Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Dracul

#4351 Re: Re: Europarlament aplauduje proimigračním změnám v EU

2015-10-08 12:54

#4346: - Re: Europarlament aplauduje proimigračním změnám v EU 

 Stará židozednářská satanská taktika!


Nepřihlášený uživatel

#4352 SROVNÁNÍ LŽI A FAKTA

2015-10-08 13:31

FAKTA

Rusko odpálilo z Kaspického moře 26 střel s plochou dráhou letu. V Sýrii zasáhly cíle Islámského státu. USA chtějí Assada i Putina žalovat před mezinárodním tribunálem. Brzezinsky navrhuje odzbrojit Rusy v Sýrii!

Kaspická flotila ruského námořnictva odpálila z raketových křižníků celkem 26 střel s plochou dráhou letu proti pozicím Islámského státu v Sýrii [1]. K útoku byly použity přesné naváděné střely „Kalibr NK“, které jsou ekvivalentem amerických střel Tomahawk. Křižující střely, které během letu mění trajektorii letu, proletěly nad severním územím Iráku a zasáhly pozice IS v Sýrii. Rusko se tak rozhodlo nezůstávat jen u leteckého přímého bombardování pozic v Sýrii, ale zapojit do operace právě i střely s plochou dráhou letu

Pentagon zuří, střely s plochou dráhou letu narušily jejich operační prostor v severní části Iráku a zdá se, že Rusko začíná velmi vadit. Jak jinak si vysvětlit poslední výkřik [2] Stephena Rappa (bývalého zmocněnce amerického ministerstva zahraničí pro vyšetřování válečných zločinů) v pořadu známé moderátorky Christiane Amanpourové, který pro CNN uvedl, že Bašár Assad a společně i Rusko (tzn. Putin?) by mohli čelit, a to se podržte, obviněním z válečných zločinů před mezinárodním soudem! Rusko prý bombarduje „umírněnou opozici“ vycvičenou CIA, a to je prý genocida civilistů, ne radikálů.

Den předtím uvedl Obamův poradce (a bývalý poradce prezidenta Jimmyho Cartera) Zbigniew Brzezinski, že USA by se měly pokusit „odzbrojit“ Rusy v Sýrii, protože bombardují „assety“ vycvičené CIA [3]. Toto šílené prohlášení, které, pokud by bylo realizováno, by znamenalo rozpoutání III. sv. války mezi USA a Ruskem, pouze dokresluje zoufalou a bezvýchodnou situaci, v jaké se USA nacházejí. V Sýrii operují jejich „assety“, které koordinují a řídí Islámský stát. Pokud by se některý z nich dostal do ruských rukou, celý svět by se dozvěděl, kdo stojí za vznikem, řízením a financováním Islámského státu.

VICE-Rusko odpálilo z Kaspického moře 26 střel s plochou dráhou letu.

 

LŽI MEDIÁLNÍ MASÁŽ

NATO znepokojují ruské střely s plochou dráhou letu, Turecku chce pomoci

Dnes 13:56 - Brusel
(Aktualizováno: 14:31 )

Podle generálního tajemníka se ministři obrany zabývají „znepokojující eskalací ruských vojenských aktivit v Sýrii“. Uvedl, že nálety a nasazení střel s plochou dráhou letu byly „důvodem k obavám“.

Zmínil, že NATO bude chránit všechny své členy. „NATO je připraveno a schopno proti jakýmkoli hrozbám ochránit všechny spojence. To je relevantní vzhledem k nedávnému porušení vzdušného prostoru NATO ruským letadlem,“ řekl Stoltenberg s narážkou to, že o víkendu ruský bombardér narušil turecký vzdušný prostor.

VICE-LŽI NOVINKY.CZ


Nepřihlášený uživatel

#4353 Nechápu

2015-10-08 14:14

- proč bych měl dobrovolně nabírat lidi, kteří opovrhují mojí kulturou, neuznávají moje hodnoty a tradice a nehodlají respektovat moje zákony?

- proč si mám hřát na prsou nevděčnýho hada?

- proč bych měl dávat azyl v mojí zemi islámistům na úkor bezpečí mých dětí?

- proč mi EU vnucuje ideu, že tihle barbaři mají pro naši zemi stejnou hodnotu a stejná práva jako my, rodilí Češi, jejichž předci oje země?


