EU.
  • S Andrejem Babišem ve vládě sedět nechce.
  • Spolupráci s hnutím ANO by se ale nebránil.

.....tedy mají desetkrát více a náklady na život nejsou zdaleka desetinásobné. Změnilo se i těmto lidem mnoho. Dnes jsou dokonce v situaci, že si mohou práci vybírat, mohou jít svářet za 40 000,- měsíčně, mohu jít obráběti i za 60 000,- když to budou dělat skvěle. S když budou hloupí a nešikovní, mohou jít bouchat auta za 35 000,- na o opravdu inteligenci nepotřebují žádnou jen a pouze pečlivost, vše ostatní je totiž naučí. 

 


Nepřihlášený uživatel

#117413 Okradmůra prý "zajistí bezpečnou republiku" - superman, neb je jako Sládek sám.....

2017-10-18 17:39

....a proto také svojí vlastní stranu po volbách vykrade a v podstatě  se vytratí. Pokud se vůbec dostane do Sněmovny, bude mít přednostní žvanící právo, jako předseda partaje, ale to tak vše. U pultíku vždy prohlásí Pitmi Okamura přímá demokracie a tím také skončí. 


Nepřihlášený uživatel

#117414 A StBák Babiš žije v tom, že je to Slonková :-)

2017-10-18 17:44

Víme, kdo byl skutečný Július Šuman. Svědomitý důstojník StB a zásadový soudruh

Soudruh Šuman vyčníval tím, že mluvil německy, tedy pokud skutečně mluvil německy, ale tím, že vychodil něco tak ultra zbytečného jako komunistickou ekonomii, tak to zvládl i nepochybný idiot Miloš Zeman. 

Táta StBák, bratr StBák a Bureš či Babiš nebo snad oba vůbec netušíli, že proti nim sedí StBák :-), on si z občanů Andrej trošičku střílí :-). 

K tomu nakonec podle dobového zápisu skutečně došlo, konkrétně 12. listopadu 1982 v bratislavské vinárně U obuvníka. "Kandidát svazek po přečtení podepsal bez dalších otázek a souhlasil, aby bylo i nadále používáno krycí jméno Bureš," uvádí zpráva o získání ke spolupráci.

Třídní boj!
Nepřihlášený uživatel

#117415 Smrt pražské kavárně!

2017-10-18 17:51

Šokuje mě, když vidím lidi pracující ve fabrikách za 16 tisíc. Pro mnohé se toho od socialismu moc nezměnilo, říká Zaorálek

Souhlas, drtivé většině občanů se žije hůře, než za socialismu. Proto již brzy budou na lucernách viset havlisti, kapitalisti a podobná protičeská verbež, která nás obelhala, podvedla a okradla!


Nepřihlášený uživatel

#117416 Klíčové okamžiky ruského trotla Miloše Zemana jsou:

2017-10-18 18:02

Prezidentovi příznivci začali s kampaní za znovuzvolení. I přes Zemanovo tvrzení, že žádnou nevede

1. opsomluvní kupčení s ruským trotlme Klausem

2. ukradení 14 mld. z MUS tak, že je vyměnil za stát za 650 mil. korun

3. ukradení 100 mld. russáckého dluhu, který poslal kamsi do bývalého russákova neznámo za kolik a neznámo komu, neb se rozhodnutí pár dnů před konem mandátu utajuje dodnes. 

4. založení bandy ruských trotlů Zemanovců a aktivace Putlerových listů

5. prolhání se k inauguraci na kterou si vzal ten idiot kravatu s russáckou trikolorou

5a. pornografický večírek jeho povedené dcerunky

6. pověstné lízání Putlerovy řitě v russákově hned v několika jazycích - ruštině, angličtině zakončené bavorským "ja" s tím, že Putler zaplatí co russáci ukradli - tedy 5 mld. za dodání technologií do russákova - dosud ani stokoruna, natož miliarda či dokonce 5 mld. 

7. Burešova makroamnestie

8. Tobogán plný jeho vlastních exkrementů, kterým se řítí do karusele

.....To jsou milníky ruského trotla Miloše Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#117417 Re: Zorálek je legrační. Oni tam v době komunismu pracovali za 1 600,- /měsíc......

2017-10-18 18:03

#117415: Třídní boj! -  

 

 

2017-10-18 18:33

 

Šokuje mě, když vidím lidi pracující ve fabrikách za 16 tisíc. Pro mnohé se toho od socialismu moc nezměnilo, říká Zaorálek

 
 
  • Lubomír Zaorálek se stal lídrem ČSSD v červnu, stranu ale nejspíš k silnému výsledku nedovede.
  • V rozhovoru pro HN vysvětluje, proč jsou Češi naštvaní a co se bude dít v EU.
  • S Andrejem Babišem ve vládě sedět nechce.
  • Spolupráci s hnutím ANO by se ale nebránil.

.....tedy mají desetkrát více a náklady na život nejsou zdaleka desetinásobné. Změnilo se i těmto lidem mnoho. Dnes jsou dokonce v situaci, že si mohou práci vybírat, mohou jít svářet za 40 000,- měsíčně, mohu jít obráběti i za 60 000,- když to budou dělat skvěle. S když budou hloupí a nešikovní, mohou jít bouchat auta za 35 000,- na o opravdu inteligenci nepotřebují žádnou jen a pouze pečlivost, vše ostatní je totiž naučí. 


Nepřihlášený uživatel

#117418 Re:  Proč idiote kličkuješ přes diskusi o ubohosti Zemana nejdeš rovnou na státní zastupitelství? 

