MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#57151 Pan mluvčí má naprostou pravdu.....mentální kapacita odpůrců je opravdu katastrofální.....

2015-09-11 12:56

Kapacita pro uprchlíky v Česku je, vážný problém je spíš kapacita mentální, říká zástupce církve

Tatíček Mesaryk!

#57152 Re: Re:

2015-09-11 12:58

#57134: - Re:  

 Debile!


Nepřihlášený uživatel

#57153 Re: Re: Re:

2015-09-11 13:02

#57152: Tatíček Mesaryk! - Re: Re:  

 Já jsme debil, protože vy to nejste schopen ničím doložit? Z nás dvou to rozhodně nebudu já, kdo je debil 

Ferdinand Peroutka o Hitlerovi 26. 4. 1939

#57154 Re: Re:

2015-09-11 13:12

#57134: - Re:  

 ...Závratný vzestup Hitlerův k moci je vysvětlitelný právě jen tím, že jest nejskutečnějším representantem svého národa, že jeho reakce se pohybují po starobylých stopách neměcké vůle k moci. ...Jelikož spojuje Čechy a Němce v jednom státě, ne však v jednom náradě, jak ani jinak nšní možno, poněvadž nelze směšovat dvě přirozenosti, zůstane jedněm vůdcem národním i státním a druhým toliko státním.


Nepřihlášený uživatel

#57155 Re: Re: Zemanovy narozeniny

2015-09-11 13:13

#57119: - Re: Zemanovy narozeniny 

 Spletl sis dveře, soudruhu, tady nejsi v Zemanově......


Nepřihlášený uživatel

#57156 Re: Re: Re: Re: Re: Vašimi příspěvky jste pravděpodobně spáchal trestný čin....

2015-09-11 13:14

#57076: - Re: Re: Re: Re:  

 ....neboť propagujete marx-leninskou ideologii tedy ideologii propagující potlační práv a svobod občanů. 

Pokud velmi podivné myšlenky marx-leninismu prezentuje, je potřeba je uvodit slovy, že se o marx-leninismus jedná a je potřeba také poukázat na to, že jedná o zrůdnou ideologii, jinak se dopouštíte propagace této zrůdné ideologie. Učinil jsem tedy komentář k vaší propagaci marx-leninismu raději za vás. 

.......................................

 Náhodou mne překvapilo, že se jaksi drží svých volebních slibů a víceméně nejspíš úspěšně odblokoval přísun čínských investic do Čech. Není dobré si svazovat obchod politickými a sankčními bariérami. Nakonec Kuba dlouhodobé sankce do dnes ustála (Castro je tam pořád váženej a brácha Raul to má zatím ještě v ruce) a byly to USA co nakonec sankcím povolily z jiných strategických důvodů. Věřím, že to chce čas a i v Číně se časem právní systém uvolní lidským právům blíže, a napomínat ji k tomu někým zvenčí nepovede patrně k ničemu.

Pokud máte představu, že se soudruh Miloš Zeman drží svých slibů, tak jeho sliby jsou vždy s porušením Ústavy. Např. jeho jednání k zničení Sněmovny.  

Obchod s Čínou nikdo nikdy neblokoval, Čína prostě ve východní Evropě neinvestovala, Zeman se jen tváří, že cosi "odblokoval".  Co se týče Číny, je nezbytné, by obchody s ní byly velmi sledované, neboť není zrejmé, kdo vlastně za Čínu obchoduje, kdo je vlastníkem oněch investic (ve své podstatě je to pořád komunisticky "stát"), tedy to co už tolikrát bylo kritizováno zde - neprůhledná vlastnická struktura, neboť se lehce může stát, že dojde k vysávání státu dokonce z Číny nikoliv malými oposmluvními zloději - naštěstí se zatím jedná o marginální "investice" z celkového objemu. Spolupráce vskutku podivného spolku J&T s Čínou by měla naše bezpečností služby vybudit na maximum, obzvláště v situaci, kdy by Čína (takový spolek) chtěl "investovat" do státního či se účastnit i zprostředkovaně privatizací. 

