MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#64051 Re: Re:

2015-11-11 12:43

#64049: Vlastenec - Re:  

 Pro vás je to ruský trolle přece povinnost. 


Nepřihlášený uživatel

#64052 Re: Blesk jako zdroj informací hmmm a to píšete do diskusí....

2015-11-11 12:50

#64050: -  

 .....úžasný :-), nakonec vlastně proč ne, RT a parlemtní listy jsou přece také Bleskem ruské propagandy a tu sledujete velmi pečlivě :-)


Nepřihlášený uživatel

#64053 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-11 13:09

#64032: - Re: Re: Re: Re: Re: Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání.... 

 CHcete srovnavat bachare Vondrusku s mukly ktere tloukl. Podle Vas to vypada ze Vondruska nebyl zkurveny Cechacek. To same s Grebenickem,s mnoha soudci,estebaky,udavaci jak za nacistu i komunistu. Vsichni jsme preci Cesi a nevadi jestli se jmenovali Masinove a nebo ti co dodnes po nich plivou. Kazdy komunisticky kolaborant pokavad se narodil v nasi zemi mel ceskoslovensky obcansky prukaz. Slusnych ceskych spoluobcanu si vazim,z Cechacku krivacku je me na zvraceni.

Belozvratek - Eukolovratek

#64054 Re: Re: Re: Re: Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-11 13:52

#64027: - Re: Re: Re: Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání.... 

 Dobrá charakteristika členů pražské kavárny a potrefené husy se ozvaly.

Belozvratek - Eukolovratek

#64055 Re: Re: Blesk jako zdroj informací hmmm a to píšete do diskusí....

2015-11-11 14:13

#64052: - Re: Blesk jako zdroj informací hmmm a to píšete do diskusí.... 

 Zase ten Mccarthismus !!!! Nástrojem ruské propagandy jsou weby, jako aeronet, sputniknews a nikoliv pl, ty naopak dávají prostor všem stranám a názorům, ale právě to kavarnici nechtějí slyšet, protože jim to nezapadá do jejich, bohuzel lživého, pravicového konceptu. Přitom i oni sami vytvářejí propagandu viz. Uskupení a provozovane servery kolem Šafra, Klvani apod.

Belozvratek - Eukolovratek

#64056 Re: Re: Re: Proč si vlastně RT svým formátem, způsoby tedy hraje na demokratická media?

2015-11-11 14:26

#64045: - Re: Re: Proč si vlastně RT svým formátem, způsoby tedy hraje na demokratická media?  

 Bohužel mě přijde stejně neseriozně manipulativní CNN, ti také pomůžou, když vláda USA potřebuje. RT vznikla, až jako její protiváha. Vidíte jedno, ale zajímavé je, že nevidíte druhé nebo spíše nechcete vidět.


Nepřihlášený uživatel

#64057 Re: Re: Re: Blesk jako zdroj informací hmmm a to píšete do diskusí....

2015-11-11 14:31

#64055: Belozvratek - Eukolovratek - Re: Re: Blesk jako zdroj informací hmmm a to píšete do diskusí.... 

Parlamentní listy "jako" dávají prostor. Ve své podstatě jsou přesně prostředkem jako zpochybnit vše a každého. Způsob úpravy úvodní stránky a zveřejňování naprostých lží z RT je přesně ten "guláš" který ruské propagandě vyhovuje. Parlamentní listy jsou jedním z největších hnusů, které se zde objevily. 

Tzv. názorové servery jasně daných vlastníků, jasného financování a pokud skutečně mají definovaný proces zveřejňování informací, redakční radu, dodržují zákony této země, mohou být v naprostém pořádku, ale logicky pokud se jedná o názorový server bez výše uvedeného, je to s největší pravděpodobností také propaganda jako parlamentní listy, aeronet, blisty, zvedavec, pravdive, atd. atd..... To skutečně možné je. 

Jen těžko říci, proč by taková "propaganda" jako z druhé strany vznikala? Demokracie nic takového nepotřebuje, nesvědčí jí to. 

Jinou věcí je, že je potřeba ruskou propagandu demaskovat a uvádět na pravou míru, popsat způsoby např. parlametních listů, to je nutné, neboť je to odpovědnost novinářů toto činit a nenechat mezi sebou propagandisty působit, aniž by byla jejich propaganda jasně popsána. 

Tedy projekt Jeden svět na školách (www.jsns.cz) je počinem velmi záslužným a metoda jak poznat relevatní zdroj je velmi dobře popsán zde.

3. RUSKÁ PROPAGANDA V ČESKU

Já bych k tomu přidal jediné, hraje-li si internetová televize na CNN či BBC  a je-li  z Ruska, je velmi pravděpodobné, že je tam něco hodně v nepořádku. 

 

Nepřihlášený uživatel

#64058 Re: Re: Re: Re: Proč si vlastně RT svým formátem, způsoby tedy hraje na demokratická media?

2015-11-11 14:44

#64056: Belozvratek - Eukolovratek - Re: Re: Re: Proč si vlastně RT svým formátem, způsoby tedy hraje na demokratická media?  

