Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#13601 Tah Ivankou na sjezdu nejmocnějších globalistek

2017-04-27 18:31

Tah Ivankou na sjezdu nejmocnějších globalistek

Jenže, zatímco Donald Trump je úspěšně americkými sionisty z okolí Goldman Sachs odstavován do izolace a generál Herbert R. McMaster plánuje vojenské údery proti KLDR, Sýrii a nově i proti Íránu, tak globalisté nelení a po zjištění, jakou mocí a vlivem na svého otce působí Trumpova dcera Ivanka, se rozhodli ji pozvat na slet globalistických čarodějnic v Berlíně. Sjezd W20 je obdobou G20, ovšem je určený pouze nejmocnějším ženám 20 nejvyspělejších zemí světa. Tento rok se koná v Berlíně a hostitelkou je Angela Merkel. Ta se rozhodla, že z USA pozve nejmocnější ženu a logicky jí není Trumpova manželka Melanie, ale jeho dcera Ivanka, která v Bílém domě pracuje jako zaměstnankyně a poradkyně svého otce [4]. Její manžel Jared Kushner je přitom napojen přímo na centrálu světových sionistů v USA, na jedno z nervových center, na banku FEDu Goldman Sachs. O vlivu a roli Ivanky Trump a Jareda Kushnera na Donalda Trumpa jsme psali zde.

VICE-Tah Ivankou na sjezdu nejmocnějších globalistek

250milionů od G.SOROSE ta svině se angažuje ve všem

#13602 Trump ruší, co slíbil a slibuje, co zrušil

2017-04-28 02:32

Trump ruší, co slíbil a slibuje, co zrušil

V minulosti Donald Trump obvinil Čínu, že podhodnocováním svého juanu poškozuje americké výrobce a podniky, které logicky čínskému super levnému zboží v USA nemohou potom konkurovat. Čína je podle něho manipulátor se svojí měnou. Jenže ve středu řekl časopisu Journal, že Čína není manipulátor, že je jenom dobrý obchodník a podporuje své exportéry, což je něco, co by měly dělat i USA [3]. Zkrátka, Donald Trump obrací své výroky jako na běžícím pásu. Pamatujeme si to všichni, co říkal před volbami. Čína je špatná, Rusko je dobré. ISIL je zlo, s Asadem se dá mluvit. Zrušíme Obamacare, schválíme lepší zákon. Zakážeme muslimům z islamistických zemí cestovat do USA. Zrušíme dotace městům, které podporují nelegální migranty. Zrušíme globalistické smlouvy, nahradíme je bilaterálními. NATO je zastaralé. A uběhne pár měsíců, jeho zeťák a dcera přijdou do Bílého domu a co se nestane? Čínský prezident hoduje v Trumpově vile na Floridě a Čína už není manipulátor. Čína je dobrá, ale Rusko je zlé. Na Asada shodí Trump rakety mezi hlavním chodem a dezertem při obědě s čínským prezidentem.

VICE-Chabad Lubavitch, Lev Leviev, Vladimir Putin a Donald Trump jako jedna rodina? Odstavování Trumpa od moci je vlastně odstavováním Chabadu sionisty. Je to horší, než jsme si mysleli! Kushner si vzal 250 milionů dolarů od George Sorose!


Nepřihlášený uživatel

#13603 Re:

2017-04-28 12:10

#5: -  

 souhlasí ta pakáž v naší republice nemá co dělat.


Nepřihlášený uživatel

#13604

2017-04-28 13:34

EU není tím,co jsme si v počátcích představovali!

Stala se arogantním příkazcem, který nesnáší odpor! Nařizuje neustále další příkazy,bez ohledu na zvyklosti jednotlivých států ,ale hlavně likviduje jakýkoli odpor proti nim,prosazováním sankcí, přestože EU měla být dobrovolným sdružením Evropských států,se stejnými právy pro všechny!

Nedbá na bezpečnost a obranu občanů EU - nechrání hranice EU!

Je příliš benevolentní vůči jednání některých jednotlivých představitelů Unijních států - viz pozvání migrantů sviní Merkelovou! Jsem přesvědčen,že i špatná hospodářská situace po vystoupení bude lepší,než zůstat v unii,kterou nezajímá budoucnost,ani názory jejich obyvatel !!!