Sankce na Kubě splnily svůj účel, Kuba se nikdy nestala "letadlovou lodí" a díky sankcím nikdy nedošlo k ohrožení USA vojensky ze strany Kuby.  To, že tam přežil bolševický režim, to je skutečně realita, ale byl to bolševický režim, který začal velmi uvolňovat represe vůči vlastním obyvatelům daleko dříve, než se dohodlo částečné zrušení sankcí. 

Kdyby sunitská a šítská hovada jednou dospěla k vzájemné toleranci to by bylo záhodno úplně maximálně, ale žádná síla ani hospodářská sankce takový vztah nikdy nenavodí.

Toto vaše vyjádření vidím jako komunisticky zjednodušené a logicky komunisticky zavádějící tím pádem, bez jakékoliv znalosti tamního prostředí, ale s jasným cílem "myšlenkou" oslovit masy. Podobně zjednodušeně byste hovořil o válce v Jugoslávii, aniž byste byl dokonce i jen schopen vyjmenovat nástupnícké státy a alespoň vyčíslit počty nejzásadnějších vojenských skupin, které tam bojovaly. 

Jsem ostatně zastáncem názoru, že ve státě by záležitosti vzdělání a víry na jedné straně, otázky státu a práva na další straně a otázky hospodářské na třetí straně měly mít každá dostatečnou míru autonomie. Pro otázku víry a vzdělání by měl platit princip svobody. Pro otázky státně právní princip rovnosti. Pro otázky hospodářských procesů pak princip bratrství a solidarity.

Vaše představa státu vypadá na první pohled vlastně zajímavě, ostatně jako vše v marx-leninismu či neonacisticko-komunistických parlametních listech nebo v ruské trollí propagandě, pokud se snaží. 

Nemá být tedy v rovnováze to co uvádíte vy, ale v rovnováze musí být moc soudní, moc výkonná a moc zákonodárná. 

Stát nemá otázky, stát jsou občané a je na nás občanech, jak veřejný prostor bude spravován v rámci demokratické ústavy (která onu rovnováhu zajišťuje) a to z toho důvodu, že totality např. ta vaše komunistická či libovolná jiná její alterace následně občanům seberou veřejný prostor i velkou část prostoru soukromého a mnohdy dokonce celý. Žádné "zásahy státu" v normálním myšlení občanů neexistují, ale bolševické myšlení vidí stát jako cosi všeobjímajícího.  Stát tvoří občané a ti si jej mají spravovat. To, že jej budou spravovat vyrovnaně je naprosto zřejmé, neboť míra spravovaného veřejného prostoru politiky se velmi v demokracii mění v čase i situaci okolních zemí, ale je vždy vyrovnaná, pokud je dodržena demokratická Ústava.  V demokracii tuto míru určuje občan a tato míra je v nejhorším případě omezena na 4 roky nikdy déle. Nikoliv jako např. v Rusku "na věky" jak si soudruh Putin prosadil do tamní ústavy. 

Že není pan Zeman vzorem velkého demokrata pro vaše doměle důležité požadavky mne skutečně netrápí. Vím že požadavkům v předchozím odstavci je v mnohých ohledech rovněž vzdálen, ale pokud nejsou tyto tři principy udržovány v rovnováze, vždy to vede ke kolizním stavům a docílit zmíněné rovnováhy považuji za ideál, nelze ho ovšem docílit mocenskou silou, ani direktivami lidem, co nedospěli vědomím k tomu, aby se snažily tento stav naplnit. 

Není-li soudruh marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman vzorem demokrata dokonce i podle vás komunistů (těžko říci, co si pod tím představujete :-/),  , je jednoznačné, že i podle vás jeho voliče porušuje demokratickou ústavu státu a tedy páchá velezradu.  To že vás komunistu to logicky netrápí už je jen samozřejmost vaší bolševické představy o světě. 

