Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#2476

2015-09-24 14:16

Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!

Píšeme o tom na AE News už velmi dlouho, nyní je to potvrzené i písemně odtajněným dokumentem amerického ministerstva obrany (Pentagonu) a DIA (Defense Intelligence Agency – Vojenská rozvědka USA). V dokumentu z roku 2012 je předpovězeno doslova do puntíku, co se stane v prostoru Sýrie a Iráku v nejbližší době, a co se opravdu nakonec stalo. Informaci přinesl Levant Report [1]. Dokument namísto toho, aby vykreslil možný vznik saláfistického hnutí a státu jako hrozbu pro region, vykresluje Islámský stát jako americký a obecně západní vojenský asset, tedy využitelný nástroj k odstranění režimu Bašára Assada v Sýrii. V dokumentu je s hrozivou přesností „předpovězeno“ vše, co se nakonec opravdu stalo.

VICE TU-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!

A VIDEO JAK USA NICI PRAZDNE DOMKY KDE NEJSOU ISIS

2015 TOCENO SYRIE

VICE TU-USA Apache attack helicopters against ISIS assault Air Base Action USA troops closer to co

Podezření Moskvy, že Pentagon varuje předáky Islámského státu před každým nočním náletem a tím pádem, že USA přímo podporují činnost IS, potvrdil i pilot F-18 amerického námořnictva na televizní stanici Fox News, že piloti mají naopak při denním bombardování skutečných a pravých pozic Islámského státu svázané ruce, protože velení jim nedovoluje na pozice IS zaútočit [2]. V noci se vizuální konfirmace nepoužívá, bomby se shazují jen podle GPS koordinátů, které piloti dostanou před vzletem. Sami ale nemůžou potvrdit, kam bomby dopadnou, jestli na pozice IS nebo někam úplně do prázdna, odkud se IS už stáhl.

Američtí piloti mají svázané ruce nebo bombardují prázdné pozice!

Pilot vypověděl, že byly chvíle, kdy měl jednotky IS přímo pod sebou, viděl je zcela jasně, ale nedostal povolení k útoku. Jak sám uvedl, určitě potom islámisté zabili mnoho nevinných civilistů. Povolení totiž mnohdy přichází až po hodinovém zpoždění, kdy už pochopitelně je konvoj IS pryč. Mluvčí velení amerického vojenského letectva to ale odmítl a uvedl, že povolení k útoku přichází do 10 minut… Takový pěkný nechtěný vtip, protože pokud nepřijde povolení k útoku ihned po navázání vizuálního kontaktu pilota s cílem, tak jsou islámisté stejně už dávno pryč.

Thereseee

#2477

2015-09-24 14:17

Nikdy jsem nebyla pro vstup do EU a proto jsem pro jeho výstup z EU. EU považuji za diktátora. Aby jsme museli respektovat její mnohá nesmyslná nařízení se mi příčí. A tohle přehlasování na kvóty na uprchlíky jenom dokazuje,že demokracie v EU dávno umřela. Copak nám to připomíná,že by Mnichov?Chci také,aby ČR vystoupila z NATO a zejména po útocích USA a EU proti Rusku v souvislosti s krizí na Ukrajině. Nechci, aby naše země se stala rukojmí USA proti Rusku a naši vojáci NATO museli bojovat proti našim přátelům a nebo proti jiným zemím jen proto, že USA to vyhovuje k dosažení svých ekonomických a vojenských cílú. Stát, který napáchal tolik zla, pořád vystrkuje rohy a roztahuje se ! Nikdy to nebude jinak!!! Vystupme z podělané EU, než bude pozdě !!!


Nepřihlášený uživatel

#2478

2015-09-24 14:17

Jsem vlastenec a nehodlam porad byt nekym omezovan ,nevim proc porad za nas ma nekdo rozhodovat politiky jsem volil aby hajili nase prava a nase potreby tak se bohuzel nedeje oni jsou tam pro nas ne mi pro ne.
Jsem pro opusteni EU a myslim ze valna vetsina lidi ktera byla hlasovat ohledne EU byla proti proto nevim jak jsme se tam vubec dostalili !!!
Hynek

#2479

2015-09-24 14:19

abcdef
Je mi 55 let a mluvím sám za sebe ( i když si myslím, že 80-90%  národa má stejný názor )

a potvrzuji,že si opravdu nepřeji a nechci, aby moje děti a vnoučata žili v takové Evropě,
kterou  nám EU svým kulantně řečeno  pochybným způsobem připravuje!!!

