Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#2451 Re: Re: Re: Re:

2015-09-24 13:22

#2431: - Re: Re: Re:  

 Potom žije v obrovském bludu a kupě lží...


Nepřihlášený uživatel

#2452

2015-09-24 13:22

konečně rozumná petice do které by se měl zapojit každý zodpovědný občan ČR.

Nepřihlášený uživatel

#2453

2015-09-24 13:23

Macešská země: Chovanec dostal 140 milionů na arabské uprchlíky od vlády, děti z Klokánků ale půjdou po žebrotě, protože 20 milionů jim vláda zamítla!

Nikdo se už tomu nediví. Země, která nenávidí své vlastní děti. Vláda ČR dnes na svém zasedání schválila uvolnění 140 milionů korun pro Chovancovo ministerstvo vnitra v souvislosti s opatřeními na pokrytí „obsluhy“ migrační krize [1]. Tato informace by sama o sobě nebyla nijak zvláštní, kdyby ta samá vláda, v ten samý den, nezamítla pouhých 20 milionů korun nezbytných pro zachování provozu Klokánků [2]. Ti nejslabší, nejzranitelnější, opuštěné a dříve týrané děti zkrátka nemají nárok. Přednost mají uprchlíci, arabské maminy s 20 dětmi a dalšími těhotenstvími na cestě.

VICE TU-Macešská země: Chovanec dostal 140 milionů na arabské uprchlíky od vlády, děti z Klokánků ale půjdou po žebrotě, protože 20 milionů jim vláda zamítla!

Dana

#2454 Muslimové chtějí vyhlásit muslimský stát v Evropě

2015-09-24 13:24

Takto to u nás dopadne brzy taky!!!

https://youtu.be/p0yqcYkH_qU

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-24 13:24


ka-brňák

#2456 Re:

2015-09-24 13:29

#53: -  

evropská UHNIJE?! 

noo, hitlera přežili jen někteří, stejně jako "jen někteří" přežijí i evropskou UHNIJI!


Nepřihlášený uživatel

#2457

2015-09-24 13:30

 Pryč s diktatůrou velkých státu jako je Německo či Francie, vymýšlejí jen hlouposti a doplácí na to obyčejní lidé.

Gavi

#2458

2015-09-24 13:32

Mnoho let jen pozoruji jak me EU ohyba a uci,poucuje,prikazuje,zakazuje a z naseho naroda vytvari poslusne ovce. Mam dost likvidace nasich tradic a historie... Mel jsem chvili pocit,ze nase vlada ma najednou koule,ale nechali Fica v boji samotneho....Vse jsem si secetl a vim, ze chci aby opet existovala samostatna Ceska Republika,aby jsme zase sami mohli o sobe rozhodovat. Moc chci aby pro me deti bylo zaruceno pravo na svobodu,na Vanoce a na vse co nam postupne EU bere...Nechci aby me kecal do mych rozhodnuti takovy kasparek jako nejaky eurokomisar z Lucemburska, aby si me bral do huby jakykoliv  belgican...Budu se delit jen s lidmi, ktere povazuji za prinos pro moji zem...Odmitam uz dale byt ovci....

Anaj

#2459 Re:

