PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Nepřihlášený uživatel

#176

2015-09-17 21:41

To
a ještě aby ta trocha bla zdeformovaná?
Jan Kubalcik

#177 Re: Re:

2015-09-17 22:12

#158: gorwynt - Re:  

Dobry den.

Exponujete nesporne velmi zajimavou otazku - tedy souvislost vyspelosti dane zeme (at uz onou vyspelosti minime cokoli...) s tim, zda je v teto zemi umozneno homosexualnim parum adoptovat deti. Dovolim si Vam nabidnout dva pohledy:

1. Muzeme se na celou vec podivat i historicky... napr. v Anglii se (priblizne) behem XIX. stoleti zctyrnasobil pocet obyvatel a taktez se 4x zvysilo bohatnstvi na hlavu - celkove se tedy zvysilo anglicke bohatstvi v dane dobe 16x (viz M. Novak: Duch demokratickeho kapitalismu), coz odpovida rocnimu rustu ve vysi vice nez 2.8% - kazdy rok, 100 let... to jde, ne? V Anglii v te dobe nebylo umozneno homosexualnim parum adoptovat deti... jak jen bez teto vymozenosti tohoto rozvoje dosahli? Schvalne se podivejte na cisla hospodarskeho rusku UK od roku 2002 (od toho roku je ve Spojenem kralovstvi umozneno homosexualnim parum adoptovat deti). Hodnota 2.8% je prekonana jen zridka...

2. Pro Vase tvrzeni by to chtelo nejaka data. Vy je ale nemate. Napr. by se take dalo tvrdit, ze ty zeme jsou vyspelejsi (at uz onou vyspelosti minime cokoli...), ktere maji vetsi zastoupeni zen v zakonodarnych sborech (nekteri lide by toho u nas radi dosahli prostrednictvim tzv. kvot). Tuto zalezitost je nahodou podchycena a dovolim si zde tento text nabidnout, aby bylo jasnejsi, co mam na mysli.

S pratelskym pozdravem

Jan Kubalcik


Nepřihlášený uživatel

#178

2015-09-17 22:27

Já bych k tomu paradoxu sociálního pohlaví dodal, že celá sranda kolem k toho vede k tomu, aby všemožné sexuální šílenosti (nebojím se říct zvrácenosti) se daly do jednoho koktejlového nápoje, který budou muset chtě nechtě pít naše děti v rámci sexuální výchovy na školách (tak jak to již nyní můžeme pozorovat v některých "pokrokových" zemí) a to právě proto, že to velmi dobře financovaná genderová ideologie vyžaduje.

Pane Kubalčík ještě jste nezmínil, že v tom sexuálním všehomixu je mimo jiné i tzv. skupina queer. Což je perlička, která se nezdráhá zahrnout do sociálního pohlaví různé zvláštnosti, např. nemůžeme zde vyloučit pedofilii, zoofilii, incest apod. Mimo jiné v jedné "pokrokových" zemí, jako je Německo můžeme vidět první záblesky viz:

http://www.petice-adopce.cz/zpravy-ze-sveta/nemecka-vlada-vnucuje-incest/

viz u nás je první pedofilní komunita www.cepek.cz

Ale nemusíme mít přece strach, to jsou jen ti hodní pedofilové. Myslíte, že kdyby zpočátku nebyli "hodní", tak by byli schopni se infiltrovat do naší společnosti. Je to jen strategický proces, který po uznání práv pro homosexuály bude postupně otevírat práva i pedofilům, kteří budou říkat, když můžou homosexuálové, tak pro ne my, my jsme také jen tak trochu jinak sexuálně orientování. Když homosexuálové mají jinou orientaci, tak my logicky také, jen o něco málo specifičtější...

 

 


Nepřihlášený uživatel

#179

2015-09-17 22:29

K sociálnímu pohlaví v rámci genderu více zde:

http://www.petice-adopce.cz/gender-ideologie/gabriele-kuby-gender-ideologie/

K tomu sociálnímu pohlaví bych ještě dodal, abych to čistě logicky vysvětlil, jak je tato teorie impozantně paradoxní.

