PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Nepřihlášený uživatel

#326

2015-09-30 19:43

Rodinu tvořil vždy táta s mámou to je přirozené a osvědčené.Co je nad to jsou odporné experimenty,které nedopadnou dobře.Myslím,že máme špatný systém i zákony pro adopci a pěstounství dětí.Je rozpad rodin.Morální rozklad společnosti.
gorwynt

#327 Re:

2015-09-30 20:22

#326: -  

 To je mi ale pěkná rodina - táta, máma, je to přirozené, osvědčené a je to základ společnosti.

Muž přes rok znásilňoval nezletilou dceru družky, dostal 6,5 roku vězení

Co myslíte, pane nepřihlášený uživateli? Je to v pořádku nebo je to odporný experiment? Jak můžete vědět, že homosexuálové jsou podle Vás apriori špatní? Jak můžete vědět, že všichni heterosexuálové jsou morálně způsobilí vychovávat dítě?


Nepřihlášený uživatel

#328

2015-09-30 20:42

Ze sedmnácti dotázaných s jedním homosexuálním rodičem sdělilo pět (29%), že tento rodič měl s nimi sexuální styk.

Z 5165 bez homosexuálního rodiče referovalo 29 (0.6%) o incestu. (Cameron, P. & Cameron, K. Homosexual parents. Adolescence, 1996, 31, 124, 757-776.). Že homosexuálové hledají poměrně často sexuální sblížení s dětmi a mladistvými vyplývá z toho, že 1/5 až 1/3 všech sexuálních obtěžování dětí je homosexuální povahy.

(Cameron P. et al. Errors by the American Psychiatric Association, the American Psychological Association, and the National Educational Association in representing homosexuality in Amicus Briefs about amendment 2 to the U.S. Supreme Court. Psychological Reports, 1996, 79, 383-404.) Podle Gay Report z roku 1979 mělo 23% sexuálně aktivních gayů a 6% lesbiček jeden sexuální styk s nezletilým. (Cameron, P.P. The gay nineties. Franklin, TN: Adroit, 1993.) Podle studie Bella a Weinberga mělo 23% dospělých homosexuálů sex s mladíky do 16 let. (Bell, A.P. & Weinberg, M.S. Homosexualities: A Study of diversity among men and women. New York: Simon & Schuster, 1978.)Do této kategorie patří nepochybně pedofilové a efebofilové (muži, kteří se orientují hlavně na děti v pubertě). Tato čísla varují před zvýšeným rizikem sexuálního sbližování pro děti homosexuálních párů stejného pohlaví. Tyto děti nemají jednoho, ale dva homosexuální rodiče.

Více ZDE

Jan Kubalcik

#329 Re: Re: Re: Re:

2015-09-30 21:22

#325: gorwynt - Re: Re: Re:  

Pěkný večer,

když píšete

"Víte, přijde mi docela směšné, jak se tu plamenně mává mečem mravnosti a poukazuje se na to, jak se homoseuálové chovají hříšně, a přitom se "většinová část" populace chová zrovna tak."

...tak se tím trefujete do černého. Uvažujete shodně s katolickou církví. Podle mého názoru tedy správně. Jakýkoli mimomanželský sex je hříchem (tedy "proti mravnosti", chcete-li). Potíž nastává, když se (někteří) homosexuálové nad tímto konstatováním rozčilují jaksi řádové víc, než heterosexuálové. Za to ale není nikdo jiný odpovědný, než právě tito rozčilující se homosexuálové.

Tohle tedy, opakuji, není důvodem, proč nemají homosexuální páry adoptovat děti. Nikdo nesporuje, že hříšnost není závislá zejména na sexuální orientaci... Myslím, že homosexuálové lžou, kradou, vraždí... nelžeou, nekradou, nevraždí... jsou (ne)milosrdní... v přibližně stejné míře, jako heterosexuálové. (Byť mohou asi existovat konkrétní hříchy, kterých se homosexuálové dopouštějí častěji, než heterosexuálové, a naopak samozřejmě... ale to je v zásadě jiné téma.) Důvodem je, že dětem má být umožněno vyrůstat v prostředí, u kterého je největší pravděpodobnost, že je blíže optimu. Optimum jsou samozřejmě biologičtí rodiče. Cokoli se od optima vzdaluje, není v zájmu dětí, je to zcela zbytečné pokusnictví na dětech. Za jinak stejných podmínek je rodina vždy blíže optimu, než homosexuální pár... Já nevím, ale jako matematik bych už jen připsal quod erat demonstrandum...:-)

