Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

vlasta.enec

#14226 Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-23 20:36

#14225: Evropan - Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB 

Hedvíček aspoň přiznává subjektivitu, na rozdíl od propagandistů v cizích službách (mainstreamová media), kteří produkují "jedinou pravdu" a snaží se umlčet ostatní (viz boj proti TV Prima v souvislosti se Stoneovým dokumentem).
Takže Čulík je ta pravá objektivní osobnost? To je vtip za všechny prachy. https://duckduckgo.com/?q=kdo+je+jan+culik&ia=web
Fotky Havla s jeho blízkými lze těžko zahrát do autu. Mluví samy za sebe.
V podstatě jsi tu ještě ani jednou neuvedl nic, co by nebylo zpochybněno či vyvráceno. Ale se svou mentalitou si to nepřiznáš. Sebereflexe nula. Jinak bys pochopil, že tvé působení zde je spíš antireklama na EU, a zabalil to.

Evropan

#14227 Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-23 21:08

#14226: vlasta.enec - Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB 

Stoneův propagandistický dokument odvysílaný televizí Príma už nikoho nezajímá. To jen televize se snaží vzbudit nějaký neopodstatněný zájem, protože má koupená práva na opakované vysílání, a slibovali si skandál, který přitáhne zadavatele reklamy. Nikdo se televizi Príma nesnaží umlčet.

A nevím, o jakých fotkách bývalého pana prezidenta Václava Havla tu píšeš. Vždyť jich jsou miliony.

Když nás zabíjí farmaceutické společnosti

#14228 Když nás zabíjí farmaceutické společnosti

2017-07-24 04:31

Vždyť vás zabíjí kovem a nanotechnikou ve vodě a v chemtrailu a něco nám budou říkat když sami to tam dávají jedy jak v obchodech to se nedá žrát fuj tak sračky od doktorů 

VICE-Promluvil doktor Rakovina se dá léčit 

Farmaceutické společnosti plné lži.VICE- lékařka promluvila Vakcíny 

VICE-Lékařka a Vakcíny podvod

Ozařování a chemoterapie zabíjí schválně lidi

#14229 Ozařování a chemoterapie zabíjí schválně lidi

2017-07-24 05:03

O RAKOVINĚ FARMACEUTICKÉ SPOLEČNOSTI ZABIJI LIDI  A NA TOM SE VYDĚLÁVÁ RAKOVINU LEČI OZAŘOVÁNIM  KTERÉ URYCHLUJE SMRT VŠE PODVOD TO JE NA ŽALOBY ŽE SCHVÁLNĚ ZABIJI LIDI MÍSTO POMÁHAT TAK POMALE ZABIJET

Většina pacientů s rakovinou v této zemi zemře kvůli 
chemoterapii , která neléčí prsu, tlustého střeva nebo rakoviny plic. 
To bylo zdokumentováno více než deset let, a přesto 
lékaři stále používají chemoterapii pro boj s těmito nádory. 
Dr. Allen Levi 
Léčení rakoviny, 1990

To, co zapomněl zmínit, je, že lékařská věda už má celou řadu důležitých informací nashromážděných který není skládá z teorií, ale spíše tvrdá data o příčinách.

Stačí se podívat do výzkumu o tom, jak těžké kovy, jako je rtuť, záření z lékařských testů a léčebných postupů, a dokonce i chemikálie, jako je fluorid zařazeny do pitné vody může způsobit rakovinu, a to bude trvat měsíce, ne-li roky, než brodit přes to všechno.

Vitamin C může pomoci omezit růst rakovinných buněk, 
podle novozélandských vědců, kteří tvrdí, že 
průlomové výzkum s cílem poskytnout první skutečný důkaz 
o spojení mezi vitaminů a [1]

VICE-Rakovina stále záhadou pro lékařské vědy

VICE-Rakovina je infekce způsobena tuberkulózou-Type bakterií

Jednat komisař FDA Andrew C. von Eschenbach 
divize o uskladnění Management (HFA-305) 
Food and Drug Administration 
5630 Rybáři Lane, Room 1061 
Rockville, MD 20852 

Vážený pane komisaři von Eschenbach,

píšu vyjádřit své vážné obavy o regulační dohled FDA nanomateriálů ve spotřebním zboží. Mnoho spotřebitelské výrobky obsahující umělé nanomateriály jsou již dostupné na trhu v USA police, včetně potravin a potravinových obalech výrobků. 

