Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#14726 Re: STOP SPD - STOP HLOUPOSTI

2018-03-11 01:31

#14632: proti lidske blbosti... - STOP SPD - STOP HLOUPOSTI 

Jediné? Co nás drží? Sám nevíš, která bije. A ještě jsi tak drzý,  že rozdáváš  hlučně svou hloupost, za rozum ji nestoudně vydávaje. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#14727 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chamraď se schází v Praze - je to hnus

2018-03-11 11:53

#14681: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chamraď se schází v Praze - je to hnus 

   "Nemůžeme připustit, aby měli občané EU dojem, že může být život lepší venku než uvnitř.” (Juncker)

   Směrnice komisařů: Unie si vyhraňuje obchodní smlouvu podmínit dozorem nad budoucí obchodní politikou Spojeného království.

   Spojené království se má po rozchodu i jako nečlen podřídit veškeré unijní regulaci. Má se stát vazalským státem

   "Moji britští přátelé mi volají. Mají posit, že špičky EU jsou zločinci. 

   Nejsou.  Cítí se být vykonavateli stále ještě přetrvávajícího názoru, že  německo-francouzské přátelení je lepší, než německo-francouzská nenávist." (Alexandr Tomský,  Trestná výprava proti Británii)


Nepřihlášený uživatel

#14728 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chamraď se schází v Praze - je to hn

2018-03-11 12:06

#14727: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chamraď se schází v Praze - je to hnus 

    A tak. Proč by si měli Němci a Franouzi navzájem ručně vysvětlovat, v čem jsou blbí. 

   Můžou si svoje blbosti navzájem povolit.

   A ostatní přimět, aby je s nadšením skandovali. 


Nepřihlášený uživatel

#14729 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chamraď se schází v Praze - je t

2018-03-12 10:35

#14728: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chamraď se schází v Praze - je to hn 

Jo Francouzi. Vtipně dováží inteligenci z Alžírska. Mají to zapotřebí. Co nepropíchali kordíky dřív,  posekali před dvěma stoletími. Ještě teď si ten nápad chválí, kalhoty plné strachu majíce. Dvacetimetrový popravčí stroj si na nóbl adrese postavili, a dodnes kolem něj křepčí.

 

Zadlužená rosprodaná vláda dluži a hazi to na národ

#14730 Zadlužená rosprodaná vláda dluži a hazi to na národ

2018-03-13 06:54

NOVINKY HOVNA

Dluh Čechů loni vzrostl o 178 miliard korun, lidé dluží víc než 2,1 biliónu

Češi ke konci loňského roku dlužili celkem 2,14 biliónu korun, o téměř 178 miliard korun více než o rok dříve. V meziročním srovnání se tak celkový dluh obyvatel České republiky zvýšil o devět procent. Čtyřmi pětinami se na něm podílí dlouhodobý dluh ve výši 1,7 biliónu korun. Na krátkodobý dluh pak připadalo téměř 440 miliard korun

VICE-Dluh Čechů loni vzrostl o 178 miliard korun, lidé dluží víc než 2,1 biliónu

Pražská ČSSD vykradla a překroutila Národním demokratům a Rozumným nápad s oddlužením českých domácností. Z dlužníků se prý nesmějí stát otroci! Tak určitě, zesnulý Altner by mohl vyprávět! Mezitím v televizi běží do omrzení reklamy na bankovní půjčky, Zonky, Kamali, Zaplo a další subjekty, které nabízí zadlužování!

Místopředseda strany a lídr pražské kandidátky ČSSD Petr Dolínek (viz. foto nahoře) představil včera v rozhovoru na Seznamu plán pražských sociálních demokratů na oddlužení českých občanů a rodin, kteří dlouhodobě nezvládají splácet své závazky a mají na krku neřešitelné exekuce. Podle Dolínka by stát vykoupil pohledávky od soukromých věřitelů skrze Českomoravskou záruční a rozvojovou banku a následně by pohledávky ve vztahu k dlužníkovi řešil stát. Ten by následně buď od občanů pohledávky vymohl, anebo by je odepsal. Tady si dovolím malé rýpnutí. Pokud pohledávky nevymohl soukromý sektor, exekutoři a věřitelé, stát na tom sotva něco změni.