Zdá se mi, že v pozadí našich neshod je nominalismus (resp. spor nominalismu s realismem)... Já (realista) se snažím argumentovat obecninami (homosexuálové / heterosexuálové pojati statisticky...), Vaše (nominalistova) argumentace se opírá o jednotliviny... Není pochyb, že už nějakou dobu (pár set let) je "duch doby" na Vaší straně. Pravda však na Vaší straně není.

Pro zajímavost něco zde.

Na ten příspěvek 275 se podívám a případně budu reagovat přímo na něj.

S přátelským pozdravem

Jan Kubalčík

Jan Kubalcik

#330 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-30 21:55

#275: gorwynt - Re: Re: Re: Re: Re:  

Klíč je ve Vaší předposlední větě: "Nedokážete totiž s jistotou říct, že to bude horší.". Jak jsem už jedno uvedl, důkazní břemeno je ale z logiky věci na Vaší straně - Vy jste ten, kdo musí dokázat, že to bude lepší, protože Vy chcete měnit status quo (a, znovu připomínám lorda Falklanda: "Není-li nutné měnit, je nutné neměnit.")... důvody typu "proč by to nemělo jít?" nestačí. Jenže, parafrázuji, Vy nedokážete s jistotou říct, že to bude lepší. Pak ale není žádný důvod cokoli měnit. Nebo, položím otázku sugestivněji: jak nebo čím prospějeme dětem, když umožníme homosexuálním párům děti adoptovat? Nebo ještě jinak, jaký je podle Vás důvod, pro který je nutné měnit?

Navíc je to poněkud mimoběžné. Vždy byli a jsou rodiče, kteří prostě z nějakého důvodu nemilují své děti. Já navíc tvrdím, že lépe je na tom dítě, které s láskou rodiče fyzicky trestají, než dítě, které sice fyzicky nikdo netrestá, ale rodiče jej nemilují. Příjde mi, např., dost zvrácené, když se "ochránci práv" snaží zakázat tělesné tresty, ale rozvody, kterými jsou děti poznamenávány daleko více, hlouběji, dlouhodoběji..., tak rozvody jim jaksi asi nevadí... Ale to jsem odběhl.

Tedy, ano, někteří rodiče dokonce týrají vlastní děti. Hrůza, o tom samozřejmě není sporu. Jistě, mělo by se tomu zabránit... Ale vždy jen za nějakou cenu. Cena, kterou platí např. norská společnost, je podle mého názoru již příliš vysoká - za to, že zabrání téměř každému týrání, platí zcela zbytečným odebíráním dětí z rodin. Takové dítě, které je svými rodiči milováno a které jeho rodiče milují, a které je zároveň násilně vytrženo ze své rodiny, trpí neméně, než dítě, které je svými rodiči týráno a nikdo mu nepomůže. Je to, domnívám se, jedna ku jedné - nebo, možná lépe řečeno, žádný člověk není sto opravdu rozhodnout, které z těch dětí trpí víc. Norská cesta však neminimalizuje dětské utrpení - minimalizuje jeden zdroj utrpení a jiný zdroj naopak maximalizuje... v součtu, důvodně se obávám, je dětského utrpení více, nikoli méně. Podobně jako kriminalita obecně - to je jistě něco, co by bylo záhodno mýtit až vymýtit... ale za každou cenu? Za cenu zavedení policejního státu a la Stalin? Tam (a v podobně fungujících režimech) se kriminalitu přece podařilo potřít téměř bezezbytku, jakýkoli jiný režim měl téměř vždy jen více kriminality... Ale, proč říkám, že jde o mimoběžné záležitosti... Vám i mně leží jistě na srdci osud týraných dětí. Ale tím, že umožníte homosexuálním párům adopce dětí, nepomůžete ani jednomu z nich.

