Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

21.stoleti boj proti teroristum fake show

#14001 21.stoleti boj proti teroristum fake show

2017-06-26 16:15

21.stoleti boj proti teroristum fake show

Použití termínu " mezinárodního terorismu " má následující cíle:

 

  • Skrytí skutečné cíle ozbrojených sil rozmístěných po celém světě v boji o nadvládu a kontrolu

  • Soustružení na požadavky lidí na boj nedefinovaných gólů protineviditelnému nepříteli

  • Ničí základní mezinárodní normy a mění koncepty, jako jsou: agrese, státní teror, diktatury nebo hnutí národního osvobození

  • Zbavuje lidi jejich legitimní právo na boj proti agresí a odmítnout práci zahraničních zpravodajských služeb

  • Zavedení zásady zřeknutí se národních zájmů, transformovat cíle ve vojenské oblasti, přičemž přednost mají válce proti terorismu, porušování logiku vojenských aliancí na úkor společné obrany a zvýhodnit protiteroristické koalice

  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

  • Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

    To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje

21.stoleti boj proti teroristum fake show

VICE-Teroristé v Sýrii připravit další falešné video zobrazit na CNN a Aljazeera.

Vyhněte se spehovani nezakonemu

#14002 Vyhněte se spehovani nezakonemu

2017-06-26 16:24

VICE- Edward Snowdenová Dokumenty

Internetové Juggernauts se dívají

Nejdůležitější věc k zapamatování je, že i když jste "chráněni" za miliardu IP masky a zašifrovaných technologiemi, okamžik, že vaše zpráva zasáhne servery Skype nebo Google (prostřednictvím chatování na jejich platformách přes Skype chatu nebo Gmail), budou mít přístup .

Zda nebo ne, že je pravda, nemusí nutně na tom, jak budeme minulost. Vine, například, je natolik velká, že je určitě na NSA seznamu nadvlády.

Že, a mluvíme o aplikaci, která není něco navíc k šifrování komunikace.

VICE-Dokumenty odhalují NSA přečte vaše internetové chaty - Zde je návod, jak se vyhnout špehování

Pozor na volby podvod na voliče 2017 od prasstitutek od G.Sorose

#14003 Podvod na voliče pozor Prasstitutky to prohráli tak budou podvádět

2017-06-26 17:54

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO. 

Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!

Lživé předvolební pruzkumy

#14004 Lživé předvolební pruzkumy

2017-06-27 09:30

Lživé předvolební pruzkumy 

https://youtu.be/tQP-CfJ2e1A

Předvolební sliby a realita 

https://youtu.be/mby-IfkKNf8

 


Nepřihlášený uživatel

#14005 Re: Lživé předvolební pruzkumy

2017-06-27 10:16

#14004: Lživé předvolební pruzkumy - Lživé předvolební pruzkumy 

Jo, úplně souhlasím. Koblížek před volbami sliboval, jak zatočí s lumpy a zloději, a nakonec se ukázalo, že jediným lumpem a zlodějem ve vládě byl on. 

Fake chemický útok Sýrie :-D šašci herci k smíchu :-D

#14006 Fake chemický útok Sýrie :-D šašci herci k smíchu

2017-06-27 14:54

Už je to trapné jak nás krmi lžima prasstitutky a prasstituti v ČT zde je prostě fakt jaký sou děvky v médií G.Soros asi platí co špíny 

Fake chemický útok Sýrie :-D šašci 

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Netrvalo dlouho a pravda o údajném chemickém útoku v Idlíbu vyplula na povrch. Na internet unikly fotografie, které zachycují pracovníky CIA sponzorované humanitární organizace White Helmets (Bílé přilby), jak aranžují oběti, bez ochranných oděvů a dokonce bez masek zasahují v místě útoku, zatímco přeživší údajně bojují v zamořené oblasti o život. Bílé přilby dělají z veřejnosti idioty. A nejen z veřejnosti, ale i z amerického prezidenta. Záběry a fotografie ukazují, že natočené scény pochází přímo z operační základny Bílých přileb. Na jedné fotografii je vidět, jak dodávka Bílých přileb je zaparkována ve vykopaném výklenku ve skále, který funguje jako garáž. Po okolí jsou na zemi přitom údajné mrtvoly a oběti, které tam podle tweetů lékaře Bílých přileb přišly po svých a po útoku sarinem zůstali na místě ležet. Pracovníci Bílých přileb jsou ale fit a sarinové zamoření vzduchu a těl obětí s nimi evidentně nic nedělá. Dokonce manipulují s těly bez rukavic, přestože sarin prochází pokožkou, vyvolává pálení a paralytické křeče. Kdo se to snaží z nás dělat hlupáky, ptají se vojáci ČSLA, kteří pracovali u protichemické obrany?

