Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

ČzP

#14076 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index

2017-07-07 07:25

#14061: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index  

Zajímáš se o prdele? Nejsi ty nakonec sám Porno-Janda? Ještě chvíli posluhuj EU s její invazí slimáků a on už se o tvou prdel nějakej z nich postará. A když bude mít mačetu nebo na těle přivázanou bombu, dočkáš se i svý odplaty za zradu národa.

Trump v Polsku vyzval k záchraně západní civilizace,

#14077 Trump v Polsku vyzval k záchraně západní civilizace,

2017-07-07 09:48

Trump v Polsku vyzval k záchraně západní civilizace, zatímco Berlín si nechal udělat studii o právní legálnosti vývoje vlastních jaderných zbraní na obranu Evropy bez USA! Trump neuctil židovské oběti Varšavského ghetta, jako první US prezident v historii! Polsko oprášilo vizi svého Trojmořského panství!

Donald Trump přiletěl na rychlou bleskovou návštěvu do Polska [1] před nadcházejícím pátečním summitem G20 v německém Hamurgu, kde se setká poprvé i s Vladimirem Putinem. Návštěva Trumpa v Polsku je naprosto logická, protože Polsko je americkým protektorátem v Evropské unii poté, co moc v zemi po posledních volbách převzala strana Právo a spravedlnost, která se kriticky staví k Evropské unii a Bruselu, zatímco vůči USA oplývá neskrývanými sympatiemi. Trumpova návštěva v Polsku je o to významnější, že polská vláda před dvěma dny schválila plán zdvojnásobení zbrojního rozpočtu do roku 2025 na dvojnásobek [2], dále chce nakoupit nejmodernější americké stíhačky F35 a k nim jako třešničku na dortu 3 nové ponorky na jaderný pohon. Ve všech těchto případech půjde o zakázky, které polská vláda nabídne americkému vojensko-průmyslovému sektoru. Za pozornost stojí i podivný Trumpův výrok během projevu v Polsku, že vyzývá Rusko, aby přestalo podporovat nepřátele západu, aniž by specifikoval, koho tím myslí.

V Česku už není vláda k integraci do EU potřebná, všechno běží samo…

To ovšem staví do velmi zajímavé role Prahu. Postupně se zdá, že to nebude Washington, který bude Prahu kontrolovat, ale bude to v příštích letech divoká přetahovaná mezi Berlínem a Pekingem, tzn. mezi IV. Říší a euroasijskými globalisty. Slabá vláda v ČR je toho pouze příznačným důkazem, protože jak je možné už nyní vidět, čeští voliči si zvolili cestu jako v USA, ale v podstatně odlišném gardu. Slyší na slova miliardáře a oligarchy, který opakuje mantru, že tradiční politické strany kradnou.

A bohužel, ony opravdu kradly, a právě proto tato rétorika má takovou obrovskou sílu a funguje pro Babiše tak spolehlivě. Stejně jako lidé v USA zvolili miliardáře, stejný proces se opakuje v ČR. Stejný proces byl i na Slovensku při volbě posledního prezidenta. Nezáleží proto na vládě v ČR, protože globalizace a integrace ČR do IV. Říše probíhá na nižších procesech institucionálně, bez nutnosti řízení vládou. Probíhá na úrovní škol všech stupňů, indoktrinací mládeže do rolí nového Euročlověka. Probíhá na úrovní médií, mainstreamového tisku, rozhlasu, televize a zejména té veřejnoprávní. Zkrátka, k procesům integrace do Nové Evropy není česká vláda už potřeba, protože integrace probíhá na institucionální úrovni. A to je tragédie.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#14078 Re: Re:

2017-07-07 12:12

#14063: Sarka - Re:  

 Ještě pořád jsem se nedozvěděl cokoliv bližšího o té Demokracii.

Vy byste něco věděl? Vámi zmiňovamý marxismus, leninismus, stalinismus, kimirsenismus, hitlerismus, brežněvismus, heydrichismus, macronismus, merkelismus a podobné vymoženosti už znám. Některé, narozdíl od Vás, z vlastní zkušenosti.  Jiné od lidí, kteří s nimi měli co do činění, případně s tím  svinstvem válčili.

   Ani jeden z těch vynálezů nevykazoval míru kvality, která by stála za řeč. Na druhou stranu, některé z nich vykazovaly pozoruhodně vysokou míru všeobecné nekvality.

