Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6626

2016-01-02 11:06

„ODVAHA – Veľká národná a proruská koalícia“. A vznikne v Česku „Putinova strana“?

Slovanská strana vyzývá na souboj rusofoby a v březnu 2016 chce vstoupit do parlamentních voleb.„Odvaha – Veľká národná a proruská koalícia sa bude uchádzať o Vaše hlasy v nadchádzajúcich parlamentných voľbách, ktoré sa budú konať 5. marca 2016. Vopred Vám ďakujeme za dôveru“ – více zde.

Pozrite si zoznam 150 kandidátov strany „Odvaha – Veľká národná a proruská koalícia“ v parlamentných voľbách 2016 (5. marca). Lídrom kandidátky je finančný analytik z Košíc Ján Pavliš“ –  kandidátka a zdrojzde.

VICE-„ODVAHA – Veľká národná a proruská koalícia“. A vznikne v Česku „Putinova strana“?


Nepřihlášený uživatel

#6627

2016-01-02 11:07

Jsou informace, které je třeba šířit. Otevřený dopis slovenského spisovatele, diplomata a expolitika NATO, dopis Jozefa Banáše Angele Merkelové, je takovou informací


Kdysi jsem v jednom dokumentu, už si nevzpomínám v jakém, slyšela větu, že kdyby mocní světa museli povinně vyslat svá vnoučata do země nepřítele, žádné války by nikdy nebyly. V té větě je poselství, že pravda je velmi prostá – je to láska. A ta se netýká jen válek, ale vůbec podmínek života a obyčejného lidského štěstí v těch zemích, do kterých by vůdcové světa svá vnoučata byli nuceni poslat. Pravda by najednou byla zcela jasná. O takové pravdě je otevřený dopis slovenského spisovatele, diplomata aexpolitika – viceprezidenta Parlamentu NATO, který podepsal mírovou výzvu proti nové válce v Evropě, Jozefa Banáše Angele Merkelové. Na přelomu roku tento dopis už prošel některými českými weby, ale protože dobré věci je nutné šířit, vkládám jej i zde.


VICE-Jsou informace, které je třeba šířit. Otevřený dopis slovenského spisovatele, diplomata a expolitika NATO, dopis Jozefa Banáše Angele Merkelové, je takovou informací


Nepřihlášený uživatel

#6628 VIDEO: Novoroční projev německé kancléřky Angely Merkel [CZ Titulky]

2016-01-02 11:08

VIDEO: Novoroční projev německé kancléřky Angely Merkel [CZ Titulky]

Na základě mnoha přání od čtenářů jsem připravil do češtiny titulkovaný záznam novoročního projevu německé kancléřky Angely Merkel, abychom měli spolu s projevem Miloše Zemana a Vladimira Putina možnost srovnání myšlenkových obsahů jednotlivých projevů. Projev Angely Merkel vyvolal v Německu mezi voliči poprask, protože Angela se v celém projevu vyjadřovala v tom smyslu, že Německo je zemí uprchlíků a ne Němců. Projev je plný výzev k přijímání uprchlíků, přesvědčování o tom, jakým budou přínosem pro Německo a zároveň opatrné naznačování, že toto je teprve začátek a Němci se musí připravit a obětovat sami sebe daleko více, než kolik se obětovali dosud.

Multikulti je out! Teď frčí Willkommenskultur!

VICE-VIDEO: Novoroční projev německé kancléřky Angely Merkel [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6629

2016-01-02 11:12

VIDEO: Novoroční projev prezidenta Ruské federace Vladimira Putina [CZ Titulky]

Připravil jsem pro čtenáře AE News titulkovaný překlad projevu prezidenta Ruské federace Vladimira Putina, který pronesl krátce před silvestrovskou půlnocí. Projev byl úplně jako z jiného světa a velmi mně překvapil. Vladimir Putin věnoval celý projev významu a funkci rodiny, což je v dnešní Evropě u politiků unikát. Koncepce ochrany rodiny je totiž zakázaným tématem NWO. Cílem NWO je destrukce tradiční rodiny, doslova latentní genocida, kterou je možné vidět už i v ČR na krocích, které dělá (nebo spíš nedělá) česká vláda. Nedostatek peněz pro děti, hlad ve školách, ale na druhé straně špičková péče o migranty a uprchlíky a proces fertilizace a urychlování arabské porodnosti, zejména v Německu.

