MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#132251 Manželství je skutečně věc specifická a měla by zůstat vyhrazena muži a ženě....

2018-06-18 16:36

Poslanci chtějí umožnit manželství všem, jiní by chránili klasické svazky

18. června 2018  16:53
Nejen jednáním o nové vládě žijí politici. Ve Sněmovně vypukl lítý boj o věc, která se týká každého. Politici se přou o tom, kdo má mít právo na manželství, zda i dva muži nebo dvě ženy, nebo zda naopak do Listiny základních práv a svobod zakotví, že „manželství jako svazek muže a ženy“ je pod ochranou zákona.
 
....min. do doby, kdy se budou děti rodit dosavadní cestou. Manželství bylo zřízeno především kvůli dětem nikoliv kvůli dospělým, je to základní obrana nenarozeného i narozeného života.  
 
Na druhou stranu je jednoznačné, že pokud budou vztahy ostatní vymezeny zákonem a stabilní páry budou požívat velmi podobných "výsad" a povinností jako páry manželské, bylo by to jedině dobře. Zároveň by se to ale nemělo nazývat manželství, ve svazku by mělo být slovo partnerský, obřad by mohl podobně instuticializován jako obřad manželský, pokud by si to partneři přáli.
 
Mimo jiné i proto, že katolická církev s tímto nejspíše ještě dalších cca 500 let stejně tak či onak bude mít problém a bude to jednou muset řešit koncilem, min v době, kdy se děti již nebudou rodit onou sice pro nás jistě v mnohém správnou cestou, leč velmi riskantní jak pro matku tak i pro dítě. Ostatní církve na tom budou obdobně, jejich postoje budou jistě oprávněně ještě několik století konzervativní.  

 


Nepřihlášený uživatel

#132252 Pan Kalousek má jako mnohokrát v posledních letech naprostou pravdu.....

2018-06-18 16:38

 

 

Příště tě zaúkoluje i hradní hajzbába, varoval Kalousek Hamáčka

Před snahou Hradu zasahovat kvůli osobě Miroslava Pocheho do personálního složení možného koaličního kabinetu ANO a ČSSD, varoval v pondělí předsedu sociálních demokratů Jana Hamáčka šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek. Hamáčkovi v přátelském duchu připomněl, že v budoucnu by jej mohli chtít vedle hradního úředníka úkolovat i další.


Nepřihlášený uživatel

#132253 Trestně stíhaný StBák Babiš je naprosto šílený. Můžeme se jistě na ANO StB dívat s obrovským....

2018-06-18 16:39

ČSSD v jednáních o menšinové vládě s hnutím ANO udělala maximum a nemá kam ustoupit. V souvislosti se sporem o nominaci Miroslava Pocheho (ČSSD) do funkce ministra zahraničí to v neděli v pořadu televize Prima Partie řekl předseda sociální demokracie Jan Hamáček. Nevyloučil, že by spor o personálie mohl v krajním případě znamenat konec plánu na vládu s ANO. Proti Pochemu mají výhrady prezident Miloš Zeman i komunisté, kteří by měli vznik kabinetu umožnit.

.....despektem, můžeme si myslet o členech, že je opravdu vrcholem debility podporovat svým členstvím trestně stíhaného Stbáka a nomenklaturního slovenského komunistu, ale pořád se dá možná ledacos se dá tolerovat. Říci OK, podváděli u voleb, lhali, ale lhal především Babiš, tak odstoupením Babiše se dájí snad věci posouvat kupředu, přestože vláda složená z maškar a PPP zloděj šašků je opravdový masakr této společnosti, státní administrativy a obecné kulturnosti veřejného prostoru. 


Nepřihlášený uživatel

#132254 Vláda maškar a PPP zloděj šašků.....

2018-06-18 16:40

Ministryně práce Němcová by po konci ve vládě mohla stanout v čele VZP

To je opradu masakr, co tu ANO StB provozuje se státem, jaké trafiky zde vytváří pro opravdu lidi u kterých je naprosto zřejmé, že jsou ve vládě jen proto, že jsou opravdu totálně hloupí a jsou plně ovládáni jakousi podivnou bandou kolem Babiše s Faltýnkem. Maškara Němcová měla rozhodovat o IT zakázkách za 2,5 mdl., to jen pro představuje o čem to je na MPSV. 

