Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Soud v Mnichově zrušil změny stanov

#14151 Soud v Mnichově zrušil změny stanov

2017-07-15 05:24

Soud v Mnichově zrušil změny stanov Sudetoněmeckého landsmančaftu, kterými se původně sdružení vzdávalo majetkových nároků v ČR. Lisabon a německé zákony neošéfuješ. První nároky lze čekat u evropských soudů už příští rok. Herman, Bělobrádek a jejich drazí krajané!

Server Parlamentní listy uveřejnil včera informaci, že zemský soud v Mnichově zrušil změny stanov Sudetoněmeckého landsmančaftu z února loňského roku, kterým se sdružení vzdávalo majetkových nároků v ČR s ohledem na odsun Němců po II. sv. válce z Československa na základě dohod vítězných mocností z Postupimi [1]. Část členské základny s těmito změnami nesouhlasila a vzhledem k porušení procesů během změny stanov (nedodržené lhůty, nedostatečné kvórum pro hlasování) podala skupina členů sdružení kolektivní žalobu k německému soudu v Mnichově. Ten nyní po roce a půl vynesl verdikt, kterým označil změny stanov za neplatné v celém rozsahu a stejně tak za neplatné označil i volby vedení sdružení, které z voleb vzešlo. Mluvčím se ve volbách stal Bernd Posselt. Rozhodnutí soudu nenabylo právní moci a krajanský spolek má jeden měsíc na to, aby se proti rozsudku odvolal.

Pád Sovětského svazu znovu přiblížil znovuobsazení Sudet? To snad ne. Němcům stačí prý jen kompenzace. Ale z čeho je ČR zaplatí?

Jakmile garantoři Postupimi změnili své cíle a priority, vznikla železná opona, tak jediným garantorem Postupimi ve vztahu k deportaci Němců zůstával Sovětský svaz. Doufám, že všichni čtenáři AE News v této chvíli už chápou, v jaké nebezpečné situaci se ocitá Česká republika, majetek českých občanů v pohraničí a územní celistvost České republiky. Nezapomínejte, že před pár týdny dvojice národních zrádců, Daniel Hermana jako ministr kultury a Pavel Bělobrádek, předseda KDU-ČSL, přijeli kolaborovat se sudetskými Němci na jejich sudetoněmecké slavnosti do Augsburgu a opět padala slova z úst Daniela Hermana o drahých sudetských přátelích a krajanech. Vnitřní kohorta nepřátel uvnitř v ČR ožila. Pro-němečtí kolaboranti v ČR cítí příležitost, jak opět uvrhnout české pohraničí do područí Německa, jak ho znovu germanizovat. Už tady není sovětský garantor z Postupimi. Nikdo se teď Česka nezastane. Požadavky Sudetoněmeckého landsmančaftu se brzy stanou požadavky ryze německými a i německá vláda bude tlačit na jejich vyřešení.

Když jsem si četl článek na Parlamentních listech, udeřila mně do očí naprosto nehorázná a šílená anketa s grafem, kde se redakce PL ptá čtenářů, jakou koalici by lidé doporučovali Babišovi po volbách. Neuvěřitelných 77% čtenářů PL chce koalici Babišova ANO s Okamurovou SPD. Tento obrázek níže mne naplňuje totálním zoufalstvím, ale bohužel opět se potvrzuje moje prognóza z jednoho dřívějšího pořadu na Svobodném rádiu, že přesně tuto koalici bude mnoho lidí na alternativě preferovat. Pokud Tomio Okamura by měl vstoupit do koalice s Babišem, stane se spoluarchitektem Babišovy nalinkované cesty ČR do Nové Evropy a německé IV. Říše. Stal by se sekundantem pohřbu českého národa. Sudety se stanou v roce 2018 hlavním politickým tématem České republiky. Lidé v pohraničí budou zjišťovat, jestli jejich domy a chalupy, které koupili, nepatřili před válkou nějaké německé rodině. Teoreticky hrozí velké obavy v pohraničí, protože ČR nebude mít peníze na vyplácení odškodnění stovkám tisíc Sudeťáků a jejich potomkům za odsun a znárodněné majetky.