Že by si hlavy pomazané neuvědomovali.....že zloba a ponížení se transformuje do radikalismu nejhrubšího zrna a nenávisti a to zejména směrem k
EU jež zradila své principy vládě ČR jež se bez odporu podvolila nelegálním imigrantům jež už na západě od našich hranic likvidují státnost jednotlivch zemí

         Naše zem byla opětovně zrazena – nic nového to se již stalo..

         ale opravdu chce naše současná vláda , aby byla v historii zařazena na úroveń Háchy a Husáka ?

          Nepochopím proč si nechávají proklouznout životní příležitost stát se novým Husem či Jánošíkem.

         tak jak to činí premiér Fico ( relevantnost jeho úspěchu či neúspěchu ve sporu již není meritní )


        Jediný program co mě nyní opravdu zajímá je opustit EU a zabránit islamizaci naší vlasti.



 


Nepřihlášený uživatel

#2480

2015-09-24 14:20

Na Kosu okupanti přistávají na pláži přímo u vojenské posádky!!!!!!

Bylo nám řečeno,že řecká armáda nesmí zasahovat na příkaz EU!!!!

V přístavu jim přistavili TOIky,ale obohatitelé evropské kultury chodí srát na schody k Hypokratovu platanu!!!!!

Bolo Young

#2481

2015-09-24 14:21

 

jsem pro okamžité vystoupení z EU a také z NATO včera bylo již pozdě,jak jsem nemusel a nemusím Narcise Klause měl pravdu nelezme tam a byl proti i Lisabonskou smlouvu nechtěl podepsat ale na nátlak naších mocipánu musel ale alespoň si vymínil nějaké dodatky,byl vždy proti EU a Euru jako platidlo v tom měl pravdu,také víme jak se k EU stavěl a jak ji měl v oblibě.To jediné bylo co myslel dobře a my jsme neposlouchali a jen na to doplácíme.Okamžitě vysoupit z tohoto organizovaného bordelu a vrátit se k drátům aby sem nelezl kde kdo,nechat si dělat ze země průchodící barák NIKDY už více,stejně volný pohyb není když jedeu do německa vždy mě staví za hranicemi a ponižují kontrolami tak se dříve chovali k nám na hranicích a nyní to praktikují cca 30 km od hranic tak je stálá kontrola a není nic volného jen blábol.EU je asi jen Gertrůda Merkelová ta rozhoduje v EU němci si nás chtěli podmanit a nevyšlo to válkou tak tedy ekonomicky.Naši politici jsou z EU podělaní nebijí se za naše práva jsou to dobře upíchnutí podvodníci a podrazáci,chválím Zemana jako jediného který se zastává lidí v zemi a říká pravdu nahlas tu co si lidé zatím šeptají a uznávám pana Okamuru že se snaží věci napravit,konečně je třeba těm panákům z Bruselu a našim neomezeným (ale jinak omezeným) ukázat že jsou tu pro lidi a ne lidi pro ně a že se to vše může den ze dne obrátit proti nim a bude zůčtování,ta doba není daleko dočkají se zrádci vlasti

 

slováci jsou jiní vlastenci za svá práva se jdou soudit s EU

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#2482

2015-09-24 14:24

Za vstup do EU jsem nehlasovala a během doby se mi jen potvrzují důvody, které jsem proto měla. Doufám, že se nám i s bratry Slováky podaří EU brzy opustit a naše národy se opět spojí do společného státu.
J.B.

#2483

2015-09-24 14:25

Dostal jsem velkou spoustu zpráv ze svého okolí, které jsou obsahem téměř totožné – pohrdání a odpor k této "zrádné" vládě, parlamentu i senátu ve vztahu k postoupení o rozhodování naší země do Bruselu, a dokonce i v tak zásadní otázce, jaká se právě řeší. Všichni se shodneme na pomoci v nouzi, ale to co se děje kolem imigrace a eu vytočilo nejen mně!