Podle Dolínka by oddlužení českých domácností přišlo na několik miliard korun. Vzhledem k tomu, že úhrn všech exekucí v ČR jde do stovek miliard, tak to znamená, že většina dluhů se bude asi škrtat, nikoliv platit ze státního rozpočtu. Na Seznamu je článek a video uvedeno slovy, že jde o revoluční návrh sociálních demokratů z Prahy, ale my v redakci víme, že se jedná o obyčejné vykradení volebního programu Národní Demokracie, která tento bod svého programu implementovala do volebního programu Rozumných Petra Hanniga. Jako první představili návrh na oddlužení českých rodin [2] pod názvem Milostivé léto 2018.

http://www.aeronet.cz 

Protirusská ambasáda

#14731 Re: Zadlužená rosprodaná vláda dluži a hazi to na národ

2018-03-13 11:18

#14730: Zadlužená rosprodaná vláda dluži a hazi to na národ - Zadlužená rosprodaná vláda dluži a hazi to na národ 

Vy na sračkonetu že něco víte? Vždyť je všechno v pohodě. Agent Bureš populisticky schválí studentům a důchodcům jízdné ve vlacích a v autobusech skoro zadarmo, což bude stát zadluženou republiku ročně přes 6 miliard korun. A vy tady vykládáte něco o národních demokratech, o kterých nikdo nikdy neslyšel. Měli byste si doma v Russku řešit klesající preference vašeho diktátora a řešit, kam spadla ta vaše super raketa na atomový pohon.

www.srackonet.ru

Když G.SOROS zabiji novináře media prastitute to tutlaji

#14732 Když G.SOROS zabiji novináře media prastitute to tutlaji

2018-03-14 18:37

Jsme připraveni bránit novináře, vzkazují demonstranti Zemanovi spíše G.Soroši

Nebezpečný trend

V souvislosti s útoky politiků na novináře připomínají organizátoři protestů i vraždu slovenského novináře Jána Kuciaka a jeho přítelkyně Martiny Kušnírové. [celá zpráva]

„Tento trend považujeme i s ohledem na nedávné události na Slovensku za nebezpečný a vyjádření za neospravedlnitelné. Jsme připraveni bránit novinářskou obec,” vzkazuje na svém Facebooku Zemanovi aktivistická skupina AUVA, která demonstrace organizuje. Je podle nich třeba zachovat svobodu a pluralitu názorů.

VICE BEZ LŽÍ ODKAZE

Z konšpirácie sa stala realita - Organizátor protestov spolupracuje so Sorošovou mimovládkou  

Andrej Janco - Čomu má poslúžiť vražda mladého novinára Kuciaka?

 

Sorošovi kamoši

#14733 Sorošovi kamoši

2018-03-14 18:42

Sorošovi kamoši s odkazem

Sorošovi kamoši


Nepřihlášený uživatel

#14734 Re: Když G.SOROS zabiji novináře media prastitute to tutlaji

2018-03-15 06:03


Nepřihlášený uživatel

#14735 Re: Sorošovi kamoši

2018-03-15 06:06

#14733: Sorošovi kamoši - Sorošovi kamoši 

... a ty už mě taky söröš!

Neotravuj s Putinem domluvené divadlo

#14736 Re: Re: Když G.SOROS zabiji novináře media prastitute to tutlaji

2018-03-15 11:30

#14734: - Re: Když G.SOROS zabiji novináře media prastitute to tutlaji 

Prasstitute pozdravuj Putina divadlo selhalo buzicku tam na M.Vnitra se jebete pěkně do prdeli co.Šašci to umíte furt o Rusku vaše inteligence musí bejt jak děcko roční.


Nepřihlášený uživatel

#14737 Re: Re: Re: Když G.SOROS zabiji novináře media prastitute to tutlaji

2018-03-15 13:08

Evropan

#14738 Jedna z nejstarších demokracií v Evropě ruší zákon o referendu!