VICE-VIDEO: Novoroční projev prezidenta Ruské federace Vladimira Putina [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6630

2016-01-03 10:45

zrušit darmožrouty


Nepřihlášený uživatel

#6631 Demonstrace proti islamizaci, za Evropu národních států

2016-01-03 10:58

Zvedněte se od počítače a přijďte do pochodu a na demonstraci proti islamizaci Evropy prosazované Evropskou unií!

6.2.2016 od 13.00, Praha.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#6632

2016-01-03 11:02

Nesouhlas s vládou, poslanci a senátory, nesouhlas aby ČR byla v EU a NATO,,,,
francek

#6633 Re:

2016-01-03 11:08

#22: Pavel -  

 A ty chytráku umíš Japonská jako on český?

francek

#6634 Re:

2016-01-03 11:13

#6614: -  

 A kde se mají zájemci hlásit?


Nepřihlášený uživatel

#6635

2016-01-03 12:38

Novináři z The Financial Times se podělili s čtenáři o své předpovědi vývoje nejaktuálnějších ekonomických a politických událostí roku 2016.

Na otázku „Zůstane syrský prezident Bašár Asad u moci?" poskytl pozorovatel listu Rula Halef kladnou odpověď, avšak poznamenal, že pravomoci nynější hlavy blízkovýchodního státu budou ryze nominální. Odsouhlasený Moskvou a Washingtonem plán politického urovnání stanoví osmnáctiměsíční rámec předání moci v Sýrii. Halef předpokládá, že proces nepůjde hladce: Bašár Asad bude, podle mínění experta, bojovat o moc do konce.

 VICE-Die Welt: v roce 2016 může rubl provést neočekávaný manévr

Složitá politická situace vzniká v Německu, které loni přijalo asi milion běženců z Blízkého Východu, dodává zahraničněpolitický komentátor The Financial Times Gideon Rahman. Spolubojovníci Angely Merkelové z vládnoucí Křesťansko-demokratické unie (CDU) uvítali projev kancléřky na stranické konferenci ovacemi, ale podpora kolegů nestačí k zachování moci: Merkelová slíbila snížení počtu migrantů, ale splnit svůj slib se jí sotva podaří.

Více: ASAD ZUSTAVA MERKEL ODCHAZÍ PROGNOZA NA ROK 2016 A ROPA NAD 50DOLARU


Nepřihlášený uživatel

#6636 SANKCE PROTI RUSKU ŠKODÍ CELÉ EVROPĚ MELY BY BYT SANKCE PROTI USA A EU ZA PORUSOVANI PRAV

2016-01-03 12:40

Premiér Bavorska a spolubojovník Angely Merkelové ve vládní koalici Horst Seehofer se vyslovil v předvečer své návštěvy Moskvy proti protiruským sankcím.

„Sankce působí nesmírné škody ekonomice a zemědělství Bavorska", prohlásil v interview pro noviny Bild am Sonntag. „Musíme si položit otázku, jestli je něčím odůvodněn tento automatismus — „sankce jednou jsou sankce navždy". „Čím dříve se vzdáme rétoriky studené války, tím bude lépe Bavorsko a Německo", dodal.

VICE-Premiér Bavorska pochybuje o nutnosti sankcí EU proti Rusku

Seehofer už dříve zpochybňoval nutnost zavedení sankcí proti Rusku. V prosinci na sjezdu své strany Křesťansko sociální unie (CSU) prohlásil, že bez účasti Moskvy nebude možno urovnat četné „nebezpečné problémy".

Více: Premiér Bavorska a spolubojovník Angely Merkelové ve vládní koalici Horst Seehofer se vyslovil v předvečer své návštěvy Moskvy proti protiruským sankcím.


Nepřihlášený uživatel

#6637

2016-01-03 12:56

Ruský Su-34 vybombardoval díky údajům, které Rusku poskytla syrská opozice, místo schůzek velitelů bojovníků nedaleko hlavního města Islámského státu (IS, skupina zakázaná v RF) Rakky, budova je zcela zničena, sdělil ve středu oficiální mluvčí ministerstva obrany RF, generálmajor Igor Konašenkov.

