MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#85826 Re: Re: Ten je legrační.....

2016-06-25 12:51

#85825: - Re: Ten je legrační..... 

 Co rozvracím či co rozvrací dohody států v rámci EU? 

Jste snad idioti? 

Ruský trolle, je velmi pravděpodobné, že se právě ruská propaganda podílí na rozvracení demokracií. 

EU je hnus!

#85827

2016-06-25 13:10

Londýnská multikulti kavárna nedokáže po vzoru pražské kavárny respektovat volbu většiny. Proto chce vypsat nové referendum, které by bylo zmanipulováno podobným způsobem jako prezidentské volby v sousedním rakousku, kde se zase činila vídeňská xenofilní kavárna!


Nepřihlášený uživatel

#85828

2016-06-25 13:44

ANO MÍRU!


NE NATO!


Nepřihlášený uživatel

#85829 Re: Proč nemá český parlament petiční portál? Co tomu brání? Tato petice se 100 000 podpisy je ....

2016-06-25 14:09

Zkáza ČR ze strany čmoudů?
Nepřihlášený uživatel

#85830

2016-06-25 14:12

Já tedy nejsem žádný rasista, ale čmoudi se sem za žádnou cenu nesmí dostat! I kdybysme měli obětovat těch pár tisíc bezcenných neziskových životů pražské kavárny!


Nepřihlášený uživatel

#85831

2016-06-25 14:20

To je zajímavé, kolik papalášů v Česku chce najednou opravovat a reformovat EU, že prý na ty nedostaky už dávno upozorňovali. A co by asi říkali, kdyby referendum dopadlo obráceně ? To by pěli své předchozí ódy na EU a jeli by dál.


Nepřihlášený uživatel

#85832 Re: Re: Proč nemá český parlament petiční portál? Co tomu brání? Tato petice se 100 000 podpisy je

2016-06-25 14:45


Nepřihlášený uživatel

#85833

2016-06-25 14:48

EU vyprovokovala všechny války kolem Evropy.

Na ukrajině podpořila nedemokratický europuč půl roku před legitimními volbamir,

V Sýrii Merkelová podpořila "umírněnou" opozicí proti nyní legitimně zvolenému prezidentovi Sýrie, atd, atd, humanitární bombardování srbska, Lybie atd.

EU ná na svědomí statisíce mrtvých a zmrzačených lidí,

nato je teroristická organizace

#85834 Re:

2016-06-25 14:58

nato k čemu je nato a jak z nato ven 

 


Nepřihlášený uživatel

#85835 Re: Re: Re: Ten je legrační.....

2016-06-25 15:04

#85826: - Re: Re: Ten je legrační..... 

 AŤ ŽIJE RUSKÁ PROPAGANDA!

Rapefugees not welcome!

#85836 Totalitní EU

2016-06-25 15:28

Kdy bylo referendum o kvótách na čmoudy?

allah je gay a mohamed pedofil

#85837

2016-06-25 15:44

islám not welcome 

 rozdil mezi radikalnim a umirněnym muslimem je tenhle radikalni muslim vas zabije kdykoliv ale umirněny muslim čeka až bude v danem statě dostatek muslimu na utok proti obyvatelstvu a nastoly islám a právo šaría lide budou myt potom 3 možnosti bud konvertovat na islám nebo imigrovat ze země a posledni možnosti je žit z muslimy jako druhořady občan a platit muslimum dan aby vas nezabily ale ja mam ještě 4 možnost a to je tvrdej boj válku proti islámu všemy prostředky musi byt zničen 

Tatíček Zeman!

#85838 Havloidní totalita!

