Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#2351 Re: Cítím to samé!Taky se stydím a vyčítám si to"cinkání"Synovi jsem se nedávno za to omluvil! Re:

2015-09-24 10:48

Obama

#2352 Re: Re:

2015-09-24 10:49

#778: včelař - Re:  

 A japak dělá kozička? - ty chytrolíne?


Nepřihlášený uživatel

#2353

2015-09-24 10:49

Nebude zbývat, než při volbách zvolit extrémní řešení. Tahle situace jednou zákonitě musí vyvolat konflikt a budu radši když budem aktivní, než se zas nechat vládou prodat a plazit se pod diktátem. Vyhlásit samostatnost, uzavřít hranice, vypráskat odtud ty cizince co nás zaměstnávají za pár korun a obnovit NÁŠ průmysl, zemědělství a soběstačnost. To je JEDINÁ CESTA!!!


Nepřihlášený uživatel

#2354

2015-09-24 10:49

Jediné řešení je výstup z eurozóny

Nepřihlášený uživatel

#2355

2015-09-24 10:51

Němci mají strach

Po Německu se nyní šíří internetovým prostorem různé občanské výzvy. Velmi populární je otevřený dopis „Mám strach“, adresovaný kancléřce a prezidentovi, ve kterém se jeden z jejich dosavadních voličů svěřuje:

Patřím k lidem, které označujete jako stádo. Patřím k tomuto „stádu“, jak nazýváte své voliče prostě proto, protože mám jen strach. Strach před budoucností v zemi, která vpouští nefiltrované přílivy migrantů bez jakékoli známky nějakého plánu odpovědných politiků, jak to má všechno fungovat.

Ano paní Merkelová, Vy mě strašíte Vaší metodou vyčkávání a doufání, že se všechno nějak v dobré obrátí. V naší zemi se odehrává katastrofa a Vy mlčíte. Co je vlastně úkolem Spolkové kancléřky? Za co Vás my Němci vlastně platíme? Nepřísahali jste, že budete odvracet nebezpečí od německého národa?

Mám strach, že náš sociální systém pod tlakem těchto mas zkolabuje, protože je založen na reciprocitě. Mám strach, že náš vzdělávací systém zkolabuje, když naše školy zaplavují masy dětí bez jakékoliv znalosti německého jazyka. Jak mají učitelé vyučovat, když jsou v první řadě zaměstnáni integrací cizinců? Mám strach, že vy a váš ministr financí si opět jednou berete potřebné finance od nás dole. Nemocenské pojišťovny již oznámily zvýšení poplatků.

Mám strach, že bude stoupat kriminalita, protože v důsledku úsporných opatření se bude zřejmě donekonečna spořit na mocenském aparátu. Mám strach, protože vy politici zřejmě nemáte ponětí jak ti, kteří u nás azyl nedostanou, mají být posláni pryč. Je nepravděpodobné, že dobrovolně nastoupí do vlaků, které je odvezou zpět. Takže zůstanou v zemi ilegálně a jaké to bude mít důsledky? Tito lidé nesmějí legálně pracovat a nebudou mít peníze.

Mám strach, protože se domnívám, že mnoho z údajných uprchlíků jsou propašovaní bojovníci s cílem páchat zde teroristické činy, neboť odkud mají tolik peněz, aby si útěk mohli dovolit? Ten kdo utíká, protože o všechno přišel, nemá prostředky na útěk. Mám strach, protože žádný konkrétní politik v naší zemi neřekne, jak by to všechno mělo být organizováno…..


Nepřihlášený uživatel

#2356

2015-09-24 10:52

Nesouhlasím s imigrační politikou kancléřky Merkelové a spol. Mám velké obavy o osud svůj a celé Evropy.
47Musterman

#2357

2015-09-24 10:52

Vláda se právě dopustila vlastizrady rozhodnutím, že se podřídí diktátu a umožní EU aby rozhodovala o tom, kdo bude občanem ČR kdo nikoliv. Zejména osoby Bohuslav Sobotka, Andrej Babiš, Martin Stropnický, Jiří Dienstbier a Kateřina Valachová nemají nadále
důvěru ani podporu občanů a musí okamžitě odstoupit nebo být odvolány.
Žádám, abyste iniciovali hlasvování o nedůvěře vládě, která nejprve tvrdí, že se budeme bránit diktátu, třeba soudní cestou a nakonec pár vlastizrádců úplně otočí a začnou tvrdit, že se proti sprostému a likvidačnímu diktátu EU nepostavíme?
Rozhodně nemohou počítat nebo se ohánět tím,že nás nadále zastupují. Nezastupují.
Jsou to vlastrizrádní kriminálníci, kteří patří před soud a do vězení.

Nebudou-li zahájeny kroky k tomu, aby lid, jenž je zdrojem veškeré moci, zastupovali
jeho skuteční zástupi a nikoliv vlastizrádci, pak bude všem zřejmé, že nežijeme
v demokracii.
změnit systém tak, aby respektoval vůli
lidu, jak je v Ústavě zakotveno!!!