Totality a diktatury vznikají rovněž proto, že například hospodářský článek, nebo duchovní natolik zbobtnaly, že potlačují články zbývající. Zbobtnání hospodářského článku se projevuje v převaze vlády korporací a všepožírající korupce. Zbobtnalý článek duchovní se projevuje např. v autoritářských islámských státech a stavem, kdy duchovenstvo šikanuje zbytek společnosti. Zbobtnalý státně právní článek jako častý následek zbobtnání oněch předchozích se výrazně projevil v socialismu. V momentě, kdy Čína přestala svoje hospodářství brzdit politikou motivovanými diraktivami, začalo se jí daleko lépe dařit, než v době Mao-ce tunga, kdy každý rolník dostal za úkol vyrobit jisté množství oceli v primitivních vesnických podmínkách. Měla by ale časem dospět k tomu, aby její občané měli časem více svobody v oblasti duchovně vzdělávací. Ale i v této oblasti je na tom přece jen o trochu lépe, než v době Maa. Rovněž Putinovo Rusko je na tom v této otázce mnohom lépe, než v době SSSR, i když i tam, po divokých Jelzinovských privatizacích, musel opět přijít na řadu silnější stát. Příklady nerovnovaáhy a jejich důsledků pak můžete vypozorovat v každém státě v jiné podobě. 

Neomlouvejte vznik vašich blševických totalit (jejich alterací od nacismu počínaje až k současné komunisty ovládané Severní Korei konče) na někoho jiného, totality zavádí vy komunistická pakáž a vaše alterace (extrém je v podstatě pouze jeden a tedy se komunisté od nácků liší pouze způsobem získávání zdrojů - proto se mluví o levicovém (znárodňovacím) extrému a pravicovém (vydírajícím a korumpujícím kapitalisty za pomoci politické moci) extrému, nikdo jiný za to nemůže. Vy pouze využíváte situaci, abyste totalitu a ukradení životů, veřejného a soukromého prostoru relizovali. V tom je vaše zločinnost a také zločinnost trpaslíka KGBáka Putina, který byl k tomu navíc v KGB velmi dobře vyškolen.

Nic, nikdo a nikdy nemůže omluvit zavedení totality, neboť totalita nikdy žádné problémy nevyřešila a dokonce je ani neřeší, vytváří pseudoproblémy a ty zdánlivě řeší. Vytváří pseudoproblémy, neboť skutečné problémy totalita nikdy řešit nemůže, problémy musí vždy vyřešit občané. 

Mimochodem z tohoto pohledu monarchie není ve své podstatě totalitou, přestože je stižena totalitní mocí. Monarchie ovšem umožňily změny a postupné rozšíření správy veřejného prostoru na občany monarchií, tedy refletkovaly mnohdy (alespoň zde v Evropě) vývoj společnosti. Komunisticko - nacistické totality nic takévého nepřipouští, nereflektují vývoj, přestože budete argumentovat Čínou.

V Číně nejde o refletkování vývoje ve společnosti, ale návrat zatím jen návrat k "normálu". Co je ale potřeba velmi na čínských komunistech dosud respektovat, že tento návrat po zkušenostech s jejich odpornou vraždnou revolucí dělají s velkou obezřetností a to nejen proto, že se logicky obávájí o své životy neboť strašné množství životů jejich totalita zmařila. Ale monžá je to jen moje naivní představa a pohání je k obezřetnosti vskutku jen strach o jejich vlastní životy a touha po majetku. Chci věřit, že je to jinak a že se skutečně Čína navrátí k normálu a bude se podílet na obecném vývoji společnosti ve světě. 

Ovšem i v rovině vlivů států na sebe navzájem tyto zákonitosti platí, politické sankce šněrující mezinárodní obchod jsou vždy chybou podobně, jako celní bariéry. 

Tento váš blábol je čistě účelový.

Obdobně jak se v životě nestýkáme s komunisty, nácky a podobnou pakáží a máme vlastní silné sociální vazby na lidi slušné, což je ve své podstatě základní obrana proti kriminalitě a to i ze strany politiků, je potřeba si za určitých okolností udržet odstup od zločinných států a zločinných režimů v nich zavedených.