    Vidím, že rád poučujete. Takže do toho. Co je ta Demokracie. Mohl byste aspoň naznačit, jak funguje?  

S radostí si tuhle věc nechám od odborníka podrobně vysvětlit.

Andrej Babiš potvrdil na skryté nahrávce informace Petra Cibulky o Václavu Havlovi jako o konfidento

#14079 Andrej Babiš potvrdil na skryté nahrávce informace Petra Cibulky o Václavu Havlovi jako o konfidento

2017-07-07 12:38

Andrej Babiš potvrdil na skryté nahrávce informace Petra Cibulky o Václavu Havlovi jako o konfidentovi sovětské KGB v roli vedoucí marionety hospodářského převratu v roce 1989! Havel si nechal zastavit vlak a estébák mu skočil pro tvrdé Sparty!

Již minulý týden anonymní internetová skupina Julius Šuman uveřejnila jednu z mého pohledu nejdůležitějších nahrávek Marka Přibila s Andrejem Babiše [1]. Na této nahrávce hovoří Andrej Babiš o bývalém polistopadovém předsedovi KSČM Jiřím Svobodovi, jak ještě půl roku před 17. listopadem 1989 jel v březnu onoho roku do Moskvy, aby tam loboval za bývalého předsedu federální vlády ČSSR Lubomíra Štrougala do pozice prezidenta ČSSR po Gustávu Husákovi, který už tehdy zvažoval svůj odchod z funkce a ÚV KSČ za něj hledal náhradu. Podle Babiše se měl v Moskvě setkat s jistým vysoce postaveným člověkem z KGB, který mu měl říct, že ne Štrougal, ale nějaký Václav Havel bude po Husákovi příštím prezidentem. To bylo v březnu roku 1989. Jiří Svoboda na to měl prohodit poznámku, jako že dobrý, že KGB Havla „nakoupila“. Tato šokující informace pochází podle Babiše od Radmily Kleslové, spolupracovnice Andreje Babiše, která byla podle jeho slov StB připravována jako elitní operátorka pro zahraniční špionáž. Potvrzuje tak slova Petra Cibulky, občanského aktivisty, který od roku 1990 se snaží rozkrýt pozadí tzv. sametového podvodu [2].

http://www.aeronet.cz 

Alexej Navalnyj se pokouší odstartovat Ruské jaro, demonstrace v Rusku

#14080 Alexej Navalnyj se pokouší odstartovat Ruské jaro, demonstrace v Rusku

2017-07-07 12:50

Alexej Navalnyj se pokouší odstartovat Ruské jaro, demonstrace v Rusku následují po událostech v Bělorusku. Globalisté chtějí 100 let po VŘSR zopakovat revoluci? Hackeři NSA uveřejnili na Medveděva výbušné kompro!

V Rusku to vře. Udělalo se pěkné počasí a Alaxej Navalnyj dostal befel ze švýcarského Zurichu, že je načase odstartovat revoluci. Ve více než 80 ruských městech byly odstartovány demonstrace [1], které oficiálně jsou namířeny proti korupci, ale ve skutečnosti je každému jasné, že jde o demonstrace proti prezidentu Putinovi, ale hlavně proti premiéru Medveděvovi. Ten čelí obvinění z korupce, že má vilu v Toskánsku. Medvěděv je vnímán jako úplatný kůň globalistů, kterého nejprve zahraniční elity zkorumpují a potom ho odhalí, aby oslabily Putina. Je to stejný proces jako v USA s Michaelem Flynnem, kde se elity snaží prezidenty oslabit tím, že je zbaví jejich nejvěrnějších spojenců.

