Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5926 Chovanec: Muslimové u nás nejsou problém

2015-11-22 09:49

http://www.novinky.cz/ 22.11.

Nakolik podle vás tedy souvisejí pařížské útoky s migrační vlnou?

Migrační vlna a útoky ve Francii spolu přímou souvislost z mého pohledu nemají. Migrační vlna samozřejmě umožňuje Islámskému státu skrýt svoje bojovníky, anonymizovat je v davu. My celou dobu tlačíme na to, aby bezpečnostní prověrky byly na daleko vyšší úrovni, abychom byli schopni ty lidi zachycovat. Pokud se potvrdí, že minimálně jeden nebo dva lidi prošli migrační vlnou – nedávno jsem někde četl, že v Turecku zachytili osm lidí, kteří podle bezpečnostních složek mají nějakou souvislost s IS, a byli zadrženi v migrační vlně – tak je naivní si myslet, že uprchlická vlna s sebou nemůže přinášet tento vedlejší efekt. Umožňuje teroristům splynout s davem. Terorismus funguje i na bázi spících buněk, takže není vyloučené, že za dva tři roky budou mít takové záměry a ambice.

Migrační vlna zatím není problém ČR, ale co můžeme už teď dělat, aby se k nám nedostali bojovníci Islámského státu?

My se nemusíme z hlediska migrační krize zatím ničeho obávat. Je to spíš problém mediální, než reálný. V ČR nyní migranti nejsou. V našich detenčních zařízeních je, pokud vím, dnes 159 lidí.

 

Co chce vláda ještě potvrdit? V Paříži útočili nejméně dva teroristé - ubozí syrští uprchlíci, kteří požádali o azyl. Hovoří se ale i o třetím. Balkánskou cestu přes Řecko používají teroristé jako pojítko s IS - to všechno bylo i v českých mainstreamových médiích v posledních 2 dnech. Migrace a terorismus spolu souvisejí.

Za další - migranti propuštění z detenčních zařízení jsou "deportováni" tak, že jsou propuštěni z bran zařízení, dostanou 400,- a mají 8 dnů na opuštění země - které nikdo nekontroluje. Vláda tak nemá nejmenší tušení, kde se stovky, ne-li už tisíce "deportovaných" migrantů zdržují. To je reálný problém, ne mediální.

Jediné opatření v rámci "prevence" je schválení vládního programu integrace tisíců migrantů, které sem vláda chce vzít. Jen na "integraci" v příštím roce schválila v pátek 200 milionů korun, které přiklepla katolické Charitě a neziskovkám. Evropská komise chce navíc na jaře schválit "stejná sociální práva" v celé EU, takže migranti budou dostávat stejné dávky všude. Jakmile Německo zavře hranice, z tisíců migrantů tu budou za pár let statisíce.

Ovšem "my se nemusíme z hlediska migrační krize ničeho obávat", utěšuje nás vláda. Zato odpůrce své politiky mlátí pendreky.

Pryč s touhle vládou! DEMISI!

 


Nepřihlášený uživatel

#5927 Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-22 10:19

#5921: - Re: Re: 

Dobrý den,

stálo by za to doplnit si znalosti jak teologie, tak reálné mezináboženské politiky. Už to tu zaznělo několikrát, zřejmě Vám ale dělá potíže si to dohledat. Jde o papežskou politiku halasně prosazovanou minimálně od pontifikátu Jana Pavla II., znovu vyhlášenou na konci dubna 2015 papežskou radou a opakovaně (naposledy včera) potvrzovanou hlavou katolické církve, tj. monoteističtí věřící - křesťané, muslimové, židé obzvláště - nemají dva, tři, čtyři atd. bohů. Mají Boha jediného, Stvořitele nebe i země, a tedy se musí dohodnout v rámci vzájemného mezináboženského dialogu. Koneckonců naše různé křesťanské charity a diakonie a jejich přístup k muslimským migrantům jsou toho živým příkladem. 

Přece jen papež je pro věřící větší autorita než Vy. 

 

Papežská rada pro mezináboženský dialog: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

Vatikán. Vzhledem k událostem poslední doby se mnozí dotazují: „Existuje vůbec ještě prostor pro dialog s muslimy?“ Odpověď zní: Ano, a to více než kdy jindy. Zejména kvůli tomu, že většina muslimů se neztotožňuje s probíhajícím barbarstvím.