2016-06-25 16:00

 

„Zavedl jste pražskou kavárnu jako označení pro určitý typ lidí. Můžete definovat, koho tím míníte?“ vyzval Žantovský hlavu státu na úvod pořadu. „Začal bych jakýmsi historickým přiřazením. Můj mluvčí Jirka Ovčáček mě upozornil na to, že tzv. pražská kavárna, kterou si budeme za chvíli definovat, se chová podobně, jako se chovala tzv. elita za druhé republiky. Pokusím se to ilustrovat dvěma příklady. V kavárně Praha sto padesát vysokoškolských studentů v říjnu 1938 skandovalo „Židi ven“. No a v listopadu téhož roku jiní studenti na filozofické fakultě strhli bystu nebo sochu Tomáše Masaryka. Studenti, to je skvělá sociální skupina, ale ještě nemá životní zkušenosti, aby nenaletěli totalitní a elitářské ideologii,“ sděloval Miloš Zeman v Pražské kavárně.

Pražská kavárna je podle prezidenta skupina lidí, kteří jsou zklamáni osudem. „To znamená lidí, kteří někdy něco byli, zastávali nějaké funkce, pak je ten osud vyplivl. Tito lidé teskní po své bývalé slávě. Sepisují nějaké petice, jednu za druhou, a ty zanikají jako jepice. A když se někdy pokusili o volební boj, tak téměř vždycky prohráli. Jsou to lidé, kteří byli uskupeni v těch politických stranách, které zanikly díky neschopnosti jejich vedoucích představitelů. Jsou to frustrovaní lidé, kteří vydávají nejrůznější manifesty a jejich smůla je, že tyto manifesty kromě spřátelených médií nikdo nečte,“ pokračoval v definici Zeman s tím, že součástí pražské kavárny jsou i ona spřátelená média.

 

Hlavními médii pražské kavárny jsou podle prezidenta týdeník Respekt, Hospodářské noviny a Aktuálně.cz. „Společným rysem těchto médií je, že patří Zdeňku Bakalovi. Největšímu zlodějovi a tuneláři, podle mého názoru, po Viktoru Koženém. Já bych se styděl brát peníze od Zdeňka Bakaly. A oni je berou, pražská kavárna. Toto vše je pražská kavárna,“ dodal k tématu Miloš Zeman.

Podle Petra Žantovského je potřeba pražskou kavárnu rehabilitovat. „Vždyť přece nepatří jenom jim. Patří i nám, kteří jsme tam chodili, když jsme byli mladí. Najednou tam nesmíme, nejsme součástí pražské kavárny. Někdo si tady uzurpuje nárok být intelektuální elitou národa,“ konstatoval Žantovský.

„Naprosto souhlasím. Rehabilitovat pražskou kavárnu znamená vrátit se z druhé republiky zpátky do první republiky a pak tam můžeme chodit oba dva a vstup není zakázán nikomu. Za první republiky byla kavárna opravdu intelektuální elitou. Dnes je to pseudoelita,“ je přesvědčen prezident. Pražská kavárna podle něho dnes sama říká, že ona určuje hodnoty společnosti, přestože je nikdo nevolil. Navíc prý také coby „opinion leaders“ vedou společnost ke světlým zítřkům a vedou veřejné mínění. Zcela nejhorší prý je, že chtějí i tvořit veřejné mínění.

Projevuje se to například tím, že je snaha spolu se zpravodajstvím předkládat i komentáře. „To je vlastnost veřejnoprávní České televize. Komentované zpravodajství se ten zrůdný hybrid jmenuje. Tohle všechno jsou konstitutivní rysy pražské kavárny, já se proti tomu bouřím a říkám: tady je společenství aktivních, sebevědomých, přemýšlejících občanů, kteří mají zdravý rozum. Ti mají dostávat informace a nemají dostávat názory několika rotujících novinářů částečně placených z Bakalových peněz.

„Jsou-li Evropské hodnoty vedeny pornohercem, je to tak trošku komická scénka, ale nic víc, podotkl prezident na poznámku Petra Žantovského, která se týkala zmíněného spolku, placeného z peněz českých daňových poplatníků a institucí Evropské unie.

Sestavování různých seznamů „nepřátel“ nás podle prezidenta vrací zpátky do uniformní totality. „K seznamům lidí se přidal i seznam periodik. Třeba zrovna ParlamentníListy.cz, které obdivuji za to, že dávají prostor všem názorům od leva do prava, jsou označovány za proruské periodikum,“ řekl Zeman a odsoudil snahu ať už lidi, nebo média tímto způsobem jakkoli vyřazovat ze společnosti.

