Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#14426 Re:

2017-09-07 12:07

#14421: radio Jerevan -  

 My, dialektici, víme,  že někdo může, kdykoli si vzpomene. Zato  jiný si nemůže ani zavzpomínat.

Karel

#14427 Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-09-08 14:18

#14416: Vlastenec - Re: Je třeba se zbavit Papeže  

My křesťané nepřejeme nikomu nic špatného. Očerňovat Svatého Otce z nesmyslných obvinění je ale nehorázné! František nedělá nic jiné, než dělal Svatý Jan Pavel II., který se také snažil o mezináboženský dialog a mír na celém světě!

Vladimir Putin prohlásil, že Rusko neuzná status KLDR jako jaderné mocnosti.

#14428 Vladimir Putin prohlásil, že Rusko neuzná status KLDR jako jaderné mocnosti.

2017-09-08 18:11

Vladimir Putin prohlásil, že Rusko neuzná status KLDR jako jaderné mocnosti. Nukleární program Pchjongjangu prý podkopává bezpečnost v regionu. A ty americké letadlové lodě, mohutná cvičení Pentagonu s Jižní Koreou a Trumpovy hrozby jsou OK?

V ruském Vladivostoku probíhá již třetí Východní ekonomické fórum [1] a dnes na něm zazněly velmi zvláštní výroky ze strany ruského prezidenta Vladimira Putina. Jak uvedl ruský portál Sputnik, Vladimir Putin prohlásil a ujistil jihokorejského prezidenta Mun Če-ina, že Rusko neuzná status KLDR jako jaderné mocnosti [2]. Podle Putina prý Pchjongjang hrubě narušuje úmluvu Rady bezpečnosti OSN, podkopává režim nešíření jaderných zbraní a vytváří bezpečnostní hrozbu v severovýchodní Asii. Tento výrok nepochází od Nikki Haley, americké zástupkyně v OSN, ani od amerických generálů, od kterých jsem zvyklí na takovou rétoriku, ale jde o stanovisko Vladimira Putina. Několik čtenářů AE News nás do redakce upozornilo, co si o tom myslíme, jestli Vladimir Putin neměl spolu s tím vyzvat i k ukončení právě probíhajícího vojenského cvičení americké a jihokorejské armády v těsné blízkosti severokorejského pobřeží, které eskaluje situaci a provokuje armádu KLDR. Jižní Korea navíc reagovala na víkendovou severokorejskou zkoušku vodíkové bomby svým vlastním vojenským raketovým cvičením. Z úst Vladimira Putina nezazněla výzva k obou stranám konfliktu, aby se zdržely eskalace, Vladimir Putin kritizoval pouze Pchjongjang.

Bez jaderného programu by KLDR už neexistovala

Kdo proboha neustále uvaluje sankce na KLDR? Američané. Kde potom získává KLDR zboží a kam může Pchjongjang exportovat svoji produkci? Pouze do Číny. Tato izolace způsobuje, že na politiku KLDR má páku zase jenom Peking. Pokud by došlo ke zrušení sankcí, do země by přišly zahraniční investice, firmy, KLDR by se začala otevírat světu a protože by šlo o objektivní proces, tyto obchodní styky a provázání se světem by mělo stejný efekt, jako kdysi nastalo otevření Číny světu. Dokud bude trvat izolace KLDR, budou se v zemi prohlubovat obranné a defenzivní mechanismy a horečné zbrojení. Vedení země bude o to více utvrzováno v přesvědčení, že proti KLDR stojí v nepřátelské pozici celý svět, kromě Číny. Jedinou cestou k normalizaci situace na Korejském poloostrově je zrušení veškerých sankcí na KLDR a ukončení ekonomického embarga na tuto zemi. Američanům nesmí být dovoleno, aby měnili režimy podle toho, jak kde ve světě zrovna potřebují. Tuhle si kladou podmínky, že pro mír v Sýrii musí odejít Bašár Asad od moci. Před válkou v Iráku si kladli podmínku, že musí od moci odejít Saddám Hussein, jinak vypukne válka. Během Arabského jara tlačili na Muamara Kaddáfího, aby odešel v Libyi od moci. V tomto tlaku je podporovali i politici z EU.

