MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#70251 Re:

2016-01-06 03:22

#70247: -  

 No ty jsi úplný skladatel kramářských písní.


Nepřihlášený uživatel

#70252 Re:

2016-01-06 03:26

#70245: -  

" Tvůj soudruh tam nejspíše bdí v alkoholovém oparu a cigaretovém dýmu a vymýšlí bonmoty a spiklenecké teorie"


Nepřihlášený uživatel

#70253 Re:

2016-01-06 03:28

#70244: -  

 No a ty jezdíš s ČSAD

Judge Roy Bean

#70254

2016-01-06 03:31

Za jenoho našeho bolševika bychom měli přijmout 10 běženců ze Sýrie. To je, domnívám se, férový návrh.


Nepřihlášený uživatel

#70255 Re: Rozuměl vůbec soudruh Zeman co mu bylo sděleno?

2016-01-06 03:33

#70229: - Rozuměl vůbec soudruh Zeman co mu bylo sděleno?  

 Owar nabyl dojmu že právě on je CML (centrální mozek lidstva)


Nepřihlášený uživatel

#70256

2016-01-06 03:36

Vy, zemandrtálci ,máte jedno společné, jste primitivní nýmandi.

Petr Přecechtěl
Ohrozim

#70257 Re: Podporuji pana prezidenta

2016-01-06 06:11

#8: Občan - Podporuji pana prezidenta 

 Ano, podporuji též pana prezidenta, je v něm pravda, na rozdíl od vlastizrádců, co založili tuto petici. Děkujme za něj Bohu. Amen


Nepřihlášený uživatel

#70258 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-06 07:54

#70240: pan Hnědý - Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

Mluvil jsem o občanech, kteří emigrovali nikoliv o vojácích NATO, tedy i vojácích ČR. 

Musíte prokázat vaše tvrzení, že spravovat veřejný prostor v souladu s Všeobecnou deklarací lidských práv a demokratickými ústavami postavenými na této deklaraci, je "katastrofální", tedy že takové jednání je přímo proti celému systému. Např. já jsem schopen prokázat, že Miloš Zeman porušoval volební zákon, ale přesto se jistě najdou lidé či dokonce Nejvyšší správní soud, kteří tvdí, že toto narušení, která já považuji za fatální, nebylo natolik fatální, aby došlo k narušení celého systému v tomto případě systému voleb. Já s nimi nesouhlasím a argumentuji proč s nimi nesouhlasím a to přesto, že jejich názor respektuji. Nemohu respektovat ovšem názor, že Miloš Zeman volební zákon naplnil, tedy že jej neporušoval. 

Ruská argumentace (pro mne propaganda) skutečně nabízí alternativu v podobě totalit různé úrovně a tvrdí, že je to správná věc, mimo jiné proto, že tím obhajuje svůj stávající systém, kde bohužel dochází k vraždám novinářů i opozičních politiků. 

Jsem přesvědčen už tím, že ruská argumentace (pro mne - propaganda) používá lži pro obhajobu takového tvrzení, že to tedy nemůže být pravda, že polototalita či dokonce totalita je alternativou k demokracii, byť jistě teoreticky může existovat nedestruktivní totalita neohrožující okolí (umožňuje lidem nesouhlasícím s režime beztrestnou emigraci, nezbavuje je občanství, neznemožňuje jim zpětné cestování do vlasti atd. atd.). Bohužel se tyto režimy velmi snadno mohou změnit v destruktivní - nepotřebují na to ani hlasování v parlamentu. 

Autor příspěvku např. tvrdí, že Lisabonská smlouva je špatná, aniž by i jen naznačil, v čem je špatná a podsouvá mi, že obhajuji "politiku". Neobhajuji politiku, ale dokládám svá tvrzení (řekl bych), vysvětluji základní fungování demokracie a pokud už toto považuje za obhajobu politiky států EU, pak to může znamenat jedině to, že politici (politika je jejich důsledkem) jednají v souladu s ustavami svých zemí a Všeobecnou deklarací lidských práv a se záhladními principy demokracie a smluv, které demokracie uzavírají, které jsou v EU nyní shrnuty (obsahuje je) do Lisabnonské smlouvy. 

