MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA / Oznámení / Tiskové prohlášení / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#51

2014-12-06 08:18

Děkuji, máte moji podporu. Hanka Hromádková
Michal

#52 Re:

2014-12-06 09:22

#1: -  

 Zdravím, nechal jsem si udělat tento rozbor u svého kamaráda právníka. Výsledek je takový, že pan prezident Zeman překračuje zvyklosti dosud platné v české politice. Dosud bylo normální, že politici jednali v zájmu kmotrů a cizích států. Pan Zeman ale jedná především v zájmu státu našeho a našich občanů. Je to něco bezprecedentního, co tu dosud nebylo.


Nepřihlášený uživatel

#53

2014-12-06 09:24

Zeman prohlašuje ,že je prezidentem "dolních" deseti milionů a pracuje na tom aby celou republiku k sobě na dno stáhl.Prognostika naučíme počítat. Jiří Gebert

Nepřihlášený uživatel

#54 Re: Re:

2014-12-06 09:38

#48: - Re:  

 Zaprvé nejsi žádná Jana, ale to nevadí.

Za druhé:

"Domnívám se, že během zásahu NATO v Kosovu existuje jeden činitel, o kterém nikdo nemůže pochybovat: nálety, bomby, nejsou vyvolány hmotným zájmem. Jejich povaha je výlučně humanitární: to, co je zde ve hře, jsou principy, lidská práva, jimž je dána taková priorita, která překračuje i státní suverenitu. A to poskytuje útoku na Jugoslávskou federaci legitimitu i bez mandátu Spojených národů. Ale na základě své osobní zkušenosti jsem stejně silně přesvědčen, že jen čas dovolí objektivně zhodnotit to, co se děje v těchto dnech v Jugoslávi" citát vražedné bestie Havla z 29. dubna 1999 ve francouzském listu Le Monde

a čas opravdu zhodnotil, nejen, že došlo k odtržení Kosova a jeho vojenské okupaci, ale samotná tehdejší americká ministryně (a nejen ona), Havlova oblíbenkyně, si v Kosovu vesele privatizovala (korupčně levně získávala a draho prodávala dál podobně jako u nás po brutální sametové revoluci) za pomocí americké armády uloupený státní majetek.

Zastávání se vraha Havla je dle platného českého práva trestným činem. Měj se, "janičko"

 

 


Nepřihlášený uživatel

#55 Re:

2014-12-06 09:42

#53: -  

 dost negativistická interpretace jeho výroku, asi jste škarohlídek.. je mi vás líto


Nepřihlášený uživatel

#56 Re: Re:

2014-12-06 09:49

#39: - Re:  

 

1 příklad z mnoha vražd Václava Havla za které jsou ale před bohem zodpovědní i ti, kteří toto jeho počínání tolerovali a přehlíželi, tedy i mnoho z vás zde

 

Případ Bulovka – V rámci amnestie se dostal z vězení i muž odsouzený za pohlavní delikty. Byl z vězení puštěn Václavem Havlem. Bez prověření ho přijali na dětském oddělení na pražské Bulovce jako saniťáka. Když sestry v noci nebyly v dohledu, sebral vyhlédnutou osmiměsíční holčičku a odnesl si ji do svého pokoje na ubytovně. Tady ji zneužil, a když ho později kriminalisté zatýkali, bylo dítě skryté pod polštářem mrtvé…

 

A když někdo vystoupil kriticky k takovému jednání Havla, tak mohl přijít i o zaměstnání, jako se to stalo jednomu pánovi na ministerstvu spravedlnosti.

 

Atmosféra strachu, gestapácko-stbácké praktiky, krev, zloději, tuneláři, korupčníci, Schwarzenberg na hradě, Dalík na hradě, válkychtivost, feťáci,.. a všude kolem něj přítomné uchýláctví, to je skutečný Václav Havel.


Nepřihlášený uživatel

#57 Otázečka

2014-12-06 10:03

Kdy budete protestovat proti tomu, že na hrad chtěl Schwarzenberg s antichartistou Svěrákem (nyní přítelem nové zadnice do které se zabořit - tj. USA, jak typické pro tyhle charaktery) po boku?

 

jo aha, nikdy, za to by vás asi americká ambasáda neplatila..

 

lololol


Nepřihlášený uživatel

#58

2014-12-06 12:02

Díky za informace, naložím s nimi tak, že je rozešlu ke sdílení na FB.
Bohužel i v případě této akce, která je pod hledáčkem různých "osob", se tato nevyhnula demagogie typu "americký brouk".