Nepřihlášený uživatel

#13605 Re: Polská vláda se nepodřídí EU a nedovolí "krvavou sklizeň" multikulturalismu

2017-04-28 13:46

#13599: Vlastenec - Polská vláda se nepodřídí EU a nedovolí "krvavou sklizeň" multikulturalismu 

 Z Polské vlády by si měl vzít příklad blbeček Sobotka, co tady háže ramena, jaký je bojovník proti kvótám a pak vyjede ven,poníženě se skloní před Merkelicí a nakonec vyrukuje s tím, že jich vezme dobrovolně 2x tolik než nařizují kvóty!!

Však přijdou volby a lid to s ním zúčtuje!!


Nepřihlášený uživatel

#13606 Re: Maďarský premiér: Naše přežití visí na vlásku, musíme bránit křesťanskou civilizaci před přílive

2017-04-28 13:57

#13598: Vlastenec - Maďarský premiér: Naše přežití visí na vlásku, musíme bránit křesťanskou civilizaci před přílivem mi 

 Orbán má můj respekt! Ten vejde do dějin! Bez nadsázky ho lze nazvat osvíceným císařem! Závidím Maďarům, že mají vládu, která se je snaží chránit. 


Nepřihlášený uživatel

#13607 Re: Marine Le Pen postupuje do druhého kola prezidentských voleb!

2017-04-28 14:03

#13600: - Marine Le Pen postupuje do druhého kola prezidentských voleb!  

 Paní Le Penová je nadějí pro všechny obyčejné francouzské občany, kteří už mají plné zuby systematické islamizace společnosti, narušování bezpečnosti, denodenního umírání v ulicích, neomarxistické buzerace a totalitních bruselských manýrů, ale mocným překáží v plánech,proto se spojí třeba levice s pravicí, všichni dosavadní nepřátelé, jen aby jim Marine nekazila rozjetou špinavou hru !!!


Nepřihlášený uživatel

#13609 Re:

2017-04-28 17:55

#13604: -  

 jakmile stat ztrati zajem o podporu nejmensich, tak uz nepracuje pro tebe, ale ty pro nej. zemedelstvi a farmari je zaklad sobestacnosti kazdeho statu. proti tomuto jde cela EU organizace a dari se jim. podivej se na data sebevrazd farmaru v zemich EU za posledni dekadu.


Nepřihlášený uživatel

#13610

2017-04-28 21:18

Čelíme celosvětové konspiraci kde Valky a teror nejsou skutečné JFK aby vás mohly elity otročit a zbavovat práv a svobod

Rockefeller návrh byl zaveden pro atentát na prezidenta Kennedyho

"Pozdní v září (1963), bez doprovodu Šťastný, Rockefeller šel do Říma na audienci u papeže, nanejvýš neobvyklé okolnosti a ne zcela bez public relations podtexty. Ale depresivní situace (jeho nedávný rozvod a nový sňatek) nebyl úplně změněná "Prezident Kennedy byl velmi populární s lidmi a byl by zvolen na druhé funkční období v roce 1964. Rockefeller neměl v úmyslu, aby něco stát v cestě do Bílého domu, aby dal rozkaz k zavraždění Kennedyho. To bylo provedeno v Dallasu, Texas, na Nov 22, 1963. Nelson navštívil papeže jen 2 měsíce před atentátem. Nepochybně diskutovat plány pro eliminaci Kennedym a jeho vlastní jmenování prvního krále Spojených států:

Po atentátu na prezidenta Kennedyho, jeho viceprezident Lyndon Johnson, se stal prezidentem. Johnson se ucházel o prezidenta v roce 1964 a byl snadno znovu zvolen.

VICE-John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)

VICE-Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last

VICE-Kennedy a Nacisté


Nepřihlášený uživatel

#13611

2017-04-28 21:21

Dopisovatel píše:

"jste zmínil entitu Bilderberg jak mít silnou vůdčí roli v západní politice ... a také skrytě scénář UFO / ET. Podotýkám, se zájmem, že americká kapitola Bilderbergu byl iniciován Walter Bedell Smith (tehdejší šéf CIA) a také zmínil Věřím v Truman ' s Majestic nebo M-12 moratorium dokumentů ... je možné, že Bilderberg působí v roli benevolence ?? ... možná mají pocit, že je nutné, aby si podmanil celý svět pod jedním právním systémem a vláda před uvolněním potenciálu ET non ankety technologie u ting ...