Jen pro informaci je také dobřé připomenout rozpočtový kontext. Vláda sice vybere cca 1 200 mld. daní, k tomu přidá schodek 50 mld., ale volně disponovat může s cca 200 mld., tedy pokud má maškara rozhodovat o 2,5 mld. rozhoduje o více jak jednom procentu právě z nemandatorních výdajů.


Nepřihlášený uživatel

#132255 Re: Re: Re: Re: Prezident Zeman by měl podstoupit psychiatrické vyšetření

2018-06-18 16:41

#132240: - Re: Re: Re: Prezident Zeman by měl podstoupit psychiatrické vyšetření 

Zeman čím dál více vypadá jako celoživotní StBák-KGBák a vcelku to bylo zřejmé už v roce 1989. 


Nepřihlášený uživatel

#132256 Re: Re: Re: Re: Kdy čeští xenofóbové pochopí, že nejde o náboženství, ale o idiocii?

2018-06-18 16:43

#132223: - Re: Re: Re: Kdy čeští xenofóbové pochopí, že nejde o náboženství, ale o idiocii? 

V letošním roce do Bosny dorazilo přes 5600 běženců pocházejících z Asie, severní Afriky a Blízkého východu. Přišli přes Srbsko a někteří využili i novou trasu pašeráků lidí - z Řecka přes Albánii a Černou Horu.

V EU nás pro představuje žije 550 mil., USA se 330 mil. lidí má 7 mil. lidí, kteří v USA žijí bez jakýchkoliv dokladů. 

Tedy jaký problém s živelnou migrací řešil a vyřešil idiot Mylož Zeman? Jaký problém máš ty s ilegální migrací? 

Dokonce i kdyby ilegální migrace byla stále na úrovni krizového roku 2015, trvalo by 10 a možná i 15 let (mnozí migranté se sami průběžně vrací), než by Evropa měla ilegálně žijích lidí na území EU tolik jako mají Spojené státy. Přesto to paní Merkelová řešila okamžitě. Okamžitě jednala, okamžitě se o lidi postarala, aby nezpůsobovali daleko větší problémy (viz. třeba okupace russáky ČSR v roce 1945, masivní znásilňování, vraždění a rabování), spustila informační kampaň, aby se eliminovaly nesmysly z russácko trotlých serverů, které ilegální migraci lhaním generovaly. Uzavřela dohody o repatriaci, tam kde bylo s kým jednat a kde to jen trochu bylo možné.

Neudělali to Zeman či Obrán, nic jim v tom nebránilo, mohli to dojednat, mají na to stejnou administrativu, neudělali to, jen tupě žvanili o debilitách, vytvářeli spiklenecké teorie proti EU. Teď zmlkli, nemají téma, jsou to jen šašci, kteří ani netuší, co je potřeba ve veřejném prostoru EU skutečně řešit a jak by ke správě veřejného prostoru EU mohli národní státy Česká republika a Maďarsko přispět.

Polsko má alespoň téma razantního zvýšení obranyschopnosti proti russákům, neboť jejich zkušenost s russáky je opravdu tristní. My a Maďaři nemáme nic. nula. Podobně jako Slovensko, které ovšem řeší své vlastní vnitří problémy s oligarchizací společnosti. 

Drtivá většina (prakticky všichni) živelných migrantů je právě díky Německu identifikována a identifikovatelná, čímž si uvědomili, že páchání jakékoliv trestné činnosti je pro ně přímou cestou do vězení a při menších přečinech cestou k vyhoštění. Administrativa především Německa má otisky prstů, DNA, fotografie, o dritivé většina dokonce májí administrativy národní států jejich historii min. v dobré míře pravdivosti zpracované zpravodajskými metodami a tam kde důvěryhodné informace nelze zjistit, je to jednoznačný důvod repatriaci a dlouhodobému monitoringu. Takovou práci zvládlo systematicky jen Německo, pravděpodobně. 

Dokonce žádný migrant nespáchal sebevraždný teroristický čin. Trestná činnost migrantů je hluboko pod průměrem většinové populace, přestože bychom oprávněně očekávali, že nebudou páchat žádnou trestnost činnost, je to bohužel tak, že se od nás ničím opravdu neliší a bohužel i většinová populace EU páchá mnohdy na území ostatních národních států zločiny a platí to i o Češích, kteří spáchali mnoho ohavných zločinů po Světě, vraždy a znásilnění nevyjímaje. 