2015-09-24 13:32

#780: Petr -  

  Promiň, ale ty jsi naivní. Jednak němčouři a ostatní západní zloději jsou rádi, že mají vůbec nějaké kšefty a někdo na ně dělá za suchý chleba a vodu. S Ruskem jich už ztratily dost, díky těm americkým sankcím. Smlouvy běží, rovněž výroba, z penězovodů teče zlato, mozoly a krev. Je možné, že jim US nařídí okamžitou sebevraždu a odtáhnou ze dne na den. I to je možný, ale pokud vystoupíme, strhne se dominový efekt rozpadu, což stejně přijde a nebude to trvat dlouho. Západ a FED jsou withou credit, nemohou si dovolit ani žádného člena vyloučit, protože na to nemají, jenom štěkají, ale hrůzou, že se to rozpadne. Viz. Řecko, které do toho půjde hned až Putin zamává, zatím má chlapec moc práce. No, tak co se bojíš. Proto je pitomost Sobotky, že jim ustupuje. On ale má slíbený ráj na zemi, ale bude to peklo, protože Obanán a Milka jsou satanisti. Zmatek bude tak jako tak. Kdo bude živit ty jejich refugees, za co budou US a Izrael kšeftovat, pokud zruší fungující výrobu u satelitů? Myslím si, že němčouři mají stažené půlky dokonale, jak nikdy neměli, i ta jejich kráááva Milka a buzeranti z Bruselu. Němci nemají ani na důchody, protože je Milka věnovala US na ty hypotéky. Jsou v pasti díky té své němčourské nadřazenosti, dokonalosti, pokrytectví a vychcanosti , která je tak děsná, že si nechají i palice řezat, jak jsou z toho překvapeni. Já je znám, jsou furt stejní, milují svého vůdce a svého žida. Každý žid měl v koncentráku číslo, pečlivě zazamenali komu vytrhli zub a prošel komínem. Jo, to jsou oni. Nikdy neměli srdce a v hlavě cit. Nikdy nepoznali kdy končí pragmatismus a začíná fašismus. Jsou z toho všeho blahobytu zkažení a ten chalifát si zaslouží. My se k nim nehodíme, jsme Slované a jako stát jsme kolonie neměli ani je nedrancovali. A kdyby nedopadlo nic, tak tu máme šikmoočáky, kteří čekají na investice v Evropě jak na smilování boží. To budou mít plastičtí chirurgové žně. Ono to ale dopadne stejně jinak, protože Putin pro nás chystá asi překvapení. No, sedět na vejcích asi nebudeme. Je potřeba se pro budoucnost národa i trochu obětovat.


Nepřihlášený uživatel

#2460

2015-09-24 13:33

NATO - Původně obranný pakt se přetvořil na pakt útočný, vojensky zasahující v konfliktech, vzniklých mimo území svých členských států. Neospravedlnitelné bombardování Jugoslávie, země, jež žádný z členských států NATO neohrožovala. NATO se čím dál tím více stává reprezentantem výlučně amerických globálních hospodářských a politických zájmů, respektive zájmů mocných zájmových skupin, americkou politiku ovládajících.

Nepřihlášený uživatel

#2461

2015-09-24 13:34

Nesouhlasím stím co s námi provádí EU,Jak nám diktuje co máme či nemáme dělat.

Nepřihlášený uživatel

#2462

2015-09-24 13:36

Všechen ten neskutečný a naštěstí špatně připravený útok na Evropu společenstvím Merkel-Obama, mají nakonec vyřešit ty tištěné papírky zvané peníze... Ubohost! Naděje umírá poslední a já věřím, že nakonec rozhodnou lidé v ulicích Evropy a tyto loutky budou svrženy. ČT stále lže a my si ty lži máme platit? Důvodem je živit ty lháře. Okamžitě zrušit toto výpalné, je první krok, kdy tyto lži ustanou. Takže? Přidejme se k těm soudným a pokrokovým, probuzeným spoluobčanům co jsou denně v ulicích a které nám falešná nesvéprávná ČT tají!


Nepřihlášený uživatel

#2463

2015-09-24 13:36

Vystoupit z Evropské unie a vstoupit do Euroasijské unie.

Nepřihlášený uživatel

#2464

2015-09-24 13:42

Byla jsem pro EU - naivně jsem si myslela, že donutí naše politiky chovat se alespoň trochu "slušně", a že i u nás začnou platit zákony a přístup k lidem jako ve vyspělých zemích. Byl to velký omyl :-( - nejen, že tady stále platí pouze právo peněz a dále se tvoří zákony proti lidem, kteří odvádějí daně (a živí tu vládnoucí "bandu"), ale to, co dnes předvádí Německo, už nejde dál tolerovat: rozkazují, přikazují, vykořisťují okolní země - prostě "čtvrtá" říše jako vyšitá - a pro to jsem tehdy opravdu nehlasovala. Takže rychle pryč z EU, a raději se spojit se Slováky, Maďary, Chorvaty i Srby, a dát migrantům jasně najevo, že tady nemají co pohledávat, a němcům, že doba protektorátu už skončila.

Nepřihlášený uživatel

#2465

2015-09-24 13:51

Beru to sice, jako poslední řešení. Ale po kvotách a planých slibech i porušování zásad Naší Republiky jiné východisko jak zabránit Imigraci, bohužel nevidím.