http://www.aeronet.cz 

Protirusská ambasáda

#14152 Re: Podle rusských zdrojů soud v Mnichově zrušil změny stanov

2017-07-15 05:31

#14151: Soud v Mnichově zrušil změny stanov - Soud v Mnichově zrušil změny stanov  

Tvoje informační zdroje jsou Prorusské alis Parlamentní listy a aerussnet.cz? No to seš dost mimo ...

RUSKÁ PROPAGANDA NEEXISTUJE

#14153 RUSKÁ PROPAGANDA NEEXISTUJE

2017-07-15 06:00

RUSKÁ PROPAGANDA NEEXISTUJE TAK JAK TERORISMUS VŠE TO ŘÍDÍ VLADY EU A RODSHILDOVE,G.SOROS A DALŠÍ PRASSTITUTKY Havel jako agent KGB Konfident K1 je to podvod na národy od loutkovejch vlád 

Celé je to domluvené divadlo!!!PODVOD je to dokazatelné. 

DIVADLO proti Rusku fake válka a fake vše proti Rusku co nám v TV předvádi a Satanovi buzny u koryt

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce ty co chcou války sou Vláda/y,Media,Elity to je škodná

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK jen divadlo pro veřejnost také sem věřil že jdou proti Rusku ale celé to je divadlo!!!!Možna sehraji pár střel na sebe aby to vypadalo věrohodně jak fake atentáty v BRUSELU,BERLÍNĚ,ATD

FALEŠNÝ ATENTÁT 

VICE-Proč Se To Fake v Turecku Stalo Ruského velvyslance

Zabíjení Ruských Army Fake noži 

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!


Nepřihlášený uživatel

#14154 komentáře k útoku kyselinou v Londýně

2017-07-15 21:16

Tví bratři v islámu usoudili, že je nepřijatelné, aby tvá sestřenice studovala a chodila na veřejnost bez burky. Však kdyby měla burku a nechodila by necudně odhalená, tak by jí kyselinou ublížit nemohli, takže si za to může sama. A ty jsi selhal, protože jsi dopustil, aby se takto chovala, místo abys ji doma seřezal.

Pravděpodobnější je, že to byl nějaký jejich vzdálený bratranec, kterému vadilo, že byla nezahalená, nebyla měsíc v mešitě, nebo že si dovolila slavit svoje narozeniny a studovat VŠ. Původní Evropanané mohou být schopni někoho zastřelit, ale ne zbaběle někomu nastříkat kyselinu do obličeje. Toto je typicky islámská praktika.

Polévání kyselinou je tam, odkud přišli, normální. Tohle je multikulturalismus a komu se to nelíbí, je netolerantní jako já.

Vsadím se, že politici budou zděšeni a šokováni tak jako vždy, a pojede se dále ve starých kolejích! Toť vše.

Tak šup šup Sobotka, honem rychle se upřímně zděsit a okamžitě sem šoupnout další migroše, falešníku. Už se chystáš spolu s dalšími zmetky na 150 metrů dlouhý pochod obšancovanou ulicí?


Nepřihlášený uživatel

#14155 komentáře k útoku nožem v Hurghadě

2017-07-15 21:18

Začínám mít stále větší pocit, že tyto útoky jsou organizovány vládami, aby mohli následně omezovat lidská práva bez nesouhlasu obyvatel. Pachatel byl vždy sledován policií, takže jedná pod jejich asistencí.