ČR, která je prakticky prosta živelných migrantů má dokonce daleko horší ukazatele v závažné trestné činnosti než Němcko a to bohužel o více jak 50 % (Němcko 95 vražd na 10 mil. obyvatel, v ČR 146 vražd na 10 mil obyvatel v roce 2017)  v případě vražd a znásilnění. To jsou přímo děsivá čísla a děsivé skutečnosti. To idiot Zeman ale nepranýřuje, to jeho mnohdy opravdu velmi hloupým voličům nesděluje. Raději místo toho udělal z nájemného vraha, odsouzeného všemí úrovněmi soudů včetně Ústavního soudu, celebritu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#132257 Zeman dokonce nikdy ani nenavrhl věc velmi důležitou a podstatnou.....

2018-06-18 17:11

....to je zákon o zahalování obličeje. Celý svět je dnes postaven na identifikaci obličeje, čteme v něm přátelství, nedůvěru, zlost, zlobu, naše administrativy identifikují nás občany atd. 

Tedy zahalování je věc velmi problematické a je nutné jí řešit zákonem, neboť je to dnes hromadný problém. Turisté z Číny i jiných zemí si zahalují obličeje rouškami proti prachu, jsou neidentifikovatatelní, někteří turisté si zahalují obličej z náboženských důvodů, je s tím stejný problém, přitom je to možné řešit a dokonce i náboženské zahalování je možné respektovat, např. tím, jak vzniklo.

Tedy pokud osobu zahalenou doprovází osoba nezahalená, je přímo odpovědná za osobu zahalenou a osoba zahalená, pokud tak chce být, musí mít doprovod nezahalený.  Platilo by to jak pro turisty z Číny, Japonska atd. a samozřejmě by to platilo i pro náboženské zahalování. Není na tom zase tak moc složitého. Platilo by to samozřejmě jen pro pro turisty, nikoliv pro osoby, které chtějí dlouhodobě žít v ČR a vlastní zahalování by i tak mělo mít omezení v podobně skvělé čitelnosti očí a vlastní zahalení celé obličeje by mělo být tak či onak poloprůhledné, pokud by mělo být tolerováno, tedy pouze závoj, nikoliv celé zahalení hlavy. 

To je věc, kterou v Evropě řešit opravdu musíme a mnohé státy jí skutečně také již řeší a dokonce jí mají již uzákoněnu. Tím se idiot Zeman ale nikdy nezabýval, je to nad jeho argumentační schopnosti, tak se s tím prostě nezabývá, idiot.  


Nepřihlášený uživatel

#132258 Hodně štěstí, pevné zdraví a všem dlouhý život, to je potřeba všem v této rodině popřát....

2018-06-18 17:49

V Motole se narodila čtyřčata

V porodnici v pražském Motole se minulé pondělí narodila čtyřčata - tři dívky a jeden chlapec. Naposledy se v České republice čtyřčata narodila před 15 lety.

Mají úžasný start do života, mají nádhernou porodní váhu, mají dokonalou péči standardní jen v EU a ostatních demokratických zemích světa. Mají před sebou nadstandardně dlouhý život, např. proti Rusku o 10 let delší a proti jiným zemím ještě daleko delší. Budou mít k dispozici velmi dobrý vzdělávací systém, sociální zabezpečení a nepochybně i láskyplné prostředí rodičů, kteří mohou pracovat jen 40 hodin týdně, aby dokázali rodinu zabepečit. To vše je světově relativně unikátní, je to dostupném nám v demokratické části Evropy, je to dostupné Američanům, Australanům a všude jinde je již život daleko těžší a se čtyřčaty obzvláště. 


Nepřihlášený uživatel

#132259 Paní profesorka se velmi plete.....

2018-06-18 18:08

Neúspěšní maturanti by mohli dostat alespoň status středoškoláka, navrhuje expertka z Cermatu

.....státní maturity vytvořili stav, kdy se učí složit maturita, nikoliv jak se učit, jak zpracovávat informace a vytvořit si zásobu znalostí, které dokážu používat.  V tom je obrovský problém státních maturit. 

Státní maturity hned od počátku mladý Klaus začal zneužívat na srovnávání škol, což přímo zdůvodnění k zákonu o státní maturitě zapovídalo, páchal tím v podstatě jeden z nejhorších zločinů na státní maturitě. 