Ideologie pražské kavárny je totalitní ideologie. Vzpomeňme si na komunisty. Každý, kdo s nimi nesouhlasil, byl agent imperialismu, agent Západu, agent Spojených států atd. Dnes je to totéž v modrém, je to stejně totalitní myšlení. Jsi můj přítel, pokud máš stejný názor jako já, pokud ho nemáš, jsi agent nějaké cizí moci. Nikoho nenapadne, že ten člověk má prostě vlastní nezávislé myšlení a nechce být v tom stádu nebo spíš stádečku; protože jich je strašně málo a nafukují se, aby vytvořili dojem, že jsou masa,“ dodal prezident k tématu pražské kavárny.

V debatě s Petrem Žantovským následovala ještě řada dalších témat. Prezident například prozradil, co je mu sympatického na Donaldu Trumpovi nebo jak nejlépe chránit státní hranice.

„Nechci být prorokem špatných zpráv, ale obávám se, že stejně jako v jiných zemích může i u nás dojít k teroristickému útoku. Samozřejmě si to nepřeju, ale pozitivní efekt takového útoku by byl, že by se národ semknul a více si uvědomil nebezpečí, které mu hrozí. Zřejmě to nestačilo, když se lidé dívali v televizi na pařížské masakry, bruselské masakry, teď na Orlando, ale kéž by bůh dal a u nás žádný teroristický útok nebyl,“ reagoval prezident na Žantovského zamyšlení, zda je v nás zakořeněna bojovnost, nebo nejsme schopni se proti ničemu vzedmout.

rt.com

#85839 Re: Re: Re: Re: Ten je legrační.....

2016-06-25 16:21

#85835: - Re: Re: Re: Ten je legrační..... 

 Nejlepší je televize RT, tam se nebojí říci pravdu o čmoudech, izraelských okupantech, nebo ukrajinských nacistech.


Nepřihlášený uživatel

#85840 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy máte takovou klidu, že tuto diskusi v

2016-06-25 16:27

#85685: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy máte takovou klidu, že tuto diskusi velmi 

 Soudruhu, ty ani nepoznáš rozdíl mezi Francií a Finskem. A o té VPN jsi už slyšel? Teď jedu zrovna přes Čínu, BIS už má jistě přesměrovaný provoz. :D


Nepřihlášený uživatel

#85841 Re: Re: Re: Proč nemá český parlament petiční portál? Co tomu brání? Tato petice se 100 000 podpisy

2016-06-25 16:39


Nepřihlášený uživatel

#85842 Re: Re: Re: Ten je legrační.....

2016-06-25 16:58

#85826: - Re: Re: Ten je legrační..... 

 Holandsko, Francie,...ostatní budou následovat. Sesype se jim ten unijní chlívek jak domeček z karet, ukrajinskej trolle.


Nepřihlášený uživatel

#85843

2016-06-25 17:52

Když tak koukám na zprávy v TV mám pocit, že jsou buď hlupáci redaktoři v TV nebo 33 milionu britů. Co se stane? Základem všech ekonomik je obchod. Obchod bude fungovat dále, jen pár Eurohujerů z toho dělá cirkus, protože za to jsou placeni,


Nepřihlášený uživatel

#85844

2016-06-25 19:04

Mladí Britové. Já jsem včera v TV viděl poměrně dost mladých konzervativců, kteří byli pro brexit. Většinou velmi dobře vzdělaní lidé. Tak nevím, co se zde zase podkuřuje za nesmysly. Když se už neví kudy kam, tak se to alespoň svede na důchodce. Hodně trapné. To, že je někomu 50 a více, ještě neznamená, že to je stařec a řadě mladých shrbených geniu od počítače by jestě lecos ukázal, jakmile by se vzdáli od své virtuální reality. Nehledě na to, že tito lidé mají životní zkušenosti a tak většinou vědí voč goou.

