Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#3101 Re: Re: Re:

2015-09-25 16:14

#3095: - Re: Re:  

 Klaus ji podepsat nechtěl a s podpisem dlouho otálel. Podepsal ji až po rozhodnutí Ústavního soudu


Nepřihlášený uživatel

#3102

2015-09-25 16:15

ZDENĚK HEROLD

Nepřihlášený uživatel

#3103 Re: Re:

2015-09-25 16:17

#3092: - Re:  

 Je to na zalobu. 


Nepřihlášený uživatel

#3104 Re: Re: Re:

2015-09-25 16:18

#3098: - Re: Re:  

 Jak chceš


Nepřihlášený uživatel

#3105 Re: Re: Re:

2015-09-25 16:19


Nepřihlášený uživatel

#3106 Re: Re: Re: Re:

2015-09-25 16:22

#3101: - Re: Re: Re:  

 No ale na Sobotku vrcet bude...hrdina.

Jirka

#3107

2015-09-25 16:25

jediná možnost pro záchranu našich hodnot je vystoupit z EU


Nepřihlášený uživatel

#3108 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-25 16:28

#3106: - Re: Re: Re: Re:  

 Socani na ten podpis taky celkem tlačili a Dluhoš byl ministrem


Nepřihlášený uživatel

#3109 Re: Re: Re: Re:

2015-09-25 16:28

#3097: - Re: Re: Re:  je potřeba hledat jiné řešení, než vystoupení z EU

Dobře, tak hledejte. Ale co to má společného s peticí za povolení referenda?

Signatáři petice pouze chtějí, aby parlament dal voličům možnost vyjádřit se k setrvání ve spolku, který si dovolil převálcovat národní názor většinovým rozhodnutím, ačkoliv je v otázkách týkajících se národní suverenity a bezpečnosti běžné rozhodnutí jednomyslné. 

To, že by většina signatářů patrně hlasovala pro vystoupení, je jiná věc. Ale petice žádá pouze udělení možnosti vyjádřit se k tak závažné otázce. A s tím by neměl mít problém žádný demokraticky smýšlející občan.

Lord Vojeldort

#3110 Paul Monfort

2015-09-25 16:32

Pokud někdo nevystudoval školu je k tomu několik důvodů...buď je hloupej a nebo ztratil chuť se studiu věnovat. Můj případ, momentálně na nějaké studia nemám ani náladu(úraz) a po přemetech co se děly ani nemám na nějaké budoucí studium chuť(IQ a ani EQ v tom nehledejte...to první je nadprůmerem a to druhé hodně nad průměrem). Nepomohly tomu ani deprese se kterými se potýkám, tak že si dovolím poznámku. Psychiatr se nebude zabývat podpisem petice či názory na této diskusi. Psychiatr není v tomto ohledu kompetentní a jako lékař byste měl vědět(tedy spíše dle titulu), že takové věci nemá ani v popisu práce.

Budou se lidmi zde zabývat tajné služby aj. Nebudu vám brát iluze, ale v normální, vyspělé civilizaci je něco jako petice naprosto normální forma s vyjádřením nesouhlasu. Avšak chápu, pro Frantíka musí být těžké, když má za prezidenty v posledních letech takové šašky. Hlavně ten poslední poloplešoun stojí za mrknutí oka. Takový vlez do prdelka Anděle Merkelterkel. Typickej francouzkej podrž taška. Krom Napoleona váš národ vždy rezignoval, vše prohrál. Jednou, kdy jste měli ukázat iniciativu, tak jste společně s Brity zradili náš národ, kterej vám po staletí hlídal prdel před nájezdama z východu.

Ona je nejednotná Francie taková ukázka fungování celé EU. Na venek se to tváří jako silné cosi, ale uvnitř je to řízeno neschopnou bandou, která hřeší pouze na vyspělost, kterou mohl tento státní útovar získat díky štědré, poválečné dotaci a extrémního vycucávání evropských dotacích.

Pokud tu chcete mluvit o tom, že dostáváme peníze od EU, dobře, ale pak také čekém kompenzace za Mnichov, válečné reparace od Německa, Itálie + zrádců z řad Francie, Spojeného království, Slovenska a mohl bych pokračovat. Zradili jste nás i po válce, kdy jste nás předali Stalinovi do spárů, protože ano. Frantík měl z bolšana naděláno v kalhotech, to ho*no tam smrdí stále a dlouho bude.

Vy Francouzi, Nizozemci, Belgičané, Lucemburgové pouze máte štěstí, že jste využili doby. O tom, že EU dotuje především GB se nebudeme snad bavit. Jak smutné, že váš největší nepřítel vám dotuje to vaše zaostalé Farmaření, které ovládá francouzská, farmářská lobby. Když si vzpětně vzpomenu, jak ro co rok francouzkej farmář brečel, že bez dotací to nepůjde...ha hááááááááá ha. Francie, Německo, státy, které si z Marshalova plánu nezasloužili nic, ho vyždímali až hamba! O tom, jak podojila Francie EU, kterou se tak chvástá, to se bavit nebudeme. Ono je není čemu divit, bez té vaší EU by byla Francie už dávno v totální, ekonomické pr*eli.