Spojené státy drží reálnou hodnotu zahraničního dluhu Číny stejnou reálnou hodnotu zahraničního dluhu USA drží Čína proto, aby si tyto dvě velké ekonomiky navzájem neničily měny. Stejně tak je to s Japonskem a USA.  Proto také jakýkoliv netržní výkyv měny v Číně se projevuje na objemu tohoto dluhu v USA a proto také USA vždy musí na takovou věc reagovat, neboť se jedná o obrovské množství peněz.  Je to vzájemná socializační vazba.

 S ruskou pakáží toto ale dosud nebylo možné realizovat, přestože Rusko (spíše nové CCCP dle ITAR na TASS) využívá celou řadu výhod světových bankovních systémů a trhů. 

Ne nejsem ani nácek ani komunista. Amerikanistickou verzi demokracie ale nemám důvod výrazněji chválit.

To, že se necítíte jako komunista ani jako nácek ještě neznamená, že nemáte jejich zvrácené názory. Velmi ovšem pochybuji, že nejste konunistickým náckem obdobným jako Miloš Zeman, neboť jste argumentačně zdatným komunistickým náckem, dokonce narozdíl od marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana, který vlastně jen lže a je snadné jej u lží přichytit. Důvodem je to, že nemůže přímo používat bolševickou ideologii narozdíl od vás.   

Představa, že existuje verze "demokracie" je u vás bolševicků velmi vžita, vy dokonce demokracií nazýváte diktaturu proletariátu :-). 


Nepřihlášený uživatel

#57157 Re: Re: Re:

2015-09-11 13:18

#57154: Ferdinand Peroutka o Hitlerovi 26. 4. 1939 - Re: Re:  

 Vytrhl jste čtyři řádky z dvoustránkového textu, jeho celkový smysl je naprosto jasný a je dokonce naprosto jasným odsouzením nejen tehdejší německé rozpínavosti, ale také dokonce návodem, jak se zachovat, aby národ v takové situaci přežil. 

Jste skutečně idiotem, pokud z těchto čtyřech řádků usuzujete, že pan Peroutka byl fascinován nacismem. Jste dokonce stejným idiotem, jako komunistikcá pakáž, která mu tytéž řádky předhazovala jako jeho selhání a za stejný text jej do koncentráku zavřeli nacisté, kteří narozdíl od vás velmi dobře věděli o čem text pojednává. 


Nepřihlášený uživatel

#57158 Re:

2015-09-11 13:20

#1: -  

 běžte dělat něco užitěčného- třeba vítat přivandrovalce


Nepřihlášený uživatel

#57159

2015-09-11 13:22

Důvod přítomnosti ruských vojáků v Sýrii odhalen, budují tam leteckou základnu! Američané se bojí radaru, odhalení svých falešných bombardování a konce vyzbrojování islamistů!


Nepřihlášený uživatel

#57160

2015-09-11 13:24

Tomu neuvěříte: Saúdská Arábie nabídla Německu pomoc s výstavbou 200 mešit, aby se uprchlíci měli kde modlit! 100 tisíc klimatizovaných stanů mají šejkové pro poutníky do Mekky, ne ale pro uprchlíky!


Nepřihlášený uživatel

#57161 Re: Re: Re:

2015-09-11 13:26

#57154: Ferdinand Peroutka o Hitlerovi 26. 4. 1939 - Re: Re:  

 Každý si může článek najít a přečíst. Formálně to je téměř óda na Hitlera, obsahově si to drží určitou rezervu a vyzývá to k ostrému odlišování Německého a Českého národa. Vůbec nevim co si o tom mám myslet, je to taková vata a zase vata, přičemž se víc dopouští zjevných sugestivních formulací typu "Mein Kampf je pro Německý národ bible" a dalších sugestivních adorací velkého Vůdce a jeho zásluh o rozkvět Německa atp. Prostě je to celé schizofrenní, nedá se z toho kloudně rekonstruovat co vlastně autor zamýšlel sdělit. Určitě se to dobře četlo, asi jako se dobře baští cukrová vata. Každý si v tom našel svoje, když se trochu snažil. Němci se museli při některých formulacích doslova rozplývat a vzápětí zas ujišťuje Čechy o své loayalitě statěmi o nespojitelnosti České a Německé národní mentality, apod. ... V dnešní době by to byl prakticky nepublikovatelný blábol, tenkrát to asi lidi baštili.


