Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Český Tele

#13951 Re:

2017-06-18 08:54

#1: -  

 Vážení tady už vůbec nejde o uprchlíky. EU nám cpe ty svoje benevolentní předpisy o kvalitě prodávaných výrobků a cpe nám tady své přebytky potravin a jiných komodit. Pak to tak vypadá, jdete do obchodu čili nadnárodního skopčáckého či anglického obchodního řetězce kde nakoupíte lacně ty cizí hovna! Ta benevolence nahrává i domácím producentům, kteří takhe můžou prodat takřka  všechno. Třeba moravský pěstitel ze Znojma, http://bylinky.cz/,  Vám bez problému může nabídnout své výpěstky, které zdaleka neodpovídají bývalým přísným československým normám. želbohu normy, které byly tesně za přísnými skopčáckými normami, např. DIN... byly zrušeny a naopak byly nastoleny benevolentní francouzské normy. Takže Vy si můžete koupit komoditu, která označením neodpovída její příslušností anebo koupíte něco úplně jiného. Francouzi, želbohu nikdy neznali co to je kvalita krom vybraných komodit reprezentujících Francii. Vystoupení z EU je jediné východisko jak nebýt otrokem ve vlastní zemi. ČR už nevlastní nic, vše prodali, i to pivo!

Lidičky, zamyslete se kam to všechno spěje!!!

1135
Trapné Fake boje v Afghánistánu

#13952 Jak se Fake bojuje v Afghánistánu

2017-06-18 11:30

Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru

Wikileaks , dokument, unikající organizace, která již dříve vydala vnitřní vojenské videa USA, v neděli je popsáno více než 75.000 důvěrné soubory spojené s válkou v Afghánistánu. Skupina poskytla dokumenty předem The New York Times, německý Der Spiegel a britský Guardian noviny, které nezávisle na sobě potvrdilo jejich pravost.

VICE-The Guardian s názvem zpřístupnění za "zničující portrét nefunkčního válce v Afghánistánu," říká, že odhaluje, jak se US-vedené koalice zabily stovky civilistů v nehlášených incidentů, Taliban útoky vzrostly, a velitelé NATO se obávají, že sousední Pákistán a Írán jsou napomáhání povstání. o 76.900 souborů - což je skupina nazývá " VICE-afghánské války deník" - objevila na Wikileaks.org kolem 4 hodin PDT. Wikileaks říká, že má zpoždění uvolnění dalších 15.000 souborů, které mají umožnit jména a další citlivé informace, které mají být odstraněny. Spojené království veřejnoprávní stanice Channel 4provedl vlastní analýzu z depeší z jednotlivých vojenských útvarů, které pokrývají válku z roku 2004 prostřednictvím Koncem roku 2009, a dospěl k závěru, že byly hlášeny 15,506 nepřátelské úmrtí.
Nejméně 4,232 civilistů bylo zabito a 1.138 vojáci NATO byli zabiti

VICE-Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov

Mosul a Irák trapné bojuvky proti nikomu

#13953 Mosul a Irák Fake sr news :-D

2017-06-18 11:39

A VIDEO S IRAKU AFGANISTANU JAK HRAJI MRTVÉ A ZRANĚNÉ 

VICE-Představený vůz bombardování / nálety na civilisty v Iráku, Červeného půlměsíce? (New unikly video!)

ZDE VIDÍME ŽE S STÁTY SOU S TERORISTY PŘATELÉ a uprchlici podvod vše je to vlastně komedie k smichu!!!

VICE-Falešný Battle of Mosul

Mainstream Media h.... lži spiknuti proti lidstvu

VICE-Mosul Musuem Video FAKE via MSM & Nina Pham RETURNS

Trapné směšné divadlo s uprchlíky stroskotancema

#13954 Jak znich dělaj plavacky stroskotance

2017-06-18 11:53

Trapné divadlo s Uprchlíky 

Jak znich dělaj plavacky stroskotance s Fake Uprchlíku.Jak nám to prasstitutky v TV predhazuji že prej došlo ke srážce splodiny.A že je vytahujou placené lodě neziskovkama jak trapné prej stroskotanci Uprchlíci :-D :-D Předem plánováno a v TV nám predhazuji jak tým k.... Jde o život placeno Bruselem a Žtidem G.Sorosem odpad.

