Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

SPIKNUTÍ NĚMECKA A FRANCIE PROTI OSTATNÍM !?

#10476 EUROSTÁT

2016-07-25 19:12

cituji z http://www.lajkit.cz/zpravy/item/585-tuto-informaci-ktera-ovlivni-nas-vsechny

Tuto informaci, která ovlivni nás všechny jaksi ČT24 zapomněla uvést. Čtěte, než bude pozdě:

Polská tv stanice TVP INFO informovala polské občany o tom, co EU, USA a NATO "upekly". Samozřejmě, hlásná trouba protektorátního režimu v Praze, ČT24, nám, občanům České republiky, "zapomněla" tuto informaci přinést. Na setkání Visegrádské skupiny v Praze předloží Frank-Walter Steinmeier devítistránkový dokument vzniku Evropského superstátu.

Členské státy se vzdají:

  • 1) vlastní armády, vlastních tajných služeb, vlastního zákonodárství,vlastního daňového systému, vlastní měny
  • 2) kontroly nad státní hranicí včetně systému a procedury vpouštění a relokace migrantů
  • 3)vytvoření společného vízového systému, společnou zahraniční politiku, transformace NATO

V preambuli textu vlády Francie a Německa oznamují:

"Naše státy sdílejí společné předurčení a společný řebříček hodnot, které dávají předpoklad ještě hlubšímu sjednocení našeho obyvatelstva. Budeme tedy usilovat o politickou unii v Evropě a zveme další Evropany k připojení k projektu."

  • Vznikne společná armáda „European Security Compact” na principu „ohrožení jednoho státu/ohrožení všech států“
  • Rozvědka a kontrarozvědka bude podřízena jednomu centru
  • Bude zvětšena pravomoc „Evropského veřejného žalobce“ a vznikne jednotný trestní zákon
  • Národní státy nebudou mít právo rozhodovat o migraci a nebudou mít vlastní azylovou politiku
  • Rozmístění migrantů bude povinné a bude respektovat rovnoměrné rozdělování uprchlíků a národní státy to nebudou moci odmítnout
  • Německo a Francie už ve jménu EU začaly jednat se severoafrickými zeměmi na nejvyšší úrovni o pravidlech migrace a rozšíření dialogu na toto téma
  • Bude zavedena jednotná měna euro pro všechny členské země, otázka nezní zda, ale kdy bude přijato
  • Bude zaveden jednotný daňový systém a bude odstraněna konkurence v daňovém systému mezi jednotlivými zeměmi…“

To je tak ve zkratce všechno. Takže je to tu, vážení. Když jsem to četl, vzpomněl jsem si okamžitě na Mnichovskou dohodu 1938…

Tohle je naše prostá likvidace a podle všeho evidentní příprava na válku. Je to otevřená realizace Nového světového řádu v Evropě /NWO/.

Celý text s nímž Steinmeier vystoupí v Praze si můžete přečíst tady: http://www.tvp.info/25939587/ (polsky)

Kazatel

#10477 Re: EUROSTÁT

2016-07-25 20:57


Nepřihlášený uživatel

#10478 Re: Re: EUROSTÁT

2016-07-26 05:28

#10477: Kazatel - Re: EUROSTÁT bible je podle pravdy 

 maš pravdu bratře už nějakou dobu čtu bibly a zatim se vše schoduje byl jsem ateista ale dospěl jsem k nazoru že buh existuje a tenhle svět a bible my to dokazuje každej den jsem domluvenej z kamošem a ještě nejpozději do konce tohoto roku se přidame k cirkvi adventistu sedmeho dne je to jedina křestanska cirkev ktera splnuje boži desatero většina cirkvi nesvěti sobotu jen adventiste svět jde do haje už aby začal multikulturalizmus na nejposvatnějšich mistech islámu v mekce a medině by měl pochodovat gay pride a provadět hromadnou masturbaci ad obohatijou proroka islámu mohameda multikulturalizmus neni špatny ale zaleži kde se provadi afrika a islámské země se nenaučily byt tolerantni tam by měl začit multikulturalizmus a ne v evropě narozdil od jinych statu světa běloši jsou nejvice tolerantni rasou na světě když se někdo podiva do jinych statu na světě je to asi takhle indie afrika a islámské země tam jsou sami černoši čina japonsko korea tam jsou sami asiati ale evropa usa rusko australie novy zeland tam se praktikuje multikulturalizmus neexistuje jediny stat na světě kterej by patřil jen bělochum a opakuju že nejsem rasista je to upřimnej fakt multikulturalizmus je legalni genocida bile rasi 