Tato slova uvozují dnešní prohlášení Papežské rady pro mezináboženský dialog, která věřící vyzývá ke zvěstování míru a nenásilí v dnešním světě, který pojem náboženství často spojuje s násilím. „V posledních dnech jsme bohužel svědky radikalizace společenského a náboženského diskursu, s následným rizikem stupňujícího se násilí, nenávisti a terorismu a s rostoucí, zcela banální stigmatizací muslimů a jejich náboženství“, čteme dále v prohlášení.

„V tomto kontextu jsme povoláni k posílení bratrství a dialogu“, vyzývá papežská rada a vysvětluje: „Věřící tvoří obdivuhodný mírový potenciál, pokud věříme, že člověk byl stvořen Bohem, že lidstvo je jediná rodina, a tím spíše, jestliže jako my, křesťané, věříme v Boha, který je láska. Pokračovat v dialogu, i když zakoušíme pronásledování, může být znamením naděje“, připomíná vatikánské prohlášení a zve ke zpytování svědomí: „Musíme se osmělit a zrevidovat kvalitu rodinného života, způsob, jakým vyučujeme dějiny a náboženství, obsah našich kázání při bohoslužbách. Zejména rodina a škola jsou klíčem k tomu, aby zítřejší svět spočíval na základech vzájemné úcty a bratrství“, píše Papežská rada pro mezináboženský dialog v závěru dnešního tiskového prohlášení.

http://www.radiovaticana.cz/clanek.php4?id=21778 ---

 


Nepřihlášený uživatel

#5928

2015-11-22 11:32

Téměř dvoutřetinová většina oslovených v bleskovém průzkumu Medianu pro Českou televizi si myslí, že jsme ve válce s terorismem. Teroristického útoku v Česku se obává víc než polovina obyvatel.Průzkumu se zúčastnilo 804 respondentů.


Nepřihlášený uživatel

#5929 Re: Čeho se to zastávají demokraté Dienstbier, Šláfnberg, Pelikán aspol?

2015-11-22 12:29

#5919: - Čeho se to zastávají demokraté Dienstbier, Šláfnberg, Pelikán aspol?  

 Stále více se ukazuje, kdo je ve skutečnosti radikál a fanatik. Ta zfanatizovaná hysterická studentská verbež mi připomíná Hitlerjugend. Odtud směřuje hrozbva současné demokracie! 


Nepřihlášený uživatel

#5930

2015-11-22 14:18

Lidičky. Blíží se Vánoce. Chceme jich oslavovat jako vždy.

https://www.youtube.com/watch?v=3206qENgLlU

Nebo se naše Vánoce změní a budeme na Vánoce muset poslouchat třeba tohle. Naše vláda nám to nařídí !?

https://www.youtube.com/watch?v=2TCdmy-7-Xw


Nepřihlášený uživatel

#5931

2015-11-22 18:03

Kancléřka Německa Angela Merkelová, kterou nejednou uváděli jako nejvlivnějšího politika Evropy a dokonce světa, je teď nucena pozorovat, jak „splaskává“ její autorita. Nejspíše politická pohádka Merkelové končí a teď kancléřku čeká období neúspěchů, píše Deutsche Welle.

Der Spiegel: bývalí „přátelé“ se pokoušejí zbavit Merkelovou moci

Pověst Merkelové se nebudovala na tom, co dělala, ale spíš na tom, jak to dělala: po dlouhém očekávání přijímala důležitá rozhodnutí pouze v té chvíli, kdy souhlas většiny byl už zaručen. Byla v čele společnosti, kde všichni se všemi souhlasili, a dobře ovládala umění mlhavých a důmyslných  formulací. Celkově byl její politický směr nudný, ale uklidňující, ale pouze do té doby, dokud se do země nepřivalil mnohamilionový proud uprchlíků.

Více: Kancléřka Německa Angela Merkelová, kterou nejednou uváděli jako nejvlivnějšího politika Evropy a dokonce světa, je teď nucena pozorovat, jak „splaskává“ její autorita


Nepřihlášený uživatel

#5932

2015-11-22 18:05

Vláda schválila 200 milionů korun pro římsko-katolickou církev, aby její charita učila v Česku muslimské uprchlíky tomu, co je to demokracie!