Možná mě někteří odsoudí ale myslím si že Petice v tomto případě poslouží jen jako uklidnění Občanů že se něco Děje!!!

Ale USA a EU si nenechají Vzít Investice do Demontáži našeho státu! A Věřím že jen Revolta by přinesla Úspěch a možná by přijela i Ta Plechová kavalerie USA a snad i z Rakouska a Německa aby potlačily kontrarevoluci obdobně jako vojska RVHP v roce 1968!

Myslím že mám již svůj věk natolik abych věděl že "Think Tank" (neziskovky financované USA a Korporacemi elit) nám nadále budou s velkou intenzitou servírovat co si máme Myslet a Běda tomu kdo zkusí myslet jinak!

Již od roku 1995 plánovali novou rasu s tím že 56 000 000 muslimů bude muset Evropa pohltit! Vznikne nová rasa s nižším IQ. Nebudou hloupější ale nebudou se bouřit a budou poslouchat! Všechny kroky k volnému pohybu mezi státy EU a Demonráž Rozhodovacích a Vládních zřízení Státu se spolu s Svrchovaností přesunula do Bruselu! Takže Shapiro není Velvislanec USA v Praze ale Protektor a MY jsme vnínani jako Kolonie či Gubernie! Tomu tak nesmí být! Už J.P. Marat prohlásil je třeba Použít Vetší Zlo Zla předcházejícího aby Zlo již nikdy nebylo. NEDÁME SE !!!

Barunka

#2358 Re: Re: Cítím to samé!Taky se stydím a vyčítám si to"cinkání"Synovi jsem se nedávno za to omluvil! R

2015-09-24 10:53

#2351: - Re: Cítím to samé!Taky se stydím a vyčítám si to"cinkání"Synovi jsem se nedávno za to omluvil! Re:  

 Plně souhlasím, jen se bojím, že naše názory a celá petice je MOCIPÁNůM dokonale u  p.r.d.e.l.k.y. Oni mají svá korýtka, konta a rodiny zabezpečené v bezpečném zahraničí a za každé odkývání hlavy dostanou tučnou odměnu. A navíc se bojím, že se dalších "demokratických" voleb ani nedožijeme

 


Nepřihlášený uživatel

#2359

2015-09-24 10:53

Nechci se nadále hrbit před EU a před paní Merkelovou.
Obama

#2360 Re: Re: No, kdybyste byl starší a žil za fašistů a komunistů, tak byste komunisty určitě nechtěl !

2015-09-24 10:53

#2029: - Re: No, kdybyste byl starší a žil za fašistů a komunistů, tak byste komunisty určitě nechtěl !  

 Ptá se vnouček dědečka: Dědečku a jaký byli komunisti? Zelený, nebo rudí? A dědeček odpoví: Zlatí chlapče, zlatí !!!!

Občan proti EU

#2361

2015-09-24 10:53

Evropská Unie tu není na ochranu svých občanů, ale bohužel proti nim. Je to jeden velký business, kde zaprodávají naši bezpečnost a naše životy za smradlavé peníze od arabů. Politici zneužívají důvěry a pravomocí k vlastnímu obohacení i za cenu vlastizrady. Za tohle tu v 89 nikdo necinkal, že tu chce živit celou Afriku a ještě si je nastěhovat domů. Kam budeme utíkat my až nám budou řezat krky? Na tomto světě jsme jen přechodně a naší povinností je zachovat naši zemi i pro další generaci, naši další generaci, né stádo divochů co se sem ženou z Afriky. Buďto se lidi probudí a vypráskají všechny politiky od koryt nebo nás tohle šílenství rychle zahubí. Dějiny se pořád opakují a nás bohužel čeká další válka v Evropě!


Nepřihlášený uživatel

#2362 Re:

2015-09-24 10:55

#2275: -  

 Myslím, že má!!! , když konečně skončí "musíme ty peníze do konce roku nějak utratit jinak příští rok nedostaneme žádný" neboť takhle jedná pouze hospodář, který ví,že ho bude NĚKDO "živit" ... dotace,subvence,programy ... proč se rozkrádá?protože je co rozkrádat v tom EU chaosu přerozdělování peněz na vylobované nesmysly.Nebo chce někdo tvrdit,že je lepší nedodělaná cyklostezka v Hornídolní něž nová školka v potřebné lokalitě?

Ale napsal jste to hezky. Až na to, že KOLONIE NIKDY NIKDO NEŽIVIL . KOLONIE SE DRANCUJÍ . a myslím, že to je to co se zde již dlouho děje na všelijakých úrovních

Poopravím, s dovolením, Vaší otázku. A kdo bude živit TY VELKÉ "ZLODĚJE" A "VYSÁVAČE" DOTACÍ ? odpověď ?: NIKDO!!  A TO JE TEN KÁMEN ÚRAZU. PROTO SE JIM NEBUDE CHTÍT nikdy Z EUKOLA VEN ! a buhužel ... TO JSOU TAKÉ TI CO ROZHODUJÍ !