Navalnyj dostal do ulic jen pár tisíc lidí v Moskvě

Musíme si všimnout především charakteru demonstrací. V Moskvě se shromáždění Alexeje Navalného zúčastnilo odhadem okolo 10,000 lidí, což na 12-milionové město je naprostá kapka v moři, která nevyjadřuje názory většinové společnosti. Jenže pozor, to nevyjadřovalo ani 2,000 demonstrantů na kyjevském Majdanu v roce 2013, kteří okupovali náměstí a stříleli z loveckých pušek do policistů. Státní převrat není demokratický proces, k jeho provedení není potřeba nadpoloviční souhlas občanů. Revoluce spouští okrajové skupiny ve společnosti, které nereprezentují lid a jeho postoje, ale prosazují postoje své, nebo dokonce zahraniční.

http://www.aeronet.cz 

Evropan

#14081 Re: Andrej Babiš potvrdil na skryté nahrávce informace Petra Cibulky o Líze Simpsonové

2017-07-07 13:28

#14079: Andrej Babiš potvrdil na skryté nahrávce informace Petra Cibulky o Václavu Havlovi jako o konfidento - Andrej Babiš potvrdil na skryté nahrávce informace Petra Cibulky o Václavu Havlovi jako o konfidento 

No, to agent Bureš musí vědět, protože spolupráce se Státní bezpečností mu určitě nevynášela pouze peníze, ale připravovali ho na to, aby ovládl české zemědělství a pak i české ovečky.

A víte, kdo předpověděl vítězství Donalda Trumpa ve volbách amerického prezidenta? Autoři Simpsonových už v roce 2000. Ale po něm nastoupí Líza Simpsonová, a bude vše zase v pořádku.

Takové solidní informace na www.aerussnet.cz nenajdete ....

Evropan

#14082 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index

2017-07-07 13:34

#14076: ČzP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index  

Čípku z Prdele, pouze jsem v oslovení použil tvůj nick v plném znění. No ale tobě jde zřejmě jen o gay sex, tak to by bylo lepší jít do jiné seznamky. Ale jinak proti tvým úchylkám opravdu, ale opravdu nic nemám.

A to přirovnání s mačetou a bombou, to ses nějak nechytil. Je to klasické dilema : na noze máš přivázanou časovanou bombu a v ruce mačetu. A máš volbu : nechat bombu vybouchnout nebo si useknout nohu a zachránit si život. Nebo si myslíš, že zrovna s tebou si někdo bude špinit ruce? No už se ti to v hlavě asi trochu plete, ale ve tvém věku se není co divit ...


Nepřihlášený uživatel

#14083 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-07 15:57

#14075: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vám se příliv stovek tisíců muslimů zdá směšný? 

Evropan

#14084 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-07 18:58

#14083: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jde o to přijmout asi 2-3 tisíce imigrantů ze Sýrie, tedy z konfliktu, kde diktátor Al-Asad za podpory Russáků vyvraždil již více než 400 tisíc obyvatel země. A nehledím na to, jestli jde o muslimy nebo křesťany. Jde o to pomoci lidem, kteří se ocitli v tragické a neřešitelné situaci. Směšná se mi zdá diskuse podporovaná chovancem ministerstva vnitra.


Nepřihlášený uživatel

#14085 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-07 22:59

#14084: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jde o to, že tihle ubožáci nejsou o nic lepší, než Assád sám. Tady zavedou jejich poměry a v konečné fázi vyvraždí  kolem jejich mešit všechny ostatní.  Tak, jak to praktikují už po staletí.

Čech z Prahy

#14086 Re: Re: Re:

2017-07-08 04:56

#14078: - Re: Re:  

Má-li demokracie fungovat, pak musí nezmanipulovaní lidé hlasovat pro určitý návrh a výsledek musí být akceptován vládnoucími strukturami. Takto se praktikovala ve starém Řecku a dnes ve Švýcarsku.
Jiné formy se pokud vím historicky neosvědčily, neb byly zneužívány. Nálepka "demokracie" se ale úspěšně používá dál. Socialistické státy dokonce vymyslely "lidovou demokracii".

Čech z Prahy

#14087 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-08 04:59

#14085: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

On to ví, ale plní tu svoje zadání od iluminátských elit rozkládat Evropu samostatných národů a postavit ji proti Rusku, přesně podle Kalergiho plánu. Rusko bylo vždy překážkou jejich světovládných plánů, byť samo má k dokonalosti daleko.

"2-3 tisíce imigrantů ze Sýrie" je naprostá blbost, která musí být zřejmá každýmu, kdo nezavírá oči před milióny intelektuálů s IQ pod 80 již v západní Evropě a na cestě do ní ze zemí Asie a Afriky, kde válka není (to je ta jejich "tragická a neřešitelná situace").

Přisluhovač eurofašistů mluví o pomoci, ale neřekne, kolik jich má doma on sám.