Vlastenec

#10479 Gagarin i Napoleon. Místo pokémonů budou Rusové lovit historické hrdiny

2016-07-26 08:24

Moskevská radnice si nechala vyvinout mobilní aplikaci, od které si slibuje, že lov pokémonů v ruské metropoli nahradí pátráním po historických hrdinech. Úspěšný hráč si tak bude moci udělat „selfie” s prvním kosmonautem Jurijem Gagarinem, s cary Ivanem Hrozným či Petrem Velikým, anebo dokonce s francouzským císařem Napoleonem Bonapartem.

"Do konce srpna se objeví vylepšená aplikace Poznej Moskvu, s jejíž pomocí bude možné si udělat snímek s kultovní historickou postavou," slibuje radnice podle agentury Interfax.

Kromě kosmonautů a carů bude možno "lovit" i básníky, hudebníky či vědce, například Alexandra Puškina, Pjotra Iljiče Čajkovského, Michaila Lomonosova, samozřejmě ve virtuální podobě a za pomoci souřadnic, historických adres či kompasu.

"Aplikace má za úkol pomocí módní technologie upozornit na bohaté kulturní dědictví a dá také další důvod k toulkám Moskvou," slibuje si radnice. Nový projekt se opírá o stávající turistický portál, který zahrnuje údaje o 1300 stavbách, 114 památnících, 40 muzeích, 162 zákoutích a 196 historických osobnostech a nabízí 57 různých tematických vycházek po ruském hlavním městě.

Populární hra Pokémon GO dorazila i do Ruska, ačkoli se v zemi ještě legálně nenabízí. Přesto již přiměla pravoslavnou církev, aby varovala věřící před ztrátou zdravého rozumu a chorobnou závislostí. Před hrou varoval Rusy i hlavní cenzurní úřad. "Buďte bdělí, občas vzhlédněte od svých telefonů a informujte své blízké o místě, kde se nacházíte," doporučil Roskomnadzor.

Tak koukám, že si Rusové ponechali v téhle zdegenerované společnosti jako jediní zdravý rozum. Kéž by i naši politici měli tolik rozumu a místo těchhle blbin naší čím dál hloupější mládeži přiblížili bohaté dějiny a tradice našeho národa.


Nepřihlášený uživatel

#10480

2016-07-26 12:49

Jsem pro vystoupení z unie, protože to co předvádí v poslední době už je čiré šílenství. Byly časy, kdy byla EU symbolem svobody a prosperity a bylo mi ctí stát se její součástí, dnes však ty doby vzal dávno čas a současná EU je neschopný nebezpečný byrokratický moloch nasátý islámským extrémismem, který se snaží stále více zasahovat suverénním státům do věcí, které Bruselu vůbec nepřísluší. EU by se měla transformovat ve svůj prvotní účel, tj. společný hospodářský trh a bezcelní unie, ale nikdo nestojí o to, aby se do našich vnitropolitických záležitostí pletli takoví vyšinutí magoři jako Juncker, kteří by měli být spíše zavřeni v psychiatrické léčebně.

Kazatel

#10481 Re: Re: Re: EUROSTÁT

2016-07-26 12:54

#10478: - Re: Re: EUROSTÁT 

 já vím že mám pravdu já vás na velké souženi připravují KAZATEL 11-12 

Kazatel

#10482 Re: EUROSTÁT

2016-07-26 13:33

#10476: SPIKNUTÍ NĚMECKA A FRANCIE PROTI OSTATNÍM !? - EUROSTÁT 

 Zjevení janovo 13

Každý člověk bude mít implantovány pod kůži čipy

například téměř všechny domácí zvířata v na západě mají čipy pod kůži .