Dostávám mnoho dotazů do redakce AE News, proč si myslím, že papež je kandidátem NWO a proč Vatikán je centrem antikrista a také centrem demolice křesťanství v Evropě. Podle ovoce poznáte je, říká se v  Bibli. A kdo se dobře dívá a pozoruje podivné sbližování se Vatikánu s Islámem, tak musí pochopit, že papež již dávno nechrání zájmy křesťanů, ale razí tvrdou agendu NWO s cílem demografického překreslení mapy Evropy islámem. Nyní se ukazuje, že nemusíme pro dříví chodit do lesa, protože nám křičí přímo před vlastním prahem.

Vláda ČR totiž tento pátek, ve světle teroristických útoků z Bartolomějské noci v Paříži minulý pátek, schválila poskytnutí 200 milionů korun [1], a to se podržte, římsko-katolické církvi skrze její neziskovou dceřinku Charita ČR [2], aby učila tisíce migrantů (které Německo chystá vrátit do ČR, mimochodem) tomu, co je to demokracie, aby jim zajistila byty a rekvalifikace. Kdyby bylo 1. Apríla, tak by si člověk řekl, že je to velmi nepovedený vtip, že by katolíci učili muslimy demokracii, což je dvojnásobný oxymoron. Jak by mohli muslimy učit jinověrci, které muslimové neuznávají jako výkladové autority, a už vůbec ne o demokracii, o které ani samotná římsko-katolická církev toho moc neví, viz. její skandální a nechutné církevní restituce na vrub českých daňových lopotníků, které prosadil právě Vatikán skrze svojí lobbistickou kliku v ČR známou pod krycím názvem „Česká biskupská konference“.

VICE-Vláda schválila 200 milionů korun pro římsko-katolickou církev, aby její charita učila v Česku muslimské uprchlíky tomu, co je to demokracie!


Nepřihlášený uživatel

#5933

2015-11-22 18:24

TO JE TA ŠELMA CO SE ROUHA A POVISUJE NAD BOHA KRALE VSEHO NA ZEMI TO JE TA ŠELMA CO NOSI HEBREJSKOU TROJITOU KORUNU CO JI NENALEZI A PRSTEN KTERY JI NEPATRI A JESTE BERE SE ZA OTCE SVATEHO NIKDO NEMA PRAVO SE TAK POVAZOVAT BRZY DOJDE TRESTU JEHO!!!!! A MENIT DESATERO BOŽI BEZ SOUHLASU STVORITELE BRZY BRZY NASTANE SOUD BRZY BUDE PRICHOD J.KRISTA  TED SE DEJE NA ZEMI EVANGELIUM MATOUŠE 24 KAPITOLA SLYŠ KDO MÁ UŠI!!!!!

Chce to trochu se nejdříve seznámit s náboženstvími a jejich růzností a neplkat !

#5934 Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-22 18:32

#5927: - Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 1. Židé a Křesťané mají stejného Boha!!! ... (a máme tudíž od Něho např. DESATERO, a v něm mimojiné: NEZABIJEŠ a třeba také NEPROMLUVÍŠ KŘIVÉHO SVĚDECTVÍ ... = čili nebudeš lhát) Je to Bůh s autoritou, ale také Bůh milující a vztah věřících je na základě lásky k Bohu a Jeho lásky k lidem, ne na prvním místě ze strachu před Božím trestem)

2. Křesťané mají víru v Jednoho Boha se specifickou "zvláštností" = sv. Trojice = (1 Bůh, 3 Osoby: OTEC, SYN, DUCH SVATÝ) a pouze u křesťanů se Bůh - Syn stal i člověkem, t.j. narodil se (o Vánocích) a hlavně: obětoval se z lásky za nás na kříži a vstal z mrtvých (což se někomu nemusí líbit, nebo v to nevěří, ale je to podstata křesťanské víry) Židé ani muslimové takovou víru nemají.

3. Muslimové věří také v 1 boha, říkají mu Alláh (ovšem podle WIKIPEDIE: alláh je název původně pohanského boha!!!) a vztah k tomuto bohu mají především na základě strachu z něho a ne v prvé řadě z důvodů lásky!!!

4. POUZE ISLÁM A MUSLIMOVÉ MAJÍ VE SVÉ VÍŘE POVOLENO LHÁT DLE POTŘEBY, ZABÍJET NEVĚŘÍCI A ZA TYTO POSTOJE SLÍBEN I RÁJ (nebe)!!! ... NEMAJÍ DESATERO!!! TYTO ZÁSADY JSOU ZAKOTVENY V JEJICH SVATÝCH KNIHÁCH, PŘEDEVŠÍM KORÁNU, A TO JE JEJICH OFICIÁLNÍ SVATÁ KNIHA!!!