Existuje informace, že vedení ruské letecké skupiny i nadále získává údaje o objektech IS a dalších teroristických skupin v Sýrii od zástupců vlastenecky naladěných opozičních sil.

 VICE-Ruské letectvo zasadilo úder velkým opěrným bodům teroristů v Sýrii

„V pondělí zástupci jednoho z oddílů syrské opozice, působícího na severovýchodě země, předali informaci o plánovaném setkání polních velitelů ISIL v okolí města Rakka", řekl Konašenkov.

Více: RUSKO BEHEM MESICE ZNICILO SCHUZKY VUDCU IS LETECTVEM

Iráckým vojákům se podařilo v průběhu operace, jejímž cílem bylo osvobození města Ramádí, zadržet teroristu, který ve skupině Islámský stát (arabsky Daiš, v Rusku zakázané) vykonával funkci ministra financí, prohlásilo informační byro vojenského velení.

 „Obyvatelé Ramádí oznámili bezpečnostním silám, že tak zvaný ministr financí Islámského státu se skrývá ve městě mezi obyvateli a snaží se po porážce teroristů z města uprchnout. Byl zatčen", oznámilo vojenské informační byro na své stránce na Facebooku.

Irácká armáda oznámila v pondělí, že osvobodila celé město Ramádí od bojovníků Islámského státu.

Více: Iráckým vojákům se podařilo v průběhu operace, jejímž cílem bylo osvobození města Ramádí, zadržet teroristu, který ve skupině Islámský stát (arabsky Daiš, v Rusku zakázané) vykonával funkci ministra financí,


Nepřihlášený uživatel

#6638 PRAVDA VENKU USA NEMA ZADNE USPECHY V SYRII NIČENÍM IS POVSTALCU USA DAVA JEN ILUZI

2016-01-03 13:02

Tiskový mluvčí ministerstva zahraničí USA John Kirby ve zprávě o úspěších úřadu v roce 2015 napsal v oficiálním blogu ministerstva, že „do Sýrie byl přinesen mír a stabilita“. Podobná slova jsou ale vzhledem k současné situaci v lepším případě nekorektní, a v horším je to nesmysl, blábol, píše časopis Foreign Policy.

John Kirby poznamenává, že konflikt v Sýrii „během roku 2015 se rozvíjel tragicky". Podle názoru tiskového mluvčího ministerstva zahraničí se „USA a mnoho členů mezinárodního společenství zaktivizovali, aby pomohli syrskému lidu v těžké chvíli". John Kirby také říká, že ministr zahraničí USA John Kerry stojí v čele snahy USA a spojenců sesadit prezidenta Sýrie Asada z funkce a ovlivňuje Radu bezpečnosti OSN v této otázce.

Je jasné, proč ministerstvo zahraničí zahrnulo Sýrii do svého přehledu výsledků roku 2015, praví se v článku. Syrský konflikt byl neprojednávanější událostí během celého roku. Kdyby nebyla zařazena do seznamu amerického zahraničně-politického úřadu, vyvolalo by to velkou pozornost,

Více: USPECHY V SYRII VEDENE USA SOU BLABOL A LŽI ONI NENIČÍ DAIS IS TOTIZ


Nepřihlášený uživatel

#6639 SLUNIČKÁŘOVÉ SOU MLADI BLBY LIDE CO JEN SE POVYSUJOU SVOJI SKOLOU ALE ROZUM A CHARIZMA ZADNE ANI EGO

2016-01-03 14:33

Česká sluníčková fronta sahá k používání fekálního slovníku proti prezidentu Zemanovi čím dál častěji. Když dojdou argumenty, létají od pánů doktorů, docentů, herců a héreček výkřiky jako z nádražní restaurace IV. cenové skupiny

