Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

čt lže
Nepřihlášený uživatel

#7352 Re: Re: evropská unie je horši než 3 říše a konglomerat negru

2016-03-01 12:03

#7350: - Re: evropská unie je horši než 3 říše a konglomerat negru 

 za 11 zaři 2001 to je plan davida rockefelera vyvolat válku na blyzkem vychodě a v africe pomuže to vyvolat strach u lidi teroristicke utoky pod falešnou vlajkou a pod  pomuže to omezovat zakony lidem posledni faze je rfid čip navic usa vytvořily islámský stát   al kaidu  taliban  ktere financujou a za 11 zaři 2001 stoji izraelsky mossad a žide ovladaji finančni trh usa a izrael ovladaji sioniste za obě 2 světové války mužou rothschildové a dnes financujou islámskou imigraci do evropy  albert pike to předpověděl v roce 1871 plan na 3 světové války aby pomohly nastoleni nového světového řádu   1 světová válka pomohla zničit carskou vladu v rusku  a   po  2 světové válce vytvořeni státu izrael v roce 1948 a žide vytvořily multikulturalismus aby se mohly postupně zbavit bile rasi  podivej se třeba na you tube videa od davida icka  rothschildovsky sionismus a multikulturalismus               multikulturalismus je legalni genocida bile rasi  v usa maji už přes 40000 koncentračnich taboru fema a připravene přes 500 tisíc rakvi  nový světový řád je jedina světova vlada jedina světova banka jedina elektronicka měna rfid čip jedina světova armada   budou každemu tvrdit že rfid čip pomuže chranit lidi a zdravy ale bude to lež a totalni kontrola  křestane věři že svět ovladaji zli lide a maji pravdu v bibly zjeveni 13 je psano drave šelmy vladnou zemi  jsou 2 šelmy ta 1 je katolicka cirkev a ta 2 ma byt světova velmoc tedy usa    navic jsou tajne dějiny jezuitu  katolicka cirkev pomohla vytvořit islámské naboženstvi aby zničily křestanstvi a židovstvi  266 papež františek je posledni papež před zničenim katolicke cirkve  3 světová válka musi byt vyvolana  mezi  křestany a židi proti islámu  až budou světova naboženstvi zničena přijde nove světove naboženstvi luciferova doktrina  nový světový řád  bude ovladany z osn za pomoci papeže agenda 2030 


Nepřihlášený uživatel

#7353

2016-03-01 12:23

Stav Ohrožení v ČR Vlada koná podle Bruselu
POZOR na sociálních síti vznikají falešné media které převrací pravdu v lži jsou na Facebooku, Twitteru a Google už to cenzurujou nahrazujou to falešnejma odkazema na ProAmericke weby ktere prevraci co jine pravdive media piší,Sputnik,Aeronet,atd delaj se aj falešné stranky jako by stejné tych pravdivích medii POZOR!!!na to ja takove falešné stranky si na socialních síti bloknul a nechal si jen ty co přináši FAKTA!!!


Nepřihlášený uživatel

#7354 Re: Re: Re: evropská unie je horši než 3 říše a konglomerat negru

2016-03-01 12:33

#7352: - Re: Re: evropská unie je horši než 3 říše a konglomerat negru 

 Za naplanovanou demolici mužou USA kde si na tom byl s TV za 11.září.2001 takové h... sem neslyšel dlouho ze Izraelsky Mossad to řikej nekomu kdo kouka na ČT h.... 11.září.2001 bylo naplanovano USA kvuli krachu dolaru jeste se na tom podilela stavebni firma a ukazovala kam da bomby co trhaj ocel takovou p..... ze prej Izraelsky Mossad :-D x-D FAKTA na to sou!!!

na internetu jsou lžive propagandy

#7355 Re: Re: Re: Re: evropská unie je horši než 3 říše a konglomerat negru

2016-03-01 12:57

#7354: - Re: Re: Re: evropská unie je horši než 3 říše a konglomerat negru 

 sorry maš pravdu architekti podali vědecke dukazy o řizene demolici  na netu jsou aji falešne propagandy z 11 zaři bilo planovano davno předtim budova moc rychle spadla 

německo se znovu fašisuje

#7359 německy fašismus

2016-03-01 14:30

tak k nám do města už prý lifrují imigranty 

 zprávy pro brandýs nad labem  je to na googlu podivejte se zprava z 26.2.2016  posilaji nam imigranty ktere v německu nechtějí podle pisatele se jedná o odpad  němečtí obchodníci si udělali dobrý byznys s převážením ilegálních imigrantu k nám do česka 


Nepřihlášený uživatel

#7360 USA TERORIS NEMA ZADNE DUKAZE O TOM ZE RF PORUSUJE PRIMEŘÍÍÍÍÍ V SYRII

2016-03-01 15:04

USA nemají k dispozici žádné údaje, které by umožňovaly obvinit Rusko z porušování režimu zastavení palby v Sýrii, prohlásil oficiální mluvčí Bílého domu Josh Earnest.