Motiv není znám - otřepaná fráze, která se vždy uvádí. Každý ví, že motivem byla nenávist vůči jinověrcům a ateistům. Akci provedl pošahanec- muslim odkojený nenávistným náboženstvím islámem. Do Egypta na dovolenou může jet pouze sebevrah. Nikdy nemůžete vědět, kdy na vás některý pošahaný muslim zaútočí a čím. Vypadá to, že ale někteří Evropané milují adrenalin. Proto říkám - islám do Evropy nepatří! Buď můžou mít turisty, nebo teroristy. Obojí ne.

Líbí se mi, jak Zaorálek (ČSSD, nikdo jiný!!!) papouškuje společně s Egypťany: Nic se neděje, je to bezpečná země, byl to pouze narušený jedinec, a proto se nejedná o teroristický čin, nééé… že se tak chovaj Egypťani je logické – snaží se zabránit poklesu návštěvnosti od turistů v jejich letoviscích. Ale sóuh Zaorálek z ČSSD?! Toho volte, ten má obyvatele ČR na prvním místě, troubové…

Soudruha Zaorálka patří zaorat i s celou ČSSD.

Opoidní inženýři, nože, náklaďák, detonace, hlavy fáčované!

Evropan

#14156 Re: Komentáře k útoku kyselinou v Londýně si nech pro sebe

2017-07-16 06:16

#14154: - komentáře k útoku kyselinou v Londýně 

Pokud vím, tak útoky kyselinou se "praktikují" hlavně v Indii a na Srí Lance mezi hinduisty. Takže bych s odsudkem na základě náboženské příslušnosti ještě posečkal. Nevím nic o tom, že "Polévání kyselinou je tam, odkud přišli, normální".

Válka proti terorismu jako záminka
Nepřihlášený uživatel

#14157 Re: komentáře k útoku nožem v Hurghadě

2017-07-16 06:18

#14155: - komentáře k útoku nožem v Hurghadě 

 

Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí války proti terorismu jako záminku.

London Bridge Fake teroris Fake Policie//

identifikace teroristy co prasstitutky v TV tají teda neřeknou a předhodi vám šlapku jak z Berlína ANIS AMRIHO 

https://youtu.be/VCiX6dE4jPw

FAKE BERLIN

Redaktor a Manažer asi bankéř si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker

FAKE BERLIN!!!

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měli konkurz?

Evropan

#14158 Zeman se zachoval jako duše prodejná

2017-07-16 06:23

Smrt disidenta: Sobotka zareagoval jako státník, Zeman jako ubohý slizký zbabělec

Premiér Bohuslav Sobotka zaslal kondolenci vdově po čínském disidentovi, jehož smrt oznámily ve čtvrtek čínské úřady. „Pociťujeme hluboký zármutek nad ztrátou Vašeho manžela, který ztělesňoval odvahu a lidskost a jenž se mimo jiné inspiroval odkazem bývalého českého prezidenta Václava Havla.“ Hrad (pozn. tedy Bumbál) s trapnou výmluvou neposlal samozřejmě nic.

Že se Sobotka takto vyjádřil, je zcela správné a zaslouží si pochvalu, stejně tak Zaorálkovo ocenění disidenta na Twitteru. Aspoň se tak smazává někdejší ponížené ujišťování Číny od našich ústavních činitelů. Zeman se zachoval jako duše prodejná, zbabělá a trapná a už ani nemá cenu to komentovat, jen tak občas letmo připomenout a sledovat, jak rozklad v přímém přenosu pokračuje.

Norský Nobelův výbor se teď obává o osud vdovy po čínském disidentovi. Od roku 2010, kdy literát dostal Nobelovu cenu za mír, byla jeho choť de facto držena v domácím vězení. „Podle přátel manželského páru snaha přesvědčit vládu, aby Liou mohl být léčen v zahraničí, nevycházela ani tak z jeho zdravotního stavu, ale byla spíše pokusem dostat za hranice jeho ženu trpící silnou depresí. Před nečekanou diagnózou jejího chotě to byla právě ona, kdo podle přátel potřeboval naléhavěji pomoc: v roce 2014 u ní lékaři zjistili srdeční problémy.“ (ČTK)

V době, kdy čínské ministerstvo zahraničí vyhlašuje, že „Liou Siao-po byl odsouzený zločinec, který porušil čínské právo“ a že „udělení Nobelovy ceny za mír takové osobě odporuje duchu tohoto ocenění a uráží jej“, je načase se vymezit vůči cynickému režimu v Pekingu ještě víc. Česká republika by mohla nabídnout vdově politický azyl a v tomto smyslu tlačit na čínské úřady.