Nepřihlášený uživatel

#4354

2015-10-08 14:15

Evropa v historickém okamžiku

Soudružka Merkelová (soudružka bez uvozovek, neboť jde o bývalou svazačku) včera na půdě EP přednesla projev, po kterém není pochyb, že EU je globalizačním projektem, tedy projektem Nového světového řádu. A kdo dosud považoval za konspiraci tvrzení, že EU není ničím jiným, než prostředkem k vytvoření velké Evropské říše, tedy do třetice pokusem o to, co se nezdařilo Napoleonovi a po něm Hitlerovi, ten dostal důkaz jako na talíři.  Od Hitlera se zopakovalo to, že v hlavní roli je opět Německo (podle plánu z konce 2.WW – tentokrát sametově)  a od Napoleona to, že ruku v ruce s Německem jde Francie.

Globalisté v konfrontaci s uprchlickou vlnou

Německo a Francie nejsou samy, kdo dovedl Evropu k finále globalizace, tedy k tomu, co se jmenuje Nový světový řád. Mezi Merkelovou a Hollandem a zbytkem evropských vůdců však je ten rozdíl, že zatímco mnohým jiným už dochází, o čem ve skutečnosti globalizace je a v konfrontaci s realitou přistěhovalecké vlny začínají mnozí měnit názory, Mekrelová a Hollande zůstávají neochvějně věrní těm, v jejichž šlépějích jdou a věrní těm, kterým slouží (kdyby žil Havel, zcela jistě by v této další „historické chvíli Evropy“ pronesl projev on, největší to evropský globalista). Historická chvíle Evropy v roce 1989, tzn. za pádu Berlínské zdi, totiž nebyla ničím jiným, než předstupněm toho, co se právě děje. A to je opětovné budování Evropské říše (tentokrát již Eeuroatlantické), ve které ovšem je opět počítáno s dominantní rolí Francie a Německa (resp. USA).

A protože tentokrát jde o pokus tzv. „sametový“, napoleonská vojska i hitlerovská vojska, šířící se Evropou až do Ruska v minulosti, jsou nyní nahrazena šířením uprchlíků na evropské (euroatlantické) území. Už z doby, než se Rusko začalo angažovat v Sýrii, existuje mapa počtu uprchlíků, o kterých v projevu hovořila Angela Merkelová, tzn. mapa těch milionů lidí, kteří se na cestu do Evropy teprve chystají a o kterýchjednala i Bezpečnostní rada Česka:

VICE-EVROPA V HISTORICKEM OKAMŽIKU


Nepřihlášený uživatel

#4355 Re: Re:

2015-10-08 14:52

#4345: - Re:   je jen na nás občanech, zdalipak protiimigrantský postoj našich vlád podpoříme masivními statisícovými demonstracemi

Demonstrace Praha: 17.10. 14.00 u Muzea (pořádá SPD), 28.10. 14.00 Nám. Míru (IVČRN)

Další jsou v Brně, Ostravě, Ústí 28.10. 14.00 (pořádá IVČRN viz jejich facebook)
a v Teplicích 11.10. 14.00 (místní organizace Národní demokraciev Chomutově, Děčíně a Ústí nad Labem svolávají a organizují „Tábor lidu v Teplicích”. Akce proběhne v neděli 11. října 2015 od 14:00 hodin na Náměstí Svobody v Teplicích)

Jestli organizujete další nebo víte o dalších, napište to. Publicita je mizivá. A jak uvádí č. 4345 - je jen na nás občanech, zda protiimigrantský postoj našich vlád podpoříme masivními statisícovými demonstracemi.


Nepřihlášený uživatel

#4356 Re: Nechápu

2015-10-08 14:54

#4353: - Nechápu 

Tady to říkat nestačí - podepište petici na papíře a hlavně choďte na demonstrace. Z výkřiků tady má vláda leda bžundu :-)


Nepřihlášený uživatel

#4357 DĚLEJME FURT DEMONSTRACE JAKO NAŠI BRATŘI SLOVÁCI

2015-10-08 15:39

DĚLEJME FURT DEMONSTRACE JAKO NAŠI BRATŘI SLOVÁCI NENECHME NÁŠ STÁT ZNIČIT UKAŽME ŽE SI JDEM ZA SVOJIM CÍLEM JAK SK TAM SOU DEMONSTRACE FURT A PODPISOVÁNÍ PETIC REFERENDA UKAŽME ŽE S NAMA ORAT NEBUDOU 


Nepřihlášený uživatel

#4358 Re: ...náboženství a hlavně násilnicství a jejich nemoce !!!