Parlamentní listy si dali trochu té víceméně záslužné práce s vyhledáním těch nejdrsnějších, nejvulgárnějších, nejhrubších a nejneserióznějších výrazů lidí, adresovaných prezidentu M. Zemanovi, lidí, kteří si zřejmě myslí, že svými ubohými, vulgárními, společensky naprosto neúnosnými, ale bohužel také i platným českým zákonům odporujícími výrazy posílí své ego, postavení, případně renomé a svůj význam ve společnosti. Tito lidé, mezi nimiž mj. figuruje i řada hodnostářsky a společensky vysoce postavených osob, např. tu profesor, tu europoslanec , bývalý předseda pravicové politické strany, poslanec Parlamentu ČR, jindy zase režisér, novinář, režisér, herec či hééérečka, socioložka či zkrachovalý novinář a podobní rádoby inteligenti a intelektuálové, jinými slovy lidé, kteří se snaží být ne kapánek, ale o celé moře chytřejší, než je celý národ. A hlavně, že se svým psychopatickým onanováním „udělají“ na výše zmíněných vulgarismech a urážkách hlavy státu.

Tyto „hnusárny“ PL předložili tiskovému mluvčímu prezidenta Jiřímu Ovčáčkovi s žádostí, aby se klidně a poněkud se silvestrovským nadhledem pokusil o jejich okomentování, pokud možno s lidským, humánním způsobem a s nadhledem, zde: [1].

     Nemá smysl ze široka rozvádět obsah těchto vyjádření, neboť předpokládám, že každý soudný čtenář je schopen učinit si svůj osobní ( ať už kladný či záporný) názor na výroky i osoby-autory těchto výroků. Proto si dovolím uvést jen ty hlavní perly a „vypíchnout“ (připomenout) slova či věty s přidáním jména autorů, které byly adresovány hlavě státu, prezidentu Zemanovi, ostatně posuďte sami:

Profesor Martin C. Putna: Zeman? Hnědorudý šmak. (Hnědorudý šmak = Nedemokratičnost. To, že mu jsou vlastně ty nedemokratické režimy blízké. To neustálé zdůrazňování, že Rusko je náš spojenec. Má-li se západní demokracie bránit jednomu strašnému zlu, měl by se spojit s jiným strašným zlem, jímž je podle mého soudu Putinovo Rusko, tak tato volba je špatná,“ říká Putna).

Socioložka Jiřina Šiklová: Miloš Zeman podporuje názory nevzdělaných lidí neschopných uvažovat, kteří stále přemýšlejí jako za komunistů ve stylu „Kdo za to může? Třídní nepřítel. Buržoazie. Židi, Amerika, islám“. Má jej za diabetika a jak významně podotýká, k tomu ještě „chlastá“. „To je velice špatná prognóza, výraz těžkého poškození mozku“ říká „odbornice“ přes zdraví, bývalá členka KSČ Šiklová.

Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek: m.j.: Kdyby většina národa milovala islám, chodil by Miloš Zeman do mešity.

VICE-Česká sluníčková fronta sahá k používání fekálního slovníku proti prezidentu Zemanovi čím dál častěji. Když dojdou argumenty, létají od pánů doktorů, docentů, herců a héreček výkřiky jako z nádražní restaurace IV. cenové skupiny

MY UVAŽUJEM ZDRAVĚ PROTO JE NAS VIC A VIC MY TU ISLAM NECHCEM ANI SHARYU,DŽIHÁD,KDE SOU TY KŘESTANÉ JAK NÁM BYLO SLÍBENO NIKDE!!!!TAK DEMISI A JEN ISLAMISTE SE SVOJEMA RODINKAMA MY JSME CHTELY KŘESTANY NE ISLAM DO EVROPY!!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#6640

2016-01-03 15:08

je nevyšší čas vystoupit!!!!!!!!!!!!!!!!
ocitovaný citát

#6641 jeden pravdivý komentář s odkazem

2016-01-03 16:08

"jen" přetiskuji komentář z Novinek.cz:

"Vážení spoluobčané, historie se opakuje!!

Džihád začíná migrací! Džihád je vytrvalý, trpělivý a věčný. Naposledy to stálo život 270 miliónů nemuslimů!!!

