MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

bořivoj pauk

#142076 hrůzné nechutné čecháčstvo !!!

2018-11-19 09:47

Ovčuráčkovým nedostižným vzorem je kripl Goebbels - až na ten čestný konec.
Král Miloš Lávra Zeman má oslí uši a je miláčkem oslího národa, stejně jako po zuby ozbrojená první dáma Zrovnazhovnapřemyslovna se švejkem na vozíku. Naděje v odkazu na konci příspěvku.
Každý buran ve funkci potřebuje svého vlastního třídního nepřítele – aby ho mohl předhodit sockám namísto žrádla a větší množství podlézavých a ztopořených zamindrákovaných řiťolezů typu veleby, foldyny, kotrby, ringa, hůlky, renče, jandáka, doubravy, davida, hejmy, bureše či ovčuráčka a křivohleda žantovského. Socky se kojí nadějí, že se nažerou papírových majetkových přiznání nebo jiných papírových slibů – ale žlučovitá závist je jenom dorazí.
Číňané, Číňané přicházejí - zpívejme přátelé !!!
Už vidím zemanovské čecháčky a Středulu, jak úderničí v poklusu jako čínští kuliové pro čínské investory a kopou zemanův bezvodý kanál, až celí sežloutnou a oči se jim sešikmí, jak budou zisky z "rodinného stříbra" putovat do Číny. "...a za hrnec stuchlé rýže poníženě důtky líže, jimiž tisíckrát byl bit ..." (Svatopluk Čech - Písně otroka).
Buranova vepří hlava (s jitrnicí v rypáku) je nejlepší symbolikou levorukých buráků (burák = buran + č…). Spolehlivě přitahuje mouchy a odpuzuje nejen muslimy. Pomůže jateční pistole vyzbrojené První dámy ?
Podobně, jako huhňavý křiváček Beneš připravil cestu buranu Gottwaldovi, učinil tak i křivohubý Klaus se svými poskoky Zemanovi. Jsou jenom mnohem sehranější. A blbé socky to těmto agentům stále žerou - jako důchodci akce šmejdů. Oba střídá mladší a méně senilní Babiš, v budování oligarchického komunizmu.
Zeman je bachratý jako Göring, ješitný jako Hitler a prolhaný jako Göbbels. Naštěstí je jeho lůzovitý, závistivý a švejkovitý pronárod natolik zbabělý a bordelářský, že žádnou válku nevyvolá a bude kolaborovat s každým, kdo přijde, třeba s čobolovským Burešem. Bude řešen globálně spolu s cikány, kteří jsou aspoň důslednější a samostatnější. Zeman je jen ubohá, vyžraná atrapa moskevského satrapy - jako kdysi Gottwald. Ohání se Švédskem, kde by mu však nedali ani asyl, ani sociální dávku. Ohání se Masarykem, který by mu ruku nepodal.
Zakomplexovaný, mstivý, žvanivý a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, absolvent dívčí střední školy, podobný ožralému panchartu Gottwaldovi, opuštěný svým synem a obdařený doma dvěma pussys, držený za koule Putinem, likviduje svoji dceřinnou partaj i lůzovitou malomocnou sockovitou třídu, která si ho hovniválsky dokutálela na hrad, jako použitý nepotřebný kondom na cestě za Ural. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea. Z toho Maus-olea bude toho vyžírku vyhazovat stejná nepoučitelná lůza, která si ho tam uložila a která teď blije do éteru podle jeho taktovky a chystá se mu postavit oslavnou pyramidu. (Z kotovic).
Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval.
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
https://www.parlamentnilisty.cz/.../Borivoj-Pauk-PRAVNI...

Evropan

#142077 Re: Re: Re: To si Bureš včera na TV Nova hrál na Ovčáčka?

2018-11-19 10:01


Nepřihlášený uživatel

#142078 S Burešem je to opravdu pekelné....

2018-11-19 11:02


Nepřihlášený uživatel

#142079 Re: Re: Re: Re: To si Bureš včera na TV Nova hrál na Ovčáčka?

2018-11-19 11:06

#142077: Evropan - Re: Re: Re: To si Bureš včera na TV Nova hrál na Ovčáčka?  

V pohodě, není proč se omlouvat. Já vyjádřil jen názor, že není asi vhodný čas na Zemanovy oplzlosti a obzvláště ne v kontextu jistě ne příliš šťastného syna Andreje Babiše, neb je to prostě tak, že mít takového otce zjevně ke štěstí nevede a nejspíš ani ke zdraví, když Andrej přísahal i na zdraví svého syna. 