Skot s čipy je běžná praxe v mnoha západních zemích jako dobře. USA Tato technologie se rychle rozvíjí. Lidé již nabídl mít čipy implantované v jejich tělech, takže policie může najít je v případě nouze. Všechny americké pasy mají integrované čipy, jako jsou kreditní karty. Ve skutečnosti tomu tak není agrese Rusko, který ohrožuje Evropu. Evropa čelí nebezpečí islamizace generované Washingtonu zbavit Evropu její kulturní a křesťanské identity.Proč ne házet starou Evropu v kelímku ( tavicí kotlík = sesazovačka hrnec) národností a náboženství, takže to je jednodušší na ovládání?. Tam byl šokující zprávu z minulého týdne o více než 70 subjektů syrských uprchlíků v režimu A opuštěný ve východním Rakousku kamionu. Je zřejmé, že tok migrantů z muslimských zemí je větší než to, co oficiální statistiky říkají. Například Bulharsko, podle kvóty, je třeba přijmout některé 3000 zaměstnanců.


V reálném životě, tam bude mezi 60.000 a 70.000 z nich v tomto roce, bulharské bloggeři psát. Mnoho národních vlád Evropské unie varují, že klíčová ustanovení migrační politiky v Bruselu nefungují. Nicméně, Brusel udržuje opakovat mantru tolerance a multikulturalismu.

Je nezávislá Brusel, aby takové rozhodnutí?. Dá se také ptát, proč uprchlíci přicházející z Iráku, Sýrie a Africe nechodí do Austrálie, USA a Kanada. Proč to uniknout movité sousedních zemí, jako je Turecko, Libanon a Jordánsko?

Odpověď je jednoduchá:

Ve Spojených státech a Kanadě je tvrdá právní předpisy o přistěhovalectví. Austrálie pošle boatloads migrantů na "koncentrační tábor" na ostrově Nauru. Turecko a sousední arabské země nemají alokovat veřejné prostředky na podporu uprchlíků.

Evropa byla vybrána jako latrína pro ty, kteří prchají USA - podnítil ničení a války za demokracii. Všechny národy (katolické) umírají ortodoxní a sunnitských muslimů přicházejí nahradit je . Německo přijme 800.000 žádostí o status uprchlíka ze Sýrie, Iráku a Afghánistánu.VICE-Evropa je ve volném pádu. Nikdo nemůže pochybovat o tom už.

RFID OTROČENÍ VLASTENCŮ-Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

 


Nepřihlášený uživatel

#10483

2016-07-26 13:54

Útok v Mnichově začíná připomínat inscenaci z 11. září 2001 a svědci se nestačí divit, co najednou slyší v médiích! False flag za další omezení držení legálních zbraní v celé EU!

Policie mluví jinak, než co viděli očití svědci

Německá policie dnes dopadla německého 18-letého mladíka íránského původu Aliho Sonbolyho, který se během zásahu policie pro jistotu zastřelil. Anebo byl pro jistotu zastřelen? Co je důležité, to je zpráva,  že Sonboly byl podle posledních informací nelegálním držitelem pistole Glock 17 a právě touto zbraní měl v nákupním centru Olympia zastřelit 9 lidí a dalších zhruba 10 postřelit. Uplynulo nějakých 12 hodin od incidentu a celé informační pole celé události bylo německými médii přebarveno na úplně jiný významový obsah, ze kterého doslova děsí. Zatímco svědci útoku utíkali z nákupního centra před 3 útočníky, kteří stříleli z dlouhých zbraní (puška, útočná puška, samopal v poloautomatu), tak média a německá policie již nad ránem otočila a začala razit příběh o jednom útočníkovi, který útočil sám a střílel ze sakra krátké pistole Glock 17.

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

VICE-Útok v Mnichově začíná připomínat inscenaci z 11. září 2001 a svědci se nestačí divit, co najednou slyší v médiích! False flag za další omezení držení legálních zbraní v celé EU!


Nepřihlášený uživatel

#10484

2016-07-26 14:02

VIDEO: Islamisté a gayové narušili v Mnichově smuteční pietu za mrtvé v obchodním centru. Policie byla zalezlá, i když muslimové ukazovali Němcům gesta džihádu!