Změnit situaci v Číně a dalších zemích, kde se porušují lidská práva, není ani v moci velkých států, natož toho našeho. Ale pokud jde o jednotlivé lidské osudy a zaujetí jasného postoje, to dělat můžeme. Tím spíš, že tolik odvahy to nevyžaduje, protože nám Čína nic moc provést nemůže a tak lukrativní kšefty s ní zas neděláme. Ty mají jen někteří, kteří nám mohou být ukradení. Mohli bychom po poněkud matném období získat na mezinárodní scéně aspoň nějaké body. Ministr Chovanec by měl zvážit, jestli tedy nepřijmout aspoň jednoho uprchlíka navíc, třeba zrovna vdovu po Liou Siao-po. A jako bonus konečně odstranit ty vystavované čínské mrtvoly, abychom žili v trochu normální zemi.

http://forum24.cz

 
To je co zas za sračky
Nepřihlášený uživatel

#14159 Re: Zeman se zachoval jako duše prodejná

2017-07-16 06:26

#14158: Evropan - Zeman se zachoval jako duše prodejná 

 To sou sračky ani nečtu hovna Maistreamu a Fórum24 to je co s prasstitutkama to médium musí bejt plné šlapek tohle ani médium není ale hnůj a já volím Zemana ne ty komedianty co jakože chcou na prezidenta pakaš Bruselských šašku a nevolim ČSSD Marxiste a buzny 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat voliče, demagogicky oblbovat voliče,občany, útočit na emoce fake zpravodajstvím. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO. 

Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!

Čech z Prahy

#14160 Re: Evropan = eurogoebbels, likvidátor svobody evropských národů

2017-07-16 07:03

#14145: Evropan = eurogoebbels, likvidátor svobody evropských národů

Na lhaní a manipulace tu máš monopol ty, eurogoebbelsi. Na co sáhneš, to překroutíš úměrně kapacitě svého mikromozku. Nacismus na Slovensku a v Maďarsku samozřejmě po válce zanikl. Muftí nebyl bezvýznamný, což dobře víš, ale spojení tebou podporovaných islamoinvazistů s nacisty založivšími tebou podporovanou EU prostě nezakryješ. Už dřív ses o to snažil popíráním existence muslimských divizí SS, které tento muftí organizoval.
"EU nebo Rusko" je jen falešné dilema. Budoucnost soužití s muslimy je nemožná, a proto moje představa je neutrální české království. To nedokážeš strávit. Pořád se snažíš hádat, co jsem zač, ale naprosto scestně, zato tobě nedochází, že jako jeden ze slunečních pitomců jsi užitečný idiot na jedno použití. Za mrzký jidášský groš zrazuješ svůj a další národy Evropy, které odmítají islamohnus vnucovaný skupinou vyvolených a nikým nevolených totalitních ovladačů Evropy pod rouškou humanity a tolerance.

> Pokud vím, tak útoky kyselinou se "praktikují" hlavně v Indii a na Srí Lance mezi hinduisty. Takže bych s odsudkem na základě náboženské příslušnosti ještě posečkal. Nevím nic o tom, že "Polévání kyselinou je tam, odkud přišli, normální".