Miliony dolarů jsou vynakládány vládou a průmyslem uplatnit nanotechnologie v oblastech zpracování potravin, balení potravin a zemědělskou výrobu. Současné nano-potravinářské výrobky na trhu patří řepkový olej, čokoládu "slim" chvění, nano-chléb, a několik nano-potravinářských přídatných látek a doplňky používané v nealkoholických nápojů, limonád, ovocných šťáv a margarínů. Mnoho potraviny obaly použít nanokompozitů, nano-jíly a nano-povlaků.

VICE-Nanotechnologické Viry v potravě

Co tu lžeš prasstitute

#14230 Re: Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-24 05:13

#14227: Evropan - Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB 

 CO TU LŽEŠ PRASSTITUTE 

Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index a potichu odstranila jeho kultovní celovečerní film z programu ČT2! Skandál, který nemá obdoby, nebo jenom už běžná praxe nikým neřízené vysílačky?

Česká televize se inspiruje cenzurou ze CNN

Poslední týden přinesl v USA skandální odhalení Jamese O’Keefea o tom, jak funguje americká televize CNN. Série odhalení ukazuje, že jedna z největších zpravodajských stanic v USA nemá problém vyrábět falešné zpravodajství a používat vymyšlené kauzy, a to jenom s cílem zvednout sledovanost. Video o kauze je zde. Byla to právě ČT, která od CNN přebírala celý předchozí rok předvolební zpravodajství a rétoriku od CNN. Po volbách dokonce RRTV shledala, že ČT během volební noci v USA informovala zaujatě ve prospěch Hillary Clinton [3]. No to přece není žádné překvapení, když po celý rok ČT od CNN přebírala naprosto veškeré informace a zpravodajství o předvolebním procesu v USA. Jenže stejně jako CNN cenzuruje své hosty, které si pozve do studia a v polovině rozhovoru s nimi raději usekne spojení a zařadí něco, co je více konformní s postoji CNN, tak úplně stejně se nyní chová i Česká televize.

Oliver Stone prý zasel svým rozhovorem s Putinem v českých divácích sémě pochybností o transatlantickém pevném svazku, zaslechl jsem na Českém rozhlasu předminulý týden. No blik, to by jednoho nenapadlo. Celá ta mediální demokracie v Česku se nebezpečně začíná podobat té německé. Televize raději nezvou do vysílání „kontroverzní“ osobnosti, do živého vysílání ani náhodou, do předtáčených pořadů jen po důkladném sestříhání a cenzuře. Odstřelování zařazených filmů z programové nabídky je ovšem jiný level, který dosud u ČT v poslední době nebyl k vidění. Je docela možné, že po medializaci této kauzy nahodí ČT záchrannou zpátečku a uvede, že film Oliver Stonea uvede v náhradním termínu, ale pokud bychom na to neupozornili, je velmi pravděpodobné, že by to České televizi klidně prošlo.

http://www.aeronet.cz 

Evropan

#14231 Re: Re: Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-24 06:51

#14230: Co tu lžeš prasstitute - Re: Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB 

Co tu zase prudíš, russáku. ČT neodvysílala film Narozen 4. července kvůli tomu, že hostem Karlovarské filmového festivalu byla Uma Thurman, a proto odvysílala neplánovaně oba díly filmu Kill Bill, ve kterém Uma hraje hlavní roli. Narozen 4. července se reprízuje každý rok, takže diváci, myslím si, o nic nepřijdou. Ty tady ale pracuješ pro russáky a děláš velblouda ze zasmrádlé mušky nějakého dokumentu.