5. ŽIDÉ A KŘESŤANÉ MAJí STEJNOU SVATOU KNIHU = BIBLI (aspoň z části), a to: ŽIDÉ = STARÝ ZÁKON 1. část a KŘESŤANÉ NAVÍC I NOVÝ ZÁKON, s poznámkou, že důraz se klade především na Nový Zákon = ta 2. část Bible.

6. MUSLIMOVÉ NEMAJÍ BIBLI, a KORÁN JE SHRNUTÍM RůZNÝCH PRAMENů, SPOLU NESOUVISEJÍCÍCH VERŠů, KTERÉ JSOU SEŘAZENY CHAOTICKY, bez chronologie a témat, tak jak měl Mohamed své "vize". ... Na rozdíl od BIBLE, KTERÁ JE SYSTEMATICKY SLOŽENA CHRONOLOGICKY = ČASOVĚ, i TÉMATICKY: prorocké spisy, chronologie = letopisy, přísloví, zpěvy, evangelia, listy, zjevení.

7. Historicky ani židovství (které mělo vyznávat víru především ve svém izraelském národě) víru nevnucovalo ji světu = okolním zemím, a nešířilo se světem násilím a expanzí a dobýváním, (na rozdíl od 1400 let historie islámu!!!) Křesťanství se šířilo někdy určitým "násilím", ovšem často to bylo "náslilí" jako obrana proti islámu = dobytí zpět, muslimy obsazených zemí = částí tzv. Svaté země = křižácká výprava. Křesťanství se více šířilo mírumilovnou cestou = sv. Cyril a Metoděj, Velká Morava, a mnozí misionáři v zemích, jako např. v historii Japonska rozhodně nešířilo nenávist a mnoho misionářů i tam i jinde umíralo v pronásledováních!!!

Islám se šíří násilím, expanzí, lstí a pronásledováními = důkazem je 1400 let jeho šíření!!!

8. Ve Starém Zákoně v Bibli je sice několik výzev k zabití nevěřících, (ovšem jen v té biblicky staré době, a jen těch konkrétních nepřátel ve válečném konfliktu) nikdy ne všeobecně a trvale ke všem nevěřícím, jako je zakotveno v Koránu!!!

9. V Novém Zákoně = křesťané = nenajdete ani jednu zmínku, že by křesťané měli zabíjet!!!

10. Islám tedy považuji za pseudonáboženství, a alláha za pseudoboha, jelikož je založeno na podvodu, náslilí, lži. Jelikož nemá jasnou profilaci toho, co je zlé = zlo = hřích a definici toho zcela zmatenou v povolení a nařízení zabíjet a lhát dle potřeby. Islám tudíž není náboženství jako takové, ale i zrůdná ideologie, a nemá právo být připojován, srovnáván, nedejbože dáván do stejné hodnoty a roviny s křesťanstvím a židovstvím!

TAKŽE NEARGUMENTUJTE TADY LASKAVĚ AUTORITOU PAPEŽE, ... A S TÍM VYJÁDŘENÍM PAPEŽSKĚ RADY (interpretací) JDĚTE NĚKAM !!!

(a ještě malý dodatek: kdyby byly víry jako jedna a ta samá, a bohové také, a kdybyste měl pravdu ve Vaší argumentaci a interpretaci, jak vysvětlíte křesťanské misionářské působení v muslimských zemích v historii, nebo naopak nenávist muslimů ke křesťanům a židům a jejich pronásledování!? ... Kdyby Bůh a Alláh byli jedno a totéž!?)

Mysli, než začneš plkat !

#5935 Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-22 18:46

#5927: - Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 a na obranu Papežské rady a jejího dokumentu: existují i normální muslimové (obyčejní, kteří jsou poctivě přesvědčeni o existenci jejich Boha, a nejsou zradikalizovaní = ale to jsou vlastně "nevěřicí" muslimové, vlažní ... (z pohledu IS)

asi přece jen není každý muslim terorista (i když téměř všichni teroristi jsou muslimové = píšu téměř, protože jsou i teroristé nemuslimští: plynový útok v Tokijském metru svého času, apod)

a s takovými muslimy je možný mezináboženský dialog (řeknu to upřímně: hlásat jim evangelium, a Krista, a vlastně je oslovit křesťanstvím a nabídnout jim konverzi k víře ne násilím, ale vítězstvím myšlenek, neboť křesťanství je lepší, než islám)

Takže je to míněno tak: Židé jsou něco jako naši starší bratři ve víře, a (ti prostí, věřící muslimové = bez násilí) jako naši "vzdálení bratranci"

Je to složité téma, a skutečně asi existují mezi 1,8 miliardou muslimů někteří opravdu neškodní a vstřícní !?! Když to napíšu, uvědomuji si, že mnoho muslimů je z té druhé kategorie, ale také nejsou všichni češi, američané, či evropané, zkrátka bílí jen a jen samí svatí andělé!?)