„Je to tak", řekl Earnest, když odpovídal na poznámku novináře o tom, že „zatím je ještě příliš brzy na to, aby se hovořilo o tom, že Rusko porušuje příměří".

USA a partneři dál útočí na Islámský stát, který není zahrnut do příměří. Rusko dál útočí na skupiny, které nepokládá za zapojené do příměří, protože jsou spojeny s Islámským státem nebo jinými extremistickými skupinami v regionu. Nastolovaly se otázky o tom, kdo je ve skutečnosti jejich cílem, probíhá ale proces, který umožní určit, kdo je tímto jejich cílem, a jestli je vojenská operace Rusů v souladu s jejich závazky vyplývajícími z příměří, řekl Josh Earnest.

Více: USA OBVINUJE RUSKO ZE PORUSUJE PRIMERI ALE DUKAZE NEMA USA ZADNE


Nepřihlášený uživatel

#7361

2016-03-01 15:09

UPRCHLICI CO TV H.... NEUKAŽÍ

Ke střetům mezi policisty a uprchlíky došlo během likvidování uprchlického tábora Džungle ve francouzském přístavním městě Calais v pondělí 29. února.

Více: VIDEOKe střetům mezi policisty a uprchlíky došlo během likvidování uprchlického tábora Džungle ve francouzském přístavním městě Calais v pondělí 29. února.

 


Nepřihlášený uživatel

#7362 POZOR NA WINDOWS 10 VAŠE DATA UŽ NEJSOU JEN VAŠE DATA

2016-03-01 16:20

SOUVISI S PROCESEM NWO POZOR NA WINDOWS 10 VAŠE DATA UŽ NEJSOU JEN VAŠE DATA CO BY JSTE MEL KAŽDY OBČAN ČR VĚDĚT

VICE-Právník: Licenční ujednání Windows 10 dává Microsoftu neomezenou licenci k veškerému vygenerovanému obsahu v operačním systému. Windows 10 jsou plně kompatibilní se smlouvou ACTA a TTIP! Vaše data už nejsou vaše data?

VICE-Analýza Windows 10: Ve svém principu jde o pouhý terminál na sběr informací o uživateli, jeho prstech, očích a hlasu!

PROMLUVIL REDAKTOR ČT JAK MANIPULUJI LIDI PROTI SOBE A KDO V TOM MA PRSTY!!!

Proč jste se rozhodl promluvit?

Poslední události okolo tendencí a snah o svržení českého prezidenta jsou plně v souladu s tím, na čem jsme v agentuře pracovali i ve spolupráci s Českou Televizí a poslední vývoj v tomto veřejnoprávním médiu je opravdu neskutečný převrat, se kterým nikdo z dozorových institucí nechce nebo spíš neumí nic udělat a já nehodlám nečinně přihlížet. Ty informace, které o nich máme, jsou v podstatě v té poloze, že z České Televize se stala neřízená střela, neovladatelné těleso, kterého se zmocnili bývalí aktivisté okolo vůdců známého „spacákového povstání“, tedy lidé z okolí bývalého prezidenta Václava Havla a Jana Rumla.

Chcete říct, že současná kampaň proti Zemanovi je řízena z Kavčích Hor tzv. Havlisty?

Není odtamtud řízená, je odtamtud pouze medializována. Zato ale velmi intenzivně. Řízena je však odjinud.

Počítám, že oba víme, kdo ji řídí.

Ano, ta kampaň pochází přímo od amerických mediálních poradců ministerstva zahraničí Spojených států amerických a od jejich detašovaných pracovišť na ambasádách, od lidí, kteří řídili rozvrat v Kyjevě na konci minulého roku. Jsou to stejní lidé, kteří dnes řídí prefabrikaci průzkumů veřejného mínění v České Republice, kteří financují tyto průzkumy a pomáhají logisticky zajišťovat hlavní eventy v ulicích.

VICE-Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění? Exkluzivní výpověď zaměstnance o praktikách, spin doctoringu, plánování výsledků průzkumů, prefabrikace volebních preferencí, ovlivňování nerozhodnutých voličů, opakování průzkumu, pokud výsledek nedopadl podle představ a další machinace!