Není pochyb, že by mělo existovat základní penzum znalostí středoškoláka, ale měly by to být znalosti natolik pro ně užitečné a potřebné, že by skutečně zvládli všichni, kteří na střední školu chodí 4 roky. 

Co se týče studia vysokoškolského, je to věcí již dospělého života. Přijímací pohovory na vysoké školy a jejich úroveň si vysoké školy stanovují samostatně. Je to pracné, ale je to možné, je to spíše věcí tradice a potřeb daných škol. 

Ve světě je běžné "standardizované" testování znalostí, např. v angličtině desítky let celosvětově používaný Toefl a stejně tak, pokud se uchazeč hlásí na doktorandské studium např. do USA, může na ambasádě absolvovat standardní test znalosti jazyka, tedy Toefl a standardní test obecných znalostí z matematiky, fyziky, chemie, případně elektrotechniky (spíše technologie), stavařiny (statika). Testy jsou postaveny tak, že je jejich obtížnost taková, že testující test nezvládne celý pravděpodobně nikdy, otázky mají stupňující obtížnost i dobu na zpracování. Pokud uchazeč odpoví cca 50 % z každé oblasti je prakticky jisté, že bude přijat na školu, kterou si vybral. Alespoň tak tomu bylo před cca 25 let. 

Tedy jestli si vysoké školy zakoupí standardní testování, jako to např. v provesním prostředí dělají snad všechny firmy od Cisca, přes Microsoft až po automobilky atd. nebo si budou své testy pracně vytvářet a hodnotiy samy, je vcelku úplně lhostejno, s maturitou to má mít společného velmi málo či vůbec nic. Nic by totiž nemělo bránit ve studiu na VŠ, pokud by uchazeč složil přijímací zkoušku a to i bez složené maturity.

Nic by totiž nemělo bránit lidem se vysokoškolsky vzdělávat, pokud se k tomu v životě rozhodnout, ať už bezprostřeně po střední škole, nebo kdykoliv potom. V USA je to běžné a mělo by to být běžné i EU a v ČR. To řešme. 

Námitky, že se pak děti na maturitu vykašlou jsou možná pravdivé, ale problém pak není v dětech, ale v tom, že pro maturita ztratila jakýkoliv punc smysluplnosti. Učit se složit maturitu je opravdu hovadina.

Učit se složit přijímací zkoušky na vysokou školu ovšem má smysl obrovský, ty musí být postaveny tak, aby uchazeč měl šanci na škole uspět a tak také doposud přijímací testy i u nás postaveny byly, přestože k nim bolševičtí zločinci přidávali i odporný pohovor z bolševického "uvědomění" resp. pro většinu uchazečů schopnosti o bolševickém uvědomí lhát, přičemž prominentní dětičky bolševické pakáže stejně žádné přijímací pohovory ani nedělaly a mnohdy také neskládaly zkoušky, přesto tituly získávaly. 


Nepřihlášený uživatel

#132260 Re: Kalousek je primitiv.....

2018-06-18 18:16

#132252: -Kalousek je primitiv ..... 

Kalousek je primitiv! 


Nepřihlášený uživatel

#132261 Re: Re: Kalousek je primitiv.....

2018-06-18 18:22

#132260: - Re: Kalousek je primitiv..... 

Primitiv, který v době odbytové krizem měl nezaměstnanost na úrovni 6 % (okolo byla nezaměstnanost dvojciferná) a nárůst dluhu za 4 roky ani zdaleka nedosáhl zdvojnásobení dluhu? 

Nehraj si na idiota. Primitivem je Mylož Zeman, který v době růstu tvořeného jen spotřebou domácností vygeneroval nárůst nezaměstnaných z 6 na 9 % a za čtyři roky zdvojnásobil státní dluh a přitom ještě ukradl 120 mld. russáckého dluhu a 14 mld. hotovosti z MUS a vlastní doly MUS, přitom všude okolo byl neskutečný růst HDP.  

To je primitivismus bolševického "ekonoma" Mylože Zemana, proto je také Zeman priminitivem, ale také především odporným ubožákem, rusáckým trotlem a idiotem, neboť jen bolševický idiot dokáže "zázrak" v podobě navýšení nazaměstnaných o 3 procentní body za součásného masivního zadlužování státu, to je opravdu "bolševický zázrak", toho je schopen jen bolševický idiot. 

https://www.czso.cz

www.zvolsi.info

 


Nepřihlášený uživatel

#132262 Russáčtí trotlové se opravdu činí, jen co je pravda....

