MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#134026

2018-07-17 21:36

Proč se dnešní bolševici štítí komunistů?


Nepřihlášený uživatel

#134027 Re:

2018-07-18 04:32

Máš pravdu. Islamističtí kozomrdi a koňomrdi jsou skutečnými zabijáky pozitivních hodnot. Dokáží lidem uříznout hlavy plné pozitivních ekologických myšlenek. Vytěsnovat jinou kulturu tím, že jsou nuceni původní obyvatelé likvidovat křestanské symboly, aby to příchozí neuráželo, tím že se náboženství dehonestuje v podřadných divadelních hrách se státní dotací, ano to přispívá k vyprahnutí a glajchšaltaci kultury.

Evropan

#134028 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-18 04:33

#134021: - Re: Re: Re: Re: Re: Jedním slovem - Skvělé! 

Tak Boris Borisov, říkáš? Tak tohoto významného historika opravdu neznám. To musí být nějaký Bulhar nebo co, když na základě toho, že neumí sčítat, odvodí, že za hospodářské krize zemřelo v USA na 30 mil. lidí. Navíc je tu jeden velký rozdíl. Hladomor na Ukrajině naplánoval stalin speciálně proti Ukrajincům jako národu. V USA velká hospodářská krize nebyla namířena takto účelově, ale šlo o ekonomický cyklus. Můžeš mi napsat odakz, odkud informaci o hladomoru v USA čerpáš? Já našel jen stránky našich komunistů a russkou televizi, což je ovšem stejný, a navíc krajně nedůvěryhodný zdroj. No a na tyto dezinformační zdroje se přece odkazovat nechceš. Nebo jo?

No a co se týká Hroznů hněvu, tak bych doporučil spíše knihu Johna Steinbecka, protože Hollywood vždy pozměňuje a zkracuje. Ale o hladomoru v této výborné knize nic není. On Steinbeck se obecně ve svých knihách zaměřuje na osudy jedinců a často na okraji společnosti. Ale nepopisuje nějaká hromadná šílenství. Ovšem ať jsou jeho ostatní knihy jakkoli kvalitví a skvělé, já si budu nejvíce pamatovat Toulky s Charliem, které za komunismu četli každou neděli na Hlasu Ameriky

Evropan

#134029 Re: Re:

2018-07-18 04:38

#134027: - Re:  

Ano, ve srovnání s tím, jak mírumilovní byli russáčtí okupanti, kteří nezabíjeli, a jak tady komunisti pečovali o naše kostely a další křesťanské památky, to tady byl za komunistů "ráj na zemi".

P.S. Pro zemandrtálce, komunisty a okradmůry : je to ironie. Jak se můžou násilníci a komunisti odkazovat na křesťanské hodnoty? Křesťanskou hodnotou je třeba pomáhat lidem v nouzi. Co pro to děláš? Vulgárně nadáváš? Volíš za prezidenta opilce a zastáváš se premiéra estébáka? No tak to určitě přijdeš do nebe (zase ironie, pokud nechápeš).


Nepřihlášený uživatel

#134030 Buďme veselí a pískejme si....

2018-07-18 06:40

 
Vcelku přesně víme, co je potřeba činit.....
....musíme být veselí. Na StB, komunisty, SPD i socany můžeme pískat kdykoliv nás napadne, kdykoliv jdeme kolem jejich "sídel" můžeme si pískat a můžeme zažít s takovým pískáním spoustu srandy. 

Můžeme opět založit společnost za veselejší současnost, můžeme se jim smát a můžeme se jim vysmívat, nejen proto, že se berou tak strašně vážně, ale proto, že k smíchu i výsměchu jsou. 

My na nich závislí nijak nejsme, oni jsou závislí na nás. 

Dnes už nejsou potřeba žádné agumenty, všechny už byly mnohokrát vysloveny jsou ve steno záznamech Sněmovny. Věc je opět naprosto jasná, jako byla 17.11.1989. Dnes už je potřeba se komunistům, StBákům, KGbákům zase jen smát, jako jsme se jim vždy smáli. 

