PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Nepřihlášený uživatel

#26

2015-09-08 11:43

Základem rodiny byli, jsou a budou jeden muž a jedna žena. Nenechme se tedy přesvědčit, že černá je bílá a čtverec je kruh. Homolobby zneužívá k prosazování svých zájmů stále sofistikovanější propagandu. K čemu to vede lze už dnes vidět ve Francii (rodič A, rodič B), Velké Británii, Norsku, ...

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-08 12:09


REDAKCE PETICE

#28 Re:

2015-09-08 12:11

#25: -  Chci Vás poprosit o slušné vyjadřování. Nemusíme používat těchto slov. Důležitější je zachovat chladnou hlavu, ale především stavět své postoje na logických argumentech vycházejících z přirozeného způsobu života. Radikálními vyjádřeními můžeme naopak zavdat příčinu k tomu, aby nás někdo označil za "homofóby", což je velmi oblíbený způsob protiútoku ze strany sympatizantů LGBT. My nejsme homosefóbové, ale máme právo se bránit a vyjádřit slušným způsobem svůj nesouhlas.

Papá Ratzi

#29 Re:

2015-09-08 12:55

#5: -  

Tvrdíte, že to není záležitost těch, se kterými dítě sdílí domácnost. Je to tedy snad Vaší záležitostí. Jaký je Váš vztah k těm dětem?

REDAKCE PETICE

#30 Re:

2015-09-08 13:12

#29: Papá Ratzi - Re:  

Preferujeme, aby děti byly vychovávány v rodině, kterou tvoří jeden "otec" a jedna "matka". Protože naším cílem by mělo být držet se ideálu a ten uvádět do praxe.

Záměrně zmiňuji slovo jeden (otec, matka), poněvaž víme, že v některých zemích, kde byla schválená adopce a manželství pro osoby stejného pohlaví, tak byl následně termín otec a matka nahrazen rodičem A (1) a rodičem B (2) - z důvodu, aby se stejnopohlavní páry necítily "diskriminovány". Nikdo samozřejmě neřeší, že tuto změnu mohou pociťovat jako diskriminační heretosexuální rodiny. Na to se ovšem ohled nebere. Jestliže k této změně došlo, tak se začaly objevovat snahy rozšířit manželství o rodiče C (3) atd. Vše je velmi cíleně promyšleno a jeden malý krůček je opět propojen s dalším.

REDAKCE PETICE

 

 

 

Na mně nezáleží...

#31 Opravdu si naivně myslíte že vznik krvavé homofašistické diktatury není reálný?

2015-09-08 22:15

Velmi obávám, že celá táto salámová metoda homosexualizace společnosti povede až k homofašistické totalitní diktatuře jednadvacátého století, která pokrytecky pod záminkou údajných lidských práv hodlá lidská práva postavit proti člověku a porušování lidských práv hodlá vydávat za lidská práva, a tudíž tato pod falešnou maskou údajných “lidských práv” nastupující homosexualistická totalitní diktatura jedenadvacátého století bude znamenat v budoucnu možná i milióny povražděných, umučených a popravených za jejich tzv. "homofobii", a tedy může být v budoucnosti homofašistický režim i horší totalitní diktaturou než byla diktatura komunismu a fašismu ve dvacátém století.

Samozřejmě, že toto co jsem napsal není v žádném případě namířeno proti obyčejným běžným homosexuálům. Ostatně homosexualističtí ideologové, propagandisté a aktivisté reprezentují obyčejné běžné homosexuály asi v stejné míře jako za minulé totality komunistické v předešlém století komunistický režim reprezentoval údajně prý „dělnickou třídu", a ve jménu dělnické třídy tehdy vládnoucí komunisté surově točili s osudem celého národa, včetně osudu samotného dělnictva v jejichž jménu dle svých slov komunisté údajně prý vládli a své vlastní diktatuře samotní vládnoucí komunisté tehdy pokrytecky říkali "diktatura proletariátu".

Jsou tedy dělníci vinni za zločiny komunismu? Ovšemže ne! A právě úplně stejně tak ani nejsou obyčejní běžní homosexuálové odpovědni za to, co údajně prý v jejich jménu činí homosexualističtí ideologové, propagandisté a aktivisté. A ačkoliv obyčejní běžní homosexuálové nemají s homosexualisty absolutně nic společného, to ještě neznamená že v budoucnu by nemohla být nastolena krvavá totalitní homosexualistická diktatura, která bude opět podobně jako za komunistů ve jménu údajných práv homosexuálů surově točit s osudem celého státu a národa, včetně osudu samotných obyčejných homosexuálů jejímž výsledkem mohou být možná i miliony umučených, popravených či jinak povražděných lidí, jejichž vinou bude tzv. "homofobie"...

