MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#139851 Ficko má zjevě stále dlouhé prsty, když se jeden z důležitých svědků mohl "pověsit"....

2018-10-19 13:56

Jeden ze zadržených v případu vraždy novináře Kuciaka spáchal sebevraždu

Ronald R. (24), jeden ze zadržených v případu vraždy novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové, spáchal ve středu sebevraždu. Informaci přinesl server listu Nový čas, podle něhož jde o muže, jehož identikit před časem zveřejnila slovenská policie.


Nepřihlášený uživatel

#139852 Havla občané ČR hodnotí stejně, jako Klementa Gottwalda...

2018-10-19 14:03

Anketa
Který prezident podle vás udělal pro naši zemi nejvíce?

Tomáš Garrigue Masaryk
9%
Edvard Beneš
1%
Emil Hácha
1%
Klement Gottwald
2%
Antonín Zápotocký
6%
Antonín Novotný
1%
Ludvík Svoboda
2%
Gustáv Husák
3%
Václav Havel
2%
Václav Klaus
6%
Miloš Zeman
67%

 

hlasovalo: 2319 lidí

Nepřihlášený uživatel

#139853

2018-10-19 14:13

STAN parazituje na důvěře starostů.


Nepřihlášený uživatel

#139854 Re: Havla občané ČR hodnotí stejně, jako Klementa Gottwalda...

2018-10-19 14:28

#139852: - Havla občané ČR hodnotí stejně, jako Klementa Gottwalda... 

Co to je za srágoru, to jsi vytáhl z které zadnice, Ovčáčku ?


Nepřihlášený uživatel

#139855

2018-10-19 14:28

Odvoláváte našeho oblíbeného pana prezidenta? Na to nemáte páky, soudruzi!


Nepřihlášený uživatel

#139856 Re:

2018-10-19 14:29

#139855: -  

sám jsi soudruh, zemandrtálče

Měl jsem tam chybu

#139857 Re: Zemana občané ČR hodnotí stejně, jako Klementa Gottwalda...

2018-10-19 14:59

#139852: - Zemana občané ČR hodnotí stejně, jako Klementa Gottwalda... 

Anketa
Který prezident podle vás udělal pro naši zemi nejvíce?

Tomáš Garrigue Masaryk
9%
Edvard Beneš
1%
Emil Hácha
1%
Klement Gottwald
2%
Antonín Zápotocký
6%
Antonín Novotný
1%
Ludvík Svoboda
2%
Gustáv Husák
3%
Václav Havel
67%
Václav Klaus
6%
Miloš Zeman
2%

 

hlasovalo: 2319 lidí

Nepřihlášený uživatel

#139858 ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-19 15:01

Monsignor Pihatý Pitha Belzebub IV. je největší zrůda a pekelník I.kategorie. Mele otřesné bludy, zvedá své pařáty, hrabat by chtěl zase odpustky na vatikánské bordely a pokladnice, šířit strach a nenávist mezi ovčáctvo své a dovolávati se boha jako trestajícího. Ó bojte se boha, vy nebožátka !!! Fráterníci to oni sami tíhnou ke všem peklům, arciďáblové !!


Nepřihlášený uživatel

#139859 Toto jsou vůdcové jelimanů českých

2018-10-19 15:03

Ovar chcípá na zadušení zvratky a jelitami
Agronetvor se rozkládá v kosteleckou směs
Kikina má náběh na bankovní mrtvici
Pitomio si roztahuje otvory kvůli dešikmení
a všichni jsou práskáni rudobelzebubskými biřici
po svých odporných pérdelích.


Nepřihlášený uživatel

#139860 Re: Re:

2018-10-19 15:41

#139844: Eurohulibr - Re:  

Refrén: 
Hloupý je kůl 
hloupější je trubka 
kdo je nejhloupější 
kdo je nejhloupější 
přece Jára Hutka...!!!!


Nepřihlášený uživatel

#139861 Re: Re: Zemana občané ČR hodnotí stejně, jako Klementa Gottwalda...

2018-10-19 15:46

#139857: Měl jsem tam chybu - Re: Zemana občané ČR hodnotí stejně, jako Klementa Gottwalda... 

Zeman je dokonce jakási zrůdná reinkarnace Klementa Gottwalda a to včetně jeho tlusté Marty. 

