Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Papež chce více migrantů, větší vítání a víza pro migranty pro volný pohyb po Evropě

#14376 Je třeba se zbavit Papeže

2017-08-22 06:53

Papežovi totálně přeskočilo, vyzval ke zlepšení vítání migrantů! Po týdnu islámského teroru v Barceloně a dalších městech je to plivnutí do tváře křesťanům v celé Evropě! Autogenocida Evropy pokračuje!

Naprostý skandál vyvolal papež František, který dnes dopoledne šokoval při bohoslužbě ve Vatikánu na společné mši návštěvníky. Během zdravice a proslovu vyzval ve světle teroru v Evropě z konce uplynulého týdne  ke zlepšování vítání migrantů a otevírání srdcí jejich touhám a potřebám [1]. Několik věřících na protest proti tomu odešlo. Jenže u toho zdaleka nezůstalo. Doslova řekl, že důstojnost migrantů (na lepší život) převažuje nad otázkami národní bezpečnosti. Tím apeloval na situaci v Itálii, kde mafie po dlouhé době strádání a negativní publicity se opět dostává do popředí jako ochránce italského lidu. Jednotlivé mafiánské rodiny dostávají stále více žádosti o pomoc s migranty, kde italské zákony selhávají. Jedná se obvykle o násilná vyhnání migrantů z menších italských měst, kde místní obyvatele se složí dohromady, dají peníze starostovi a ten peníze předa vybrané mafiánské rodině, která se musí o bezpečnost postarat. Městská police potom odjede mimo město, aby nice neviděla a nemusela zasahovat.

Papež chce více migrantů, větší vítání a víza pro migranty pro volný pohyb po Evropě

Jenže papež František ve svém proslovu pokračoval a lidem se otevíraly kudly v kapse. V současné Evropě je prý nedostatek otevřenosti jiným kulturám, která je založena na falešných předsudcích. Tak určitě, ty obavy a předsudky z toho, že muslimové jsou teroristi, ty jsou vskutku asi nepodložené. Už v lednu tohoto roku přitom při Novoročním projevu vyzýval evropské země, aby zjednodušily proces přijímání migrantů a zavedly systém dočasných víz, se kterými by migranti mohli volně cestovat po celém Schengenu a hledat svůj nový domov. František zároveň trvá na tom, aby pobřežní stráž uprchlíky ochraňovala před agresivními skupinami místních obyvatel. De facto tak vyzval ke genocidě italského národa. Vatikán sice není Itálie, ale mluvit o provazu v domě oběšencově by mělo být zakázáno i papežovi. Hlavně ve chvílích, kdy se Evropou valí další vlna islámského teroru, od Barcelony, přes Wuppertal až po finské Turku.

http://www.aeronet.cz 

ČT H vysílali o komedii s ANIS AMRIM v Berlíně

#14377 ČT H vysílali o komedii s ANIS AMRIM v Berlíně o policejním divadle

2017-08-22 17:23

FAKE BERLIN!!!JAK TY PRASSTITUTKY SI MŮŽOU DOVOLIT JEŠTĚ NÁM PREDHAZOVAT TEN BLAF ŠLAPKY G.SOROSE VYSILATE HOVNA MYLE PRASSTITUTKY S TV 

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měli konkurz?

Redaktor a Manažer asi bankéř si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker

Náhrada německých lidi je už prosazena

#14378 Náhrada Němců je už v plném proudu

2017-08-22 18:21

Náhrada Němců je už v plném proudu 

https://youtu.be/zvNGxi8X5nA

Stevea Bannona řídí kroky prezidenta generálové a bankéři!

#14379 Stevea Bannona řídí kroky prezidenta generálové a bankéři!

2017-08-23 06:39

VIDEO: Ron Paul předpovídá katastrofu, Trump vyšle do Afghánistánu další tisíce amerických vojáků, navzdory svým dřívějším výrokům! Americká alternativa se shoduje, že po odchodu Stevea Bannona řídí kroky prezidenta generálové a bankéři! [CZ Titulky]