Znovu tedy v demokracii občan provádí správu veřejného prostoru sám, část (pro některé se zdá jistě malá, pro mnohé se bude zdát zbytečné velká - mění se v čase) veřejného prostoru předává na striktně omezenou dobu politiků s kterými si během volební kampaně dohodne, jak bude tato část spravována a mnohdy a i jak velký prostor v tomto období bude spravován. Platí to na úrovní místní, krajské (u nás) i státní.  Ostatní spravuje občan sám naprosto svobodně v souladu s dohodami, které učinil s ostatními občany tedy v souladu s Ústavou a zákony země, čímž demokracii naplňuje jednáním která dále systém rozvíjí, patří do této oblasti i podnikání, tedy poskytování služeb, které občané chtějí a jsou ochotni za ně zaplatit a to přestože bez některých služeb bychom se někteří jistě obešli a nevyužíváme je, ostatní je využívat mohou. Mnohé služby např. nevyužíváme proto, že si o nich myslíme, že jsou na hranici kriminality či dokonce za hranicí. 

Podstatné na celém systému je, že politik i tu část, kterou spravuje a kde občana zastupuje může spravovat jen striktně omezenou dobu a souladu s dohodou z voleb, kdy základní dohoda zní, systém (demokracie a její základní parametry) bude zachován (proto je někdy KSČM nazývána jako strana nedemokratická neboť mnohdy naprosto jasně a v roporu se zákonem deklaruje že chce provést změnu a zavést opět komunistickou totalitu), nebude měněna Ústava bez projdenání změny v období volebním s občany a systémové změny např. zavádění EET bude řešeno jako konsesus koalice s opozicí, přičem jistě se může vést diskuse o tom, jestli EET je změna parametrická či systémová. 

Narušení systému je pro znalého občana snadno rozpoznatelné - např. politik prosadí změnu Ústavy, kde si pro svojí pozici vymůže více pracovomí v době, kdy je u moci (Janukovič, Putin), případně si dokonce vymůže takovou věc, že může zůstat v pozici libovolně dlouho (Putin - pozici prezidenta), potvrzení takové věci je, že rovnou začně zneužívat tyto pravomoci např. využívat státní zdroje na vlastní propagaci (propagandu).

Narušením systému je i nedodržení pravidel volebního zákona, neboť se jím získává velká moc (teoreticky a bohužel i prakticky lze změnit hlasováním demokracii na totalitu), obzvláště pokud se jedná o pozici spojenou s absolutní beztrestností (pozice prezidenta v ČR). Další narušení systému se pozná i tak, že pozice s absolutní beztrestností se odvolává na články ústavy bez jejich kontextu - např. Zeman na "neoodpověndost výkonu své funkce", kdy kontextem jsou logicky ostatní články ústavy a zákony země, např. že státní moc lez uplatnit jen a pouze v souladu se zákony, tedy ani politik, přestože zákony může měnit, je nemůž měnit svévolně (je to výkon státní moci) a ani on sám nenemůže jednat jinak, než jen a pouze v souladu se zákony. Tam kde zákon pro i (především) pro jeho jednání chybí, by jej měl doplnit. Občan může může jednat libovolně, pokud to co chce činit, není omezeno zákonem. Je dobré hned upozornit, že prezident vykonává státní moc "nepřetržitě" tedy kdykoliv promluví veřejně, jedná se o výkon státní moci, tedy např. žádný zákon mu neumožňuje lhát, naopak je po něm jednoznačně požadováno, aby jednal v souladu se zákony této země a tedy logicky nelhal. Totéž platí v míře daleko závažnější a daleko striktnější o úřednících, které si vybral. U Ovčáčka, Mynáře i Augistina bych řekl dokáže z veřejných zdrojů prokázat, že lhali v závažných věcech výkonu jejich funkcí. 

Příklad vážného narušení systému je jednání pozice s absolutní beztrestností tak, že dojde k rozpuštění parlamentu, který byl řádně ustaven a neporušoval ústavu, jednací řád atd. atd. a pokud je to dokonce ohodnoceno slovy (politik pracuje tím, že mluví a připravuje se na jednání, řídí úředníky - ministr tak, aby naplňovali zákony země) že se jedná o "dárek jeho voličům", je naprosto zřejmé, že jedná o člověka s totalitním (komunistickým, nacionálně socialistickým - obecně totalitním) myšlením a dokonce jednáním. 

Povinností občana je na takovou věc upozornit, pokud si myslí, že se děje. Je také jeho povinností jako voliče si na takové jednání udělat názor a porovnat jej s Ústavou a zákony této země, především se zákonem volebním.

Proto na to upozorňuji i proto, že u nás dochází k tomu, že Miloš Zeman systém narušuje setrvale, myslím si. Z tohoto důvodu se domnívám, že již jedná přímo neústavně tedy páchá velezradu, dokonce si myslím, že tak lze označit i jen jeho některé dílčí kroky, např. vyznamenání člena komunistické vlády, byť za toto nese spoluodpovědnost vláda, která musí kontrasignovat seznam vyznamenaných. 