Nepřihlášený uživatel

#142080 A co na to Cyril, který se sakra bránil když padl dotaz, jestli jsou podpisy Babiše mladšího.....

2018-11-19 11:14

Několik poznámek k diagnostikování duševně nemocných a schizofreniků zvláště

.....na zprávách a tak nějak "urychleně" vysvětloval, že pacient může určit osobu, které jsou zprávy předávány tak říkající "dopředu" "navždy" a to se nejspíše Andrejovi Babišovi mladšímu zdá se "přihodilo", byť o tom možná ani neví. 


Nepřihlášený uživatel

#142081 Re: Bureš pořád něco vysvětluje, ale ještě nikdy nic nevysvětlil, jen pořád dokola přísahá na zdraví

2018-11-19 11:29

#142058: - Bureš pořád něco vysvětluje, ale ještě nikdy nic nevysvětlil, jen pořád dokola přísahá na zdraví.... 

No jasně , najednou je celá rodina psychicky nemocná.. Aha.. Syn ještě nedávno pilotem a ted je najednou celé dny zavřený se svou  matkou v zapadlem ženevském bytě..

Proč se tedy na TOLIK psychcky nemocné rodinné příslušníky přepisují miliardové majetky ??

Co to je za divadélko ? Kdy už toho Babiše konečně zavřou a celá tahle šaráda skončí ?...


Nepřihlášený uživatel

#142082 Re: Re: Bureš pořád něco vysvětluje, ale ještě nikdy nic nevysvětlil, jen pořád dokola přísahá na zd

2018-11-19 11:59

#142081: - Re: Bureš pořád něco vysvětluje, ale ještě nikdy nic nevysvětlil, jen pořád dokola přísahá na zdraví 

Z mého pohledu je Agrofert karusel na prodeje a nákupy akcií firem po časovém testu, tedy v momentě, kdy se firma (jeji akcie) prodávají, zisk z tohoto prodeje se nedaní a původní nákup se celý započítává do nákladů společnosti. 

Hodnotu akcií firem určují v Agrofertu striktně soudní znalci, žádná z firem agrofertu nebyla nikdy vystavena tržnímu prostředí, přestože firmy nepřetržitě mění vlastnictví. 

Babiš sám uvedl, že za 20 let nakoupil či prodal 700 firem, tedy 35 za rok, tedy každých 10 dní nakupuje či prodává firmu. Zní to absurdně, ale je to realita, kterou Babiš sám uvedl. 

To za co bude Babiš sedět v kriminále bych si tedy dovolil tipovat, si může police naprosto volně vybírat, je jedno, jestli to budou korunové dluhopisy, karuselové obchody, ptačí hnízdečko či únos syna. Opravdu na tom vůbec nesejde, jen je vážná otázka, jestli Bradáčová nesedí v karuselu Agrofert, místo aby dělala to co dělat má. 


Nepřihlášený uživatel

#142083 Stanovisko Koruny České k 17.11.2018

2018-11-19 12:03

Stanovisko Koruny České k 29. výročí „sametové revoluce“

Tisková zpráva

Stanovisko

Koruny České (monarchistické strany Čech, Moravy a Slezska)

k 29. výročí „sametové revoluce“

 

Úvodem našeho prohlášení budiž řečeno, že historický okamžik 17. listopadu 1989 přinesl monarchistům v našich zemích možnost bez obav hovořit o nevýhodách politického uspořádání s volenou hlavou státu a takové svobody je třeba si vážit.

Současně si nelze nepovšimnout, že svoboda bez odpovědnosti nám 29 let po listopadu 1989 přinesla politické uspřádání, v němž jeden (legálně zvolený) bývalý komunista obývá prostory starobylého sídla českých králů a „svůj“ lid poučuje prostřednictvím estrádních pořadů na soukromých televizích mj. o nutnosti učit se politickému uspořádání v Čínské lidové republice, zatímco nám druhý bývalý komunista (který se svým „hnutím“ rovněž vyhrál svobodné volby) ukazuje, jak je pro nabytí politické moci zásadní užívání marketingu namísto prezentace věcných argumentů a skutečných osobností.

