Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10076 Re: Havlisti mají sabat

2016-06-25 18:32

#10070: - Bolševici mají sabat 

Tato HavloKavárna (pakárna) je demagogie nejhrubšího zrna!

muslimy a sluničkaře v česku nechceme

#10077 Re:

2016-06-26 05:34

#10068: -  co si stěžuješ na imigranty blbej imigrante 

 take maš problem z imigranty ale hlavně s těmy co řikaji pravdu co havloide ale karel švarcenberg nebo andrej babiš to ti nic neřika nebudeš take nahodou imigrant přičmoudliku 


Nepřihlášený uživatel

#10078

2016-06-26 15:08

Tato zprofanovana politicka luza zijici nad pomery prizivujici se na narodu Ceskem pod zastitou nadnarodnich korporaci a parazitujicich neziskovych organizacich pod taktovkou Bruselske spiny nema pravo vladnout teto zemi a uz vubec ne nejaka evropska komise v cele s nevzdelanci a fanatiky !!!!!


Nepřihlášený uživatel

#10079

2016-06-26 19:16

Bojujme za nezavislot suverénitu naší zeme
nikdo nam nebude diktovat
V EU NĚMECKO a francie vládne

#10080 Francie ovšem hraje jen druhé housle ve 4. Říši EuroGermánie

2016-06-26 19:32

Německo a Francie připravily dokument o budoucí podobě EU

Ministři zahraničí Německa a Francie sepsali devítistránkový dokument nazvaný „Silná Evropa ve světě nejistot”, v němž podle agentury Reuters navrhli prohloubení spolupráce v oblasti bezpečnostní a migrační politiky a další ekonomické sblížení EU.

... a ostatní členské země jsou vzduch !? (Takže se jich = i nás nikdo neptal, jakou má mít EU v budoucnu podobu !?)

v "rovnoprávné" ... v "demokratické" ... ve "společné" EVROPĚ !? ... (pardon, v EU !)

Ta politická pakáž (Hitlerbába a spol. co vedou EU cu grunt = od 10-ti k 5-ti) zavinila nespokojenost a odchod GB = BREXIT a člověk by čekal, že ta pakáž ihned poté rezignuje ! ... A ono nic !!! ... Ta samá pakáž chce reformovat EU se starými figurkami ! To svět neviděl !!!

STOP TTIP V EVROPE MODIFIKOVANE SRACKY

#10081 STOP TTIP V EVROPE MODIFIKOVANE SRACKY

2016-06-26 19:51

Francouzský premiér Manuel Valls v neděli prohlásil, že není možné uzavřít dohodu o transatlantickém obchodním a investičním partnerství mezi EU a USA, když nebude přihlížet k zájmům Evropské unie, informuje agentura France Presse.

Od července roku 2013 jednají USA s Evropskou unií o transatlantické dohodě o partnerství v oblasti obchodu a investic (TTIP). Měla to být největší zóna bezcelního obchodu se spotřebitelským trhem asi 820 milionů lidí.

„Žádná dohoda o volném obchodu nemůže být uzavřena, jestliže nedodržuje zájmy Evropské unie. Evropa musí být v této otázce kategorická a Francie to bude kontrolovat. Řeknu vám naprosto otevřeně, že žádná dohoda o transatlantickém obchodu není možná. Zvolila si totiž nesprávný směr", prohlásil francouzský premiér.

VICE-Evropskou unií o transatlantické dohodě o partnerství v oblasti obchodu a investic (TTIP). Měla to být největší zóna bezcelního obchodu se spotřebitelským trhem asi 820 milionů lidí.

VICE-TPP - Zmluva Obamov tajný by byť najdôležitejší krok ku Jeden Svetového ekonomického systému

VICE-TPP, TTIP a 2030 Agenda OSN tajne navrhnutý ako prekurzory pre svetové Corporate vlády One

Největší světový videohosting YouTube a sociální síť Facebook začaly používat automatický systém zab

#10082 Největší světový videohosting YouTube a sociální síť Facebook začaly používat automatický systém zab

2016-06-26 19:54

Největší světový videohosting YouTube a sociální síť Facebook začaly používat automatický systém zablokování extremistických videí, sdělila agentura Reuters s odkazem na vlastní zdroje.

Agentura sdělila, že automatický systém umožňuje rychle zablokovat propagační videa, která zavěšují teroristé fronty Islámský stát (IS, zakázaná v RF) anebo další podobné věci.

Tato technologie byla původně vyvinuta pro vyhledávání a odstranění kontentu chráněného autorským právem. Systém vyhledává hash souboru (unikátní digitální identifikátor nesouvisející s názvem souboru), který dovoluje internetové společnosti odstranit automaticky celý obsah s příslušným hashem.

