Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10451

2016-07-23 17:40

Plně se k petici připojuji. Miloslav Ulrych,Hviezdoslavova 160 Jičín 50601

Nepřihlášený uživatel

#10452 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: východn evropa jde na poražku k ruskému řezn

2016-07-24 11:21


Nepřihlášený uživatel

#10453 Re: Braňme se duhové totalitě!

2016-07-24 12:25

#10419: - Braňme se duhové totalitě! 

 Současná sodomizace společnosti je alarmující! Tohle už tu jednou bylo a nedopadlo to vůbec dobře, situace se opakuje. Ve starověkém Římě byli také gayové, lesby apod., jen se tomu prostě neříkalo LGBT :)) BRITSKÝ HISTORIK EDWARD GIBBON UVEDL TYTO DŮVODY PÁDU ŘÍMSKÉ ŘÍŠE:

1 - Valná většina obyvatel preferuje zábavu před prací.

2 - Tradiční role otců jako živitelů rodiny je zpochybňována, množí se rozvrácené vztahy a svobodně žijící matky bez otců.

3 - Senioři jsou zanedbávání. Lidé pečují o domácí mazlíčky více než o svoje staré rodiče.

4 - Literatura a umění se stávají bezduchými. Vytváří se planá zábava za každou cenu. Takzvaná umělecká díla jsou ošklivá, nevkusná, nic neříkající, ale přesto za ně bohatí zaplatí horentní sumy.

5 - Čestná vojenská služba vlasti je odmítána, zpochybňována, vysmívána a posléze zákonem zrušena. Armádu tvoří nájemní žoldnéři.

6 - Lidé pilně pracující jsou zesměšňováni a jako vzor se staví prázdní pokrytci, populisté, pochybní umělci a takzvané celebrity.

7 - Daňové zatížení obyvatelstva stále roste a stát přerozděluje neúměrně vysoké částky. Lidé se nebojí nepracovat, protože stát se o ně vždy nějak postará.

8 - Úroveň vzdělání rapidně klesá.

9 - Státní dluh roste do nikdy nesplatitelné výše.

10 - Přestává se vyrábět a pěstovat, protože výroba doma je moc drahá a potraviny a výrobky se dovážejí ze satelitních zemí.

11 - Kdo se dostal do pozice, kde může ze státního krást, většinou tak činí. Postižitelnost těchto zločinů je velmi malá.

12 - Početí a výchova dětí je vnímáno jako obtěžující a dětí se rodí stále méně.

13 - Léty osvědčené mechanizmy, chránící poctivé před podvodníky, náhle selhávají.

14 - Veřejné funkce se stávají předmětem kořisti, zisku, udělují se za úplatky, a kdo je získal, chce z nich kořistit, aby se mu vložený úplatek několikanásobně vrátil.

15 - Staletími předků prověřené hodnoty - jako je čest, smysl pro povinnost, zodpovědnost, nadšení pro práci, pro dobročinnost, zápal pro věci veřejné, jsou vysmívány a zesměšňovány.

16 - Šíří se cynismus.

17 - Šíří se plýtvání, nestřídmost, znevažování znalostí, dovednosti a poctivé práce.

18 - Do země přichází velké množství cizinců.

19 - Politikové nadbíhají iluzi, která si vynucuje zábavu a státní podpory (chléb a hry).

20 - Občané stále na všechno nadávají.

A tyto příčiny a důvody pádu jedné z evropských civilizací popsal autor před více jak 225 lety!

obohaceni je dobra věc

#10454

2016-07-24 15:06

musime pro muslimy v saudske arabii udělat něco dobreho pro ten naš multikulturalizmus 

 jsem pro aby v mekce a medině začala hromadna masturbace abychom mohly svym spermatem obohatit proroka islámu mohameda minimalně aspon 1000 lidi 

love black women
Nepřihlášený uživatel

#10455 miluju mezirasový sex

2016-07-24 17:18

škoda že do evropy migrujou muslimšti černoši 

 ja chci aby misto nich do evropy migrovali jen čokoladove krasky se kterejma bych mohl šukat 


Nepřihlášený uživatel

#10456 Re: Re: Braňme se duhové totalitě!

2016-07-24 17:45

#10430: - Re: Braňme se duhové totalitě! 

  Topolánka zničila pobočka francouzského časopisu.


Nepřihlášený uživatel

#10457

2016-07-24 17:57

sluničkaři lidska práva nejsou na prodej prodali jsme je saudske arabii 

 

Migrant ze Sýrie vraždil !!!

#10458 Migrant ze Sýrie vraždil v Německu mačetou: ... těhotnou ženu !!!'

