MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#77326 ANO StB bez StBáka Bureše ve vládě? Jak si to Jiřík s Bohouškem představují?

2016-03-27 07:39

Babišovo kličkování je nepřijatelné, zdůvodnil Dienstbier podporu schůze o Čapím hnízdě

Z StBáka si ANO StB udělá předsedu jejich poslaneckého spolku a soudruh Faltýnek to vezme na Financích a Babiš ho bude úkolovat pomoci sms? 

ANO StB si bere 50 mil. úvěr od StBáka Bureše na krajské volby a Bureš už jim nebude předsedat, protože není obvyklé, aby zloděj dotací předsedal politické straně? 

Je to takové nějaké zamotané soudruzi a soudruzky :-).


Nepřihlášený uživatel

#77327 Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-27 07:40

#76825: tak kolik vám platí američane za propagandu - Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu  

 

 Propaganda je tam, kde se lže ruský trolle, to byste už měl dávno vědět, za to jste přece placen. 

Jestli v této diskusi v kritických textech na Zemana, Zemanovce, ANO StB někde nacházíte lež, neváhejte jí popsat a zdůvodnit, proč se o lež jedná. Mimo jiné proto, že Miloš Zeman masivně pro rusky lže, je možné jej za ruského trolla označit a jeho ruské trollování popisovat. 

Pokud ovšem žádnou lež v kritických příspěvcích o Miloši Zemanovi, ANO StB, Zemanovcích, Vladimírovi Iljiči Putinovi atd.  nenacházíte, pak se, jak je i vám ruským trollům naprosto zřejmé, nemůže jednat o propagandu, ale standardní diskusi a argumentaci, proč je ANO ANO StB, proč je Miloš Zeman marx - leninský komunistický nácke, proč je Ovčáček idiot a proč je na Hradě s největší pravděpodobností největší koncentrace KGBáků po Kremlu a ruské ambasádě v Praze.

Nic složítého by na výše uvedeném nemělo být ani pro vás ruského trolla, tedy jen potvrďte, že jste skutečně pochopil.

Josef Pražák

#77328 Re:

2016-03-27 07:41

#1: -  

 Jste trapní petenti! Proč se snažíte navyšovat počty podpisů nad skutečný stav? dnes byl poslední tento podpis:  10767    Jakub Minářů     [Česká republika] Pelhřimov        2016-03-27 06:59

Ale u petice uvádíte již číslo 10774. To chcete hlásat pravdu na lživých číslech?? Ubohé!!
10774


Nepřihlášený uživatel

#77329 Zloději jsou vždy chybou systému StBáku Bureši alias Babiši....

2016-03-27 07:42

Jsem chybou systému, Čapí hnízdo mě má odstranit z politiky, říká Babiš

Celé "podnikání" vás komunistické kreatury by mělo být prověřeno až do úplného začátku o tom dnes není těch nejmenších pochybností. 

StBák Bureš alias Babiš si nejspíš myslí, že všichni v této zemi jsou idioti jako Miloš Zeman :-)

Farma Čapí hnízdo byla předlužená. Po finanční krizi, která zasáhla celý svět, se nenaplnila očekávání a předpoklady investorů, a protože jsme ručili za jejíúvěrve výši 350 milionů korun, takfirmunaše skupina koncem roku 2013 převzala,“ řekl Babiš v rozhovoru, který publikoval i serverDeník.cz. Znovu odmítl, že by jeho skupina Agrofert či některá z jejích firem měla podíl ve Farmě Čapí hnízdo v roce 2008, kdy byla podána žádost o dotaci.

Babiš je navíc idiot a ani neví, kdy fúze skutečně proběhla, bylo to 14.4.2014, tak pěkně by se to pamatovalo :-), alespoň tímto datem je datován dokument z obchodního rejstříku, kterým se fúze provádí. 

StBák Bureš alias Babiš se do toho zamotává a zamotává čím dál víc a to je neklamná známka, že je to celé zlodějina, o které velmi dobře věděl a je dobře, že se v tom nyní máchá a máchá. 

Je naprosto jasné, proč se StBák "spletl" datum fúze datuje jí na konec roku 2013, protože vláda vznikla 29.1.2014 a on onu fúzi již dělal v pozici ministra financí, tak to je docela mazec. Ten už není jen namočený, ten už je dokonale uleželý a teď už přijde jen rezignace.