HEMEROID NEWS

#13955 Re: Jak znich dělaj plavacky stroskotance

2017-06-18 14:16

#13954: Trapné směšné divadlo s uprchlíky stroskotancema - Jak znich dělaj plavacky stroskotance  

 ZKORUMPOVANÍ OKAMUROIDI TOMU VĚŘÍ?

RUSSÁCKÉ LŽI Z AERONETU

SOUMRAK PITOMIO MŮRY

#13956 Re: Jak znich dělaj plavacky stroskotance

2017-06-18 14:17

Prasstitutko já si můžu věřit čemu chci

#13957 Re: Re: Jak znich dělaj plavacky stroskotance

2017-06-18 14:35

#13955: HEMEROID NEWS - Re: Jak znich dělaj plavacky stroskotance  

 To umíte jen tohle Sorose deb....

Prasstitutko já si můžu věřit čemu chci.Mě nějaký přihřatý přivadrovalec se západu nebude říkat čemu mám věřit a čemu ne kapišto G.Sorose šlapko.Nemužu zato že USA media vysílaj hovna s herci :-D :-D.Takovim zkorumpovanim západním teroristum sr já nehodlám věřit.Mě ani nebude kázat vláda čemu mám věřit mám vlastní rozum co ty buzno nemáš placená naší zkorumpovanou Vládou a G.Sorosem.A urážet do Rusaku je trapné ohrané a nudné buzničko či mentálně zaostali.Jde vidět že rozum jste nepobrali když furt dokola jak pitomé malé děcko o Rusech no G.Soros asi nemá dost velký IQ :-D nebo vy a vaše vyjádřováni jak komunikace s Hlupákem.Jsem zvědav co zvás za sr zas vyleze ať se vám můžu VYSMÁT.A nebo to urážení na pravopis to jste fakt tak zaostali že nic neumíte VÝSMĚCH.

Pro Vasila

#13958 Re: Re: Re: Jak znich dělaj plavacky stroskotance

2017-06-18 15:20

#13957: Prasstitutko já si můžu věřit čemu chci - Re: Re: Jak znich dělaj plavacky stroskotance  

Nevím, proč se tady rozčiluješ, Vasile, a proč nadáváš do přivadrovalcům lidem, kteří oproti tobě umí česky. Nejdříve se nauč česky, pak se nauč být slušný (to je pro tebe asi neřešitelné) a pak se zapojuj do dění v demokratické společnosti. A ty své zprávy aerusnetu si nech pro své soudruhy z Petrohradu.

PATRIOT

#13959 Re: Re: Re: Re: Jak znich dělaj plavacky stroskotance

2017-06-18 15:28

OKAMUROID FCK NEWS

#13960 Re: Re: Re: Jak znich dělaj plavacky stroskotance

2017-06-18 15:31

#13957: Prasstitutko já si můžu věřit čemu chci - Re: Re: Jak znich dělaj plavacky stroskotance  

 Máš pravdu, tomu může věřit jen okamuroidní russácká buzna.

 

TV vysílá čím dál tím větší sr hlavně ČT policejní provokater najel do muslimů v Londýně Fake news
Nepřihlášený uživatel

#13961 TV vysílá čím dál tím větší sr hlavně ČT policejní provokater najel do muslimů v Londýně :-D Fake

2017-06-19 09:14

BREXIT VYHRAJE 

Jak globalisté řídí volby. A kdo stojí za D. Trumpem. A skutečně „vypouštíme bažinu“?

BREXIT A TRUMP 

VICE-GLOBAL EU-BREXIT-UPRCHLICI-PAŘÍŽ- 2015

VICE-Trump a Brexit jsou odplatou za neoliberalismus a korupci

VICE-Brexit vyhrává ! - Cameron rezignoval !! EUpocalypse teď !!!