 O CNN si můžete myslet co chcete, RT ovšem není její protiváhou. Nikdy se jim nepodařilo prokázat, že by CNN lhala, manipulovala s informacemi atd., kdežto bláboly jeden přes druhý na RT vlastně už sami usvědčují RT z propagandy a vytváření jakého "informační blafu" v kterém se nikdo nevyzná, což je přesně to, co chce Rusko vyvolat, by občané ztratili zájem o veřejný prostro a Kreml si s ním pak mohl dělat co chce, včetně toho o čem bude "informovat". Je také velmi zajímavé, že zpráva RT jsou vskutku velmi jiné od zpráv, které jsou předkládány občanům Ruska. 

CNN nic nemění, do světa vysílá přesně to, co vysílá doma občanům USA. RT se tedy i tímto usvědčuje z propagandy, dělají to mimo jiné proto, že ruská domácí propaganda by byla naprosto směšná pro občany demokracií, to jsou totiž tak neuvěřitelné bláboly, že se tomu člověk musí opravdu jen smát. Smutné  je, že tomu ruská populace věří.

Důležíté je také to, že pokud skutečně nějaká standardní televize skutečně udělá chybu, nalítne např. na podvrh z ruské propagandy, je naštěstí hned několik dalších standardních informačních zdrojů, které na to hned upozorní někdy by to mohlo vypadat až jako škodolibost. 

Co je na věci nejzajímavější, nikdy na to neupozorní RT, logicky je přece zdrojem oné dezinformace :-) tedy i toto usvědčuje RT z propagandy a vyvolávání zmatků. 


Nepřihlášený uživatel

#64059 Re: Re: Re: Re: Re: Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-11 14:49

#64054: Belozvratek - Eukolovratek - Re: Re: Re: Re: Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání.... 

 Václavovi Havlovi můžete vytýkat ledacos, ale že by byl komunista, to vskutku ani náhodou. Z tohoto důvodu používat termín havlista k výše uvedenému popisu velmi plastických komunistů, neb ti jsou jednou nácky podruhé komunisty jak se jim to hodí - viz. např. otec Livie Klausové - Miština. 

Nazývat tedy takto definovanou skupiny "havlisty" je jakýsi pokus spojit ubohost komunistů s Václavem Havlem, což je logicky naprostá hloupost, při pomyšlení, že Václav Havel je natoli konzistentní osobou, že lze jeho texty čísta snad ve všech světových jazycích a tedy je logicky každý, kdo by jej chtěl spojit s komunisty naprosto směšným. Přesto se o to stále dokola pokoušíte. 

Co je ale bohužel skutečně možné, spojit s vámi definovanou skupinou Miloše Zemana, neboť o něm, o jeho životě, rodině, jeho názorech není známo prakticky nic, nic prakticky nepublikoval a to co publikoval byla snůška drbů z pavlače. A co horší, jeho správa úřadu prezidenta republiky přesně odpovídá výše uvedenému definičnímů guláši, který jste předvedl. Jediné, co se dá ve správě úřadu prezidenta republiky Zemanem vysledovat je až nechutná afinita na totalitní Rusko a Čínu a post sovětské komunistické diktátory. Jedna věc je udržovat otevřenou komunikaci s touto oblastí, jinou věcí je si na inauguraci navléci kravatu s ruskou trikolorou a v Kremlu si připnout symbol ruské agrese na Ukrajině oranžovo černou stuhu. 


Nepřihlášený uživatel

#64060 Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-11 14:55

....dvou komunisticých nomenklaturních funkcionářů odpovědných za zločinnost komunistického režimu Tomana a Ludvíka Karla, měla řešit jedině datum jeho abdikace.

Zákon 198/1993 Sb. je stále platný........

(1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali,

a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým,

b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů,

c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon,

d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:

- popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám,

- zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,

- znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,

- zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,

- povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,

e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,

f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.

(2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti


Nepřihlášený uživatel

#64061 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-11 15:04

#64059: - Re: Re: Re: Re: Re: Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání.... 

 V dobe Husakova rezimu vetsina naroda se chovala jako signatari ANTICHARTY. Svoji opatrnost,nebo zbabelost

zastiraji  vypady proti Havlovi. Lide jako pan Cibulka a nebo pan Wolf maji pravo pana Havla kritizovat

Opravdu by me zajimalo jestli Vaclav Havel byl komunistou ale kdyz jsem si precetl komunisticke podminky k prijeti do KSC tak je to velice nepravdepodobne. Zadatelu do KSC bylo hodne a tak si komunisti mohli vybirat.Havel s jeho kadrovym posudkem byl pro komunisty nepotrebny.


Nepřihlášený uživatel

#64062 Re:

2015-11-11 15:06

#1: -  Velmi trapný a špinavej pokus !

 


Nepřihlášený uživatel

#64063 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-11 15:48

#64061: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání.... 