Nepřihlášený uživatel

#59

2014-12-06 12:14

Zrušil bych tady ty anonymní komentáře a pokud si někdo stojí za svým názorem, ať se pod něj podepíše.
Jaroslav Lukovský

Nepřihlášený uživatel

#60

2014-12-06 12:55

Dekuji za vasi aktivitu, zamerenou proti Milosi Zemanovi. Jako ucastnik listopadove manifestace v roce 1989 jsem zklaman ze zesmesnovani teto demonstrace, ktera nas nasmerovala ke svobode. Stydim se za sveho prezidenta a jsem pripraven dalsi vami poradane akce podporit a zucastnit se jich.
Drzte se a nenechte se nikym odradit.
Ladislav Čmelik
Jilove u Prahy

Nepřihlášený uživatel

#61

2014-12-06 14:03

Vaše tisková zpráva je věcná a doufám, že ji seriózní tisk vezme v úvahu. Důležité je, v občanských iniciativách, které chování pana M. Zemana ve funkci preisdenta kritizují, vytrvat. Podle reakcí příznivců chování pana Zemana je jasné, komu svými názory nahrává. Doufám, že těch lidí je zanedbatelná menšina a že nebude znamenat v budoucnosti nebezpečí pro naší politickou orientaci v rámci Evropské unie. I když prezident Zeman bude naše názory bagatelizovat, jejich neustálé zveřejňování má smysl.

Tomáš Pačes  


Nepřihlášený uživatel

#62

2014-12-06 14:13

Zdravím a děkuji za iniciativu a energii, kterou tomuto věnujete. Denisa Novotná

Nepřihlášený uživatel

#63

2014-12-06 15:07

Držím vám nadále palce. Zeman sice neodstoupí, ale člověk má činit tak, jak cítí. A marné to určitě není, naopak, lidé tím hodně žijí, i když říkají, že to nemá cenu.

Mějte se moc hezky.

Ota Homolka

Nepřihlášený uživatel

#64 Re: Re: Re:

2014-12-06 18:00

#56: - Re: Re:  

 A není to spíše vina lidí na Bulovce? Ti byli zodpovědní. A co korupce za Opoziční

 smlouvy? Tu nikdo nepodepisoval a přímo se tak nezúčastnil?

A Schwarzenberg na Hradě? Asi jste slyšel lživé informace v prezidentské

kampani. Jejich rodině sebrali majetek Němci a on jako malý chlapec musel opustit

ttuto zemi. A co více poté mu sebrali komunisté. Máte pravdu gestapácko-

komunistické praktiky.

Ještě se uvidíme

#65 Dnes jen 33 podpisů? O víkendu brigádníci nepřídávají falešné podpisy?

2014-12-06 18:54

Petice začala 3. 11., takže to dělá více než 100 podpisů za hodinu. Ale co to, podpisy přestaly přibývat. Dnes jen ubohoučkých 33 podpisů celkem? Jak je to možné? Že by ambasáda přestala platit brigádníky, protože magická stovečka tisíc podpisů, která tak dobře vypadá v médiích, již byla pokořena? Nebo o víkendu se u vás nedělá? Bude velmi zajímavé jak nám autoři vysvětlí zcela statisticky nepravděpodobnou radikální nerovnoměrnost příbytku podpisů. A také bezkonkurenčně největší podíl podpisů ze stejných IP adres u petic na tomto serveru. Tohle jste chlapečci podvodníčci nějak nedomysleli. Data jsou na bezpečném úložišti a bude se s nimi dále pracovat. Tak se mějte, hlupáčci.


Nepřihlášený uživatel

#66 Re: Re: Re: Re:

2014-12-06 18:58

#64: - Re: Re: Re:  

  1. ledna 1991 ve Frýdku-Mistku našli občané v budově základní školy mrtvolu polonahé ženy.

Vrah obět surově zmlátil, zkopal a pořezal, bezprostřední příčinou smrti bylo udušení z vdechnutí krve z rozsáhlých poranění skeletu obličeje a řezného poranění krku. Nejdůležitější pitevní poznatek však znamenal nález kruhovité čepičky o průměru 13 mm a síle 0,5 mm, vytažené z těžce zdevastované poševní sliznice. Jednalo se o zátku výbušného prostředku, tzv. petardy.
Její vložení do pochvy s vyvoláním exploze vedlo k těžkým vnitřním zraněním působením vysokých teplot až do 3.000 stupňů Celsia a tlakové vlny.

Vrahem byl Antonín M., dříve odsouzený za sexuální delikty, propuštěný Václavem Havlem..