ČT vysílá snužku hnoje k smíchu prasstitutky s TV

#13962 Policejní provokater najel do muslimů v Londýně Fake news :-D :-D

2017-06-19 09:31

Mezinárodní Terorizmus neexistuje to sou Vlády a Elity a EU 

Policejní provokater najel do muslimů v Londýně Fake news :-D :-D tomu se věřít nedá to sou sračky :-D :-D 

Fake London policie se převléká za teroristu a za civile

https://youtu.be/i50uw-hBrtU

CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake 

https://youtu.be/q9AEy_xoxYE

  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

  • Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

    To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje

Kritika České televize – „ruská propaganda“která neexistuje pro prasstitutky s TV se zbuď šlapko

#13963 Kritika České televize – „ruská propaganda“která neexistuje pro prasstitutky s TV

2017-06-19 15:00

„Svět podle Putina“ – čtyřdílný dokument amerického režiséra odvysílá TV Prima. Česká televize v tom vidí ruskou propagandu. Video

Kritika České televize – „ruská propaganda“

Česká televize ve svém pravidelném pořadu Newsroom ČT24 už den před odvysíláním dokumentu zařadila tento krok TV Prima do kolonky „ruská propaganda“, přičemž kritizovala nejen to, že TV Prima dokument amerického (!) režiséra do vysílání vůbec zařadila, ale i fakt, že tak učinila již týden po jeho americké premiéře a že pořad navíc po čtyři večery zařadila do hlavního vysílacího času – viz úvod Newsroom ČT24 z 18. června 2017 . TV Prima reagovala tím, že stanice Prima ZOOM vznikla jako dokumentární a že pořad je dokument, proto v tom nevidí žádný problém.

A nelze nezmínit, že do kolonky „ruská propaganda“ Česká televize umístila i návštěvu Jana Korala (http://www.nwoo.org/) v Rusku u příležitosti konání Všeslovanského sjezdu, kterého poté, co se o rozhovor s ním pokoušeli redaktoři Kundra (Respekt), Zelenka (Aktuálně.cz) a Česká televize – jejich korespondence s Janem Koralem – pořad vykreslil jako konspirátora a jako nešťastného a neschopného člověka, který si své mindráky vlastně zajel léčit do Ruska… No, když si dám dohromady skutečnost, že Jan Korál byl kritizován hned vedle Olivera Stonea, tak bych řekla, že na společnost, v jaké se ocitl, může být jedině pyšný, zatímco jako zamindrakovaní nešťastníci v tomto srovnání vyznívají pouze vystupující redaktoři/“redaktoři“… Po těch totiž jednou ani pes neštěkne – takový jej jejich přínos době, o které očividně nemají ani páru, co se vlastně se světem děje.

Když se totiž vrátím k úvodu, tak redaktoři ČT by nemohli kritizovat uvedení dokumentu světoznámého amerického režiséra a dokumentu, o kterém celý svět hovoří jako o „interview roku“ a kdy není země, která by mu nevěnovala pozornost.

http://www.aeronet.cz 

Zestatnění exekutorů naší loutkovou Vládou

#13964 Zastatneni exekutorů

2017-06-19 17:40

Zestatnění exekutorů naší loutkovou Vládou teda ne vládou falešným orgánem to samé PČR oni ale nevědí vše 

https://youtu.be/GJSookwGg2A

Falešný úřad/Falešná autorita s odznakem:-D podle ÚČR má národ veškerou moc né orgán a ještě falešný.

zastřešujícího tématu vší fakery mám seznam, že lidstvo dalo moc všechnu falešné autoritě. Byli jsme podvedeni do odevzdání bezvýhradnou poslušnosti orgánu , aniž by zastavili, aby kriticky mohli myslet, otázka zdroje a předsudky, a učinit rozhodnutí pro sebe.

Je to příliš snadné pro někoho kdo má černý plášť, bílou bundu nebo lesklý odznak a zdají se být jaksi nad vámi ale nejsou.

Ano, někteří lidé prošli hodně tvrdé práce a odborné přípravy, aby se staly soudcem, knězem, vědcem, lékařem nebo policistou, ale jsou stále člověk. Oni ještě nevědí všechno.

http://humansarefree.com/2015/09/everything-is-fake-top-40

 

ČzP

#13965 Re: Kritika České televize – „ruská propaganda“která neexistuje pro prasstitutky s TV

2017-06-20 03:10

#13963: Kritika České televize – „ruská propaganda“která neexistuje pro prasstitutky s TV se zbuď šlapko - Kritika České televize – „ruská propaganda“která neexistuje pro prasstitutky s TV  

Komentář od Martin57 je výstižný. Eurozrádče (Okamuroid, Patriot...), tvůj placený štěkot je tu marný. Nech si od pornojandů přidělit jiné úkoly jinde. Třeba bys mohl obhajovat policejní ochranu londýnských mešit na úkor ochrany londýnských nemuslimů nebo podobné zhovadilosti světovládců NWO.