Co říkáš tomu, že zveřejněný nálet preudorusských raket na cíle islámského státu je ve skutečnosti osm let starý nálet Američanů na cíle teroristů v Afghánistánu? Co by člověk čekal od největšího gaunera začátku 21. století, že?

http://zpravy.idnes.cz/vladimir-putin

Já pro komedianty RF A USA nedělám za ty falešné hraci peníze žádné hodnoty
Nepřihlášený uživatel

#14232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-24 07:52

#14231: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB 

 5let sem neviděl žádný důkaz že AERONET je Ruský prasstitute. Mě to divadlo nezajímá táhni s Ruskem do prd směšné domluvené divadlo s EU A Evropou tyhle hovna si vykladej jinde prasstitutko G.Sorose a odkaz na Fake news díky nechci Afghánské boje herci Fake to samé Mosul s herci :-D :-D divadlo teroristi sou Vlády jak telenovely o zabití Abu Bakr Bagdádí Fake news jel na Bahamy jak Bin Ládin co :-D A to samé Ruský Velvyslanec 

A ZLOČINCE MÁME TADY 

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

Celou dobu tu šlo o Korán falešné náboženství 
Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin (vlevo), na turné amerických vojenských základen na tlačítko  vrcholící studené války:. Brzezinski vyškoleni bin Ládin (který se stal CIA aktiva známý jako Tim Osman) a vyzbrojený jeho vojáky, v podstatě vytváří Al-Káidy .

Zahrnul jsem Brzezinski, spoluzakladatel Trilaterální komise, Bilderberg a stálého člena Rady pro zahraniční vztahy stejně jako jeho děti jsou dnes na seznamu „ 8 největších hrozeb pro lidstvo protože z temné role, které hrál globalismus a tvarování americké politiky, který vyústil v invazi do mnoha suverénních národů a smrt bezpočtu nevinných civilistů.

V roce 1998 byl požádán, v rozhovoru když lituje vyzbrojení mudžahedínů v boji proti Sovětům, který vyústil v 10-ti leté války se i přes jeden milion obětí.Jeho odpověď přesně ukazuje, jak cynický a bezcitný globalisti:

„Lítost, co? Že tajné operace byla vynikající nápad. To mělo za následek čerpání Rusy do afghánské pasti a vy chcete, abych toho litoval?“( Zdroj )
Protirusská ambasáda

#14233 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-24 09:33

Pozor pozor teroristé chystají podvod

#14234 Prasstitutky chcou změnit volby a volební systém

2017-07-24 16:58

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO. 

Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!

Změna volebního systemu hlásá ČT Prasstitutky 

https://youtu.be/GpJSOLO13_8

Existuje obava z jeho zajetí Rusy, že by mohl začít mluvit, třeba o úloze Johna McCaina

#14235 Existuje obava z jeho zajetí Rusy, že by mohl začít mluvit, třeba o úloze Johna McCaina

2017-07-24 17:27

V Pentagonu propukla podezřelá hysterie, armáda a CIA nevěří, že Rusové zabili šéfa ISILu. Existuje obava z jeho zajetí Rusy, že by mohl začít mluvit, třeba o úloze Johna McCaina. A ten zrovna onemocněl rakovinou. Zametání stop?Česká RPG-75D ukořistěná ve skladu ISILu v Sýrii.

Už v pátek americký ministr obrany James Mattis vyjádřil názor, že šéf Islámského státu Abú Bakr al-Baghdádí stále žije [1]. Ruská armáda už v červnu oznámila, že Baghdádí zahynul koncem května při ruském náletu na předměstí Rakká v Sýrii [2] a informaci posléze potvrdila jak organizace SOHR, tak i samostatný Islámský stát, který za jeho smrt slíbil Rusům drtivou odvetu. Jenže po uplynutí několika týdnů najednou i přes tyto informace začíná o jeho smrti pochybovat. K čemu totiž došlo? Jak zaznělo o víkendu u Alexe Jonese od insidera z blízkosti Pentagonu, armáda ve spolupráci se CIA kontaktovala své lidi uvnitř Islámského státu s žádostí o předání těla Baghdádího. Zdroje ISILu však uvedly, že tělo nemají. Jenže skutečnost, že Baghdádí nežije, je oficiálně potvrzena samotným Islámským státem, který už začal hledat jeho nástupce. Pokud by opravdu Baghdádí byl naživu, jen těžko by se vzdal své funkce. Jenže Američanům nejde o to, jestli přežil, jde jim pouze o to, aby se nedostal do rukou Rusů. A že se tak mohlo stát, o tom svědčí obrovská panika, která vypukla právě minulý pátek v Pentagonu.