Evropan

#14088 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-08 06:40

#14087: Čech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Čípku z Prdele, ty seš fakt případ. Píšeš tady o někom, koho neznáš, a vše to jsou sprosté pomluvy, což lidem v tvém věku už asi nepřijde divné, protože váš lžiprezident tu lež zavedl jako akceptovatelnou normu. Při těch 2-3 tisících uprchlíků ze Sýrie se mi jedná o uprchlíky z válkou sužované Sýrie. Ti lidé utekli před diktátorem a vrahem a rozhodně nejsou stejní jako on. To jako všichni lidé, kteří od nás utíkali na západ před komunisty byli komunisté? To asi zní divně, ne?

Doma žádného migranta nemám, ale cožpak nevíš, že u nás existuje dostatek kapacity v zařízeních určených pro přechodný pobyt migrantů, ve kterých nikdo není, a ti kdo tam pracují jsou slušně placeni za to, že tam nic nedělají? A to, že vy nikoho nechcete, a jsou tu naopak lidí, kteří jsou ochotni se o ně starat, neznamená, že váš a chovancův názor je jediný a konečný. To není příliš demokratický postoj. Už jednou jsme muslimům pomohli, a nic špatného se nedělo. Nejde jen o muslimy, protože mezi utečenci jsou křesťané a vyznavači dalších náboženství.

Vlastenec

#14089 Počet salafistů v Německu narůstá, varuje kontrarozvědka

2017-07-08 08:52

V Německu je teď asi 10 100 salafistů a jejich počet narůstá, uvedla v úterý civilní kontrarozvědka. U islamistů vidí větší připravenost k násilí než dříve.

Evropa podle šéfa Spolkového úřadu na ochranu ústavy (BfV) Hanse-Georga Maassena zažívá od začátku roku 2015 dosud nepoznanou vlnu islámského terorismu, když ji za tu dobu zasáhlo nejméně 29 útoků. Pět z nich se loni odehrálo v Německu, včetně útoku na vánoční trh v Berlíně, který si v prosinci vyžádal 12 mrtvých a desítky zraněných.

Podle Maassena se přitom nebezpečí dalších útoků rozhodně nesnížilo, což souvisí i s větší ochotou islamistů používat násilí. Ministr vnitra Thomas de Maiziére (CDU) v této souvislosti hovořil o citelném posunu od islamismu k džihádismu.

Salafíja je směr islámu, jehož cílem je očistit věrouku od novodobých nánosů a navrátit ji k jakési původní, čisté podobě, v jaké ji měli údajně praktikovat předkové (ar. salaf = předek).

Počet salafistů, z nichž se podle de Maiziéra v Německu rekrutuje drtivá většina útočníků, od roku 2015 do roku 2016 vzrostl o 1350. Ve výroční zprávě za loňský rok jejich počet Spolkový úřad na ochranu ústavy vyčíslil na 9700, aktuálně hovoří už o 10 100. Tajné služby nyní registrují zhruba 680 islamistů, kteří by podle nich mohli spáchat útok.

Tohle je následek Merkelovic politiky otevřené náruče a nekontrolovatelné invaze prý "neškodných, mírumilovných" islamistů. Německo na ni bude jednou vzpomínat jako na větší zrůdu než na Hitlera. Našim cílem je za každou cenu zabránit přesídlování muslimských imigrantů do načí země, nebo je toto i naší budoucností, jsme to dlužni našim dětem a vnoučatům, nechtějme aby vyrůstali v atmosféře permanentního strachu, ve výjimečném stavu a z obav o svoji bezpečnost museli rušit mnohé kulturní akce, jako je tomu jinde v Evropě! 

 