Včera proběhla v Mnichově v obchodním centru Olympia smuteční tryzna k připomínce obětí pátečního masakru. Pokud si ale někdo myslel, že tryzna proběhne v klidu, byl na omylu. Někdo totiž současně na stejné místo svolal muslimské shromáždění a začala mela. Účastníci islámského happeningu totiž směrem ke skupině Němců, která přišla uctít památku obětem masakru, začali ukazovat gesto džihádu, zdvižený ukazováček. To doslova rozlítilo jednoho z Němců natolik, že začal sprostě směrem k islamistům řvát sprosté nadávky. Ukazování určitých gest je v Německu trestné (heilování, vogel, džihádistický ukazovák), ale policie v tomto případě nezasáhla, i když byla schována za bukem nedaleko a z bezpečí auta sledovali konflikt obou skupin. Teprve až na závěr nakráčel mezi obě skupiny antikonfliktní tým, který ale proti islamistům vůbec nezasáhl. Právě naopak, kordon se otočil směrem k Němcům, což je neklamný signál, že antikonfliktní tým začal bránit islámisty. Všimněte si, jak drtivá většina Němců má obrovský strach se k pánovi přidat se svým vztekem, teprve až k závěru se odváží mu alespoň zatleskat. Video surovým způsobem zachycuje strach lidí z projevů na veřejnosti, kdy pouze ti nejodvážnější si troufnou promluvit.


Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami


VICE-VIDEO: Islamisté a gayové narušili v Mnichově smuteční pietu za mrtvé v obchodním centru. Policie byla zalezlá, i když muslimové ukazovali Němcům gesta džihádu!


Nepřihlášený uživatel

#10485

2016-07-26 14:08

VIDEO: Češka z Mnichova tvrdí, že útočník v Olympii vystřelil 5 až 6 ran do vzduchu! Další trhlina v oficiální verzi vyšetřování. False flag za reformu zbraňového zákona má své první plody!

Kde udělali soudruzi teroristé chybu? Stříleli do vzduchu?

Druhá možnost je, že šlo o zinscenovaný kompars a lidé, kteří utíkali, tak pouze inscenovali pohyb. Už včera se objevila informace v médiích, že svědek, který video před McDonaldem prý „náhodou“ natočil, už předtím zcela další „náhodou“ natočil řádění řidiče náklaďáku ve francouzském Nice. Jmenuje se Richard Gutjahr a video o něm a o této podivné shodě náhod je zde. Obě jeho videa jsou točená „na stojáka“, což je ve světě profesionálních médií považované za prasárnu, ale skutečnost, že jeden člověk byl s mobilem v ruce ve stejnou chvíli na dvou místech, kde zrovna proběhl teroristický útok, je silně podezřelá. Pokud někdo provádí teroristický útok jako např. Anders Breivik před 5 lety, tak jeho cílem je zabíjet a rozhodně ne střílet do vzduchu.

A přesto ve stejném TV Guide oznámil nejnovější speciální na "Krize sexu a násilí" se objeví inzerát na Miami Vice, dále jen "ukazují, že vám přináší akci a vzrušení, které jste zvyklí", atd

 Nebo vaše noviny odsoudí sexu a násilí v nejvznešenější smyslu, ale tam v sekci zábavy je polovina-stránkový reklama na nový "akční" film doprovází fotografie žen v řetězci bikinách a vysoké podpatky mazlení automatické pistole a kulomety ".

Hoffman nazývá Double-mysl sdělovacích prostředků , a my všichni jsme vinni nákupu mimo, a zpátky do každé ze dvou myslí ... ten, který odpuzuje a ten, který přijímá.

 Využití obrazů měnit naše emoce je prastarý způsob, jak manipulovat chování odpovědí, a média vyniká v snímky, které nás šokuje, nás děsí, a nás dráždí.

   VICE-Zbrane hromadného nesledované - médiá, reklama a sociálne programovanie

VICE-VIDEO: Češka z Mnichova tvrdí, že útočník v Olympii vystřelil 5 až 6 ran do vzduchu! Další trhlina v oficiální verzi vyšetřování. False flag za reformu zbraňového zákona má své první plody!