Abú Bakr al-Baghdádí byl jedním z účastníků kompromitující schůzky v roce 2013 v Sýrii s Johnem McCainem.Baghdádí byl tehdy se svými společníky ještě členem Free Syrian Army (FSA) a John McCain tehdy přijel do Sýrie projednat dodávku zbraní pro FSA a koordinaci postupu boje pro syrské armádě Bašára Asada. Právě Baghdádí disponuje nejcitlivějšími informacemi o tom, jakým způsobem a jakými kanály komunikoval Islámský stát s americkou zpravodajskou službou CIA, s americkým letectvem a Pentagonem, který ještě donedávna vysílal nad syrskou poušť americká nákladní letadla, která v noci shazovala zásoby, munici, bedny s penězi, potraviny a léky, to všechno na pomoc Islámskému státu. Obamova doktrína podpory umírněných povstalců byla neocony lehce upravena, pomoc totiž dopadávala na padácích hlavně do pozic Islámského státu. Déle než 2 roky.

Fake attack Abu Bakr Bagdádí Fake news Irák :-D 

https://youtu.be/co2uC5stjEs


Nepřihlášený uživatel

#14236 Re: Re: Re: Vivat EU!

2017-07-24 19:04

Europoslanec-Mach-prozradil-lidem-co-se-odehrava-v -Bruselu-kvuli-brexitu! 

Následující odkaz je na zdejší server příliš dlouhý.  Zájemci z něj musejí vymazat všechny mezery, aby začal fungovat:

 http://www.parlamentnilisty.cz/ arena/monitor/Stekaji-jako-pominuti- Musi-vsechny-ostatni-odradit-od-podobnych-napadu- Europoslanec-Mach-prozradil-lidem-co-se-odehrava-v-Bruselu -kvuli-brexitu-497328


Nepřihlášený uživatel

#14237 Re: Re: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!

2017-07-25 13:00

#14202: Protirusská ambasáda - Re: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!  

 Pravda může být ještě mnohem horší. Myslíš, že ti, kteří chtějí vyvraždit Evropu, pobíhají někde po pralese? Nebo jsou už dávno uvnitř hradeb,  a otáčejí hlavami loutek v bruseli?

Farmaceutické společnosti Bioterorismus

#14239 Bioterorismus na lidech ve světě

2017-07-25 15:14

Soros a jeho vedoucí pracovníci nevládních organizací

#14240 Soros a jeho vedoucí pracovníci nevládních organizací

2017-07-25 15:18

Soros a jeho vedoucí pracovníci nevládních organizací provedla podrobná a rozsáhlá jednání s jen asi každý aktér zapojený do převratu Maidan na Ukrajině.

Tito obsahovali,

Velvyslanec USA Geoffrey PyattDavid Meale (ekonomický poradce velvyslance)Lenny Benardo (OSF)Yevhen Bystrytsky (výkonný ředitel, IRF)Oleksandr Sushko (Board vozíky, IRF)Ivan Krastev (Chariman, Centrum pro liberálních studií)Sabine Freizer (OSF)Deff Barton (ředitel, USAID, Ukrajina)

Zajímalo by mě, kde Vicky "Fuck EU" Nuland je v tom všem, ale jsem si jistý, že bude tam někde.

Ovlivňování a snaží se využít evropské migrující krizi

"Náš předpoklad pro zapojení do práce související s vládnutí bylo to, že vedle zmírňování negativních dopadů výkonu, měli bychom být také podporou činitelů v oblasti aktivně usiluje o změnu politiky, pravidla a předpisy, které upravují migraci.

Také jsme věřili, že zálohy na regionální či mezinárodní úrovni by mohlo vytvořit impuls pro změnu politiky nebo provádění stávajících norem na národní úrovni.

 Jsme záměrně vyhnul "globálního vládnutí" termín, protože neexistuje jednotný systém na globální úrovni pro řízení migrace ".

VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost " 

VICE-DC heck G.Soros Evropa 2015-2016 dokumenty

VICE-Evropská unie je "nepodařilo" Experiment v "Mezinárodní správa " - Říká George Soros


Nepřihlášený uživatel

#14241

2017-07-25 15:37

Socialistický-fašistická Evropská unie a souvisejících projektů

Vatikán je členem CEPT (telekomunikace), Eutelsat (satelitní komunikace), Mezinárodní rady pro obiloviny, Intelsat (satelitní komunikace), ITU (telekomunikační) a UPU.