2015-10-08 16:07

#5: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#4359

2015-10-08 16:08

Prijimani imigrantu situaci v jejich zemi neresi, spustila se vlna, kdy o azyl zadaji i taci, kteri pomoc nepotrebuji. Jejich kultura se tu nikdy neadaptuje stejne tak jako se to stalo s romy, vznikne nerovnovaha, ktera nas bude stat hodne nervu, penez a vlastni hodnoty...pomahejme ucelne ne na ukor vlastnich deti.
ufounek

#4360

2015-10-08 16:13

Podepsala jsem a nestydím se za to...tak pěkně veřejně...za PANA Okamuru !!!!

I CÍRKEV MÁ ROZUM 1

#4361 Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 1. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE

2015-10-08 17:43

HLAS ROZUMU I. ... Římskokatolická církev

I CÍRKEV MÁ ROZUM 2

#4362 Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE

2015-10-08 17:45

HLAS ROZUMU II. ... Římskokatolická církev


Nepřihlášený uživatel

#4363

2015-10-08 18:01

To jsem našla dneska, ví o tom někdo něco? nebylo by na škodu!!!

http: //www.isstras.eu/cs/2015/10/05/vyzva-prezidentu-republiky- k-odvolani-vlady-cr/


Nepřihlášený uživatel

#4364 Re:

2015-10-08 18:14

#4360: ufounek -  

 Hlavne to je nutne podepsat na papire. Tady to nema pravni silu. Info jsou na titulni strance.

REVOLUCE AŽ DO KONCE !!!

#4365 ZPRÁVY FTV PRIMA dnes 19.00

2015-10-08 18:27

http://play.iprima.cz/zpravy-ftv-prima/zpravy-ftv-prima-8102015

TAK UŽ I NAŠE MÉDIA OBRACEJÍ KABÁT !? ... CO TO !? ... CO TO !? ...

poslechněte si na odkazu, co bylo v FTV PRIMA ZPRÁVY:

senátor Tomáš Jirsa posílá otevřený dopis Sobotkovi: ON SÁM BYL MEZI UPRCHLÍKY V MAKEDONII A POPISUJE JE JAKO MIGRANTY EKONOMICKÉ - VYHAZUJÍ JÍDLO, PITÍ, NOVOU BUNDU, KTERÉ DOSTALI ... ATD.

EUroposlanec ZA KDU- ČSL Tomáš Zdechovský obrací kabát a bude interpelovat Evropskou Komisi ...

...

ALE MY TO NEVZDÁME A DÁLE BUDEME PROTESTOVAT 28. 10. PROTI ISLAMIZACI EVROPY A IMIGRACI !!!

VIDÍTE? ... LEŽ MÁ KRÁTKÉ NOHY !!! ... A POMALU SE UKAZUJE ONO MASÍROVÁNÍ A VYDÍRÁNÍ MORÁLNÍ, ZNEUŽÍVAJÍCÍ NAŠI KŘESŤANSKOU SOLIDARITU, VSTŘÍCNOST A MILOSRDENSTVÍ !!!

DÍKY TAK MASIVNÍ OBRANĚ TZV. XENOFOBů, FAŠISTů, A RASISTů SI UŽ POLITICI NEBUDOU A SLUNÍČKÁŘI DOVIOLIT VŠECKO !!!

ODVEDLI JSME DOBROU PRÁCI !!! BOHU DÍKY !!! A DÍKY VŠEM "XENOFOBůM" "NÁCKůM" "RASISTůM" SE MUSÍ MULTIKULTI ZRůDY KROTIT !!! ALE TO NESTAČÍ !!! MUSÍME JIM NAKOPAT POLITICKÉ PRDELE !!! A DOTÁHNOUT TUHLE REVOLUCI DO KONCE !!!

Nasranej xenofobní a eurofobní občan

#4366

2015-10-08 18:28

Nasrat EU !!! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Jestli chce frau Makrela uprchíky, a´t si je narve třebas do (_._) nebo do <i> , ale státy V4 o ně nemají zájem, netrpí takovým komplexem kulturní méněcenosti jako Skopčáci, aby měli potřebu se nechat rozvrátit hordamy velbloudomrdů!!