Takto se budou v budoucnu bavit naši vnuci a pravnuci o Zemanovi, jako o plzlém ožralovi s pornografickou dcerunkou a "polodementní" manželkou. 


Nepřihlášený uživatel

#139862 To se jako "doktor" z vesnické "univerzity" přiznává k tomu, že socani "pumpují" prachy....

2018-10-19 15:52

Konec války růží a všichni k pumpám, vyzývá Hašek ČSSD kvůli obřímu dluhu Altnerovi

.....ze státu do socanské poklady, tedy kradou za pomocí politiky? Hmm, to je velmi zajímavé přiznání od toho socanského blba. 


Nepřihlášený uživatel

#139863 Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-19 15:56

#139858: - ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Proč sem pořád opakuješ tu nebytyčnou debilitu? 

Část katolické církve je skutečně voděna russáckou propagandou vyvolávání nenávisti a spikleneckých teorií a je velmi pravděpodná, že tato odporná část katolické církve povodila pana Piťhu, neboť pokud by si pan Piťha přečetl vlastní text, proti kterému tak kázal, tak by to samozřejmě neučinil. 

Je to smutné, že byl zneužil již velmi starý člověk takovými, slovy zmrda Miloše Zemana zmrdy jako je Duka. 


Nepřihlášený uživatel

#139864 Mařík je osoba velmi divná, byť také velmi schopná......

2018-10-19 16:01

Odvolaný Mařík z institutu informatiky se vrací na ČVUT na post vědeckého ředitele

....a to už z dob bolševika. Je obtížné se rozhodnout jestli to je či není StBák a bylo obtižné to poznat za bolševika. Pokud je to StBák, mělo by se ho ČVUT zbavit jednou provždy. 

snow lion

#139865 Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!!

