MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#96751 Znovu a pořád dokola, žádné strategické partnerství tedy aliance s ČLR neexistuje, nejen proto.....

2016-10-30 12:34

....že taková věc není ani v usnesení vlády, ale není ani projednána v parlamentu a schválena v parlamentu, ale především proto, že to Ústava už nepřipouští z principu. ČR nemůže mit strategické partnerství - alianci s totalitou. Pokud to i Zaorálek prezentuje jako realitu "strategické partnerství s totalitou" a dokonce podle toho jedná, měl by se velmi zamyslet, jestli může být ministrem vlády v zemi s Ústavou kterou máme. 

Jestli jsou socani vyděšení z dluhu, který jim vyrobil Miloš Zeman u Altnera, tak ať to řeší se Zemanem a neprodávají tuto zem odporné totalitní komunistické pakáži. To, že je Zeman zločincem, je jim snad naprosto jasné. 

„Herman si dovolil něco, co bylo zborcením něčeho, co se dohodlo,“ uvedl Zaorálek. Podle něj by to bylo bráno jako provokace, a to ohrožovalo dohodu o strategickém partnerství mezi oběma zeměmi. Za nesmysl označil informace o tom, že prohlášení mělo zůstat neveřejné.

 


Nepřihlášený uživatel

#96752 Re:

2016-10-30 12:39

#96709: National Debt of United States:-))) -  

 

To založila ruská propaganda, když to je z roku 2012, nikdo se k tomu nehlásí, formulář k tomu, tam napsat existuje, ale vůbec není zřejmé komu se píše? 

Vždyť je ubohost, toto číslo, pokud neí porovnání s tím, kolik mají občané na svých běžných účtech aktuální hotovost nedává vůbec žádný smysl, stejně jako nedává žádný smysl pokud není zřejmé, kolik z onoho dluhu jednotlivých vlád připadá na úvěr u svých vlastních občanů, kolik je dluh zahraniční a jak velké zdroje ze zahraničí, zase vlastní ona vláda, neboť např. v USA vlastní nominálně v dolarech naprosto stejný objem Čínského zahraniční dluhu, jako vlastní Čína nominálně stejný zahraniční dluh v dolarech USA a je to z toho důvodu, aby Čína neútočila na dolar např. nedevalvovala juan, tedy neničil se vzájemný obchod. Podobnně jsou na tom USA s Japonskem, tedy vláda USA se stará o to, aby občané měli jistotu, když např. v Číně vyrábí zboží nebo zboží nakupují.  Platí ovšem, že drtivou většinu dluhu vlády USA vlastní občané USA a jejich běžná hotovost převyšuje výši celého dluhu vlády USA. 

Státy s vlastní měnou také jsou tzv. tvůrci trhu s touto měnou, tedy musí trh vytvářet, tedy musí povinně emitovat dluhopisy na zahraničních trzích (USA tak musí činit v gigantickém objemu), aby trh určil cenu měny. Proto dnes při devalvaci koruny jsou úrokové sazby na státních dluhopisech záporné, neboť stále ještě existuje důvěra v to, že jsme demokratickou zemí a tedy jednou tato manipulace skončí, měna skokově posíli a ČNB bude muset zaplatit, neboť jako tvůrce trhu s měnou nemá jen práva (např. "tisknout měnu" tedy nakupovat např. eura za zvýšení objemu korun v ekonomice - povinně zveřejňovaný údaj a povinně spravovaná hodnota), ale také povinnosti, tedy musí vykoupit vše, co se na trhu objeví v daném čase za danou částku, pokud to prodejce prodává přímo ČNB, při výkupu již ČNB spekulovat nemůže, musí nakupovat tedy za stejný objem bude muset vyplatit možná o 10 možná o 20, ale možná i o 30 % více Eur, než kolik jich v intervencích nakoupili. Krátkodobě - na výkup korun ČNB může měna posílit tedy i o více než 30 % a to by byl rezervy ČNB učiněný masakr. Může to být krátkodobá záležitost, ale může mít fatální dopad. 

To je velmi nepříjemný stav, který bude ČNB (občany této země) sát obrovské peníze a pří této operaci se Rusnok bude schovávat v Zemanově řiti, to si buď jist.