VÍCE-A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Nejdřiv fotografa,a kameramana!!!

Potři se prachem a zapraš se,pak si lehni a pak my sehrajem že te berem zraněného.

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!

Fake war Sýrie herci a Fake boje
Nepřihlášený uživatel

#14007 Fake chemický útok Fake batolata

2017-06-27 17:35

S Asadem a Ruskem je to podvod na veřejnost pozor NWO Sýrie 90%Muslimů co cti Korán je to podvod žádné mrtvole a nic se zapadnich zemi co utíkají je vše hrané Fake války CIA se angažuje 

Až to uvidíte tak se asi budete smát umělé dětské panenky trapné směšné.To prej považuji za živé ty Fake média no prasstitutky a prasstituti lhát manipulovat veřejnost.

VICE-Fake war Sýrie 

VICE-Sýrie Fake sarin 


Nepřihlášený uživatel

#14008

2017-06-27 18:42

Kazatel

#14009 Činte pokání Království nebeské se přiblížilo

2017-06-27 21:04

Boží Království se Přiblížilo!!!!Brzy se má v Jeruzalémě ukázat Satan a klamat národy tím že Bůh přikázal NWO řád Šelmy běda všem na zemi 

Matouš 24-25 

Příchod Syna člověka

29Hned po soužení těch dnů se zatmí slunce, měsíc ztratí svou zář, hvězdy budou padat z nebe a mocnosti nebeské se zachvějí.30Tehdy se ukáže znamení Syna člověka na nebi; a tu budou lomit rukama všechny čeledi země a uzří Syna člověka přicházet na oblacích nebeských s velkou mocí a slávou.31On vyšle své anděly s mohutným zvukem polnice a ti shromáždí jeho vyvolené od čtyř úhlů světa, od jedněch konců nebe ke druhým.

VICE-Známky a varování druhého příchodu našeho Pána Ježíše Krista

Jóel 3

4Slunce se zastře tmou a měsíc krví, dříve než přijde den Hospodinův, veliký a hrozný.5Avšak každý, kdo vzývá Hospodinovo jméno, se zachrání. Na hoře Sijónu a v Jeruzalémě budou ti, kdo vyvázli, jak řekl Hospodin, spolu s těmi, kdo přežili, jež Hospodin povolá.VICE-ČR-Krvavý úplněk / Bloody Moon 2016 - FULL HD

Zjevení Janovo 6-8

Sedmá pečet a andělé s polnicemi

.5Tu vzal anděl kadidelnici, nahrnul do ní oheň z oltáře a vrhl ji dolů na zem; a nastalo burácení, hřímání, blesky a zemětřesení.6A sedm andělů s polnicemi se připravilo, aby začali troubit.

VICE-Kadidělnice vržená na zemi!!!!Né Meteorit furt vám lžou Satanovi poddaní

Jan 2-3 

Ježíš a Jan Křtitel 

1,Kdo přichází shůry,je nade všecky.Kdo pochází ze země,náleží zemi a mluví o pozemských věcech.Kdo přichází z nebe,je nade všecky, svědčí o tom, co viděl a slyšel,ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.33,Kdo však jeho svědectví přijal,potvrďil tím,že Bůh je pravdivý.34,Ten koho poslal Bůh,mluví slova Boží,neboť Bůh udíli svého Ducha v plnosti.

Matouš 22-23
Běda zákonikum a Farizeum-O Židech
33,Hadí,plemeno zmiji,jak uniknete pekelnemu trestu?
34,Hle,proto vám posílám proroky a učitele moudrosti i zákoníky;a vy je budete zabíjet a křižovat,budete je bičovat ve svých synagógách a pronásledovat z místa na místo,

Skandální nahrávka šéfa zpravodajství CNN o tom, jak stanice vyrábí fake news!