A tož tak to asi bylo tou radou myšleno, takže:

NEOPERUJTE TADY POŘÁD S TOU PAPEŽSKOU RADOU URČITÝM JEDNOSTRANNÝM ZPůSOBEM ARGUMENTACÍ!!!

ASI JSTE FAKT PROVOKATÉR A USILUJETE JEN VRAZIT KLÍN MEZI KATOLÍKY A OSTATNÍ KŘESŤANY, ČI MEZI KATOLÍKY A NÁROD, NEBO MEZI KŘESŤANY A NÁROD !!! (ANEBO JEN MEZI SAMOTNÝMI KATOLÍKY!?)

(a pokud mě a moji autoritu chcete srovnávat s autoritou papeže - ((nevím na základě čeho)), tak si akorát tak můžete víte co ... !)


Nepřihlášený uživatel

#5936 Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-22 19:31

#5935: Mysli, než začneš plkat ! 

Priznam se, ze uz mne ty Vase prispevky taky vadi. Ciste z logickeho hlediska. Ten pan Vam jen rekl to, co je proste fakt - ze papez je vetsi autorita pro verici nez Vy. Tak uz se s tim smirte a skoncete tu s temi selmami a zjevenimi a bohy. Fakt za sebe rikam, ze tohle je diskuze k petici za referendum o vystoupeni z EU, a ne prostor pro veroucne traktaty. Pekny vecer.


Nepřihlášený uživatel

#5937 Re: Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-22 19:36

#5936: - Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

... jo, akorat že jeden píše to, a druhý o šelmě a třetí zase to, či ono, a čtvrtý se vydává za toho, kým není ! (Není to tady vždy jen reakce jednoho na jednoho konkrétního !!!)

proto bych si dovolil Vás konkrétně poopravit: ... měl jste napsat, že Vám už lezou krkem ty "vaše příspěvky" a reakce! 

Zdůrazňuji "vaše" (to znamená x přispěvatelů, kteří se tady přou) a ne "Vaše", jak píšete (poněvadž "Vaše" znamená vyjádření úcty k pisateli a zároveň vyjadřuje, že se jedná o jednoho) a protože reagovat tady může v diskusi kdo chce, a dokonce se vydávat za koho chce v této anonymitě, a pak to slízne někdo, kdo to nepsal (jen praktická pozn.) !

Takže, souhlasím s Vámi konkrétně, až na to, že ... takže trochu je třeba "zklidnit hormon"!

... a, promiňte, ten věroučný traktát byl odpovědí na osočování, a vysvětlení věci na jasný blábol, nesmysl a zavádění .

Jestli to tady nechcete, tak to prostě nečtěte, přeskočte na další kolonku, příspěvek, či názor, a je vymalováno! Nemusíte zase reagovat tak kriticky! :-) Jo, jo, demokracii se musíme učit všichni, ne jen umlčovat a umlčovat.


Nepřihlášený uživatel

#5938 Proč referendum o vystoupení z EU?

2015-11-22 20:25

Proč referendum o vystoupení z EU?

1) Sebevražedná neschopnost řešit imigrační krizi
2) Dnešní EU je úplně jiná než ta, do které jsme vstupovali. Když Václav Klaus jako premiér podával v roce 1996 přihlášku do EU, unie zcela jiným spolkem států, než jakým je dnes - díky Maastrichtské a lisabonské smlouvě Lisabonskou.
Ze společenství hospodářsky spolupracujících států, je dnes předstupeň federálního státu. EU se vyvíjí směrem k hlubší integraci, k oslabování suverenity národních vlád a k tomu ani Brusel ani česká vláda nemá souhlas českých občanů.
3) Referendum o EU bylo zmanipulované tj. stát platil pouze jednostranně orientovanou kampaň "Pro". Samozvaná kampaň byla nepravdivá, protože nikdo neinformoval o tak hluboké ztrátě suverenity, kdy drtivá většina naší legislativy bude nařizovaná přímo z Bruselu. Jinými slovy nikdo nám neřekl, že ztratíme dvě třetiny podílu na správě vlastní země a předáme moc Bruselu.