Nepřihlášený uživatel

#7363 Pakt Molotov – Ribbentrop a jak se z chráněnce Wall Streetu stal agresor, nacista a antisemita

2016-03-01 18:39

1939

RUSKO SE SNAŽILO ODVRATIT VALKU UZ VE 2 SVĚTOVÉ VALCE PAKTEM S NEMECKEM  JENŽE HITLER BYL NAVERBOVAN ZAPADEM ABY ZNIČIL RUSKO!!!!!

Hitler maří plány Západu na okamžitou likvidaci SSSR

Na Slovensko ani na Zakarpatskou Ukrajinu však Wehrmacht nevstoupil. Britský premiér Chamberlain situaci komentoval takto: „Slovenský parlament si odhlasoval samostatnost. Tato deklarace znamená konec Československa, jehož hranice jsme se zavázali garantovat. Vláda jeho veličenstva tudíž nemůže být dále k čemukoli ve vztahu k Československu zavázána.“

Protektorát Čechy a Morava byl Hitlerem oficiálně vyhlášen 17. 3. 1939. Slovensko Hitler zabrat nechtěl a nechtěl ani Zakarpatskou Ukrajinu, kterou předal Maďarsku. Maďarská vojska ji ihned obsadila. Hitler nechtěl ani Ukrajinu, protože na válku se SSSR dosud nebyl připraven. V tomto okamžiku se Hitler stal pro Západ z chráněnce agresorem.

VICE-Pakt Molotov – Ribbentrop a jak se z chráněnce Wall Streetu stal agresor, nacista a antisemita

VICE-Zdroj z ČT: Nesmíme ani hlesnout o okupaci z 15. března 1939, dostali jsme generální zákaz seshora. Americká ambasáda chce ovlivňovat policii a státní zastupitelství v ČR skrze nový grant pro české neziskovky!

VICE-1939 Invázia do Prahy


Nepřihlášený uživatel

#7364 Re: Pakt Molotov – Ribbentrop a jak se z chráněnce Wall Streetu stal agresor, nacista a antisemita

2016-03-01 21:03

#7363: - Pakt Molotov – Ribbentrop a jak se z chráněnce Wall Streetu stal agresor, nacista a antisemita 

TOHLE PATŘI K FAKTUM CO VYŠLI NAJEVO 1939 A FAKTUM KDO JE PO STALETÍ AGRESOR A OKUPANT

Americké století – Věk teroru. Videa

Zatímco na Blízkém východě to stále vře – a tím nemám na mysli jen hrozbu celosvětového konfliktu, ale i uprchlickou vlnu, valící se na Evropu, svět nemá větší problém, než posilovat a rozšiřovat základny NATO, ležící po zrušení Varšavské smlouvy již kolem celého Ruska. Západní svět to nazývá „ruskou expanzí“ – ale jak jinak to může nazývat svět, který je zcela pod vlivem politiky USA a kterou shrnuje věta: „USA nemají přátelé, USA mají jen zájmy“? O  „přátelství“ USA by mohl vyprávět nejeden lídr své země, ať už nežijící (Hussajn, Kaddáfi a další a další), tak i žijící bývalý lídr té  země, která nikdy nepřestala být v hledáčku zájmů USA, Gorbačov.  Kde zůstalo „čestné slovo“ USA, že po rozpadu Varšavské smlouvy se NATO neposune ani o píď???

VICE-Americké století – Věk teroru. Videa


Nepřihlášený uživatel

#7365

2016-03-01 21:13

POZOR ZMĚNY BANK A HOTOVOSTÍ NWO-RFID


VICE-Tomio Okamura: Odmítám být nevolníkem bank


Nepřihlášený uživatel

#7366

2016-03-01 23:27

Evropská unie nebyla špatná myšlenka, ovšem vše dobré pro co byla z počátku vytvořena bylo zneužito proti ekonomicky slabším a menším státům. Sama tato organizace navíc prokazatelně podléhá kontraproduktivním vlivům státu jménem USA. Evropa
přestává být silným suverénním "hráčem" v politickém světovém dění.

Nepřihlášený uživatel

#7367

2016-03-02 08:21

Sice pana Okamuru osobně neznám, z toho co jsem o něm četl, viděl a slyšel jej nemám rád, ale téma petice je blízké mému přesvědčení proto podepisuji.

Nepřihlášený uživatel

#7368 Česká televize maže ze svého archívu ideologicky závadné pořady

2016-03-02 16:15

Česká televize maže ze svého archívu ideologicky závadné pořady, které sama natočila. Éra trezorové tvorby a indexů se vrací!