Věnujte prosím hodinku svého času přednášce Dr. Warena, přináši pro mnohé šokující historické informace o šíření islámu, které by měl znát opravdu každý! Bude vám z toho běhat mráz po zádech!
Video zde:
https://www.youtube.com/watch?v=2i4whA22k2E

Jestli brzy neprozřeme, pak již může být pozdě. Tím že dáme muslimům všechno, je jenom utvrzujeme v přesvědčení, že jsme, jak říká korán, skutečně pouze jejich otroky! Muslim si neváží ničeho co mu dáme, je totiž naší svatou povinností sloužit mu, poskynout manželky jako sexuální otrokyně a přenechat děti k jediné správné výchově!!! Tito lidé, jsou mentálně na úrovni sedmého století, a tvrzení vládnoucích elit, že nám budou přínosem, je sprostá lež!!!"


Nepřihlášený uživatel

#6642

2016-01-03 17:02

VIDEO: Muslimové v Bruselu (p)odpálili vánoční strom a shodili auto ze schodů do metra!


Řádění muslimů v Evropě nebere konce. Jalová slova politiků, která nabádají Evropany k toleranci, narážejí na holá fakta a brutální realitu v jednotlivých metropolích evropských měst. Muslimové představují dnes a denně obrovské riziko, které bezprostředně ohrožuje životy občanů evropských zemí. Ve videu můžete vidět, jak se v Bruselu baví muslimská mládež. Nejprve, za provolávání výkřiků „Alláhu Akbar“, odtlačili zaparkovaný automobil ke schodům metra a shodili ho dolů do vestibulu metra. Následně se rozhodli, že vyhodí do povětří vánoční strom. To se ovšem tak docela nepovedlo, protože podomácku vyrobená trhavina neměla zamýšlený účinek, ale na zapálení stromu to holt stačilo.


VICE-VIDEO: Muslimové v Bruselu (p)odpálili vánoční strom a shodili auto ze schodů do metra!


Nepřihlášený uživatel

#6643 PRISTI ROK VAS LIDE ČEKÁ TO CO JE PSANO V BIBLI BUDE VELKE SOUŽENÍ!!!A TY ROKY DALSI BUDOU BIBLICKE

2016-01-03 17:35

BIBLICKE ROKY OD 2001-2016-2017-2018-2020 AZ 2030 POSLEDNI ROK ZEME 

SLYŠ NARODE  SLYŠTE KŘESTANÉ MOJI KDY BUDE PRICHOD KRISTA NEVIME NIKDO ALE KDO MA FIKOVNIK TEN BUDE VEDET AZ VYRASI PRVNI LISTKY TAK PRIJDE SPASITEL A S NIM SOUD A TRESTY PROTO OBRAT TE SE NA PANA DRIV NEZ BUDE POZDE SOUD UZ ZACAL PROTOZE JESTE NENI ZABIT POCET KRESTANU V EVROPE AZ TEN POCET BUDE TAK PAK NASTANE SOUD SOUDU NEKTERI BUDOU UTIKAT A BUDOU VYDANI NA SMRT ZA JMENO SYNA BOŽÍHO NEKTERI PUJDOU DO ZAJETI ABY BYLY MUČENI A BUDOU JIM KAZAT CO BUDE CEKAT ZEMI TY UČETNICI J.KRISTA MY VIME KDY A CO MA PRJIT MY VIME TOTIZ TO ZE BRZY BUDE NA LID VYLIT DUCH SVATY A PROZDROU NEBOJTE SE SMRTI TEN KDO VERI J.KRISTA BUDE ZIT!!!ALE MUSI BYT POKRTEN!!!!KAZAL SEM FARNEMU CO ME BYLO ZJEVENO VUBEC NEVEDEL O CO JDE FARNY V KOSTELECH NECTOU BOZI SLOVA JEN VAS KLAMOU SVOJMA ZVASTAMA CO MAJ NAPSANE BRZY SE VE VSECH ZEMI VYDAJ NA UTEK VERICI PROTOZE BUDE VSUDE ZLO,LIDI SE BUDOU ZRAZOVAT NAVZAJEM  

VARUJI VAS

CIPY RFD ZMENA HOTOVOSTI PENEZ EU A ŠELMA PAPEŽ FRANTISEK POSLEDNI V DEJINACH DOJDE TRESTU-ZJEVENI JANOVO 13!!!