Vlastenec

#14090 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-08 09:12

#14084: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jenže ty tři tisíce jsou jen začátkem strmé stezky do pekel. Jak se podvolíme jednou, už nebudeme sílu to zastavit a začnou nám sem hrnout několik tisíc imigrantů ročně. V Německu a Francii to začínalo taky idylicky a nenápadně pár gastarbeiterama a všechno se zdálo v pohodě a kam to dospělo po několika desetiletích nekontrolovatelné invaze, vidíme názorně všichni. Tomuto scénáři je třeba v ČR jednoznačně zabránit! Každému rozumě uvažujícímu člověkovi je jasné, že ty tři tisíce jsou jen prvním nesmělým krůčkem. Jde o přerozdělení pouhých 120 000, jenže za celý minulý rok do Evropy podle odhadů dorazilo přes milion uprchlíků. A to má být tenhle rok ještě horší. A další jakbysmet. Pakliže bude současná tendence nárůstu pokračovat, tak příští rok jich dorazí hned několik milionů. Až se budou rozdělovat ti, tak na Českou republiku vyjde klidně 50 000 lidí a to ještě nemluvím o nesmyslném slučování rodin. To se potom za dva roky klidně vyšplhá na 100 000!!! To je zcela nemyslytelné!!! Současná elita Evropské unie vzhledem k uprchlické krizi jasně ukazuje, že nedokáže ochránit Evropu (a ani o to nemá zájem) a zajistit její mírovou budoucnost. Místo aby se snažila zamezit příčinám uprchlické krize, raději přijímá všechny uprchlíky bez rozdílu (o vyhošťování ekonomických se stále jen mluví, ale praxe nějak vázne) a snaží se je násilím a pod pohrůžkami sankcí rozdistribuovat do všech členských zemí, čímž dává dalším potenciálním uprchlíkům jasně najevo, že se o ně Evropa postará stůj co stůj, i kdyby jich přišla třeba miliarda. Tohle je nebezpečný zhoubný postoj, který může stát za koncem naší civilizace. Nedopusťme sebevražedné kvóty! Jak se jednou odsouhlasí, už se budou jen navyšovat a pak už není cesty zpět! Napřed se postarejme o svoje občany, máme dost problémů sami se sebou, dost bezdomovců, lidí živořících na pokraji chudoby, lidí, co nemají na nákladnou léčbu, důchodců, kteří nemají na drahé léky, teprve potom můžeme vrážet peníze do krmení hladových imigrantských krků!!!


Nepřihlášený uživatel

#14091 Re: Re: Re: Re:

2017-07-08 11:51

#14086: Čech z Prahy - Re: Re: Re:  

    Hlasování tedy musí být tajné. Vítězný návrh není jediný uvažovaný; je nejlepší z nabízených řešení.  Ostatní putují do popelnice dějin jakožto diagnostikované omyly. Přinejmenším do příští volební kampaně. Třeba je někdo opráší, opraví a tentokrát vyhraje.

  To znamená,  že ve volebním okrsku musí jít jen o jediný mandát.

  K tomu, aby demokracie fungovala uspokojivě, je nutné a stačí, aby sestavená vláda vydržela po dobu trvání mandátu.  Systém, ve kterém vlády padají samy od sebe, Itálii jmenovat netřeba, takový systém je opakovaně prokázaně neživotaschopný. Zde autoři ústavy spáchali zmetek, který celou zemi trvale poškozuje.

     Nemluvě ani o zahraničních vztazích. Empiricky byly zjištěny dvě praktické varianty. Buď se mění vlády,  ale zahraniční politika zůstává, anebo se mění zahraniční politika, ale zůstává vláda.

      Změna zahraniční politiky  konstatuje, že se dosud něco dělo špatně. Anebo že se něco začne dít špatně. Případně obojí.  Ať tak či tak,  varianta a) je čitelnější a příjemnější pro všechny. Už proto, že nutně musí být správně. 

     I z tohoto důvodu je tedy důležité, aby rozhodnutí voličů bylo správně interpretováno. Pokud možno nejlépe možně.

 

    Jednomandátové obvody používají Švýcaři a Britové. Směs jednomandátových a vícemandátových obvodů měli nebo mají Japonci, kteří v tomto systému nenalezli mnoho štěstí. Japonci poslance, kteří prohráli v jednomandátovém obvodě, ale postoupili díky paralelní kandidatuře v obvodu vícemandátovém, označují jako zombie, a trvale usilují o redukci počtu vícemandátových obvodů.

    Britský volební systém je označován jako systém relativní většiny: mandát získává kandidát s největší podporou voličů. Volby jsou jednokolové.

    Pointa systému demokratických voleb tak, jak je provozují Britové,  vězí ve skutečnosti, že má oporu v základní teoretické poučce počtu pravděpodobnosti. Bernoulliho teorému, nebo tak nějak. Jacob Bernoulli pocházel ze Švýcarska, a tuto větu se svého času pokoušel dokázat dvacet let.