Chtělo by se mi skoro závidět zemím jako je Maďarsko nebo Slovensko, protože nebyly prodány a jejich lídři Orbán a Fico se postavili za svoje lidi, podobně jako náš prezident Zeman – bohužel ten má moc velmi omezenou a pro Brusel není autoritou žádnou... sranda že…

Shodneme se asi všichni, že pohrdavé NELEGÁLNÍ PŘÍCHOZÍ NEBEROU NIKDE NA SVĚTĚ A NAPŘ. AUSTRÁLIE JE VYSYPE OBRATEM ZPĚT, A TO JE JEDINÉ SPRÁVNÉ ŘEŠENÍ, JAK SE DOMNÍVÁM.

Je myslím třeba udělat konečnou přítrž tomu vládnímu řiťolezectví a přizdisráčství k eu a ssa i nato. A je potřeba začít, protože bychom se – nejen díky džihádu a šariji, ale i rozdílné fertilitě dobyvatel – mohli dočkat i ve velmi krátkém čase nepředstavitelných změn v Česku, Evropě i na Zemi, ve kterých nebude pro naše historické hodnoty a hrdost místo jinde, než v rezervacích a to kdoví jestli… není to poplach, to je popis neislámských komunit, které v oblastech kontrolovaných isil či is mohou za „výpalné“ živořit již nyní na hranici mezi bytím a nebytím o šíři ostří nože – bohužel téměř doslova…

Co k tomu říct???  
A co udělat???

OSOBNĚ MYSLÍM, ŽE CO NENÍ VIDĚT V ULICÍCH, TO VRCHNOST JAKOUKOLI VŮBEC "NESERE"...  A TAK JE TO UŽ FAKT KAŽDÝHO VĚC!!!

A nestačí, myslim, jen čučet na !debilizátor nebo  do jakéhokoli pc a něco si myslet. Pokrytectví to nevyřeší a jen nahrává všem šmejdum – všem bez rozdílu!
A je do nebe volající ostuda, že ČESKOU národní svrchovanost, hrdost a hodnoty tu skoro nejviditelněji umí propagovat „Japonec“…   Viva takovým jako je i Tomio Okamura. …


Nepřihlášený uživatel

#2484

2015-09-24 14:26

Merkelová chce trvalý systém přerozdělování uprchlíků i spolupráci s Ruskem

Hodtě už na tu píču síť!


Nepřihlášený uživatel

#2485

2015-09-24 14:26

Petici za referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie už podepsalo více než 52 400 lidí.

Více: http://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/20150924/1219957.html#ixzz3mfMt6nb2


Nepřihlášený uživatel

#2486

2015-09-24 14:28

A lidi jako opravdu věří, že  z ní půjde vystoupit? :) Že si nějakých 300 tisích lidí řekne "a dost" a Sobotka nakluše do Bruselu se vzkazem - jdeme pryč? Hahahahaha.... kéž by...


Nepřihlášený uživatel

#2487

2015-09-24 14:28

večer nás čeká opět masírka z české televize v pořadu" máte slovo" na čt1 na téma uprchlíků....já už na to nemám nervy, protože dlouhodobě jsou všechny tyto rádoby diskusní pořady mimo...diskutující jsou vybíráni tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá, aby nikdo nenarušil umělý spánek českých ovcí...je to vychytralé a drzé chucpe, co nám je předkládáno scénáristy těchto pořadů...


Nepřihlášený uživatel

#2488

2015-09-24 14:30

Vystoupení z byrokraticky řízené EU je jediná možná alternativa!
vlastenec

#2489

2015-09-24 14:31

Hlavně to nezapomeňte spočítat ČSSD v příštích volbách!!! Lidi máte krátkou paměť!!!


Nepřihlášený uživatel

#2490 Re:

2015-09-24 14:31

#2480: Na Kosu okupanti přistávají na pláži přímo u vojenské posádky!!!!!! Bylo nám řečeno,že řecká armáda nesmí zasahovat na příkaz EU!!! V přístavu jim přistavili TOIky,ale obohatitelé evropské kultury chodí srát na schody k Hypokratovu platanu! -  

Za chvíli budou srát pod koněm svatého Václava.

