MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#48426

2015-05-18 08:57

Rusáckozemanofilní pátá kolona drží smutek a čeká na nové noty.


Nepřihlášený uživatel

#48427 Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím listům.....

2015-05-18 11:34

...jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých informací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které je pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic společného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existuje vlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to "anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečné informace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsob získávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc. Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd. 


Nepřihlášený uživatel

#48428 Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-))....

2015-05-18 11:35

....vyslovené lži z názorových serverů a vzhledem k tomu, že se sice za tyto lži omluvil v době volební kampaně, nadále lži na názorových serverch nejen používá, ale tyto servery také "legitimizuje" poskytováním "exkluzivních rozhovorů" z pozice člověka v ústavní pozici a to dokonce té nejvyšší. 

 

Myslím si tedy, že i z výše uvedeného důvodu je potřeba požádat Sněmovnu, Senát a vládu, aby se i tímto velmi vážně zabývala. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#48429 Re:

2015-05-18 11:37

#48426: -  

 Velmi smutná byla reakce Rusů po prohře. Odjezd z ledu a hluoček normálních, kteří chtěli v klidu sdílet radost s těmi kdo vyhráli. Ubožáka co si pro ně dojel aby je odvedl. Je to smutné.  Bohužel to hodně vypovídá o současném Rusku. I toto je nakonec velmi podobné tomu, co se odehrávalo v nacistickém Německu před válkou a jak Němci tehdy reagovali na prohry. Rusko je evidentně velmi nebezpečná země, která se nejen, že zavádí velmi tuhou totalitu, ale také se evidentně propagandou připravuje na válku. 


Nepřihlášený uživatel

#48430 Ale vůbec to v Rusku nevypadá jako za Hitlera v Německu :-/

2015-05-18 11:55


Nepřihlášený uživatel

#48432 Tak to tedy uz boucha dvermi pratele.

2015-05-18 12:22

http://isport.blesk.cz/clanek/-ms-v-hokeji-2015/236782/-rusove-neslyseli--utekli-z-ledu

A nejvice jsem se nasmal kdyz jsem si precetl ze kanadani se ucili od rusaku hrat hokej." Zborna" utekla jak banda ulicniku,jsou to proste rusti sraci......TARASOV, BU,BU BU..... PAMATUJETE?


Nepřihlášený uživatel

#48433 Re: Klaus mladší je vlastně ubožák....

2015-05-18 12:39

#48431: - Klaus mladší je vlastně ubožák.... 

 Proč ubožák?! Vždyť píše jen to, co si myslí!


Nepřihlášený uživatel

#48434 Re: Re: Klaus mladší je vlastně ubožák....

2015-05-18 12:47

#48433: - Re: Klaus mladší je vlastně ubožák.... 

 Piše ale naprosté hlouposti a jeho texty ve skutečnosti vždy relativizují hodnoty. Mnohdy jsou dokonce rasistické a v textu o protestech maturantů navíc dehonestoval jako pedagog právě žáky. Pokud by pegagog něco nikdy neměl udělalat tak ironizovat jakýkoliv projev studentů, neboť to k ničemu není. Klaus mladší je už dost stár na to, aby toto pochopil. Nestalo se tak, i proto je ubožák. 


Nepřihlášený uživatel

#48435

2015-05-18 13:00

Putler věděl, proč se nevydal podpořit ruský tým do Prahy.Rusáci moho hrát tak akorát kuličky a gorodky.


Nepřihlášený uživatel

#48436 Re: Ale vůbec to v Rusku nevypadá jako za Hitlera v Německu :-/

2015-05-18 13:06

#48430: - Ale vůbec to v Rusku nevypadá jako za Hitlera v Německu :-/ 

 Jeho blahorodí a car na Rusi, Voloďa Putler.


Nepřihlášený uživatel

#48437

2015-05-18 13:07

Ovar je načuchlý Ruskem.

Káča

#48438

2015-05-18 13:19

Naserte si havloidi!!! Jste duševní mrzáci!!! Káča


Nepřihlášený uživatel

#48439 Re:

2015-05-18 13:37

#48438: Káča -  

 Ahoj Karle, dlouho jsi tu nebyl.  Nebo ti mam rikat Kajo ?

Ale ten uz se zde jeden vyskytuje .


Nepřihlášený uživatel

#48440 Re:

2015-05-18 13:38

#48438: Káča -  

 No vida, hulibrk už se probral ze šoku z prohry.


Nepřihlášený uživatel

#48441 Soudruzi,pochodem vchod,zadnou kanadskou hymnu jedine tak internacionalu.

2015-05-18 14:21

Putin pry pozadal Zemana o vymenu Oveckina za Ovcacka. Ten pry je schopnejsi vysvetlit ten debakl co rusakum Kanada ustedrila. Podle trenera ruskeho tymu by Alexandrovci tu Kanadskou hymnu zahrali lepe nez ti prazsti sumari a proto rusaci odesli z ledu.


Nepřihlášený uživatel

#48442 Zemane,Vasi prohrali.....