Pro představu, kdyby koruna posílila na 20 Kč za euro, ČNB bude muset ke každé tisicovce nakoupených eur přidat dalšíc 350 €, při povinném výkupu korun.  A to by byl masakr. Řekl bych, že už teď má z toho Rusnok stažené půky a už si koupil plynovou masku, až se bude schovávat do Zemanovy řitě, která mu umožňuje beztrestnost. Pokud totiž devalvací nedojde k inflaci větší než v eurozóně, je jisto jisté, že koruna po skončení intervencí musí posílit právě o to, o kolik došlo během let intervencí k devalvaci eura inflací plus oněch cca 10 % procent "umělé" devalvace, neboť inflace v ČR je prakticky na nule, z toho 10 % je jistota. 

Alarmující je, že to nejsou občané ČR, kteří drží emitovanou korunu, neboť meziročně stoupá v ČR eurových účtů a úspor na nich. 

Další věcí bude, že se k tomu přidá masivní spekulace s měnou, neboť ČNB dnes už intervenovala ve stovkách miliard a to je již velmi lákavé na masivní spekulaci, neboť volné výdaje vlády - nemandatorní výdaje se pohybují někde mezi 200-300 mld. ročně, tedy spekuluje se vlastně s nemandatorním rozpočtem státu a to je objem, který už dokáže řádně zamávat s měnou. Za takové situace ještě tedy emitovat dluhopisy a tvářit jak je to super, že mají záporný úrok, je opravdu čiré šílenství. 

Tedy web na který odkazuješ, je záměrně manipulativní a tedy to vypadá, že je to web peopagandistický, nasvědčuje tomu např. to, že se k němu nikdo nezná a má příponu org, která má vyvolat dojem, že je to web důvěryhodné organizace, přestože popisuje, jak data shromažďuje. 


Nepřihlášený uživatel

#96753 Re: Re: vulgarita je zástupná

2016-10-30 13:24

#96735: - Re: vulgarita je zástupná 

 

Ty znáš nějakou demokratickou zemi, která by s Čínou či Ruskem uzavřela "strategické partnerství" tedy "alianci"? 

Nesnaž se vytvářet dojem, že komunikace s diktátory znamená spolupráci na diktatuře či dokonce kooperaci na násilnostech diktatury. 

Nesnažte se také vytvářet dojem, že Čína je tržní ekomikou, ani to není, neboť má stále omezen přístup na trhy demokratických zemí právě proto, že náklady na výrobu nejsou tržní ale "nějaké" těžko definovatelné, např. proto, že v Číně je aktuálně rozdělena na 200 mil. privilegovaných a miliardu o které se mnoho neví, jak vlastně žijí, jaké mají sociální a zdravotní zabezpečení atd. 

Než se namluvit, že Zeman sem nějaký "kapitál přitáhl" zatím sem přitáhl jen ruské a čínské zpravodajce. Nevyřešil ani ukradenou elektrárnu za 5 mld., kterou rusové nikdy nezaplatili a to přesto, že je v super korelaci s ruskou propagandou. Onen dluh 5 mld. je ale jen jedním z mnoha, byť je nejspíš největší. 

S Čínou v době, kdy byl pan Schwarzenberg ministrem zahraničí obchodovalo 13 500 firem, bez jakékoliv intervence. Dnes o všech ostudách tu čínští zpravodajci prý "investujíc" 5 mld. korun (rozpočet ČR je 1 200 mld., HDP cca 5 000 mld. a Babiš měl jen cizí kapitál v karuselu Agrofert v roce 2014 57 mld. korun). 

Zeman bezpečně této zemi problémy jenom způsobuje, neboť je naprosto zřejmé, že jeho lidé chtějí tuto zemí ovládat a vykrádat, jak konstatuje zpráva BIS z roku 2015.

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy-historie.html

Mohu tě ale ubezpečit, že naštěstí ani ČR s ČLR neuzavřela žádné strategické partnerství, tedy alianci a to proto, že nic takového neprojednal a neschválil parlament, ale je zvláštní, že o tom nejednala ani vláda a ani se nepokusila tedy takovou věc předložit Sněmovně. Mimo jiné proto, že by Sobotku v ten momen musela Sněmovna poslat pro vlastizradu k Ústavnímu soudu. 