GMO V ČR NECHCEM

#13966 GMO V ČR NECHCEM

2017-06-20 11:53

Co vám ty Olomoučci vědci tají o GMO potravinách na ČT se to lidem pěkně lže co to by nežral ani pes vy teroristi

GOM V ČR

Kečup, plínky, Coca-Cola, sýry, chipsy, sušenky…

…to vše se vyrábí z kukuřice. Pozor tedy na výrobky hlavně z USA či Asie, čtěte pečlivě etikety. Hlavním argumentem pro používání GM plodin byla nižší spotřeba pesticidů. Realita je přesně opačná.

Nejprodávanějším herbicidem na světě je Roundup od Monsanta, který ve větší koncentraci zabije všechno živé kromě GM plodiny a používá se běžně i u normálních rostlin. Obsahuje nebezpečný glyfosát, který ničí střevní bakterie, jež se podílejí na
trávení a imunitě. Glyfosát má podle průzkumu v 18 evropských zemích včetně ČR v moči 6 z 10 lidí.

vyrábí i aspartam, stabilizátory, aditiva a další přísady, proto je důležité jíst co nejvíc čerstvé, lokální a sezonní potraviny. Jen tak máte (téměř) jistotu.

VICE-Monsanto čili časovaná bomba GMO

VICE-Geneticky modifikované potraviny

VICE -Medical_Human_Experimentation

Geneticky modifikované potraviny a krmiva v ČR

#13967 Geneticky modifikované potraviny a krmiva v ČR

2017-06-20 12:10

Geneticky modifikované potraviny a krmiva v ČR

 VICE-Geneticky modifikované potraviny a krmiva v ČR

VICE-ČR regiony s GMO kukuřicí,atd

VICE-GMO Povolení


Nepřihlášený uživatel

#13968

2017-06-20 12:46

Ohledně migrace a státu co je nechtěj teda národy loutky je chcou

#13969 Ohledně migrace a státu co je nechtěj teda národy loutky je chcou

2017-06-20 14:31

Ohledně migrace a státu co je nechtěj teda národy loutky je chcou.Madarsko,ČR,SK,PL tohle v TV neřeknou jen omivaj h... co jim řekne Brusel vyte to předem.

To znamená, že Německo bude muset zaplatit nejvíce (534 milionů eur), následované Velkou Británií (410 milionů eur) a ve Francii (386 milionů EUR).

Navzdory tomu, že Berlín je největším přispěvatelem, německá kancléřkaAngela Merkelová , jejíž ochotu vzít na sebe téměř milion uprchlíků letos v létě se položila pod obrovským politickým tlakem doma, rozešel se s protokolem k návštěvě prezident Recep Tayyip Erdogan před volbami ve své zemi a vyvíjet tlak na zbytek členských států EU, aby dokončily dohodu.

Avšak samotná myšlenka byla silně odporující CEE zemích , jako je,

  • Maďarsko

  • Slovensko

  • Česká republika

  • Polsko,

... Které mají vážné znepokojení nad kladou příliš velký důraz na zapojení se členský stát non-EU v záležitostech EU.

VICE-Proč by Evropa měla Pozor Turecka

Týden s Putinem na TV Prima je předzvěstí hlubších politických změn v ČR

#13970 Týden s Putinem na TV Prima je předzvěstí hlubších politických změn v ČR

2017-06-20 18:02

Týden s Putinem na TV Prima je předzvěstí hlubších politických změn v ČR po podzimních volbách. K lepšímu? Ne nezbytně! Nahý císař západu vyrazil do butiku na nákupy? Privatizace nebo znárodnění ČT po volbách?

Celý tento týden bude v českém mediálním prostoru ve znamení protiruské hysterie. Televize Prima na své stanici Zoom bude od pondělí do čtvrtka od 20.00 hodin vysílat dokument amerického režiséra Olivera Stonea o ruském prezidentovi Vladimiru Putinovi. Série celkem 4 dílů odhaluje a předkládá divákům hlavní pohledy a pozice ruského prezidenta na ruské domácí i mezinárodní otázky. Je to vynikající studijní materiál o základech procesů řízení, protože odhaluje vnitřní pohnutku a myšlenky Vladimira Putina, které uplatňuje při řízení Ruska. V prvním dílu pořadu zazněla ze strany Vladimira Putina zásadní myšlenka ze sportovního juda, že není chybou v některých věcech ustoupit, pokud ústup vede ke konečnému vítězství. Toto byl ze strany prezidenta jednoznačný vzkaz na adresu těch, kteří si přáli, aby Rusko vstoupilo na Ukrajině do otevřené války a dosud Vladimir Putin čelí silným tlakům za toto rozhodnutí.