VICE_ZAKAZ EXTREMISMU V YOUTUBE A FB ZAKAZ FAKTU LIDEM ZEMIM


Nepřihlášený uživatel

#10083

2016-06-26 19:58

Rozhodnutí Britů vystoupit z Evropské unie se může stát začátkem rozpadu buď samotné EU nebo Velké Británie, soudí Nouriel Roubini, americký ekonom, který předpověděl hospodářskou krizi roku 2008. Podle údajů Reuters to prohlásil na Světovém ekonomickém fóru v Tchien-ťinu.

Přitom ubezpečil, že další vlna recese nebo další finanční krizi brexit nezpůsobí.

Několik dní před britským referendem Roubini prohlásil, že rozhodnutí oddělit se od EU se může dost značně projevit na životní úrovni Britů. „Pro Velkou Británii by bylo lepší setrvat v Evropské unii", napsal na své stránce na Twitteru.

VICE-PAD EU SE BLIŽÍ JUPÍ NACKOVÉ ZK.....

Britové se odvrátili od Evropské unie, protože se obávali největší od dob invaze Anglů a Sasů hromad

#10084 Britové se odvrátili od Evropské unie, protože se obávali největší od dob invaze Anglů a Sasů hromad

2016-06-26 20:00

Britové se odvrátili od Evropské unie, protože se obávali největší od dob invaze Anglů a Sasů hromadné migrace, píše pozorovatel časopisu The Atlantic David Frum.

Volba pro brexit ukázala, že Britové začali ostře cítit, že jejich vlastní země je přeplněna, předpokládá analytik. Britskou migrační politiku ovlivňují ve stejné míře jak EU, tak i sám Londýn, nejdůležitější roli v rozhodnutí občanů však sehrála nedůvěra vůči evropským elitám, které udělaly nedostatečně pro to, aby zachránili obyvatelstvo svých zemí před nepříznivými následky globalizace. Naopak, mnozí z těchto předáků udělali hodně v opačném smyslu.

VICE-MERKEL ZAVINILA ODCHOD BRITU S EU

Jaký dopad bude mít výsledek referenda ve Velké Británii na Českou republiku, na celou Evropskou uni

#10085 Jaký dopad bude mít výsledek referenda ve Velké Británii na Českou republiku, na celou Evropskou uni

2016-06-26 20:05

Jaký dopad bude mít výsledek referenda ve Velké Británii na Českou republiku, na celou Evropskou unii? „Co se týče dopadu na ekonomiku ČR, nemyslím, že bude značný,“ řekl Sputniku poslanec Europaralamentu Jaromír Kohlíček.

Kohlíček: Anglie se vynasnaží zachovat ekonomické styky se státy Velké Evropy v souladu s Lisabonskou smlouvou a učiní to tak, aby nebyly postiženy obě strany. Jsem přesvědčen, že se nic nezmění také v sféře studentských výměn, naše mládež bude i nadále moci jezdit tam za prací a pro zdokonalení jazyka. Avšak politické výsledky referenda nejsou tolik jednoznačné. Kritici EU značně upevní své pozice nejen v Čechách, ale v celé Evropě. Zvláště ti, kdo trvají na modernizaci gigantické byrokratické mašinérie unie. Aby bruselská byrokracie neměla možnost zasahovat do všedního života občanů různých zemí. Dnes probíhá například diskuse o rozpočtu EU po roce 2020. Britské referendum tyto debaty vyhrotí. Posílí pozice euroskeptiků, jež trvají na návratu části funkcí Bruselu jednotlivým státům. Budeme svědky růstu vlivu tak zvaných národních stran, které vyzdvihují individualitu, zvláštnost právě svého národa. Klasický příklad: rostoucí úspěch nacionalistické strany Praví Finové.

VICE-Jaký dopad bude mít výsledek referenda ve Velké Británii na Českou republiku, na celou Evropskou unii? „Co se týče dopadu na ekonomiku ČR, nemyslím, že bude značný,“

Nacistické kořeny "bruselské EU"

od Paul Anthony Taylora , Aleksandra Niedźwiecki , Matthias Rath a August Kowalczyk

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

Využívání svých lidí.Část americké strategie pro bezproblémové globální dominanci. Vést permanentní

#10086 Využívání svých lidí.Část americké strategie pro bezproblémové globální dominanci. Vést permanentní

2016-06-26 20:12

Vrchní velitel estonských ozbrojených sil, generál Riho Terras vyzval NATO, aby ukázalo Moskvě, že v případě přepadení některé ze zemí aliance bude uplatněna teze o kolektivní obraně ze stanov organizace a bude poskytnuta pomoc zemím, které byly přepadeny, informuje britský list Times.