Svatý stolec , který někteří pletou se stát Vatikán , se účastní jako pozorovatel Africké unie, Ligy arabských států, Rada Evropy, Organizace amerických států (35 států Severní a Jižní Americe), Mezinárodní organizace pro migraci (migrace), a v Organizaci spojených národůa její agentury :

  • FAO (potraviny a zemědělství)

  • Mezinárodní organizace práce (pracovní)

  • UNCTAD (obchod a investice)

  • UNEP (životní prostředí)

  • UNESCO (vzdělávání, věda a kultura)

  • UN-HABITAT (lidských sídel)

  • UNHCR (uprchlíci)

  • UNIDO (průmysl)

  • UNWTO (cestovní ruch)

  • WFP (potravinové programy)

  • WHO (zdravotní péče)

  • WIPO (patenty, autorská práva a ochranné známky)

Účastní se jako host Nam (?), A jako řádný člen MAAE (jaderná energie), pro zákaz chemických zbraní (chemických zbraní), OBSE (kauce).

VICE-Bush rodina vázána na nacisty

VICE-Bush Stejně jako Hitler je vatikánský Best Friend

Sardinie zamořena černou zvěří

#14242 okupanti: ženy a děti uz nejsou třeba, to bylo jen počáteční P.R.

2017-07-25 15:41

NEGŘI DO PLYNU

#14243 Re:

2017-07-25 15:42

UŽ SE TĚŠIM AŽ BUDEME VRAŽDIT NEGRY, ARABY A MUSLIMY

 


Nepřihlášený uživatel

#14244 Re: Re:

2017-07-25 16:09

#14243: NEGŘI DO PLYNU - Re:  

 Hm placenej odpad od Vlády provokateři tohle by vypustil z huby jen placenej Antifa nebo svinstvo Židovské ty sou proti všem rasam a národům vidíme u G.Sorose a Rodshildu a Kissingera u radikálních západních Židů ty zabili normální Židy v Izraeli a jinde ty křesťany svině špinavé 

Zakázaná pravda McCaina

#14245 Zakázaná pravda

2017-07-25 17:32

PŘÍLOHA 2
RADA PRO BEZPEČNOST SPOJENÝCH NÁRODŮ

Bezpečnostní rada Výbor pro sankce Al-Káida pozměňuje vkládání jedné osoby do seznamu sankcí 
Dne 30. května 2013 Výbor pro bezpečnostní radu V souladu s rezolucemi č. 1267 (1999) a 1989 (2011) týkajícími se společnosti Al-Qaida a přidružených jednotlivců a subjektů schválily změny specifikované podtržením v níže uvedené položce svého seznamu sankcí Al-Kajdy fyzických a právnických osob podléhajících zmrazení majetku, A zbrojního embarga stanoveného v odstavci 1 rezoluce Rady bezpečnosti 2083 (2012) přijaté podle kapitoly VII Charty Organizace spojených národů.

B. Subjekty a jiné skupiny a podniky sdružené s Al-Káidou 
QE.J.115.04.

Jméno: AL-QAIDA IN IRAQ 
Jméno (původní skript): القاعده في العراق 
Aka:

  1. AQI

  2. Al-Tawhid

  3. Monoteismu a džihádové skupině

  4. Kajdá z Džihádu v zemi dvou řek

  5. Al-Káida džihádu v zemi dvou řek

  6. Organizace džihádské základny v zemi dvou řek

  7. Organizační základ Džihádu / Země dvou řek

  8. Organizace Džihád / Mezopotámie

  9. Tanzim Qa'idat Al-Jihad z Bilad al-Rafidayn

  10. Tanzeem Qa'idat al Jihad / Bilad al Raafidaini

  11. Jama'at Al-Tawhid Wa'al-Jihad

  12. JTJ

  13. Islámský stát Irák

  14. ISI

  15. Al-Zarqawi

  16. Jabhat al Nusrah

  17. Jabhet al-Nusra

  18. Al-Nusrahová fronta

  19. Vítězná fronta

  20. Al-Nusrah front pro lid Levant (الشام لأهل النصرة جبهة)

  21. Islámský stát v Iráku a Levantu

Fka: na Adresa: na

Datum zveřejnění: 18. října 2004 (změněno dne 2. prosince 2004, 5. března 2009, 13. prosince 2011, 30. května 2013)

Další informace: Přezkum podle rezoluce Rady bezpečnosti 1822 (2008) byl uzavřen dne 25. května 2010. 