Samozřejmě zase lžeš. Je to typické hlavně v Bangladéši a Pákistánu, kde je hlavním náboženstvím....? V Indii, Nepálu atd. je také plno muslimů.
odkaz
Náboženská a etnická příslušnost zločinců se v poslední době stále více zakazuje uvádět, takže se nejspíš načekáš.
odkaz
odkaz

Evropan

#14161 Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků

2017-07-16 07:21

#14160: Čech z Prahy - Re: Evropan = eurogoebbels, likvidátor svobody evropských národů 

Takže jsem rád, že mi dáváš za pravdu. V zemích Blízkého východu, jako je Sýrie, potažmo když tam zahrnu i Irák, to polévání kyselinou normální není. Proč tedy neustále vytvářet xenofóbní propagandu proti uprchlíků ze zemí sužovaných válkou, jako je třeba ta Sýrie? Ti lidé utíkají před mezinárodními zabijáky typu Al-Asáda a Putlera, kteří mají na svědomí více než 400.000 mrtvých. Těm bychom pomoci měli, ať si narychlo vystudovaný chovanec ministerstva vnitra tvrdí co chce.

utíkají před Fake válkou Fake Uprchlíci Satanovi poddaní

#14162 Re: Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků

2017-07-16 07:47

#14161: Evropan - Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků 

  :-D HERCI ZKU A JDE VIDĚT ŽE SI INTELIGENCI ŽÁDNOU NEPOBRAL OPICE ČI 7LÉTY DĚCKO :-D :-D TAHNI SI LHAT DO BRUSELU ŠPINO ŽIDOVSKÁ KAVÁRENSKA 

To cpát můžeš šaškum jak si ty z jaké války divadlo a s herci tu Fake válku s tým jdi do prd prasstitute od G.Sorose vše je to podvod jak proti Asadu tak proti Rusku prasstitutko na všem jsou všechni domluveni šlapko 

Fake chemický útok Sýrie :-D šašci 

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Netrvalo dlouho a pravda o údajném chemickém útoku v Idlíbu vyplula na povrch. Na internet unikly fotografie, které zachycují pracovníky CIA sponzorované humanitární organizace White Helmets (Bílé přilby), jak aranžují oběti, bez ochranných oděvů a dokonce bez masek zasahují v místě útoku, zatímco přeživší údajně bojují v zamořené oblasti o život. Bílé přilby dělají z veřejnosti idioty. A nejen z veřejnosti, ale i z amerického prezidenta. Záběry a fotografie ukazují, že natočené scény pochází přímo z operační základny Bílých přileb. Na jedné fotografii je vidět, jak dodávka Bílých přileb je zaparkována ve vykopaném výklenku ve skále, který funguje jako garáž. Po okolí jsou na zemi přitom údajné mrtvoly a oběti, které tam podle tweetů lékaře Bílých přileb přišly po svých a po útoku sarinem zůstali na místě ležet. Pracovníci Bílých přileb jsou ale fit a sarinové zamoření vzduchu a těl obětí s nimi evidentně nic nedělá. Dokonce manipulují s těly bez rukavic, přestože sarin prochází pokožkou, vyvolává pálení a paralytické křeče. Kdo se to snaží z nás dělat hlupáky, ptají se vojáci ČSLA, kteří pracovali u protichemické obrany?

VÍCE-A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Nejdřiv fotografa,a kameramana!!!

Potři se prachem a zapraš se,pak si lehni a pak my sehrajem že te berem zraněného.

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!

 

Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU!

#14163 Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU!

2017-07-16 08:15

Ukažte politikům toto video! Začíná léto a evropská neziskovka ve Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU! Kolínský Ford nařídil přestávky kvůli Ramadánu, oběd pro muslimy v továrně v noci! A co Škoda Auto? Už brzy? Zastavte to, apelujte na vládu a spočítejte to politikům na podzim ve volbách!