Nepřihlášený uživatel

#10486 Sobotkova vláda už rozhodla o přijetí 81 migrantů z Turecka! Politika MKT už je i v Česku!

2016-07-26 14:15

Plivanec do obličeje českým občanům: Dohoda s Tureckem o kšeftování s uprchlíky není v ČR ratifikována, ale Sobotkova vláda už rozhodla o přijetí 81 migrantů z Turecka! Politika MKT už je i v Česku!

Vláda si s parlamentem vytřela pozadí. To je realita!

Odpověď je celkem jednoduchá. Vláda používá exekutivní klauzuli o mezinárodních smlouvách, které jsou právně závazné, a to i bez souhlasu parlamentů. Ratifikační proces parlamenty probíhá až ex-post a zde je zajímavá podivnost, která stojí za zmínku. Pokud by parlament ČR smlouvu s Tureckem neratifikoval, tak smlouva by platila dál ve vztahu k partnerům v zahraniční, ale neměla by právní oporu směrem dovnitř České republiky. Poskytování peněz ze státního rozpočtu na integraci migrantů podle neratifikované smlouvy by mohlo být spatřováno jako problém, ne nepodobný tunelování, ovšem na státní úrovni. Vytahování peněz z kapes daňových poplatníků na integraci migrantů podle smlouvy, kterou parlament ČR neratifikoval, by mohlo být zneužito i v mnoha jiných případech.

Nacistické kořeny "bruselské EU"

Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

VICE-Plivanec do obličeje českým občanům: Dohoda s Tureckem o kšeftování s uprchlíky není v ČR ratifikována, ale Sobotkova vláda už rozhodla o přijetí 81 migrantů z Turecka! Politika MKT už je i v Česku!

Tomáš

#10487 Re: EUROSTÁT

2016-07-26 14:34

#10476: SPIKNUTÍ NĚMECKA A FRANCIE PROTI OSTATNÍM !? - EUROSTÁT 

 Tak z jednoho mocenského paktu jsme se před čtvrt stoletím se slávou vymanili a do druhého vlezeme po hlavě a ještě si u toho pískáme? Z bláta do louže. Nějak jsme zapomněli, jak krušné byly časy pod taktovkou Moskvy a nyní ji chceme nahradit za Brusel a jako bonus k tomu dostaneme miliony negramotných pažravých kobylek. Rudá barva se vyměnila za modrou, srp a kladivo zmizely a hvězd máme poněkud více, ale máme tu renezanci marxových myšlenek v podobě multikulturalismu a globalismu.

Jen pro zajímavost uvedu pár paralel mezi současnou Evropskou unií a Sovětským svazem.

Centrální řízení z Moskvy je nahrazeno centrálním řízném z Brusele, Evropský parlament je obdobou Nejvyššího sovětu, vládu reprezentovala rada ministrů, kterou máme i v Bruselu, poslanci nejvyššího sovětu schvalovali zákony, ačkoliv skutečným tvůrcem legislativy a politiky byla Komunistická strana a její politbyro. Dnešním tvůrcem politiky v EU je nikým nevolená Evropská komise. Ta představuje tehdejší politbyro či předsednictvo ÚV KSČ. Předseda evropské komise jedná na vlastní pěst a není příliš podřízen komisařům, jež ho zvolili. Právo předkládat návrhy zákonů má téměř výhradně tato komise obdobně jako tomu bylo v Nejvyšším sovětu, poslanci EP tak mají akorát možnost nadarmo mluvit do poloprázdného sálu, nebo zvedat ruku nahoru či dolů na základě návrhů této komise. Zvláštní schíza, že největší eurohujeři jsou zároveň největšími komunistobijci, přitom obojí jedno a to samé jest. To mně vážně hlava nebere.


Nepřihlášený uživatel

#10488 Další obohacovač

2016-07-26 14:51

Agresivní muž z Pakistánu ohrožoval nožem cestující ve vlaku u Brém v Německu

Milan Kohout

#10489 Kdo není multikulti, je 100 let za opicema

2016-07-26 14:54

To je škoda, že jsme nevzali milion uprchlíků od Německa jak jsem si přál a avizoval na transparentu. Teď mohli ti bodří islámští chlapíci obohacovat i naši Českou kotlinu, bez nich jsme sto let za opicema.