2016-07-24 19:00

Migrant ze Sýrie zabil v Německu těhotnou ženu mačetou

Muž s mačetou v neděli odpoledne zaútočil na dvě ženy a muže v Reutlingenu na jihozápadě Německa. Jednu těhotnou ženu usmrtil a druhou spolu s mužem zranil, než jej zadržela policie. Podle ní jde o žadatele o azyl ze Sýrie.

... a co na to ta "čúza HITLERBÁBA" !? ... ta je schovaná a nevylejzá, aby nedostala přes hubu !!!

Islamoklast

#10459

2016-07-24 19:45

V průzkumu 47 procent muslimů uvedlo, že šária je pro ně více, než evropské zákony. (druhá polovina si to myslí taky)

Tohle v NAŠÍ zemi nechci a ani nechci, aby naši pracující museli odvádět zvýšené daně na "spoluúčast" na genocidním experimentu prováděném na Západě, prostě nechci z našich daní platit muslimské invazivní síly, jak to po nás už i v návrzích požadují někteří psychopati z EU. Ať si ty inženýry vydržuje ze svého Merkelová s Hollandem, ale ať po nás nechtějí platit za to, že sem ti doktoři a inženýři naštěstí (zatím) moc nechtějí. Pryč Z EU !!!

Volte jedině OKAMUROVU SPD nebo Svobodné nebo DSSS - tyto strany mají potenciál utvořit vládní koalici, pokud se jim od Vás dostane patřičné podpory.

Jedině v této volbě je pro NÁŠ NÁROD a NAŠI ZEMI naděje!!!!

Ostatní strany, co zde od roku 1989 devastují tuto zemi, jsou plné kolaborantů!! Přestaňte je už konečně volit - prosím - už kvůli budoucnosti našich dětí! Nebo chcete to, co je v Londýně, v Německu, Francii???

Islamoklast
Nepřihlášený uživatel

#10460 Re: Migrant ze Sýrie vraždil v Německu mačetou: ... těhotnou ženu !!!'

2016-07-24 19:57

#10458: Migrant ze Sýrie vraždil !!! - Migrant ze Sýrie vraždil v Německu mačetou: ... těhotnou ženu !!!' 

 V Německu jde v poslední době už o třetí závažný čin, spáchaný jednotlivci. Začátkem minulého týdne napadl sekyrou 17letý žadatel o azyl, pravděpodobně z Afghánistánu, ve vlaku rodinu z Hongkongu. V pátek 18letý Němec íránského původu postřílel devět lidí. Společným jmenovatelem a viníkem všech těchto případů je kolaborantská neomarxistická svině Merkelová, tudíž doufám, že Němci konečně dostanou rozum a pověsí tu svini na kandelábr!!


Nepřihlášený uživatel

#10461

2016-07-24 20:28

Je to jediná rozumná věc kterou musí tento stát udělat,pokud nechce prožít to co naposlet prožili Němci.Uzavřít hranice a nepouštět žádný Araby a jim podobný a vystěhovat Ty co jsou už tady!!!

Nepřihlášený uživatel

#10462 Re: Mnichovem otřásla střelba, policie nasadila všechny jednotky.

2016-07-24 20:49

#10433: Vlastenec - Mnichovem otřásla střelba, policie nasadila všechny jednotky. 

 To je vážně krása. Tři vrahouni se prohánějí po Německu a německá policie povolává i posily z Rakouska. Co až jich tam zaútočí třeba 20 na různých místech?? A že si jich tam za poslední rok natahali požehnaně. Hlavně, že Anděla před časem kdákala, jak to Německo zmákne. Shrnuto: Nastává doba plotů, hlídaných střelnými zbraněmi, jinak končíme !!!

Jak hohli u nás muslimy zaregistrovat !?

#10463 Registrace muslimské obce v ČR je zločin proti národu a velký omyl !!!

2016-07-24 21:21

#10459: Islamoklast -  

§§§§§§§ Zažalujte  MK  ČR  za  Registrování  Muslimské  obce  v  ČR !!! §§§§§§§

Každé  náboženské  uskupení,  společnost  a  církev  musí  mít  u  nás  registraci !!! ... zkoumá  se,  zda  není  rasistická,  a zda  její  učení  odpovídá  zákonům  v  ČR  -  takovou  registrací  prošly  všechny  církve  u  nás !

ALE  KDO  POVOLIL  REGISTRACI  MUSLIMŮ  =  KDYŽ  V  MEŠITÁCH  NABÁDAJÍ  K  NÁSILÍ  A  JEJICH  OFICIÁLNÍ  KORÁN  K  NÁSILÍ  A  VRAŽDĚNÍ  PŘÍMO  VYBÍZÍ  A  NABÁDÁ !!!!!!!!!!!!!!!??????????????