Bude vystoupení z EU ekonomicky výhodné?

Systém dotací je paradoxně škodlivější pro země chudší, které jsou na dotacích závislé, než pro země bohaté, které na dotace přispívají. Chudší země jsou prostřednictvím dotační politiky řízeny zeměmi bohatšími. Jedná se o skrytou formu ekonomického kolonialismu,
V roce 2004 (v roce přistoupení k EU) český HDP na hlavu dosahoval 34,2 procenta německé úrovně. V roce 2014 to bylo 41,8 procenta. Konvergence se ovšem zastavila v roce 2008 na hranici 49,5 procenta německé úrovně. Od té doby Česko ve srovnání s Německem dlouhodobě chudne.

Pokud bychom tedy zkoumali časovou řadu údajů z let 2008 až 2014, došli bychom k názoru, že dotace podkopávají zdraví ekonomiky a že lepší je být čistým plátcem jako Německo
Na celém světě neexistuje ani jedna ekonomika, která by díky dotacím dosáhla trvalé prosperity. Příkladem budiž Řecko, které od vstupu r. 1981 dodnes patří k nejvyšším příjemcům dotací.

Čísla ukazují, že členství v EU se nějak viditelně ekonomicky nevyplácí, naopak mnohé regulace Bruselu jsou nefunkční nebo škodlivé.
Musíme z našich daní odvádět do Bruselu povinné členské příspěvky, které se nám vrací jen částečně a ještě vázané na konkrétní (často protinárodní, vyloženě škodlivé) projekty, které bychom jinak vůbec nepodporovali (ale takto je navíc musíme spolufinancovat), ale mám na mysli vůbec celkovou myšlenkovou indoktrinaci, která z EU přichází. Výměnou za čerpání z pochybných eurofondů se vzdáváme suverenity a svobody, možnosti vytvářet si vlastní zákony a rozhodovat o tom, jak naši zemi spravovat – a navíc k sobě necháváme proudit ideologii (evropeismu), která je od základu zvrácená a která rozleptává národní státy. Jinými slovy – na křídlech eurofondů se k nám dostávají nebezpečné myšlenky, které jsou mnohem větší hrozbou pro naši zemi, než jakou by bylo eventuální nepostavení či neopravení toho či onoho, co dnes stavíme nebo opravujeme z evropských peněz.

EU je synonymem pro hyperregulaci a protekcionismus. Británie potřebuje mít možnost stanovit si své vlastní obchodní vztahy. V posledních dvou měsících, Island a Švýcarsko zřídily zónu volného obchodu s Čínou. EU jde opačným směrem.

To, co by nezávislý suverénní stát nikdy nedopustil - vpustit na své území desetitisíce kulturně nepřátelských migrantů, se díky členství v EU může stát realitou během velmi krátké chvíle a aniž by se nás kdokoli ptal.
Má smysl zůstávat ve spolku, který nerespektuje osobní zájmy svých členů a kde neexistuje rovnost členů, ale záměry několika prominentních členů jsou násilně vnucovány všem i proti jejich vůli?
V EU se měří dvojím metrem, existují různé standardy. Počínání představitelů EU vůči ČR je ponižující a nedůstojné. EU je klub, který ani nedodržuje svá vlastní pravidla a svévolně je porušuje (Pakt stability). Jeho financování je neprůhledné (komise nepředkládá už několik let účetnictví). Naše váha je v EU téměř nulová.

Autor: Tomio Okamura, plna verze https://m.facebook.com

 


Nepřihlášený uživatel

#5939 Re: Chovanec: Muslimové u nás nejsou problém

2015-11-22 21:47

#5926: - Chovanec: Muslimové u nás nejsou problém 

 Co to zase ten Nevychovanec plácá? To jako Alrawiho nenávistné kázání v brněnské mešitě, distribuce islámského "main kampfu" v islámské nadaci na Černém Mostě, Abbasovy nedávné výlevy v televizi jsou OK?  A ti Afghánbci, kteří nám vyhrožovali, že až jich bude víc, tak nám podřežou krky, i ti pro naši zem nepředstavují absolutně žádné riziko? Je pan Chovanec tak blbý, nebo tak drzý, že se neštítí lhát celému národu do očí? Co to ta vláda bruselských lokajů předvádí, to se vůnbec ani trošku nestydí? Jestli myslí, že jim to národ při příštích volbách nespočítá, tak to se vážně mýlí! Sobotka potopí celou ČSSD jako svého času Nečas ODS.