To, že Kmoníček vytváří dojem, že něco takového existuje a že se jedná o mezinárodní smlouvy a tedy je to součástí našeho právního řádu znamená, že je to buď naprostý hlupák, který nezná Ústavu nebo je zločinec stejně jako Miloš Zeman, který podpisem pod prohlášení prezidentů a následné prohlášení nejvyšších ústavních činitelů spáchal nejspíše velezradu. 

http://www.psp.cz/docs/laws/constitution.html

Čínská propaganda vydává setkání Camerona s Xi Jinpingem za vše možné, dokonce jistě i za strategické partnerství. 

Cameron ovšem o ničem takovém nikdy nemluvil. 

Je zvláštní, že Miloš Zeman je takto konformní s čínskou propagandou, když vyjádření šéfa země s více šest - krát větším počtem obyvatel a dlouholetou demokracií je velmi opatrný ve svých vyjádřeních. 


Nepřihlášený uživatel

#96754 Re: Re:

2016-10-30 14:14

#96748: - Re:  

 .. a prostatu panice..


Nepřihlášený uživatel

#96755 S takovou zemí Miloš Zeman uzavřel "strategické partnerství" tedy "alianci"?

2016-10-30 14:14

A proč není v kriminále?  Protože si to jen vymýšlí, sice podepisuje dokumenty, kde se o strategickém partnerství mluví, ale realně ústava nepřipouští, aby něco takového s totalitou zvniklo, proto o tom nejedná vláda, proto to neprojednává parlament. Přesto se k tomu Zeman a jeho podivná parta lidí bez bezpečnostních prověrek hlási a tedy by to měli vysvětlovat u Ústavního soudu. 

Korupční Superstar. ‚Tygři‘ se přiznávají k přijímání úplatků a Číňané hlasují o nejlepším

Prima už to zkouší?

Největší čínský provozovatel televizního vysílání, státní CCTV, která vlastní síť padesáti různorodých televizních stanic, přišla s dalším inovativním formátem. Po vysílání takových pořadů jako například poslední slova vězňů odsouzených na smrt, nebo přiznání novinářů, disidentů a advokátů za lidská práva, se nově mohou diváci zabavit sledováním přiznání korupčníků.

"V „soutěži“ je favorizován Paj En-pchej, bývalý vysoký úředník z Jen-anu. Můžete sami posoudit nakolik svěže zní jeho pokání: „Nemyslel jsem na to, že stárnu a zlenivěl jsem v požadavcích na sebe. Byl jsem jako s posedlý a omráčený (...) Ideály i principy jsem opustil, byl jsem amorální a prolomil jsem hranici toho, kam až člověk může klesnout. Komunistická strana Číny mě tak dlouho živila a vychovávala, jak jsem to mohl udělat? Poškodil jsem stranickou organizaci tak, že to již nenapravím.“"

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96756 Re: Re: Re:

2016-10-30 14:20

#96754: - Re: Re:  

 Prostatu panice si vykreslil úžasně. Sice nemůže chodit, ale jinak je ještě "jůra" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#96757

2016-10-30 14:21

Šaškárna

Nepřihlášený uživatel

#96758 Re:

2016-10-30 14:29

#96757: -  

 Na Hradě každopádně, o tom dnes není ani těch nejmenších pochybností. Bohužel je to šaškárna řízená nejspíše z Ruska, tedy šaškují o svobodu a demokracii v této zemi, to je bohužel více než jisté. 

Takový útok na menší východní zemi EU musel přijít a přišel, není to nic, co by se nedalo očekávat. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy-historie.html

Pravičák

#96759 Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-30 14:38

#8: Občan - Podporuji pana prezidenta 

Ano, v příštích volbách mají všichni právo vyjádřit svůj hlas. Petice není demokracie !!!!! 


Nepřihlášený uživatel

#96760 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-30 14:59

#96759: Pravičák - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Důležité je tedy pro příští volby, aby se nestalo to co se stalo v minulé volbě, že Miloš Zeman masivním lhním a porušováním volebního zákona dle rozsudku NSS nestoudně popřikovaval veřejné mínění o něm, neboť jeho lhaní a porušování volebního zákona právě dalším lhaním zakrýval a tedy ono porušování zákonů Milošem Zemanem nebylo části občanů rozpoznáno a dnes dokonce jeho lhaní vytváří dojem, že ruská propaganda šířená např. v Parlamentních listech dle studie Masarykovy univerzity v Brně sděluje občanům pravdu, když zpochybňuje demokracii, kdy spolupracovník (čí spíše spolupachatel) Kmoníček nestoudne dokonce obhajuje totalitu v přímém přenosu na ČT24.