2018-06-18 18:57

Je nepřijatelné, aby Kuciaka spojovali s dezinformátory, kritizuje šéfredaktor udělení české ceny

Petr Žantovský, Korál, Plesl za Babišova Blesku I., Pekárek, Geršl... opravdový ultra hnus politického bulváru, jak je souhrnně Petr Žantovský identifikuje. 

V porotě ceny organizované dezinformátory byl i šéf rozhlasu. Nemám rád bariéry mezi médii, řekl

 


Nepřihlášený uživatel

#132263 Re: Re: Re: Re: Re: Prezident Zeman by měl podstoupit psychiatrické vyšetření

2018-06-18 19:01

#132255: - Re: Re: Re: Re: Prezident Zeman by měl podstoupit psychiatrické vyšetření 

zeman  se hodil tehdy v r. 1989 více k té končící gardě, než k té nastupující...myšlenim i vizáží..Takový trochu bratranec Milouše Jakeše.  Vydím ho stále v te rusacké beranici, ze které mu lezly ušiska


Nepřihlášený uživatel

#132264

2018-06-18 19:02

Kalousek je superdebil!


Nepřihlášený uživatel

#132265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident Zeman by měl podstoupit psychiatrické vyšetření

2018-06-18 19:06

#132263: - Re: Re: Re: Re: Re: Prezident Zeman by měl podstoupit psychiatrické vyšetření 

Dnes je vcelku naprosto jasné, že byl celý jeho dospělý život StBácko-KGbácké hovado. 


Nepřihlášený uživatel

#132266 Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je skutečnost....

2018-06-18 19:13

#132264: -  

Pan Miroslav Kalousek je dnes po čtyřech letech od napsání hanopisu jednoznačnou morální i odbrou autoritou. 

Babiš utratil stovky milionů našich daní, aby debility z hanopisu napsaného prokupčním fondem Janečka na pana Kalouska potvrdil, nenašel ve státní správě jedinou ukradenou korunu, neprokázal jidiný blábol z hanopisu o Kalouskovi, který napsal prokorupční fond Janečka. 

V takové situaci masivního prověření pana Kalouska, celé jeho rodiny, spolupracovníků, přátel, kdy má Babiš dnes k dispozici dokonce vnitro, státní zástupce, policii, kobru, všechna daňová přiznání, NBÚ, BIS a nebyl schopen prokázat nic, nula, aby alespoň policie zahájila vyšetřování, je naprosto jasné, že je pan Miroslav Kalousek morální i odborná autorita české politiky a je potřeba tomu co říká velmi naslouchat, stejně jako je potřeba si velmi číst jeho projevy ve Sněmovně.  

Jakékoliv hanlivé vyjádření na pana Kalouska je tedy dnes jen směšné a ubohé plácání nesmyslů. 

Andrej Babiš je dnes prokazatelně trestně stíhaný StBák a nomenklaturní slovenský komunista, který doslova devastuje veřejný prosto ČR a doslova rozkrádá státní rozpočet. To je naprosto pravdivá charakteristika Andreje Babiše. To dnes víme naprosto přesně, bez jakýchkoliv pochybností.

Andrej Babiš je komunistický StBácký zločinec.

To, že tento Slovák co se ani nenaučil česky ničí ČR je věc naprosto jasná, jediné o čem se dá ještě diskutovat, jaká je míra jeho zločinnosti proti naší zemi. 

Babiš je jen ubohý kriminální imigrant v tom nejodpornějším slova smyslu.  Je skvělé, že to už dochází i jeho dnes už bývalým volčům, ANO StB je již na cestě do kanálu, nejen proto, že Babiš sestavuje jakousi "vládu" a ani se neobtěžuje občanům sdělit, koho do ní nominuje. 

Dnes má ve vládě jen a pouze maškary a PPP zlodějiny šašky, nikoho jiné. Dokonce i jeho voličům už jsou tito jeho zaměstnanci odporní a i jim už došlo, že jsou to lidé absolutně neschopní spravovat vybrané daně ve prospěch občanů této země. 


Nepřihlášený uživatel

#132267 Macrona lze jako prezidenta respektovat, neboť oproti Zemanovi neporušoval volební zákon.....

2018-06-18 19:32

.....tedy získal moc v souladu s Ústavou Francie. Zemana není možné respektovat, neboť zákon při získávání porušoval jako ten odporný komouš či nácek. 

