Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7401 EU nám vyhlásilo válku?A VYHROZUJE ZEMIM EU JE TERORISTICKA ORAGNIZACE PRO ISLAM

2016-03-03 16:22

TOHLE PODPORUJE SOBOTKOVA PETICE FUJ-Německo - umírněný muslim v akci


VICE-Poláci: V zahraničí jsme byli, víme, jak imigrace vypadá


EU nám vyhlásilo válku? "Nemec Martin Schulz – předseda Evropského parlamentu, veřejně pohrozil státům, jako Polsko, Maďarsko, Česko, Slovensko, které nesouhlasí s kvótami a povinným přerozdělováním muslimských imigrantů. Pohrozil… použitím sily. Jak si to máme vysvětlit???


VICE-EU nám vyhrožuje ozbrojeným násilím???


Nepřihlášený uživatel

#7402 VEČINA ČECHU!!!!!!!!!! S vládou není spokojena polovina Čechů

2016-03-03 17:57

SFALŠOVANEJ PRŮZKUM S OBČANAMA ČR 

VEČINA ČECHU!!!!!!!!!! S vládou není spokojena polovina Čechů

Spokojenost Čechů s vládou ČSSD, ANO a KDU-ČSL klesla na nejnižší míru. Vyplývá to z únorového průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM). Poprvé od nástupu kabinetu je ve většině bodů nadpoloviční množství nespokojených. Přesto je nespokojenost menší než u předchozích vlád Jiřího Rusnoka a Petra Nečase.

VEČINA ČECHU S vládou není spokojena polovina Čechů

alláhovy vojáci

#7403 vzestup islámu v norsku

2016-03-03 19:02

vzestup islámu v norsku 

 v norských ulicích hlídkují vojáci alláha. uskupení vzniklo v reakci na existenci pravicových hlídek odinovi vojáci. k žádným otevřeným střetum mezi oběma skupinami zatím nedošlo.

Vlastenec

#7404 V aquaparku v Německu napadli migranti z Afghánistánu dvě dívky

2016-03-03 20:14

Policisté z německé spolkové země Šlesvicko-Holštýnsko řeší další případ sexuálního napadení dvou dívek v bazénu, napsal v úterý server týdeníku Focus. Případ se stal v neděli večer v aquaparku Arriba v městě Norderstedt. Pachateli jsou podle policie dva žadatelé o azyl z Afghánistánu.

Dívky ve věku 14 a 18 let napadli dva Afghánci ve věku 14 a 34 let. Incident se stal u skluzavky jednoho z bazénů. Oba pachatelé byli dopadeni ještě v areálu aquaparku. Poškozené se obrátily na ochranku bazénu, která následně oba pachatele zadržela.

„Jakýkoliv způsob sexuálního útoku je neúnosný. Je ale důležité, aby se případ vyšetřil a v souvislosti se sexuálními útoky se nemanipulovalo s míněním veřejnosti vůči běžencům,“ prohlásil sluníčkový premiér Šlesvicka-Holštýnska Torsten Albig. Nakonec z něj vyleze podobný blud jako že silvestrovské útoky neměly nic společného s imigranty, i když je páchali takřka výlučně imigranti. Lži, překrucování a manipulace s fakty jsou základními rysy totalitních režimů, tedy i toho současného německého.

Vlastenec

#7405 Re: VEČINA ČECHU!!!!!!!!!! S vládou není spokojena polovina Čechů

2016-03-03 20:30

#7402: - VEČINA ČECHU!!!!!!!!!! S vládou není spokojena polovina Čechů 

 A k čemu ta nespokojenost je? Tak příjdou další volby a ta "větčina" zvolí mafiány z jiné strany. Ta se provaří, mafiáni založí další stranu, potichu do ní po jednom přelezou a v příštích volbách po masivní propagaci vyhraje zase ta. Pokud budou ovčani dál slepě volit tu stejnou zaprodanou špínu a vlastenecké strany budou balancovat na hranici volitelnosti do parlamentu, jsou jakékoliv volby k ničemu.

Vlastenec

#7406 Mezi migranty jsou teroristé, zločinci a žoldnéři

2016-03-03 20:36

Teroristé, zločinci a zahraniční žoldnéři jsou každodenně součástí přílivu migrantů do Evropy. Mezi nimi se schovávají a zvyšují riziko potenciálních útoků, varoval ve svém úterním vystoupení v branném výboru amerického Senátu vrchní velitel sil NATO v Evropě generál Philip Breedlove, když mluvil o hrozbě Islámského státu. Ale místo toho, aby NATO konečně dostálo svým závazkům bránit členské státy, pořád nad nastalou situací přivírá oči a dělá, že se ho to vůbec netýká. Takový spolek nám je potom k ničemu.