Americký prezident v noci na včerejšek na základně Fort Myer ve Virginii oznámil před nastoupenými vojáky, že se rozhodl vyslat do Afghánistánu dalších 4.000 vojáků, jejichž úkolem bude bojovat proti teroristům, tzn. proti místnímu Talibanu [1]. Trumpův viceprezident Mike Pence po projevu uvedl pro americká média, že kromě těchto 4.000 vojáků bude v Kongresu podána žádost o vyslání dalších 3.900 vojáků. V Afghánistánu přitom již nyní působí 8.400 amerických vojáků, takže celkový počet se tím zvýší na více než 16.000 mužů ve zbrani. Donald Trump přitom celou dobu tvrdil, že americká participace v Afghánistánu je plýtvání časem, penězi i životy vojáků. Trump včera ve Fort Myer přiznal, že tento názor pomohli změnit jeho bezpečnostní a vojenští poradci. Podle P. J. Buchanana [2] nastalo včera nejen zatmění slunce nad USA, ale především i zatmění Trumpovy agendy, se kterou původně vyhrál volby. Odchod Stevea Bannona předznamenal vítězství washingtonské bažiny nad Donaldem Trumpem.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#14380 Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-08-23 09:15


Nepřihlášený uživatel

#14381 Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-08-23 09:29

#14380: - Re: Je třeba se zbavit Papeže  

 Ó nikoliv.  Jako provinciál jezuitů v Argentině ví, že válka v Evropě vyprodá argentinské hovězí. Navíc muslimové pobijí nevěřící za něj.


Nepřihlášený uživatel

#14382 Re: Re: Re: Češi odejít z EU nechtějí

2017-08-23 09:39


Nepřihlášený uživatel

#14383 Re: Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-08-23 09:44

#14381: - Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže  

 Zjevně si myslí, že přechytračí Satana. To dělá to olovo.


Nepřihlášený uživatel

#14384 Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-08-23 11:23

#14376: Papež chce více migrantů, větší vítání a víza pro migranty pro volný pohyb po Evropě - Je třeba se zbavit Papeže  

 Když uprchlík sní na posezení půl kila vepřové šunky,  nemám nic proti němu.  Na každém úřadě sní povinně  šunkový chlebíček s vepřovou šunkou. 

Kdo si nevezme, na konec pořadí.  A znova. Od začátku. Kdo si stěžuje proti proceduře jakýmkoliv způsobem,  deportovat. Hned.

 

Moc má národ ne falešný orgán jako Vláda,Policie,a Banky a jejich směšné papírky bezcene
Nepřihlášený uživatel

#14385 Národy netuší jakou mají moc

2017-08-23 18:34

Nejste Gojimove ani Goyos jste potomkove Izraelitu 3pokolení žádný Gojim

Národy netuší jakou mají moc kdyby jste věděli jak směšné peníze hrací legrační bezcene jsou tak by jste se nenechali otročit falešným systémem takhle vám cpou půjčky vše podvody jak FioBanka a další podvodné systémy ERA,SPOŘENÍ kde nevidíte na ten papír a serou se vám tak do života,a falešné půjčky na zadlužení vás pak život z ruky do huby oni si myslí že nás tým můžou ovládat jenže my už známe hodnotu peněz dobré na utřeni prd takhle žijete ve strachu co budeme jist a pit a kde budem spát Bůh dává pokrm ptákům a sou bez domova tak i on se o vás postará když ho budete vzyvat Matouš 5-6-7 

https://youtu.be/dDEvWf_M63Q


Nepřihlášený uživatel

#14386

2017-08-24 10:42

 EU je jen filiálka IS.

Protirusská ambasáda

#14387 Re: Re: Re: Re: Češi odejít z EU nechtějí

2017-08-24 13:38

Jak Elity profituji s nemocí na národech

#14388 Jak Elity profituji s nemocí na národech

2017-08-24 15:23

Světová zdravotnická organizace (WHO)

deklaroval virus Zika globálního zdraví "nouzové"

v pondělí (únor 01, 2016)

aniž bychom mohli mět podrobností o této nemoci.

Takže tady jsou některé skutečnosti, dokud nebudeme mít získano více informací ...

VICE-Kdo je vlastníkem Zíka Virus? - Rockefeller Foundation

VICE-Rockefeller Foundation Předpovídá 13,000 mrtvý v olympijských hrách v Londýně 2012

Viry jako nastroje ke sniženi populace

#14389 Viry jako nastroje ke sniženi populace

2017-08-24 15:33

 

Prakticky každý, kdo chce H1N1 vakcína již získal jednoho, a zbytek populace začíná všímat něco docela zvědavý:Lidé, kteří dostali vakcínu nejsou o nic lépe než ti, kteří ji přeskočí.