Nepřihlášený uživatel

#77330 Re: Re: Úžasný! ANO StB tři roky vládne ministerstvu obrany a výsledek se dostavil.....

2016-03-27 07:44

#76861: - Re: Úžasný! ANO StB tři roky vládne ministerstvu obrany a výsledek se dostavil..... 

 

 Kalouskovy? Jistě si velmi dobře vzpomenete, že to začali socani, pak na tom chtěl vydělat zloděj Topolánek, Dalík za to dnes dostal flastr a 5 mil. pokutu, nakonec se to "nějak" dohodlo, ale že by to dělal Kalousek, tak to je velmi málo pravděpodobné.  

Kde ty časy ale jsou v roce 2012 byli volby a ministerstvo obrany se nastěhoval, dnes naprosto evidentní šašek Stropnický z ANO StB. Tedy správa tohoto majetku je na něm a dělá ho evidentně naprosto katastrofálně, když 40 % tohoto majetku má problém sloužit armádě zprostředkovaně tedy občanům. 


Nepřihlášený uživatel

#77331 Aneb okupace Krymu a jeho anexe budu rusákov držet velmi dlouho v izolaci....

2016-03-27 07:45

Česku zůstal jen ruský plyn, přesto je nezávislejší než dřív

....přičemž je naprosto jasné, že do dvaceti let se dostanou fosilní paliva na úroveň dnešního uhlí a stanou se postupně velmi málo ceněnou komoditou a to minimálně do té doby, než se se najdou nové technologie na jejich další využívání, např. přeměna zemního plynu na vodík použitelný následně v palivových článcích, jak už dnes má k dispozici např. panasonic. 

Návrat na místo zločinu, píší Ukrajinci o Putinově cestě na Krym k výročí

Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Ruští trolové naleznou tuto smlouvu na serveru OSN i v ruštině, měli by pečlivě prostudovat. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

Josef Pražák

#77332 Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-27 07:46

#77327: - Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu  

 Stačí už jak lžete v počtech podpisů

Jste trapní petenti! Proč se snažíte navyšovat počty podpisů nad skutečný stav? dnes byl poslední tento podpis:  10767    Jakub Minářů     [Česká republika] Pelhřimov        2016-03-27 06:59

Ale u petice uvádíte již číslo 10774. To chcete hlásat pravdu na lživých číslech?? Ubohé!!
10774


Nepřihlášený uživatel

#77333 Jo ze Stropnického je nyní idiot, to jsou věci, to to tu vzalo obrat....

2016-03-27 07:51

..ale možná si myslí, že jeho idiotské vyjádření a přiznání se k tomu, že o všech zlodějinách a odporné struktuře ANO StB věděl, je vlastně "politické vyjádření", my jsme vlastně blbci, socaní jsou blbci, lidovci jsou blbci, vždyť přece věděli, že ANO StB předsedá StBák, zloděj dotací všeho druhu, tedy bruneta, která se tvářila jako blondýna. 

„Do případu nevidím, ale z politického hlediska je to, jako kdybyste si vzali blondýnu a po pěti letech jí začali vyčítat, že je bruneta,“ uvedl Stropnický.

Tedy idiot Stropnický velmi dobře věděl, že vstoupil do ANO StB, placené StBákem, zlodějem, komunistou a velmi pravděpodobně také KGBákem. Hmmm, to se chlapec opravdu odbarvil, doteď to vypadalo, že nic o zlodějinách StBáka Babiše neví a především, že s nimi nechce a nemá nic společného najednou je pro něj ANO StB parta, o které všichni věděli, že jí založil zloděj EU dotací :-) a že tedy jejich "honění rozkradených miliard" je vlastně jen fraška pro "nás", socany a lidovce, že přece vždycky chtěli ve vládě krást a že tedy idioti jsou ti, kdo jim na to skočili.  


Nepřihlášený uživatel

#77334 Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-27 07:51

#77327: - Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu  

 Nejenom lžete ale statečně se ukrýváte za přezdívku Nepřihlášený uživatel. Nebo to všechno píše jen jeden troll placený Schapirem?!?!


Nepřihlášený uživatel

#77335 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-27 07:52

#77332: Josef Pražák - Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu  

 Nepopletl jste se "záměrně" v řádu jmenovitý Pepo z Prahy :-)?