#14010 Skandální nahrávka šéfa zpravodajství CNN o tom, jak stanice vyrábí fake news!

2017-06-28 02:12

VIDEO: Skandální nahrávka šéfa zpravodajství CNN o tom, jak stanice vyrábí fake news! Česká televize v tom jede s nimi, CNN je pro Kavčí hory oltářem pravdy! [CZ Titulky]

Nezávislá americká iniciativa Project Veritas, jejímž zakladatelem je James O’Keefe, natočila tajně skrytou kamerou názory a výroky šéfa zpravodajství CNN Johna Bonifielda. V šokující nahrávce se hlavní producent zpravodajství rozpovídal o tom, jak CNN manipuluje zpravodajstvím, jak vyrábí kauzy proti Donaldu Trumpovi na objednávku a další věci. V pořadu navíc zaznívá, že celé toto fake news zpravodajství diriguje přímo výkonný ředitel CNN Jeff Zucker. V nahrávce Bonifield přiznává, že CNN jede vysílání proti Trumpovi kvůli sledovanosti a ratingu, protože diváci CNN jsou superliberálové, tedy levičáci. Veškeré renomé CNN je tímto zničeno. I poslední idealisté, kteří CNN věřili, nyní musí sklonit hlavy. Alternativa přitom už skoro rok upozorňuje na to, že CNN je fake news stanice, od které navíc ochotně přebírají její zpravodajství i evropské televize.

http://www.aeronet.cz 

 VICE-Pád Mainstream Media - Při Propagandě selže, lidstvo se probudí

Odhlašuji ČT a TV H.... mě nebaví rychle odhlásit nebudu čumět na prasstitutky od G.Sorose když maj zprávy na h..... A s herci 

Kazatel

#14011 Satanizmus a Korán Muslim výpověď/Jejich konec bude jako jejich skutky!

2017-06-28 06:48

Satanizmus a Korán Muslim výpověď rituály zabíjení ve Valkách a okultní praktiky 

https://youtu.be/GX5Zg7hKQq8

Satan v Mešitě převlekl se za Anděla světla 

VICE KLAM S-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

2. Korintským 11,10-15//O MUSLIMECH 

14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

Právě Vyšel Muslimům Řídit Hromadné Stětí Relace A Vytvoří Obrovskou Kaluže Krve

VICE-Zabijení Křestanu v Syrii 

1. Tesalonickým 4,16: 

Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“


Nepřihlášený uživatel

#14012 Re: Činte pokání Království nebeské se přiblížilo

2017-06-28 07:38


Nepřihlášený uživatel

#14013

2017-06-28 08:24

Evropská unie? Pobočka Islámského státu.


Nepřihlášený uživatel

#14014 Re:

2017-06-28 09:15

#14013: -  

 Islámský stát? Pobočka Russka.

Český Tele

#14015 Re:

2017-06-28 19:54

Tady se už dávno nejedná o islám jako strašák. Vemte si jak na jedné straně klamlivě EU podporuje kvázi-hospodářské aktivity bývalých států socialistického bloku a na druhé straně nám cpe ty přebytky jejich hovna co doma odmítají žrát a náš sedlák se ani neuživí protože nedokáže konkurobat dumpingovým cenám EU. Stop EU!

7818
EU je smrt

#14016 Re: Re:

2017-06-29 07:29

#14015: Český Tele - Re:  

EU...EU... to už jsem někde slyšel.
To je ta organizace, která má nacistické kořeny a funguje na principu přerozdělování a diktátu?
To je ta organizace, co vám vytáhne z peněženky každý měsíc 2000 aby pak vrátila 1000 vyvoleným na zbytečné a předražené projekty?
To je ta organizace, co její představitelé vypadají jak z jedličkárny a taky se tak chovají?
To je ta organizace, jejíchž nevolených 27 komisařů má obrovskou potřebu spáchat dobro, ať to stojí co to stojí?
To je ta organizace, kde 10 z 27 komisařů má aktivní komunistickou minulost či přítomnost?
To je ta organizace, která zakazuje zbraně na sebeobranu?
To je ta organizace, která je tak posedlá kontrolováním všeho a všech?

Dál můžete pokračovat sami...