VEŘEJNĚ se hovoří,že EU v dnešní podobě nemá budoucnoust. Jako logické vyústění toho co zažíváme.Jestli je to tak, proč čekat ?!!! na to co s tím udělají vedoucí !! státy, které budou hledat řešení ve kterém bude - logicky - prioritou zachování si a upevnění dnešního mocenského postavení vč. hospodářakých výhod. ??? opět !!

tak asi tak ...

 

 

 

Václav

#2363 Re:

2015-09-24 10:56

#2355: -  

 Souhlasím, mám také strah z budoucnosti, kterou nám vnucuje Merkelová!


Nepřihlášený uživatel

#2364

2015-09-24 10:57

Máte mou velikou podporu.Podepsat je má vlastenecká povinnost.


Nepřihlášený uživatel

#2365

2015-09-24 10:58

Maďarsko hlásí rekord: Za den dorazilo přes 10 tisíc migrantů

V průběhu středy dorazilo na území Maďarska rekordních 10 046 migrantů. Naprostá většina z nich přišla z území Chorvatska, jen stovka ze Srbska.

KAM TO ASI VŠECHNO ROZDELÍ?

NOVÉ POVINÉ KVÓTY?  V ČR TO BUDE DO KONCE r.2015 100 000.

Yumi

#2366 Re:

2015-09-24 11:00

 

 Plná podpora z naší rodiny , jako když vidim jak se ti tupouni ve sněmovně za vámi nudí a hrajou si s mobilama a zívaj atp ... (viz.p.Babiš) No já bych mu dal nejraději pár facek blbečkovi -_- ... 


Nepřihlášený uživatel

#2367 Re: Re: Re: Cítím to samé!Taky se stydím a vyčítám si to"cinkání"Synovi jsem se nedávno za to omluvi

2015-09-24 11:00


Nepřihlášený uživatel

#2368

2015-09-24 11:02

Pocit od srdce chranit svou vlast . jsme krestane a ne mudlimive

Nepřihlášený uživatel

#2369 Re: Re: Re: No, kdybyste byl starší a žil za fašistů a komunistů, tak byste komunisty určitě nechtěl

2015-09-24 11:02

#2360: Obama - Re: Re: No, kdybyste byl starší a žil za fašistů a komunistů, tak byste komunisty určitě nechtěl !  

 Kdyby nebyl dědeček senilní pitomec, jako jste vy, tak by odpověděl spíš: "Komunisti byli nalezlí v EK a EP a snažili se udělat z původně svobodné EU Svaz Evropských Socialistických Republik." A proč vlastně chcete vy osobně z EU vystoupit, soudružka Mohegrini se vám nějak nelíbí? Kam se poděl ten internacionalismus, soudruhu?


Nepřihlášený uživatel

#2370

2015-09-24 11:03

https://www.youtube.com/watch?v=wz065iqSjPs,ctete pravy prostor,jsem pro primou demokracii,a to ze Merkelova chce stejny pristup k uprchlikum ve vsech statech,je proto,aby vsichni nezustavali jen v nemecku a rozmistili se ve vsech statech EU,napred at tedy zrovnopravni obcany EU,at nedelame vic prace nez nemci, za vychodni platy,a pri tom neplatime zapadni ceny,at jsou stejne duchody a dalsi.Tohle je pro me posledni kapka,pojdme na Vaclavak!!!

Nepřihlášený uživatel

#2371 Re:

2015-09-24 11:03

#2365: -  

 Bude toho víc, už se sem chystá další milión a půl ekonomických migrantů. Uvědomte si že ty kvóty neznamenají nějaké konečné číslo, jsou to procenta.


Nepřihlášený uživatel

#2372

2015-09-24 11:04

Kritika bariéry na hranicích

Právě bariéra na hranicích se stala tečem kritiky na středečním summitu Evropské unie. Rakouský kancléřWerner Faymann řekl svému maďarskému kolegovi Viktoru Orbánovi, že pokud dokážou zastavit migranty pouze plotem, ať je raději pouští dál.


Nepřihlášený uživatel

#2373

2015-09-24 11:07

Když jsem podepisovala takové petice před lety, podepsalo nás mnohem méně...

Nepřihlášený uživatel

#2374

2015-09-24 11:10

Já nevím co je tohle za demokraci? 

V našich ???DEMOKRATICKÝCH MÉDIÁCH??? ani zmínka o petici a nespokojenosti lidu. 

Kde to žijeme?

TOTALITA !!!!!


Nepřihlášený uživatel

#2375

2015-09-24 11:14

potvrzuji podepsání petice,ať se to podaří,s pozdravem Hrubá