Přes Vámi uvedené příklady platí, že statisticky je rodina pro děti optimálním místem. Biologičtí rodiče jsou, statisticky, vůbec nejlepší. Myslím, že důkazy tohoto tvrzení Vám může nabídnout např. dětská psychologie. Vaše podivné otázky na způsobilost rodičů jako by vycházely z názoru, že děti komusi patří a on je lidem přiděluje. Tak to ale přece není. Děti nenáleží žádnému člověku, ale nejvíce to lze říct právě o jejich rodičích. Nikdo nemá kompetenci dělat rodičům nějaké školení. Rodiče se jistě mohou z nějakých důvodů (nespekulujme o těchto smutných variantách...) dětí vzdát... Nebo se vůči nim chovají tak zle, že by jim je měla společenská autorita (dnes tedy stát) odebrat. Rodiče také mohou zemřít. Všemi těmito způsoby vznikají bezprizorné děti s více či méně smutnými osudy a v jejich zájmu je dostat se do prostředí, které je statisticky co nejblíže optimu. Ani pro tyto děti nevykonáte nic, nijak jim nepomůžete, pokud umožníte homosexuálním párům adoptovat děti...

S přátelským pozdravem

Jan Kubalčík

 


Nepřihlášený uživatel

#331

2015-09-30 23:10

V České republice je míra porodnosti o 0,9%, pokud nechcete, aby budoucnost generace zmizel, nenechte malý dyatyam propagovat tento životní styl

Nepřihlášený uživatel

#332

2015-10-01 08:14

Ja tuto petici plně podporuji, protože děti mají právo žít a vyrůstat v úplné rodině, kde je otec i matka. Tuto roli nemůže nikdo jiný nahradit i kdyby byl nevím na jaké lidské a morální úrovni. Nemám nic proti homosexsuálum, ale ani ten kdo nedosal třeba dar zraku se nikdy nepodíva na štíty hor a musí se s tím naučit žít. V životě jsou věci, které jednoducho nelze změnit ani obejít. Anna

Nepřihlášený uživatel

#333

2015-10-01 08:41

Homofilie je v dnešní deviantské společnosti dokonce chválená, protěžovaná a in. Homofilové to mohou dotáhnout hooodně vysoko. Podporu z důvodu sexunální orientace mohou požadovat kdekoliv a kdykoliv. Každý jejich odpůrce je označen za negramota, nedemokrata, nehumanita, neobčana, nežádoucího.

gorwynt

#334 Re:

2015-10-01 13:57

#333: -  

 A je nutné jim vůbec odporovat? Nejsou to teroristé ani zločinci.

gorwynt

#335 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-01 14:02

#330: Jan Kubalcik - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jen narychlo takovou otázku:

Napsal jste, že musím dokázat, že vychovám děti lépe. Takže jak bych to mohl dokázat? Jak může člověk, který dostal jednoduchý úkol, zvládnout úkol těžký, když mu jej nikdo nechce zadat? Kdy je ten okamžik, kdy se zjistí, že ten člověk je schopen vyřešit těžký úkol? Jedině tak, že mu jej prostě svěřím a doufám, že mě nezklame. Jinak to nikdy nezjistím. Jedině tak se člověk posune výš a bude moci řešit těžší a těžší úkoly. Jedině tak dokáže člověk "vyrůst".


Nepřihlášený uživatel

#336 Re: Re:

2015-10-01 14:13

#327: gorwynt - Re:  

 Samozřejmě že v heterosexuálních rodinách jsou jisté excesy, žádný člověk není dokonalý, ale u homosexuálních párů je prevalence rizikového sexuálního chování mnohonásobně vyšší. Stačí se podívat na ty jejich průvody, tvořené vesměs obscénními devianty, tohle jsou potenciální rodiče dětí? Ani omylem!


Nepřihlášený uživatel

#337

2015-10-01 14:23

Bezcitnost anebo hloupost předkladatele této "normy" přesáhla všechny meze. Jakoby ten mladý (malý) člověk snad ani neměl právo volby a "osvícený" předkladatel či podporovatel tohoto zákona jen baží po mediální pozornosti a znovuzvolení bez ohledu na utrpení a šikanu, jakou zajisté takový mladý člověk bude vystaven ze strany svých vrstevníků.
gorwynt

#338 Re: Re: Re:

2015-10-01 16:05

#336: - Re: Re:  

 Zeptám se na něco, co už tady ode mne mnohokrát padlo: Myslíte si, že heterosexuál - sukničkář -, který střídá partnerky jako ponožky a chce si vyloženě užít, bude mít chuť, náladu a čas vychovávat dítě? Myslíte si, že homosexuál, který má každý měsíc jinou milostnou avantýru, bude mít chuť, náladu a čas vychovávat dítě?