Nepřihlášený uživatel

#14017 Re: Evropská komise spouští proti Česku řízení za to, že odmítá uprchlické kvóty

2017-06-29 08:21

#13940: Vlastenec - Evropská komise spouští proti Česku řízení za to, že odmítá uprchlické kvóty 

 Blbounům v Bruselu se pořád v těch makovicím nerozsvítilo. Blbec se holt nikdy nepoučí. Asi chtěj aby se po Brexitu následoval Czexit, Polexit a Hunexit.

USA a IS a Bin Ládin jako Tim Osman USA ve 2sv děla čistky Al-Kaidou to nebyly Nacisté

#14018 USA a IS a Bin Ládin jako Tim Osman USA ve 2sv děla čistky Al-Kaidou to nebyly Nacisté

2017-06-29 09:48

Celou dobu tu šlo o Korán falešné náboženství 
Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin (vlevo), na turné amerických vojenských základen na tlačítko  vrcholící studené války.VICE- Brzezinski vyškoleni bin Ládin (který se stal CIA aktiva známý jako Tim Osman) a vyzbrojený jeho vojáky, v podstatě vytváří Al-Káidy .

Zahrnul jsem Brzezinski, spoluzakladatel Trilaterální komise, Bilderberg a VICE- stálého člena Rady pro zahraniční vztahy (stejně jako jeho děti jsou dnes) na seznamu „ 8 největších hrozeb pro lidstvo protože z temné role, které hrál globalismus a tvarování americké politiky, který vyústil v invazi do mnoha suverénních národů a smrt bezpočtu nevinných civilistů.

V roce 1998 byl požádán, v rozhovoru když lituje vyzbrojení mudžahedínů v boji proti Sovětům, který vyústil v 10-ti leté války se i přes jeden milion obětí.Jeho odpověď přesně ukazuje, jak cynický a bezcitný globalisti:

„Lítost, co? Že tajné operace byla vynikající nápad. To mělo za následek čerpání Rusy do afghánské pasti a vy chcete, abych toho litoval?“( Zdroj )
Evropan

#14019 Re: Re: Evropská komise spouští proti Česku řízení za to, že odmítá uprchlické kvóty

2017-06-29 09:50

#14017: - Re: Evropská komise spouští proti Česku řízení za to, že odmítá uprchlické kvóty 

Je pravda, že Češi jsou dost velcí idioti na to, aby si pod sebou podřezávali větev. Ale třeba Poláci nikdy nemluvili o tom, že by chtěli z EU odejít. A také Sorosův student Orbán zase není tak velký hlupák, aby si nedokázal spočítat, že se Maďarům členství v EU náramně vyplácí. Ostatně brexit ještě pořádně nezačal. Kdo ví, jak to vlastně skončí.

Pryč s EU

#14020 Pryč s EU

2017-06-29 10:16

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

DOKUMENT PDF-Nacistické kořeny "bruselské EU" CZ

ISIS s USA kerkama to sou mě teda NATO mírovou armádou teroristé 

ISIS USA kerky co maj složky od NATO fuj tajksel 

https://youtu.be/F76K3mEDeIk 

BREXIT VYHRAJE odplata za korupci USA

#14021 BREXIT VYHRAJE

2017-06-29 10:25

BREXIT VYHRAJE 

Jak globalisté řídí volby. A kdo stojí za D. Trumpem. A skutečně „vypouštíme bažinu“?

BREXIT A TRUMP 

VICE-GLOBAL EU-BREXIT-UPRCHLICI-PAŘÍŽ- 2015

VICE-Trump a Brexit jsou odplatou za neoliberalismus a korupci

VICE-Brexit vyhrává ! - Cameron rezignoval !! EUpocalypse teď !!!

Demokrat

#14022 Útok na TV Prima. Jsme pod cenzurou kvůli Putinovi, oznámila

2017-06-29 12:05

Televize Prima se snaží zjistit, proč byla po necelých šesti hodinách na Facebooku zablokována online diskuse odvysílaná na Facebooku zpravodajství televize. Šlo o pořad věnovaný dokumentu Svět podle Putina.