VICE-Zakázaná pravda

World War 3 Časová osa co se děje ted-Act-2-3-4-5

#14246 World War 3 Časová osa co se děje ted-Act-2-3-4-5

2017-07-26 06:34

 

World War 3 Časová osa co se děje ted-Act-2-3-4-5

To jsou, domnívám se, že fáze plánovaného třetí světové války :

  • Podvod se udal na zemi Agent CIA před smrtí promluvil že to zničila CIA 
  • Prelude - události, které vedly k zahájení třetí světové války, včetně 11.září 2001.
  • Act 1 - Blízký východ . Rozšířený konflikt, aby celý region do plamenů války, vyvolané Íránu či ozbrojenci v Pákistánu za použití severokorejské jaderné zbraně dodané. První scéna v tomto zákoně je americká invaze do Iráku 20. března 2003.
  • Tohle se děje na zemi 
  • Act 2 - Izrael ve válce - proti ní arabskými sousedy, případně Palestiny. Bude vytvořen palestinský stát, aby všichni Izraelci budou zcela odděleny od Palestinců (poslouchat pozor na zmínku o smlouvě o 7 let, které mají být potvrzeny světová jednička - pravděpodobně Bush), jen pro Izrael brutálně zaútočit na Palestinu krátce poté.
  • Act 3 - Dálný východ - Vlasy-zvyšování jaderné konfrontaci, která ohrožuje existenci lidstva - Peter Lemesurier, autor knihy The Armageddon Script, str. 223, napsaná v roce 1981. Zahrnuje Čína napadající Tchaj-wanu a jaderný výbuch na Korejském poloostrově.
  • Tohle se děje na zemi 
  • Akt 4 - narušení důvěry v systém 'tak těžké občané budou v panice do vzdát svobody a ústavní formu vlády. Plán vyzývá k rozpuštění americké ústavy, vyvolané výrazným dost "teroristický" útok. Konečným záměrem je zavést globální vládu a jednu světové náboženství.Islám!!666 jediná autorita
  • Tohle se děje na zemi 
  • Act 5 - Zhroucení USA a další západní ekonomiky a morálky.
  • Akt 6 - Výrazné snížení populace s použitím přírodních a člověkem způsobených katastrof.
  • Opona . Kdo může říct, jak tato válka skončí?

Oba Biblická proroctví a plán Ilumináti stanovit, že Izrael je klíčem. Třetí světová válka je plánováno na začátek, kdy Izrael jde do války proti svým arabským nepřátel. Potom a teprve potom budou všechny ostatní prvky se nezačnou objevovat a budou dělat tak v rychlém sledu. Tento plán je mít jeden katastrofu po druhé v takovém rychlém sledu, že předtím, než lidé mohou psychicky i emocionálně zvládnout jednu katastrofální zprávy události, budou hit s jiným. Je také přesnější říci, že dokud všechny prvky pro WW3 jsou na místě, plán nebude zahájeno.

I když by bylo naivní navrhnout konkrétní časový harmonogram událostí, které vedly až k a včetně světové války 3, víme, že plány pro světové válce 3 jsou značně pokročilé a naši vedoucí zapojené do tohoto tajného plánu čekají jen na pravé straně signál před totální válka začíná.

Jsme v posledních fázích přípravy, aby tak globalizovalo světu, že zednářská New Age Christ (Antikrist), se může objevit obdržet veškerou politickou a ekonomickou moc světových vládců. To je Illuminati plán a biblická proroctvíZjevení 17: 12-17 ).