Zlo je naprosto jasně čitelné mimo jiné proto, že je opět personifikováno komunisty, StBáky, KGbáky (Filip, členové KSČm, ANO (StB), SPD, Babiš, Zeman nebo i Okamura a ti všichni jsou sakra směšní, mnohokrát už jsme se jim smáli)

Věci se středečním či vlastně čtvrtečním hlasováním ve Sněmovně opravdu velmi vyjasnily. Buďme veselí a smějem se jim a nezapomeňme na ně pískat, kdykoliv jdeme okolo, užijeme si přitom spoustu srandy když se jako pískající budeme potkávat, není a nebude to vůbec málo, veselost byla mocným příspěvkem k pádu komunistických totalit a veselost provázela celou Sametovou revoluci a dlouhé roky po ní.  


Nepřihlášený uživatel

#134031 Re: Re: O populistech, věci jsou známe, popsané a není to nic tak složitého.....

2018-07-18 06:49

#133964: - Re: O populistech, věci jsou známe, popsané a není to nic tak složitého..... 

... Nemůže být tedy překvapen, že všichni ostatní jsou proti němu. 

    Zdánlivě si zjednodušil problematiku, omeziv se na parciální zájem. Jenže.... tím problém nezmizel.  

     Naopak, narostl tam, kde předtím nic nebylo.  Přivedl si pomocníky.

     Pak  se zničehonic zjistí, že několik takových partají na sebe zbylo.  Chtě nechtě,  musí se spolčit. Nutí je k tomu ústava: musí sestavit vládu. A nastane to pravé rodeo.

    

 


Nepřihlášený uživatel

#134032

2018-07-18 06:59

Pražská kavárna je protičeská zločinecká organizace vlastizrádců, prosudeťáků, ukrofašounů, zlodějů, ožralů a feťáků.


Nepřihlášený uživatel

#134033 Re: Co je jisté, že ožralou a zlodějem je Miloš Zeman.....

2018-07-18 07:12

#134032: -  

.....neboť se těžko dá vysvětlit jinak výměna MUS za 650 mil a přidání 14 mld. hotovosti či výměna 140 mld. ruského dluhu za cosi, co se dosud nikomu nepodařilo identifikovat, neboť usnesení vlády o "privatizaci" ruského dluhu je stále utajováno. 

Jestli Miloš Zeman i fetuje je otázka. Co je jisté, podváděl u voleb, jak přesně zjistil nejvyšší správní soud a jeho následné jednání je tedy vlastně stále za hranou ústavnosti, tedy Miloš Zeman se minimálně pohybuje na hraně velezrady a nepřetržitě od té doby co vstoupil na Hrad. 

V jeho případě je také jisté, že své politické jednání organizuje prostřednictvím několikrát přejmenovaných zemanovců. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#134034 Re: Re: Re: O populistech, věci jsou známe, popsané a není to nic tak složitého.....

2018-07-18 07:14

#134031: - Re: Re: O populistech, věci jsou známe, popsané a není to nic tak složitého..... 

Ústava není problémem, problémem je jednoznačně trestně stíhaný StBák v pozici premiéra. Na počátku ovšem bylo porušení základního pravidla, že každý člen vlády musí mít negativní lustrační osvědčení.  Nic složitého na věci opravdu není, Ústava je v pořádku. 

Nezapovídá velkou koalici, ale zapovídá porušení soutěže politických stran, tedy základní princip, na kterém stojí politický systém - tedy zapovídá např. oposmluvní kupčení, které vedlo k "privatizaci" MUS i "privatizaci" 140 mld. ruského dluhu kamsi do bývalého Ruska neznámo za kolik a neznámo komu. 

Ústava také zapovídá jakési "tajné dohody o vládnutí", tedy přesně to, co Andrej Babiš uzavřel s komunisty a odmítá zveřejnit.  

Velká koalice s omezeným jasně ohraničeným nadátem je naopak východisko z "patových situací", přestože se může stát, že se taková situace bude u dalších voleb opakovat. Těžko lze ale uzavírat velkou koalici s trestně stíhaným člověk a právoplatně vedeným donašečem StB, tam je logické, že se takovým člověkem by se mravní, kuluturní lidí s odbornými znalostmi a obevným povědomím neměli stýkat, není k tomu důvodu, neděláme to my občané, naopak se jistě takovým lidem snažíme vyhnout je základní hygiena sociálních vazeb, není na tom nic složítého. 