    Jako že když jako Francis Galton necháte návštěvníky chovatelské výstavy hádat, kolik váží mrtvé dobytče, pak jejich tipy zprůměrujete,  zjistíte s úžasem, že je to prakticky přesně správně. Nebo, že nezávislí internetoví poradci jsou po zprůměrování přesnější, než specialisti zpravodajské služby.

      Jinými slovy, volič jako celek je vševidoucí, a pokud jeho názor není úmyslně znehodnocen, je i nejpřesnější. Rozhodně je přesnější, spolehlivější a trvanlivější, než kdokoli samostatně. To je důvod, proč jej demokracie čas od času používá jako nejvyššího arbitra. To je důvod, proč jsou demokracie nejsilnější. To znamená, že některé demokracie jsou- až na drobné, ale korigovatelné nedostatky- nejlepší formou vlády. A to je zase důvodem, proč bedlivě přezkoumat, zda demokracii celou dobu někde brutálně nekurvíme. Jako ti chaoti a zloději Italové. Případně ti imbecilové Francouzi.

   Ostatně už Masaryk mluvil o Kocourkově a Hulvátově.  A nestalo se, že by tuto - ani vnitřní, ani vnější - formu kdykoliv a jakkoliv podpořil.

 


Nepřihlášený uživatel

#14092 Re:

2017-07-08 12:48

#13: -  

 Ti blbečci nechápou, že tady jde o holý život.


Nepřihlášený uživatel

#14093 Re:

2017-07-08 12:52

#14: -  

 Odstěhuj se do Severní Koreje. Tam to mají na plné pecky.

ČSSD G.Sorose loutky islamizaci dveře do kořan v ČR

#14094 ČSSD G.Sorose loutky islamizaci dveře do kořan v ČR

2017-07-08 14:49

ČSSD G.Sorose loutky islamizaci dveře do kořan v ČR

https://youtu.be/4yk9cWqmL9I

Fake chemický útok Sýrie :-D šašci och oni utíkají před vrahem a diktatorem Blablabla

#14095 Fake chemický útok Sýrie :-D šašci och oni utíkají před vrahem a diktatorem Blablabla

2017-07-08 14:56

Fake chemický útok Sýrie :-D šašci 

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Netrvalo dlouho a pravda o údajném chemickém útoku v Idlíbu vyplula na povrch. Na internet unikly fotografie, které zachycují pracovníky CIA sponzorované humanitární organizace White Helmets (Bílé přilby), jak aranžují oběti, bez ochranných oděvů a dokonce bez masek zasahují v místě útoku, zatímco přeživší údajně bojují v zamořené oblasti o život. Bílé přilby dělají z veřejnosti idioty. A nejen z veřejnosti, ale i z amerického prezidenta. Záběry a fotografie ukazují, že natočené scény pochází přímo z operační základny Bílých přileb. Na jedné fotografii je vidět, jak dodávka Bílých přileb je zaparkována ve vykopaném výklenku ve skále, který funguje jako garáž. Po okolí jsou na zemi přitom údajné mrtvoly a oběti, které tam podle tweetů lékaře Bílých přileb přišly po svých a po útoku sarinem zůstali na místě ležet. Pracovníci Bílých přileb jsou ale fit a sarinové zamoření vzduchu a těl obětí s nimi evidentně nic nedělá. Dokonce manipulují s těly bez rukavic, přestože sarin prochází pokožkou, vyvolává pálení a paralytické křeče. Kdo se to snaží z nás dělat hlupáky, ptají se vojáci ČSLA, kteří pracovali u protichemické obrany?

VÍCE-A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Nejdřiv fotografa,a kameramana!!!

Potři se prachem a zapraš se,pak si lehni a pak my sehrajem že te berem zraněného.

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!