http://www.aeronet.cz 

Neziskovka HateFree za peníze daňových poplatníků dělá promo úchylné pohádkové knize o dvou gay král

#14429 Neziskovka HateFree za peníze daňových poplatníků dělá promo úchylné pohádkové knize o dvou gay král

2017-09-08 18:21

Homoagenda pro nejmenší! Neziskovka HateFree za peníze daňových poplatníků dělá promo úchylné pohádkové knize o dvou gay králích. Rodičům se kniha nezdá, dětem se ale prý líbí!

Česká nezisková organizace Hate Free Culture opět prolomila další tabu. Na svém webu uveřejnila recenzi na novou dětskou knihu (pro děti od 3 do 6 let) s názvem Král a Král a rodina, která propaguje homosexualitu. Je to pokračování předchozí knihy Princ a Princ, kterou do ČR z Holandska přivezla a do češtiny přeložila Adéla Elbel [1]. Knihy pochází od lesbické autorské dvojice z Holandska, Lindy de Haan a Stern Niljand. Překladatelka studuje na Masarykově univerzitě v Brně a za tuto úchylnou a pro dětský vývoj nebezpečnou knihu dostala od akademiků na škole jakousi cenu, uvádí HateFree. Vysoká škola by měla okamžitě přijít o akreditaci a o celou kauzu by se měli zajímat i politické špičky v ČR. Jak je možné, že vysoké školství, které je dotováno z peněz daňových poplatníků, podporuje a dokonce oceňuje překládání knih, které propagují sexuální deviaci předškolním dětem? Copak nikdo z nich nečetl Freuda? Junga? Děti nesmí s tématikou homosexuality přijít do styku, jinak takové chování přijmou za své. Dítě neví, co je správné, normální a morální. To se musí naučit od rodičů, ale ve druhé fázi ve školce a následně ve škole.

Homo-pohádky pro nejmenší už jsou na cestě do mateřských škol v ČR

Podle Adély Elbel vyšla první kniha v ČR v nákladu 2.000 výtisků a náklad byl rozebrán. Na dětskou knihu je to prý vysoké číslo. Tak nevím, nejsem knihkupec, ale dětí je v ČR určitě víc než 2.000, takže zase tak velký a impresivní náklad to není, naštěstí. Náklad byl zafinancován crowdfundingovou komunitou HitHit, takže to je jediná pozitivní zpráva, že kniha vyšla ze peníze funderů, nikoliv za peníze daňových poplatníků. Neodvažuji si představovat, jak tato kniha dětem vysvětluje, kde se berou děti. Pokud kniha zůstane u modelu čápa a vrány, tak to bude ještě přijatelné. Jenže propagace takové knihy na HateFree serveru je poněkud jiná liga. Ozvala se nám dnes totiž do redakce paní, zástupkyně ředitelky mateřské školy v západních Čechách, s ohledem na bezpečnost raději neuvádím název městečka, aby neměla problémy. Právě na základě jejího podnětu vznikl tento článek. Sdělila nám do redakce, že jejich školka byla kontaktována “koordinátorem”, který jezdí po školkách a školách s nabídkami knih, cédéček a pomůcek a právě tento člověk jim nabízel před-objednávku na knihu Král a Král a rodina, že je to kniha, která je v souladu s metodickým plánem předškolní výchovy podle MŠMT.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#14430 Re: Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-09-09 05:31

#14427: Karel - Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže  

   Zkušenost ukazuje, že když dva dělají totéž, není to to samé. 

   Podruhé může například vyjít nehorázně jiný výsledek.  Ilustrativní příklad? Dva jdou k volbám. Hodí lístek do urny. Pak se třeba oba diví jak blázni. Ale každý úplně něčemu jinému.