Domnívám se, že občan by měl systém znát a hodnotit politiky, je za ně odpovědný už tím, že je volí. Domnívám se také, že ale tomu tak v ČR není a občané se tedy velice snadno nechají strhnout do role "obětí podvedených poliltiky" viz. úspěch "hnutí" ANO, které je spíše hutím ANO StB. 

Za sdělování svých názorů nejsem placen, považuji za důležité je nyní sdělovat, domnívám se, že je Milošem Zemanem s jeho týmem narušována demokracie. 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#70259 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-01-06 07:56

#70257: Petr Přecechtěl - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Za koho mluvíte, když používáte množné číslo. 

Je dobré také říci za co konkrétně v jeho jednání děkujete. Pevně doufám, že je to není za neonacistická hesla v jeho "vánočním projevu"  nebo např. za lhaní o panu Peroutkovi. 


Nepřihlášený uživatel

#70260 Re: Re: Rozuměl vůbec soudruh Zeman co mu bylo sděleno?

2016-01-06 08:02

#70255: - Re: Rozuměl vůbec soudruh Zeman co mu bylo sděleno?  

 Bohužel se obávám toho, co jsem napsal. Nejprve mu materiály připravila FSB, pak pilně přečetl arguentaci ve výkladní skříni ruské propagandy v parlamentních listech a následně si nejspíše část věcí přibásnil a prezentoval to jako "jeho názor". 

Problém Miloše Zemana, jak již předvedl během volební kampaně je, že věří nesmyslům z parlamentích listů a to přesto, že drtivou většinu těchto blábolů si sami parlamentní listy hned v dalších dnech vyvrátí a to proto, že ruská propganda se snaží vytvořit guláš lži, polopravda a reálných událostí tak, aby občan získal dojem, že si názor nemůže nikdy udělat a následně při volbách rozhodoval velmi povrchně. 

Klerik

#70261 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-01-06 09:23

#70257: Petr Přecechtěl - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Tys Ovarovo sémě.Modleme se za jeho brzkou abdikaci.

Patriot

#70262 Zeman je Hurvínek

2016-01-06 09:48

V roce 1996 místopředseda parlamentu SR, Marían Andel, v reakci na Zemanovu kritiku SR prohlásil: "Veľmi ma mrzí, že na čele českého parlamentu je psychopat, ktorý si myslí, že je najmúdrejší na svete. Ziadny český politik po rozdelení spoločnej republiky nezasahoval do vnútorných záležitostí SR tak, ako pán Zeman. Je to psychopat a Hurvínek. Končím". ...Lze se jen domnívat že v jeho charakteristice předběhl dobu o plných 20 let.


Nepřihlášený uživatel

#70263 Re: Zeman je Hurvínek

2016-01-06 10:28

#70262: Patriot - Zeman je Hurvínek 

 Ano, vypadá to tak z celého jeho konání, životní historie (kdy jinak respektuji, že je ochoten jí vystavit veřejnému prostoru) a bohužel to tak vypadá i z makroekonomických dat, která jsou dostupná k období 1998-2002, kdy přímo ovlivňoval i dluh tohoto státu, prodej státního majektu, atd. a především to tak vypadá z jeho setrvalého lhaní prakticky o všem, čeho se dotkne. 


Nepřihlášený uživatel

#70264 Při vší úctě ke všem kdo byl kdy jakkoliv obtěžován na ulici....

2016-01-06 11:50

....tak jak je to líčeno ve veřejných zdrojích natož na tendenčních či propagandistických serverech to vypadá velmi nepravděpodobně.

Mluvilo se o stovkách útočníků jen v Kolíně, přihlásilo se 90 postižených z několika měst. Řekl bych, že 90 okradených bylo o Silvestrovské noci na Václavském náměstí a že je to mu tak každý rok a bohužel i každý den v roce, pokud to rozšířím na celou Prahu.

V parku před Hl.n. v Praze se jistě mohou v noci odehrávat násilnosti, ale z fotografií otevřené prostranství, tak to se opravdu moc pravděpodobné nejeví. "soukromý taxík", "nemluvili ani německy ani anglicky", atd. v čase, kdy všichni drží mobilní telefony, každý může okamžitě volat policii a ta je velmi přítomna v ulicích. Zní to zatím velmi podivně celé.

