International Petition for PEACE - MESSAGE to good US People

Martin Pospíšil
Brno

#1 Amerika, náš baziliščí spojenec

2015-09-08 19:15

Je to do nebe volající hnus, že tady vítáme armádu, která zplundrovala tolik zemí, uvedla je do chaosu, podporuje napříč arabským světem "umírněné" džihádisty a svoje vojenské agrese si ještě dovolí halit do hávu šíření demokracie, aby na to omezení havlisti z kaváren skočili i s navijákem a s úsměvem na rtech posílali naše vojáky umírat za zájmy USA na druhý konec světa, místo aby chránili hranice naší země před vetřelci. Kolik zemí prolilo svoji krev, aby se udržel petrodolar, kolik lidí zahynulo v Afghánistánu, Iráku, Libyi a Sýrii. Za nastalý chaos v mocenském vakuu a činy všech těch extrémistů, kteří se svržením diktátorů a nekritickou podporou opozice dostali k moci, nesou přímou odpovědnost váleční štváči z Pentagonu a jejich evropští nohsledi. Za všechny ty masakrované křesťanské menšiny v těchto vydrancovaných zemích, ať rukou al-kajdy nebo IS, nesou odpovědnost vypasená hamburgrožravá prasata, která se nechtěla vzdát své nadstandardní životní úrovně na úkor druhých a proto podporují ekonomickou sílu svého impéria neustálými válkami. Kdyby každý tak nezodpovědně plýtval zdroji jako právě Američani, dávno by došly zdroje surovin a planetární ekosystém by dávno zkolaboval. Jenže jak je k tomu přimět, když jsou ty barevné papírky s dvakrát přeškrtnutým eskem, pyramidou a zářícím okem takové lákadlo. Dokud budou světem hýbat peníze a moc, místo míru, pravdy, lásky a porozumění, nic se nezmění.


Nepřihlášený uživatel

#2 Re: Amerika, náš baziliščí spojenec

2015-09-08 19:26

#1: Martin Pospíšil - Amerika, náš baziliščí spojenec 

 PLNĚ SOUHLASÍM S TÍM COS TU NAPSAL .

 


Nepřihlášený uživatel

#3

2015-09-08 19:38

Ještě to chce kvalitní překlad do AJ

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-09 06:30


Dan

#5 Je to trochu jinak....

2015-09-09 06:34

Nesouhlasím! To my jsme si vybrali chcípáky, kteří nás vedou do sebezáhuby. To my si volíme ty, kteří mají pobývat v kriminálech nebo v psychiatrických léčebnách. Jsme shnilí svrhnout tuhle pakáž a raději pohodlně v teple domova a na polstrované židli hledáme Blanické rytíře v zámoří. Jsme shnilí zvednout pr.ele, ale jsme schopni se upsat k smrti s peticemi, výzvami, dopisy prezidentům a nevím komu. Nevím, jestli lze klávesnicí změnit svět. Možná ano, ale silně o tom pochybuji. Co vím, tak v historii se osvědčil spíše kyj, ale je možné že se pletu.


Nepřihlášený uživatel

#6

2015-09-09 07:21

Nevím, jestli vůbec ti lidé v Americe vědí, že je nějaká Evropa, natož Česká republika a Praha. Myslím si to proto, že volí stále stejný idioty, dnes už nepokrytě vládnou rodiny. Od vraždy JFK se Amerika hodně změnila

Nepřihlášený uživatel

#7

2015-09-09 09:14

Jsem proti vsemu nasili proti vsem valkam kde trpi lide kteri za nic nemuzou.

Nepřihlášený uživatel

#8

2015-09-09 09:53

podporil by som financne, ale sam nemam.

Nepřihlášený uživatel

#9

2015-09-09 09:56

nech zvitazi zdravy rozum..