§§§§§§§ PODEJTE  PODNĚT  K  ÚSTAVNÍMU  SOUDU  O  ZRUŠENí  Registrace  Muslimské  obce  v  ČR !!! §§§§§§§


Nepřihlášený uživatel

#10464 Re: Migrant ze Sýrie vraždil v Německu mačetou: ... těhotnou ženu !!!'

2016-07-24 21:39

#10458: Migrant ze Sýrie vraždil !!! - Migrant ze Sýrie vraždil v Německu mačetou: ... těhotnou ženu !!!' 

 Je konec, teroristické útoky jsme vnímaly jako něco, co je daleko od nás a nedotkne se nás to. Už není otázka jestli, ale kdy a kde. Na hranicích Evropy přešlapuje teroristická invazní armáda, Evropané chytají pokémony a v Bruselu se hádají o emisních limitech pro sekačky na trávu. Zanedlouho se budeme bát v Praze jezdit metrem a na dovolenou se bude jezdit jako min. režimu, do Tater, k Balatonu, Chotvatsko atd. Dál psát nebudu, je mi zle, z toho všeho.

Xenofob obecný

#10465 Žádost o výměnu

2016-07-24 22:14

Milý Erdogane, mám pro vás takový návrh, který se neodmítá. Výměnou za vámi zadržované neloajální akademiky vám nabízím naše neloajální sluníčkové havlistické akademiky. Jsou plně oddaní islámu a mohou posloužit vaší věci přeměnit sekulární stát na islámský ráj. Naproti tomu vaše rozumná islámu již ne tak nakloněná elita by jistě posloužila našemu vysokému školství a vědeckým institucím podstatně více než ta dosavdní pseudoelita. Věříme, že naší nbídkou nepohrdnete a brzy dojde k tomuto oboustranně prospěšnému obchodu. Váš nevěřící český pes.

Xenofob obecný

#10466 Re:

2016-07-24 22:36

#10454: obohaceni je dobra věc -  

 Já jsem pro pochod gay pride napříč Mekkou, mohl by třeba polonazí v nevkusných oděvech několikrát dokolečka obejít kaabu a poté zamířit do nejbližší mešity, kde by si zaváděli do konečníků robertky a tím by ji hrdinsky znesvětili stejně jako Pussy riot. Každopádně by se měla Saúdská Arábie přeměnit v pestrou otevřenou sekularizovanou multikulturní společnost s náboženskou pluralitou, jen tak lze rozmělnit zrůdné agresivní xenofobně-nacionalisticko-fašistické tendence jejich xenofobních občanů. Proto navrhuji do každého většího města saúdského království jeden kostel, jednu synagogu, jeden hinduistický chrám, jednu buddhistickou pagodu a pochopitelně i další svatyně menších náboženských uskupení by zde měla mít své nezastupitelné místo. Saúdové by měli pochopit, že islám nemůže být prioritním náboženstvím, ale jedním z mnoha a nemělo by nijak zasahovat do státní sféry, proto by měly okamžitě zmizet ze všech škol a veřejných institucí islámské symboly, země by měla změnit svoji ústavu a zákony, které nesmí být založeny na islámském právu, ale dle měřítek moderní demokratické společnosti, je tedy třeba ctít plně náboženskou svobodu svých obyvatel.

Další teror migranta v Německu !!!

#10467 Další "multikulti obohacení" ze strany muslimských migrantů !?

2016-07-25 06:14

Výbuch v německém Ansbachu zranil dvanáct lidí. Nálož odpálil syrský žadatel o azyl

Neúspěšný žadatel o azyl ze Sýrie zemřel poté, co v bavorském Ansbachu v neděli večer odpálil výbušninu. Při explozi bylo zraněno 12 lidí. Podle policie jsou tři z nich ve vážném stavu.

Sedmadvacetiletý muž se snažil dostat na hudební festival, který se konal od pátku ve městě Ansbach, které leží asi 40 kilometrů od Norimberka. Dovnitř ale nepronikl.

Kolem 22:00 SELČ pak před vinárnou Eugens Weinstube v centru města došlo k explozi. Výbušninu měl muž podle místních médií schovanou v batohu. Místo bylo nedaleko od vchodu na hudební festival v Ansbachu. Z něj bylo po explozi evakuováno zhruba 2500 lidí.

Žádost o azyl mu zamítli

Mladý muž přišel podle bavorského ministra vnitra Joachima Herrmanna do Německa ze Sýrie před dvěma lety a požádal o azyl. Žádost mu ale byla před rokem zamítnuta. Důvod zamítnutí bavorský ministr vnitra zatím nezná, ale v následujících dnech ho úřad pro migraci objasní.

... a co na to ta "čúza HITLERBÁBA" !? ... je zalezlá, aby nedostala přes hubu !!!

Už je to skoro jako nekonečný masový vražedný setiál

#10468 Re: Další "multikulti obohacení" ze strany muslimských migrantů !?