CNN o tom, jak stanice vyrábí fake news! Česká televize v tom jede s nimi,

#14096 CNN o tom, jak stanice vyrábí fake news! Česká televize v tom jede s nimi,

2017-07-08 15:55

VIDEO: Skandální nahrávka šéfa zpravodajství CNN o tom, jak stanice vyrábí fake news! Česká televize v tom jede s nimi, CNN je pro Kavčí hory oltářem pravdy! [CZ Titulky]

Nezávislá americká iniciativa Project Veritas, jejímž zakladatelem je James O’Keefe, natočila tajně skrytou kamerou názory a výroky šéfa zpravodajství CNN Johna Bonifielda. V šokující nahrávce se hlavní producent zpravodajství rozpovídal o tom, jak CNN manipuluje zpravodajstvím, jak vyrábí kauzy proti Donaldu Trumpovi na objednávku a další věci. V pořadu navíc zaznívá, že celé toto fake news zpravodajství diriguje přímo výkonný ředitel CNN Jeff Zucker. V nahrávce Bonifield přiznává, že CNN jede vysílání proti Trumpovi kvůli sledovanosti a ratingu, protože diváci CNN jsou superliberálové, tedy levičáci. Veškeré renomé CNN je tímto zničeno. I poslední idealisté, kteří CNN věřili, nyní musí sklonit hlavy. Alternativa přitom už skoro rok upozorňuje na to, že CNN je fake news stanice, od které navíc ochotně přebírají její zpravodajství i evropské televize.

http://www.aeronet.cz 

 VICE-Pád Mainstream Media - Při Propagandě selže, lidstvo se probudí

Odhlašuji ČT a TV H.... mě nebaví rychle odhlásit nebudu čumět na prasstitutky od G.Sorose když maj zprávy na h..... A s herci 

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO

#14097 EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO

2017-07-08 16:05

RUSKÁ PROPAGANDA NEEXISTUJE TAK JAK TERORISMUS VŠE TO ŘÍDÍ VLADY EU A RODSHILDOVE,G.SOROS A DALŠÍ PRASSTITUTKY 

Celé je to domluvené divadlo!!!PODVOD je to dokazatelné. 

DIVADLO proti Rusku fake válka a fake vše proti Rusku co nám v TV předvádi a Satanovi buzny u koryt

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce ty co chcou války sou Vláda/y,Media,Elity to je škodná

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK jen divadlo pro veřejnost také sem věřil že jdou proti Rusku ale celé to je divadlo!!!!Možna sehraji pár střel na sebe aby to vypadalo věrohodně jak fake atentáty v BRUSELU,BERLÍNĚ,ATD

FALEŠNÝ ATENTÁT 

VICE-Proč Se To Fake v Turecku Stalo Ruského velvyslance

Zabíjení Ruských Army Fake noži 

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!

Babiš potvrdil na skryté nahrávce informace Petra Cibulky o Václavu Havlovi jako o konfidentovi KGB

#14098 Babiš potvrdil na skryté nahrávce informace Petra Cibulky o Václavu Havlovi jako o konfidentovi

2017-07-08 17:55

Celé to divadlo proti Rusku je falešný díky Babišu ale volit tě nebudu!!!Celé je to podvod jak se západníma lžima o teroru tak divadlo na Ruse od EU tu jde o islamizaci Evropy a zničení všeho celé je to podvod jak proti Asadu vše je to hrané nic nikomu nehrozí ani žádná újma na životě jak nám to vysílaj Fake news s herci :-D :-D 

Andrej Babiš potvrdil na skryté nahrávce informace Petra Cibulky o Václavu Havlovi jako o konfidentovi sovětské KGB v roli vedoucí marionety hospodářského převratu v roce 1989! Havel si nechal zastavit vlak a estébák mu skočil pro tvrdé Sparty!

Aktivista Petr Cibulka, který proslul výrokem na Václava Havla „Vašku, jsi prase!“ za jeho spolupráci s StB a KGB, tak najednou po téměř 30 letech má v podobě Andreje Babiše svědka, který potvrzuje všechny ty informace, které se mezi disidenty o Václavu Havlovi šířili již koncem 80. let. Mnohem závažnější je ovšem úloha pražské styčné expozitury KGB, která sídlila na velitelském štábu StB v Bartolomějské ulici ve vlastních kancelářských prostorách. Jurij Andropov zřídil v Praze v 60. letech ještě druhou kancelář KGB [3] při Sovětském velvyslanectví. Tato služebna označená jako Správa N (pro krytí Nelegálů, rezidentura KGB) fungovala až do roku 1989 a spolu se Správou S (sekce ochrany sovětských buněk, rezidentura KGB) měla na starosti demontáž a likvidaci mocenského úchopu KSČ v Československu po nástupu marionety do čela ÚV KSSS Michaila Gorbačova.