    Zkoumáme-li věc blíže, může se stát, že hlouběji se rozdíl přece jen objeví.  Dost často vězí v truchlivém faktu, že ten druhý až tak úplně neví, která bije.  Jistě jen náhodou.  Stačí, když je někde začátečník. Nevyzná se v jemných nuancích diplomatické konverzace. A je o nějaké to století pozadu.


Nepřihlášený uživatel

#14431 Re: Re: Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-09-09 05:39

#14430: - Re: Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže  

 Je přece jen rozdíl, když něco dělá lid, byť rukama svých zvolených zástupců, a když  něco  provozuje  diktátor.  Ten má jen jeden mozek.  Kvality  nepochybně  klesající v čase.


Nepřihlášený uživatel

#14432 Re: Neziskovka HateFree za peníze daňových poplatníků dělá promo úchylné pohádkové knize o dvou gay

2017-09-09 06:16


Nepřihlášený uživatel

#14435

2017-09-10 12:56

Jak dlouho ještě může leader v Evropě zadržovat hněv veřejnosti?pomoci manupulace,lží,podvodů

Fašismus má své kořeny v Evropě, během 1920 a 1930, v masivních ekonomických neúspěchů, ve kterých finanční elity nedokázaly rozpoznat politické důsledky nezaměstnanosti.

Vytvářejí určitý vzor v Evropě

Zvažte geografii nezaměstnanosti.

Pouze čtyři země v Evropě jsou stejné nebo nižší než 6 procentnezaměstnanosti ; zeměpisně sousedících zemí:

Německo

Rakousko

Nizozem

íLucembursko

Bezprostřední obvod má mnohem vyšší nezaměstnanosti;

Dánsko na 7,4 procenta

Spojené království na 7,7 procenta

Francie na 10,6 procenta

Polsko na 10,6 procenta

V opačném periferii,

Itálie je na 11,7 procenta

Litva je na 13,3 procenta

Irsko je na 14,7 procenta

Portugalsko je na 17,6 procenta

Španělsko je na 26,2 procenta

Řecko je na 27 procent

Německo, čtvrtý největší ekonomikou na světě, je v těžišti Evropy.

VICE-Bude v Evropě krize Nezaměstnanost Spark o návratu fašismu


Nepřihlášený uživatel

#14436 Re:

2017-09-11 01:39

#14435: -  

 Oficiální  údaje  ze současnosti uvádí   míru nezaměstnanosti v Polsku  4.8%.  Také Česká republika je pod 6%.


Nepřihlášený uživatel

#14437

2017-09-12 06:30

Německé volby jsou v ohrožení, experti odhalili mohutnou bezpečnostní díru ve volebním softwaru! Volebním komisařům bylo nařízeno, aby ručně přepočítávali hlasy! A co Česko? Bude se sčítat ručně nebo elektronicky? Volby jako komedie?

Německý zpravodajský server Zeit Online uveřejnil šokující informaci [1]. Nezávislý expert a po něm navíc dva experti z bezpečnostní skupiny CCC (Chaos Computer Club) objevili kritickou bezpečnostní chybu v německém centrálním volebním systému, který sčítá hlasy z jednotlivých okrsků. V systému je bezpečnostní díra v šifrování doslova na jedno kliknutí, která umožňuje odeslat centrální volební komisi v Berlíně jiné výsledky, než které z okrskové volební místnosti vložil operátor. Útočník tak může do datového přenosu vložit vlastní data a dokonce je znovu zašifrovat, aby centrální server nic nepoznal. Chyba v softwaru je už delší dobu a není jasné, jestli zahraniční tajné služby v minulosti neovlivňovaly německé volby, např. americká NSA. Že se opravdu jedná o vážnou chybu, to naznačuje i rozhodnutí centrální volební komise, aby jednotliví okrskoví komisaři během voleb nařídili vizuální kontroly volebních lístků a ručně je přepočítávali. A za volebním programem je opravdu mnoho tajemství