 


Nepřihlášený uživatel

#134035

2018-07-18 07:15

Spekulace, polopravdy a výmysly týdeníku RESPEKT

 

Bakalovi zločinci z Pražské kavárny...


Nepřihlášený uživatel

#134036 Trestně stíhanému StBákovi opravdu nic nebrání v tom, aby začal s prověřováním u sebe.....

2018-07-18 07:19

 

Babiš: Měli bychom prověřit diplomky všech poslanců, snad by pak Sněmovna byla usnášeníschopná

Rezignace ministra práce a sociálních věcí Petra Krčála (ČSSD) byla jediným možným řešením, uvedl předseda vlády Andrej Babiš (ANO). Výběr nového ministra nechá na ČSSD, sdělil premiér Novinkám. Později prohlásil, že by se měly nechat prověřit diplomové práce všech poslanců.

......řekl bych, že jeho diplomku nikdo nikdy neviděl. 

Ano StB ještě ani se socany nevládne a už se předhání v tom, kdo z nich vygeneruje nechutnější kauzu. 

„Rezignace pana Krčála byla jediným možným řešením, hlavně poté, co minulý týden za podobnou věc odstoupila paní Malá,“ napsal Babiš Novinkám v SMS.

Evropan

#134037 Re: Respekt pro Respekt!

2018-07-18 07:49

#134035: -  

V článku BIS z roku 2012 jsem se o Bakalovi nic nedočetl. zato jsem se dočetl, o podivných hrách BIS kolem pana Janouška, a vzhledem ke skutečnosti, že Janouškovi dokázali pouze dopravní nehodu v opilosti, zatímco jeho "kolibříkovskéů vztahy z magistrátem jsou ututlány, asi na tom něco bylo. A také články respektu o hradním ožralovi nebo o slovenském eštébákovi, krterý je naším předsedou vlády, bych doporučoval k přečtení každému.

Pro zájemce krátké info : List byl založen 18.11.1989 v bytě mluvčího Charty 77 Alexandra Vondry skupinou samizdatových novinářů. Vznikl spojením samizdatových časopisů Sport a Revolver Revue. Nejdříve se jmenoval Informační servis. Poprvé vyšel v úterý 21. listopadu. Informační servis vycházel podle potřeby, takže někdy i několikrát za den. První dny pracovala redakce Informačního servisu v Galerii u Řečických, během prosince 1989 se přestěhovala do Bolzanovy ulice 7 v Praze 1. Během roku 1990 se Informační servis změnil v Respekt, jehož první číslo vychází 14.3.1990. V roce 1991 se v časopise poprvé objevují kresby Pavla Riesenauera. V listopadu 1991 uvádí Česká televiza první díl pořadu Respektování, který se na obrazovkách s přestávkami objevuje až do roku 1997. Květen 1995 je ve znamení stěhování redakce do Sokolské ulice číslo 66, Praha 2. V únoru 1996 zakládá Respekt své internetové stránky. V květnu 1998 se redakce stěhuje znovu, tentokrát do Křemencovy ulice 10, Praha 1. Od založení Respektu prošlo jeho redakcí několik známých novinářů. V redakci působili například spisovatel Jáchym Topol, spisovatelka Magdaléna Platzová, bývalý náměstek ministra vnitra Martin Fendrych nebo filmová kritička Tereza Brdečková. Od dubna 2012 do ledna 2016 působil v kulturní rubrice časopisu filmový publicista Kamil Fila, kterého po jeho odchodu nahradila Jindřiška Bláhová. Od roku 2007 týdeník Respekt spolupracuje s prestižním britským časopisem The Economist a publikuje v každém čísle dva jeho aktuální texty.

Čtu Respekt prakticky od jeho založení a vždy to bylo a dosud je kvalitní čtení. Také všem doporučuji návštěvu besedy se šéfredaktorem panem Taberym. Je to člověh s ohromným přehledem a jeho kniha Opuštěná společnost, kterou ještě nepřečetl, ale těším se na ní, bude určitě skvělým čtením.

https://www.respekt.cz/

Evropan

#134038 Má Putler něco na Trumpa?