((MIGRACE A IS-MATOUŠ 24)),MATOUŠ-5-9-10!!!MATOUŠ 23-24-25!!!

BRATRO VRAZDENI IRAK,SYRIE,UKRAJINA,LYBIE ATD-ZJEVENI JANOVO

CHCES POZNAT-J.KRISTA ČTI MATOUŠOVO EVANGELIUM CELÉ!!!!

PRICHOD SPASITELE ZNACI TORNADA,VYCHRICE,POTOPY,SOPKY SE PROBOUZEJI,SESUNY PUDY,BRZY TO BUDE AJI V EVROPE!!!NEPRAVOST SE ROZLEZE DO EVROPY TOTIZ USA TRPI TIMHLE JEVEM A PADLY V USA SI JE VEDOM ZE MA MALO ČASU USA TOTIZ UDELALO TOLIK HRICHU ZE TO SAHA AZ K NEBESUM PROTO TRESTA USA TORNADY,SESUNY PUDY,ZEMETRESENIM,ATD

 


Nepřihlášený uživatel

#6644

2016-01-03 23:48

Jsem polskim občanem žijícím v ČR ale momentálně pracuji v UK moji tři synové jsou Češi a udělám to co uvažuji za správně řešení aby mohli rozhodovat sami za sebe. A EU to rozhodně není ta správná cesta. Díky Luk.

Nepřihlášený uživatel

#6645

2016-01-04 15:49


                


Nepřihlášený uživatel

#6646

2016-01-04 17:06

Operace Golgota: Demontáž SSSR nebyla cestou likvidace socialismu, ale jeho posílení a znovuzrození skrze utrpení, chaos a proces poznání pravdy o kapitalismu!

Vážený čtenář promine, ale dovoluji si předložit určitou úvahu o budoucím  možném vývoji, nebezpečích, které si možná neuvědomujeme, protože kouřová clona je tak hustá, že vlastně nevidíme, o co se tu hraje. Má analýza vychází z poznání, které jsem načerpal díky studiu Bible, kterou považuji za nejlepší zbraň, kompas, pro dnešní dobu, abychom byli plně vyzbrojeni, pro každé dobré dílo.

Původní záměr dalšího článku byl totiž takový, shromáždit všechny možné důkazy dnešní archeologie, aby čtenáři pochopili, že Bible byla sepsána pod inspirací Zdroje života. To, že došlo k jejímu zneužití a překrucování, není vina autora, ale skutečného GP, aby nás zavedl na scestí, abychom nepochopili. Rozhodl jsem se předložit lepší důkaz skutečné inspirace a nadčasovosti než je rýpání se v hlíně. Bible je totiž živou knihou, proto je její obsah i dnes velmi aktuální. Ukazuje nám totiž, co se brzy stane. Bude tedy velice záležet na každém z nás, na čí straně budeme v den skutečného rozhodnutí.

Patříte-li k nekritickým obdivovatelům Vladímíra Putina, neměli byste v čtení pokračovat!

V roce 1983 Jurij Andropov, šéf tehdejší KGB, spolu s se svými nejbližšími spolupracovníky, vypracovali tajnou akci, dali ji jméno „Golgota“ [1]. Jejím cílem bylo přesvědčit obyvatele tehdejšího Sovětského svazu, že myšlenka socialismu a následně komunistické společnosti, je tou jedinou správnou cestou pro celé lidstvo. Celá akce, její průběh, byla naplánována na 30 let.

V první etapě mělo dojít k usmrcení socialismu, uvrhnout veškeré socialistické obyvatelstvo do víru toho nejtvrdšího kapitalismu 19. století. Lidé zdejšího regionu byli totiž tak okouzleni plnými výlohami západních zemí, stylem života, který byl založen jen a jen na uspokojování tělesných potřeb, že si nebyli ochotni vážit hodnot, které jim socialismus poskytoval.

Druhou fází mělo být poskytnutí určitého světla a přeformátování myšlení, aby lidé začali opět toužit po sociální rovnosti, kdy zavedení socialismu s lidskou tváří již nemělo proběhnout formou revoluce, ale uvědoměním si, že každý člověk má právo na určitý standart.

