MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#19976 Re: Nikoliv, nevyplývá z toho, že odešlo více podpisů z jednoho počítače....

2014-11-30 08:22

#19973: - Nikoliv, nevyplývá z toho, že odešlo více podpisů z jednoho počítače.... 

 A ještě dodám, pokud vy sám doma máte do sítě připojeno více počítačů přes směrovač (router) a všechny mají přistup do internetu, všechny mají jako zdrojovou adresu uvedenu tu adresu, která je na vnější straně směrovače (routeru) kdy tato adresa pořád ještě nemusí být adresou vnější, směrovatelnou v internetu, ale opět to může být adresa vnitřní, kterou bude dále poskytoval překládat na adresu vnější. 

Nepoužívejte věci, kterým nerozumíte. 


Nepřihlášený uživatel

#19977

2014-11-30 08:23

Nepovažuji MZ za osobu akceptovatelnou na prezidenta
ČR. VB

Nepřihlášený uživatel

#19978 Dokonce ani nejde o počty podpisů, přestože je tato konkrétní petice jednoznačně největší ....

2014-11-30 08:26

#19975: puntja - Re:  

 ....politickou peticí od revoluce. Nejde o to, jestli jakási "anti-petice" má podpisů více či méně, ale zde již jde jednoznačně o stav Hradu, kde to bohužel opravdu vypadá jak za Gottwalda, to je podstatné a to je potřeba řešit a bohužel si mysllím i stále dokola dokládat argumenty. 

Roman Skácel
Hodonín

#19979 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-11-30 08:28

#19962: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-) 

U Hovorů z Lán jste zaměnil příčinu a důsledek, příčinou toho, co řekl Zeman byl vzkaz EU i Rusku. Stejně jako předtím komentář k nepřítomnosti ruských vojáků na Ukrajině, pro evropská média, jako jeho interview pro ruskou TV, jako jeho návštěva Kazachtánu a Tádžikistánu, mezitím nemálo výroků, které dokonale ukazují na naši českou podporu Kremlu a jeho anexím (výroky k Tibetu v Číně), protože vláda spíš mlčí, než činí. Všichni dobře vědí, že Zeman je nebezpečný a tak to nechávají spíš na ulici, než aby to začali řešit sami, tedy zatím.

U Pussy Riot forma i obsah velmi špatné (lež i vulgarity najednou), celé to bylo velmi nepřipravené a stálo ho to nemálo příznivců. Asi nečekal, že na sebe přitáhne tak velkou pozornost, podcenil též pádnost odpovědi a významnou jednorázovou ztrátu téměř veškeré autority. Na politické smetiště nyní míří tempem, které je podobné jen komunistickým prezidentům...

PROČ si myslíte, že by se jinak jakýkoli rozumný politik u nás zajímal o Pussy Riot na veřejnosti (mizerná hudba a brakové texty, hard core disent ruský nikoli náš, podporovat je i shazovat je politicky stupidní)? Například v našich veřejnoprávních a celoplošných médiích. Už na první pohled je toto spojení politickou sebevraždou, o jejich uvěznění a extempore kdysi informovaly jen velmi stručně v souvislostech naše všechny televize, ale komentáře politiků jsem k tomu nezaslechl, dokud se neozval Zeman.

Oněch 2,7M Zemanových voličů (ve 2. kole) je 37% z oprávněných v ČR. Něco málo nad třetinu. Socialisté a komunisté mají přitom nejvíce stabilní a pravidelně se voleb účastnící voliče u nás vůbec. Mohu se opravdu oprávněně domnívat, že tentokrát "normální" lidé prostě přímnou volbu podcenili a dobře jim všem tak, jen ať si Zemana na Hradě užijí a dobře se přitom "baví", víc k tomu nemám co dodávat.

Zemanovi voliče jsem přišel na tuto diskuzi poznat blíže a moje závěry nasvědčují tomu, že čím víc Zemanovec, tím více zideologizovaný a vlastního názoru neschopný pomatenec, tím pádem všehoschopný volič obecně.