Nepřihlášený uživatel

#10490 Bojovníci v Sýrii uřezali hlavu desetiletému chlapci

2016-07-26 15:07

Povstalci bojující v Sýrii uřízli hlavu desetiletému Palestinci, kterého obvinili z účasti v boji provládních jednotek. Video zachycující tuto akci se objevilo na internetu. Je na něm pět mužů a dítě. Jeden muž na korbě auta chlapce drží za vlasy. Tentýž muž chlapcovu hlavu za výkřiků Alláhu akbar (Bůh je veliký) odřezává a nakonec ji uříznutou drží v ruce.

Incident se stal podle stanice BBC v Handarátu severně od Halabu, tady v oblasti těžkých bojů. Je tam také neoficiální palestinský uprchlický tábor Ajn Tal, v němž v minulosti žilo až 7000 lidí.

Vrazi byli podle některých zdrojů z povstaleckého hnutí Núr Zinkí, které má podle BBC finanční podporu z USA, Británie, Francie, Kataru a dalších zemí Perského zálivu.

Tak tuhle islamistickou verbež západ proti demokraticky zvolené vládě podporuje. Že jim není hanba!


Nepřihlášený uživatel

#10491 Re: EUROSTÁT

2016-07-26 16:30

#10476: SPIKNUTÍ NĚMECKA A FRANCIE PROTI OSTATNÍM !? - EUROSTÁT 

 

Nový svetový daňový režim

Každému, kdo dokonce nedbale monitoruje mezinárodní agentury - například OSN, OECD a MMF - to přijde jako žádné překvapení, že tyto agentury již dlouho chtěl stálých zdrojů financování, které by mohly počítat, spíše než se spoléhat na almužnu od vlád okolo světa.

 Ale to by pravděpodobně přijde jako překvapení pro většinu že budeme pravděpodobně vidět počáteční provoz svět daňového režimu pro financování mezinárodních subjektů do roku 2015. Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj ( vice-OECD ) - o 34 členských (v současné době) mezinárodní ekonomickou organizace, která pracuje ovlivňovat světové finanční operace - otevřeně oznámila, že plánuje pokročit v dlouholeté socialistickou opěradlem sen o planetární režim zdanění.Plány volají po legitimních vlád a diktatur na světě, která má všechny soukromé finanční údaje o občanech. To vše je otevřeně inspirován, a podle vzoru, zákon Obamova zahraniční účet Tax Compliance (FATCA) s cílem přinutit banky a vlády po celém světě do zpráv všechny účty a aktiva držená "amerických osob" do IRS (klikněte zde k vidění související vice-FATCA článek .)

A to, říkají odborníci ve spojení s dalšími souvisejícími machinace, jako rozvíjející se plán donutit podniky platit stejně vysoké daní právnických osob ve všech státech světa, spíše než zřízení obchodu v nižších daňových národy, položí základ, na němž vybudovat "World Tax organizace." v polovině února, ve skutečnosti, OECD oficiálně představila svůj plán neformálně zvané GATCA (zákon Global Account Tax Compliance) analytiky.Volání svůj trik, aby dal finální hřebík do rakve pro finanční soukromí "hra mění," řekl OECD daň-financoval to by vyžadovalo vlády shromáždit obrovské množství citlivých osobních údajů o jednotlivci z bank a dalších finančních institucí v rámci jejich působnosti.

"Ve skutečnosti bude to, že pro automatickou výměnu informací pravidel by mělo pokrývat, jaké informace se vyměňují, jak často, kdo by měl shromažďovat informace, na něž by mělo být zaslány av jakém formátu," tvrdil Pascal Saint- Amans, ředitel centra OECD pro daňové politiky a správy, mluvení, jako kdyby se děj byl už hotová věc.

Jakmile se shromáždili obrovské troves soukromých údajů by se automaticky vyměňovat mezi všemi zúčastněnými vládami a diktatur.

"Ty sbírat data, ji dát do potrubí a jde na druhou stranu," řekl Saint-Amans, který, jak by pravděpodobně bylo možné očekávat, neplatí žádné daně na jeho nafouklé financované z daní platu. 