Třetí fází měla býti obnova socialistické společnosti, její vzkříšení. Proto název Golgota. Mnozí čtenáři dnes asi netuší co se na Golgotě stalo. V roce 33 n.l. byl na tomto místě popraven Ježíš Kristus, ten byl během třetího dne vzkříšen k životu.

 

Nyní se podívejme na jiné místo Zjevení, je to 13. kapitola 16 až 18 verš. Je zde popisováno, jak jsou osoby označovány symbolem tří šestek a proč. Rok 2016 je z numerologického hlediska, rokem ďábla [3]. I to je hodně důležitá informace. Divoké zvíře již zajistilo obrazu (OSN), takovou autoritu, že globální politika bude stále častěji formulována právě touto organizací. Všechny národy se budou muset podřídit. Podřízenost na sebe bere označení čísla. Protože je důležité, aby v mysli lidstva zvítězila doktrína falešného proroka, proto bude možno pozorovat, jak OSN bude tlačit ostatní státy, aby následovali politiku Ruska.

 

Po pádu Eura a Dolaru bude obchodu vládnout BRICS, kde vůdčí silou bude opět Rusko. Politika sankcí, které bude OSN a BRICS uvalovat, povede nejspíš k tomu, aby země přešly k bezpeněžnímu systému obchodu. Proto budou lidé s otevřenou náručí přijímat označení na svá čela, či ramena. Teď teprve začíná dávat smysl, proč hnutí CAJGAJST (pozn. šéfredaktora VK: Název bych raději ponechal v původním německém tvaru „ZEITGEIST“, což v překladu znamená „Duch času“) podporuje čím dál více osobností, kteří vlastní obrovské finanční prostředky.

 

A jaké nebezpečí tento vývoj přináší? Putinův projekt je konkurenční doktrínou, která má dát lidstvu zapomenout na Boha a jeho Boží království. Každý člověk, který tuto náhražku přijme, se stane odpůrcem Boha. Všichni máme svobodnou vůli, a proto se musíme rozhodnout sami za sebe.

 

VICE-Operace Golgota: Demontáž SSSR nebyla cestou likvidace socialismu, ale jeho posílení a znovuzrození skrze utrpení, chaos a proces poznání pravdy o kapitalismu!


Nepřihlášený uživatel

#6647 Kolín nad Rýnem čelil na Silvestra vlně sexuálních útoků a krádeží od přistěhovalců

2016-01-04 23:11

Policie v Kolíně nad Rýnem řeší rozsáhlý případ sexuálních útoků a krádeží během silvestrovské noci, které mají nejméně osmdesát obětí. V pondělí to podle listu Kölner Stadt-Anzeiger oznámil policejní prezident Wolfgang Albers. Za útoky stály početné skupinky mužů, kteří byli arabského a severoafrického vzezření.

„Stav, kdy uprostřed města dochází k takovým činům, je nepřípustný,” řekl Albers k napadením a krádežím u kolínského hlavního nádraží.

Na tiskové konferenci sdělil, že na přilehlém náměstí se shromáždila asi tisícovka mladých mužů arabského vzhledu, jak uvedli svědci i policisté. Z tohoto davu se následně vyčlenily skupinky o 20 až 100 lidech, kteří pak obkličovali, okrádali a obtěžovali ženy.

Masové osahávání

Albers uvedl, že šlo o sexuální delikty v masivní podobě. Obtěžováno bylo nejméně 15 žen. Některé z žen, které cituje list Die Welt, vypověděly, že je muži osahávali po celém těle.

„Náhle jsem ucítila ruku na svém zadku, pak na prsou, nakonec mě osahávali všude,” uvedla jedna z žen. „Jeden útočník sáhl do kalhot i policistce v civilu,” sdělil Arnold Plickert z policejního odborového svazu.

Útočníci pak své oběti připravili o mobilní telefony, kabelky či peněženky.

Kolínská policie označila některé sexuální útoky jako snahu odvést pozornost obětí od kapesních krádeží.

V neděli u kolínského nádraží zadržela policie pět lidí, kteří se podíleli na obtěžování žen a okrádání cestujících. Zda ale tyto činy souvisí s událostmi silvestrovské noci, není zatím jasné.