Nepřihlášený uživatel

#77336 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-27 07:56

#77334: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu  

 Pokud v kterémkoliv mém příspěvku najete lež, rád si přečtu kde lžu a rád to napravím, pokud to lež skutečně bude. 

Jestli ale někdo skutečně lže, tak je to Miloš Zeman, jak dokládá níže mnou okomentovaný "projev" Miloše Zemana. 

Tedy je projev marx-leninského komunistického nácka Milouše Zemana, který můžete samozřejmě okomentovat úplně jinak, neváhejte, udělejte to. Vysvětlete jak je možné, že dle vás demokrat Milouš Zeman se v projevech projevuje jako marx-leninský komunistický nácek. 

Pane předsedo Evropského parlamentu, pane prezidente Evropského židovského kongresu, dámy a pánové.

Zde je klika, že přímo neoslovil soudruha Jakunina.  Jen povzdech nad tím, že se takový člověk pohyboval na takové akci. 

Plně souhlasím s výrokem pana Moše Kantora, který řekl při jiné příležitosti, že smyslem našeho setkání není jenom nebo především vzpomínka na minulost, ale úvahy o budoucnosti, to je hledání cest, aby se holokaust neopakoval. Dovolte mi, abych i já se ve svém příspěvku na toto téma zaměřil, ale přesto mně dovolte několik retrospektivních poznámek.

Tady bych to zkrátil, cestou jak neopakovat holokaust je demokracie. Nejsou to politici, co chrání většinu či menšínu, jsou to principy dodržované občany, tedy demokracie. Polik pouze zastupuje (je to zastupitel ne svévolitel) občany a to jen v části veřejného prostoru, kterou je vhodné spravovat tímto způsobem. Dokonce se ta část různě mění v čase, podle toho jak moc občané vnímají svobodu či nesvobodu v demokracii. 

My se všichni shodneme v odsouzení holokaustu. Všichni se shodneme v tom, že nesmíme připustit jeho opakování. Ale obávám se, že se příliš neponořujeme do hlubinných příčin vzniku holokaustu. A někdy tyto příčiny zplošťujeme.

Tady přeskočím nakonec, Zeman to co kritizuje to přesně provádí. Příčiny holokaustu vůbec nepochopil, troufale konstatuji. Zeman toto doloží hned v následujícím odstavci, kde zkreslí, nejpíše záměrně, prakticky vše. 

Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Zkreslení Peroutkova textu - ten nenapsal, že "musíme výti s vlky", ale "budeme výti s vlky" a to je opravdu velký rozdíl, už takto vytržené z celého kontextu. Vlastní text navíc vůbec nenapsal pan Peroutka, ale pan Stránský a nikoliv tak, jak jej jako vždy "po svém" citoval Miloš Zeman. 

O Churchillově dopise se vcelku dost pochybuje, jestli vůbec existuje, ale pokud byl napsán, anglicky vyznívá věta obzvláště v roce 1939 jako výhrůžka a to co řekl Zeman to opravdu není. Mimo jiné proto, že se jedná o věty dvě, kdy první uvozuje druhou a uvozuje jí odkazem na události z roku 1918, které byly pro Německo fatální. 

Nekrolog za Hitlera napsal 86 letý norský spisovatel, kde logicky Norsko mělo daleko blíže k nacismu než k demokracii potom, co si Finsko užilo s bolševickým Ruskem.

Co vede k této fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením? Co vede k tomu, že se z doktora Jekylla stává Mr. Hyde? Je to snaha překonat vlastní frustraci vytěsněním té menšiny, ať jakékoli, ze společnosti, a v tomto smyslu holokaust začíná první lavičkou v parku, na kterou si nesmí sednout Žid. A plynová komora je teprve dovršením, nikoliv začátkem tohoto holokaustu. A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy.

Tady Miloš Zeman naprosto zkresluje pojem holokaust (šoa) nazývá tím vraždění naprostou většinou menšinu. Je to ubohé a je bohužel jedna z jeho zvrácených relativizací. 

Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí.

Tento odstavec vypadá, že si Miloš Zeman myslí, že je teroristická organizace šikovně si do názvu dající slovo "stát" skutečně státem, tedy státním utvarem s hranicemi, občany, kteří by v něm chtěli žít, mající administrativu, vědecký výzkum, literaturu, atd. Tady se nabízí otázka, co lidé kolem Zemana vlastně dělají? 

Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila.

Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala stát. 

Chtěl bych vám navrhnout něco, co mnozí z vás budou pokládat za naivní, neproveditelné nebo nesmyslné. Včera jsem mluvil o 200 mrtvých dětech v Péšávaru, o dvou tisících obyvatelích Nigérie, kteří byli zavražděni sektou Boko Haram.

A mohl bych pokračovat těmito příklady dál a dál. Nečiňme si iluze, že mezinárodní terorismus je několik špatně vyzbrojených a vycvičených skupinek. Mezinárodní terorismus je celosvětová organizovaná a rozrůstající se síť a proti mezinárodnímu terorismu nelze bojovat pouze na úrovni národních států a nelze proti němu bojovat pouze někdy poněkud pokryteckými demonstracemi a verbálními protesty. Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka.

V privním odstavci nesděluje nic nového a tedy je vcelku nevkusné mluvit právě na takové konferenci o zavražděných dětech. Sdělení Miloše Zemana  by mělo stejnou váhu jako kdyby vyčíslil oběti terorismu, ale nebylo by to přehnaně sugestivní. 

Že Evopa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části ultra totalitní (mírně řečeno) stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina (nemírně řečeno). 

Zmiňovaný vojenský zásah se dnes jeví asi jako věc nerealizovatelná, neboť Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a motivovat jej zvrhle občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se do takové motivace zasahuje na tom, co se aktuálně děje v Rusku a jakou podporu tam má zločinec rozpoutávající válku zatím jen na Ukrajině, když má k dispozici totalitně finanční zroje a informační media. 

Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli.

Odstavec se jeví jako vyloženou propagandou (mnozí by možná řekli dokonce proruskou)  a to velmi nebezpečnou. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistická a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestavovat ustálenou mezinárodní jedinou celosvětovou organizaci tohoto druhu a zároveň začneme válčit, to je naprostá katastrofa, co by přišlo a jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku a pravděpodobně min. přišel pokus o rozvrat demokracií. 

Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement.

 Hovořit o svém vlastním nápadu, u kterého je naprosto zřejmé, že nikdy nebude na něj existovat jednoznačná odpověď, tedy jestli se vše točí kolem země nebo jistotě, že se alespoň země točí kolem slunce, je skutečně už vrchol min. nevkusu, ale spíše to naznačuje cosi zvráceného v povaze Miloše Zemena. Odvaha k vědeckým objevům objevům naštěstí Evropě ani USA skutečně nechybí nechyběla, stejně jako nechybí odvaha dokonce i k diskusi nad takovými ubohostmi, které přednesl Miloš Zeman. 

Stále se domníváme, že teroristická hnutí lze edukovat. Ano, Hitler nás edukoval plynovými komorami, a proto se obávám, že než začneme vážně uvažovat o takové mezinárodní síle rychlého nasazení, bude potřeba ještě řady teroristických útoků, než si veřejnost uvědomí, že s teroristy se nevyjednává, že s teroristy se bojuje a že s teroristy nemůžeme bojovat pouze povrchními změnami legislativy, ale ozbrojenou silou, tak jako to mohlo být v Porýní v roce 1936. Děkuji vám za vaši pozornost.

Tímto odstavcem se vlastně Miloš Zeman srovnal s Hitlerem. I on chce "edukovat" vražděním.  Tady bych řekl, že nelze zavřít oči a myslet si, že naši oponenti jen tak zmízí, když je dodstatečně dlouho necháme zavřené (inspirováno Amosem Ozem ale možná citováno, nejsme si jist), přičem je kdosi bude vraždit.


Nepřihlášený uživatel

#77337 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-27 07:58

#77334: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu  

 Pokud přimějete ambasádu USA aby mi za moje příspěvky zaplatila, budu velmi rád a věnuji všechny tyto peníza na to, abych dostal Miloše Zemana před Ústavní soud pro velezradu, neboť jsem přesvědčen, že jednání Miloše Zemana je velezrádné, jak dokládám v mnoha mých příspěvcích. 

Co mohu říci, že jsem zdaleka nenapsal všechny kritické příspěvky o Miloši Zemanovi a že mi dosud nikdo za mé příspěvky nezaplatil penězi ani ničím jiným, to je holá skutečnost. 