Havel jako Xудожник-K1

KGB a její pražská rezidentura vedla na Václava Havla od roku 1979 složku s kódovým označením Xудожник-K1 (Umělec-K1), která vznikla podle informací na popud šéfa KGB Jurije Andropova v rámci blíže nespecifikované operace „managementu kádrů pro budoucí realizaci“ (takto stojí přesně formulace od našeho zdroje) a o kterou později měla obrovský zájem samotná StB, která po listopadu 1989 chtěla kompro materiál o spolupráci Václava Havla se sovětskou rezidenturou KGB v Praze použít ve vlastní prospěch v polistopadovém uspořádání v Československu. Tuto exkluzivní informaci získala naše redakce ze zdrojů v Moskvě a máme ji potvrzenou z dalších dvou zdrojů z řad bývalých vysokých důstojníků pražské 1. Správy SNB. V nahrávce Andreje Babiše si všimněte, že Babiš v jedné chvíli použije hantýrku StB, když mluví o „zahájení Radmily Kleslové“. „Zahájení“ znamená nasazení assetu v terénu se zadaným úkolem.

http://www.aeronet.cz 

 

Potají migranty do ČR více na Svobodném rádiu

#14099 Potají migranty do ČR více na Svobodném rádiu

2017-07-08 18:18

Sekundární Fake show pokračuje 

Potají migranty do ČR více na Svobodném rádiu

https://youtu.be/Yzhn7v5-SJ8

Nevládní organizace pašují do EU Africké uprchlíky občané EU o tom nesmí vědět je to ohromný podvod 

https://youtu.be/AgtfKsajAgw

 

Ostravak
Nepřihlášený uživatel

#14100 BOJKOTUJME SLUNÍČKÁŘSKÝ FESTIVAL COLOURS OF OSTRAVA!

2017-07-08 19:55

 Rozhovor s ředitelkou festivalu Colours of Ostrava, bagatelizující nebezpečí migrantské vlny (k přečtení zde), naznačil mnohé. Již jen zaslepenci nevidí, že tento festival je trojským koněm pražské kavárny a bruselské propagandy, zabaleným do hávu „kulturní akce“. Kromě hudebních vystoupení tam bude i tzv. „diskusní“ stage pofidérní organizace Meltingpot na způsob Sorosových neziskovek. S jedinou výjimkou Jaroslava Bašty jsou tam pozváni přední čeští „vítači“ a rusofobové – Ruml, Putna, Kolář, Joch, Šustrová, Mikuláš Bek, Ondřej Soukup, Libor Dvořák, Mikuláš Kroupa aj. Bude to tedy opravdu „výživné.“

 Je zvláštní, že na stránce fóra Meltingpot nejsou žádné údaje, osoby, IČO MELTINGPOT, z. s. apod. Dále v obchodním rejstříku nejsou účetní uzávěrky za roky 2014, 2015 (čas do 30.11.2017), 2016 (!). Jak mohly státní instituce finančně podporovat spolek, který si neplní elementární povinnost vůči státu? Více viz: http://outsidermedia.cz/colours-of-ostrava-v-zajeti-historicke-pameti/

 Tím podivnosti a nejasnosti kolem festivalu zdaleka nekončí – jeho pořadatelé se např. rozhodli, že od letošního ročníku nebudou zveřejňovat počty návštěvníků. Co před námi tají? Čeho se bojí? Myslím, že je načase, aby se tématu festivalu Colours of Ostrava chopil nejlépe někdo z moravskoslezské organizace strany SPD či kterýkoli jiný vlastenec a dal podnět k prošetření této obskurní akce a stage Meltingpot zejména... Soustavný několikadenní kravál do tří, do čyř do rána (nebo ještě déle) již raději ani nezmiňuji, bylo by to na samostatnou kapitolu, každoročně nevyspaní Ostraváci z okolí Dolní oblasti (zejm. Moravská Ostrava, Vítkovice...) vědí své. Colours jsou prostě cizorodý prvek, který nemá v Ostravě co dělat. Mělo by se to jmenovat spíše HORRORS OF OSTRAVA.   

ZRUŠME COLOURS OF OSTRAVA, OSTRAVSKOU PÁTOU KOLONU BRUSELE A PRAŽSKÉ KAVÁRNY !