Sociální pohlaví nám říká, že nezáleží na biologickém pohlaví, klíčové je jen to sociální, to rozhoduje kým jsme a jaká je naše identita. To znamená, že když žena ze dne na den dojde k závěru, že je muž, tak v tu chvíli se stává stoprocentním mužem, protože se proto plně rozhodla a nic jí v tom jednoduše nemůže zabránit, protože tak to učí velmi moudrá genderová ideologie. Nic na tom ani nemění fakt, že má stále ženské křivky a z biologického hlediska zůstává stále ženou, tělo samo o sobě prostě ne a ne se proměnit podle našeho pocitu (který samozřejmě může být jen projevem psychické poruchy - schizofrenie v oblasti sexuality) v muže. Pak samozřejmě, pokud si to nerozmyslí, mohou následovat různé kosmetické tělesné úpravy, je-li to třeba, abychom se k tomu muži více či méně přiblížili, samozřejmě vše bude financovat zdravotní pojišťovna sponzorována daňovými poplatníky. Pokud je proces u konce, tak by mohl být docela velký problém, kdyby ta žena dospěla k závěru, že se mýlila a skutečně chce být ženou, protože opět ve chvíli, kdy se opět rozhodne, že chce být ženou, tak se jí okamžitě stane.

Tohle jsem samozřejmě trochu zlehčil, abych ukázal neskutečnou absurditu až (musím to napsat) stupiditu genderové ideologie, která nám má vymývat mozečky úplně stejně, jako komunisté v době totality.


Nepřihlášený uživatel

#180

2015-09-17 22:31

Pokud se člověk rozhoduje podle svým pocitů o tom kým je (z hlediska sexuality), tak to se skutečný paradox. Někdo může mít pocit, že je třeba Napoleon, i když ten pocit může mít sebesilnější, tak se jím nestane, potřebuje spíše psychiatrickou pomoc. Vezměte si, že my mu ustoupíme, protože on si trvá na svém, že je Napoleon a on chce jednoznačně svá práva, protože jakožto Napoleon na ně má nárok. Takže se před ním pokloníme a řekneme ano my vám ty práva dáme. Přizpůsobíme se a nebo použijeme logiku a uvědomíme si, že tento člověk nemůže mít ty práva, které vyžaduje, jinak to skončí velmi špatně. Kdyby se svět a naše vztahy řídily jen pocity, tak jak by to ve světě vypadalo? Ve světě by vznikl totální chaos a zmatek, a k tomuto chaosu nás vede genderová ideologie. Jednou se cítím tak, po druhé jinak, po třetí jinak atd. Pokud pocity nadřadíme logice a rozumu, tak společnost a svět uvrhneme do chaosu a nakonec i občanských válek. Diktatura relativismu = každý má takovou pravdu, jak se momentálně cítí, jak to momentálně vidí apod. To vede k nepokojům, rozbrojům, anarchii a nakonec k zhroucení celého společenského systému. 


Nepřihlášený uživatel

#181 Re:

2015-09-17 23:05

#178: -  

 Dnes už má čepek trochu jiný odkaz:

http://www.pedofilie-info.cz/

gorwynt

#182 Re: Re: Re:

2015-09-18 06:06

#177: Jan Kubalcik - Re: Re:  

 Pane Kubalčíku, my jsme dva lidé s odlišnými názory. Ale každý z nich má stejnou váhu. Už jednou jsem psal, že o žádné texty sepsané náboženskými fanatiky nestojím. Když Vy si dovolujete tvrdit, že žádná data nemám (je jich všude dost), jak si dovolujete o svých odkazech tvrdit, že jsou ty jediné správné? Takhle se tady můžeme hádat donekonečna.