Není pochyb o tom, že politické reprezentace vzešlé ze všech voleb po r. 1989 a vedoucí naší zemi (původně ještě společnou s částí národů historicky náležících ke koruně Svatoštěpánské), měly pro výkon svých pravomocí demokratickou legitimitu. Systém „svobodné“ soutěže politických stan však současně přivodil situaci, v níž potřeba zdrojů pro marketing a propagaci převážila na původním posláním politických stran, spočívajícím primárně v prosazování politických idejí a tzv. reálnou politiku je často obtížné odlišit od mocenských her oligarchů a jejich zájmových skupin.

Absence důvěry občanů v právo a stát systematicky nahlodávaná zmíněným propojením představitelů tzv. tradičních politických stran a zájmových skupin nevedla jen k pádu a zapomnění mnohých z těchto stran, přinesla rovněž živnou půdu pro nástup populistů a nových politických subjektů, které se pod praporem protikorupční rétoriky a heslem „nejsme jako oni“ neustále rodí, případně jsou jako nástroje ochrany ekonomických zájmů oligarchy přímo zakládány. Těžko pak někoho překvapí situace trestně stíhaného premiéra, jehož předchozí podnikatelské aktivity, založené na státních dotacích, nemohly být horším kvalifikačním kritériem pro vstup do politiky, jehož aktuální mediální výstupy (připomínající školáka chyceného při opisování) jsou jen pověstnou špičkou ledovce.

Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska) upozorňuje, že chyba nenastala v r. 1989, ale v r. 1918, kdy byli občané našich zemí, tzn. Čech, Moravy a Slezska připraveni o možnost užívat výhod politického režimu s nevolenou hlavou státu v podobě parlamentní monarchie. Na rozdíl od mnohých stran nemusíme náš program přizpůsobovat „tlaku ulice“. Od dob legendárního monarchistického manifestu opoziční skupiny České děti (1988), se to co prosazujeme v r. 2018, změnilo jen málo:www.monarchistickymanifest.cz.

Domníváme se, že jedinou nadějí na skutečnou proměnu naší společnosti zaměřenou na tisíciletý hodnotový odkaz antiky, křesťanství a judaismu může zajistit jen ústavnízměna našich zemí na parlamentní monarchii, v níž hlava státu, instalovaná dle zásad historického nástupnického práva, představuje (bez ohledu na reálné kompetence) přirozený protipól volených politiků a jejich zájmů. Povolejme zpět na trůn panovníka, aby nás chránil před námi zvolenými politiky!

V Praze dne 17. listopadu 2018

Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska)


Nepřihlášený uživatel

#142084

2018-11-19 12:25

To co to co to co já mam ráda, to je to je to je marmeláda.

Oranžová, fialová, žlutá, modrá.

Já bych já bych vśechnu ráda zbodla.


Nepřihlášený uživatel

#142085 Re: odporní pseudočecháčkové

2018-11-19 12:25


Nepřihlášený uživatel

#142086 Re:

2018-11-19 12:29


Nepřihlášený uživatel

#142087

2018-11-19 12:33


Gratulujeme Martinu Šonkovi a jeho sponzorovi firmě Agrofert za titul Mistra Světa v Red Bull Air Race!


Evropan

#142088 Re: Re: Re: Re: Re: To si Bureš včera na TV Nova hrál na Ovčáčka?

2018-11-19 12:48

#142079: - Re: Re: Re: Re: To si Bureš včera na TV Nova hrál na Ovčáčka?  

Je ale pravda, že je laciné snižovat se k vulgaritám hradního ožraly. To bychom za chvíli klesli na úroveň zemandrtálců všichni. A je asi snadné klesnout na tuto úroveň.

Je to obdobné, jako u petice na podporu slovenského eštébáka. Je tam podepsáno skoro tisíc lidí, a tři čtvrtiny z toho jsou ženy. Proč ale věří člověku, který evidentně lže, zneužívá své děti ke špinavému bussinesu a podle mě nemá žádný zvláštní sex-appeal s výjimkou toho, že má fůru peněz. Ptal jsem se na to na jedné besedě i pana Kmenty ve vztahu na ministrini Švindlerovou. Myslel jsem, že mají také nějakou historickou agrofert-vazbu, ale potvrdil mi, že Švindlerová k němu vzhlíží jen z toho důvodu, že mu bezmezně věří. Ale to je tak asi u každé sekty!

Evropan

#142089 I Babišoviny přiznávají desetitisíce lidí v ulicích Prahy. Většinou s hesly proti eštébákovi.