2016-07-25 06:31

#10467: Další teror migranta v Německu !!! - Další "multikulti obohacení" ze strany muslimských migrantů !? 

a co na to náš "plešounek" !?

a co na to náš "spící šlechtic" !?

a co na to náš (pardon, Americký občan) ve vládě !?

a co na to vypatlaná spodina z "Pražské kavárny" a jiní povaleči z tzv. "neziskovek" !?

a co na to "vítači" ... "Sluníčka" ... asi mají zatmění !?

a co na to papež !?

a co na to "Hitlerbába" !?

a co na to Tusk, Hollande, Juncker a další "vypatlanci" z EU !?

a co na to "Černobrádek", ... v zahraničí "oceněný" P. Halík, ... no a samozřejmě "Kalous" a ostatní naše "elity" !?

... ???

JÁ VÍM, CO: ... VELKÉ KULOVÉ !!!

 

4. díl vražedného seriálu !?

#10469 Re: Re: Další "multikulti obohacení" ze strany muslimských migrantů !?

2016-07-25 06:36

#10468: Už je to skoro jako nekonečný masový vražedný setiál - Re: Další "multikulti obohacení" ze strany muslimských migrantů !? 

 ... možná se už točí další díly tohoto, "velmi oblíbeného nekonečného vražedného seriálu" !?

Už čtvrtý útok v Německu

Bavorský ministr vnitra také v pondělí agentuře DPA řekl, že za téměř devět let co je ve funkci, nezažil takový týden. Připomněl minulé pondělí, kdy napadl sedmnáctiletý žadatel o azyl z Afghánistánu ve vlaku nedaleko Würzburgu sekerou a nožem cestující a čtyři zranil. [celá zpráva]

V pátek v Mnichově osmnáctiletý útočník německo-íránského původu u nákupního centra zastřelil devět lidí a pak sebe, dalších pětatřicet zranil. [celá zpráva]

V neděli se kromě útoku v Ansbachu stalo neštěstí také v sousedním Bádensku-Württembersku, kde v Reutlingenu syrský žadatel o azyl na autobusovém nádraží zabil mačetou ženu a další dvě osoby zranil. [celá zpráva]


Nepřihlášený uživatel

#10470 Re: Další "multikulti obohacení" ze strany muslimských migrantů !?

2016-07-25 08:08

#10467: Další teror migranta v Německu !!! - Další "multikulti obohacení" ze strany muslimských migrantů !? 

 Ano a skoro vše žadatelé o azyl. A co na to říkáte teď, sluníčkáři, kteří jste nás tady krmili sračkami, že uprchlíci nepředstavují žádné bezpečnostní riziko, protože to jsou nebozí lidé utíkající před válkou a islamisty a mohou nás jen obohatit? Za týden již čtvrtý útok, co více ještě potřebujet jako důkaz své tuposti a naivity? 


Nepřihlášený uživatel

#10471 Re: Žádost o výměnu

2016-07-25 08:45

#10465: Xenofob obecný - Žádost o výměnu 

 Vyměním zadržované turecké akademiky za české sluníčkové akademiky, ZN: spěchá!


Nepřihlášený uživatel

#10472 Re: Migrant ze Sýrie vraždil v Německu mačetou: ... těhotnou ženu !!!'

2016-07-25 08:51

#10458: Migrant ze Sýrie vraždil !!! - Migrant ze Sýrie vraždil v Německu mačetou: ... těhotnou ženu !!!' 

 Svého kolegu popsal jako přátelského chlapíka, který ze Sýrie do Německa dorazil před půlrokem. Znal i jeho oběť. Útočník se do ní podle něj zamiloval. „Byla to Polka a myla tady nádobí,“ vypověděl Alhelo. KREV VŠECH ZBYTEČNĚ ZABITÝCH,ZMRZAČENÝCH EVROPANŮ PADÁ MERKLOVÁ NA TVOU HLAVU !!!

obyčejný rasista

#10473

2016-07-25 09:30

nechci muslimy ani islám v evropě ani ve světě 

 muslimove jsou vrazi nasilnici otrokaři zoofilove a pedofilove 


Nepřihlášený uživatel

#10474

2016-07-25 14:54

Sleduji, že nyní je v módě ze všech uprchlíků, kteří někde něco nechají bouchnout, někoho zastřelí a nebo pobodají, hned udělat psychicky nemocné lidi. Ještě se tu ani neohřáli a už mají za sebou léčbu na psychiatrii. Zajímalo by mě, kdo píše tyto scénáře?

Jan Čáka

#10475 Re:

2016-07-25 17:38

#2: -  

 EU se stejne rozpadne svojí debilitou vyhnije.Doporučuji video Evropa v roce 2029