Ještě na závěr Vám dlužím vysvětlení pojmu homosexualista: Homosexualista neznamená apriorně homosexuál. Homosexualista znamená, že jde stoupence a šiřitele homosexualistické ideologie. Homosexualista sám o sobě být sice homosexuálem teoreticky být může ale také vůbec nemusí. Ba dokonce z hlediska statistiky více než devadesát procent homosexualistů jsou ve skutečnosti sami o sobě heterosexuálové, kteří jsou navíc z Rockefellerových, Sorosových, Gatesových, Rotchildových a dalších nadací bohatých multimiliardářů placení ideologové a aktivisté homosexualismu, a to bez ohledu na to, že oni samotní jsou až na úplně ojedinělé výjimky všichni sami osobě heterosexuálové. A tudíž ani možná budoucí krvavá totalitní homosexualistická diktatura v jedenadvacátém století neznamená, že protagonisty této krvavé totalitní diktatury a diktátory se stanou samotní homosexuálové.

Hlavním celosvětovým cílem svobodných zednářů, respektive Rockefellerových, Sorosových, Gatesových, Rotchildových a dalších nadací bohatých multimiliardářů je radikální celosvětového snížení početního stavu populace na pouhou půl miliardy obyvatel na celé planetě Zemi, a forma jak tohoto radikálního snížení počtu obyvatel planety Země chtějí dosáhnout spočívá v celosvětové masivní propagaci a podpoře šíření antikoncepce, potratů, euthanasie, sterilizací, juvenilní justice, ateizmu a homosexualistické agendy.


Nepřihlášený uživatel

#32

2015-09-09 07:17

Jsem otec a nechci se dočkat této apokalypsy.

Nepřihlášený uživatel

#33

2015-09-09 08:06

Petice představuje vyvážený, neextrémistický pohled na danou problematiku. Proto jsem ji podepsal.
Blaf

#34 Re:

2015-09-09 13:15

#33: -  

 Kéž bych mohl souhlasit. Vidím na jedné straně extrémistický, obscénní, odpudivý LGBT, a na druhé straně vyděšenou konzervativní menšinu křesťanů s apokalyptickými vyhlídkami.

Pak tu máme ještě ty, kterým je upřímně jedno, jakou má kdo sexuální orientaci, a víc jim záleží na tom, aby děti -- vlastní nebo osvojené -- byly vychovávány v Lásce. A také ty, kdo kvůli "hendikepu" sexuální orientace děti vychovávat nemohou.

Proto, ač křesťan, nesouhlasím s vyjádřením petice, která polarizuje společnost v duchu prvního odstavce, nemluvě o formě bulvárního plátku prvoplánově působícího na city.


Nepřihlášený uživatel

#35

2015-09-09 13:41

Souhlasím s peticí proti Adopci dětí pro homosexuály.
Mgr. František Pala
Josef

#36 Re: Re:

2015-09-09 14:06

#34: Blaf - Re:  

 Z vašeho textu je naprosto evidentní, jaký je váš pohled na adopci. Na mne petice působí pozitivně a především objektivně, asi 1000x objektivněji, než naše veřejnoprávní média.

Když mluvíte o polarizaci společnosti, tak pokud jste křesťan, jak údajně tvrdíte, tak jistě víte, že sám Ježíš řekl: "přinesl jsem rozdělení"

Lukáš12

51- Myslíte, že jsem přišel dát zemi pokoj? Ne, pravím vám, ale rozdělení!
52- Neboť od této chvíle bude rozděleno v jednom domě pět lidí: tři proti dvěma a dva proti třem;
53- budou rozděleni otec proti synu a syn proti otci, matka proti dceři a dcera proti matce, tchyně proti snaše a snacha proti tchyni.“

O jakém rozdělení to mluví? Těch, kteří stojí ve skutečném světle Pravdy a těch, kteří si vytváří svoji vlastní pravdu, kterou často mohou zaobalovat do relativizujících argumentů, aby tyto argumenty zněly na oko hezky a líbivě, ale ve skutečnosti zaváděly společnost na zcestí.

To co je prezentováno na webu petice je ta nejkultivovanější forma toho, jak sdělit skutečnou pravdu o dané problematice. Myslím, že kultivovaněji už to autoři udělat nemohli, pak už by to ztradilo svoji vypovídající hodnotu.

Proto, abyste měli představu jak vypadají pochody v zahraničí, tak zadejte do vyhledávače např. Up Your Alley Fair, např. v San Francisco -  letos 27.9.2015, případně jiné. Člověk vidí skutečnou tvář těchto "pochodů". Případně si dejte tu práci a najděte si jiné pochody v zahraničí.

Proč nás o tomto média neinformují...???

Moc díky za tento web

 


Nepřihlášený uživatel

#37

2015-09-09 14:14

Ach jo - co je to dneska za svět, když už i kvůli takovým věcem musíme podepisovat petice :-(


Nepřihlášený uživatel

#38

2015-09-09 14:40

Až do počátku 70. let minutého století považovala Společnost amerických psychiatrů homosexualitu za duševní poruchu. Až do tohoto století bylo homosexuální jednání považováno za zvrácené a dokonce kriminální.

Nepřihlášený uživatel

#39

2015-09-09 15:35

upřesňuji- byla jsem požádána Eliškou K., abych odeslala její podpis ze svého mailu, protože ona to nemohla otevřít. S.B.