„Kremlu musí být vyslán signál, který ho donutí, aby uvěřil pátému článku", prohlásil Teras.

Pátý článek Washingtonské smlouvy praví, že útok na jakéhokoli člena NATO je vykládán jako útok na alianci.

VICE-NATO PROVADI AGRESI VUČI RUSKU PROVOKACI

VICE-Volba Před Evropy o konfliktu s Ruskem

Připravte se na případnou USA / Rusko vojenské zúčtování, jestliže současná politická a ekonomická válka nepodaří dosáhnout cíle Washingtonu. Konkrétně proměnit Rusko jinou kolonii v USA. Eliminovat hlavní soupeře. Controlling své zdroje. Využívání svých lidí.Část americké strategie pro bezproblémové globální dominanci. Vést permanentní války k jeho dosažení. Probíhá v srdci Evropy. Kyjev válka zuří Donbasu.

Hrozí, že se stanou mnohem víc než občanská válka.

"NATO Backs Ukrajina Client v 290-denní války: Stoltenberg," titulek Zastavit NATO.VICE-OKRUH PRO VÁLKU S RUSKEM 

Další mediální podlá masáž

#10087 ... abychom nechtěli referendum ... abychom si o sobě mysleli, že jsme blbci !?

2016-06-26 20:37

BREXIT ... a MEDIÁLNÍ MASÁŽ PROTI REFERENDU (referendům) cituji:

"Mezi britskými voliči - ať už se vyslovili pro odchod z EU či proti němu - zaznívá ještě jedno silné téma: Pocit, že ta otázka z referenda neměla nikdy ani zaznít. Že zahrnuje složité okolnosti, kvůli nimž ji měli vyřešit sami volení nejvyšší představitelé země. Protože voličům vlastně nikdy nikdo nevysvětlil všechna pro a proti členství země v EU jasně a úplně a všechno, co slyšeli, byla propaganda."

... a to je zajímavý pokus jak diskreditovat referendum, aby se tyto argumenty použily i jinde proti referendům, jelikož: ... "normální člověk není prý schopný zhodnotit všechny dopady svého rozhodnutí = lidé jsou asi blbí, nebo co !? ... Ovšem politici jsou schopní = oni jsou obdaření nebeskou moudrostí, aby mohli domyslet všechny dopady !?)

Až se jednou lidé probudí ...

#10088 Re: ... abychom nechtěli referendum ... abychom si o sobě mysleli, že jsme blbci !?

2016-06-26 21:17

#10087: Další mediální podlá masáž - ... abychom nechtěli referendum ... abychom si o sobě mysleli, že jsme blbci !? 

... Ubečené ovce?

Ještě ani pár dní po referendu o BREXITU a už nás krmí takovými slátaninami, jako, že voliči litují svého rozhodnutí, a další podobné sračky ... ?

Zasaď brambory, a na druhý den naříkej, že nerostou!? ... Je třeba počkat na ovoce, co to přinese!

Nás ale krmí mediálníma sračkama, jako, že už voliči litují, že byli pro BREXIT! ... Tím nás ale neodradí od příp. CZEXITU!!! Naopak, lidé se probudí a uvědomí si ty všechny podlé mediální sračky a manipulační lži masáže na naše ovládnutí!

Až se lidé probudí ... !


Nepřihlášený uživatel

#10089

2016-06-27 04:01

I když je referendum pro vládu nezávazné je dobré dělat aspoň něco, než čekat se založenýma rukama. Věřím, ze to vyjde.
cobic

#10090 Re:

2016-06-27 07:17

panebože, to je ale blábol. Kolik tady probůh těch imigrantů a kolik by jich tu mělo být. A po vystoupení z EU by ti co to propagují dělali co??????1: -  

 

cobic

#10091 Re: Re: Re:

2016-06-27 07:20

#7176: - Re: Re:  

 No možná by to chtělo více studovat a ne mluvit nesmysly.

velká britanie se zachranila
Nepřihlášený uživatel

#10092

2016-06-27 07:45

velka britanie se zachranila před islamizaci když vystupuje z eu až by turecko dostalo bezvízový styk z evropou tak  12 milionu muslimu by odešlo do velke britanie ted nebudou myt moc velkou šanci se tam dostat 

 je načase aby s tim velka britanie něco udělala zvlašt když v londině je starosta muslim velka britanie pojala do sveho statu velke množstvi muslimu 5 až 6 milionu z toho nejvice jsou pakistanci a každej normalni člověk vy že pakistanci z afghancema jsou ti nejradikalnějši muslimové kteři se nejvice zaplateji do kriminalni činosti a terorizmu lide měly strach z totality eu a islamizace a tak se rozhodly o vystoupeni z eu konečně 


Nepřihlášený uživatel

#10093 Re: Re:

2016-06-27 09:45

#10090: cobic - Re:  

... A proč si myslíš - zatím je u nás migrantů málo !? ... a nevidíš si na špičku nosu, jak by to bylo !?