Nevím, proč tady zmiňujete kvóty. Nestojím o to, aby v každé oblasti bylo nutné mít nějakého zástupce komunity, důležité je to, aby se prosadil sám a vlastními silami. Pokud bude lesba dobrý zedník, přijmu ji. Je mi jedno, co si dělá ve svém volném čase. Prosím, přestaňte hodnodit člověka podle sexuální orientace tak, jako by to byla jeho hlavní vlastnost. Nic jiného se po Vás nechce. I gay může být lepším otcem než heterosexuál. Ano, jsou gayové nebo lesby, kterým bych nesvěřil ani plyšáka. Ale stejně tak můžu najít i někoho z řad heterosexuálů.

Za mě můžu říct, že o potomka velmi stojím. Neříkám, že budu chodit přes mrtvoly, ale udělám pro to maximum.

Někdo, možná Vy, jste zmiňoval, že se homosexualita v přírodě nevyskytuje a že v žádném zvířecím druhu nejsou mláďata vychovávaná homosexuálním párem. Jde vidět, že ten člověk toho o přírodě moc neví, velmi známým případem jsou např. tučňáci. Homosexualita tady byla, je a bude, to se nedá vymýtit jako nějaká nemoc, nedá se ani naučit. Jak mi tedy vysvětlíte, že i přesto, že tedy příroda ví, jak se má chovat, je tady homosexualita pořád? Homosexualita je přirozená, příroda ví, co dělá, sama ji vytvořila a z nějakého důvodu stvořila jedince se sexuální orientací na stejné pohlaví. Není to tak, že jsem se jednoho dne probudil a od teď mám rád muže. Nikdo mě nenutil, neznásilnil, nepřesvědčil. Je to stejné, jako když je člověk levák. Nedělá to ze mě méně člověka, než jste Vy. Nejsem postižený, mám všechny končetiny, nejsem slepý ani hluchý, nejsem na nic alergický. Dokonce nejsem ani neplodný, takže jsem na tom vlastně lépe, než impotentní muž.

Nestojím o to, aby lidi na homosexuály nadávali a upírali jim něco, co obecně mohou vykonávat. Jsou to stejní lidé jako Vy. Mám pocit, že víc pochopení bude mít cikán nebo řidič kamionu ze Studénky než já. Nestrpím, aby se na mě lidi dívali jako na sexuální mašinu prolezlou chorobami včetně AIDS, která nevynechá žádnou díru.


Nepřihlášený uživatel

#183

2015-09-18 07:37

Podepsal jsem petici, protože nesouhlasím s připravovanou novelou zákona o registrovaném partnerství, zejména s možností osvojení dítěte protejšku, tak jak je uvedeno v prvním odstavci petice. Rovněž tak nesouhlasím s redefinicí manželství. Myslím si však, že zbývající část textu petice nebyla nutná a přímo nesouvisí s podstatou návrhu petice (hodnocení jednoho konkrétního typu akce a tlumočení názoru celé skupiny homosexuálů - tím se vystavujeme nebezpečí uvíznutí ve stejné pasti, jakou vytýkáme LGBT; vhodnější by v tomto případě bylo, kdyby se proti LGBT homosexuální lobby vyjádřili formou petice sami lidé homosexuální orientace).

Petr Alexa
gorwynt

#184 Re:

2015-09-18 08:12

#183: -  

 Smím vědět, proč nesouhlasíte s osvojením dítěte protějšku?

Dejme tomu, že je mi 8 let a má matka si najde přítele, vezmou se a bude to můj nevlastní otec. Jenže moje matka za pět let zemře a otčím na mě bude sám. Znamená to, že od člověka, který mě 5 let společně s matkou živil, najednou budu muset jít do dětského domova? Z jakého důvodu?

Jan Kubalcik

#185 Re: Re: Re: Re:

2015-09-18 14:50

#182: gorwynt - Re: Re: Re:  

Vážený pane,

předně díky za reakci.