V Německu jsou volby decentralizovány. Z lokálního obvodu, okrsku, míří sečtené hlasy do regionálního sčítacího centra a odtamtud k federální volební komisi v Berlíně. Voliči používají papírové lístky, kde svoji volbu označí křížkem. Sčítání hlasů je však automatické pomocí volebního softwaru PC-Wahl (PC-Volby) vyrobeného německou firmou Vote-IT. Bezpečnostní expert Martin Tschirsich z Darmstadtu, který chybu objevil, upozorňuje na skutečnost, že software již byl použit nejen pro Zemské volby, ale i pro volby do Evropského parlamentu. Skupina CCC upozornila, že software postrádá základní prvky bezpečnosti, chyb je v softwaru daleko více, než kolik jich našel Tschirsich a dokonce je napadnutelný i updatovací server, takže útočník může uměle vyvolat update proces všech volebních sčítacích stanic a podvrhnout jim útočníkův vlastní program. Volby tak postrádají význam ve chvíli, kdy hlasy sčítají napadnutelné stroje. Redakce serveru ZDnet se obrátila na firmu Vote-IT, aby se k věci vyjádřila, ale firma mlčí [2]. Do voleb, které se uskuteční 24. září, se zřejmě už nepodaří odstranit všechny chyby a provést update a aktualizace všech sčítacích strojů.

http://www.aeronet.cz

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-09-12 17:58


JFK M-12 Duvod zabiti aji JFK Rockefelerem

#14439 JFK M-12 Duvod zabiti aji JFK Rockefelerem

2017-09-12 18:40

Dopisovatel píše:

"jste zmínil entitu Bilderbergjak mít silnou vůdčí roli v západní politice ... a také skrytě scénář UFO / ET.Podotýkám, se zájmem, že americká kapitola Bilderbergu byl iniciován Walter Bedell Smith(tehdejší šéf CIA) a také zmínil Věřím v Truman ' s Majestic nebo M-12moratorium dokumentů ... je možné, že Bilderbergpůsobí v roli benevolence ?? ... možná mají pocit, že je nutné, aby si podmanil celý svět pod jedním právním systémem a vláda před uvolněním potenciálu ET non ankety technologie u ting ...

VICE-Bilderbergs, ETS a World Peace

JFK M-12 Duvod zabiti aji JFK Rockefelerem

VICE-JFK MJ-12 Document

Jinými slovy, jsme se probudili a Globalisté se obávají

#14440 Jinými slovy, jsme se probudili a Globalisté se obávají

2017-09-12 19:16

Jinými slovy, jsme se probudili a Globalisté se obávají. 

Toto poznání vedlo k vice -nechvalně známé prohlášení Brzezinskiho to, že „ dnes je nesrovnatelně snazší zabít miliony lidí, než řídit milion lidí .“ Celoživotní přítel Brzezinski a partnera ve své trestné činnosti, David Rockefeller,také nedávno zemřel ve věku 101 vice-.Cesta krve vlevo od nich bude lovit lidstvo po mnoho generací .

Evropská unie - CIA tajné operace

#14441 Evropská unie - CIA tajné operace

2017-09-14 02:03

VICE-Evropská unie - CIA tajné operace

Konečné řešení 2020

Současná finanční krize má vyděsit lidi z celého světa do přijímat světovou vládu.

Výzvy k " Nového světového řádu " a pro "globální řešení pro globální problémy" jsou stále častěji slyšet a přenášeny přes éteru pomocí patolízaly médií v područí globalisti .

  VICE-Globální převrat

ČT vnucuje falešné zprávy Fake news teď metro Londýně

#14442 ČT H vysílaji podivanou aka divadlo s metrem směšné G.Sorose prasstitutky

2017-09-15 09:39

VIDEO: A je to venku? Šokující video odhaluje, jak se londýnští policisté během útoku na London Bridge převlékají do civilu a do rolí krizových herců, útočníků a obětí útoku! [CZ Titulky]