Vlastenec

#7407 Většina uprchlíků nemá vzdělání, Německu hrozí obrovské výdaje, varuje ekonom

2016-03-03 20:45

Pokud Německo nezačne razantně řešit současnou uprchlickou krizi, a to i za cenu budování plotů, čekají ho astronomické výdaje, které nemá šanci zvládnout, varuje v týdeníku Focus přední německý ekonom a šéf respektovaného ekonomického institutu Ifo Hans-Werner Sinn. Pochybuje o tom, že migranti pomohou německému hospodářství s jeho nedostatkem pracovních sil.  

Největším problémem jsou podle jeho slov vzdělání i pracovní kvalifikace většiny běženců, které naprosto neodpovídají požadavkům německého trhu. „Německo čekají ohromné sociální a další výdaje,“ tvrdí Hans-Werner Sinn.

Hle, nějak se ty stále dokola omílané ekonomické přínosy začínají z mediálního prostoru pomalu vytrácet. Ale co už, teď je to jedno, Německo je jimi zaplavené skrznaskrz a už se jich bez války nezbaví, takže teď už je to jedno.

Vlastenec

#7408 Re: S ČT H......Video: „Naučte se dějepis – Evropu od Hitlera osvobodily Spojené státy!“

2016-03-03 20:51

#7324: - S ČT H......Video: „Naučte se dějepis – Evropu od Hitlera osvobodily Spojené státy!“ 

 Paní učitelka to má v hlavě poněkud pomýlené. Chápu, že učí na prvním stupni základní školy kdesi na vesnici a zcela evidentně ne dějiny, ale i tak bych očekával alespoň základní všeobecný přehled. To, co paní Štěpánová předvedla v pořadu Máte slovo, nemá obdoby a je to velmi špatnou vizitkou našeho upadajícího školství. I malému dítěti musí být nad svět jasné, že nebýt Rudé armády, která za cenu mnohamilionových ztrát porazila nacistické Německo, tak dnes paní učitelka s trochou štěstí jako otrok pucuje boty velkogermánskému führerovi. Kdyby blbost nadnášela, paní "učitelka" by dávno obíhala po oběžné dráze. 


Nepřihlášený uživatel

#7409 Re: EU nám vyhlásilo válku?A VYHROZUJE ZEMIM EU JE TERORISTICKA ORAGNIZACE PRO ISLAM

2016-03-04 04:25

#7401: - EU nám vyhlásilo válku?A VYHROZUJE ZEMIM EU JE TERORISTICKA ORAGNIZACE PRO ISLAM 

 Schulz(" V jistém okamžiku je třeba zabojovat a říct, že bude-li třeba, dosáhneme svůj cíl násilím."  je jediným poslancem europarlamentu. který nemá maturitu. 

Někteří dosáhli dějinné výsledky i bez maturity.  Třeba Adolf Schickelgruber.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KiglU5bcUrI

mutti merkel bude viset

#7410 3 světová válka mezi západem a islámem

2016-03-04 06:30

do 5 let bude z německa islámský chalifat

 take poslouchate svobodné rádio zprava z 03.03.2016 bude z německa islámský chalifat a zavlaje tam černa vlajka islámského státu pokud se slimejšu němci nezbavijou tak někdy mezi rokem 2020 začne válečny konflikt  v tomhle roce se v německu očekava asi 3 milionu muslimu

pryč se zrádci

#7411 největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel

2016-03-04 08:56

seznam kokotich hlav v česke republice

 1 karel švancenberk 2 bohuslav sobotka 3 pavel novotný 4 miroslav kalousek 5 andrej babiš 6 pavel bělobrádek 7 jiří dintsbeer 8 martin stropnický  9 václav klaus  10 robert pelikán 11 petr pelikán 12 anna šabatová  13 milan kohout 14 šéf české televize petr dvořák  15 miroslav donutil  pohadka o sněhurce bila plet je vada  16 muneeb hasan alravi 17 mohamed abbas   18  vladimír sánka 19 lukáš větrovec 20 milan chovanec 21 matěj stropnický 22 tána bednářová multikulti krava   


Nepřihlášený uživatel

#7412 Omluvný dopis německé matky své dceři aneb kolik zla Merkelová své zemi přinesla

2016-03-04 09:25

„Má drahá dcero, je mi líto, že ti budu muset odebrat tvé svobody, které sis těžce vydobyla. Konečně nastal čas, kdy jsi směla jezdit sama do školy. A taky jsi to dokázala. Udělala jsi to správně a cestu do školy jsi zvládla bez odboček. Byla jsi ve škole včas. Je mi líto, že ti tuto svobodu opět musím vzít. Už se neodvážím pustit tě do školy samotnou. A ještě méně se odvažuji nechat tě, abys jela domů sama. Příliš mnoho dívek a žen čelilo na ulici obtěžování. Jen v okruhu mých známých se oběťmi násilí a loupeží stalo již pět. Část z nich za bílého dne.

Když jsi chtěla jít poprvé sama do supermarketu, aby sis koupila mléko, bála jsem se. Stála jsem na balkóně a sledovala tě půlku cesty. Ulevilo se mi, když ses pak vrátila. Přišla jsi zpátky s mlékem, s paragonem i drobnými. Pozvedlo ti to sebevědomí a ty ses vždy těšila na sobotu. Protože to jsi pak mohla nakoupit pokaždé o něco víc. Je mi líto, že ti tuto svobodu musím opět odebrat. V uprchlickém táboře v souběžné ulici bylo před několika dny odhaleno drogové doupě.