 Považuji za absurdní, že by byl Václav Havel komunista. Jediné období, kdy by s tím mohl koketovat je tak rok 67, ale tehdy vystoupil na sjezdu spisovatelů, kde mimo jiné také vystoupili se svými projevy Vaculík, Kundera a mnoho dalších. 

Tedy je krajně nepravděpodobné, že by i jen o členství v komunistické straně zažádal nebo mu bylo někým nabídnuto. Spíše by se to dalo čekat, že členství bylo nabízeno jeho bratrovi. 

Jsem trochu na vážkách především u Wolfa s kritikou Václava Havla, je velmi pravděpodbné, že s bombastickými "odhaleními" přišel až po jeho smrti a bombastickost "odhalení" se jeví velmi podivnými, s takovým bombastickými zrpávami obvykle přichází nějaký druh propagandy. 

 


Nepřihlášený uživatel

#64064 Pelikán vstoupí do ANO StB a pak se diví :-)

2015-11-11 15:52

Nemáme pro vás v letadle místo, vzkázal Chovanec kolegovi z vlády

 


Nepřihlášený uživatel

#64065 Co všechno Rusové nesnesou? Je to takový zvláštní druh masochismu.

2015-11-11 16:00

Odhalené tajemství Putinovy dcery: žije s miliardářem a řídí prestižní projekt

 

Belozvratek - Eukolovratek

#64066 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna

2015-11-11 16:14

#64003: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna 

 Ani tupcem ani hlupákem není, v tom se rovněž mýlíte, je to jen hulvát s přebujelým egem, který se zčásti obklopil suitou prospěchařů, která je příliš orientována na Rusko, to je celé. To je reálné zhodnocení situace. Každopádně poklonkovaní Rusku nebo Číně, je špatně, ale to z politických důvodů, protože oni potom budou chtít prosadit více ruského nebo čínského vlivu u nás a budou nás brát, jako nesebevědomého partnera. Opakuji, že vznik diktatury,či obdobného systému, iniciovaný Zemanem je totální nesmysl.Klidně se s Vámi vsadím o tisíc piv.


Nepřihlášený uživatel

#64068

2015-11-11 18:51

Česká televize lže,  jako když MF Dnes tiskne. 


Nepřihlášený uživatel

#64069 Re: A tak to neváhejte a sdělte kdy ČT lhala....

2015-11-11 18:58

#64068: -  

 ....řekl bych ovšem, že na tom budete jako soudruh Miloš Zeman s panem Peroutkou. Co ovšem není ani ten nejmenší probém prokázat, že RT lže v podstatě pořád. 


Nepřihlášený uživatel

#64070 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna

2015-11-11 19:09

#64066: Belozvratek - Eukolovratek - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna 

 Nemám žádný dramatický problém s vaším názorem, respektuji ji jej.

Miloše Zemana prostě vidím jinak. Mohu se pokusit vás chytit za slovo a řici, že člověk s přebujelým egem je logicky tupcem a hlupákem zároveň (nechal si přebujet ego a stal se dokonce alkoholikem o vlastní vůli). Jeho přílišná orientace na Rusko není nic menšího než orientace na totalitu. Ale vůbec vás nenutím se mnou souhlasit. 

V současnosti je naštěstí zatím skvělé, že nemá možnost měnit Ústavu a tudíž se totalitu pokouší realizovat tak, že úřad prezidenta a jeho provomoci považuje (slabé slovo - úřad prezidenta doslova krade) za svůj majetek, což je bez nejmenších pochybností totalitní myšlení a praktika. Tudíž z toho vyvozuji, že pokud by měl možnost měnit Ústavu zavedl by totalitu velmi podobnou té Janukovičově na Ukrajině (viz. jeho prezentace moci, kdyby se ta Válková nepodě....) a postupně by se snažil ČR zase převést pod vliv Ruska (o což se snaží i bez změny Ústavy a přímo v rozporu s tím, že Ústava přesně definuje, že jsem součásti demokratických států). Opět si nedělám ani ten nejmenší nárok na to, abyste se mnou souhlasil. 

Beru diskusi jako cvičení ve formulaci mých důvodů, proč vidím Zemana v černějších barvách než vy a zároveň vlastně ani naopak nechci, abyste to viděl tak černě jako já. Váš názor považuji za střízlivý a je klidně tedy možné, že je skutečně objektivnější. 


Nepřihlášený uživatel

#64071 Re: Pelikán vstoupí do ANO StB a pak se diví :-)

2015-11-11 19:57

Já nejsem Asenad!

#64072 Re:

2015-11-11 19:59

#64068: -  

 Souhlas! 


Nepřihlášený uživatel

#64073 Re: Co všechno Rusové nesnesou? Je to takový zvláštní druh masochismu.

2015-11-11 20:01


Nepřihlášený uživatel

#64074 Re: Re: Pelikán vstoupí do ANO StB a pak se diví :-)

2015-11-11 20:03


Nepřihlášený uživatel

#64075

2015-11-11 21:18

Miloš Zeman je nejlepší prezident od roku 1918! Kdo nesouhlasí je debil!