VICE-Znečištění životního prostředí s vakcínami H1N1

Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

VICE-Viry jako nástroje na vylidnováni populaci

VICE-farmaceutický drogový kartel

Bioterorismus na lidech

#14390 Bioterorismus na lidech

2017-08-24 15:40

Diagnostika Rakoviny jeden velký podvod jak na lidech vydělat na smrti druhých se vydělává hezky

#14391 Diagnostika Rakoviny jeden velký podvod jak na lidech vydělat

2017-08-24 15:42

Většina pacientů s rakovinou v této zemi zemře kvůli 
chemoterapii , která neléčí prsu, tlustého střeva nebo rakoviny plic. 
To bylo zdokumentováno více než deset let, a přesto 
lékaři stále používají chemoterapii pro boj s těmito nádory. 
Dr. Allen Levi 
Léčení rakoviny, 1990

To, co zapomněl zmínit, je, že lékařská věda už má celou řadu důležitých informací nashromážděných který není skládá z teorií, ale spíše tvrdá data o příčinách.

Stačí se podívat do výzkumu o tom, jak těžké kovy, jako je rtuť, záření z lékařských testů a léčebných postupů, a dokonce i chemikálie, jako je fluorid zařazeny do pitné vody může způsobit rakovinu, a to bude trvat měsíce, ne-li roky, než brodit přes to všechno.

Vitamin C může pomoci omezit růst rakovinných buněk, 
podle novozélandských vědců, kteří tvrdí, že 
průlomové výzkum s cílem poskytnout první skutečný důkaz 
o spojení mezi vitaminů a [1]

VICE-Rakovina stále záhadou pro lékařské vědy

VICE-Rakovina je infekce způsobena tuberkulózou-Type bakterií

Jednat komisař FDA Andrew C. von Eschenbach 
divize o uskladnění Management (HFA-305) 
Food and Drug Administration 
5630 Rybáři Lane, Room 1061 
Rockville, MD 20852 

Vážený pane komisaři von Eschenbach,

píšu vyjádřit své vážné obavy o regulační dohled FDA nanomateriálů ve spotřebním zboží. Mnoho spotřebitelské výrobky obsahující umělé nanomateriály jsou již dostupné na trhu v USA police, včetně potravin a potravinových obalech výrobků. 

Miliony dolarů jsou vynakládány vládou a průmyslem uplatnit nanotechnologie v oblastech zpracování potravin, balení potravin a zemědělskou výrobu. Současné nano-potravinářské výrobky na trhu patří řepkový olej, čokoládu "slim" chvění, nano-chléb, a několik nano-potravinářských přídatných látek a doplňky používané v nealkoholických nápojů, limonád, ovocných šťáv a margarínů. Mnoho potraviny obaly použít nanokompozitů, nano-jíly a nano-povlaků.

VICE-Nanotechnologické Viry v potravě

2017

#14392 O čem média mlčí

2017-08-24 21:33

 co se děje ve světě 

https://youtu.be/v1vRsgMqLR0

Nebudme blbý jak v USA

#14393 Nebudme blbý jak v USA

2017-08-25 02:41

VIDEO: Teroristo, běž domů! Muž v Charlottesville přišel s konfederační vlajkou a poloautomatickou puškou uctít své předky k pomníku Roberta E. Leeho. Skupina liberálů ho z parku vyhnala, policista na to měl jiný názor! [CZ Titulky]

Minulý týden v úterý došlo v americkém městě Charlottesville ve Virginii k bizarní scéně přesně na místě, kde o několik dnů předtím probíhaly mohutné demonstrace. Muž ze Severní Karolíny, kterého média identifikovala jako Allena Armentrouta [1], přišel do městského parku Roberta E. Leeho, který byl ovšem před několik dny přejmenován na “Emancipation Park”, tedy park emancipace. To samo o sobě ukazuje na to, jakým směrem probíhají politické procesy v amerických městech, které jsou pod kontrolou liberálních radnic. Muž přišel do parku s konfederační vlajkou na rameni, v historické uniformě jižanské pěchoty, na hlavě měl historickou čepici, tzv. kepi cap a na zádech měl poloautomatickou pušku AR-15. Za pasem mu nechyběla ani pistole v pouzdru. Jenže nepřišel do parku střílet, nýbrž se postavil před sochu generála Roberta E. Leeho, kterou si radnice v Charlottesville zatím netroufla odstranit (sochu zatím pouze zakryla plachtou) po násilných protestech před 14 dny, a začal salutovat. Prostě tam jenom stál a salutoval.