Vycházíte z poněkud mylného předpokladu, že všechny názory mají stejnou váhu. Jako by snad neexistovalo nic jako pravda. Jenže ona existuje a nestará se o to, že jsou lidé tvrdící opak. (Zní mi v uších text od slovenské skupiny Tublatanka: "Aj tak ju nikdy nezabijú, tá nikdy nezomrie, žije aj keď ju práve nechcú a nikto pred ňou neutečie!".) Větší váhu pak má ten názor, který je blíže pravdě.

Dále, všimněte si, prosím, že v mé argumentaci nejsou žádné odkazy na žádné náboženství. Nechápu tedy, proč mi píšete něco o náboženských fanaticích - já Vám také nepíšu nic o anti-náboženských fanaticích...:-) Odvádí to diskusi od jádra věci a jen to zbytečně přimíchává jakousi pachuť snad osobního špičkování. Odložme to.

S těmi kvótami je to jisté nedorozumění. Zmínil jsem je pouze z metodického hlediska. Odkaz, který jsem uvedl, vede na text, který zpracoval (tuším) 7 různých ukazatelů vyspělosti země (HDP, míra korupce, podnikatelské prostředí,...) u desítek, možná stovek zemí a hledal, zda existuje korelace mezi těmito ukazateli a tím, že dané země mají vyšší zastoupení žen v zákonodárných sborech. K čemu text došel nebudu prozrazovat, stojí to za přečtení. :-) Ale to je pro nás v této debatě skutečně věcne irelevantní. (Jinými slovy, pokoušel se prověřit hypotézu: čím více žen v zákonodárných sborech, tím je na tom země lépe.) Opakuji, abych se vyhnul dalšímu nedorozumění: šlo mi pouze o metodickou stránku věci. Vy jste argumentoval tím, že "vyspělé země" umožňují adopce dětí homosexuálními páry, zatímco ty méně vyspělé nikoli. Já na to říkám, že aby takové tvrzení mělo váhu, muselo by být podloženo podobným způsobem, jako je pracováno s daty ve zmíněném textu o kvótách. Všiměte si, prosím, netvrdím, že "mé odkazy" jsou jediné správné. Co si však skutečně dovoluji je poukázat na zcela standardní přístup k otázkám tohoto typu...

Kde jste, prosím, u mě našel hodnocení člověka podle jeho sexuální orientace, jako by to byla jeho hlavní vlastnost? Takový přístup je jistě nesprávný a já jsem jen rád, že se na tom shodneme. A pokud po mě více nechcete, není vlastně dál co řešit.

Gay jistě může být lepším otcem než heterosexuál. Nechápu ale, jakou souvislost má toto tvrzení s touto diskusí. Nicméně, dalo by dost práce takové tvrzení prozkoumat statisticky. Tedy odstínit všechny ostatní vnější vlivy (bylo by např. velmi nefér - tedy znevýhodňující pro gaye - srovnávat promiskuitního gaye z rozvrácené rodiny se základním vzděláním s vysokoškolsky vzdělaným heterosexuálem, který byl vychován v rámci pevného rodinného zázemí a žije s manželkou desítky let ve stabilním manželství... a naopak samozřejmě) a sesbírat dostatečně obsáhlý vzorek, aby měly výsledky náležitou vypovídací schopnost.

To, že stojíte o potomka, je jistě pochopitelné. Jiná věc ale je to, jestli člověk má právo na cokoli, po čem touží. Všimněte si prosím, píšu člověk - tedy každý člověk, bez ohledu na sexuální orientaci. A odpověď zní, že člověk nemá takové automatické právo. Zatímco dítě má právo na to, aby vyrůstalo v co nejpřirozenějším prostředí. A tím nejpřirozenějším je rodina - jeden otec, jedna matka... když ne biologičtí rodiče, tak alespoň adoptivní. A dokud se pro každé právně volné dítě (právně volné k adopci), které je v dětském domově (zjednodušeně řečeno) najde rodina, která jej s láskou přivítá ve svém středu, je uzákoňování možnosti adopcí pro homosexuální páry pouhým vyjitím vstříc tužbám některých dospělých, ale se zájmem dětí to nemá co do činění (a proto je na místě takový zákon odmítnout). Ostatně, Vy také o zájmech dětí nic nepíšete. Píšete, že to Vy stojíte o dítě... Jak jsem již uvedl: chápu to, rozumím tomu. Ale právo Vám na to odmítám přiznat. Stejně jako jakémukoli jinému člověku, bez ohledu na jeho sexuální orientaci.