Nepřihlášený uživatel

#5940 Re: Čeho se to zastávají demokraté Dienstbier, Šláfnberg, Pelikán aspol?

2015-11-22 21:52

#5919: - Čeho se to zastávají demokraté Dienstbier, Šláfnberg, Pelikán aspol?  

 Pořád říkám že je to zamindrákovaná nesnášenlivá hrstka pitomců.

Tomáš

#5941 Re: Vánoce

2015-11-22 22:04

#5930: -  

 Ač nejsem věřící, chci slavit tradiční křesťanské Vánoce, svátky plné lásky a rodinné pohody, jelikož to patří k tomu nejhezčímu, co naše tradice nabízí. Chci vidět v oknech výzdoby, ani tak ne ty blikající potvory, jako ty ručně vytvořené, , vystřihované andělíčky, vločky apod. jako za mých mladých let, chci vánoční trhy provoněné vůní punče a svařáku, kde pokecám se všemi kamarády, cdhci vidět stromy ohýbající se pod závějemi sněhu, ne všudypřítomné bahno, mlhu a plískanice, chci vidět všude veselé dětičky nadšeně sáňkující nebo bruslící na rybníce, netrpělivě čekající na Ježíška a těšící se na dárečky, chci být šťastný a vědět, že je v naší zemi vše v pořádku. Netoužím ani po uměle importovaném Santa Clausovi a s ním spojeným konzumem a nákupním šílenstvím, které vytěsnilo z ducha Vánoc vše, co na něm bylo hezké. A už vůbec nechci, abych se bál vyjít na rozsvěcení stromku, aby se tam neodbouchl nějaký islamista. Nechci se obávat o své blízké, o své děti, nechci žít v zemi plné fanatiků, kde člověk nikdy neví, co se mu může přihodit. Nenechme si vzít to nejhezčí, co máme. Bojujme za to, dokud je ještě čas. Stojí to za to.


Nepřihlášený uživatel

#5942 Re:

2015-11-22 22:06

#5931: -  

 Doufejme, že ta politická mrtvola konečně přestane škodit. Už svou otevřenou náručí napáchala více škod, než je zdrávo. Nechť se smaží v pekle za to, do jakých sraček přivedla Evropu!


Nepřihlášený uživatel

#5943 Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-22 22:10

#5934: Chce to trochu se nejdříve seznámit s náboženstvími a jejich růzností a neplkat ! - Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 Pane křesťanský aktivisto, možná by vás mohla zajímat nově vzniknuvší petice křesťanských proislámských kolaborantů apelujících nějakými nesmysly na Duku http://www.petice24.com/otevreny_dopis_kardinalu_dukovi Tihle sluníčkáři kazí katolické církvi poslední zbytky dobré pověsti. Udělejte si v té církvi pořádek a pověste ty kolaborantské zm*dy za kule do průvanu.


Nepřihlášený uživatel

#5944 Re: Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-22 22:14

#5936: - Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 No já ty jeho šelmy taky nečtu, ale raději sto takových magorů, kteří se ale staví na obranu naší země proti islamizaci, než nějaké uslintané muslimům pochlebující papeže a Halíky.


Nepřihlášený uživatel

#5945 Re: Chovanec: Muslimové u nás nejsou problém - uz 3 teroriste jsou syrsti migranti

2015-11-22 23:30

#5926: - Chovanec: Muslimové u nás nejsou problém 

 Francouzská policie v neděli zveřejnila fotku třetího bombového atentátníka, který se vyhodil do vzduchu před stadionem Stade de France v Paříži. Policie zároveň požádala o pomoc s jeho identifikací. Už v pátek vyšetřovatelé uvedli, že i tento atentátník přišel do Evropy přes Řecko.

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/ 22.11.15

Podle Chovance: Pokud se potvrdí, že minimálně jeden nebo dva lidi prošli migrační vlnou...

Vysetrovatele mu dali pod nos uz 3 teroristy - ubohe syrske uprchliky. A vlada misto jasneho odmitnuti kvot priklepla Charite 200 melounu na integraci migrantu jen na 2016. A vymyslela barvicky pro jednotlive stupne teroristickeho nebezpeci.

Migranti se mezitim na hranicich Makedonie a Srbska cely vikend bouri, ze sem poustime jen nektere - pry chteji jenom lepsi zivot, tak vo co go. To my taky - bez teroristu a zradcu ve vlade, kteri kolaboruji s EU!