Začíná léto a spolu s ním nejen čas dovolených, ale především hlavní sběrná sezóna ve Středozemním moři. Neziskové organizace z Evropy, které provozují záchranné lodě ve Středozemním moři, začínají připlouvat k libyjským břehům a pomocí vysílaček a organizátorů v Libyi tak zahajují každoroční sezónu masivních jednosměrných zájezdů do EU pro arabské a africké migranty. Minulý rok v prosinci jsme tady na AE News měli článek [1] o tom, jak vybrané evropské neziskovky provozují lodě ve Středozemním moři a ve spolupráci s evropskou pohraniční službou Frontex pašují migranty do EU. Součástí článku bylo i děsivé video námořního lokačního systému Maritime, který ukazuje transpondéry, resp. pohyby lodí neziskovek mezi Libyí a Sicílií, jižní Itálií a Maltou, tam a zpátky.

Loď neziskovky připluje k libyjskému pobřeží, nabere z lodiček migranty a odveze je do Itálie. Vzápětí se loď obrátí, pluje zpátky, opět nabere migranty a zase pluje do Itálie. Video sklidilo mohutné ohlasy na alternativě, ale do mainstreamu se nedostalo. Proč? Hádejte, nehodí se do krámu informačního pole mainstreamu o migraci do EU, jak probíhá a kdo ji skutečně řídí. Ne pašeráci s vousy, ale přímo Brusel! Pokud jste článek nečetli, určitě to napravte, protože tento článek na něj plynule navazuje.

VICE-http://www.aeronet.cz 

VICE-Trvalo udržateľný rozvoj, migrácia a multikultúrne Zničenie národného štátu

Protirusská ambasáda

#14164 Re: Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU! - No co to je?

2017-07-16 08:50

Vyhubme radikální Židovské svině co zabili křesťany v Izraeli a J.Krista a do dnes zabíjí

#14165 Vyhubme radikální Židovské svině co zabíjí po staletí od 1a 2sv pomocí Mudžahedínů

2017-07-16 09:33

Je třeba vymýtit radikální Židovské svině

#14166 Je třeba vymýtit radikální Židovské svině

2017-07-16 09:37

Přes jejich sevření na peněženku vlád na celém světě, byli schopni manipulovat s mírem a válkou na vlastní vzrůst.

VICE-rodina Rothschildů

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros ' Open Society Foundations (OSF) před dvěma dny odhalily několikpřekvapivých machinace kolem organizace - včetně systémů zjevného manipulovat média ovlivňují mezinárodní imigrační politiku a hotovosti určené pro iniciativ v oblasti sociální spravedlnosti

"VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "

VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" byla zmanipulované od začátku do konce

Retarde ty asi neumíš Český zavři hubu
Nepřihlášený uživatel

#14167 Re: Re: Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU! - No co to je?

2017-07-16 09:42

#14164: Protirusská ambasáda - Re: Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU! - No co to je? 

 Retarde ty asi neumíš Český zavři hubu a liž prdel G.Sorosi ty svině západní a mimochodem Havel byl agent KGB Konfident K1 ty svině toho urážej tenhle váš podvod už je ohranej špino s Ruskem pěkný divadlo 

Protirusská ambasáda

#14168 Re: Re: Re: Retarde ty neumíš Český! - No co to je?

2017-07-16 13:25

Tu vůbec o uprchlíky nejde jde tu o Satana

#14170 Fake news placený svini G.Soros

2017-07-16 14:27

Nejde tu o Fake Uprchlíky ale o Satana

#14171 NWO SE ZAKLÁDA NA STRACHU POPULACE

2017-07-16 14:29

NWO SE ZAKLÁDA NA STRACHU POPULACE ABY PAK BYLO SNASI VÁM VZIT PRÁVO A SVOBODU A VAŠE PENÍZE

3 FÁZE K MANIPULACI LIDI ABY SE VZDÁVALI SVOBOD,PRÁV,PENEZ

1FÁZE-VICE-války proti teroru ".