Nepřihlášený uživatel

#57162 Re: Re:

2015-09-11 13:26

#57158: - Re:  

 Je nepochopitelné, proč sem píšete vaše bláboly, tedy proč vy neděláte něco užitečného. 


Nepřihlášený uživatel

#57163 Re: Re: Re: Re:

2015-09-11 13:49

#57161: - Re: Re: Re:  

 Ani náhodou to není oda na Hitlera, je to vysvětlení toho, co udělala nacistická strana v Německu, tedy jak se jim podařilo zblblnout národ a je to spojeno s obrovským varováním, co vše ještě může přijít a jak se proti tomu bránit. 

Pokud toto v textu nevidíte, tak jste na tom jak idiot Ovčáček a to je opravdu excelentní kretén. 

Co to žvaníte za naprosté hovadiny, v textu pan Peroutka žádnou loajalitu nikomu neslibuje. Vy si dokonce vymýšlíte, napíše tři řádky jakž takž a pak vám dojdou argumenty, tak si nějakou hovaidnu vymyslíte jak marx-leninský komunisticko nacistický blb Miloš Zeman .

 


Nepřihlášený uživatel

#57164 Re: Re: Re: Re:

2015-09-11 13:55

#57157: - Re: Re: Re:  

 Do mrtvych se dobre kope, kdyz se nemohou branit a vysvetlovat.

Luza se nezamysli ani nad faktem, ze za stejne postoje a stejna slova, ho trestali fasisti, komunisti a

i dnesni bolsevicka chatra si o neho otira svoje sproste tlamy. A v cele jim stoji hnusny, nekulturni

ozralec Zeman, prolhany zmetek a rusky vlezdoprdelak.


Nepřihlášený uživatel

#57165 Re: Re:

2015-09-11 14:11

#57118: - Re:  

 Děkujeme ti rusácký zemanofilní impotentní hulibrku z latrín rusácké ambasády za zvlášť hloupý a špatně napsaný příspěvek.


Nepřihlášený uživatel

#57166 Re: Re: Re: Re: Zemanovy narozeniny

2015-09-11 14:16

#57124: - Re: Re: Re: Zemanovy narozeniny 

 Co tady blafeš, rusácký hulibrku, sbal si to hovno co jsi sem přines a táhni zpátky do zablešenýho putinstánu, rudohnědej bastarde!!!


Nepřihlášený uživatel

#57167 Re: Re: Re:

2015-09-11 14:18

#57122: - Re: Re:  

 Vrať se do pomocné školy, chybí ti vzdělání.


Nepřihlášený uživatel

#57168 Re: Re: Re:

2015-09-11 14:19

#57127: - Re: Re:  

 Ubohý rusáčku, ty jsi toho do té lebeční dutiny moc nepobral.


Nepřihlášený uživatel

#57169 Re: Re: Re:

2015-09-11 14:21

#57152: Tatíček Mesaryk! - Re: Re:  

 Jak typické pro rusáckého zemanofilního hulibrka.


Nepřihlášený uživatel

#57170 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-11 14:22

#57164: - Re: Re: Re: Re:  

 Ano, Zeman se postavil do čela lidem, kterým myšlení moc nejde, kteří nic netuší o demokracii, tedy postavil se do čela těch, kteří se dosud nechávají ovládat bolševickým školstvím a za svůj život se nedovzdělali ani v tom, jaká je úloha prezidenta, Sněmovny, Senátu, vlády, policie, armády, soudů či Ústavního soudu. Zeman využívá toho, že bolševické školství vygenerovalo obrovské množství lidi s kulturní deprivací, kterým je možné namluvit prakticky cokoliv.  