Nepřihlášený uživatel

#10

2015-09-09 10:51

Nejsem křesťan a nepovažuju to za konflikt náboženství. Mně nevadí potkávat muslima ve výtahu a černocha na hřišti, kde si hrají jeho děti. Jsou to moji spoluobčané. Ale vyvolávat násilně stěhování národů, mísit populace s rozdílnými kulturami se záměrem vyvolat válku anebo zvát do země lidi, kteří hned při příchodu vyřvávají nenávistná hesla vůči obyvatelům hostitelských zemí a jejich záměrem je na nás parazitovat, to je hnusné zlo.

Nepřihlášený uživatel

#11 Re: Je to trochu jinak....

2015-09-09 10:55

#5: Dan - Je to trochu jinak.... 

 Taky jsem si v poslední době říkala: Tolik vlád padlo a teď, když se dějí takové věci, se kterými spousta lidí otevřeně nesouhlasí, tak se nic neděje? Je to jen důkaz toho, že naše politika je řízená jinými strukturami a ne voliči. Také si myslím, že petice jsou málo a je potřeba udělat něco razantnějšího, efektivnějšího. Podotýkám nenásilného.


Nepřihlášený uživatel

#12

2015-09-09 11:22

Je třeba zachovat svobodu jednotlivých států bez diktátu států druhých.Každý stát má právo na své sebeurčení i svou kulturu,kterou se SS s EU snaží vymazat z povědomí lidí falšováním dějin.Kolik zla tyto státy s NATEM ve světě způsobili.SS vyvraždili z většiny původní obyvatele Indiány a toto samé chtějí nastolit i v Evropě,aby původní obyvatelé žili v rezervacích!

Nepřihlášený uživatel

#13

2015-09-09 14:09

Podporuji našeho prezidenta Zemana,protože brání naši republiku.kulturu i lid proti rozpínavosti neonacïstické EU a SS.Je to politik na svém místě oproti naší vládě,která ustupuje jako vazal těmto snahám EU s SS,které rozšiřují terorizmus a genocidu národů,mnohdy ve jménu "demokracie,míru a Boha"!


Nepřihlášený uživatel

#14

2015-09-09 20:33

Jsem pro klid amír na celém světě

Nepřihlášený uživatel

#15

2015-09-09 23:55

za kazdym materialnym aj duchovnym zivotom je laska,kazdy ju vsebe mame,bez nej by sme tu neboli....

Nepřihlášený uživatel

#16

2015-09-10 02:11

to je zase dementni blabol....kde na to chodite? Copak jste tak naivni? z VAS ten antiamerikanismus primo cisi,ale to je proto ze jste pod vlivem zmanipulovanych medii ruskych serveru. Rusko ma mnohem vetsi podil na tom jak vybusna situace dnes ve svete je,mily pane. Jeho tanecky kolem Assada,defakto podporovaly leta obcanskou valku v Syrii, zasobovalo A DODNES TAK CINi  vojenskou technikou tyrana a diktatora a destabilizovalo nejen celou zemi,ale i region.....spousta vojenske techniky,kterou Assad a jeho armada neudrzela mj skoncila v rukou Islamskeho Statu, tam ci v Iraku.

Uminenost Putina a nesmyslna ochrana diktatora Assada ma za nasledek exodus Syranu do celeho sveta....a k nim se nabaluji i nebezpecni radikalove.

Takze budte objektivni.

O tom ze SSSR dalo vzniknout Talibanu a jinym radikalnim hnutim,uz ani nemluvim........vylezte uz konecne z ruskeho zadku a budte nestranny(nestranni).

To chce ale cist  zpravy  i v jinych jazycich a nejen na ruskych serverech nebo na Novinkach.

c
Nepřihlášený uživatel

#17

2015-09-10 02:35

Rusko mj, by  melo zacit uprchliky prijimat take..uzemi ma velike dost a jsou nejblizsim spojencem presidenta Assada.