2018-11-19 13:10

Festivalu svobody na Národní třídě, Václavském náměstí či Albertově v Praze se v sobotu podle odhadu organizátorů a dat z mobilních sítí účastnilo dohromady zhruba 132 000 lidí. Považují to za největší oslavy 17. listopadu od vzniku samostatné České republiky.

https://www.lidovky.cz/festival-svobody

hrůzné nechutné čehúnstvo

#142090 Re: Re: odporní pseudočecháčkové

2018-11-19 14:17

#142085: - Re: odporní pseudočecháčkové 

Ovčuráčkovým nedostižným vzorem je kripl Goebbels - až na ten čestný konec.
Král Miloš Lávra Zeman má oslí uši a je miláčkem oslího národa, stejně jako po zuby ozbrojená první dáma Zrovnazhovnapřemyslovna se švejkem na vozíku. Naděje v odkazu na konci příspěvku.
Každý buran ve funkci potřebuje svého vlastního třídního nepřítele – aby ho mohl předhodit sockám namísto žrádla a větší množství podlézavých a ztopořených zamindrákovaných řiťolezů typu veleby, foldyny, kotrby, ringa, hůlky, renče, jandáka, doubravy, davida, hejmy, bureše či ovčuráčka a křivohleda žantovského. Socky se kojí nadějí, že se nažerou papírových majetkových přiznání nebo jiných papírových slibů – ale žlučovitá závist je jenom dorazí.
Číňané, Číňané přicházejí - zpívejme přátelé !!!
Už vidím zemanovské čecháčky a Středulu, jak úderničí v poklusu jako čínští kuliové pro čínské investory a kopou zemanův bezvodý kanál, až celí sežloutnou a oči se jim sešikmí, jak budou zisky z "rodinného stříbra" putovat do Číny. "...a za hrnec stuchlé rýže poníženě důtky líže, jimiž tisíckrát byl bit ..." (Svatopluk Čech - Písně otroka).
Buranova vepří hlava (s jitrnicí v rypáku) je nejlepší symbolikou levorukých buráků (burák = buran + č…). Spolehlivě přitahuje mouchy a odpuzuje nejen muslimy. Pomůže jateční pistole vyzbrojené První dámy ?
Podobně, jako huhňavý křiváček Beneš připravil cestu buranu Gottwaldovi, učinil tak i křivohubý Klaus se svými poskoky Zemanovi. Jsou jenom mnohem sehranější. A blbé socky to těmto agentům stále žerou - jako důchodci akce šmejdů. Oba střídá mladší a méně senilní Babiš, v budování oligarchického komunizmu.
Zeman je bachratý jako Göring, ješitný jako Hitler a prolhaný jako Göbbels. Naštěstí je jeho lůzovitý, závistivý a švejkovitý pronárod natolik zbabělý a bordelářský, že žádnou válku nevyvolá a bude kolaborovat s každým, kdo přijde, třeba s čobolovským Burešem. Bude řešen globálně spolu s cikány, kteří jsou aspoň důslednější a samostatnější. Zeman je jen ubohá, vyžraná atrapa moskevského satrapy - jako kdysi Gottwald. Ohání se Švédskem, kde by mu však nedali ani asyl, ani sociální dávku. Ohání se Masarykem, který by mu ruku nepodal.
Zakomplexovaný, mstivý, žvanivý a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, absolvent dívčí střední školy, podobný ožralému panchartu Gottwaldovi, opuštěný svým synem a obdařený doma dvěma pussys, držený za koule Putinem, likviduje svoji dceřinnou partaj i lůzovitou malomocnou sockovitou třídu, která si ho hovniválsky dokutálela na hrad, jako použitý nepotřebný kondom na cestě za Ural. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea. Z toho Maus-olea bude toho vyžírku vyhazovat stejná nepoučitelná lůza, která si ho tam uložila a která teď blije do éteru podle jeho taktovky a chystá se mu postavit oslavnou pyramidu. (Z kotovic).
Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval.
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
https://www.parlamentnilisty.cz/.../Borivoj-Pauk-PRAVNI...

zemský patriot

#142091 Re: Stanovisko Koruny České k 17.11.2018

2018-11-19 14:18

#142083: - Stanovisko Koruny České k 17.11.2018 

K tomuto stanovisku se rád přihlásím !!!!