Ještě k tém přirozenosti modelu "jeden otec - jedna matka". I zde jde o statistiku. Samozřejmě že z tohoto modelu může vyrůst spratek, zatímco z jiného modelu charakterově skvěle vybavený, vychovaný člověk. Je však nezpochybnitelné, že nejúspěšnější a tedy pro dítě nejvhodnější, je (statisticky) právě zmíněný model "jeden otec - jedna matka". A pravidla a zákony nemají být stavěna pro výjimky.

Já jsem nic o homosexualitě v přírodě nepsal a s klidem takovou diskusi přenechám jiným. Po mém soudu takový argument postrádá relevanci. Píšete však "Homosexualita je přirozená, příroda ví, co dělá, sama ji vytvořila a z nějakého důvodu stvořila jedince se sexuální orientací na stejné pohlaví." Je zjevné, že nereflektujete přirozenost. Ne všechno, co vzniká, je přirozené - jen proto, že to "příroda vytvoří". Čas od času příroda vytvoří... prostě narodí se třeba slepé dítě. Budeme proto říkat, že slepota je přirozená? Jen proto, že z nějakého důvodu příroda stvořila jedince bez schopnosti vidět? Přitom příroda jistě stále ví co dělá. A, aby bylo jasno, i slepý člověk je člověk zasluhující plný respekt. Je to člověk s plnou lidskou důstojností. Není nijak lidsky méněcenný. Ale stále bude platit, že jeho slepota je nepřirozená - přesněji neodpovídající lidské přirozenosti.

Vaši závěrečnou pasáž, s dovolením, ponechám bez reakce. Byl bych však velmi rád, kdybyste vzal vážně mé tvrzení, že si Vás vážím jako každého, o kom prakticky vůbec nic nevím: prostě předpokládám, že jste člověk jako každý jiný a přitom náležitý originál, ostatně jak už to u lidí bývá zvykem. :-)

S přátelským pozdravem a přáním pěkného dne

Jan Kubalčík


Nepřihlášený uživatel

#186 Zastavme tohle genderové šílenství!

2015-09-18 21:12

Nedopustme prohlubující se morální rozklad naší společnosti!


Nepřihlášený uživatel

#187 Re: Re:

2015-09-18 21:13

#184: gorwynt - Re:  

 On měl na mysli osvojení rodiči stejného pohlaví, mít dva tatínky nebo maminky je opravdu řádná úchylnost!


Nepřihlášený uživatel

#188

2015-09-19 10:39

Homosexualita je něco nenormálního, kdy nelze zplodit děti a tím zaručit další rozvoj lidstva.

Nepřihlášený uživatel

#189 Genderismus ničí společnost

2015-09-19 11:27

Bráníme základy naší kultury, základy rodiny, blaho našich dětí, budoucnost celé společnosti. Žádáme, aby byla dodržována základní práva naší společnosti, jak je garantuje ústava: ochranu manželství a rodiny státním řádem, záruku práva výchovy pro rodiče.

Zastáváme se zájmu a práva většiny obyvatel. 75 % našich dětí do 18 let žije u svých sezdaných rodičů. Více než 80 % mládeže si přeje rodinu. V demokracii musí vláda vykonávat politiku pro většinu a nikoliv pro malou radikální menšinu.