Závěr:

1. Pokud chceme i další prezidentské volební období Zemana, pokud tohle i přežije, tak se na to příště zase musí normální lidé v této zemi vykašlat a k volbám nechodit, výsledek zaručen.

2. Pokud chceme stabilitu (politickou i ekonomickou) v této zemi, měli bychom všichni začít uvažovat v souvislostech a hledat spíš pravdu, než ideologickou slátaninu, konspiraci a spiknutí a být tak za pitomečky pro celou Evropu. Jestli nám něco ekonomicky ve světě aktuálně škodí, tak naše nálepka politických jelimanů.

3. Raději zvolme příště zase umělce, nebo vědce, než politického papaláše na samém konci své politické i životní dráhy...


Nepřihlášený uživatel

#19980 Re: Podporuji pana prezidenta

2014-11-30 08:29

#8: Občan - Podporuji pana prezidenta 

 Souhlasím a podporuji svého prezidenta!


Nepřihlášený uživatel

#19981 Re: Re:

2014-11-30 08:42

Stále si kladu několik otázek . Proč, když je podle většiny demokracie tak super, je komunistická strana třetí nejsilnější? Aai je něco špatně, ne? Proč si lidé myslí, že Sametová revoluce byla spontánní? 


Nepřihlášený uživatel

#19982

2014-11-30 08:48

U Hovorů z Lán jste zaměnil příčinu a důsledek, příčinou toho, co řekl Zeman byl vzkaz EU i Rusku (stejně jako předtím komentář k nepřítomnosti ruských vojáků na Ukrajině, pro evropská média, jako jeho interview pro ruskou TV, jako jeho návštěva Kazachtánu a Tádžikistánu, mezitím nemálo výroků, které dokonale ukazují na naši českou podporu Kremlu). U Pussy Riot forma i obsah velmi špatné (lež i vulgarity najednou), celé to bylo velmi nepřipravené a stálo ho to nemálo příznivců. Asi nečekal, že na sebe přitáhne tak velkou pozornost, podcenil též pádnost odpovědi. Na politické smetiště nyní míří tempem, které je podobné jen komunistickým prezidentům...

Tady nesouhlasím a vysvětloval jsem mnohorkát. Zeman obecně relativizuje hodnoty. Krtika Putina slyšitelná po celém světě z Ruska je obrovská hodnota, stejně jako podpora Pussy Riot v Rusku a ve světě. Chtěl to relativiozovat a věřím mu, že to dobře promyslel.  Z mého pohledu to má vrstev mnoho, kdy jednou z nicih je i vrstva patologicko psychologické - relativizace pornografie jeho dcerunky. 

Proč si myslíte, že by se jakýkoli rozumný politik u nás zajímal o Pussy Riot na veřejnosti, například ve veřejnoprávních a celoplošných médiích. Už na první pohled je toto spojení politickou sebevraždou, o jejich uvěznění a extempore kdysi informovaly jen velmi stručně v souvislostech naše všechny televize, ale komentáře politiků jsem k tomu nezaslechl, dokud se neozval Zeman.

Je to téma Ruska ne primárně ČR, tedy logicky se tomuto tématu věnovali politici s přesahem do zahraničí, tedy např. Karel Schwarzenberg.  Noviny informovaly ale o celé věci dostatečně, celý průběh až do propuštění byl dokumentován. 

Oněch 2,7M Zemanových voličů (ve 2. kole) je 37% z oprávněných v ČR. Něco málo nad třetinu. Socialisté a komunisté mají přitom nejpoctivější voliče u nás vůbec. Mohu se opravdu oprávněně domnívat, že tentokrát "normální" lidé prostě přímnou volbu podcenili a dobře jim všem tak, jen ať si Zemana na Hradě užijí a dobře se přitom "baví", víc k tomu nemám co dodávat.