Co si takhle povědět pohádku o francouzské dluhu? Padnout EU, tak Francie do pěti let vyhlásí bankrot a jako živnostník tam někde v gastronomii si toho jste jistě vědom(tady vidíte, že škola není v životě vše).

Uvědomte si, že EU stála na jiných základech a ty sama zradila. Opět jste ukázali, že něco jako společná Evropa není možná a pokud zde budou vládnout tupci typu: führer Juncker, reich propaganda minister Marťas Schulz.

Mno, vracím se k tomuto textu po delší odmlce, ale tak kvůli vám si svoji ruku nebudu namáhat za každou cenu(už mi stačí psaní diaktriky).

Kde jsem to vlastně skončili, ano u některých osob EU. Tyto osoby jsou nekopetentní, ale pro člověka z Francie odkojeného USA propagandou, to je asi jako rusovi vysvětlit, že Putin není bůh. Dva velké státy se perou a Evropa je opět odpadištěm a bojištěm. Proč? Protože z historického hlediska... se nikdo nemusel s nikým. Kdyby nebyl Hitler, tak s největší pravděpodobností na ČSR vlítnou ze severu brigády polské armády a na Slovač klobásy s gulášem od Maďar, ale to je historie a OK. Od Poláků jsem tak nějak zradu čekal. Oni to jejich náčelníci měli vždy tak nějak v krvi a Poláci se budou pokaždé ohánět vlastenectví i když jejich vládní garnitura si s nimi vytře zadek. Polsko je vlastně taková Francie, kdy se bude žvanit, ale tím to skončí, protože nikdo se nedohodne.

Pokud tu někdo naráží na Švejka, tak jde vidět, že hodně lidí autora asi nepochopilo. Protože Švejk je psán jako humorné dílo, které má poukázat na nesmyslnost Velké války. Při slovu první světová se mi ježí vlasy... 

Tady bych si dovolil nesouhlasit s historiky atd. Předpoklady pro uznání, jako celosvětový konflikt splňují Napoleonské války. Ale Ta ehm první, byla unikátní v používání důmyslných zbraní, zábavných tanků, které byly spíše na okrasu a snad až zastaralým a rytířským způsobem leteckého boje, kdy se zastavil boj na frontě a vše se sledovalo.

Byl to takový mlýnek na maslo, který neměl vítěze, ale ejhle... Žabožrout se rozhodl, že poníží Němece s Rakušáky, Uhráky a hlavní ekonomickou silou Rakouska a Uherska, t.j. České a Moravské území, kde se soustředil ekonomický potenciál císařství. O zaostalosti Rakouské armády se nemá cenu bavit, protože ta po výprasku v Napoleonských válkách dosti stagnovala a byrokracie alá fungování dnešní EU, kdy se vědělo, že hrozí možný konflikt, nikdy se nenašel dostatečný kapitál na vybavení jednotek. Vycvičení pořádného důstojnického sboru a celková schopnost armády byla na horší úrovni než je naše dnešní AČR. Ano je malá a hodně to vázne, ale je tam alespoň ten výcvik a jestli dřívější armády za dob maršála Schwarzenberg(a)...ten se musí obracet v hrobě, měli elitní oddíly, třeba 47. regiment pěší infantrie, abych byl u Čechů. Tak prvoválečné snažení táhlni Němci, kteří měli údernou sílu a nedělalo to, co Hašek ve svém Švejkovi zesměšňoval. Ne Čecháčství, ale nesmyslnost byrokracie, která vedla k naprosté neschopnosti rakouských vojsk, které byly stejně jako musoliniho Taliáni okrasou. Ono to něco dělalo, ale vždy to dostalo na pozadí. Taková úroveň Francouzkých vojsk, které se budou honostit, že nakonec přeci vyhráli, ale sami o sobě udělali úplné prd a spíše tvořili podrž tašky ostatním.

Snad jen Frantíci byli schopni zaůtočit do kopece s těžkou jízdou pod nekoordinovaným útokem, aby dle očekávání dostali od Anglána za ušiska. Ono to však bylo pro Frantíka vždy typické...byrokracie, nikdo s nikým pořádně netáhl basu a tak uskupení jako EU je pro Frantíka přijatelné. Protože už od dávných dob je Francie zvyklá mít vše na háku a nebýt Napoleona, tak je u vás stále království.