Norská novinářka uveřejnila na YouTube možná dosud nejvýbušnější video z Londýna, které asi zastíní i video zmanipulované muslimské demonstrace. Novinářka totiž v den teroristického útoku na London Bridge v Londýně natočila video, jak skupina policistů a civilistů se v úkrytu schovaní za dodávkami a sanitkami narychlo převlékají do jiného a hlavně civilního oblečení. Policisté sundavali uniformy, natahovali na sebe civil a maskáčové kalhoty. Právě jeden z policistů s maskáči byl následně identifikován lidmi na Redditu jako jeden z údajně zastřelených útočníků, jak leží na ulici. Zatímco muslimští teroristé v té chvíli jezdili Londýnem v dodávce a potom bodali do lidí, policisté se tady převlékali do civilu a následně později je jeden z nich v roli útočníka vyfocený na zemi.

http://www.aeronet.cz 

London attack IS Fake Policie London Fake teroris 

https://youtu.be/i50uw-hBrtU

CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake 

https://youtu.be/tb5PPnuu3bs

Vrbetice další Bullshit na ty hovna se nedá dívat

#14443 Vrbetice prej byly dopadení ty policajti co to prevazeli do zemí lež

2017-09-15 09:47

VRBĚTICE VELKY PODVOD 

Výbuchy ve Vrbeticich prej chytli ty co to brali s Vrbetic pod dohledem policie a Fake armady zase nám lžou zas převáží zbraně IS jednotkám do Iráku a Sýrie a Ukrajiny povstalcum teda Pravému Sektoru od USA dotovanemu G.Sorosem oni si myslí že jsme tak blbý jak oni loutky a měl by být stíhán Sobotka za dodávání RPG-75D s ČR do Sýrie Islamistum a já zapoměl policie je falešný orgán chraň me se sami Vlk nikdy nevstoupi do ohrady kde sou Ovce po zuby vyzbrojene a zároveň si ochranite obydlí před lživými provokatery od M.Vnitra 

Nevolitelny odpad

#14444 Politické spektrum 2017 s nevolitelnyma

2017-09-17 07:42

POZOR PODVODNICI

MAJ MALO HLASU TAK HRAJI JAK JE ZLA EU PŘITOM VSE PODPORUJÍ 

DSSS,SPS,SPO,REALISTE,NÁS,

Kazatel

#14445 Re: Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-09-18 14:21

#14427: Karel - Re: Re: Je třeba se zbavit Papeže  

 Prej Svatý Otec takový pedofil a vrah 

Matouš 23,8-13
8, Vy však si nedávejte říkat 'Mistře': jediný je váš Mistr, vy všichni jste bratří.
9,A nikomu na zemi nedávejte jméno 'Otec': jediný je váš Otec, ten nebeský.
10, Ani si nedávejte říkat 'Učiteli': váš učitel je jeden, Kristus.
13,Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Zavíráte lidem království nebeské, sami nevcházíte a zabraňujete těm, kdo chtějí vejít.

Druhý Tesalonickým 1-3
3,Žádným způsobem se nedejte od nikoho oklamat,protože nenastane,dokud nedojde ke vzpouře proti Bohu a neobjeví se člověk nepravosti,Syn zatracení.4,Ten se postaví na odpor a,povýší se nade všecko,co má jméno Boží nebo čemu se vzdává božská pocta.Dokonce, usedne v chrámu Božím a bude se vydávat za Boha.5,Nevzpomínáte si,že jsem vám to říkal,ještě když jsem byl u vás.6,Víte přece,co zatím brání tomu,aby se ukázal dříve,než přijde jeho čas

Ty co uvěří klamu Papeže

9,Ten zlý přijde v moci Satanově,bude konat kdejaký mocný čin,klamná znamení a zázraky.10,a vše možnou nepravostí bude svádět ty kdo jdou k zahubě,neboť nepřijali a nemilovali pravdu,která by je zachránila.

Práva tvář církve Jan Pavel II
https://youtu.be/qrrnUvmuM4Q

Daniel 7,25 - Povede řeči proti Nejvyššímu, jeho svatým bude činit příkoří a pokusí se změnit i časy a předpisy. Svatí budou vydáni do jeho rukou na čas a časy a půl času.