Podcenili považuji bohužel za slabé slovo. Domnívám se, Klaus poslal těsně před druhým kolem Zemanovi své skalní a to bud nevolbou nebo dokonce aktivní volbou, ke které vyzval. Můžeme se dohadovat, jeslti jich zbylo 300 000 či nikoliv, já se obávám, že ano.  Tedy slovo "podcenili" považuji za nepřesné a to nejen proto, že Zeman skutečně velmi obratně (nejpíše profesionální rady z FSB) manipuloval i s lidmi "normálními" a velké množství lidí od voleb skutečně odradil, podobně jako jeho oplzlost záměrně odrazuje "normální" (ve vašem smyslu) politiky od toho, aby si s ním stoupli na jedno podium či sedli k jednomu stolu, což vede logicky k velké izolaci ČR, která Zemanovi velmi vyhovuje. 

Zemanovi voliče jsem přišel na tuto diskuzi poznat blíže a moje závěry nasvědčují tomu, že čím víc Zemanovec, tím více zideologizovaný a vlastního názoru neschoný člověk, tím pádem všehoschopný volič.

Zde žádné voliče Zemana prakticky nepotkáte. Za Zemanem "stojí" v této diskusi naprosto evidentně jeho placení pisálci. 

Závěr:

1. Pokud chceme i další prezidentské volební období Zemana, pokud tohle přežije, tak se na to příště zase musí normální lidé v této zemi vykašlat a k volbám nechodit, výsledek zaručen.

Souhlasím, byť slovo normální lze vykládat různě. Pro Miloše Zemana je naprosto normálí, že má kolem sebe Nejedlého, Mynáře, Ovčáčka, Kmoíčka, Žáka, Čubu, což i vy tak neatížený ideologií :-) budete považovat as ze nenormální. :-)

2. Pokud chceme stabilitu (politickou i ekonomickou) v této zemi, měli bychom všichni začít uvažovat v souvislostech a hldat spíš pravdu, než ideologickou slátaninu, konspiraci a spiknutí a být tak za pitomečky celé Evropě...

Také souhlasím, byť pravda je opět kategorie, o kterou Miloš Zeman umí velmi zdatně relativizovat, viz jeho oplzlost o Pussy Riot :-). 

Asenad

#19983 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-11-30 08:49

#19979: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :

ČSSD má voliče co dost lavírují . Ted momentálně nepochopitelně nekteří dávají svůj hlas ANO 2011

Asenad

#19984 Re: Dokonce ani nejde o počty podpisů, přestože je tato konkrétní petice jednoznačně největší ....

2014-11-30 08:54


Nepřihlášený uživatel

#19985 Re:

2014-11-30 08:57

#19953: -  

 Kdo manipuluje Vami,dobry muzi?


Nepřihlášený uživatel

#19986 Je to bohužel naprosto stejné jako se zvolením Miloše Zemana.....

2014-11-30 08:57

#19981: - Re: Re:  

 ....proto je Miloš Zeman dle mého mínění dokonce bolševický nácek, ne jen bolševik. 

Miloš Zeman nestoudně porušoval Zákon o volbě prezidenta ve všech klíčových bodech, ve lhaní o sobě, o jeho týmu, o jeho působení v roli premiéra, o politických rivalech a obecně o slušnosti, mravnosti, kutluře a demokracii.  Dále poušoval zákon jak délkou kampaně a fincováním.  Tedy všechny tři klíčové parametry zákona byly masivně porušovány. Někdo přikládá vvětší váhu porušování ve lhaní, jiný ve financování a možná se někomu bude zdát i ona délka kampaně více jak rok hlavním důvodem. Je to na uvážení jednotlivce. 

S komunisty to bylo v roce 1946 obdobné a je tomu tak i nyní, tedy jedná se o manipulaci, neříkají o sobě, že by v případě získání moci, opět tuto moc použili pro vraždění politických oponenentů, neboť by si to udělali beztrestným změnou Ústavy.  

Mnozí na to již zapomněli, myslí si, že současný komunista je jiným komunistou než v roce 1946, 1948 či 1950. To samozřejmě je, jejich propaganda se velmi adaptuje, byli by směšní, kdyby vedli propagandu padesátých let, ale podstata zůstala zachována, proto mají státy Evropy z důvodu velmi ošklivé zkušenosti s touto propagandou ve svých zákonech zakotveno, že nelze propagovat totalitní ideologie.

Proč dosud KSČM nebyla zakázána, je věc na obrovskou diskusi, neboť už jeji název propaguje totalitní ideologii a co více do jisté míry i legimizuje. 