Nepřihlášený uživatel

#142092

2018-11-19 14:38

Tak to je naprostá pecka.
Ve Španělsku pochodují hajlující náckové a kopou do bezbranných aktivistek a Českým rudohnědým důchodcům nadšením povolují svěrače.
Jste naprosto zkažená a odporná čecháčkovská generace a už aby se za vámi zavřela voda.......


Nepřihlášený uživatel

#142093 odporní pseudočecháčkové

2018-11-19 14:51

Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratí čecháčkovský prasata a prasnice!!!! Hlavně plnej pupek, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten vepřincovej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.


Nepřihlášený uživatel

#142094

2018-11-19 15:16

Ve srovnání s dnešními havlisty byli i ti komunisti zlatí!


Nepřihlášený uživatel

#142095 Re: Re: Re: Bureš pořád něco vysvětluje, ale ještě nikdy nic nevysvětlil, jen pořád dokola přísahá n

2018-11-19 15:45

#142082: - Re: Re: Bureš pořád něco vysvětluje, ale ještě nikdy nic nevysvětlil, jen pořád dokola přísahá na zd 

Bureš sedět nepůjde. Nejmocnější muž Česka, sotva. a  kdyby se náhodou někdo odvážil pro něj navrhnout kriminál, tak milý Andrej zmizne  např do Karibiku, kde už má dávno vybudovaný plán  B. Je to gauner nejhoršího zrna a takového hloupí Čecháčci za kus žvance zvolili. Jak řekl kdysi pan Kopecký... Kdyby blbost nadnášela, tak se půlka Čecháčků vznáší, jako holubičky.


Nepřihlášený uživatel

#142096 Jediné co nevíme, proč StBák stále pobíhá na svobodě, když se jedná o trestný čin....

2018-11-19 16:01

Babišovým příbuzným pomáhala s Čapím hnízdem i finanční ředitelka Agrofertu

Hojně zmiňovanou, i když nikoli obviněnou osobou v usnesení o zahájení trestního stíhání Andreje Babiše a dalších v kauze Čapí hnízdo je vrcholná manažerka a finanční ředitelka Agrofertu Petra Procházková, která v holdingu působí přibližně osmnáct let.

.....se sazbou 5 let a výše, tedy vždy nepodmíněnou. 


Nepřihlášený uživatel

#142097 Re: I Babišoviny přiznávají desetitisíce lidí v ulicích Prahy. Většinou s hesly proti eštébákovi.

2018-11-19 16:02

#142089: Evropan - I Babišoviny přiznávají desetitisíce lidí v ulicích Prahy. Většinou s hesly proti eštébákovi. 

Lidovky se poněkud utrhly z babiš pleslova řetězu, všimlo si toho poměrně dost lidí. 


Nepřihlášený uživatel

#142098 Re: Ty neuvěřitelný debile, jediný kdo ho sponzoruje tedy jsme my všichni.....

2018-11-19 16:06

#142087: -  

......neboť karusel Agrofert pobral z našich daní dotaci 2 mld. korun a na dani zaplatil 764 mil., tedy jen na této jediné zlodějině, při které okrádá stát je karusel v plusu cca 1,25 mld. korun, tedy ty nebetyčné hovado 1 250 milinů korun. 

Tak takto bych umě sponzorovat taky. 

Firma, kterou to hovado zlikvidovalo, tedy celní sklad pohonných hmot platila na dani více, než celý 80 mdl. karusel agrofert. 

Tedy fakt jdi už s tou tvojí debilitou do ..... k šípku. 


Nepřihlášený uživatel

#142099 Re: Re: Re: Re: Re: Re: To si Bureš včera na TV Nova hrál na Ovčáčka?

2018-11-19 16:12

#142088: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: To si Bureš včera na TV Nova hrál na Ovčáčka?  

Švindllerová je hloupá velmi mírně řečeno, je to 120 kg tukové ubohosti. 

Setkání s Babišem napřímo je odporný hnus, je asi taková úroveň, jako když ti zloděj ukradne mobilní telefon, ty ho vidíš víš, že ho má v kapse a on ti do očí tvrdí, že ti ho neukradl. Je to setkání s absolutní lží, hnusem. 

ANO StB je skutečně post bolševická StBácká sekta věřící ve zlaté tele. 


Nepřihlášený uživatel

#142100 Re: Re: odporní pseudočecháčkové

2018-11-19 17:14

#142085: - Re: odporní pseudočecháčkové 

Pitomio popírá sám sebe!