2FÁZE-VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

POSLEDNI FÁZE ZARHNUJE AJ ODKAZE NA RUZNÉ DOKUMENTACE KDYŽ JÍ OTEVŘETE!!!NWO,MAGIE,BOHEMIA G,ATD

3FÁZE-VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

Elitní postavy mluví na Bohemian Grove, před černé magie rituálů.Poznámka Nixona na pravé straně, a Reagana na levé straně - v době, kdy ještě nebyl prezidentem.


Nepřihlášený uživatel

#14172

2017-07-16 23:14

     Evropské unii je demokracie na obtíž.  To, co vydává za demokracii,  je pouhý nekompetentní  padělek. Fíkový list, kamuflující - a mandatorizující, legalizující  scestnou skutečnost, že zpupní hlupáci vlečou mocenským aparátem země  do království křivých zrcadel svých omylů.

     Evropská unie povrhuje názorem svého lidu. Už toto ihned zpochybňuje veškerá její rozhodnutí a všechny její činy. Už toto znamená, že je permanentně mimo realitu. Že veškeré její rozhodnutí a a veškeré její činy za těchto okolností jsou aktem násilím prosazené svévole. A co horšího, že priorita jí zvolených cílů je od samého začátku zpochybněna. A stejné je to i se správností jí přijatých postupů.

     Suma sumárum, Evropská unie vší silou vleče  všechny obyvatele Evropy do největší katastrofy v dějinách.

 

Evropan

#14173 Re: Království křivých zrcadel

2017-07-17 04:38

#14172: -  

Ale Království křivých zrcadel ale byla russká pohádka, resp. tehdy ještě sovětská.

Jinými slovy, jsme se probudili a Globalists se obávají

#14174 Jinými slovy, jsme se probudili a Globalists se obávají

2017-07-17 07:40

Jinými slovy, jsme se probudili a Globalists se obávají. 

Toto poznání vedlo k nechvalně známé prohlášení Brzezinskiho to, že „ dnes je nesrovnatelně snazší zabít miliony lidí, než řídit milion lidí .“ 

Celoživotní přítel Brzezinski a partnera ve své trestné činnosti, David Rockefeller,také nedávno zemřel ve věku 101 .Cesta krve vlevo od nich bude lovit lidstvo po mnoho generací .

Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby dokazují to i výsledky holandského VŠ

#14175 Špinavé prasstitutky s TV vyzivam vás aby jste ukázali fakta a ne omejvat 3roky starou sračku

2017-07-17 08:05

Pro prasstitutky s ČT Špinavé prasstitutky s TV vyzivam vás aby jste ukázali fakta a ne omejvat 3roky starou sračku 

Špinavé prasstitutky s TV vyzivam vás aby jste ukázali fakta o tom sestřeleni Boeingu raketou Ruskou vy šlapky Elity nebo zavřete huby 3roky od Fake pádu Boeingu bez důkazu :-D :-D Blablabla obviňovat někoho je lehký ale důkazy žádné ale hovna vysílat ano že ČT 

Mediální propaganda pohledem zevnitř agentury

To zní opravdu děsivě, jak to funguje?

V principu jde o Machiavelismus implementovaný do mediálního prostoru 21. století. Funguje to tak, že mediální agentura, která dělá průzkum veřejného mínění, podsune veřejnosti nejprve prefabrikát. To znamená uměle vytvořený konstrukt, který veřejnost velmi rychle pojme v podvědomí za svůj vlastní názor. V tom spočívá princip a největší síla. Dokonalým prefabrikátem se stala tragédie letu MH17 na Ukrajině. Média bez jediného důkazu nebo stanoviska vyšetřovatelů posunula veřejnosti pohotový prefabrikát o vině Ruska a pro-ruských separatistů. Tyto prefabrikáty jsou ihned vzápětí testovány v průzkumech veřejného mínění. Pokud se prefabrikát uchytí, začne se s ním pracovat jako s nezvratným faktem, pravdou, a následně média a tiskové agentury začnou prefabrikát šířit do médií.