Nepřihlášený uživatel

#19987 Re: Re: Dokonce ani nejde o počty podpisů, přestože je tato konkrétní petice jednoznačně největší ..

2014-11-30 08:59

#19984: Asenad - Re: Dokonce ani nejde o počty podpisů, přestože je tato konkrétní petice jednoznačně největší .... 

 Vy nesouhlasíte, že s lidmi jako je Nejedlý, Mynář, Ovčáek, Kmoníček to na Hradě vypadá jak za Gottwalda? A jak byste tedy stav na Hradě popsal? 

Roman Skácel
Hodonín

#19988 Re: Ještě dodám, je také potřeba otevřít diskusi, odkud Zeman ony lži, které prezentuje jako pravdu.

2014-11-30 09:03

#19970: - Ještě dodám, je také potřeba otevřít diskusi, odkud Zeman ony lži, které prezentuje jako pravdu.... 

Ano, hodně přesné.

Bylo by už konečně vhodné, aby se česká média věnovala důvodu tohoto Zemanova počínání. Možná bychom zjistili, že má k takovému jednání důvod "racionální" a jeho nalezení by mohlo vézt k zapojení českých politiků do této debaty. Politicky je to dokonale iracionální s ohledem na to, kde je ČR zakotvena politicky obecně. Ekonomicky je to dokonce nelogické, stále hladovější Východ pod sankcemi a dokonale se vzdalující možnosti spolupráce se Západem, nemůže být pro nás ani výhledově ekonomicky zajímavý, obrat s nimi je v řádech jednotlivých procent, drtivou většinu svojí produkce umíme prodat jinam, než do Ruska...

Čeští politici mi připadají v kruhu stojící bandu loupežníků, zamyšleně a pozorně sledujících, jak jejich vůdce ubíjí k smrti nalomenou rákoskou bezbraného pocestného, kterého by stačilo jen okrást...

Čím víc o Zemnaovi mluví zahraničí, tím víc mlčí politici u nás, opozice i vládní strany jsou jako když minovým polem kráčíme. Ticho po odminované pěšince.

Občanskou společností odminované...

P.S. TOHLE by chtělo rozumnou diskuzi a nalezení co nejpřesnější odpovědi.

P.P.S. Názor na to mám, ale nejsem si jistý, zda je správný, přece nemůže být obava "ušpinit" se o totálně výkaly pokrytého prezidenta, nebo dokonce strach z něj. Je to strach z jeho nevypočítatelnosti, nebo dokonce strach o něj samotného? Nebo prostě výborná podívaná pro celou naši politickou scénu, kterou "nekazit" je účelné i všem ostatním prospěšné najednou. Čekání na to, až se nezničitelná mocnost naší politiky zdecimuje úplně sama, když je prokazatelně nezničitelná a nejede přes ni vlak, nebo právě proto?

Ba ne, prezident je klíčová postava, sice jen Král, kterému je možné dát mat, přičemž si už bez něj Dáma nezahraje, že?

Vyčkávání má závažný důvod, čekají totiž na něco úplně všichni...


Nepřihlášený uživatel

#19989 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-11-30 09:07

#19983: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-) 

 ANO spobíralo především voliče ODS. Voličská základna se pravděpodobnému KGBákovi po revoluci přímo nabízela a to dětičky z bolševických rodin, proto také založil post bolševickou zlodějskou bandu ODS, kterou přímo postavil na rozkrádání státu a především oné post bolševické voličské základně.  

Post bolševici (dětičky bolševiků a prospěcháří z KSČ) potřebovali "rozhřešení" že se nepodíleli na zločinech, že prostě jen "přežívali" a že vastně byli "oběti" toho se jim od ODS dostalo mírou vrchovatou a odměnili se za to hlasy a tolerancí ke zlodějinám po heslem - ať si nakradou, platy mají velmi malé, hlavně když budou "bojovat proti bolševickům" a "nás nebudou otravovat". 