2018-03-16 19:42

Nizozemští poslanci hlasovali pro zrušení poradních referend. Vládní návrh podpořilo 76 zákonodárců, proti jich bylo 69, informoval server NOS.nl. Opozice krok kritizovala s argumentem, že občanům se tak bere demokratický nástroj, který byl v praxi využit pouze jednou. O záležitosti měli podle opozičních poslanců hlasovat lidé v referendu.

Nizozemsko se chystá konzultativní referenda zrušit po komplikacích, které mu předloni způsobilo nezávazné všelidové hlasování o asociační dohodě EU s Ukrajinou. Čtyřčlenná vládní koalice v čele s liberály (VVD) premiéra Marka Rutteho se v koaliční dohodě po loňských volbách zavázala k přehodnocení zákona z roku 2015. Ten občanům umožňoval požadovat vypsání poradního referenda o jakémkoli schvalovaném zákoně po sesbírání 300 tisíc podpisů.

Záhy po schválení zákona o referendu se během tří měsíců podařilo shromáždit dostatek hlasů pro konání referenda o asociační dohodě mezi EU a Ukrajinou. V plebiscitu z 6. dubna 2016 Nizozemci dohodu odmítli většinou 61 procent hlasů při pouze 32 procentní účasti. Nizozemská vláda si zkomplikovala život předem daným ujištěním, že bude referendum považovat za závazné, pokud volební účast dosáhne alespoň 30 procent. Následovaly měsíce lavírování. Nizozemsko nakonec asociační dohodu ratifikovalo, když si na konci roku 2016 vymohlo na summitu EU od ostatních evropských lídrů proklamaci, že ratifikace neznamená pro Kyjev postavení kandidátské země a že unii nezavazuje k vojenské pomoci Kyjevu.

Zavedení poradního referenda na národní úrovni podle nizozemské vlády nenaplnilo očekávání jednak kvůli sporným kritériím jeho konání, jednak kvůli nejednotným interpretacím výsledku hlasování. Vládní strany zpochybňovaly zejména konání referend o mezinárodních smlouvách.

Za několik týdnů má o zrušení referend ještě hlasovat horní komora nizozemského parlamentu. I v ní mají vládní strany těsnou většinu.

Rusko v odvetě vyhostí 23 britských diplomatů U TOHO SPIM

#14739 Rusko v odvetě vyhostí 23 britských diplomatů U TOHO SPIM

2018-03-17 09:49

NOVINKY HOVNA DNE

Rusko v odvetě vyhostí 23 britských diplomatů

Moskva v reakci na kauzu kolem bývalého agenta Sergeje Skripala, který byl otráven nervovým jedem, vyhostí 23 britských diplomatů. Britskému velvyslanci Lauriemu Bristowovi to v sobotu ráno oznámilo ministerstvo zahraničí, které si ho předvolalo.NA SRAČKY NETŘEBA ODKAZ FAKT HLAVNĚ ŽE MA RUSKO PLNO FIREM USA V ZEMI

DIVADLO proti Rusku fake válka a fake vše proti Rusku co nám v TV předvádi a Satanovi buzny u koryt

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce ty co chcou války sou Vláda/y,Media,Elity to je škodná

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK jen divadlo pro veřejnost také sem věřil že jdou proti Rusku ale celé to je divadlo!!!!Možna sehraji pár střel na sebe aby to vypadalo věrohodně jak fake atentáty v BRUSELU,BERLÍNĚ,ATD

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax


Nepřihlášený uživatel

#14740 Re: Rusko v odvetě vyhoní 23 britským diplomatům U TOHO SPIM

2018-03-18 07:05


Nepřihlášený uživatel

#14741 Re: Jedna z nejstarších demokracií v Evropě ruší zákon o referendu!

2018-03-18 07:44

#14738: Evropan - Jedna z nejstarších demokracií v Evropě ruší zákon o referendu! 

Eurosoudruzi neústavně přečůrali lid. 

To nevadí. Oni jsou neústavní furt.

Aspoň si na ně paměť  miliónu slonů  má co pamatovat.