Mainstream usiluje o záchranu svého monopolu na zpravodajství, ale už je pozdě

Vedle nového pojetí mediálního obsahu Primy lze sledovat i nové zoufalé kroky mainstreamu, který se chce učinit znovu věrohodným. Mediální outletu, Česká televize, Economia Zdeňka Bakaly a další subjekty pořádají konference a diskusní fóra se studenty, kde se hovoří o dezinformacích a o tom, jak je ta alternativa špatná.

Na YouTube mají tato videa nízkou sledovanost, mnohem menší než pořady pana VK, ovšem přesto je možné vidět snahu, jak třeba Bakalův Respekt pořádá v Brně diskusní seance se studenty z Masarykovy univerzity, jak se mainstream snaží nově navléct do role těch, kteří přináší pravdivé zprávy. Všichni vědí, že císař je nahý. Všichni chápou, v koho žoldu pracuje mainstream. Přesto se ale zdá, že mainstream se snaží tvářit, že nakupuje v butiku pravdy, že jeho nahota ve smyslu holé a čiré propagandy, je pouze dezinformace a křivé obvinění. Není. Mainstream ztratil důvěru veřejnosti.

http://www.aeronet.cz 

Ukázka MSM Fake news média Maistreamu fuj Bullshit 

 CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake prasstitutka před kamerou koordinuje nemuslimy aby hráli  na Muslim což je Fake 

https://youtu.be/q9AEy_xoxYE

Fake London policie se převléká za teroristu a za civile

https://youtu.be/i50uw-hBrtU


Nepřihlášený uživatel

#13971 Re: Nedejme se !!!

2017-06-20 20:44

Cože pozor na Islám spíš na Agenty CIA :-D a na Maistream Fake média

#13972 Re: Re: Nedejme se !!!

2017-06-21 07:13

#13971: - Re: Nedejme se !!! 

 Cože pozor na Islám spíš na Agenty CIA :-D a na Maistream Fake média Bullshit s herci a pozor na Vlády a Elity a EU vše teroristé 

Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí války proti terorismu jako záminku.

Fake teroris zabití R.Army v Syrii Fake noži 

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!

FAKE BERLIN!!!

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měli konkurz?

BR

#13973 Re:

2017-06-21 17:24

#19: -  

 Proč sem pořád někdo motá rok 68 ??? Rok 68 byl "první" pokus o odrtžení ČSSR od Ruska (SSSR). Pokud by tenkrát pár lidí z vlády (kterým dnes mnoho liďí nemůže přijít na jméno) spojenecká vojska Varšavské smlouvy nezavolali, tak to co tu řešíme dneska, by jsme museli řešit už před čtyřiceti lety. Uvědomte si , že Havel a rok 1989, byl druhý, ale naprosto stejný pokus, ale tentokrát již bohužel úspěšný. Co se nepovedlo v 68., to se v 89. povedlo = začátek likvidace Československa. Havel v Římském klubu přísahal, že bude sloužit "likvidaci slovanských národů" a přesně to se od té doby děje.

68

#13974 Re: Re:

2017-06-22 05:04

#13973: BR - Re:  

Odtržení od SSSR je začátek naší likvidace? Jak jsme tedy mohli existovat před rokem 1917, před Habsburky atd.? Spojení slovanských národů nevyžaduje politické uskupení, tak jako spolupráce evropských národů nevyžaduje byrokracii EU a svět jako celek nepotřebuje NWO. Jenže někteří lidé se stále budou snažit ovládat ostatní. To je celý problém, neřešitelný na politické úrovni.

V roce 68 si mnoho lidí přálo neutralitu, tak jako já dnes:

1

2

3

 

Evropan

#13975 Re: Re:

2017-06-22 05:51

#13973: BR - Re:  

S Russkem jsme neměli historicky nic, opakuji nic společného. Proto jsme se od něj nemohli odtrhnout. Rok 1989 znamenal obrat a začátek vyhnání okupačního vojska. Do Asie se vracet nechci, a už vůbec ne do područí diktátora Putlera.