2017-10-18 18:05

#117415: Třídní boj! -  

 

Třídní boj!
Nepřihlášený uživatel

#117415 Smrt pražské kavárně!

2017-10-18 18:51

Šokuje mě, když vidím lidi pracující ve fabrikách za 16 tisíc. Pro mnohé se toho od socialismu moc nezměnilo, říká Zaorálek

Souhlas, drtivé většině občanů se žije hůře, než za socialismu. Proto již brzy budou na lucernách viset havlisti, kapitalisti a podobná protičeská verbež, která nás obelhala, podvedla a okradla!


Nepřihlášený uživatel

#117419 Bude za tím....

2017-10-18 18:11

Rozdělené ČVUT se chystá na volbu rektora. O Konvalinkovo místo usiluje i zakladatel úspěšného start-upu

 
 
  • Ve středu 25. října se pětice kandidátů utká o post rektora Českého vysokého učení technického (ČVUT).
  • Současného rektora Petra Konvalinku nechce část senátorů, která se ho už v průběhu volebního období pokusila dvakrát odvolat.
  • Podle HN má proti Konvalinkovi největší šanci vedoucí katedry počítačů se zkušenostmi z byznysu Michal Pěchouček.

....španá hygiena sociálních a pracovních vztahů. 


Nepřihlášený uživatel

#117420 Kim se vrhl na digitální loupeže. V pozoru musí být i české banky

2017-10-18 18:44

 

18. října 2017  20:03
 
Ještě před několika lety tajné služby nepovažovaly severokorejské hackery za vážnější hrozbu. Dnes kybernetičtí záškodníci ve službách Kim Čong-una útočí na servery jihokorejské armády či hollywoodských studií a vysávají peníze z bank, píše list The New York Times. Posledně jmenovanou hrozbou se vážně zabývají i čeští bezpečnostní experti.

.....to je vlastně komunistická klasika. Bolševici v Rusku nejdříve vykrádali banky a pak tahle banda zločinců dělala komunisticko - nacistický převrat. Vše je tedy jak má být. Dofám tedy, že místní komunistické loupežníky nikdo volit nebude, dopadlo by to totiž s jejich voliči stejně, zase by byli okradeni. 


Nepřihlášený uživatel

#117421

2017-10-18 19:01

 Tunel OKD - Sobotka za mříže!

 

https://www.youtube.com/watch?v=qYdXO5YS-xE


Nepřihlášený uživatel

#117422 Re: OKD bylo prodáno za více jak 4 mdl. Pokud tedy posíláš za mříže Sobotku....

2017-10-18 19:08

#117421: -  

 ....pak bys musel poslat za mříže především ruského trotla Miloše Zemana, který kradl 14 mld. hotovost na rekultivace v MUS, neboť právě tuto hotovost a k tomu doly vyměnil za 650 mil. korun. Což je na první, druhý, desátý i stý pohled bez nejmenších pochybností naprostá idiocie, zlodějina, zločin a tím spíše, že tom Zeman nestoudně lhal v době volební kampaně.

Jistě si vzpomenš, že volby byly 1998 v červnu, okamžitě začali spolu kupčit ruští trotlové Zeman a Klaus a tedy MUS Zeman kradl vlastně více jak rok po volbách. 

 Pitomio Okradmůra zjevně záměrně neuvádí, že odhad bez dceřiných společností byl 2 mdl. (pokud vůbec dceřiné společnosti tam zahrnuty nebyly) a celková cena byla přes 4 mdl. Divné, že to tak pěkně v tak pěkném videu vynechává :-)

Tedy opět dostál přesně tomu co je - Pitomio. Jistě uznáš, že 650 mil. za 14 mld. je opravdu zlodějina, která se hned tak nenajde a navíc k tomu idot Zeman přidal ještě doly a stroje v nich, kdežto více jak 4 mld. za něco, co nemělo na účtě "korunu" hotovosti a bylo to mnohdy staré více jak 50 let je věc opravdu diametrálně odlišná, už kdysi navíc komunisty ukradené. 

 Rudolf Doucha ze společnosti Vox Consult a vypočetl cenu 46procentního balíku akcií státu na 2,08 miliardy korun. Podle policie stát přišel o miliardy. Doucha proto spolu s manažery Fondu národního majetku Pavlem Kutou a Janem Škurkem stojí před soudem.

 

 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

Normální člověk

#117423 Už teď vím, jaké čtyři strany ode mne hlas nedostanou

2017-10-18 19:32

Jsou jimi TOP 0,9, ODS, ČSSD a KDU-ČSL!

Skutečný disident

#117424 Re: Re: Re: Re: Volba SPD je zahozený hlas

2017-10-18 19:35

#117411: Evropan - Re: Re: Re: Volba SPD je zahozený hlas 

 Drž hubu, eurohujere! To trapný oslavování Veškrny, alias agenta StB si strč do prdele!


Nepřihlášený uživatel

#117425 Re: Už teď vím, jaké čtyři strany ode mne hlas nedostanou

2017-10-18 19:35

#117423: Normální člověk - Už teď vím, jaké čtyři strany ode mne hlas nedostanou 

 A co je na tobě tedy "normálního", když budeš volit StBáka Bureše nebo Pitomia Okramůru, pak bys ještě mohl volik komouše a v lepším případě Piráty. 

Nic normálního tedy na tobě opravdu není kdy i v případě voby pirátů je to hodně na hraně či za mírně za hranou.