Papež František říká že vztahy s Kristem sou nebezpečné rouhavej Antikrist
https://youtu.be/oDNPqcuBhzc

Papežove co přistoupili na Satanuv nedělni zákon Assisi 7den

https://youtu.be/kz9mrrHegJ0

 

 

Zbigniew Brzezinski umřel na 89 - Muž, který cvičil Usámu bin Ládina v boji

#14446 Zbigniew Brzezinski umřel na 89 - Muž, který cvičil Usámu bin Ládina v boji

2017-09-19 08:29

Neomarxismus – bez vymývání mozků to nepůjde a největší brzdou je židokřesťanství

#14447 Neomarxismus – bez vymývání mozků to nepůjde a největší brzdou je židokřesťanství

2017-09-20 07:48

Neomarxismus – bez vymývání mozků to nepůjde a největší brzdou je židokřesťanství

Lidé už se dostávali na vyšší úroveň a teď je chtějí vrátit zpět 

“Fakta neexistují – jsou pouze výklady”. – “Ještě efektivněji lze vládnout národům nebo různým vrstvám společnosti, podaří-li se žádoucím způsobem zpracovat lidské vědomí pomocí různých ideologií, náboženství,sociálních doktrín,médií. A kdykoliv bude zapotřebí, pomocí speciální metody aktivace předpřipravených rozporů, provokací, atentátů, skandálních článků, karikatur nebo objektivně vzniklých chyb, jsou vyvolávány konflikty, které nezasvěceným připadají zcela náhodné. V naší době jsme svědky pokusů vyvolat konflikt mezi islámem a biblickým křesťanstvím. Zřejmě nejúčinnějším nástrojem pro zpracování lidského vědomí je televize. Na rozdíl od všeobecného mínění, že média jen odrážejí objektivní realitu, ve skutečnosti média objektivní realitu programují vytvářením postoje lidí k jednotlivým událostem”

http://www.aeronet.cz 

Víme první: Česká republika čelí mezinárodnímu skandálu kvůli mučení. Policie ve spolupráci s operát

#14448 Víme první: Česká republika čelí mezinárodnímu skandálu kvůli mučení. Policie ve spolupráci s operát

2017-09-20 07:51

Víme první: Česká republika čelí mezinárodnímu skandálu kvůli mučení. Policie ve spolupráci s operátory FBI umístila ruského hackera do psychiatrické léčebny v Bohnicích, přivázali ho k posteli a podávali mu sedativa a také Thiopental sodný, aby se přiznal lidem z FBI k hackingu prezidentské volební kampaně v USA!

Česká republika čelí největšímu skandálu v porušování lidských práv v novodobých dějinách. Nejprve ale všechno popořadě. Česká policie ve spolupráci s agenty FBI zatkla vloni v říjnu v Praze ruského občana Jevgenije Nikulina, který je v USA obviněn z hacknutí a odcizení soukromých údajů uživatelů sociální sítě LinkedIn, služby Dropbox a Formspring. Spojené státy požádaly ČR o vydání Nikulina do USA, kde mu hrozí až několikanásobné doživotí, neboť je obviněn z několika trestných činů, včetně spiknutí a špionáže. Stejnou žádost o vydání podala i Ruská federace, protože Nikulin je v Rusku hledán kvůli krádeži necelých 4 tisíc amerických dolarů z webové ruské finanční služby WebMoney, jak uvedl server Sputnik [1]. Český soud koncem letošního května rozhodl, že Nikulin může být vydán, a to jak do USA, tak do Ruska. Nikulin se odvolal proti té části rozhodnutí o možném vydání do USA, takže věcí se bude zabývat Nejvyšší soud ČR. Jenže nyní, téměř rok po zatčení Nikulina v Praze, začínají na povrch vyplouvat skandální informace o tom, jak celé zatčení proběhlo a hlavně, co potom následovalo. A z toho se doslova tají dech.

http://www.aeronet.cz 

Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku!