Nepřihlášený uživatel

#14742 Re: Re: Re: Re: Chci obecná referenda bez omezení a jsem ochotný si je i platit

2018-03-18 07:54

#14718: - Re: Re: Re: Chci obecná referenda bez omezení a jsem ochotný si je i platit 

Občas na Nový rok sleduji zprávy.

Co se porna týče, preferuji lesbičky.  


Nepřihlášený uživatel

#14743 Re: Jedna z nejstarších demokracií v Evropě ruší zákon o referendu!

2018-03-18 09:19

nemám rádeu

#14744 Re: Idioti v EU nás chtějí odzbrojit, abychom se nemohli bránit !!!

2018-03-18 10:49


Nepřihlášený uživatel

#14745 Re: Re: Re: Chci obecná referenda bez omezení a jsem ochotný si je i platit

2018-03-18 11:36


Nepřihlášený uživatel

#14746 Re: Re: Idioti v EU nás chtějí odzbrojit, abychom se nemohli bránit !!!

2018-03-18 11:41

#14744: nemám rádeu - Re: Idioti v EU nás chtějí odzbrojit, abychom se nemohli bránit !!! 

O Schulzovi věřím, že je idiot. I když on by nesouhlasil. Obecně to tvrdit nelze, musí být jiné vysvětlení. Ale nejde-li o hloupost, jedná se o zločin.

Evropan

#14747 Re: Re: Jedna z nejstarších demokracií v Evropě ruší zákon o referendu!

2018-03-19 10:53

#14743: - Re: Jedna z nejstarších demokracií v Evropě ruší zákon o referendu! 

To sice jo, ale russká referenda mají tu specialitu, že se odpovídá pouze "Ano".

NOVINKY HOVNA DNES TAHNĚTE S RUSKEM DO PRDELE NÁS TO NEZAJÍMA

#14748 Och Ukrajinsky pilot se zabil vetši hovna jsem neslyšel JAK ZAUJMOUT VEŘEJNOST HNOJEM

2018-03-19 12:52

NOVINKY HOVNA DNES TAHNĚTE S RUSKEM DO PRDELE NÁS TO NEZAJÍMA JAK SE VYTAHUJE V ZOUFALSTVI PROTI RUSKU A NA EVROPU ŠPINA ABY SE VYVOLALA VÁLKA O ROPNÉ ZDROJE A MINERÁLE JAK VŠUDE PO SVĚTĚ KURVY

Ukrajinský pilot, kterého Rusko vinilo ze sestřelení malajsijského boeingu, se zastřelil

Ukrajinský pilot bitevníku Suchoj Su-25 Vladyslav Vološyn, kterého Rusko před časem obviňovalo, že právě on vypálil raketu na malajsijský Boeing 777 nad Donbasem, spáchal sebevraždu. Uvedla to v pondělí Ukrajinska pravda s tím, že muž nezanechal dopis na rozloučenou a ani záchranářům neřekl, co ho k činu vedlo, byť byl při jejich zásahu ještě při vědomí.TO SOU HOVNÁ FUJ

Mediální propaganda pohledem zevnitř agentury

To zní opravdu děsivě, jak to funguje?

V principu jde o Machiavelismus implementovaný do mediálního prostoru 21. století. Funguje to tak, že mediální agentura, která dělá průzkum veřejného mínění, podsune veřejnosti nejprve prefabrikát. To znamená uměle vytvořený konstrukt, který veřejnost velmi rychle pojme v podvědomí za svůj vlastní názor. V tom spočívá princip a největší síla. Dokonalým prefabrikátem se stala tragédie letu MH17 na Ukrajině. Média bez jediného důkazu nebo stanoviska vyšetřovatelů posunula veřejnosti pohotový prefabrikát o vině Ruska a pro-ruských separatistů. Tyto prefabrikáty jsou ihned vzápětí testovány v průzkumech veřejného mínění. Pokud se prefabrikát uchytí, začne se s ním pracovat jako s nezvratným faktem, pravdou, a následně média a tiskové agentury začnou prefabrikát šířit do médií.