Kde jste, paní Merkelová? Proti sexuálním útokům protestovaly stovky žen

 

"Nejprve je chytali za prsa a pak jim sahali do rozkroku,“ uvedl šokovaný manžel. Podle svých slov nemohl svou rodinu nijak bránit. Žena z Velké Británie, která v Německu oslavovala příchod roku 2016, uvedla, že skupina mužů na ni a její kamarádky nejprve házela zábavní pyrotechniku. „Nemluvili německy ani anglicky. Snažili se nás objímat a líbat. Jeden z mužů ukradl mé kamarádce batoh. Další se nás snažil nalákat do jeho soukromého taxíku. Byla jsem vyděšená, bála jsem se o život,“ popsala.


Nepřihlášený uživatel

#70265 Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-01-06 11:55

#70259: - Re: Re: Podporuji pana prezidenta 

 Mluví za všechny Čechy. Vy už k nim dávno nepatříte, havloidi!


Nepřihlášený uživatel

#70266 Re:

2016-01-06 11:58

#70249: -  

 Pana prezidenta nám závidí celá západní Evropa!


Nepřihlášený uživatel

#70267 Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-01-06 12:03

#70265: - Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta 

 Proč se vyjadřujete za někoho jiného? Jak si představujete Čecha? Jako člověka s českým občanstvím, volebním právem, člověka žijícího na území ČR? 

Jak si představujete havloida nebo snad kavárníka? 


Nepřihlášený uživatel

#70268 Re: Re:

2016-01-06 12:05

#70266: - Re:  

 Zkuste váš názor doložit nějakým uvěřitelným zdůvodněním. 


Nepřihlášený uživatel

#70269 Re: Při vší úctě ke všem kdo byl kdy jakkoliv obtěžován na ulici....

2016-01-06 12:20

#70264: - Při vší úctě ke všem kdo byl kdy jakkoliv obtěžován na ulici.... 

 

Noční běsnění má přes sto obětí a tři konkrétní podezřelé. Fakta a mýty o útocích na ženy

Tedy pořád stejně, domnívám se, že by obzvláště sexuálně napadená žena neznámým pachatelem, měla věc hlásit okamžitě na policii a policii dokonce přivolat na místo události. Je to celé velmi podivné. Předpokládal bych, že takové napadaní bude okamžitě hlášeno na tísňovou linku, bude poskytnut záznam, pokud se podaří udělat atd. 

Celé je to velmi podivné podivné, nejasné, nesrozumitelné. Tisicovka jen mužů před nádražím a nikdo nic nedělá? Proč? To snad šli na fotbalová zápas? Nikdo na ně neupozorňoval policii na tísňové lince? Všem to přišlo normální? 

Pokud bych byl politikem, který má přístup k tomu, aby se mohl policie ptát, ptal bych se i po tak banální statistice, jestli byla četnost volání na tísňovou linku obvyklá nebo výrazně vyšší proti počtu obvyklému na Silvestra a Nový rok. 


Nepřihlášený uživatel

#70270 Na co si to Mynář hraje?

2016-01-06 12:34

Považujete za problém i to, že vašemu obhájci nebylo na NBÚumožněno, aby podnět k prošetření podal?

Ano, to je možná na oznámení parlamentní komisi. Pokud NBÚ nectí ani zákon. Právníci chtěli při nahlížení do spisu tuhle poznámku přidat a NBÚ jim to striktně odmítalo. To je na zváženou, aby se někdo podíval, jestli se pan Navrátil nechová jako stát ve státě.

 

Jeho právnící nahlížejí na NBÚ do spisu a rovnou chtějí podat podnět k prošetření. Jak to chtěli udělat, připsat pod protokol o nahlížení - "Podáváme podnět k prošetření". Že jim toto nebylo umožněno, jestě neznamá, že podnět nemohli poslat doporučenou poštou tam, kam se má zaslat, tedy bráněno jim nebylo. 

Mynář mluví o tom, že nikdy nespáchal trestný čin a přesto prověrku nedostal. To si to celé nějak popletl, on nemusí spáchat trestný čin, aby byl pro stát nedůvěryhodnou osobou. Nedůvěryhodnou osobou se může stát už tím, že je v čílém styku s lidmi, kteří se pohybují na hraně zákona či např. potenciálním rizikem bezpečnostní např. díky jejich styku s se zpravodajci nedůvěryhodných zpravodajských agentur či obecně jsou ve styku se zpravodajskými agenturami cizích států. Já si jako důvod dovedu představit Nejedlého - Lukoil a jeho soud se státem o desítky milionů korun a čilý politický styk Mynáře s Nejedlým. 