Nehledejme nepřátele mezi sebou! Pokud stojíme na stejné straně.

#5946 Re: Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-23 01:19

#5943: - Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

... a věříte, že to mě fakt nezajímá, jen nějaký výkřik pár pomatenců, s nimiž nesouhlasím, a proč bych měl?! Kde jste nabyli dojmu, že by mě to mohlo zajímat? Podívejte se ale i na ateisty, taky se mezi nimi najdou sluníčkáři, i ti z druhé strany, ... takže docela zbytečná reakce a poznámka, zbytečný pláč na nesprávném hrobě!

Víte, není lehké si udělat pořádek "mezi sebou". ... Máme demokracii a svobodu vyjadřování, a hned pověsit někoho taky není právě to ořechové.

Holt, takoví jsme, je třeba neházet všechny do jednoho pytle: ... Najdou se zrádci, kolaboranti i zastánci (jako v celé společnosti. Co k tomu dodat?) Nemyslete, že tím netrpím. Ale dnešní situací a tím bordelem a chaosem asi trpí mnohý! Ovšem, nehledejme nepřátele na nesprávném místě. Za každého, ať je křesťan, z církve, nebo ateista, nebo černý, zelený, či fialový, Okamurovec, či Zemanovec, ... to je jedno, pokud mu leží na srdci svoboda a bezpečí národa: ... jde nám o stejnou věc: chránit naší milovanou zemi a vlast před nehorázným bordelem, který tady chtějí někteří nastolit.

POZOR NA PROVOKACI

#5947 Re: Otevřený dopis kardinálu Dukovi OP

2015-11-23 02:01

#5943: - Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

...  tak si zajděte podívat na stránku té petice "Otevřený dopis kardinálu Dukovi OP" ... jaký je to blábol, a zjistíte, jaké nesouhlasné názory s ní, a zuřivou debatu - tam píší, a rozpoutali jiní křesťané, včetně katolíků !!!

... koho by to zajímalo, tak komentáře tam začínají na této adrese: http://www.petice24.com/forum/149805

Mám dojem, že celá tato akce (petice proti Dukovi) vůbec není věrohodná, ale se jedná O PROVOKACI SLUNÍČKÁŘů!!!

 

Mohlo by to tak být, dejme si proto POZOR!!!

#5948 Co když je to tak !?

2015-11-23 02:21

cituji jeden názor (v reakci na petici "Otevřený dopis Dukovi OP"):

1. Radikální muslimové provedou teroristický útok, „vyprovokovaný“ nějakým zlem Západu.

2. Umírnění muslimové se distancují a zdůrazní, že jde jen o nepatrnou menšinu radikálů.

3. Titíž umírnění muslimové si postěžují na zesílenou vlnu islamofobie namířenou na mírumilovnou většinu a varují, že by mohla vyprovokovat další terorismus.

4. Mainstreamoví politici s pomocí umírněných muslimů v boji proti islamofobii zavedou represivní opatření omezující svobody nemuslimů.

5. Média, kultura a školství zavedou dobrovolnou autocenzuru, aby nebyly z islamofobie a xenofobie obviněny, a z téhož důvodu policie, soudy a veřejné instituce přestanou stíhat zločiny muslimů.

6. Umírnění muslimové, s důvěrou přetolerantnělých nemuslimů, získají větší mocenský vliv a nemuslimové si libují, jak se jim společně daří mír.

7. Po období zdánlivého klidu radikálové provedou další teroristický útok.

8. Celý cyklus se opakuje pokaždé o oktávu výš, čili s větší razantností proti islamofobii a předáním většího vlivu umírněným muslimům. Frekvence cyklů se zrychluje, mezery mezi nimi zkracují.

9. Po několika takových cyklech neislámská společnost zjistí, nebo si třeba ani nevšimne, že prakticky odevzdala moc umírněnému islámu.

10. Radikální muslimové převezmou moc od umírněných muslimů a islamizaci dokončí, v tradičním stylu represe, masakrů a zotročení nemuslimů.

Západní Evropa se už náměsíčně nachází mezi fázemi 8 a 9, střední Evropa se začíná šprajcovat mezi fázemi 4 a 5.

Normalni clovek

#5949 Re:

2015-11-23 09:08

#14: -  

 A nebylo by rovnou lepsi vratit se na stromy ?

Mirik

#5950

2015-11-23 09:21

Zbláznili jstese snad????