Do redakce AE News nám přišel zajímavý email od jednoho z našich čtenářů (jméno neuvádíme, ale pokud se ozve a bude mít zájem, uvedeme jeho jméno do zdroje na konec tohoto článku), který si všiml, že Česká televize začala ze svého veřejného videoarchivu odstraňovat některé díly cestopisných pořadů ze zemí světa (viz. screenshoty, které nám čtenář zaslal), kde dnes zuří boje a války, anebo mají ideologickou linku na USA nebo Izrael. My jsme se pokusili v redakci tuto podivnou věc prozkoumat a výsledek je opravdu zarážející. Máme totiž najednou pocit, že do České televize se vrací éra autocenzury, trezorové tvorby a indexů, která má zaručit ideologickou čistotu obsahového profilu této státní vysílačky, ovšem placené z peněz daňových soustrastníků. Pojďme se tedy podívat na to, co jsme zjistili.

Cestománie a svoboda ano, ale archív jen vocuď pocuď!

Další zemí, která chybí a byla z archivu odstraněna, je Turecko. Není příliš jasné, proč. Zřejmě se ČT snaží neupozorňovat na současnou roli Turecka v migrační krizi. V pořadu totiž bylo Turecko vykresleno jako ortodoxní arabská země, kolébka Osmanské říše, a to by mohlo asi dost diváků ČT vyděsit. Takže díl o Turecku byl odstraněn.

Česká televize odstranila i díl o Izraeli. Tady už není vůbec na první pohled jasné, proč a jaký byl důvod. Vzhledem k tomu, že pořad zachycoval zemi jako nábožensky vyrovnanou, kde vedle sebe žijí židovské, křesťanské a arabské rodiny (ovšem pouze za dozoru izraelské armády v ulicích, v autobusech, v nákupních centrech, ale stejně to nestačí a sebevražedný atentátník občas někde někoho i tak zabije…), tak asi takový obraz budoucnosti Evropy by mohl v někom vyvolávat zděšení. Proto musel pořad o Izraeli pryč.

VICE-Česká televize maže ze svého archívu ideologicky závadné pořady, které sama natočila. Éra trezorové tvorby a indexů se vrací!

ČT ŠPÍNA CENZURUJE DOSTALA NOTIČKY OD BRUSELU TOHLE SI PLATIME K.....!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#7369 DEMONSTRACE PŘED ČT H.... 5.3.2016

2016-03-02 16:37

DEMONSTRACE PŘED ČT H.... 5.3.2016

Vážení, také už vás štve, že Česká Televize, médium které si musíme všichni platit, neustále lže a manipuluje? Že už toho máte dost?! Já také. A proto si vás dovoluji pozvat na protest proti lživému vysílání ČT. 5.3.2016 ve 14:00, před budovou ČT. DOST BYLO LŽÍ A MANIPULACÍ ZA PENÍZE KONCESIONÁŘŮ!!!A USA!!!! 

VICE-VRAŤTE NÁM TELEVIZI! - Demonstrace proti lživému vysílání ČT 5.3.2016


Nepřihlášený uživatel

#7370 Multikulturní obohacení - rostoucí násilí

2016-03-02 16:40

Takové vám chce vaše vláda nasadit do vašich měst a vesnic! Že je tu nechcete? Vládu to nezajímá! Proto demonstrujte tak dlouho, dokud vlastizrádná vláda nepadne!


VICE-Multikulturní obohacení - rostoucí násilí

Kudlanka

#7371 Re:

2016-03-02 18:06

#2: -  

 To znamena, ze se pripojite k Rusku....zkuste se zeptat svych sousedu, urcite se pobavi.


Nepřihlášený uživatel

#7372 O čem je cela ta valka s Islamem ! Otevrete Oci!

2016-03-02 18:06

ZJEVENI JANOVO 13!!!!VŠICHNI SE KLANÍ ŠELMĚ P.FRANTIŠKOVI 


VICE-O čem je cela ta valka s Islamem ! Otevrete Oci!


Nepřihlášený uživatel

#7373 Re: Re:

2016-03-02 18:08

#7371: Kudlanka - Re:  

 LEPŠI K RF NEZ K EU A NATO 


Nepřihlášený uživatel

#7374 Re: Re:

2016-03-02 18:36

#7371: Kudlanka - Re:  

USA NAS NEOSVOBODILO ZATIM CO RUSKO ANO A RUSKO NEPODPORUJE ZADNE BLBE EU A STUPIDNE NATO K ČEMU SOU K H.... JEN OKUPUJI EVROPU A TAHAJ SEM BORDEL CO ZAVINILO USA-EU-NATO!!!!!A SOUSEDI SOU PRO PRIPOJENI SE RUSKU AGRESI VIDI V USA A EU A NATO TAKŽE TAK!!!! RYCHLE PRYČ S PRD..... JMENEM EU!!!


Nepřihlášený uživatel

#7375 Očkovaná skupina 5x(pětkrát) víc nemocná než ta neočkovana

2016-03-02 18:48