Tito se logicky nyní přesunuli k ANO, dnes chtějí "dělat pořádek" :-), trochu bolševismu přece nikoho nezabije, hlavně když se v politice přestane krást :-), byť ještě nidky neviděli StBáka který by nekradl, Nebureš je pro symbolem mravnosti, slušnosti, vzdělanosi a kutlury - bohužel tak trochu pořád té bolševické, proto je pro ně tak přitažliví, znají tuto kulturu, morálku, "vzdělanost" z domova, už dávno se smířili s tím, že jejich bolševičtí rodiče donášeli StB, že byli v bolševické partaji, že byli prospěcháři, Mnohým už rodiče také zeměřil, tedy proč být s nimi komunistickými rodiči ve sporu, dkyž su nabízí z ANO "tolik dobra". 


Nepřihlášený uživatel

#19990 Re: Re: Ještě dodám, je také potřeba otevřít diskusi, odkud Zeman ony lži, které prezentuje jako pra

2014-11-30 09:20

#19988: Roman Skácel - Re: Ještě dodám, je také potřeba otevřít diskusi, odkud Zeman ony lži, které prezentuje jako pravdu. 

 Ano, hodně přesné.

Serverů které šíří ruskou propagandu opravdu není tolik, aby se nemohl stát v rámci popagandistické hygieny postarat o "demaskování" co vlastně je podstatou propagandy, tedy šíření "názorů" nikoliv informování. Je otázka, kdo by se o to měl postarat, na to nemá jasný názor. 

Bylo by už konečně vhodné, aby se česká média věnovala důvodu tohoto Zemanova počínání. Možná bychom zjistili, že má k takovému jednání důvod "racionální" a jeho nalezení by mohlo vézt k zapojení českých politiků do této debaty. Politicky je to dokonale iracionální s ohledem na to, kde je ČR zakotvena politicky obecně. Ekonomicky je to dokonce nelogické, stále hladovější Východ pod sankcemi a dokonale se vzdalující možnosti spolupráce se Západem, nemůže být pro nás ani výhledově ekonomicky zajímavý, obrat s nimi je v řádech jednotlivých procent, drtivou většinu svojí produkce umíme prodat jinam, než do Ruska...

Domnívám se, že Miloš Ubu peceňujete jako "ekonoma".  Racionálního je tam jen to, že je dle mého názoru a "spiklenecky" skutečně skvěle využíván FSB a je jejím aktivním a vědomým spolupracovníkem. Jeho věta z předvolební kampaně - že "poválečné uspořádání v Evropě musí být zachováno", zní obzvláště zlověsntě s událostmi na Ukrajině. 

Čím víc o Zemnaovi mluví zahraničí, tím víc mlčí politici u nás, opozice i vládní strany jsou jako když minovým polem kráčíme. Ticho po odminované pěšince.

Je to ticho po zaminované pěšine nikoliv odminované.  Zeman rok umísťoval lidi ve státní správě, sestavil Rusnokovu vládu komunistů, strach obchází celou státní správu, neboť málokdo si může dovolit přijít o místo.  Výměny byly provedeny v celé vertikále státní správy. 

Občanskou společností odminované...

P.S. TOHLE by chtělo rozumnou diskuzi a nalezení co nejpřesnější odpovědi.

P.P.S. Názor na to mám, ale nejsem si jistý, zda je správný, přece nemůže být obava "ušpinit" se o totálně výkaly pokrytého prezidenta, nebo dokonce strach z něj. Je to strach z jeho nevypočítatelnosti, nebo dokonce strach o něj samotného? Nebo prostě výborná podívaná pro celou naši politickou scénu, kterou "nekazit" je účelné i všem ostatním prospěšné najednou. Čekání na to, až se nezničitelná mocnost naší politiky zdecimuje úplně sama, když je prokazatelně nezničitelná a nejede přes ni vlak, nebo právě proto?

Ba ne, prezident je klíčová postava, sice jen Král, kterému je možné dát mat, přičemž si už bez něj Dáma nezahraje, že?

Vyčkávání má závažný důvod, čekají totiž na něco úplně všichni...