Dle průzkumů CVVM existují občané, kteří nejsou schopni jeho lhaní odhalit dodnes, je jich aktuálně 15 % a žijí v představě, že jeho lži jsou pravda, je absurdní, na tom se jistě v klidu schodneme, ale je to tak.

 

Korelace jednání a lhaní Miloše Zemana s ruskou propagandou je možné dokonce sledovat již od roku 2010, tedy vzniku Zemanovců a nového formátu PL a spouštění volební kampaně Miloše Zemana.

Obecně lhaní Miloše Zemana lze sledovat snadno ve steno záznamech ze Sněmovny, kdy způsob lhaní a jeho účinnost je mnohdy patrná na reakcích tehdejších poslanců, kteří neřeší, že to co Zeman říká je evidentní lež, ale řeší např. jak je možné, že takovou vyřkl ten, komu lží Miloš Zeman lež přisoudil. Zeman je skutečným manipulátorem a zločincem.  

V klidu se totiž jistě shodneme, že hloupost z které vychází Zemanův "proslov" ve Sněmovně, pan Cyril Höschl nikdy nevypustil z pusy.

Výše uvedený odkaz tedy dokládá, že Zeman je lhářem celoživotním, nikoliv lhářem v posledních letech. Důvody, proč je lhářem by možná objasnil právě pan Cyril Höschl už jen ze střípku, kde Zeman usvědčuje svojí vlastní matku z násilí na dětech a jím samotném. 

Mimochodem petice je nedílnou součástí demokracie, proto je komunisté tvrdě postihovali a proto je petice a signatář petice chráněn jak Ústavou (Všeobecnou deklarací lidských práv) tak také speciálním zákonem. 

https://www.zakonyprolidi.cz/cs/1990-85

Tedy už z toho, nevíš, že petice je nedilnou součástí demokracie, to vypadá, že jsi spíše příznivcem totality. 

Zde kopie tvého příspěvku, kde se dokonce jedinou větou sám usvědčuješ z "nenávisti" (neobliby) demokracie, viz. tvé heslo "petice není demokracie":

"Ano, v příštích volbách mají všichni právo vyjádřit svůj hlas. Petice není demokracie !!!!! "

Je dobré také říci, že např. v GB má naprosto totožný petiční systém přímo ve správě vláda a dokonce jsou nastaveny limity při jakém počtu podpisů musí věc projednat vláda, parlament či oba. 100 000 podpisů je nejvyšší limit a to GB 66 mil. obyvatel. 

https://petition.parliament.uk/petitions/131215

Petice za odvalání Miloše Zemana má více jak 100 000 podpisů a je největší peticí, která kdy vůbec byla v ČR vytvořena. 

Velmi důležité je tedy, abys jasně řekl, že nebudeš volit lháře, porušovatel Ústavy a volebního zákona a že to tentokrát velmi dobře poznáš.

Proto, aby se tak stalo by bylo dobré, kdyby sis rozmyslel, proč si vlastně Miloše Zemana volil, může se velmi dobře stát, že to nebudeš schopen zformulovat, zatím se to nikomu z jeho voličů nejen v této diskusi nepodařilo, může být tedy první. 

Tvé celé heslo vlastně naprosto přesně koreluje s tvým myšlením (napsal ji jej ty, snad :-)) - píšeš, že volič má právo vyjádřit hlas (může to být i freudovský přeřek :-)) - tedy nikoliv názor - má právo jít hlasovat dle tebe - to komunisté umožňovali - musel si dát hlas KSČ - nemohl jsi vyjádřit názor. Druhá část tvého hesla je tedy plně v korelaci s tou první částí, kdy tvrdíš že "petice není demokracie".

Tedy jsi se jen těmito dvěma větami usvědčil, že o principech demokracie nevíš vůbec nic nebo nechceš vědět a nebo jí záměrně zneužíváš, chceš svými příspěvky más čtenáře diskuse. 

 

Velmi jsme se pobavil, když jsem na tvůj příspěvek reagoval, díky. 