2018-10-19 16:09

Buď demokratické země transformují Čínu ke svému obrazu, nebo Čína naopak transformuje je. Na mezinárodní konferenci Forum 2000 v Praze to v pondělí řekl předseda tibetské exilové vlády Lozang Sanggjä. Čína se podle něj o proměnu demokratických zemí snaží v Evropě prostřednictvím svých ekonomických aktivit. Sanggjä ocenil tvrdý postoj, který vůči Pekingu zaujala administrativa amerického prezidenta Donalda Trumpa.
„Čínským cílem je být globální jedničkou, a to nejen ekonomicky, ale také politicky, kdy chtějí prosadit svůj systém, a koneckonců také vojensky. A proto je volba velmi jednoduchá - buď proměníme Čínu, nebo Čína promění nás,“ řekl Sanggjä.
Americká administrativa si to podle něj uvědomuje, a i kvůli tomu vystupuje tvrdě vůči Číně nejen v politickém ohledu, ale i zahájením obchodní války. „A před Evropskou unií stojí volba. Buď se spojí s Amerikou a pokusí se transformovat Čínu, nebo Čína ovládne část Evropy.Podle něj už to má vliv i na evropskou zahraniční politiku, když si Peking díky korumpování elit v některých zemích zajistil, že EU nedospěje ke konsenzu, který by byl vůči Číně vyloženě nepřátelský. Sanggjä považuje Čínu za větší hrozbu pro Evropu, než je Rusko, protože Peking má větší kapacity než Moskva.Podle něj už Peking s takovou aktivitou začal prostřednictvím své obchodní iniciativy Pás a stezka. V evropských zemích přitom používá stejnou taktiku, jakou využil i v Tibetu. „V Tibetu využili korupci lokálních elit. A vidíte to i v Evropě, že v mnoha zemích korumpují jejich vůdce a přesvědčují je, aby Čínu podporovali,“ řekl Sanggjä.
Peking podle exilového tibetského premiéra nemá zájem o to, aby v zemi fungovala demokracie. „(Čínský prezident) Si Ťin-pching vyhlásil, že čínskou charakteristikou je socialismus. To znamená žádná demokracie, žádná lidská práva, žádná svoboda slova,“ řekl Sanggjä. Běžní Číňané ale podle něj o demokracii zájem mají, a proto by je měl Západ v jejich snahách podporovat. Sanggjä věří tomu, že změna režimu v Číně může nastat s ohledem na rostoucí sociální napětí, které vyvolává stěhování lidí z vesnic do měst a tlak na vyšší příjmy.
„Já jsem přijel do Číny, abych se od Číny učil, jak zvýšit hospodářský růst, jak stabilizovat společenský řád.“ To jsou slova Miloše Zemana z října 2014. Pak prezident přiznal, že v druhé části své věty přestřelil. A skutečně, když se podíváme na několik letošních případů, jak vláda v Pekingu „stabilizuje společnost“, je to něco mezi zločinem, zrůdností a bizárem.
Čínský komunistický režim už téměř 70 let nechává mnoho lidi, kteří jsou politicky nepohodlní, nebo skutečně spáchají nějaký trestný čin, prostě „zmizet“. V době moderních technologií je to ale přece jenom daleko složitější, protože lidé zanechávají takzvané elektronické stopy – maily, či statusy na sociálních sítích. Prostě si „zmizení“ hned všimnete.
Nelze proto nevidět, že v čínské provincii Sin-ťiang, kterou obývají převážně muslimové, místní rodiny postrádají na milion svých příbuzných. Mnozí vůbec nevědí, kde jsou – „zmizeli“. Čínská vláda tvrdí, že zde bojuje s islámským terorismem a náboženským extremismem tím, že lidi posílá do „profesních vzdělávacích a školících středisek“. Což je eufemismus pro převýchovné tábory, ve kterých jsou životní podmínky podobné těm v nacistických koncentrácích. Podobná mizení jsou taktéž běžná na území Tibetu či Vnitřního Mongolska.
Čínský režim ale dokáže v tomto směru vymyslet i daleko bizarnější kousky.
Svět v posledních dnech ohromil případ „zmizelého“ šéfa Interpolu, největší mezinárodní policejní organizace na světě. Její čínský šéf Meng Chung-wej odjel 25. září z francouzského Lyonu, kde Interpol sídlí, na návštěvu své čínské vlasti. A jak poté upozornila jeho manželka, tam „zmizel“. Mezitím se ale objevila zpráva, že na svoji funkci rezignoval. Čínské úřady až téměř po dvou týdnech přiznaly, že Menga vyšetřují kvůli „přijímání úplatků a porušení neupřesněného zákona“.
Podobným způsobem „mizí“ v Číně i většina politických odpůrců, náboženských a lidsko-právních aktivistů, zastánců etnické autonomie ale i vládních činitelů, obchodních magnátů či proslavených celebrit. Pokud se znovu objeví (někdy zmizí navždy), tak často u soudu, nebo v souvislosti s nějakým přečinem.
Začátkem června „zmizela“ i nejznámější čínská herečka současnosti Fan Ping-ping, která hrála v amerických filmech X-Men či Iron Man. Toho si čínská veřejnost ihned všimla, protože byla velmi aktivní na sociálních sítích. Její účet na sociální síti Wej-po, čínské obdobě Facebooku, kde ji sleduje 62 milionů příznivců, byl po několik týdnů nečinný.
Pak se tam objevilo podivuhodné sdělení samotné herečky: „Bez přínosné politiky komunistické strany by nebyla žádná Fan Ping-ping.“ Co to znamená, se ukázalo záhy. Fan byla obviněna z daňových úniků. Jak informovala čínská státní tisková agentura Sin-chua, musí státu doplatit na daních 883 milionů jüanů, což je v přepočtu téměř 2,9 miliardy korun. V době jejího „zmizení“ podle všeho probíhala důsledná převýchova této krásky.
Už začátkem tohoto roku zmizel také Jie Ťien-ming, bývalý šéf společnosti CEFC, která expandovala v Česku, a který je také poradcem Miloše Zemana. Prezident prý vyčkává, jak o čínském soudruhovi rozhodne soud, až pak nějak naloží s jeho postem. Jenže Jie také „zmizel“, nikdy nebylo veřejně upřesněno, kde se nachází. Zda proběhne nějaký soud, se neví. Mezitím v České republice převzal aktivity CEFC přímo čínský stát prostřednictvím společnosti Citic. Byl to komplot, jak se Čína chtěla zmocnit majetku přes nastrčenou firmu? Nebo je v tom skutečný zločin?
Takže „stabilizovat společnost“ čínská vláda skutečně umí. Učit se to od ní, jak říkal Miloš Zeman, by ale byla sebevražda. I když nechat „zmizet“ některé lidi i u nás, by možná nebylo od věci…(Třeba Ovar, Pitomio, Agronetvor, Kikina atd.atd. kdyby toto zmizelo bylo by tu moc fajn.)