V USA jsou již obohaceni

#85845

2016-06-25 21:23

"Jsou snad běloši odpovědni za sedmkrát vyšší kriminalitu černochů, že sedmdesát procent jejich dětí se rodí mimo manželství, že padesát procent jejich mládeže neukončí povinnou školní docházku? Není spíš vina na odpovědnosti v jejich vlastních řadách? V problematice rasismu a zločinnosti je si Obama vědom, že oběťmi bělošských zločinců jsou jen tři procenta černochů, zatímco oběťmi černošských zločinců je téměř polovina - 45 procent - bělochů? Že černoši se dopouštějí znásilnění bělošek stokrát častěji, než je tomu v opačném případě u bělochů? Že v případě loupeží kontrast je ještě větší (139)?

Pat Buchanan


Anonymous

#85846

2016-06-25 21:40

VIDEO: Neuvěřitelný projev Jo Coxové v britském parlamentu před její smrtí. Chtěla nové sankce proti Rusku, přijetí 3,000 syrských dětí do Británie a válečný tribunál pro Asada!

Zavražděná britská politička Labour party Jo Coxová měla slibně našlápnutou kariéru, kterou odstartovala z neziskového sektoru. Po svých studiích na univerzitě v Cambridge, kde studovala společenské a politické vědy, začala pracovat v jedné z největších humanitárních neziskovek na světě, Oxfam. Jedná se o nadnárodní neziskovou organizaci, která působí v 18 zemích světa a funguje na principu frenčízu, podobně jako KFC nebo McDonald’s. Neziskovka čerpá většinu svých peněz od vlád zemí, kde Oxfam funguje, a také od OSN, zejména Úřadu vysokého komisaře OSN pro lidská práva. Dále přijímá peníze od světových vlád, ale nezveřejňuje své dárce, ve svých výročních zprávách uveřejňuje bianco jen prvních „6 největších dárců“. Jo Coxová tak nikdy nevstoupila do pracovního a manuálního procesu, což se projevilo na její politicko-ideologické profilaci. Svým myšlením se považovala za feministku a za „moderní mámu“, což je daleko lepší zhodnocení jejího života, než obsáhlé životopisy. Přesto však krátký popis stojí za to.

Jo Coxová
Životopis psaný na neziskovém papíře

Jo Coxová po studiích na Cambridge, kde získala titul Bakaláře, se stala asistentkou poslankyně Joan Walley. Poté se přesunula do Bruselu, kde se stala asistentkou poslankyně evropského parlamentu Glenys Kinnock. Právě v Bruselu začala pracovat pro humanitku Oxfam, později i ve Velké Británii a v roce 2007 řídila operace Oxfamu v New Yorku, v USA. V roce 2008 pomáhala jako dobrovolnice v Severní Karolíně ve volební kampani Baracka Obamy. Do britského parlamentu se dostala v červnu minulého roku skrze stranickou kvótu v Labour Party, která nařizuje povinné percentuální zastoupení žen mezi kandidáty strany, tzv. all-women shortlist (AWS). Podobnou doktrínu má i ČSSD v ČR. Byla členkou parlamentní lobbistické skupiny Labour Friends of Palestine & the Middle East, prosazovala zrušení blokády pásma Gazy ze strany Izraele.

[VIDEO] Jo Cox poskytla v únoru 2015 rozhovor muslimskému rádiu Al Mubarak Radio během předávání cen Mount CC Awards Yorkshirského kriketového klubu.

Nadějný kádr s nábojem proti Asadovi a Rusku

Dne 3. května tohoto roku pronesla v interpelačním projevu v britském parlamentu skrze předsedajícího několik dotazů adresovaných britskému ministru zahraničních věcí Philipu Hammondovi, viz. první video nahoře. V interpelaci navrhovala nové sankce proti Rusku, dále požadovala přijetí 3,000 syrských dětí do Velké Británie, které vláda odmítá (na tento její požadavek se v parlamentu ozvalo mručení a bučení na znamení rozporuplných reakcí ostatních poslanců) a navrhla dokonce ustavení válečného tribunálu pro představitele syrské vlády, podobně jako probíhaly monstr-procesy kvůli válečným zločinům na Balkáně. Syrské Aleppo hned v úvodu projevu přirovnala k Srebrenici.