Pokud Vaše odpověď zní NE, pak tady máme ještě tu druhou skupinu homosexuálů a heterosexuálů, kteří se chovají naprosto spořádaně a kteří naopak mají zájem o to někoho vychovávat.

U heterosexuálů mluvíte za jednotlivé případy, ale homosexuály házíte do jednoho pytle. To já taky můžu říct, že všichni fanoušci fotbalu jsou vypatlaní, protože mě nebaví ty jejich demoliční procházky městem. Ale každý fanoušek takový není. Každý homosexál takový není. A rozhodně takový není i každý heterosexuál. Ti spořádaní nemají zájem rodinu zlikvidovat. A konkrétně ani já ne, protože sám z jedné pocházím.

Takže ještě jednou: pokud si myslíte, že všichni homosexuálové nejsou dostatečně zralí někoho vychovávat, soudíte dle každodenních případů domácího násilí, že všichni heterosexuálové jsou toho schopni? A vůbec - co je proti obscénnímu průvodu to, když muž rok znásilňoval nezletilou dceru své družky?


Nepřihlášený uživatel

#339

2015-10-01 16:49

Vydržte v boji za prava dětí. Zákom musí stát na jejich straně, ne na straně homosexuálů.
Děkuji všem, kteří jdou s námi.
Luboš

Nepřihlášený uživatel

#340

2015-10-01 17:42

Uzákonění homosexuálního “manželství” a homosexuální adopce znamená krok blíže k uzákonění pedofilních vztahů. Proč to tak musí být? Od počátku byla homosexuální a pedofilní emancipace úzce spjata. Spoluzakladatel holandského homosexuálního sdružení COC byl pedofilní spisovatel Jef Last.  Hlavní redaktor časopisu Journal of Homosexuality DeCecco, který podporuje pedofilii, byl rovněž členem redakce časopisu Journal of Pedophilia (Amsterdam). Pedofilní organizace NAMBLA (USA) je součástí Mezinárodní asociace lesbiček a gayů. Pro-pedofilie je sexuální reformní hnutí. Holandské sdružení pro sexuální reformu (NVSH) organizuje po léta pedofilní zábavy v různých městech. SIECUS (USA), organizace, která založila společnost Plánované rodičovství, byla spoluzaložena spolupracovníkem A. Kinseyho – Pomeroyem, který sdílel pedofilii nakloněné pojetí svého učitele. 

Již v sedmdesátých letech začal SIECUS hovořit o “přirozenosti” sexu mezi dospělými a dětmi. Stále je slyšet toto dvojí tvrzení: děti mají “právo na přístup k sexuální výchově”, “právo vědět o sexualitě a právo na sexualitu” (psycholožka Calderone, členka rady SIECUSu).  (Marshall, R. & Donovan, Ch. Blessed are the barren. The social policy of Planned Parenthood. San Francisco: Ignatius, 1991.) A pedofilní styky jsou prý pro děti prospěšné, neškodné(Van Naerssen, AX Pedofilie en hulpverlening (Pedophilia and giving help). In: Handboek sexuele hulpverlening. Utrecht: Nisso, 1986.) za předpokladu, že se dějí “se svolením dítěte”. Pak by se člověk ani nemusel obávat žádného násilí ze strany pedofilů (k pedofilním vraždám by ostatně nedocházelo, kdyby pedofil nemusel mít strach z potrestání).