Podle slov Petra Lemesurier, autor knihy The Armageddon Script:

Jejich scénář je nyní psáno, pouze s výhradou úpravy na poslední chvíli a jevištní-směry. Na jevišti sám o sobě, i když ve tmě, je téměř připraven. Dolů do jámy, podzemní orchestr již ladění nahoru. Na poslední chvíli, pochozí díly jsou i dnes zaplňují. Většina z hlavních aktérů, jeden podezřelí, se již začaly své role. Brzy to bude čas, aby přišli na pódium, připravené pro opona stoupat. Čas k akci se přišli.
VICE-WORLD WAR 3 BIBLICKÉ POČÁTKY 
VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII
Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla, Hitlerova kurva

#14247 Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-26 06:42

Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla, že ve vizi globálního světa bude už za 20 let možné řídit auto jen na zvláštní povolení pro vybrané skupiny osob! Ostatní budou vozit auta s povinně autonomním řízením!

Není to tak dávno, pár týdnů zpátky si to můžete sami dohledat, jsem v jednom z pořadů na Svobodném rádiu a také v několika článcích rozebíral proces neofeudalismu a jeho nezbytné napojení na cíle Syndikátu na této planetě. Nyní vyplula na povrch další klíčová informace, že globalistické řízení světa se rozhodlo pro aplikaci jiného způsobu snížení komerční spotřeby fosilních paliv na planetě Zemi, než jsou klimatické dohody a emisní povolenky. I když paralelně budou klimatické dohody globalisty prosazovány i nadále, hlavním nástrojem se nově stane přechod západního automobilismu od éry spalovacích motorů k novému věku elektromobilismu. Jaký to bude mít důsledek, to si probereme v tomto článku, ale nejprve začneme zásadní informací z Argentiny.

Kdo bude chtít řídit auto sám, bude podezřelý jako terorista!

Je to stejné jako s legálním držením zbraní. Proč by někdo se měl chtít bránit sám? Proč, když tu máme policii? Proč někdo chce zbraň držet legálně? To znamená, že nevěří policii? Proboha, co je to za člověka? Když nevěří policii, to nevěří našemu skvělému demokratickému bezpečnostnmu systému? To je terorista? To je divné, to je podezřelé! A přesně v tomto duchu bude nově pohlíženo i na přání člověka řídit auto vlastní rukou. Všechny ty útoky islamistů pomocí aut a náklaďáků v Evropě tak jsou zinscenované epizody, kterými Syndikát ovlivňuje informační pole, aby lidé a občané měli z lidí za volantem strach a chtěli autonomní řízení vozů.Muslimové, kteří proudí do EU, mají celou Evropu bezpečnostně destabilizovat do takové míry, že občané si ze strachu nechají vzít všechny svobody, včetně svobody pohybu. Muslimové používají auta na zabíjení, a tak řízení aut zakážeme. Tím získáme kontrolu nad veškerým pohybem obyvatelstva. Nikdo se nepřesune z bodu A do bodu B bez toho, aby digitálními technologiemi nacpaný elektromobil s autonomním řízením na Vás nenapráskal a nenahlásil Vaši polohu a trasu.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#14248 Re: Re: Re: Re: Re: Vivat EU!

2017-07-26 09:40

#14238: Trump a Brexit 

 Korupce tam v obou případech byla. Neokomunisti taky. Liberálové ne. Liberál je slovo, které v Evropě používají k označení něčeho jiného. V Emerice to znamená komunista.


Nepřihlášený uživatel

#14249 Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-26 09:58

#14247: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla, Hitlerova kurva - Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

 Když Merkelová zakáže řídit auta, muslimové začnou zabíjet čímkoliv jiným.

Je to jen příznaková léčba. Jako vždycky.  Tyhle rady obvykle vymýšlejí policajti, ergo unie je policejní superstát.  Nebylo by lepší zahájit kauzální léčbu, tj.  zakázat islám?

Cože :-D :-D nikdo neumřel :-D :-D

#14250 Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-26 20:05

#14249: - Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

Fake attack autem teroristé Vláda a Agenti CIA při Fake news 

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měl konkurz?

Redaktor si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker

AJ VICE ROZLIŠENÍ ŽE JE TO FAKE SHOW S HERCI PAK SI TAM U KAMIONU AJ ZAČNE LEHAT NĚKDO JAK TRAPNÉ UBOHÉ SMEŠNÉ

VICE-FAKE! Terror-LKW in Berlin hat es nie gegeben!