„Jsi tu na oficiální slavnosti, tak se chovej, jak se patří. Dělat blbečka můžeš jindy, ale dnes tu zní hymna, tak mě oslovuj pane prezidente, anebo pane. Jasný?,“ vzčinil mladému Francouzi Macron.

Mladík s dlouhými vlasy, který si při příchodu šéfa státu podle agentury AFP prozpěvoval první slova Internacionály, vzápětí pronesl slova vnímaná jako omluva: „Ano, pane prezidente.“ „To je dobře. Dělej věci ve správném pořadí. Než se rozhodneš udělat revoluci, nejdřív se nauč získat diplom (o dosaženém vzdělání) a sám se uživit, ok? Pak budeš dávat lekce ostatním,“ dodal Macron a poplácal mladíka po ruce, než pokračoval.


Nepřihlášený uživatel

#132268 Russákov, to je opravdu legrační země.....

2018-06-18 19:43

Proti návrhu se stavějí zejména odbory. Petici s požadavkem návrh zrušit podepsalo už více než 1,5 milionu lidí, uvedl v pondělí list Kommersant. Autoři petice zdůrazňují, že ve většině ruských regionů se muži v průměru nedožívají ani 65 let, ve třech regionech ani šedesátky.

Vláda na oplátku za zvýšení důchodového věku slibuje zvýšení penzí. Po zahájení penzijní reformy v příštím roce by měly penze podle vicepremiérky Taťjany Golikovové vzrůst o 12 000 rublů (asi 4 200 Kč). Letos průměrný důchod činí 14 100 rublů (asi 4 935 Kč), valná část důchodců má však penzi nižší.

 

Délka dožití se v ČR dále prodlužuje, nejvyššího věku se mohou dožít lidé v Praze

Délka dožití se v České republice loni zvětšila. U žen se prodloužila na 82,1 roku a u mužů na 76,2 roku. Za posledních deset let se tak střední délka dožití zvýšila o více než dva roky. V úterý to oznámil Český statistický úřad (ČSÚ).


Nepřihlášený uživatel

#132269 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident Zeman by měl podstoupit psychiatrické vyšetření

2018-06-18 19:45


Nepřihlášený uživatel

#132270

2018-06-18 19:46

Babiš do tepláků


Nepřihlášený uživatel

#132271 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident Zeman by měl podstoupit psychiatrické vyšetření

2018-06-18 19:47

#132269: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident Zeman by měl podstoupit psychiatrické vyšetření 

Bohužel? Je lepší, že je to dnes evidentní, než kdyby to nebylo evidentní nikdy. Zeman s Babišem si sami posluhování zločincům vybrali, nikdo je k tomu evidentně, z toho jak dnes jednají, nenutil. Nelitujme je, jsou to zločinci. 

Dnes jsme na tom jako v době komunistické totality, zlo je už naprosto jasně čitelné. Zeman s Babišem jsou StBáci či dokonce KGBáci. Jsou to komunisté a je to čiré naprosto jasně čitelné zlo. 


Nepřihlášený uživatel

#132272 Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je skutečnost.

2018-06-18 20:03

#132266: - Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je skutečnost.... 

   Autoritu má pan Kalousek až tak tíživou, že ho postupně táhne na hnojišti nevolitelnosti ke dnu. Je v něm zapadený až po obličej, při čemž začíná polykat, kromě andělíčků, i moč z onoho hnojiště.   

    Nejdřív mlátil práznou slámu o konfliktu zájmů, ale pak u toho zůstal pouze fackovacím panákem, až to vyvolává podezření, že si to z Babišem snad tak i domluvil za nějakou úplatu. Neustálým pozdějším omýláním "Čapího hnízda" o němž si lidé povětšinou myslí, že to je jen jiná forma běžné švindlířské optimalizace účetnictví, kterou mnozí i v zahraničí dělají obdobně, i když třeba nejde přímo o evropské dotace, si Kalouskovci také dvakrát nepomohli. Nehledě na to, že v době kdy byly čerpány dotace na ono hnízdo, nebyl Babiš v politice a kdyby do ní nevztoupil tak o hnízdě dodnes nikdo neví. Opakováním zničující mantry "Čapí hnízdo" se strany DEBiLu (Demokratického bloku) maximálně tak akorát odepsaly.