Nacházíme se v globální sexuální revoluci, kterou prosazují mocenské elity této země. Tato ideologie se nazývá genderismus. Je to ideologie, která ničí rodinu.

Genderismus chce zrušit pohlavní identitu muže a ženy, což je nesmysl, který v lidských dějinách nikdy neexistoval. Genderismus bojuje za rovnost a přijetí každé sexuální orientace a chování. Ani to v žádné společnosti této země nikdy neexistovalo.

Důsledky jsou:

-    vykořenění člověka,

-    rozbití rodiny,

-    sociální anarchie a to všechno vede k totalitnímu státu.

Prožíváme omezování svobody názorů a svobody náboženské, svobody svědomí pomocí diskriminačního zákonodárství. Nikdo nevěří, že jsme už u konce tohoto vývoje.

Stalo se obtížným přesvědčit rozumného člověka o tom, že homosexualita, bisexualita, transsexualita, transgender, intersexualita, querresexualita mají pro jednotlivce a společnost stejnou hodnotu jako heterosexualita. Heterosexualita je podmínkou pro existenci lidského rodu, je to předpoklad pro manželství a rodinu.

Protože je to těžké změnit základní postoje člověka, dělá stát toto:

1. Sahá po dětech, aby je sexualizoval a převychoval.

2. Vytváří zákony, které nás kriminalizují, když zastáváme základní hodnoty, které jsou sloupy naší kultury.

Máme být zaslepeni zneužíváním pojmů, jako je svoboda, rovnoprávnost, lidská práva, pluralita. Ale my se už nedáme zaslepovat.

Děti jsou nuceny k předčasné sexualizaci, naváděny k masturbaci, a seznamovány s orálním a análním sexem. Ve vyučování jsou nuceny mluvit o všech druzích sexuálních praktik. Je ničen jejich pocit studu. Jsou vháněny do předčasné sexuality, a tím je nabouráno navazování vztahů. Pohlavní nemoci se hromadně šíří: Je to sexuální zneužívání dětí a mládeže.

Stojí za tím mocenské elity OSN, EU a levicových vlád, světová zdravotní organizace VHO a IPPF. Kmotrem této sexuální revoluce kriminální pedofil Alfred Kinsey. Jeho institut má získat statut poradce OSN.

Mohlo to dojít tak daleko proto, že jsme spali. Ale už nespíme. Povstali jsme. Toto je začátek. Odpor v Evropě vzrůstá. Mnohé biskupské konference vydávají jednoznačná prohlášení proti gender - ideologii. Nebojme se říkat lidem pravdu a odhalovat lži. My jsme střed společnosti. Jsme zde, abychom hájili naše děti, protože chceme rodiny, chceme demokracii, a chceme budoucnost.

Z projevu Gabriely Kubyové ve Stuttgartu 5. dubna 2014.


Nepřihlášený uživatel

#190 Re: Re: Reakce na příspěvek pana Poprockého (143)

2015-09-19 13:08

#173: Jan Kubalcik - Re: Reakce na příspěvek pana Poprockého (143) 

 Vážený pane Kubalčíku -

díky za Vaši reakci. Vážím si Vašeho odstupu a schopnosti uvažovat, jakož i snahy o postižení detailů a hodnocení možných příčin různých (des)interpretací problémů, o něž v petici jde: v našich zeměpisných šířkách věru vzácné!

Co se názoru odborné veřejnosti týče, snad i tam nebude panovat naprostá shoda (já odborník nejsem, ale názory jednoho z našich předních odborníků, podávané nemilitantním způsobem, s odkazem na - samozřejmě minimalistickou - literaturu k problému pokládám za relevantnější než demagogické horlení proti Satanovi s odkazy na skálopevné pravdy či postuláty (aby nebylo mýlky, Nový Zákon a specielně jeho poselství dobré zvěsti - Euangelion - /totiž Lásky/ pokládám za neoddiskutovatelný přínos křesťanství). Kdo chce, odbornou literaturu k problému, který ilustruje jeden z mnoha rozporů mezi ideální vizí světa a skutečností, si najde. Obávám se však, že seriózní zájem o bližší poznání, možná otřásající kázaným slovem, u mnoha lidí chybí. Důvody této nevůle jsou jistě různé (od strachu z "nabourání" jistoty dogmat - viz v jiné oblasti např. film "Kdo seje vítr" - přes neochotu měnit svůj pohled na věc zoči voči protiargumentům až po velmi cílený záměr...).