 


Nepřihlášený uživatel

#96761

2016-10-30 15:25

Pomstychtivost, nenávist, prolhanost, podlézavost, křiváckost, nadutost, vysměvačnost.. .....

Takové vlastnosti přeci nemůže mít hlava státu..


Nepřihlášený uživatel

#96762 Re:

2016-10-30 15:29

#96761: -  

 Tady díky tomu, že část voličů nezná volební zákon, Ústavu a není schopna rozpoznat lháře (manipulátora), resp. spíše jim lhaní dokonce vyhovuje, to možné je. 

Selhalo hned několik bezpečnostních pojistek demokracie. Politici byli toleratní ke lhaní Miloše Zemana, k jeho velmi podivnému týmu nedůvěryhodných lidí či dokonce jak správně dnes říká NBÚ nebezpečných pro stát, BIS v roce 2010 nerozpoznala nebezpečí ruské propagandy v PL a korelaci se založením Zemanovců, po volbě NSS konstatuje porušování volebního zákona, ale alibisticky se vzdá odpověnosti. 

Náprava takového stavu bude obtížná, ale není nemožná. Zeman dnes již bez jakýchkoliv skrupulí porušuje Ústavu této země a přes absolutní beztrestnost tedy hraje vlastně o vše. 


Nepřihlášený uživatel

#96763 To je důsledek Zemanových zločinů......

2016-10-30 15:48

Malé dvoutvářné země by měla vláda potrestat, reagují Číňané na návštěvu dalajlamy v Česku

Nyní by si tedy měl Zeman pozvat čínskou velvyslankyni a velmi důrazně jí domluvit, že nic takového se nesmí o ČR v Číně psát. Vláda Číny by měla vydat všemi jejich "ústavními" činiteli podepsané prohlášení, že se nic takového nikdy nebude opakovat a že ČR je svobodnou zemí a může tedy kterýkoliv ministr vlády ČR jednat s kým se mu zlíbí, Čína na takovou věc již nikdy nebude reagovat, obzvláště pokud to bude nositel Nobelovy ceny či jakýkoliv kulturně a společensky činný člověk, bez politické moci. 

 


Nepřihlášený uživatel

#96764 Re: Re:

2016-10-30 15:54

#96762: - Re:  

 Zeman patří na Vysočinu nebo kamkoli jinam, jen nééé na Hrad


Nepřihlášený uživatel

#96765 Re: Re: Re:

2016-10-30 16:08

#96764: - Re: Re:  

 Z toho co je veřejně dostupné, např. podpis pod "privatizací" MUS, nebo prodej dluhu Ruska v objemu více jak 100 mld. za neznámo kolik a neznámo kam (je to doposud utajeno) bych řekl, že by Miloš Zeman měl být jako osoba ultra nebezpečná izolován, ideálně by měl využít politického azylu v Rusku, podobně jako Janukovič od kterého se bohužel mnoho neliší a jen díky omezené moci doposud nespáchal to co Janukovič na Ukrajině, myslím si

a to přesto, že Rusnok - Zemanova vláda je věc velmi a velmi podivná, nejen proto, že byla prakticky celá složená z komunistů a mnohým to umožnilo získat další postavení a profit z našich daní, neovládl ale parlament, přestože se mu podařilo jej přinutit se rozpustit.

Volby přesto proběhly ještě demokraticky, byť do nich vstoupil Andrej Babiš a zatím se zdá, že probíhá sice tvrdá manipulace ruskou propagandou, ale přesto si země dosud drží demokratický standard a dokonce jsou oblasti, které vzdorují vlivu Hradu (ruské a čínské propagandě) velmi intenzivně a snad i účinně. 


Nepřihlášený uživatel

#96766 Tady je to patolízalské, servilní či dokonce naši svrchovanost ohrožující prohlášení ...

2016-10-30 16:56

 

 

Společné prohlášení nejvyšších ústavních činitelů České republiky

18. října 2016

Jako nejvyšší ústavní činitelé České republiky chceme společně zdůraznit, že naše země při naplňování své dlouhodobé politiky vůči Čínské lidové republice vychází z principů strategického partnerství mezi oběma zeměmi a ze vzájemného respektu ke svrchovanosti a územní celistvosti Čínské lidové republiky, jejíž je Tibet součástí.