VICE-Bilderbergs, ETS a World Peace

VICE-JFK MJ-12 Document


Nepřihlášený uživatel

#13612

2017-04-28 21:25

Iniciativy prezidenta Kennedyho UFO vedlo k provádění směrnice o atentát
12. listopadu 1963, prezident John F. Kennedy dosáhla široké dohody s premiérem sovětu Nikita Chruščov na společných vesmírných misích a sdílení klasifikován spisy UFO.

To vyžadovalo oba vůdce vyzývajícími svých UFO pracovní skupiny pro sdílení informací. Kennedy to udělal skrze přísně tajné Memorandum řediteli CIA pro sdílení souborů UFO s NASA a SSSR. Jeho 12.listopadu Memorandum byla předána kJames Jesus Angleton , šéf CIA kontrarozvědky. Angleton kontroloval přístup k nejvyšším stupněm utajení UFO v USA, a byl v přímé komunikaci s MJ-12 - pracovní skupina UFO v rámci "MJ-12 Speciální projektové studie."

V reakci na žádost Kennedyho, Angleton následoval Přísně tajné / MJ-12 sadu směrnic. Jeden z tajných směrnic, odhalila v dokumentu unikly částečně spálené Přísně tajné / MJ-12 forenzně vydanou do roku 1961, byla směrnicí o záhadná vražda. V případě, že se některý americký státník nespolupracují s MJ-12, směrnice schválil politické vraždy.

Unikly dokument je kouřící zbraň důkazy o tom, že bývalý ředitel CIA Allen Dulles byl zapojen do přípravy a schvalování s dalšími členy MJ-12 kryptické si "směrnice o atentát." MJ-12 "Směrnice zavraždění" byl později realizován Angletonem v reakci na prezidenta Kennedyho 12.11.1963 žádost o CIA, aby se uvolnil tajné spisy UFO.

V první části, diskutoval jsem spálil dokument a jeho genesis v průběhu posledních měsíců Allen Dulles působení ve funkci ředitele CIA. Dulles a ostatní členy MJ-12 byly reakce na Kennedyho počáteční snahy dne 28. června 1961, které mají být plně informováni o MJ-12 zpravodajských operací a UFO.

Kennedy, podle uniklého Přísně tajné memorandum s názvem "Přezkum MJ-12 zpravodajských operací" (pod obrázkem) požádal Dulles dát stručné shrnutí. [27]

VICE-Prezidenta Kennedyho Deadly konfrontaci s CIA a MJ-12 přes ET / UFO Akta X

 


Nepřihlášený uživatel

#13613

2017-04-28 21:26


Nepřihlášený uživatel

#13615

2017-04-28 21:30

Samozřejmě, že více než několik významných Bilderbergu účastníků v průběhu desetiletí otevřeně uvedl své cíle, často se odkazovat na žádané planetárním režimu jako " Nového světového řádu ".

  • Bill Clinton

  • George HW Bush

  • Henry Kissinger

  • George Soros ,

... a mnoho dalších špičkových globalisti a Bilderberg dělníci používali termín pravidelně na veřejnosti.

 Zatímco Bilderberg tvrdí, lidi s "různorodé" pohledy jsou vyzváni, nemůže být pochyb, že taková "diverzita" nezahrnuje předkladatelé národní nezávislosti a suverenity. VICE-Bilderberg - Kde Big Business a Big vláda Plot Globalismus


Nepřihlášený uživatel

#13616

2017-04-29 12:44

"Islamizace Evropy není účinkem nějaké přírodní či dějinné nevyhnutelnosti, takže bychom se s ní museli jen smířit. Je výsledkem setkání dvou zlých Sil: muslimské dobyvačnosti a neskutečného idiotismu intelektuálních elit Západu."

Jiří Fuchs, jeden z mála žijících filosofů českých ...

Vlastenec

#13617 Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-04-29 14:48

Islámský stát (IS) opouštějí ve velkém jeho zahraniční bojovníci a příznivci, protože hnutí ztrácí kontrolu nad územími v Iráku i Sýrii. Přes hranici do Turecka se v uplynulých týdnech snažily přejít desítky členů IS. Napsal to britský list The Guardian.

Některým se zřejmě ilegální přechod hranice podařil, většina však byla podle listu zadržena. Jsou mezi nimi nejméně dva Britové a jeden Američan i se svými ženami.