 

Tuhle svoloč opravdu chceme v Evropě? Je třeba ihned popravit Merkelovou a ostatní proimigrační sluníčkářské svině za vlastizradu a běžence ihned vypakovat, odkud přišli! Kéž by nějaká skupinka čmou znásilnila i tu hnusnou čubčí kundu Merkelovou, kéž by jí v jednu chvíli penetrovalo konečník pět eritrejských ohonů, nasucho, lubrikované jen její vystřikující krví! A pak ji nechali ležet v krvi umírat dlouhé hodiny, tu čůzu!!!


Nepřihlášený uživatel

#6648

2016-01-05 11:30

VIDEO: V USA se schyluje k revoluci, v Oregonu vypuklo ozbrojené povstání! Operace Jade Helm byla jasnou přípravou na tuto situaci. Bude se opakovat Waco masakr? [CZ Titulky]

Nový rok nezačal v USA vesele. V Oregonu vypuklo ozbrojené povstání proti federální vládě. Přibližně 150 ozbrojenců okupuje federální budovu ve Federal Land at National Wildlife Refuge ve městě Burns v Oregonu. Celá krize vypukla kvůli soudnímu bezpráví a letitým sporům o pozemky, které si federální vláda v Oregonu přivlastňuje na základě půdního zákona na ochranu přírody i v takových situacích, kdy nejde o ochranu přírody, ale o zájmy businessmenů a lobbistů z Washingtonu. Ozbrojené povstání vypuklo ale z jiného důvodu. Dva farmáři likvidovali ohněm náletové plochy z neudržovaných federálních pozemků, ze kterých jim na jejich pole vítr zanášel plevel a bodláčí.

Farmáři provedli kontrolovaný výpal federálních pozemků, ovšem federální vláda je obvinila ze žhářství. Místní soudce státu Oregon je nejprve odsoudil k několikaměsíčnímu trestu odnětí svobody. Když si ale svůj trest odseděli, zasáhl federální soudce, kterému se trest nezdál dostatečný a vynesl další rozsudek s tím, že další trest si oba odsedí ve federální věznici v Kalifornii ve věznici Terminal Island. To vyvolalo v Oregonu pozdvižení a ozbrojené povstání, protože za jeden již odseděný trest nesmí být udělen další. Jde o odepření práva na spravedlivý proces.

Trpělivost v USA se zločinnou Obamovo loutkovou vládou přetekla a tátové od rodin vzali do ruky zbraně, vyšli v Oregonu do ulic a obsadili federální budovu správní budovy federálních pozemků v Oregonu. Vyzývají všechny patrioty z Ameriky, aby si přivezli zbraně, munici a připojili se k nim k ozbrojenému odporu. Chtějí osvobodit území a pozemky, které nyní vlastní v Oregonu federální vláda, vláda vyslala do Oregonu FBI, její zástupci mají s milicemi teď vyjednávat.

VICE-VIDEO: V USA se schyluje k revoluci, v Oregonu vypuklo ozbrojené povstání! Operace Jade Helm byla jasnou přípravou na tuto situaci. Bude se opakovat Waco masakr? [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6649 NEBUD OVCE VEM OCHRANU DETI A RODINY DO VLASTNICH RUKOU VLADA TO NEUDELA ZA VAS

2016-01-05 13:15

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?

LEGALNE NA SEBEOBRANU TVRCI RÁŽE UŽ SOU NA PRUKAZ!!!

Flobertové revolvery kal. 6mm jsou vhodné pro nácvik střelby. Flobertka je palná zbraň se sníženým výkonem, který ukládá zákon na 7,5J. Díky tomu, jsou volně prodejné od 18 let, bez nutnosti vlastnit zbrojní pas. Přesná střelba z těchto zbraní je dána kvalitou střeliva a délkou hlavně. Pro střelbu na vzdálenosti 10-15m doporučujeme hlavně s délkou 4 a 6".

 AJI V USA UZ NOSI ZBRANE OD 11.ZÁŘÍ NAPLANOVANÉ DEMOLICE ZKRS DOLAR NOSI JE NA SVOJI OBRANU PROTI TERORU 1.160 850 OBCANU USA NOSI ZBRANE A JE JICH VICE UZ 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-01-05 13:43