Nepřihlášený uživatel

#67 Re: dobře se nasměju

2014-12-07 17:45


Nepřihlášený uživatel

#68

2014-12-07 19:30

Dobry den,neni co dodat. Velky dik za Vase moc potrebne aktivity. I. Kukackova

Nepřihlášený uživatel

#69 Re: Re: Re:

2014-12-07 22:02

#54: - Re: Re:  

 Pravda je omamna kvtina, silneho nezabije a slabeho nepresvedci.....

To, ze neco nejaky list nasal, dalsi nekdo to prelozil, neni dukazem.

Posli nejaky odkaz, urcite existuje nejaky zaznam, ne? Tato "slavna" slova, ktera byla panu Havlovi prisita prece musi byt nekde zaznamenana, ne?

Ja ti muzu poslat odkaz, kde pan Havel osobne vysvetluje jak tato spina vznikla a jak tato slova osobne popira... To same plati o jeho udajne "omluve sudetskym Nemcum". Nikdy se jim neomluvil! Prekvapen? Mam pro tebe jeste jedno prekvapko, opravdu se jmenuji Jana :D

P.S. Je snadne hazet na nekoho spinu, kdo se uz nemuze branit, protoze je po smrti, ze?


Nepřihlášený uživatel

#70 Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 22:41

#69: - Re: Re: Re:  

 pošli radši místo keců od havla, kterým nikdo soudný nevěří, odkaz na informaci o žalobě, kterou jistě na Le Monde podal, když měl čas vysvětlovat, že to nikdy neřekl..nebyl to žádný chuďas, aby neměl na právníky, už za komunistů měl Havel služebnictvo...


Nepřihlášený uživatel

#71

2014-12-07 23:01

Zeman vládne pomocí profesionálních mýtomanu a lháru, nebo mu alespon jejich lzi vyhovují. Onen dotycný Lubomír Vylícil je jedním z nich.

Nepřihlášený uživatel

#72 Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 23:55

#69: - Re: Re: Re:  

 tuto špínu jsem na něj nenaházel já, tu si na sebe naházel vrah Havel sám

já jsem o tom psal stejně snadno i před jeho smrtí, ale pochybuji, že lozil do diskuzí si to číst a kdyby ano, že by něco odpověděl.. na to má takové jako ty, sám se byl schopen jen věnovat chlastu, objíždění prahy v luxusním mercedesu a laciným herečkám (nechci být sprostý, tak ponechme toto oficiálně prezentované povolání), takže po jeho odchodu do pekla žádná změna

Osobně jsem jej slyšel jak vražednou bestii Albrightovou, americkou ministryni zahraničí v době bombardování a pozdější privatizátorku v Kosovu, doporučoval jako svoji nástupkyni.. ten zbytek, pravda, mám pouze zprostředkovaně, zdroj jsem uvedl LE Monde, nějaké havlovy lži a popírání mě nezajímá, je to profláklý lhář, stačí si přečíst jeho projevy kolem 89 co všechno sliboval a jaká byla realita.. takže jeho popření nemá žádnou váhu, stejně jako tvé - svůj ke svému

 

 


Nepřihlášený uživatel

#73 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-08 00:14

#70: - Re: Re: Re: Re:  

 Ty jsi hledac faktu, ale nechces je najit, zaslepuje te nenavist.

Mela jsem tu cest ho poznat osobne, byl inteligentni, nepovysoval se nad ostatni a hlavne se umel chovat. Byl fer a byla s nim legrace.

Pripoustim, ze sametova nemela byt tak sametova a jiste udelal spoustu chyb, kdo ne. Ale nedelal CR ostudu, vyborne ji reprezentoval a mel ve svete respekt.

 

Mas pravdu, ze nebyl zadny chudas, jeho knizky byly vydany v nekolika jazycich a tak mu odpust, ze se vsude dobre prodavaly ;)

 

Cest jeho pamatce

 


Nepřihlášený uživatel

#74 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-08 00:33

#72: - Re: Re: Re: Re:  

 A tys ho videl nekdy nekde opileho? Na verejnosti? Ja ne. Pokazde, kdyz napisi do vyhledavace "opily prezident" hned vyskoci Zeman :D

Ale ted vazne,  jeho prohlaseni a predstavy o budoucnosti nebyly lzi, ale prani a sny. To, ze se kolem nej hemzili Klausove, Zemani atd, nebyla jeho vina, on byl "jen" prezident.

To, jak to v cesku dnes vypada neni jeho vina, za to muzete podekovat mafii kolem Zemana hlavne v dobe kdy fungoval ve vlade.

 


Nepřihlášený uživatel

#75 Re: Re:

2014-12-08 01:05

#52: Michal - Re:  

 :D :D :D