Nepřihlášený uživatel

#139866

2018-10-19 16:10

S Václavem Havlem odešly poslední zbytky touhy českého národa po svobodě a boje proti útlaku malých národů, jakýmkoliv režimem, fašisty či komunisty. Pro peníze jsme ochotni vzdát se všech práv na svrchovanost a samostatnost naší země. Politiku ovládá ekonomika, která nezná hranice státní, ani morální. Češi si zvykli, vnímají lež jako součást poltiky, podvody a zločin jako součást ekonomiky. Nová generace vnímá pražské jaro i sametovou revoluci jako obrovský podvod režírovaný komunisty, jak usměrnit a uspokojit touhu českého národa po svobodě a samostatnosti. Tibet nám připadá zbytečný a směšný. Čínský násilný režim nám nevadí, protože je daleko a dodává nám laciné zboží. Je to úpadek, nebo jsme se jen přizpůsobili světu, po kterém jsme toužili ?


Nepřihlášený uživatel

#139867 Re: Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!!

2018-10-19 16:12

#139865: snow lion - Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!! 

Estonsko vystavuje účet za dlouhou rusáckou okupaci. Jen tak dál, to je skvělé. Přidají se další a další země utiskované zhoubným chlastoslovanským byzantskotatarským barbarstvem a nakonec zrůdný car-zakrslík skončí v hromadách rezavého plechu.
Podobně i jednou zařve megalomanský žlutý císař, celá jeho říše středu se rozpadne a desítky národů si konečně svobodně vydechnou.


Nepřihlášený uživatel

#139868 V neonacistické SPD se stal neonacistický zázrak....

2018-10-19 16:48


Nepřihlášený uživatel

#139869 KGBák Vladěna Iljič Putler se russákům opravdu povedl, jen co je pravda....

2018-10-19 16:50

‚Ráj po jaderné válce? To nám ještě žádný vládce nesliboval,‘ reagují Rusové na slova Putina o atomovkách

....ale StBákům se také velmi povedl lichvář s obytným mostem, jen zdaleka není tak nebezpečný, ale povedl se jim také parádně :-)


Nepřihlášený uživatel

#139870 Re: Re: Re: Zemana občané ČR hodnotí stejně, jako Klementa Gottwalda...

2018-10-19 16:51


Nepřihlášený uživatel

#139871 Zeman je prolhaný zlodějský zmrd, v tom o sobě mluvil naprostou pravdu.....

2018-10-19 16:54

Zemanova ‚fakta‘ o Romech? Nejde o statistiky, ale životní zkušenost, tvrdí Ovčáček

 


Nepřihlášený uživatel

#139872 StBák Babiš, který krade pomocí korunových dluhopisů které vydal a nakoupil jako osoba spojená....

2018-10-19 16:58

Musíme reformovat WTO, shodli se lídři Evropy a Asie. Babiš zdůraznil nutnost boje proti daňovým únikům i příležitosti pro české podnikatele

.....chce bojovat proti "daňovým únikům", ten člověk už snad definitivně zmagořil. Na co si vlastně ten idiot hraje? Na zloděsjkého prolhaného zmrda Zemana? 

Za daňové úniky by Bureš musel sedět tisíc let, kdy se podíváme i jen na veřejně dostupná dota o karuselu agrofert a přeprodejích akcií firem uvěnitř karuselu po časovém testu držení akciíí a navyšování ceny těchto akcií "soudními znalci" - tak o kolik to letos zvedneme soudruhu Bureši :-)

 

Nepřihlášený uživatel

#139873 Re: Re: Re: Re: Zemana občané ČR hodnotí stejně, jako Klementa Gottwalda...

2018-10-19 17:02

#139870: - Re: Re: Re: Zemana občané ČR hodnotí stejně, jako Klementa Gottwalda... 

Ivana má zálibu ve starších pánech, normálně se tomu říká deviace. Tedy Miloš má doma deviantní Ivanu. 


Nepřihlášený uživatel

#139874 Re:

2018-10-19 17:09

#139853: -  

A ty meleš hovadiny.

občané ČR

#139875

2018-10-19 17:12

Současná hrůzovláda by měla podat demisi.