 


Nepřihlášený uživatel

#70271 Re: Re: Re:

2016-01-06 12:35

#70268: - Re: Re:  

 

Typické reakce občanů (v tomto případě německých, ale u anglických a v dalších zemích to bylo zhruba totéž):

  • Dokážu si na 100 % procent představit Česko jako novou vlast. Sympatičtí lidé. Kromě „ahoi“, „piwo“ a „zmrzlina“ neumím, bohužel česky. Úkol navíc.
  • Zeman si nenechá jako Gauck (spolkový prezident) a Merkelová vymývat mozek transatlantickými tajnými lóžemi a elitářskými myšlenkovými fabrikami jako „Atlantik-Brücke“. Zjevně si uvědomuje, že invaze (migrantů) je vyhlášením války národní státnosti a svobodě Evropy.
  • Takové starostlivé politiky lze Čechům jen závidět.
  • Smekám před českým prezidentem (… ). Tento projev by se měl vysílat ve zpravodajství v celém Německu.
  • Lidé, mějte trpělivost! Také brzy dostaneme nějakého „Zemana“. Předtím bude ale zlá „občanská válka“.
  • Hezké, že je Česko v EU. EU je třeba vidět v zásadě pozitivně, její rozpuštění není řešení. EU musí být akutně demokratizována.
  • Pane Zemane, zůstaňte tvrdý a ignorujte, co říká Merkelová. Pomozte zachránit naši evropskou kulturu! Mnoho díků z německé strany!
  • Kdybych pracoval v ZDF (německá veřejnoprávní televize), vyměnil bych kazety. Namísto Gaucka projev Zemana.
  • Českému prezidentovi by měl být dodatečně předán úřad německého spolkového kancléře. Češi jsou pilný, chytrý národ a určitě přínos pro naši churavějící „DDR 2.0“ (NDR).
  • Už jsou Cameron a Hollande na cestě do Mnichova, aby se setkali s Merkelovou (zjevná narážka na Hitlera a Mnichovskou dohodu ze září 1938)?
  • To je státník. Závidím Čechům, protože nám Němcům vládnou šílenci.“ „Hlava státu, jakou by si člověk představoval. Merkelová musí pryč!“

Nepřihlášený uživatel

#70272 Re: Re: Re: Re:

2016-01-06 12:44

#70271: - Re: Re: Re:  

 Takových blábolů přece dokážete sám do libovolné diskuse napsat násobky a dokonce se u toho i stihnete registrovat na různá jména na facebooku, kterými pak bude autorizovat onen příspěvek. 

Na tom co jste napsal, skutečně není nic uvěřitelného, je to jen čístá propaganda a je skutečně minimum lidí na západě, kteří by vůbec uvažovali o tom, žít v ČR, určitou početnější skupinou jsou ti, kteří si zde našli partnera, ale bohužel je to tak 3/4 partnerů odešli na západ a 1/4 obráceně a to myslím ještě hodně přeháním v tomto odhadu. 

Bohouše do koše!!!

#70273

2016-01-06 12:48

 Díky bohu za nezávislá média, jako jsou PL, aeronet, ac24, protiproud atd.


Nepřihlášený uživatel

#70274 Proč by měl být Zeman informován o tom, že zaměstnanec Hradu přišel o prověrku?

2016-01-06 12:50

To je snad povinností původního držitele prověrky, informovat zaměstnavatele, že o prověrku přišel. Je to opravdu děsivé, co Mynář předvádí, resp. jak předvádí politický vliv. 

 

Takže překvapen nebyl?

Ne, vůbec ne. Já si myslím, že pan prezident ani nemůže být překvapen, když se podívám, jakým způsobem přišel o bezpečnostní prověrku pan Rostislav Pilc (náčelník vojenské kanceláře Pražského hradu pozn. red.). Pokud mám správné informace, tak ani o tom pan prezident informován nebyl a dozvěděl se to z médií.

 

V čem navíc Mynář vidí trumf, když jména úředníků o kterých tvrdí, že dostali prověrku v řádech dnů či týdnů řekne až u soudu? Pokud takoví skutečně existují, obranu má již úřad dávno zpracovánu, pokud neexistují, tak je ani nemůže dohledat a řečení u soudu takového faktu povede jen k prodlužování celého procesu, neboť se bude must taková věc prověřit a pravděpodobně potom bude muset následovat trestní oznámení na Mynáře, pokud se nepotvrdí celá věc. 

Tedy i jeho odmítání říci o koho se jedná, je obroský problém a pokus oddálit celou věc. 


Nepřihlášený uživatel

#70275 Re: Při vší úctě ke všem kdo byl kdy jakkoliv obtěžován na ulici....

2016-01-06 12:52

#70264: - Při vší úctě ke všem kdo byl kdy jakkoliv obtěžován na ulici.... 

 A pokud si navíc některá z dam ještě vyrazí bez "podprdy" a "navostro", tak je na problém zaděláno.