VICE-Nový svetový daňový režim


Nepřihlášený uživatel

#10492 Bavarian Illuminati, s cílem připravit cestu pro New World Order diktatury.

2016-07-26 16:34


Nepřihlášený uživatel

#10493

2016-07-26 16:43

Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

VICE-Bushův nový světový řád

VICE-De-neamerikanizuje svět

VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy


Nepřihlášený uživatel

#10494 "Protokoly Sionu" je NWO Blueprint

2016-07-26 16:44

"Protokoly Sionu" je NWO Blueprint

"Pokud se to stát nemůže uznat Boha, pak se ostatní státy nemohou ... A nakonec United States of America nebude moci uznat, která je zdrojem našich práv a svobod a která je zdrojem našich zákonů."

Soudce Roy Moore

Minulý týden Alabama hlavní soudce Roy Moore byl suspendován a jeho Desatero pomník odstraněn z rotundy Alabama soudní budovy. Vezměme si tu ironii: soudní příkaz "Ty Nepokradeš" je vykázán ze soudní budovy. Jak dlouho může pojetí spravedlnosti přežít, když je oddělen od víry v transcendentního morálního řádu? Jak říká Moore,je zdrojem našich práv je Bůh. Zrušit ho a brzy budeme mít žádná práva. Akce, které potvrdil oddělení církve a státu byl v odezvě na obleku od American Civil Liberties Union, je součástí celonárodní kampaň odstranit veškeré odkazy na amerického židovsko-křesťanské dědictví z veřejné sféry. VICE-ACLU je komunistická přední věnovaný zrušení Spojené státy a zavedení totalitního světovou vládu. Jsou po ďábelský plán vyložený v " VICE-Protokoly sionských mudrců ." Nesnáším, aby to znělo melodramatické, ale bohužel pravda může být velmi bizarní. Chci být špatně, protože pokud nejsem, síly odpovědné za nejhorší hrůzy minulého století jsou stále v ceně. Jsme v jedenácté hodině vícegenerační spiknutí navržen tak, aby první degradovat a pak zotročit lidstvo. 11.září prohlásil na začátku závěrečné fázi zřízení totalitní "nového světového řádu" (aka "globalizace".) Válka proti teroru je lest navržen tak, aby maskovat vytvoření policejního státu. K dispozici jsou nové vývoj každý den. Kanaďané nemůže smát na své pasy snímků, protože budou použity v rozpoznání tváří a kontrolních systémů. Všechny britské vozy budou vybaveny mikročipy, které "se automaticky ohlásí širokou škálu trestných činů.""VICE-Protokoly múdrych ľudí Zion".


Nepřihlášený uživatel

#10495 Muslimové ohrožovali a uráželi koupající se v bazénu v Severním Porýní-Vestfálsku v Geldern.

2016-07-26 17:21

Návštěvníci bazénu si nejdříve stěžovali zaměstnancům.

"Požádali jsme muže aby byli zticha,“ uvedla zaměstnankyně Lisa-Marie Theunissenová pro Rheinische Post.

Výtržníci ale dále uráželi koupající i personál a jeden z nich vstoupil do bazénu. Plavčík se ho pokusil eliminovat a povalil muže na zem. Potom se ale opět muslimové vrátili k bazénu a pokračovali v nadávkách. Plavčík na jejich chování upozornil policii a trval na tom aby odešli z prostoru bazénu.

Rozsah celého incidentu, který se stal minulý týden je znám až nyní.. Skupina muslimů se dostala do nudistické zóny. Dva z výtržníků plavali v nudistické části a zbytek běžel podle bazénu.

Dochází v německých bazénech k hromadným sexuálním útokům?

Po ženách pokřikovali, že jsou děvky. Uráželi děti i muže koupající se v nudistické zóně a plivali na ně.

Ve skupině bylo šest mužů, všichni s plnovousem. Uráželi návštěvníky a hrozili v němčině i mimo jiné islámskými výkřiky "Allahu Akbar" (Bůh je veliký).