Miloš Zeman rozmístil zločince po celé státní správě. To je příčina, je to komunistický nácek a jako takový je bohužel orpavdu nebezpečný, především proto, že se obklopil naprosto stejnými lidmi. Když si dokázal prosadi KGBáka Remka do Ruska, do státní správy si dokáže prosadi i zločince Chovance na post ministra vnitra, které v Plzni vystřídal na heho doporučení lampasák. 


Nepřihlášený uživatel

#19991 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-11-30 09:26

#19980: - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Co podoprujete? Nejdříve je potřeba napsat nějakou charakteristiku toho, koho podporujete a pak teprve prohlásit, že jej podporujete. 

Voliči Miloše Zemana nejsou schopni napsal proč jej volili ale jeo sekretaríátní pisálci nejen v této diskusi se snaží vyvolat dojem, že jej jeho voliči stále podporují. Nic takového už nejspíš není prava, jeho voliči už z obrovského procenta vůbec netučí, jak je možné, že mu dali hlas a i proto je potřeba tato petice, neboť my, kdož jsem ho nevolili to stále víme velmi dobře a co více, věděli jsme to už v době, kdy vedl kampaň. 


Nepřihlášený uživatel

#19992

2014-11-30 09:26

Gratuluji k dosažení 100.000 podpisů

Stop zemanovi! 


Nepřihlášený uživatel

#19993 Re: Jak jsem vysvětlil, není na tom nic tajemného, to je vše. Koncový uživatelé nemají obvykle adres

2014-11-30 09:32

#19972: - Jak jsem vysvětlil, není na tom nic tajemného, to je vše. Koncový uživatelé nemají obvykle adresy... 

  Ne, já jsem reagovala na toto: - ROZDÍL MEZI PODEPSANÝMI LIDMI A IP ADRESAMI JE 36 TISÍC  na jiných peticích je to 20 tisíc , 8 tisíc..náhoda nebo lidé stáli fronty u jednoho počítače,aby se podepsali... tento pisatel naznačoval, že jde o podvod, mně ten rozdíl přišel docela normální.

Roman Skácel
Hodonín

#19994 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-11-30 09:32

#19983: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-) 

Lavírují, ale k volbám chodí, stejně jako voliči komunističtí, jinak už by Komouši dávno v parlamentu nebyli a přestěhovali by se do jiných stran. Zaplať pánbůh, že jsou, kde jsou...

Hlas voličů ČSSD pro hnutí ANO chápu, nebude dlouho tvrvat a dojde jim, že tentokrát naletěli pro změnu parádnímu marketingu. :-)

Jsou to vesměs lidé, kteří se vymezují, díky své ideologické orientaci, nedílné součásti jejich osobností, výhradně vůči pravici, volit komunisty, nebo ANO, nebo kohokoli, kdo bude antipravicový, už je pro ně prašť, jako uder...

P.S. Je to stejné, jako když se podíváme na běžnou firmu. Jen jeden, nebo několik málo majitelů, menší management a velká síla dělníků.

P.P.S. Nebo se na to podívejme přes Paretovo pravidlo 80/20, v tržně kapitalistických ekonomikých společnostech, tam prostě musí být objektivně 80% kapitálu v rukou pouze 20% lidí a zbylých 80% lidí si musí vystačit pouze s 20% zbylého kapitálu.

Demokracie potřebuje kreativní a ty ostatní, problém je, že ti "ostatní" většinou požadují společenskou spotřebu, kterou ale vesměs neumí vytvořit, kreativní by rádi dále tvořili, ovšem spotřeba jim to neumožňuje přímo, pouze zprostředkovaně a odtud všechny sociální potíže aktuálního vyspělého světa. Zvláště, když se nám tzv. Kreativní mění davově v psychopaty a jejich např. politická kreativita začíná být pofiderní...

Dokonalým příkladem je Zeman, který hledá možnost odbytu našeho zboží na Východě, když drtivou většinu zboží udáváme na Západ (jistě přes 90%).

On nejen, že na Východě nemůže uspět, ale dokonce ohrožuje svojí politikou i ty naše šance na Západě. Tohle je fakt už na pováženou, západní firmy si dnes mohou vybírat. Proč nevzít z Polska (které má vcelku jasno), když Češi ani nevědí, na čí jsou vlastně straně a je možné rovnou mluvit o politické nečitelnosti, tedy i o ekonomické výhledové nestabilitě, takového partnera, který nemá příliš jasno.