Vztahy obou našich zemí a jejich výrazný rozvoj v posledních letech považujeme za velmi přínosné a užitečné pro obě strany a jsme přesvědčeni o tom, že je v zájmu České republiky tyto vztahy i nadále intenzivně rozvíjet. Osobní aktivity některých českých politiků nejsou výrazem změny oficiální politiky České republiky a považovali bychom za nešťastné, aby takto byly kýmkoliv vnímány.


Nepřihlášený uživatel

#96767 Re: Tady je to patolízalské, servilní či dokonce naši svrchovanost ohrožující prohlášení ...

2016-10-30 17:02

#96766: - Tady je to patolízalské, servilní či dokonce naši svrchovanost ohrožující prohlášení ...  

 Hamáček, Štěch i Sobotka mají vlastně obrovský problém, u jejich jmen jsou uvedeny jejich funkce a tedy v takovém případě podepisují za Sněmovnu, Senát a vládu, podobně jako když Sobotka připodepisuje seznam oceněných, je jen na něm, jestli jej podepíše sám, nebo jej projedná na vládě, ale v každém případě se jedná o souhlas nikoliv Sobotky poslance či případně ministra, pokud si nějaké ministerstvo vzal do správy, ale jako předseda vlády a tedy za celou vládu. 

Řekl bych, že se najde hned několik ministrů ve vládě, kteří mají k prohlášení velké výhrady a totéž platí o Sněmovně a Senátu. 

Vypadá to, že se chlapci sami vymáchali ve svých vlastních exkrementech. 


Nepřihlášený uživatel

#96768

2016-10-30 17:02

Dekuji za organizovani petice. Neco tak nechutneho jako pan Zeman by nemelo mit pravo "reprezentovat" cesky narod uz ani den.

Nepřihlášený uživatel

#96769 Za situace kdy ministr zahraničí Zaorálek mluví o neveřejné dohodě je nanejvýše nutné.....

2016-10-30 17:14

Zveřejněte dojednané závazky k Číně, žádá vládu hnutí Starostové a nezávislí

Vláda by podle hnutí Starostové a nezávislí (STAN) měla zveřejnit, jaké skutečné závazky s Čínou dojednala. Hnutí tento požadavek vzneslo v neděli kvůli kritizovanému pročínskému prohlášení ústavních činitelů i prohlášení ministrů, že se dohodli nepřijímat oficiálně tibetského duchovního vůdce dalajlamu.

....aby vláda předstoupila před Sněmovnu a šla s pravdou ven, co se v této zemi děje za zády Sněmovny, Senátu, občanů a možná i za zády některých ministrů, obzvláště v situaci, kdy ministr kultury dokonce tvrdí, že se k ničemu za zády občanů, Sněmovny, Senátu ve vládě nezavázal. 

Žádnou dohodu jsem neuzavřel, popírá Herman tvrzení dvou ministrů

Ministr kultury Daniel Herman (KDU-ČSL) odmítl nedělní tvrzení ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka a ministra vnitra Milana Chovance (oba ČSSD), že nedodržel slovo a porušil gentlemanskou dohodu členů vlády, že se s dalajlamou nebudou scházet oficiálně. Tvrdí, že žádnou dohodu neuzavřel.

pan Hnedy

#96771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedn

2016-10-30 17:16

#96718: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o  

lzete si do vlastni kapsy.

Jedina zeme v Africe, kde stat jakz takz funguje je Jihoafricka republika, proc asi ? I kdyz po skonceni nemoralniho apartheidu, uz to neni bezpecna zeme a narostla tam kriminilita asi o 1000 %.

Bili odchazeji, kriminalni terorismus prichazi.

To stejne se deje dnes v Evrope, diky politikum, kteri maji podobne chabe analyticke a inteligencni schopnosti, jako vy a uvazuji spise emotivni casti sveho mozku.

Treba takova Mogherini nebo Schulz maji tak vymazanou hlavu euro-socialistickym myslenim, ze nejsou realne schopni vykonu sve funkce.

Bohuzel tato vstricna imigracni politika stoji zivoty tisicu Evropanu a nikdo se nad tim ani nepozastavuje.

A to nemluvim o bezpecnostnich aspektech.