Guardian s odkazem na zdroje z Islámského státu napsal, že se jeho řady ztenčily s postupem spojenců proti jeho syrské baště Rakce a iráckému Mosulu. Současně podle listu úřední místa v Turecku i v dalších zemích v Evropě zaznamenaly, že jejich ambasády stále častěji kontaktují lidé, kteří se od roku 2013 připojili k Islámskému státu a teď se chtějí vrátit.

Britský deník zároveň upozornil, že se do Turecka snaží proniknout i radikálové, kteří zůstávají ideologii IS věrní a mohli by se pokusit o krvavou pomstu za pád samozvaného chalífátu v Evropě.

A už se džihádisté hrnou domů, to se v Anglii, Francii apod. nebudou stačit divit. Holt co si vypěstovali, s tím musí žít. Hlavně jim zde postavme nové mešity, ať mají kde verbovat bojovníky za džihád, když se jim projekt v Levantě rozpadl!

Vlastenec

#13618 Češi mají k EU nejméně pozitivní vztah ze všech

2017-04-29 21:03

Jen 33 procent Čechů vnímá členství v Evropské unii výhradně pozitivně. To je nejméně v celé EU, a to včetně Velké Británie, která společenství opouští. Celounijní průměr spokojenosti je přitom 57 procent. Vyplývá to z posledního průzkumu Eurobarometru, který si nechal vypracovat Evropský parlament.

Nejšťastnějšími euroobčany jsou podle průzkumu Lucemburčané. Pobyt v EU hodnotí naprosto kladně 84 procent z nich, negativně jen čtyři procenta. V těsném závěsu jsou lidé v Irsku s 81 procenty oproti pěti.

Tak na co čekáme? Vypišme referendum o setrvání v unii a hurá do CZEXITu!

 


Nepřihlášený uživatel

#13619 Re: Češi mají k EU nejméně pozitivní vztah ze všech

2017-04-30 11:55

33%? Tolik slepých a hluchých? Jestli si unie nelže do kapsy.


Nepřihlášený uživatel

#13620 Re:

2017-04-30 20:52

#1: -  

 Podepisuji to zduvodu za bezpecni zivot mi dcery aby se nebala a vychovala sve deti  bezpecnim state.CR.

 


Nepřihlášený uživatel

#13621 Re: Češi mají k EU nejméně pozitivní vztah ze všech

2017-05-01 09:27

#13618: Vlastenec - Češi mají k EU nejméně pozitivní vztah ze všech 

 Stačila hospodářská spolupráce suvereních evropských států, rozšíření Evropského hospodářského společenství, které fungovalo dobře. Politicko - byrokratický moloch EU se zvrhl v nesmyslnou myšlenku evropského superstátu, řešícího malicherné nesmysly jako jsou názvy potravin, nápojů, tvarů ovoce a zeleniny....Je to výhodná trafika pro válející se členy evropského parlamentu, komisí a pod., kteří pobírajíc nesmyslně vysoké platy, odměny a náhrady chrochtají u koryt, které by doma neměli. Za svoji dřinu mohou jít dokonce důchodu v 50 letech a užívat si. Podstatné problémy jako je hlavně ochrana vnějších hranic, ochrana před terorizmem se EU nemehlům totálně vymkly. Pokud bude politika EU takto pokračovat, tak se rozpadne a to by bylo potřeba. Je dobře, že ČR nepřijala Euro a doufám, že ho nepřijmeme.


Nepřihlášený uživatel

#13622 Příčina z 2. světové války financované G.Sorosem a USA Bankéři

2017-05-01 19:32

Příčina z 2. světové války

Tři roky montáž mezinárodní napětí - zahrnující španělské občanské války, Anschluss (svazu) Německo a Rakousko, Hitlerovo obsazení Sudet a invaze do Československa - za předpokladu nastavení pro pravděpodobný světové války.

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

V březnu 1939, Hitler požadoval, aby Polsko Německu umožnilo anektovat nacisty ovládal svobodné město Danzig, a že Německo získala kontrolu nad 25 mil široký pás země mezi Německem a východním Německu, vytvořený Versailleské smlouvy, čímž se získá Polsko přístup k Baltskému moři. Pokusy spojenci přesvědčit Hitler vyjednávat s Poláky byly neúspěšné. Po podepsání paktu nacistického-sovětská, která zabezpečena jeho východní hranici, Hitler poslal své vzdušné a pozemní síly do Polska 1. září 1939 ve Varšavě a dalších polských městech byly bombardovány.