2018-07-18 07:51

... aneb proč se Trumpetka zachovat tak hanebně, že to neočekávali ani jeho odpůrci? Že by na něj neofašista Putler přeci jen něco měl?

https://www.respekt.cz/ma-putin-neco-na-trumpa


Nepřihlášený uživatel

#134039 Re: Má Putler něco na Trumpa?

2018-07-18 08:45

#134038: Evropan - Má Putler něco na Trumpa? 

Podobnost Trumpa se Zemanem je až zarážejíci, jako by je oba vyškolili titíž. 

Oba napadají zpravodajské služby vlastního státu, oba napadají vlastní státy, když tvrdí, že vztahy nejsou s Ruskem nejsou dobré - viz. třeba novičok u nás.  Oba, když řeknou naprostý  nesmysl, tak se "spletli". Oba zpochybňují systém, poskytují rozhovory bulváru, napadají standardní noviny, televize, rozhla, atd. atd.  

 


Nepřihlášený uživatel

#134040 Tedy je vše v souladu se zdravým rozumem, jen to trvalo poněkud dlouho....

2018-07-18 09:00

Policie navrhla obžalovat extajemníka SPD Staníka za nenávistné výroky

království !!

#134041 Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-07-18 09:29

Zrůdná pekelná čtveřice se svými nohsledy - stvůrami z bahna zla a utrpení, podporováni tupým vymaštěným stádem ovčanů s diagnózou internetové debility - toť vizitka stavu zemí koruny české.
Pryč se zločinci škodící planetě zemi !
Pryč s glajchšaltem moderní doby !
Pryč s konzumní tupostí a leností !
Pryč s hysterií a internetovou hloupostí !
Pryč s nenávistí, fanatismem, xenofobií !
Pryč se závistí, zlomyslností, zlobou a záští !
Pryč s pýchou, nadutostí a egoismem.
Svoboda volby !!
Alternativy pro život !!
Šance pro všechno živé na planetě zemi !!


Nepřihlášený uživatel

#134042 Re:

2018-07-18 09:33

#134032: -  

Pražská kavárna není žádná organizace, tak co tady vyřváváš, ožralo a dobytku!

království !!

#134043

2018-07-18 09:34

Netvoři, zrůdy, stvůry, zabijáci lidství a všech pozitivních hodnot - toť tupé stádo ovčanů s diagnózou internetové debility a lenivého konzumního kreténismu - typické voličstvo pekelné čtveřice z bahna všeho utrpení světa.


Nepřihlášený uživatel

#134044

2018-07-18 09:56

Ministryně Maláčová bude ozdobou stbácké vlády?


Nepřihlášený uživatel

#134045

2018-07-18 10:08

Nebylo prioritou Komunistů starat se sice o kostely, ale že by je záměrně odpalovaly do povětří, jako to dělají muslimští fanatici, nebo že by náboženské symboly likvidovali ve velkém, u toho jsem je tedy já nepřistihl. Pár ruských vojáků se chtělo prostřílet na zaslíbený Západ, tedy tito vojáci, se stejným vkusem jako máš ty, tedy ano ti se staly nakonec proto i vrahy. (Nebo dle někoho možná i hrdiny, jako byli bráchové Mašíni) Alespoň neznásilnili žádné malé chlapce na koupališti, ani neprznili na dětských farmách poníky. Ruští vojáci se ani nedomáhali vyjímek v našich zákonech, nevymáhali si mnohoženství, jako je to činěno pro nové islámské okupanty v Německu v rámci slučování rodin.

xocolatl

#134046 Havel forever !!!!!

2018-07-18 10:16

SVOBODA A DEMOKRACIE, alternativní možnosti života, tolerance, úcta, pokora, respekt, láska a soucítění, sounáležitost se vším živým na naší planetě, ochrana přírody, skromnost, zodpovědné chování, sebekázeň, ochrana kulturních a historických hodnot a tradic, ochrana lidských práv a práv menšin, malé filmové festivaly a filmové přehlídky, malá kvalitní knihkupectví, vlaky a železnice, svobodný Tibet -- cíle bytostí světla a pravdy !!!!!!