"Podle nich jsou všechny ženy děvky a že by nás všechny vyhladili," řekla jedna z návštěvnic, která si myslí, že to nebyli žadatelé o azyl, protože mluvili německy velmi dobře.

"Ale to pohrdání námi a ten agresivní tón nás opravdu vystrašil,“ dodala.

Pachatelé další koupající označovali jako "nevěřící". Policie celý případ šetří.


Nepřihlášený uživatel

#10496 Re:

2016-07-26 18:07

#1: -  

 Na co se pořád čeká? Zavřít hranice,vykopat ty strašidla v hábitech co se tu rozlejzají. Vykopat ty paka od koryt co tohle mají na svědomí.Už ted je mi z toho blivno..co nás čeká co naše děti a jejich děti? Prý nemají žádne informace,že by hrozil útok..tohle normální člověk ani říct snad nemůže. Lidi nesedte a nečekejte až se něco stane, v 89 když byla sametová tak jsme to taky dokázali .


Nepřihlášený uživatel

#10497 Re: Kdo není multikulti, je 100 let za opicema

2016-07-26 18:13

#10489: Milan Kohout - Kdo není multikulti, je 100 let za opicema 

 Co Ty seš za KOKOTA!? ... (leda, že bys to myslel ironicky, ale pak se nauč ironii dávat do uvozovek " ... " jinak je to fakt kokotina, a pokud to myslíš vážně, tak seš blb!)


Nepřihlášený uživatel

#10498 Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-07-26 18:13

Kněz Jacques Hamel (86), jehož při ranní mši v kostele v Normandii podřezali dva útočníci, byl donucen kleknout si, než ho zavraždili. Uvedla to svědkyně, která se mše účastnila. Hamel přitom v kostele ve městě Saint-Étienne-du-Rouvray jen zastupoval svého kolegu, byl už téměř deset let v důchodu.

„Přinutili ho kleknout si. Chtěl se bránit. A pak se ta tragédie stala,“ řekla televizi BFM sestra Daniella.

Dodala ještě, že útočníci si svůj čin natáčeli: „Natáčeli se. Kolem oltáře provedli něco na způsob kázání, v arabštině. Je to hrůza“.

K útoku se přihlásil Islámský stát, uvedl, že ho provedli „jeho vojáci”.

Hamel by vysvěcen na kněze v roce 1958 a většinou působil v severozápadní Francii. V Saint-Étienne strávil 30 let.

Do důchodu oficiálně odešel ve svých 75 letech, arcidiecéze v Rouenu ho ale žádala, zda by nepomohl, když bude jeho nástupce otec Auguste Moanda-Phuati příliš zaneprázdněn. Hamel souhlasil a vypomáhal i v blízkém městečku Elbeuf.

„Byl to dobrý člověk,“ řekl o něm člen městské rady Hervé Morin a podobně hovoří i ostatní. „Nerad se stavěl do čela, byl zdrženlivý,“ vypověděli věřící pro magazín L’Express. „Byl to člověk, který dělal svoji práci až do konce. Byl starý, ale pro každého vždy k dispozici. Byl to dobrý kněz“.

Další nevinný na oltář multikulturalismu. Proč se tohle nestane třeba pravdoláskařské špíně Halíkovi, který se s tou verbeží tak vřele paktuje?


Nepřihlášený uživatel

#10499

2016-07-26 18:50

Podstata je jasná, ta snad ani žádný komentář nepotřebuje,
Atgumenty s křížkem po funuse !

#10500 Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-07-26 20:05

#10498: - Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

 

Vraha francouzského kněze stíhali kvůli terorismu, dvakrát vyrazil do Sýrie

Vrahem 86letého kněze v kostele ve francouzském Saint-Étienne-du-Rouvray byl 19letý Adel Kermich. Mladík byl obviněn z napojení na teroristy a byl stíhaný na svobodě. Policie ho sice monitorovala prostřednictvím elektronického náramku, ale v dopoledních hodinách se směl pohybovat mimo své bydliště. Podle sousedů vyhrožoval, že zaútočí v kostele.

... jj. policie přijde s křížkem po funuse (jako obvykle) ... v dopoledních hodinách se směl pohybovat mimo své bydliště

a tož tak ... !!!