Proč je tedy u nás (zatím) málo migrantů: ... protože se v celém národě ozval zřejmý odpor k imigrantům = hlavně muslimům !!!

Jinak by už tady byly statisíce pomalu ... (Sobotka by je tady natahal s našimi politiky, poslušnými HITLERBÁBY z NĚMECKA

ovoce členství v EU

#10094 Aneb, co nám EU bere

2016-06-27 10:00

#10092: velká britanie se zachranila -  

 Ano, tady se ukazuje s odstupem času, jaké ovoce přináší hloupá politika multikulti. Léta přijímání muslimů = léta jejich množení a rozmnožení až na dnešní úroveň = počet ! (Francie, Německo, Švédsko, GB, aj.)

BREXIT = společnost je rozdělena, Londýn (muslimský) se chce trhnout, mládež se zlobí na důchodce, protože důchodci chtěli většinou Brexit a mládež setrvání v EU (a to by znamenalo jen další omezování, další islamizaci GB)

Na příkladu těch mladých, kteří nic v životě nedokázali ještě, a mají hlavy vygumované, plné "Evropanství" ... a zapomínají, že jsou hlavně BRITY !

Za ta léta v EU se podařilo v jejich hlavách udělat takový zmatek, že Britové zapřou své Bristství a vyznávají jakési "Utopistické, na pochybných hodnotách postavené "Evropanství"

POzn.: 

1. jsem člověk

2. jsem věřící křesťan

3. jsem Čech

4. jsem Slovan

5. jsem Evropan (až na 5. místě)

Nechtěl bych se dožít po létech členství v EU, že po ČR se bude potulovat horda "Evropanů" ... ale ČECHA abys hledal v poledne lucernou ! Aby ses česky doma ve vlasti nedomluvil. Abychom byli jen levnou pracovní silou do všelijakých montoven z Evropy.

Mládež ve škole je u nás infikována chymérou multikulti, falšováním dějin a podstaty islámu (mírumilovný islám), multikulti pohádkami na ČT a lidé záškodnickými neziskovkami, které zneužívají a překrucují smysl slov jako láska, charita a milosrdenství.

Mediální masáže pokračují, i politici ve své zbytečné a nikým neprospívající činnosti.

Ten senilní stařík tam ještě je ?!?

#10095 ON chce reformovat EU !?

2016-06-27 10:16

"Konec Evropy mnoha měn? Juncker chce využít brexit pro rozšíření eura

Předseda Evropské komise Jean Claude Juncker chce nynější situace po brexitu využít k tomu, aby se urychleně rozšířila eurozóna a eurem se platilo ve všech členských zemích Evropské unie. Zároveň chce co nejrychleji zahájit proces vystoupení Velké Británie z Evropské unie."

Profláklí politici, drží se koryt jako klíšťata ... dokud je někdo nevyštípe !!!

multikulti totalita
Nepřihlášený uživatel

#10096 Re: Aneb, co nám EU bere

2016-06-27 10:21

#10094: ovoce členství v EU - Aneb, co nám EU bere  islámske války v evropě už tady byly 

 přesně a ten kdo nezna minulost evropy si ji bude muset znova prožit v minulich staletich probihaly křižove války proti islámu takže uražet evropany do islamofobu je nelogicke pokud to neřika kolaborant muslimové mužou za celou situaci v islámských zemi jsou zodpovědni za miliony mrtvych lidi byla doba kdy cela severni afrika byla křestanska stejně tak saudska arabie byla ještě před islámem křestanska pakistan byl hinduisticky afghanistan budhisticky a my mame přijimat muslimy tohle je zrada a kolaborace muslimové vedly mnoho valek a zabily vic lidi než hitler a stalin dohromady a my je mame pouštět do evropy to je genocida  muslimové se nikdy nenaučily byt multikulturni narozdil od zapadniho světa a oni nas maji poučovat s toho se mužu jen zechcat smichy hlavně že jen staty ve kterych žiji běloši maji byt multikulturni oproti indii africe islamskych zemi kde jsou jen černoši a neni tam žadnej běloch nebo asiat nebo asijske země jako japonsko čina korea tam nikdo nevidi bělocha nebo černocha což znamena že multikulturalizmus je legalni genocida bile rasi žadne nahody neexistuji to je take duvod proč na celem světě neexistuje stat ve kterem by žily jen běloši  ale jak začne někdo vzdorovat proti multikulturalizmu tak je nacek extremista rasista islamofob nacionalista 