Nepřihlášený uživatel

#96772 Re: Bojkot umělců

2016-10-30 17:20

#96770: - Bojkot umělců  

 Proč vlastně dáváš ty tvoje odkazy do diskuse o zločinnosti Miloše Zemana? Jaký to má smysl? Tvoje petice nemají diskuse? Diskutují tam snad občané, kritizující Zemana? 

Řekl bych, že už to, jaké odkazy jsi sem dal a jak vlastní texty vapadají dává jasný obraz o tvé osobě. 

V

#96773

2016-10-30 17:20

Budu volit zase pana prezidenta a bude nás výc, už jenom z principu že nerespektujete většinu, co ho zvolila hlásáte  demokracii a sami na ní neberete ohled. Nějakou šaškárnou ze staromáku většinu neoblbnete. Demokrati co chtějí svrhnout prezidena pučem kážete vodu pijete víno. Asi tu chcete občanskou válku a krev v ulicích, to je jediné k čemu vaše počínání vede. Tak není divu když vás vedou ti co podporovaly Majdan na ukrajině a jak to tam dopadlo....           


Nepřihlášený uživatel

#96774 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo

2016-10-30 17:21

#96771: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedn 

 Vypadá to, že např. Egypt jsi už šoupnul do Evropy :-). 

Odkaz na článek je z roku 2008 a nevypadá to, že by JAR zhroutila, dokonce tam z Čech přišel ultra zločinec, kterého jsme nebyli schopni izolovat a JAR to přesto zvládla, tedy v tomto ohledu jsme na tom v době, kdy Krejčíř utekl, byli opravdu děsivě, bylo to v roce 2005, prezidemtem byl oposmluvní kupčík Zemana Klaus a vládli socani, vlastně s tichou podporou komoušů - Paroubek. 

Na tvém příspěvku je skvělé i to, že naštěstí se o žádné tisíce obětí v Evropě nejedná a to je vlastně to nejlepší, alespoň při vzpomínce na to, jak sem přišlo 500 000 imigrantů z Ruska a zůstali tu více jak 20 let. 


Nepřihlášený uživatel

#96775 Re:

2016-10-30 17:26

#96773: V -  

 Ty snad něco v petici čteš o tom, že by vyzývala ke "svržení" naopak, petice jasně popisuje současný stav ústavy, která prakticky nemá možnost člověka, který se do nejvyšší ústavní pozice dostal lhaním a porušováním volebního zákona (viz. rozsudky NSS) dokonce ani dohnat přes jeho jasné mimoústavní jednání k Ústavnímu soudu a tedy apeluje na jeho zbytky slušnosti, aby sám abdikoval. 

Nabízí se dnes prosté hlasování ve Sněmovně o tom, zdali je Zeman schopen funkci vykonávat. Pokud BIS ve svých zprávách v kapitole 2.3 popisuje stav na Hradě, pak Zeman není schopen spravovat funkci prezidenta republiky a je ve vleku kriminálně jednajících lidí. 

V takovém případě je to dokonce povinnost Sněmovny takový stav řešit a z mého pohledu to Sněmovna a vláda měly řešit dávno. 

Znovu je potřeba říci proč jej budeš volit a tvůj důvod dokonce z hlediska zákona musí být v souladu s Ústavou - jestli žiješ v tom, že mu jakási "menšina" ubližuje, pak řekni v čem mu ubližuje, ale dokonce ani to, že by mu někdo skutečně ubližoval, není validním důvodem k jeho volbě. 

Je zajímavé, že vůbec nepřemýšlíš o tom, jak je možné, že Miloš Zeman lže, že NSS soud jej jako lháře identifikoval, on se dokonce za lži jako omluvil (tvrdil, že je načerpal v parlamentních listech) a že vůbec nerepektuješ onu dle tebe menšinu alespoň v tom, že bys kritiku této "menšiny" zvážil a dokázal jí případně oponovat a tedy si volbu Zemana opravdu zdůvodnit věcně. 

Nejsi-li schopen oponentury, studuj (po tu dobu se zdrž komentáře) nebo díky argumentům kritiků Zemana změň názor. Argumenty jsou dnes již velmi vážné, Miloš Zeman se s velkou pravděpodobností pohybuje dlouhodobě za hranicí ústavnosti, což ohrožuje bezpečnost každého občana této země.