Právě militantní tón petice, opovrhující seriózními výzkumy, ji činí pro mne nepřijatelnou.

Srdečně

Dana Svobodová

gorwynt

#191 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-19 21:55

#185: Jan Kubalcik - Re: Re: Re: Re:  

 Děkuji za reakci, patrně jste zde jediný, s kým se tady dá rozumně hovořit, byť máme odlišné názory. Ostatní píší jen útočné a fakty nepodložené urážlivé příspěvky s cílem za každou cenu někoho pošpinit.

S tím právem mít dítě jste mě docela překvapil, ale aspoň jste, zdá se, objektivní. Ale přiznávám a uvědomuju si, že každý člověk nemá právo na cokoliv, už jen v rámci zákona. Zájmy dětí Vám stěží nějaký rodič vyjmenuje, zvlášť ten, kterému je 25 let a má čerstvě narozeného syna nebo dceru (dost jsem se o tom přesvědčil na setkání základní a střední školy).

K tomu všemu bych chtěl dodat ještě svůj čistě subjektivní a snad nesobecký pohled. Rozumím všem, co obhajují práva dítěte. Z toho, co někteří píšou, to vypadá, že jsou všichni příkladnými otci. Ale existují i děti, které takové štěstí nemají. Taky je to nefér, když můj kamarád (je o 4 roky mladší a není to žádný svatoušek, taky se provinil např. tím, že zadlužil svou matku) může vychovávat dítě a já nikoliv. Sám jsem na vlastní kůži viděl, jak se k němu choval a nebylo to zrovna hezké. Přitom si myslím, že bych tak špatný táta nebyl. On si to sice může myslet taky, ale on to dítě prostě má a nikdo nic neřeší. Nikdo neřeší, jestli je nebo není špatným otcem. Někteří můžou říct, že můžu být rád, že nemám děti, že je to přítěž, spousta starostí etc. Ale těm otcům a matkám, kteří děti neplánovali a mají je, taky nikdo neříkal a neodrazoval je, že je s nimi spousta práce. Ti jsou postaveni před hotovou věc. Mají dítě a je to. A je teď na nich, aby se o něj postarali. Je mi líto, že zatím nemám taky takového malého špunta, jako je kamarádův syn. Dítě by pro mě neznamenalo jen pocit, že mám dítě (a zásadně se vyhýbám spojení "pořídit si dítě", není to auto ani pračka), ale že mu dám to nejlepší, co jsem se kdy naučil a dozvěděl.

A k té přírodě ještě tolik: vzhledem k tomu, že moudrá příroda, která je dokonalá svou nedokonalostí, za celou dobu lidské existence homosexuály neodstranila a nepřetržije je znovu a znovu generuje, bude to nejspíš znamenat, že je za zmetky nepovažuje. Ve skutečnosti je totiž přírodě naprosto lhostejné, co my lidé považujeme za přirozené a nepřirozené. Ona to totiž rozlišit neumí. Pokud se bojíte o vymření lidstva, dovoluji si upozornit, že je nás na světě víc než 7 mld., počet stále stoupá a nezdá se, že by trend nějak klesal. S nadsázkou tvrdím, že gayové a lesby jsou tady od toho, aby regulovali přelidnění planety :-D. Ale vezměte si, kolik obětí na životech měly války. Je to sice odporné, ale pokud by nebyly, asi bychom se tady ani nenadechli, kolik jich bylo. A tím se zase vracím k právu něco mít. Právo mít dítě sice nemá nikdo, ale jak vidíte, všem je to absolutně jedno. Pokud dítě nechtějí, nemají ho. Pokud chtějí, budou ho mít.