Ve svém projevu se vůbec poprvé přiznala k tomu, že v Severní Karolíně v USA v roce 2008 se podílela na volební kampani Baracka Obamy, a že je také jeho velkou fanynkou. Její politická kariéra tak byla našlápnutá opravdu dobře, protože její profilace byla maximálně v souladu s novosystémovými prvky NWO v celé Evropě. Nikdy nepracovala, byla vychovávána pod dozorem elit (Cambridge, Brusel, Oxfam) a nikdy nepřišla do styku s plebejským obyvatelstvem Británie. Smutné je, že stejnou profilaci má i mnoho českých vrcholových politiků, kteří nikdy nepracovali a ze školy vstoupili hned do politiky, nebo do neziskové organizace.

Na začátku článku uvedené otitulkované video je tak připomenutím toho, že když dobří lidé neudělají nic, zlo bez problému zvítězí. Tak, jak to řekla Jo Coxová na závěr svého projevu, tak to platí pro alternativu a obyčejné lidi, jak to dopadne, pokud lidé nechají osobnosti formátu Coxové ovlivňovat skrze politiku a neziskový sektor budoucnost vlastní země.

M1 Abrams down
Nepřihlášený uživatel

#85847

2016-06-25 23:02


Hlavní bojový tank je ikonický zbraňový systém a jakýsi lakmusový papírek, který vypovídá o vyspělosti té které armády. Nástup nového ruského tanku T-14 Armata tak byl políček pro všechny západní armády přesvědčené o své technické nadřazenosti.

Buzny?

#85848 Jděte s EU do prdele, buznyyyyy!!!

2016-06-25 23:47

Desítky tisíc lidí se v sobotu sjelo do Londýna, aby se zúčastnilo pochodu za práva homosexuálů a někteří z nich vyjádřili obavy z výsledků čtvrtečeního referenda. Andrew Bailey, jeden z účastníků, řekl, že i přesto, že je charta Evropské unie v oblasti lidských práv začleněna do britského práva, má strach, že by se část mohla změnit. "Strachujeme se o naši budoucnost. Máme svá práva, máme tady skvělou oslavu a zřejmou podporu naší vlády. Potřebujeme ale rovněž podporu Evropské unie, řekl.

Ať žije Putin!

#85849

2016-06-26 06:23

Rusku zdar, buznám zmar!


Nepřihlášený uživatel

#85850 Re: Re: Proč nemá český parlament petiční portál? Co tomu brání? Tato petice se 100 000 podpisy je

2016-06-26 06:50

#85829: - Re: Proč nemá český parlament petiční portál? Co tomu brání? Tato petice se 100 000 podpisy je .... 

 Referendum v Británii skutečně velmi připomíná volbu Miloše Zemana. Řekl bych, že je tam čitelný stejný typ propagandy, tedy ruské propagandy. 

Rozdíl spočívá v tom, že jen málo hodin po skončení referenda hlavní politik brexitu přiznává, že kampaň brexitu byl lživá - tedy, že 350 mil. liber denně skutečně do EU neodchází, neboť se z této částky vrací zpět velká většina. 

Miloš Zeman ve své kampani masivně lhal, ale musel to říci až Nejvyšší správní soud, Miloš Zeman na to odvahu nenašel. 

Tedy je skutečně velmi pravděpodobné, že obdoba naše správního soudu, bude muset lži během kampaně v Británii velmi pečlivě zkoumat a bude muset zjistit, jak bylo možné, že s voliči bylo takto manipulováno. 

Za cca 19 hodin přibylo v petici 1 600 000 podpisů. https://petition.parliament.uk/petitions/131215, tedy každou minutu přes noc se podepisovalo v Británii 1 400 lidí.