Nepřihlášený uživatel

#57171 Re: Re:

2015-09-11 14:24

#57137: - Re:  

 Ó jak jsi zábavný rusácký zemanofilní impotentní hulibrku, skvěle bavíš obecenstvo.


Nepřihlášený uživatel

#57172 Re:

2015-09-11 14:24

#57160: -  

 To je v pořádku, že se tomu nedá věřit, když to píší na neoancisticko-komunistickém aeronetu ruské propagandy. 


Nepřihlášený uživatel

#57173 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-11 14:27

#57163: - Re: Re: Re: Re:  

 On ten debil žvaní jenom to, co se naučil ve VUMLu nazpaměť.


Nepřihlášený uživatel

#57174 Re:

2015-09-11 14:29

#57159: -  

 Američané se něčeho bojí? Vy jste blázen? Proč by se měli něčeho bát? 


Nepřihlášený uživatel

#57175 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-11 14:38

#57173: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Je to šílené. Všechny texty, které tak zpopularizoval komunistický idiot Ovčáček jsme přečetl a všechny jsou naprosto úžasný. Texty pana Peroutky jsou natolik nadčasové, že dokonce i po mnoho letech obrovskou váhu. Právě text, který ten blb považuje za potvrzení jakési "náklonnosti k totalitní ideologii" ve skutečnosti před nacistickým německem důsledně varoval, předpověděl v něm Lidice a Ležáky, nezastavení se Hitlera před ničím, popsal velmi precizně, jak je možné zachovat národ tedy v první řadě jazykovou kulturu prostřednictvím textů jak čtených tak i psaných, byť jistě do šuplíku. Předpověděl smysl a způsob samizdatu.  Je to vůbec jeden z nejúžasnějších "novinových" textů, které jsem kdy četl. 

Za to vlastně je nutné idiotům Ovčáčkovi a Zemanovi poděkovat, neboť se jim podařilo nevědomky zpopularizovat úžasnou osobnost pana Peroutky a podařilo se jim i kouzlo nechtěnného zpopularizovat demokracii jako takovou. Jsou vlastně směšní, chtějí dělat zlo a obrací se to proti nim v dobro a to je na demokracii to nejskvělejší, že i takoví idioti jako je Zeman s Ovčáčkem přes veškerou snahu demokracii ničit vlastně demokracii prospívají. 

Je užasné sledovat současnou proměnu společnosti. Občanská společnost je na masivní vzestupu. Vzniká obrovské množství spolků, lidé hrají divadlo, zajímají se o dění ve městech, požadují dodržování základních demokratických pravidel tedy, aby zastupitelé zastupovali a ne svévolili. Je to vlastně úžasné období demokracie. Ročníky, které už nezažili bolševika jsou dnes dospělí lidé s obrovskou zkušeností s cestováním, s jazykovou výbavou, dobrou gramotností rozlišování zdrojů informací. 

Domnívám se, že je to také důvod, proč ruská propaganda masivně zintenzivnila svojí činnost. Na svobodné lidi již tyto lži nemají prakticky žádný vliv, proto ruská propaganda využívá znalosti "kulturní deprivace" ročníků, které ovlivnilo ještě bolševické školství. Tedy dnešní patařicátníci a výš a tam útočí naprosto přesně s přesnou znalostí co jim bylo podsunuto v rámci "vymývání mozků". Dovedou je zpochybnit, dovedou jim zpochybnit zkušenost s demokracií a dovedou jim vsugerovat, že marx-leninský komunisticko nacistický ožrala je to správné do pozice absolutně beztresného. Proto jim také neukázali nikoho dalšího - Nejedlého, Mynáře, Ovčáčka, Kmoníčka, Remka, Šloufa atd. atd. Ožralé hovado přece nemůže zas tak moc pokazit - pro jedny důvod jej volit, pro druhé, je to "náš" lidový ožrala, pro třetí, je to soudruh komunista a většina byla skoro na světě, s 200 000 hlasy pak přispěchal na poslední chvíli KGBáka Klause, když poradil jeho věrným bývalým soudruhům, volte ožralu, je to jediná možnost.