Evropan

#134047 Re:

2018-07-18 10:49

#134045: -  

Russáčtí vojáci se nedomáhali vyjímek? A s tanky se snad po silnici smělo jezdit? Ti tví imigranti se možná domáhají nějakých práv (ale chtěl bych to vidět z nějakých zdrojů mimo prorusské listy a jim podobné tiskoviny), ale Russáci to samozřejmě nedělali, protože je nikdo nemohl za nic postihnout. Jak chceš potrestat okupanta, který spadá do jurisdikce cizího státu? No a s tím przněním dětí bych byl opatrný. To, že se to nikde neevidovalo neznamená, že se to nedělo. Svědectví o znásilňování muslimských neplnoletých dívek v Čečně a v severní Osetii russkými vojáky stálo novinářku Politkovskou život.

Co se týká ničení kostelů, znám jeden konkrétní příklad, kdy v Bílině nechali zpustnout a následně v roce 1983 zbořili kostel sv. Štěpána. Kostel sv. Jana Křtitele, který byl v Brenné u Zákup byl vystavěn v 18. století a chátral už od dob, co odsud vyli po válce odsunuti Němci. Do roku 1990 byl vybavení rozkradeno a v roce 1990 kostel dokonce vyhořel. Dnes rekonstrukce bude stát hodně miliónů. To dva konkrétní příklady, co znám.

Ale opakuji, že jsem reagoval na příspěvek :

133886 - Mladík v Praze se pokusil znásilnit dívku. Policie zveřejnila video, kde je zachycený.

Tam o imigrantech a Německu není ani slovo. A reagoval jsem : 

133893 - No vidím, že máš tmu před očima. Ale uvědom si, že v Čechách dojde průměrně ke 2 znásilněním denně (jen těch ohlášených, neohlášených je prý násobně víc), a za vším jsou takoví naoko slušní lidé. Nebo si myslíš, že násilníci jdou poznat podle barvy kůže? Pokud si to myslíš, navštiv psychologa, protože to není normální pohled na svět.

Takže možná by stálo zato diskutovat o jedné věci, nebo nediskutovat. Ostatně i toto téma je dost vzálené tématu neschopnosti hradního ožraly čestně vykonávat funkci českého prezidenta.


Nepřihlášený uživatel

#134048

2018-07-18 12:23


Havlomrdům pomůže snad jen oddělit hlavu a chodit do ní srát, aby v tý prasečí hlavě aspon něco bylo.

Nepřihlášený uživatel

#134049 Re: Re: Respekt pro Respekt!

2018-07-18 13:25

#134037: Evropan - Re: Respekt pro Respekt! 

Respekt je pouze vlastizrádný, vítačský plátek, který je hlasnou troubou zaprodanců a zrádců z pražský kavárny! Národ touto sorosovskou mrdkou pohrdá!

Evropan

#134050 Re: Re: Re: Respekt pro Respekt!

2018-07-18 13:51

#134049: - Re: Re: Respekt pro Respekt! 

Je tedy pravdou, že pokud je Národ takto ubohý, vulgární, podlézavý a pohrdající pravdou, jak to předvádíte, tak mám problém se s ním identifikovat. Ale cítím se být Čechem a uznávám takové osobnosti, jako je např. Jan Hus nebo Václav Havel, kteří pro obhajobu svého názoru a pro pravdu dokázali obětovat hodně. Jan Hus dokonce svůj život.

Neuznávám ale lidi, kteří se nebojí vystupovat a hájit cizí zájmy, vulgárně nadávat, používat označení z opileckých zdrojů, a hlavny ty, co se snaží upozorňovat na národní či křesťanské hodnoty, ale přitom svůj život poměřují naprosto jinými, a často velmi nízkými, hodnotami. Vynechte příště naučené fráze typu vlastizrádní zaprodanci nebo zrádci z pražské kavárny. Díky hradním opilcům se z toho staly naprosto vyprázdněné bezobsažné pojmy.

Respekt je pravicový liberální týdeník, tudíž nebude hájit komunistický nebo nacionalistický pohled na svět. Od toho máte Haló noviny nebo hradního kašpárka. No ne?