     Hezoučky potopil Kalouska Soukup, když odhalil, že se svého času přes úřad Kalouska dodávaly do Číny zbraně, na čemž se podílel, což dává jeho protibetskému náruživému postoji opravdu váhu. Když si k tomu přidáte i okolnost, že firma Becher, v níž má podíl druhý velký člověk TOP09, pan Schwarzenberg, dodává na totalitářský Čínský trh alkohol a kníže s toho profituje, tak i jeho protibetský postoj má opravdu svoji váhu. Váhu která stahuje oba dva do hlubin hnojiště nevolitelnosti a s nimi i celou TOP09.


Nepřihlášený uživatel

#132273 Re:

2018-06-18 20:09

#132270: -  

Do tepláků půjdeš ty, demente!


Nepřihlášený uživatel

#132274 Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je skutečn

2018-06-18 20:12

#132272: - Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je skutečnost. 

To se opravdu nedokážeš zmoct na reálnou kritiku pana Miroslava Kalouska? To skutečně musíš vymýšlet spiklenecké teorie o tom, jak se přes ministerstvo financí či obrany dodávaly zbraně do Číny :-) a jak je prodej alkoholu do Číny cosi nemravného? 

To, že se dnes jeví pan Kalousek jako nevolitelný, vůbec neznamená, že je to realita příštích let. 

Dnes je naprosto zřejmé, že je pan Kalousek osobou neformálně i formálně (NBÚ) vysoce prověřenou. Babiš investoval stovky milionů našich daní, aby na pana Kalouska cokoliv našel či potvrdil alespoň něco z onoho hanohopisu Janečkova prokorupčního lithiové haldy fondu. Nepotvrdil nic a nic nenašel a nenašel dokonce, že by kdokoliv kradl stovky miliard daní, natož ročně, jak tvrdil jeho voličům. 

Díval se ale velmi špatně, Zeman ukradl 120 mld. russáckého dluhu, 14 mld. hotovos z MUS a k tomu ukradl i doly MUS. To ovšem Babiš nehladal, to není potřeba hledat, stačí přece zveřejnit utajované rozhodnutí vlády z roku 2002 o "privatizaci" russáckého dluhu. To bych já v pozici premiéra našel za 10 minut, je to uloženo v interním informačním systému vlády a to bych si ještě v těch 10 min. vyřizoval (zajišťoval) přístupové oprávnění do systému.  

Tedy rozepsal jsi se, ale věcného v tvém příspěvku není vůbec nic. Kalousek i po tvém blábolu zůstal morální i odbornou autoritou, která byla navíc super prověřena Babišem za použití stovek milionů našich daní a je tedy naprosto zřejmé, že mu bude v budoucnu velmi pečlivě právě voliči nasloucháno, neboť na české politické scéně neexistuje osoba prověřenější, než je pan Miroslav Kalousek. 

Pan Kalousek se už vždy může odkázat na hanopis, který na něj Janečkův prokorupční lithiové haldy fond napsal a z kterého nepotvrdilo nic. Tedy pokud si někdo další jako Soukup něco vymyslí, bude to už jen a jen směšné. Už se nic dalšího vymyslet prakticky nedá, vždy je na to odpověď - Je to v hanopisu? Není? Tak je to tedy nový díl hanopisu? :-). 

Mimochodem Soukup si velmi zahrává, politik politika obvykle nežaluje, politik bolvární medium, tam už takové nepsané pravidlo ani zdaleka neplatí. Šíření poplašných zpráv Soukupem je věc již velmi vážná a je otázka času, kdy dojde trpělivost administrativě státu nebo i jen těm, kteří jsou poplašnými zprávami Soukupa zasaženi, neboť u televizního kanálus se Soukup nemůže skrývat za "názorový server". Soukup provozuje telvizí bolvární "politiku", což není nic jiného, než šíření poplašných zpráv. 


Nepřihlášený uživatel

#132275 Re: Re:

2018-06-18 20:14

#132273: - Re:  

Babiš je trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komouš a Stbák, tedy prototyp kriminálního imigranta. 

Na každou jinou trestně stíhanou osobu už by byla dávno uvalena vazba, neboť Babiš zneužívá svojí moc k tomu, aby se vyhnul trestnímu postihu v minimální nepodmíněné sazbě pěti let, co více nadále páchá trestnou činnost v podobě okrádání státu pomocí korunových dluhopisů a to je jen to, co je naprosto evidentní a přímo viditelné.