„Televize Prima byla nejdříve v reportáži pořadu Newsroom ČT24, odvysílané v neděli 18. června, napadena respondenty za to, že k dokumentu Svět podle Putina vysílaném na stanici Prima ZOOM nepřipojila následně kritickou debatu,“ popsala Mrákotová s tím, že v úterý 20. června byla v rámci pořadu Názory bez cenzury ve 21 hodin odvysílána na Facebooku Zpravodajství FTV Prima online diskuse, jež však byla po necelých šesti hodinách zablokována.

„Televize Prima se již obrátila na administrátory Facebooku s žádostí o vysvětlení, proč a případně na čí popud byla diskuse zablokována,“ uvedla mluvčí televize Jana Mrákotová. Omluvila se pak také divákům.

Dle jejích slov televize zablokování diskuse považuje za atak na nezávislou diskusi, po které mimo jiné respondenti a kritici volali. „Budeme požadovat vysvětlení, kdo a proč diskusi blokuje,“ řekla rázně.

Tak takhle si naše rusofobní klika představuje demokracii a svobodu slova?

Evropan

#14023 Re: Útok na TV Prima. Jsme pod cenzurou kvůli Putinovi, oznámila

2017-06-29 12:16

#14022: Demokrat - Útok na TV Prima. Jsme pod cenzurou kvůli Putinovi, oznámila 

Máte pravdu. Jde pouze o reklamu na naprosto nudný dokument. Putler neřekl nic jiného, než co se o něm ví. Podporu terostů v Sýrii a na Donbasu nějak opomněl zmínit. Diskuse na Facebooku přece nikdo nebere vážně a primě klesá sledovanost.

Týden s Putinem na TV Prima je předzvěstí hlubších politických změn v ČR

#14024 Týden s Putinem na TV Prima je předzvěstí hlubších politických změn v ČR

2017-06-29 15:38

Týden s Putinem na TV Prima je předzvěstí hlubších politických změn v ČR po podzimních volbách. K lepšímu? Ne nezbytně! Nahý císař západu vyrazil do butiku na nákupy? Privatizace nebo zestátnění ČT po volbách?

Nedělní „plivaná“ na České televizi

Česká televize už v neděli v pořadu Newsroom na ČT24 odvysílala propagandistický a pomlouvačný pamflet, který je učebnicovou ukázkou systému řízení odporu, protože ČT zaútočila na 3. a 4. stupni odporového gradientu (diskreditace a dehonestace) na TV Prima za rozhodnutí odvysílat tento seriál, ale stejně tak zaútočila na Jana Korála, provozovatele alternativního serveru NWOO.org a právě Jan Korál se stal terčem opravdu hnusné dehonestace, když ČT odvysílala v Newsroomu názor Jiřího X Doležala z časopisu Reflex, že pan Korál je podle jeho názoru neúspěšný člověk, kterého nikdo v ČR neuznává, pouze v Rusku a jako projev vděku potom pan Korál šíří v ČR proruské názory a postoje. Tohle je pomluva a špína, za kterou by se měla ČT omluvit, protože odvysílat na televizi tvrzení o někom, že někdo je neúspěšný a že šíří v ČR z vděčnosti ruskou propagandu, to je opravdu přes čáru. Jak nám napsala paní Ludmila z Přerova, po zhlédnutí této pomluvy pana Korála v Newsroomu na ČT24 se rozhodla, že odhlásí televizi. Za tohle prý koncesionářské poplatky platit nehodlá.

Televizi Prima naopak patří poděkování, že je mezi prvními, která dokument uvádí a pro ty, kteří televizní přijímač už nevlastní (a neplatí poplatky na podporu manipulativních lží ČT), by snad nově mělo být možné i pořady TV Prima sledovat na internetu a že dokument by tedy měl být ke shlédnutí i zde http://zoom.iprima.cz/

http://www.aeronet.cz 

Tak to je pěkná sr njn prasstitutky s ČT A KAVARNA

#14025 Re: Útok na TV Prima. Jsme pod cenzurou kvůli Putinovi, oznámila

2017-06-29 15:50

#14022: Demokrat - Útok na TV Prima. Jsme pod cenzurou kvůli Putinovi, oznámila 

 No to je p..... tos psal prasstitute v kavárně nebo G.Soros nařídil :-D :-D Nebo to psalo Sr Novinky Bullshit jak ČT h....:-D :-D za tohle platit nehodlám