O MH17 ŽÁDNÉ RUSKO ALE UKRAJINA TO BYLA

Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby dokazují to i výsledky holandského vyšetřování.Rusové nesmějí být vyšetřování přítomni, Američané si to nepřejí. Za tragédií stojí Kolomojský a Sakašvili!

Záhada letu MH17 je tak v podstatě na základě holandského vyšetřování trosek letadla vyřešena. Nyní je potřeba ještě přinutit jednotlivé zúčastněné země, aby nebránily zveřejnění pravdy, že ukrajinský oligarcha s gruzínským kriminálníkem připravili takovouto strašlivou tragédii a zavraždili nevinné lidi.

VICE MH17 VYŘEŠENO-Wreckage of Israeli missile Python 4 in Osetia

Proč jste se rozhodl promluvit?

Poslední události okolo tendencí a snah o svržení českého prezidenta jsou plně v souladu s tím, na čem jsme v agentuře pracovali i ve spolupráci s Českou Televizí a poslední vývoj v tomto veřejnoprávním médiu je opravdu neskutečný převrat, se kterým nikdo z dozorových institucí nechce nebo spíš neumí nic udělat a já nehodlám nečinně přihlížet. Ty informace, které o nich máme, jsou v podstatě v té poloze, že z České Televize se stala neřízená střela, neovladatelné těleso, kterého se zmocnili bývalí aktivisté okolo vůdců známého „spacákového povstání“, tedy lidé z okolí bývalého prezidenta Václava Havla a Jana Rumla.

Chcete říct, že současná kampaň proti Zemanovi je řízena z Kavčích Hor tzv. Havlisty?Ale Havel je agent KGB Konfident K1 takže proti Rusku podvod na veřejnost domluveni mezi sebou 

Není odtamtud řízená, je odtamtud pouze medializována. Zato ale velmi intenzivně. Řízena je však odjinud.

Počítám, že oba víme, kdo ji řídí.

Ano, ta kampaň pochází přímo od amerických mediálních poradců ministerstva zahraničí Spojených států amerických a od jejich detašovaných pracovišť na ambasádách, od lidí, kteří řídili rozvrat v Kyjevě na konci minulého roku. Jsou to stejní lidé, kteří dnes řídí prefabrikaci průzkumů veřejného mínění v České Republice, kteří financují tyto průzkumy a pomáhají logisticky zajišťovat hlavní eventy v ulicích.

VICE-Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění? Exkluzivní výpověď zaměstnance o praktikách, spin doctoringu, plánování výsledků průzkumů, prefabrikace volebních preferencí, ovlivňování nerozhodnutých voličů, opakování průzkumu, pokud výsledek nedopadl podle představ a další machinace!

Havel jako Xудожник-K1

KGB a její pražská rezidentura vedla na Václava Havla od roku 1979 složku s kódovým označením Xудожник-K1 (Umělec-K1), která vznikla podle informací na popud šéfa KGB Jurije Andropova v rámci blíže nespecifikované operace „managementu kádrů pro budoucí realizaci“ (takto stojí přesně formulace od našeho zdroje) a o kterou později měla obrovský zájem samotná StB, která po listopadu 1989 chtěla kompro materiál o spolupráci Václava Havla se sovětskou rezidenturou KGB v Praze použít ve vlastní prospěch v polistopadovém uspořádání v Československu. Tuto exkluzivní informaci získala naše redakce ze zdrojů v Moskvě a máme ji potvrzenou z dalších dvou zdrojů z řad bývalých vysokých důstojníků pražské 1. Správy SNB. V nahrávce Andreje Babiše si všimněte, že Babiš v jedné chvíli použije hantýrku StB, když mluví o „zahájení Radmily Kleslové“. „Zahájení“ znamená nasazení assetu v terénu se zadaným úkolem. 

http://www.aeronet.cz