Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona

Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona / Oznámení / Dopis ministru spravedlnosti ČR / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-05-10 17:35

samozřejmě souhlasím s využitím mého podpisu a držím Vám palce.
Jaroslav Růžička Vizovice

Nepřihlášený uživatel

#2

2015-05-10 22:00

Vážená paní Marková,
kauzu Vašeho pana manžela sleduji od jejího vzniku. Že se jedná o justiční zvůli, rozpoznal každý čestný a svobodomyslný občan již dávno. To byl také důvod, proč jsem hned v počátku připojil svůj podpis pod příslušnou petici, jejímž cílem je sjednání nápravy a pojmenování křivdy, které se soud svým hanebným rozhodnutím na celé Vaši ctěné rodině dopustil.

Já jsem v naši justici ztratil důvěru již v roce 1995 na základě vlastních poznatků, které jsem postupně adresoval příslušnému soudu v Šumperku počínaje, přes ministryni spravedlnosti Parkanovou a prezidentem ČR konče. Ve svém pokročilém věku mohu citlivě a nezaujatě posoudit stav věci a nebojácně vyslovit svůj názor. 
Chci Vás ujistit, že celá naše početná rodina s Vámi upřímně cítí a i když víme, že deset let života Vám nikdo nevrátí, alespoň s Vámi doufáme, že spravedlnost si cestičku v té naší současné morální džungli proklestí. To Vám z celého srdce přejeme!
S úctou

Bořivoj Holínek
Zábřeh
Borivoj.HOLINEK@NKU.cz

11. 5. 2015

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2015-05-17 15:40


Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2015-05-17 20:49


Jan Šinágl

#5 Napište sami ministrovi spravedlnosti!

2015-05-20 14:43

Podporující komentáře moc nepomohou. Prosím napište sami přímo ministrovi! Můžete použít text paní Markové, případně doplnit, nebo napsat svůj názor. 699 signatářů = 699 dopisů! Ty už nelze tak snadno ignorovat, zato tisíce komentářů snadno! Prosím pište přes datovou schránku, s digitálním podpisem, či doporučeně, případně využijte zákon o informacích s povinností odpovědět do 15-ti dnů. Nebude-li věc řešena, jsem připraven zorganizovat demonstraci před MsP v Praze.