Jsem ekonom, vím o čem mluvím, marketingová logika prosperity (i výhledové) je zřetelně o portfóliu stabilních partnerů, žádných podivných existencí.

Důsledky Zemanovy Východní mise ekonomicky pocítíme objektivně, o tom se nedá moc pochybovat... 


Nepřihlášený uživatel

#19995

2014-11-30 09:34

K tomu doufám není potřeba komentáře
Roman Skácel
Hodonín

#19996 Re: Re: Re: Ještě dodám, je také potřeba otevřít diskusi, odkud Zeman ony lži, které prezentuje jako

2014-11-30 09:46

#19990: - Re: Re: Ještě dodám, je také potřeba otevřít diskusi, odkud Zeman ony lži, které prezentuje jako pra 

O.K. uzavřeme to na tom, že vidíme oba totéž téměř stejně, nebudu to dále rozevírat do šířky, nedává mi to smysl.

P.S. Konspirace a spiknutí proti Zemnaovi i pro Zemana mi nedává smysl ani komnetovat, nějaké FSB, Bakalové, jiní čeští miliardáři, MUS, Olovo, kašlu na to, definuji to obecně jako "politický papaláš" na konci své kariéry, opilec, lhář, nízce vulgární, politicky stupidní a nevypočitatelný, bezcharakterní (omluvy za cokoli nebudou, že?), škodící zájmům této země, politickým i ekonomickým. Stačí. Mě tedy úplně.

P.P.S. Kdo a proč ho potřeboval na Hradě? Žádné FSB, žádný Bakala, ani jiní, nýbrž 2,7M českých oprávněných voličů. Na nich mě jen zajímá, kdo vlastně jsou i o tom bych už mohl vydat knihu.

P.P.P.S. Vás musím pouze na rozdíl od jeho vstoupenců spíš upozornit, abyste se nevymknul objektivnosti pohledu na PANA PREZIDENTA ČR, nejvyššího ústavního činitele, úlet od Pravdy "nalevo i napravo" je prostě stejně zkreslující a ideologicky zamlžující skutečnou Pravdu, prostě budete nakonec věřit zase něčemu jinému, než vlastním očím a uším, pane...


Nepřihlášený uživatel

#19997 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-11-30 09:48

Asenad

#19998 Re: Je to bohužel naprosto stejné jako se zvolením Miloše Zemana.....

2014-11-30 09:50

#19986: - Je to bohužel naprosto stejné jako se zvolením Miloše Zemana..... 

 Jste k smíchu. Zeman nic neporušoval. To by soud  prohlásil volby za neplatné.


Nepřihlášený uživatel

#19999 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-11-30 09:56

Roman Skácel
Hodonín

#20000 Re:

2014-11-30 09:56

#19982: -  

No neshodneme se zcela a tu a tam vůbec, Pussy Riot jsou přitom hodně krásný příklad Zemanovi obsese a ta je dokonalým důkazem jeho psychické narušenosti, protože kdokoli jiný by si mohl dovolit o této kapele tvrdit cokoli, s několika málo výjimkami, jak co do obsahu, tak i co do formy...

P.S. Bude mi jen stačit jeho další veřejné obsese sledovat a vnímat správně, psychická narušenost se tak bude jen stále víc a více snadněji prokazovat, protože bude, podle mě, stále více patrnější a stále lépe čitelná. Ani prokazatelný psychopat nemůže být z funkce prezidenta ČR odvolán, přesto bude rozumnější když aspoň někdo přinese nějaký ten logický důkaz, než když budou všichni jen vršit hromady exkrementů, nemyslíte?

Je to stejné, jako když o konkrétním muži tvrdí, že jím byla znásilněna jedna žena a nebo desítky žen, v podrobnostech až detailech. Logický a racionální závěr je pak vlastně pravdou sám o sobě, i kdyby neexitoval ani jediný přímý důkaz, prostě jen ...psychopat/zdravý...

P.P.S. Ještě popřemýšlím o tom, co tvrdíte.