Nepřihlášený uživatel

#4367 Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 1. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE

2015-10-08 18:32

#4361: I CÍRKEV MÁ ROZUM 1 - Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 1. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE 

 Má pravdu, monsiňor. Do posledního slůvka s ním souhlasím. Jsem rád, že v církvi nejsou jen vymatlaná islámofilní paka typu Halíka.


Nepřihlášený uživatel

#4368 Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE

2015-10-08 18:38

#4362: I CÍRKEV MÁ ROZUM 2 - Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE  

Jdete i s Monsignorem k sedaci kosti - nestaci, ze do nas pere OSN, Merkelova, jeji euro pohunci a jini slunickari, ale jeste tu musite vyvesovat cancy, ze jsme - cituji z Vaseho papiru - odsouzenihodni spoluvinici cele situace.

To si snad i se svym Monsignorem delate prdel! Uz mam toho propagandistickeho stvani ze vsech stran plny zuby. Dru jak vul, platim dane ze vseho, pomaham ostatnim a jeste me bude nejakej pokryteckej biskupskej blbec karat. Vykydejte si nejdriv hnuj ve sve cirkvi, vyreste pedofilii, homosexualni kneze a ba i biskupa, zneuzivani svobodnych matek irskymi sestrami, vymyvani mozku detem od malicka, kdyz z toho jeste nemaji rozum, a pak si nasypte popel na hlavu, roztrhnete si zinici a zacnete kazat o tom, jestli jsme odsouzenihodni spoluvinici migracni krize.

Do te doby nemate na odsuzovani druhych zadne moralni pravo.


Nepřihlášený uživatel

#4369 Re: Miloš Zeman perlí

2015-10-08 18:39

#4347: - Miloš Zeman perlí 

 Ono to bude nějaká islámská odrůda masožravých rostlin !?


Nepřihlášený uživatel

#4370

2015-10-08 18:40

Nikdy jsem nebyla pro vstup do EU. Byli jsme soběstačný stát, fungovalo u nás zemědělství, školství, zdravotnictví atd.
A teď ? Zrušila se u nás (cíleně) veškerá výroba, aby sem mohli dovážet výrobky z jiných evropských zemí. Podotýkám, že dost nekvalitní.
Byli jsme sprostě využiti se souhlasem našich politiků. Kdo si myslel, že nás budou brát jako sobě rovné, byl naivní.
Teď se to potvrzuje. EU je také taková totalita, protože nás nerespektují a jenom nařizují a znovu naší politici - tupě přikyvují.

Nepřihlášený uživatel

#4371 Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE

2015-10-08 18:40

#4368: - Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE 

 odsouzeníhodné je, že i Česko je vývozcem zbraní, milý pane, či paní, a to je fakt. A že náš poctivej českej semtex seš nějakými cestami dostane, kam nemá !


Nepřihlášený uživatel

#4372 Re:

2015-10-08 18:45

#4370: -  

 Že jsme byli soběstační tady může vyorávět jen ten, kdo v té době nežil


Nepřihlášený uživatel

#4373 Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE

2015-10-08 18:48

#4368: - Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE 

 á, pan superdokonalý a spravedlivý mravokárce biskupů a církve se ozval !!! Vás snad nějaký kněz znásilnil, že tady zevšeobecňujete !? A takto se vyjadřujete o arcibiskupovi !? Máte snad na to důkazy, že zrovna on se toho dopouštěl !?

A cítíte-li se jako husa potrefená, pak ještě si dejte pozor, abych Vás nežaloval za nactiutrhání VY, jedině spravedlivý, co se dřete jako kůň, vyjadřujete jako hulvát a obviňujete všechny kolem Vás, Vy jediný, nejsvětější, nejspravedlivější ... blbe !!!


Nepřihlášený uživatel

#4374 Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE

2015-10-08 18:50

#4368: - Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE 

 A vy máte právo morálně odsuzovat arcibiskupa? ... do které totalitní vapatlané, vymyvačské mozků školy jste chodil !?


Nepřihlášený uživatel

#4375 Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE

2015-10-08 18:55

#4371: - Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE 

Prectete si cely citovany odstavec a neplette do toho semtex. Kritika je za to, ze se dostatecne nemnozime a zeneme se za ziskem. To rika fakt ten pravej. Ten toho namnozil, a jak jsou v te cirkvi svate skromni. Fuj, to se mi bude zase dobre usinat, pokrytec jeden sprosta.