Můj otec a matka důchodci těsně pod 80 let na Plzeňsku dnes s pobavením odmítli se o petici jenom bavit - že prý "nám je v unii dobře". Otec prohlásil, že zbraň do ruky by na obranu rodiny v životě nikdy nevzal (to potvrzuji - i kdyby mu dceru znásilňovali před očima). A to patří ještě k slušným lidem. V 1989 se taky venkov nechtěl přidat - za komunistů jim bylo taky dobře. Tak nevím, jestli má vůbec smysl snažit se molocha rozhoupat. Většina lidí je stejná jako vláda - vždyť ji volili a podle zářijových průzkumů budou volit nadále.

V pondělí 28.9. je prý od dvou demonstrace proti kvótám na Jungmannově náměstí. Kolik z národa přijde? Kolik si najde výmluvu nebo se blbě uchechtne, že to nemá cenu?

Radši ať jim serou na svatého Václava. V unii je dobře.


Nepřihlášený uživatel

#2491 re:

2015-09-24 14:32

#10: -  

Tak si vemte imigranty domu,az vam to znasilni sestru,manzelku,dceru a babicku tak je to vas problem.


Nepřihlášený uživatel

#2492 Re:

2015-09-24 14:32

#2488: -  

 Domnívám se, že jediná možnost je ta, že se sesype celá EU. Z tohoto debilně rozjetého vlaku, který je velmi důmyslným pseudodemokratickým projektem vystoupit jen tak nepůjde...


Nepřihlášený uživatel

#2493 Re:

2015-09-24 14:33

#2489: vlastenec -  

Hmmm, to zas bude CSSD valcovat ostatni strany, opet se zaprdeni duchodci ukazou v cele sve krase...


Nepřihlášený uživatel

#2494

2015-09-24 14:33

Evropské unii, kterou Německo využívá jako svého mocenského nástroje, je třeba učinit přítž, pokud nechceme skončit jako Protektorat Ojrópa. Jestli je to nadutým Britům, nerozhodným Francouzům a jiným evropským národům jedno, mně to jedno není. Protože se nemohu spolehnout, že mne před touto hrozbou ochrání má oportunistická vláda, připitomělý parlament ve všech jeho podobách, zkorumpovaný právní a soudní systém musím hledat jiné prostředky své ochrany. Moc jich nemám. Ale lépe něco než nic. Proto podepisuji tuto petici. Jinak by mi nezbylo už nic jiného než z důchodu našetřit na cestu do Moskvy a Pekingu a hezky tam pozdravit u vrbiček. Bez krtečka a jiných srandiček.

Nepřihlášený uživatel

#2495

2015-09-24 14:34

Jsem čech a chci žít v české demokracii a né v evropské diktatuře.


Nepřihlášený uživatel

#2496 Re:

2015-09-24 14:39

#2483: J.B. -  

 já souhlasím...je mi stydno...bohužel systém je propracovaný do důsledku a největší a nejostudnější roli v něm sehrávají média...nejenže vědomě debilizují diváky, ale zatajují pravdivé informace o protestech....a to dlouhodobě...vím to z doby protestů proti americké vojenské základně v brdech..


Nepřihlášený uživatel

#2497

2015-09-24 14:39

Paní co před lety emigrovala do Austrálie říkala že prý Austrálie tyhle přivandovalce vylifrovala snad do Kambodže a té platí za každého nějaké peníze.Není to sice zadarmo,ale je to efektivní řešení.


Nepřihlášený uživatel

#2498 Už kvůli tomuto se vyplatí tuto petici podepsat

2015-09-24 14:40


Nepřihlášený uživatel

#2499 Re: Re:

2015-09-24 14:42

#2493: - Re:  

 ti "zaprdění důchodci" zachránili aspoň presidentský úřad před zcela zdebilněnými voliči karla...vymyté mozky mladých jsou další ostudou této země...


Nepřihlášený uživatel

#2500 Re:

2015-09-24 14:43

#1: -  

 Kolik musí být podpisů?