Nepřihlášený uživatel

#2466

2015-09-24 13:58

Koncepce řízení EU se poslední dobou zvrhla do formy fašisticko-korporátní formy, která jde proti zájmům drtivé většiny lidu EU. Řídicí instituce a orgánu EU nadto necitlivě (v posledku dokonce diktátorskými metodami nátlaku) potlačují národní svrchovanost, též práva na rozhodování v národním (či regionálním) rámci. Pohrdají tradičními kulturními tradicemi, prosazují koncepty, které jsou řadě národů cizí ...
Jestli ČR reprezentace nemá tu sílu změnit EU, pak je lepší ji v klidu a míru opustit.
XDion

#2467 Re:

2015-09-24 13:58

#1: -  vystoupeni neni rozumne vychodisko co budeme dělat až se přesune cela evropa pod muslimsky stat a my budem ostruvek uprosted možna to nezažije naše generace ale  děti našich děti . Evropska populace vymíra kolik děti pipada na evropskou ženu a kolik na muslimskou a evropa neni nafukovaci a jednou volby budou řidit muslimove. mužou za to diskriminačni zakony viči domacím  proč pistěhovalci dostanou vše od školních pomucek a muže si to dovolit česka rodina ? Když makame za almužnu ve fabrikach ..... Něco na zamyšlení

 


Nepřihlášený uživatel

#2468

2015-09-24 14:00

Musime rozvirit husitskou krev. Husitu se bala cela Evropa a Papez na husity posilal krizaky a krizaci dopadli jak sedlaci u chlumce, jak svedove u poltavy 


Nepřihlášený uživatel

#2469

2015-09-24 14:03

Brusel na nás vymyslel předpisy,směrnice ,nařízení....atd.,nad kterým i selský rozum stojí.A s migranty kteří se na nás valí ,díky nějakým kvótám je tuplovaný nesmysl.Podle mého názoru nikomu bych nedal azyl,uzavřel hranice EU a na těchto hranicích dočasně ubytoval ve stanech nebo nějakých provizoriích . Ve své zemi si musí udělat pořádek ,aby tam mohli svobodně žít .Snad je rozumné a solidární abychom v tomto problému pomohli ,ale rozhodně NE ,za cenu bezpečí v celé EU a vnucení islámu!!!

Nepřihlášený uživatel

#2470 Re:

2015-09-24 14:08

#2435: -  

Demonstrace proti kvotam v pondeli 28.9.2015 na svatek ceske statnosti od 14. do 16. hodiny na Jungmannove namesti v Praze.

Porada Strana svobodnych obcanu   http://svobodnenoviny.eu/

Petici jste podepsali, prijdte se take ozvat! A vezmete kamarady s sebou, at je nas vic. Je svatek, prijedte i mimoprazsti - Praha je stale jeste krasna, prijedte se na ni podivat!  

Přijďte vyjádřit svůj názor proti přehlasování České republiky a přijetí povinných kvót EU. Požadujeme, aby bylo vyhlášeno referendum o vystoupení z Evropské unie!   


Nepřihlášený uživatel

#2471

2015-09-24 14:09

Je to jediná možnost jak zachovat naši vlast, kulturu, tradice. My si to rozhodneme, co se bude u nás dít a nikoliv diktát EU.
Petr

#2472 Ach jo

2015-09-24 14:09

Ach jo, všichni jsou nasr.ni, všichni nadávají ale málokdo se veřejně připojí. Je to slabost většiny českého národa. Ale co, i kdyby jsme sehnali 1mil podpisů, ti nahoře udělají vše pro to aby referendum nebylo, aby bylo nepravomocné, nebo aby našli důvod proč vystopit nejde.

Jdu do toho, i když vím, že český národ není jednotný, hrdý a pevný.. 

Martin

#2473 Strach a nesvoboda

2015-09-24 14:09

Osobně mám větší pocit nesvobody a bohužel i strachu z věcí, které teprve přijdou, než tomu bylo před rokem 1989. 


Nepřihlášený uživatel

#2474

2015-09-24 14:12

Nesouhlasím se současnou politikou EU

Nepřihlášený uživatel

#2475

2015-09-24 14:13

EU začíná být stále více zapáchajícím hnisajícím vředem, v jejímž puchu se pozvolna rozpadají poslední zbytky demokracie.