Více zde


Nepřihlášený uživatel

#341

2015-10-01 17:47

Programy homosexuálních a sexuálních reformních hnutí obsahují tedy ještě stále “stejná práva pro pedofily”. Také proto jsou homosexuální a pedofilní zájmy spojeny, protože “androfilie” (zaměřenost na dospělé muže), “efebofilie” (na mužské pubescenty a adolescenty) a homosexuální pedofilie (na chlapce, kteří ještě nemají znaky puberty) se navzájem částečně překrývají. “Androfilové” nepociťují zpravidla žádné silné pocity ke chlapcům, ale přece silnější než k ženám a “efebofilové” mají příležitostně dokonce výslovně pedofilní zájmy. (Freund, K. et al. Heterosexual interest in homosexual males. Archives of Sexual Behavior, 1975, 4, 5, 509-518.) Toto je potvrzeno v psychoterapeutické praxi. Homosexuální pedofilové se zřídka zajímají o dospělé, ale nejméně 10% z 250 nepedofilních homosexuálů v mé praxi mi v průběhu let sdělilo, že pociťovali příležitostně zájem o chlapce. Většina byla skutečně zaměřena především na mladší muže. 

Podle studie Bella a Weinberga, mělo 23% gayů v dospělosti někdy sex s chlapcem mladším než šestnáct let (Bell, A.P. & Weinberg, M.S. Homosexualities: A Study of diversity among men and women. New York: Simon & Schuster, 1978.) a jiná anketa uvedla stejné procento, zatímco u lesbiček to bylo 6%.

Naopak v případě heterosexuálních svazků z 5165 došlo k incestu pouze u 29 to znamená 0.6% (Cameron, P. & Cameron, K. Homosexual parents. Adolescence, 1996, 31, 124, 757-776.). 

gorwynt

#342 Re:

2015-10-01 19:02

#337: -  

 Jak už jsem napsal: děti se budou k lidem chovat stejně tak, jako se k nim chováte Vy, protože si osvojují Váš vzor chování. Pokud například o člověku s brýlemi řeknete něco hanlivého, děti to při nejbližší příležitosti zopakují.


Nepřihlášený uživatel

#343 Re: Re:

2015-10-01 19:12

#342: gorwynt - Re:  

 V podstatě máte pravdu, s tím souvisí, že pokud například dítě žije v homosexuálním vztahu, tak je velmi pravděpodobné, že získá homosexuální návyky.

gorwynt

#344 Re: Re: Re:

2015-10-01 19:40

#343: - Re: Re:  

...a pokud žije v heterosexuálním vztahu, bude z něj heterosexuál. Tohle se ale nikdy nepotvrdilo, neboť i heterosexuálům se rodí homosexuálové. Takže by mě zajímalo, jak jste k té pravděpodobnosti došel.


Nepřihlášený uživatel

#345 Re: Re: Re: Re:

2015-10-01 19:49

#344: gorwynt - Re: Re: Re:  

 Bavíme se o míře pravděpodobnosti, ne 100% jistotě, tzn. máte velkou pravděpodobnost, že se heterosexuálním rodičům narodí zdravé dítě, ale vždy je určité procento pravděpodobnosti, že dítě může být i postižené. V některých případech se může člověk narodit s homosexuálními sklony a jindy je může získat špatnými vzory, nezřízeným způsobem života, sexuálním zneužitím, citovým zraněním, které v rodině nebo jinde prožije apod.

Zdeněk Klátil Kladno

#346

2015-10-01 20:45

Nepřeji si, aby byli za několik let moji vnuci krimanalizováni různými Putny, Voříšky, Moravci  a podobnými amorálními devianty za to, chodí s hoílkama a chtějí založit klasickou rodinu s tatínkem, maminkou a dětmi.

Proto jsem podepsal tuto petici.

 


Nepřihlášený uživatel

#347

2015-10-01 20:51

Petici podepisuji, protože normální je výchova v rodině, kde je zastoupen mužský i ženský vzor obou pohlaví, nejlépe otce a matky, kteří spolu uzavřeli ještě před početím dítěte manželskou smlouvu.


Nepřihlášený uživatel

#348

2015-10-02 06:24

Definice manželství je jasná - otec-muž, matka-žena, proto nesouhlasím s adopcí pro homosexuály - není to normální - a pro dítě to nemůže být vzorem!

Nepřihlášený uživatel

#349

2015-10-02 06:38

Deti nejsou lysove hracky maji sva prava a neni mozno s nimi takto jednat. Je to proti slovanskym tradicim i proti prirode.

Nepřihlášený uživatel

#350 Re:

2015-10-02 09:51

#349: -  

 vy ste vazne naivni - hlavne ze heteraci s nimi kolikrat zachazeji ajko s kusem hadru!