Nepřihlášený uživatel

#18

2015-09-10 05:32

válka je vůl a nikdy ji nebudu podporovat přeji mír všem lidem na celém světě

Nepřihlášený uživatel

#19

2015-09-10 08:43

USA svou agresivitu vyvíjí už od počátku své historie a ve 20. století provádí jednu invazi za druhou do nezávislých států a kde nevkročí armáda tak aspoň destabilizují zem a pak se k moci dostávají radikálové jako jsou tzv. Islámský Stát apod., ale to se nesmí psát to by mohlo USA pošpinit a poškodit ! Moderní je házet špínu na Rusko jako jediného agresora a nepřítele celého světa! Faktem je , že Nostradamus předpověděl invazi z východu ale neupřesnil jestli ze Slovenska , Ruska , Číny nebo z Dálného či Blízkého východu ! Takže nechme se překvapit ale buďme sami sebou a nelezme nikomu do zádele ! Ani Rusku ani USA ani Němcům ! Buďme sami sebou už konečně jednou a ne jako v historii kdy Češi zradili Čechy !

Žabak

#20 Poděkování

2015-09-10 20:02

Děkuji víc není třeba DĚKUJI

Žabak

#21 Probuďte se

2015-09-10 20:05

Toto je petice za mír a vy se tady hádáte o hovadinách už žádná negace.
Musíme držet pospolu ..... Je jedno kdo za čím stojí...... My chceme mír to je ta věta co musí zaznít do celího světa.

Svarun

#22

2015-09-10 20:20

USA stojí za vzestupem islámského extrémismu a tedy i za genocidami náboženských menšin v muslimských zemích v posledních letech.

USA V Jugoslávii = muslimská Bosna a Kosovo

USA v Afghanistánu = nezničený Taliban dosud na postupu

USA v Iráku = expanze ISIS

USA v Sýrii = podpora islámských radikálů, expanze ISIS

USA v Libyi = podpora radikálů napojených na Al-Kajdu

USA ve svým důsledku posilují a radikalizují islám - proto se právem táži, kde jsou výsledky oné tak proklamované války proti terorismu?


Nepřihlášený uživatel

#23

2015-09-11 00:44

Svarum,nemas pravdu. Islamsky extremismus se narodil pod vlivem implantovani nesmyslneho komunismu v Afganistanu a celem regionu Sovetskym Svazem. Od te doby uz jen expandoval. Nemam zajem polemizovat, kdo,proc,kdy, kde...tohle je ale fakt.

SSSR,pak Rusko velice ovlivnilo deni nejen v Muslimskem svete, podporou diktatoru a potlacovanim opozice,at uz primo nebo prostrednictvim svych aktivistu. Rozvraceny region a chaos vyhovuje rustu radikalismu,to neni novinka....OBRAZEM chaosu je i Syrie,kde leta vladne diktator Assad a ma plnou poporu Ruska, ale take znicenou zemi a prchajici obyvatelstvo,pred nim i hrdlorezy z IS a dalsich dzihadistu.

CR mela stesti ze u moci byl Gorbacov....a cesta spolecnosti za lepsim zivotem byla pokojna...nestihl ji scenar Madarska v roce 1956. 

Dnesni Rusko, tedy rozhodne  neni zadny bajny  mirovy hrac,jak jej vnima urcita cast ceske populace,ale rozhodlo se neztratit ze sveho geopolitickeho postaveni ani pid.  USA naproti tomu zase rozhodne brani svou politiku ve spolupraci se svymi zahranicnimi partnery.

Prispevek pana Pospisila povazuji za velmi euforicky, jez navic postrada jakykoliv zaklad znalosti k tematum jez nas trapi.


Nepřihlášený uživatel

#24 Re:

2015-09-11 14:07

#22: Svarun -  

 Ano, islám rozdivočila právě USA, Kdyby se tam hamburgrožrouti nevrtali, byl by klid. Od jejich vojny proti terorismu nebezpečí terorismu mnohonásobně vzrostlo. Všude, kam se vrtli, teď řádí IS! Nebýt Američanů, islámský terorismus by byl jen lokální šarvátkou, díky nim se stal globální hrozbou!!!


Nepřihlášený uživatel

#25 Re: Re:

2015-09-11 15:48

#24: - Re:  

 Dalsi jednoduchy rozbor. Vsechno znam,vsude jsem byl,ale hlavne to pise Aeronet ze? SSSR zasel a svet sklizi.