Líbíse mi, jak se vy doktore snažíte kázat na napomínat náš občanky České republiky, ale nejdříve si zaměťte před vlastním prahem. My nemusíme říkat o svém hlavním městě, že je to nejnebezpečnější hlavní město Evropy. Naše Praha je oproti Paříži naprosto bezpečné město a to je to snad nejvíce nebezpečná oblast v ČR.

Já však zapoměl, vy jste mimo Paříž, tak vám ghetta mohou být u šunky, jak prosté, že?

To je pak zábavné, když  gumák typu Sakrozy plká něco o netolerantním Česku až mu z huby létá plno blesků. Ale to že se Francie potýká s řadou gangů, vysokou zločiností v hlavním městě, to je v pořádku a my máme být jako vy.

Rozumějte tomu tak, že by třetina Prahy byla na úrovni CHÁNOVA.

Sprvávný pařížan drží hubu a krok, protože z jedné strany se valí z koutů niggas a z další se jim u vchodů modlí muslimové, aby ukázali svoji moc. Nedej bože, aby třeba policie něco udělalo, to by se od sluníčkových frantíků snesla vlna kritiky a Anděle by se takové chování nelíbilo. A co na to šašci z Nizozemí, Belgie či Lucemburgu? Hm hm.

No nebudu se dál rozepisovat a opravovat se mi to nechce a ani nebudu. To si jdu raději pustit film. Jako doktor byste měl vědět, že to nemusí být úplně příjemné, ale vaše narážky mi přijdou naprosto irelevantní a nemáte jakékoliv právo hovořit do názoru našich občanů. Nemáte právo je urážet, včetně mé osoby.

Pokud mě považujete za tupce, prosím, chyb jsem si vědom, ale vy mi za editaci nestojíte.

Jde pouze o kratičký komentář do diskuse a tak bych ho bral.

Nepodceňujte ostatní, já osobně jsem schopen si o většině lidí najit dostatek informací, abych si mohl utvořit svůj vlastní obrázek a vyprofiloval osobnost. Při pátrání bych byl možná i schopen zjistit místo vaší práce, bydliště a v nejepší případě i jméno vašich chlupatých čičin.

Na první dojem: Jste inteligentní člověk s narcistickými sklony. Sangvinik, rád polemizujete a diskutujete. Není snadné vás přesvědčit o opaku a svůj názor, stejně jako já prosazujete za každou cenu. Podnikáte, dle mého to bude v rastauračním odvětví. Jste přísný, zaměstnanci na nižší úrovni pohrdáte a považujete se za něco více. Protože přeci kuchař, musí být hlupák, ale já osobně vá povím, že něco jako kuchařina by měl při lepším, platovém ohodnocení bavilo více, než sezení někde na pr*eli v kanclu. Máte rád zvířata, především kočky a kocoury, uznáváte Havla a další osoby. Zajímáte se o druhoválečnou historii. Nevím jestli máte přýtelkyni či manželku, asi ano. Ale i tak bych vás viděl jako bisexuálního člověka. Typ spíše dominatního člověka s ne úplně vyrovnanou osobností, kdy je potřeba dosáhnout cílů, ale při jejich splnění to bude vždy málo a stále tam bude něco chybět. Vek bych odhadoval někam mezi 50 - 55 rok života. Jako základní školu či tak, bych nemyslel úplně na gymnázium, ale spíše cirkevní školu či liceum?

Beru to jen jako první dojem a musel bych si o vás zjistit více.

Hezký den a nakonec snad i večer


Nepřihlášený uživatel

#3111

2015-09-25 16:35

Národy mohou spolupracovat, a nemusí být přitom v klubu, který je k čemukoli zavazuje.

Nepřihlášený uživatel

#3112

2015-09-25 16:36

Souhlasím na 100% z vystoupením ze zlořádu jménem EU, i v roce 2004 jsem hlasoval proti vstupu!

Nepřihlášený uživatel

#3113

2015-09-25 16:37

Je to správná cesta a už toho bylo dost, co nám neustále někdo přikazuje co máme a co nemáme dělat

Nepřihlášený uživatel

#3114

2015-09-25 16:49

Nemohu se jen tak dívat jak naše republika ztráci svou reputaci ve světě jak rovněž ztrácíme svou integritu.

Nepřihlášený uživatel

#3115

2015-09-25 16:59

Je to už poslední způsob jak se vymanit z dikatury Bruselu. Jedině zdravý selský rozum může zachránit tuto zemi před zničením a zotročením od muslimského proletariátu. Ještě chvíli váhejte a už nebudeme žít v bezpečné a krásné zemi za kterou se celé generace našich předků krvavě bili. Řekněme všichni NE multikulti nesmyslům, kterými nás tady krmí nenažrané "neziskovky".

Nepřihlášený uživatel

#3116

2015-09-25 17:00

Chybou bylo tam vůbec vstupovat. Přiznám se, že jsem tenkrát hlasoval pro. Mladej a blbej...