Karel

#10097 Re: Aneb, co nám EU bere

2016-06-27 11:31

#10094: ovoce členství v EU - Aneb, co nám EU bere  

Nejprve bych chtěl zdůraznit, že také splňuju všech 5 bodů. Proto také nechápu, proč zdůrazňujete, že národnost je to nejdůležitější. Nejdůležitejší je chovat je jako člověk a křesťan, ne?! Národovectví je výmysl posledních dvou století. Třeba za takového Karla IV. nikdo obcovací řeč neřešil, Patr Parléř byl Němec, na pražské univerzitě studovali studenti z celé Evropy ...

Mediální masáž je problém, to souhlasím, lidé vidí teror a další šílenosti a potom se bojí všeho cizího. Proto je pro mladé důležité znát jazyky a cestovat. Když vidí, jak soužití různých kultur (v době globalizace přirozené) funguje či nefunguje, tak jim nikdo nemusí vykládat nějaké pohádky.

islám je kult satana
Nepřihlášený uživatel

#10098 Re: Re: Aneb, co nám EU bere

2016-06-27 13:03

#10097: Karel - Re: Aneb, co nám EU bere  

 pohadek těch je hodně třeba na čt pohadka o sněhurce a o tom jake měla pihy a udajně ji v tom pomohl černoušek byt běloch je vada nebo jak čt uči že nikaby jsou dobra věc nikdo neřika že nechce imigranty ja řikam že nechci islámske imigranty ne všechny kultury se mužou obohacovat a pokud věřiš v opak tak skus navštivit afriku nebo islámske země a uvidime jestli jako běloch se budeš citit dobře a bezpečně mezi samimy černochy sice nejsem žadnej rasista mam bratrance černochy a zname ale sednout si třeba na lavečku mezi same černochy bych si netroufl ze strachu že mě dobyjou nebo okradnou kultury nas mohou obohatit ale zaleži ktera třeba vietnamska činska japonska ruska ukrajinska americka apodobně kteři nas nedokažou obohatit jsou zase muslimove nebo afričane narodnost je duležita  každej narod potřebuje  svoji pudu jazyk  kulturu a naboženstvi tim se od každeho naroda odlišuje pokud tihle věci postradame pak postradame take suverinitu naroda a přestavame existovat a mužou nas třeba vybit cizi kultury multikulturni šilenstvi je toho dukazem a k tomu přidej ještě inkluzi ve školstvi tim se měni kultura a během 2 až 3 generaci se změni celej narod 

Britská libra oslbuje !?

#10099 Dolar je ovšem uměle nadhodnocován !

2016-06-27 14:32

Libra na novém dně, nezadržitelný pád pokračuje ... Britská libra v pondělí oslabila k dolaru až na 1,3224, ... Britská měna v pondělí oslabuje i vůči koruně a dotýká se nejnižšího kurzu 32,60 koruny za libru z pátku ...???

... ale pořád je (i po BREXITU) ještě 32,60 x silnější, než česká koruna !!!

(Oni už neví, co by proti Brexitu vytáhli!?)


Nepřihlášený uživatel

#10100 Re: Re: Aneb, co nám EU bere

2016-06-27 14:41

#10097: Karel - Re: Aneb, co nám EU bere  

 ... Nikdo obcovací řeč neřešil !? ... PROTOŽE NEBYLO TŘEBA !!! Myslím, že máte o středověku a starých dobách zkreslené představy.

(a to myslíte jako naše dějiny: Národní obrození, osamostatnění od RakouskoUherska, poněmčování za protektorátu a osvobození atd. to všechno je podle Vás nanic, tyto naše zkušenosti!? Národní identita! Měli jsme už tenkrát držet hubu?

Vlastní národ, dějiny a kultura jsou zbytečné? ... být jen "Evropanem"? ... stačí býr slušným člověkem ?

V okamžiku, kdy Vás někdo tlačí tam, kam nechcete, nestačí být vůči miliónům muslimů pouze "slušným člověkem"

Takhle bychom už dávno v Evropě zahynuli = se rozplynuli = hráli ne jen 2. housle, ale třeba 150.

Víte, nerad bych, aby se v naší zemi nakonec mluvilo a myslelo např. německy, jen proto, že bychom si mysleli, že stačí být slušným člověkem.