O MH17 ŽÁDNÉ RUSKO ALE UKRAJINA TO BYLA

Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby dokazují to i výsledky holandského vyšetřování. Rusové nesmějí být vyšetřování přítomni, Američané si to nepřejí. Za tragédií stojí Kolomojský a Sakašvili!

Záhada letu MH17 je tak v podstatě na základě holandského vyšetřování trosek letadla vyřešena. Nyní je potřeba ještě přinutit jednotlivé zúčastněné země, aby nebránily zveřejnění pravdy, že ukrajinský oligarcha s gruzínským kriminálníkem připravili takovouto strašlivou tragédii a zavraždili nevinné lidi.

VICE MH17 VYŘEŠENO-Wreckage of Israeli missile Python 4 in Osetia

Proč jste se rozhodl promluvit?

Poslední události okolo tendencí a snah o svržení českého prezidenta jsou plně v souladu s tím, na čem jsme v agentuře pracovali i ve spolupráci s Českou Televizí a poslední vývoj v tomto veřejnoprávním médiu je opravdu neskutečný převrat, se kterým nikdo z dozorových institucí nechce nebo spíš neumí nic udělat a já nehodlám nečinně přihlížet. Ty informace, které o nich máme, jsou v podstatě v té poloze, že z České Televize se stala neřízená střela, neovladatelné těleso, kterého se zmocnili bývalí aktivisté okolo vůdců známého „spacákového povstání“, tedy lidé z okolí bývalého prezidenta Václava Havla a Jana Rumla.

Chcete říct, že současná kampaň proti Zemanovi je řízena z Kavčích Hor tzv. Havlisty?

Není odtamtud řízená, je odtamtud pouze medializována. Zato ale velmi intenzivně. Řízena je však odjinud.

Počítám, že oba víme, kdo ji řídí.

Ano, ta kampaň pochází přímo od amerických mediálních poradců ministerstva zahraničí Spojených států amerických a od jejich detašovaných pracovišť na ambasádách, od lidí, kteří řídili rozvrat v Kyjevě na konci minulého roku. Jsou to stejní lidé, kteří dnes řídí prefabrikaci průzkumů veřejného mínění v České Republice, kteří financují tyto průzkumy a pomáhají logisticky zajišťovat hlavní eventy v ulicích.

VICE-Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění? Exkluzivní výpověď zaměstnance o praktikách, spin doctoringu, plánování výsledků průzkumů, prefabrikace volebních preferencí, ovlivňování nerozhodnutých voličů, opakování průzkumu, pokud výsledek nedopadl podle představ a další machinace!


Nepřihlášený uživatel

#14749 Re: Och Ukrajinsky pilot se zabil vetši hovna jsem neslyšel JAK ZAUJMOUT VEŘEJNOST HNOJEM

2018-03-19 17:50

Evropan

#14750 Re: Jak fungují české agentury pro výzkum veřejného mínění? Platí je ta Okamůra"

2018-03-19 17:55

#14748: NOVINKY 

Po úterním mlžení přiznal Tomio Okamura, komu jeho hnutí SPD zaplatilo 7,4 milionu korun za PR a analýzy. Peníze putovaly agentuře Play Net, která jinak za tři roky utržila v součtu jen něco málo přes milion. Vlastní ji Jan Fulín. Ten stojí i za agenturou na výzkum veřejného mínění SANEP a kontroverzním serverem prvnizpravy.cz. V případě SPD stálo téměř 4,5 milionu korun „mediální zastoupení a poradenství PR při volbách“. A dalších 2,9 milionu mířilo podle transparentního účtu na průzkumy veřejného mínění. „Obě tyto platby šly mediální agentuře Play Net, která pro hnutí zajišťovala analýzy voličského elektorátu, analýzu volební kampaně, mediaplány, strategické plánování kampaně a analýzy reakcí na změny vnímání voličů,“ uvedl ve středu na svém Facebooku Okamura.

Ve skutečnosti si okamůry pouze uplácely výzkumy veřejného mínění, které označovaly špatně asymilovaného asiata za skoro nejoblíbenějšího politika.

https://zpravy.idnes.cz/pitomio