2015-05-18 14:23

Urcite jsi se tesil na Putina Zemane ale NEPRISEL, NEPRISEL. Ty srabotkove neumi prohravat,sraci..

Mam hroznou radost....

#48443 Ctu si to znovu a znovu a znovu.

2015-05-18 14:29


Nepřihlášený uživatel

#48444 Azbuk MALKIN vyzadoval, aby se na mistrostvi GAVARILO PO RUSKY.

2015-05-18 14:46

ZEMANE mel jsi tam delat tlumocnika. Ovladas anglictinu rustinu a hebrejstinu jako kdyz bicem mrska. Jsi prece zid ? Nebo neeeee.


Nepřihlášený uživatel

#48445 Bobkove, Parlamentni Listy uvadi :

2015-05-18 15:40

Zpravy ze sveta...  KANADA VYHRALA ZLATOU.   Dalsi zpravy.. Voda je mokra,..Rusaci jsou pitomci  a  Zeman je alkoholik.


Nepřihlášený uživatel

#48446 Re:

2015-05-18 16:00

#48435: -  

 ale pořád mají stříbro ubožáku. Neskončilo náhodou utkání Rusko-USA 4:0? Jo Kanada to byla jiná liga na ti nikdo neměl.


Nepřihlášený uživatel

#48447 Re: Zemane,Vasi prohrali.....

2015-05-18 16:03


Nepřihlášený uživatel

#48448

2015-05-18 16:04

Zdá se, že pro představitele ukrajinského státu se stalo jakousi tradicí dělat ze sebe v Evropě klauny. A německá televize je pro ně skutečně zakletým místem – jakmile se tam dostanou, začnou pronášet neslýchané perly. První se zesměšnil Jaceňjuk, když vyprávěl v přímém přenosu o „napadení Německa Sovětským svazem“, teď převzal štafetu Porošenko, který navštívil Berlín 13. května.

V tento den poskytl ukrajinský prezident rozhovor státnímu televiznímu kanálu Německa ZDF. Video pod patetickým názvem „Porošenko: Budeme bojovat do poslední kapky krve“ je nyní dostupné na internetové stránce televize zde: http://www.heute.de/ukrainischer-praesident-poroschenko-wil…

Nicméně nespěchejte zabít 7 minut svého života shlédnutím rozhovoru, abyste opět uslyšeli už všem známé kvílení Porošenka o „ruských vojskách“ a také poučování o tom, že „Ukrajina se neochvějně drží minských dohod“. Jak se ukázalo, dráždí to už nejen střízlivě uvažující krajany pana Porošenka.

Nervy moderátora německé televize rovněž nevydržely a ten byl přinucen přerušit další prázdnou tirádu ukrajinského prezidenta replikou „Pane Porošenko, ale vy sami přiléváte olej do ohně, když oznamujete, že chcete zpět dobýt Doněck, a toto prohlášení způsobilo vážné podráždění i u německé vlády“.

Na to Porošenko s dětsky nevinným úsměvem odvětil: „Velmi vám děkuji za tento dotaz, ale chtěl bych vám poradit, abyste nečetl ruské noviny. Je to jediný zdroj, kde můžete najít takový nesmysl. Já jsem prezident míru a Ukrajina je pevný zastánce minských dohod. My jsme odvezli zbraně, protože nevidíme řešení konfliktu s jejich pomocí.“

Avšak německého moderátora to nepřesvědčilo a nepolevil: „Na Západě ne všichni věří, že vy představujete tu „dobrou“ stranu. Ukrajina je jednou z nejzkorumpovanějších zemí světa a v otázce změny ústavy není vidět žádný pokrok. V Kyjevě se mluví jazykem tvrdého nacionalismu. Kdy se to zastaví?“

Citovat odpověď Porošenka na tuto otázku nemá smysl, protože byla stejně prázdná jako předchozí replika a spočívala v tirádách o „rozhodném boji proti korupci“ atd. atd.

V této spojitosti nejsou zajímavá jen slova Porošenka, ale i pozice samotného televizního kanálu, který bezpochyby odráží zájmy německé vlády, a otázky moderátora demonstrují, nakolik se doslova za pár měsíců změnil vztah Německa k ukrajinské vládě.

Nu a nakonec se nemohu nezabývat otázkou: jak to je tedy s Kerrym, který sotva před pár dny – odkazuje se na slova ukrajinského prezidenta – varoval ho před útoky na Doněck. Vyplývá z toho, že americký ministr zahraničí také čerpá informace z „ruských novin“? A co ohledně federální vlády Německa, „vážně podrážděné“ slovy Porošenka o tom, že si chce zpět vybojovat Doněck? Asi to nebude jinak, než že Frau Merkel začíná své dny čtením Komsomolské pravdy.

torsten

#48449 Re: Podporuji pana prezidenta

2015-05-18 16:29

#8: Občan - Podporuji pana prezidenta 

 Ne se vším souhlasím, ale obecně také podporuji.


Nepřihlášený uživatel

#48450 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2015-05-18 16:36

#48449: torsten - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Opilej Zeman vzdycky Vasi podporu oceni a nezapomente mu prinest i  popelnicek.