Británie a Francie deklarovala válku s Německem (3. září), kdy Německo ignoroval jejich požadavky, aby ukončila svůj útok a odstoupit.

WW2 končící

September 2, roce 1945

Délka z 2. světové války

6 let a jeden den

Finanční náklady z 2. světové války

2,091.3 miliard $ (očištěno o 1990 hodnoty dolaru)

Lídři Podílí se 2. světové války

Adolf Hitler, Albert Lebrun, Andrei Vyshinsky, Antonio Gramsci, Antonio Salazar, Archibald MacLeish, Benito Mussolini, Carl Mannerheim, Chaim Weizmann, Chaing Kai-Shek, Charles de Gaulle, Clement Attlee, Constantin von Neurath, Drazha Mihailovic, Edouard Daladier, Emperor Hirohito, Engelbert Dollfuss, Farouk já, Francesco Nitti, Francisco Franco, Francois Mitterrand, Franklin D. Roosevelt, Franz Epp, Franz von Papen, Fumimaro Kondoye, Galaezzo Ciano, George II Řecka, George Mandel, Georgy Malenkov, Harold Macmillan, Harry Hopkins, Harry S. Truman, Heinrich Himmler, Henri Giraud, Herman Ehrhardt, Hermann Göring, Hideki Tojo, Invanoe Bonomi, John Anderson, John Foster Dulles, John J. McCloy, Joseph Goebbels, Joseph Stalin, Josip Tito, Kantaro Suzuki, Karl Dönitz, Kiichiro Hiranuma, Kimmochi Saionju, lord Halifax, Lord Woolton, Matyas Rákos, Maurice Thorez, Menachem Begin, Moše Dajan, Naruhiko Higashikuni, Neville Chamberlain, Nikita Chruščov, Nikolaj Bulganin, Pius XI, Pius XII, královna Wilhelmina, Reinhard Heydrich, Rudolf Hess, Samuel Hoare, Sepp Dietrich, Shigenori Togo, Stanisław Mikołajczyk, Victor Emmanuel III, Vittorio Orlando,Vjačeslav Molotov, Winston Churchill, Wladyslaw Raczkiewicz, Władysław Sikorski, Yosuke Matsuoka.

VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII

Bankéři Za válek co dotovasli 1sv a 2sv

VICE-Henry Kissinger označil vojenský personál "nic než psy sloužit našim potřebám".


Nepřihlášený uživatel

#13623 Prvomájové kulturní obohacení

2017-05-01 21:26

Bavorsko: Máma se dvěma dětmi vycházela za bílého dne ze supermarketu Lídl v malém městečku Prien am Chiemsee (10 000 obyv.) I přistoupil k ní Afgánec, "mladík", a před očima dětí i občanů ji podřezal.

"Mladíka" hned odvezli do cvokhausu - je přece tejraný a mentálně nestabilní, tak proto.

Věc samozřejmě nemá nic společného s islámem, migrací, EU ani Merklbábou. A komu se to nelíbí, toho podřežou příště...


Nepřihlášený uživatel

#13624 Re: Prvomájové kulturní obohacení

2017-05-02 07:23

#13623: - Prvomájové kulturní obohacení 

 Skoda, ze uz tu zrejme neni ten chovanec 'Evropan', pobavil bych se jeho 'vysvetlenim'...


Nepřihlášený uživatel

#13625 První máj, lásky čas?

2017-05-02 09:14

První máj, lásky čas? Jak pro koho. Pro stoupence pravdy a lásky určitě nikoliv. Včera v Paříži na náměstí Bastily opět protestovaly stovky mladých antifašistů, odpůrců Le Penové, podporujících islamizaci, afrikanizaci a masovou imigraci do Evropy. Během potyček s policií došlo k házení molotovových koktejlů, hořeli policisté, jeden z nich je ve vážném stavu. Ale mediální žumpa o tomhle striktně mlčí, raději bude dělat bububu z poklidných protiislámských demonstrací, jejichž pokojný chod narušovali opět hádejte kdo, antifašističtí provokatéři.

Více o řádění levicových extrémistů zde