Nepřihlášený uživatel

#3117

2015-09-25 17:25

Nejhorší události vždy přišly od Velkého bratra z Ruska. V novodobé historii Evropu nejvíce sužovala agresivita Německa. Nechci, aby nadále mi diktátorské země nařizovali, co si mám myslet.

Nepřihlášený uživatel

#3118

2015-09-25 17:26

Neuvěřitelné se stává skutkem. Rodíme se do nové totality. Ale mám naději, že pokud se uskuteční, již nebude trvat dlouho, jako v dávné a nedávné historii. Doba se změnila a nic již není stejné jako dřív. Lidé /vlivem internetu a dalších věcí/ jsou daleko více informovaní. Dojde na lámání chleba a ukáže se, kdo je kdo. Masky padají a již se nebude moci nikdo za nic schovat, jako v každé přelomové době. Skončí žabomyší války, protože teď již nepůjde o hovno, ale o život a o naše duše. Hodně sil nám všem Bratři a sestry
Svoboda nada vše.

#3119 Petice je správná

2015-09-25 17:31

Každá skupina, organizace, členství  musí mít dané  jasné  hranice pro  členy a to  za stejnou  práci či službu stejná  odměna, za stejné zboží stejná cena - možnost  nepatrného  odlišení  pokud jde třeba o  mořské ryby a ty se  prodávají ve státech  bez  može a  podobné  případy. Ve všech státech v unii stejná  měna a stejné zákony. Všichni mají stejné  hlasovací právo bez  ohledu na velikost jednotlivých členů. Všechny projednávané věci musí  schválit všechny státy jinak je rozhodnutí neplatné s vyjímka je ta, že se  při hlasování některý stát dobrovolně rozhodne vzdát se schvalování a uvede, nesouhlasíme ale budeme to respektovat, nebo  nesouhlasíme a nebude to  pro  náš stát platit ale nemáme nic  proti  přijetí projednávané věci v  jiných státech a tam to  budeme  respektovat. Žádný členský stát nesmí být nucen konat něco co neschvaluje.


Nepřihlášený uživatel

#3120

2015-09-25 17:34

EVROPSKÁ UNIE JE TA NEJHORŠÍ SEBRANKA CO JEDNÁ O NÁS-BEZ NÁS.ZLATÁ KSČ !!!!

Nepřihlášený uživatel

#3121 Re: Re:

2015-09-25 17:36

 

#3059: - Re:  

Riziko infekčních nemocí kvůli přílivu migrantů 

Ministerstvo uvedlo, že  patrně největší riziko představuje tuberkulóza. Potenciální hrozbu představuje též dětská obrna, která se vyskytuje například v Nigérii, Pákistánu a Afghánistánu.

"Migranti mohou být i přenašeči infekcí, které se již běžně vyskytují v Evropě, jako je například meningokoková meningitida,“ dodal resort s tím, že v místech kumulace běženců s nízkou úrovní osobní hygieny by mohlo dojít i ke vzniku epidemií.

 

Choroby, na něž ministerstvo upozorňuje

Tuberkulóza

Onemocnění způsobené bakterií, ročně na ni ve světě zemře přes milión lidí. Nejčastěji plicní, objevují se ale i jiné formy, například kostní, tuberkulóza močových či trávicích cest.

Dětská obrna

Infekční nemoc způsobená poliovirem. V případě postižení nervového systému může způsobit ochrnutí. V Československu vymýcena již v roce 1960.

Meningokoková meningitida

Meningokokové onemocnění probíhající formou zánětu mozkových blan nebo formou horečnatého onemocnění. Zhruba 9 až 12 procent nemocných na infekci umírá a velká většina přeživších si sebou nese trvalé postižení.


Nepřihlášený uživatel

#3122

2015-09-25 17:40

V roce 1989 jsem se chtěl stát členem demokratické západní Evropy. Za 25let se z této západní Evropy stalo něco, co není ani demokratické a ani hodné mého obdivu. Chci zpět náš svéprávný stát, kde nám nebude kdejaký dobře placený úředník EU nařizovat, co máme dělat a koho máme přijímat jako občany naší země. Nejsem křesťan, přesto si nepřeji islamizaci naší země. Islám a učení koránu jde proti mým zásadám lidského soužití, životních postojů a hodnot.

Nepřihlášený uživatel

#3123

2015-09-25 17:47

Doufejme, že to konečně k něčemu bude
Ivča

#3124 Re:

2015-09-25 17:59

#8: 111Muf -  

 Za svůj názor se nestydím,říkám ho veřejně a také se nenechám zastrašit.Kdybych teď neřekla svůj názor,musela bych se před svými potomky stydět!


Nepřihlášený uživatel

#3125 Re:

2015-09-25 18:02