Rozpolcená země, liberálové v roli soldatesky

Všimněte si, že policista je naprosto v klidu, že muž má na zádech poloautomatickou zbraň a za pasem ještě pistoli. Za normálních okolností by policisté muže odzbrojili, pokud by si mysleli, že představuj ohrožení. Celé video nahoře ukazuje ovšem úplně jiný obraz, je to postoj policie, která sice dělá svou práci, ale vnitřně je každému z policistů jasné, kde vyvolává ve městě nepokoje. Je to na prvním místě radnice, na druhém místě aktivistické liberální organizace, které řídí město spolu s radnicí. Při listopadových volbách ve městě hlasovalo přes 80% lidí pro Hillary Clinton, to je poměrně vypovídající indikátor toho, proč má Demokratická strana ve městě tak silnou pozici. Jenže takových měst je mnohem více, jenže dosud si nikdo nedovolil sahat na symboly Konfederace. Bylo to až donedávna nedotknutelné tabu. Po zvolení Donalda Trumpa se to změnilo. Vypukla válka, USA se rozdělily na tábor pro Trumpa a proti Trumpovi. A součástí této války je bourání symbolů. Globalizace tímto způsobem rozbíjí USA zevnitř.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#14394 Re: Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-08-25 05:46

#14381: - Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže  

 Jezuiti?  To jsou ti, co se vyštěnili na obou koncích Karlova mostu?  

Chudák Brahe.  Povolili si zabíjení odpůrců.


Nepřihlášený uživatel

#14395 Re: Re: Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-08-25 06:06

#14394: - Re: Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže  

 Kvůli nim se dnes Mži říká Berounka.


Nepřihlášený uživatel

#14396 Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-08-25 07:37


Nepřihlášený uživatel

#14397 Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-08-25 14:46

#14396: - Re: Je třeba se zbavit Papeže  

 Sudy to stalo pěnu s píva.


Nepřihlášený uživatel

#14398 Re: Idioti v EU nás chtějí odzbrojit, abychom se nemohli bránit !!!

2017-08-26 07:18

Furt nám budou predhazovat falešné útoky islámu přitom to platí a organizují

#14399 V Bruselu se k útoku přihlásil Islámský stát dotován EU

2017-08-27 09:01

21.stoleti boj proti teroristum fake show

Použití termínu " mezinárodního terorismu " má následující cíle:

 

  • Skrytí skutečné cíle ozbrojených sil rozmístěných po celém světě v boji o nadvládu a kontrolu

  • Soustružení na požadavky lidí na boj nedefinovaných gólů protineviditelnému nepříteli

  • Ničí základní mezinárodní normy a mění koncepty, jako jsou: agrese, státní teror, diktatury nebo hnutí národního osvobození

  • Zbavuje lidi jejich legitimní právo na boj proti agresí a odmítnout práci zahraničních zpravodajských služeb

  • Zavedení zásady zřeknutí se národních zájmů, transformovat cíle ve vojenské oblasti, přičemž přednost mají válce proti terorismu, porušování logiku vojenských aliancí na úkor společné obrany a zvýhodnit protiteroristické koalice

  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

  • Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří. 

    To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje

London attack IS Fake Policie London Fake teroris 

https://youtu.be/i50uw-hBrtU

CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake 

https://youtu.be/tb5PPnuu3bs

policisté během útoku na London Bridge převlékají do civilu a do rolí krizových herců, útočníků a ob

#14400 policisté během útoku na London Bridge převlékají do civilu a do rolí krizových herců, útočníků a ob

2017-08-27 15:43

VIDEO: A je to venku? Šokující video odhaluje, jak se londýnští policisté během útoku na London Bridge převlékají do civilu a do rolí krizových herců, útočníků a obětí útoku! [CZ Titulky]

Norská novinářka uveřejnila na YouTube možná dosud nejvýbušnější video z Londýna, které asi zastíní i video zmanipulované muslimské demonstrace. Novinářka totiž v den teroristického útoku na London Bridge v Londýně natočila video, jak skupina policistů a civilistů se v úkrytu schovaní za dodávkami a sanitkami narychlo převlékají do jiného a hlavně civilního oblečení. Policisté sundavali uniformy, natahovali na sebe civil a maskáčové kalhoty. Právě jeden z policistů s maskáči byl následně identifikován lidmi na Redditu jako jeden z údajně zastřelených útočníků, jak leží na ulici. Zatímco muslimští teroristé v té chvíli jezdili Londýnem v dodávce a potom bodali do lidí, policisté se tady převlékali do civilu a následně později je jeden z nich v roli útočníka vyfocený na zemi.

http://www.aeronet.cz 

Pachatel identifikován 100% Policajt Bruselu Fake teroris 

https://youtu.be/vXEgMfe0vRc