Probíralo se tady rozvrácení tradiční rodiny. Když homosexuálům jejich sňatek zakážete, tu tzv. tradiční rodinu nezaloží. Za úpadek rodin si můžou sami heterosexuálové. Kariéra, konzum a peníze jsou stavěny přede všechno ostatní. Volné svazky jsou preferovány a nikdo nechce být za nic odpovědný. Pár žije nesezdaný, i když se čeká dítě. A kombinací těchto faktorů pak skutečně dochází k rozvrácení rodin. Heterosexuálové, kteří se mohou "pochlubit" 49 rozvedenými manželstvími ze sta, by si měli zamést hlavně před vlastním prahem. Rodina je základ státu, o tom žádná. Ale jaká rodina? Těch zbylých 51 % heterosexuálů ve spokojeném manželství? Podle mě je to trochu málo. Možná to bude znít neuvěřitelně, ale zdá se, že homosexuálové jsou asi jediní z mála, kdo touží po manželství a rodině.


Nepřihlášený uživatel

#192

2015-09-19 22:13

PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY" Otevírá se zde totiž možnost, že AUTOMATICKY všichni lidé hlásící se k homosexuálnímu způsobu života, si budou moci adoptovat dítě.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-19 22:37



Nepřihlášený uživatel

#194

2015-09-20 11:25

V ziadnom pripade! Ak chcu deti, nech si ich urobia, potom bude rovnopravnost!

Nepřihlášený uživatel

#195

2015-09-20 14:30

Komentář již před časem napsala moje žena, nebyl zveřejněn. Tak nač psát,když v rámci politické korektnosti nesmí být některé příspěvky zveřejněny, ačkoli se tam nevyskytovalo ani jedno hrubé slovo. E.B.
gorwynt

#196 Re:

2015-09-20 14:45

#194: -  

 Rovnoprávnost? Vy víte, co to je? Když jeden člověk zakáže něco druhému člověku, říkáte tomu rovnoprávnost. Vraťte se prosím zpátky do Vaší krajiny. Vy, který pocházíte ze země, kde na tom lidé jsou mnohem hůře než v ČR, jste ten poslední, který by měl v naší zemi něco ovlivnit. Ostatně Vy jste také v menšině, proč se nedokážete přizpůsobit a nenaučíte se česky?

Dominika

#197

2015-09-20 15:08

Podporujme rodinu - ani nepíši přirozenou, protože rodina je jen jedna - maminka a tatínek spojeni manželstvím a jejich děti. To je domov, nejkrásnější místo, kde se rodí a vyrůstají normální, vyrovnaní jedinci. A na takové místo má právo každé dítě. Právo na mámu a tátu. Zato dospělí právo mít dítě nemají, je to dar, který není možný si agresivně prosazovat.


Nepřihlášený uživatel

#198

2015-09-20 16:28

Základem každého státu je úplná a funkční rodina,
kterou tvoří jeden muž a jedna žena.A žádný jiný
model či článek,který by vytvořil funkční společnost
dosud nebyl a ani nebude vynalezen. A toto je tře-
ba neustále a na všech úrovních zdůrazňovat.

Nepřihlášený uživatel

#199 Re:

2015-09-20 16:29


Nepřihlášený uživatel

#200 Re: Re:

2015-09-20 18:30

#196: gorwynt - Re:  

 gorwynt torchu se nad sebou zamysli, jak jednáš, kdyby někdo takto jednal s tebou, tak řekneš tvoji oblíbenou frázi "jste homofóbní"! Od Slováků se máme co učit! Ale ti, kteří touží rozbít všechno co má nějakou hodnotu, to vidí jinak, nemám pravdu?