Nepřihlášený uživatel

#77338 Tonda Blaník dobrý :-)

2016-03-27 08:27

www.stream.cz/blanik/10009734-capi-hnizdo

Závěr je skvělý. Babiš dnes vypadá jako "luxusní" bílý kůň, jeho projev byl nejistý, Agrofert je jednoznačně velmi podivné uskupení asi nejen na vysávání dotací a přestože má Babiš disponovat desítkami miliard, není schopen dát dětem 350 mil. na projekt v hotovosti, podivná věc, je to stejný poměr, jako by rodič měl na účtu 74 000 korun a nebyl schopen dát dětem 350 korun. Co je důvodem takové věci? Že je celý majetek souruha Babiše i zisk z "jeho" podnikání někoho jiného? Ruských tajných služeb např. a jeho vstup do politiky byl způsob, jak se k alespoň části zisku z Agrofert holding dostat? 


Nepřihlášený uživatel

#77339 Re:

2016-03-27 09:02

#77325: KV -  

 KV znamená Komunistický Vidlák?


Nepřihlášený uživatel

#77340 Re: Tonda Blaník dobrý :-)

2016-03-27 10:40

#77338: - Tonda Blaník dobrý :-) 

 Vyser si oko rozvraceči!


Nepřihlášený uživatel

#77341 Re: Re: Původně KVZ - komunisté věří Zemanovi :-)

2016-03-27 10:54


Nepřihlášený uživatel

#77342 Re: Re: Tonda Blaník dobrý :-)

2016-03-27 10:55

#77340: - Re: Tonda Blaník dobrý :-) 

 Vy tedy vidíte StBáka Bureše alias Babiše jina? A jak ho tedy vidíte? Jako vzorného KGBáka? 


Nepřihlášený uživatel

#77343 To jsou články pro idioty?

2016-03-27 11:08

Číňané se fotí v Praze ve svatebním. Jsou ochotni zaplatit až sto tisíc korun

Stejně tak se fotí v NY, Londýně, Paříži, Římě, Miláně, Bruselu, Berlíně, atd. je jich 1,3 mld. !!!!!! abyc se jich milion nechtěl někde vyfotit ve svatebních šatech, když tam někdo takovou manii rozpoutá. Že část chudších se chtějí vyfotit v Praze místo u Eiffelovy věže je klidně možné. Rok má 365 dní, tedy když jeden pár vyfotí každý den, ještě jich do milionu zbývá 999 635. V ČR se také možná jedno promile chce někde vyfotit ve svatebních šatech. 


Nepřihlášený uživatel

#77344 Re: Re:

2016-03-27 11:26

#77309: - Re:  

 Zmrdi!


Nepřihlášený uživatel

#77345 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-27 11:27

#77336: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu  

 Jdi s těma blábolama do prdele, stejně to nikdo nečte, vypatlanej havloidní čuráku!

Havloidní dobytek z kavárny zhoven škodí národu!

#77346 Vy byste zasluhovali pořádně přes držku

2016-03-27 11:29

 

Ostuda se zničenými čínskými vlajkami je mezinárodní. Zaujala dokonce i BBC

 
pro sluničkařske smažky
Nepřihlášený uživatel

#77347 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-27 11:30

#77337: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu  

 ty maš v hlavě pěkně nasrano co si hulil kokain pernik houbičky nebo pervitin tipuju že si davaš  lsd patřiš do bohnicke pekarny hadam že maš doma zahradku a pěstuješ si pro sebe drogi je ti dobře nobo ti biva nevolno pak vyš proč se citiš špatně 


Nepřihlášený uživatel

#77348 Re: To jsou články pro idioty?

2016-03-27 11:33

#77343: - To jsou články pro idioty?  

 Co to zase blábolíš, ty idiote?  Ty musíš být jeden z těch feťáků z feťáckýho autonomního centra.

EET na vás, holoto zlodějská!
Nepřihlášený uživatel

#77349 Co máte proti koblihám, havloidi?

2016-03-27 11:38

Jsou Kalouskovi zlodějští voliči něco více, když volili za guláš?


Nepřihlášený uživatel

#77350 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-27 11:41

#77337: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu  

 Před ústavní soud za velezradu půjdeš ty, šmejde!