#14449 Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku!

2017-09-20 07:57

Angela Merkel odmítla zastropování migrace do Německa a za pomoci Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku! Stovky tisíc Arabů čekají na česká občanství a sociální dávku ve výši 21.000,- Kč měsíčně!

Německé šílenství a autogenocida vlastního národa pokračuje doslova zběsilým tempem. Angela Merkel před třemi dny na volebním shromáždění v Lübecku znovu zopakovala svůj postoj, že je ostře proti zastropování migračních kvót do Německa [1]. To je přitom jedna z hlavních podmínek Horsta Seehofera, šéfa budoucí koaliční CSU, který prosazuje strop 200.000 migrantů za rok. Německo by podle Merkelové nemělo dopředu určovat stropy pomoci, neboť pro pomoc potřebným lidem, kteří prchají ze svých domovů, nelze stanovovat žádné množstevní kvóty. Kritici Merkelové na to reagují slovy, že když se rozhodne půlka Afriky utéct do Německa, Angela je přijme. Jenže tento model, který německá kancléřka prosazuje, má jeden zásadní problém. Ostatní země EU nechtějí stejné mutlikulturní překreslování vlastního demografického prostoru, takže Angela Merkel by měla hovořit jen sama za sebe a maximálně za Německo. Jenže, co se nestalo.

Evropský soud minulý týden odmítl žaloby Maďarska a Slovenska na migrační kvóty [2], kterými se země EU v roce 2015 zavázaly přerozdělit si mezi sebe 120,000 migrantů z Itálie a Řecka. Rozhodnutí Evropské rady se tehdy řídilo Lisabonskou smlouvu, tedy většinovým systémem a země V4 byly tehdy ve svém odporu proti kvótám přehlasovány. 

http://www.aeronet.cz 

Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy,

#14450 Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy,

2017-09-20 08:24

VIDEO: Human Ex Machina – Programovací video Syndikátu pro konferenci World Economic Forum v New Yorku. Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy, projektory! Vítejte ve 4. průmyslové revoluci! [CZ Titulky]

S naprostým vypětím všech sil jsem pro vás připravil a otitulkoval video, které vlastně není ani určené pro širokou veřejnost, protože jde o jeden z mála tzv. grafotomů a audiotomů, které Syndikát uvolnil na veřejnost před nadcházející konferenci World Economic Forum v New Yorku plánované na 18. a 19. září během Sustainable Development Impact Summit. Video s názvem “The Fourth Industrial Revolution” bylo uvolněno na internet 28. srpna a obsahuje dvě programovací části. Obrazový grafotom a doprovodný zvukový audiotom pro podprahové signalizace. Ještě než si pustíte toto video, důrazně upozorňuji, abyste video nesledovali na velké obrazovce v temné místnosti, kde je zhasnuto a v žádném případě ne se sluchátky na uších.

Video obsahuje černobílé obrazové grafotomy pro programování podvědomí. Video, které trvá zhruba 14 minut obsahuje celý zhuštěný program Syndikátu a jeho cílů na planetě Zemi a jeho úmyslů s budoucností lidské rasy. Rozhodl jsem se video zařadit a udělat k němu české titulky, protože je důležité, abyste dokázali co nejdříve a sami chápat projekce, roli Syndikátu v řídící úloze planety, jeho cíle tzv. globalizace, multikulti diverzity, sdílení zdrojů, zbourání starého a postavení nového. Video obsahuje i lehký náznak vysvětlení funkce projektoru, personálního EEG zařízení na přístup do lidského mozku. Nemohu odhalovat více, než odhaluje toto video. Prozatím vám musí rozsah informací stačit.

Současná finanční krize má vyděsit lidi z celého světa do přijímat světovou vládu.

Výzvy k " Nového světového řádu " a pro "globální řešení pro globální problémy" jsou stále častěji slyšet a přenášeny přes éteru pomocí patolízaly médií v područí globalisti .

  VICE-Globální převrat

http://www.aeronet.cz