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-09 17:13


Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-09 18:38



Nepřihlášený uživatel

#42

2015-09-09 18:40

Jsme stvořeni jako žena a muž abychom spolu tvořili rodinu, tak je to přirozené.
Pavel Mayer
Nepřihlášený uživatel

#43

2015-09-09 18:49

Struktury - dva otcové a jejich dítě, či dvě matky a jejich dítě - odporují lidské přirozenosti. Proto adoptovat dítě homosexuálním párem není lidským právem, ale pseudoprávem.

Homofašismus v USA

#44 Je zde snád někdo kdo by se něčeho podobného chtěl dožít i v naší České republice?

2015-09-09 19:07

V USA americká demokraticky zvolená výkonní okresní úřednice Kim Davisová ze státu Kentucky je obětí homosexualistického pronásledování v USA za to, že odmítla vydávat homosexuálním „manželům“ potvrzení o uzavření manželství. Je pronásledována vládnoucím homosexualistickým režimem za to tdy, že odmítla být svého druhu sňatkovou podvodnicí. Když tedy v uterý dne 1.9.2015 odmítla požadavek dvou místních homosexuálů, aby jim na úřadě okresu Rowan vystavila tzv. "sobášní list", zatkl ji vládnoucí americký homosexualistický režim poté co "soud" ve čtvrtek 3.9.2015 nařídil její uvěznění. Navzdory teroru a zastrašování ze strany vládnoucího amerického homosexualistického režimu Kim Davisová statočně vyhlásila, že nemohla jednak jinak, protože by to bylo v rozpore s Božím zákonem a jejím svědomím. Vzhledem k tomu, že Kim Davisová nemohla být, coby demokraticky zvolená osoba, ze své funkce jen tak svévolně odvolána, byla účelově postavena před "soud". Federální soudce David Bunning po rychlé soudní frašce vynesl "rozsudek", nad kterým zůstává rozum stát – Kim Davisová byla poslána za mříže na tak dlouho, dokud nezmění své původní rozhodnutí nevydávat homosexuálním párům potvrzení o uzavření manželského svazku!

 

Je zde snád někdo kdo by se něčeho podobného chtěl dožít i v naší České republice?


Nepřihlášený uživatel

#45

2015-09-10 03:54

"Bůh stvořil člověka, aby byl jeho obrazem, stvořil ho, aby byl obrazem Božím, jako MUŽE a ŽENU je stvořil. A Bůh jim požehnal a řekl jim:
"Ploďte a množte se a naplňte zemi." 1.Mojžíova 1. 27-28
"I uvedl Hospodin Bůh na člověka mrákotu, až usnul. Vzal jedno z jeho žeber a uzavřel to místo masem. A Hospodin Bůh utvořil z žebra, které vzal z člověka, ŽENU a přivedl ji k němu. Člověk zvolal: "Toto je kost z mých kostí a tělo z mého těla! Ať mu ženou se nazývá, vždyť z muže vzata jest." A proto opustí muž svého otce i matku a přilne ke své ženě a stanou se jedním tělem. Genesis 2.20-24
"I poznal člověk svou ženu Evu a ta otěhotněla a porodila Kaina."

Nepřihlášený uživatel

#46

2015-09-10 07:11

Homosexuální chování je chování deviantní, tedy je to odchylka od normálu, který jediný vede k pokračování generací.

Děti mají vyrůstat v přirozené rodině, tedy mít za maminku ženu a za tatínka muže. Ideálně pak ty, co je zplodí.

Homosexualita se stala fenoménem politickým a obchodním. Je to však nežádoucí prvek a proto nezasluhuje jakoukoliv podporu pro rozšiřování a prezentace takového chování, včetně výchovy na základních školách, nebo dokonce mateřských.

Co všechno se v tomto směru děje je vidět na níže uvedeném profilu fb:

https://www.facebook.com/VanitasMaxima?ref=bookmarks

Nepřihlášený uživatel

#47 Zákaz veřejné propagace homosexuality - petice

2015-09-10 07:14


Nepřihlášený uživatel

#48

2015-09-10 07:28

Ani v přírodě dva samci nevychovávají mláďata.
Miroslav Sikora

Nepřihlášený uživatel

#49

2015-09-10 07:56

Nebuďme neteční a řekněme svoje "STOP!" LGBT homosexuální lobby, která jako červ nabourává dobré a po staletí fungující hodnoty naší společnosti. Dost už!
Cílem sabotáže jsou plíživé změny a prostředkem je naše nepozornost. Chraňme naše děti před tou špínou a chaosem a dejme jim možnost vidět věci správně.


Nepřihlášený uživatel

#50

2015-09-10 08:39

Dobrý den, moc děkuji vám,organizátorům této petice. Myslím, že jako žena vdaná téměř 36 let, matka 2 dcer a babička 3 vnoučat, nemohu pro možnost jejich nepokřivené budoucnosti zejména v této intimní oblasti, jinak, než s radostí a zároveň slzami nad naším národem, p o d e p s a t . V plném rozsahu se ztotožňuji a stojím za rodinou a manželstvím dvou lidí opačného pohlaví! Přeji vše dobré všem, tedy i těm, kteří žijí v hrozném omylu a chtějí do něho tlačit i ostatní. :-)) Na shledanou, H.Kožíšková