Plavecký kurz jsi zvládla výtečně. Miluješ vodu a ráda plaveš. Zpočátku jsem vždy seděla u bazénu a sledovala, zda se opravdu udržíš bezpečně nad vodou. Plaveš ale skvěle. Mohla jsem věřit, že si s přítelkyněmi v bazénu užijete. Je mi líto, že už teď nedovolím, aby sis sama bez dozoru hrála ve vodě. Tím spíš tě nenechám jít samotnou s kamarádkami plavat. Ve třech bazénech, které znám, byly dívky obtěžovány.

Blízko máme skvělé hřiště. Často jsi tam bývala, když jsi chodila do mateřské školky. Od té doby uplynuly jen tři roky. Znala jsi spoustu dětí, které si tam hrály. Teď tam už neznáš nikoho. S kamarádkami jste si tam mohly zajít a hrát si i bez dospělých. Teď tam vysedávají mladíci a muži, v jejichž přítomnosti se necítím dobře. Přesněji řečeno, mám strach. Už tam nepůjdu. A ty už vůbec ne.

Každý rok dostává dítě větší volnost. Tak to normálně funguje. Samo jí, samo se obléká, dostává první peníze, jde do školy, samo jde něco dělat s kamarádkami. Ráda bych tě nechala vyrůstat v důvěře, že člověk se může ve veřejném prostoru pohybovat svobodně a bezpečně.

Je mi líto, že tě musím o tyto svobody opět připravit. Je mi líto, že už tě nemohu pustit samu na ulici. Je mi líto, že jsem ztratila důvěru v bezpečnost. Není to jen kvůli článkům v novinách, kde je téměř každý den něco o obtěžování, loupežích a násilí, ale i kvůli vyprávění známých, kteří se stali oběťmi a už se na ulici necítí bezpečně. Je mi líto, že se tvůj svět za jediný rok tak změnil.“

Váš čas vypršel

#7413 Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel

2016-03-04 09:43

#7411: pryč se zrádci - největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel  

 Ještě bych seznam doplnil o 23. Jiří Pehe, 24. Jiří Zlatuška, 25. Tomáš Peszynski, 26. Saša Mitrofanov, 27. Vladimír Špidla  a může začít nová poprava 27 českých pánů, tentokrát však v plně české režii!

snad máme dost času

#7414 Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel

2016-03-04 10:24

#7413: Váš čas vypršel - Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel  

 a ještě jim odebrat veškery majetek a penize a nemusime žit v chudobě    jeden duvod proč vubec němci přijimaji tolik imigrantu je že je chcou poslat do vychodni evropy aby bili blyž k rusku a amerika mohla začit válku s ruskem a nechaly by pozabijet lidi ve vychodni evropě protože němci si je tam nenechaji a přijde čas kdy se zvednou a muslimy vyženou a pujdou knam protože amerika se boji slovanu a my s ruskem bojovat nebudem takže nas pozabijou muslimové a zautoči na rusko proto se nato snaži davat zbraně do vychodni evropy


Nepřihlášený uživatel

#7415 Re: vzestup islámu v norsku

2016-03-04 10:27

#7403: alláhovy vojáci - vzestup islámu v norsku  

 Ultrapravicoví aktivisté, kteří nazývají sebe Ódinovými vojáky, uskutečnili pochod se zapálenými pochodněmi proti běžencům z muslimských zemí.

Více: Ultrapravicoví aktivisté, kteří nazývají sebe Ódinovými vojáky, uskutečnili pochod

 

VICE-VICE O ODINOVÍCH VOJÁCICH A O BOJOVNICICH ALAHA


Nepřihlášený uživatel

#7416 Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel

2016-03-04 10:37

#7411: pryč se zrádci - největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel  

 ZRÁDCE NAJDETE AJI TADY NA ODKAZECH STAČÍ SI JE PEČLIVĚ PROJIT A PROČÍST 

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 SOBOTKA-(balík č. 3)


Nepřihlášený uživatel

#7417 Re: Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel

2016-03-04 10:43

#7414: snad máme dost času - Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel  

 TAK TO ZARAŠME VLADĚ VYJIT DO ULIC VŠICHNI VLASTENCI A UDELAT TAKOVU REVOLUCI KTERA TU NEBYLA A JAKYMA KOLIV PROSTŘEDKY JE DOHNAT K DEMOKRACII A PRAVU VLASTENCU!!!

Před pár dny se vzedmula vlna "pobouření" nad symbolem šibenice, který se objevil na manifestaci ČESKÝCH občanů. Chápu politiky, že jsou tak pobouřeni? Je možné, že mají černé svědomí?? A obávají se, že se Češi opravdu vzbouří proti jejich mocenské aroganci???

Z mého úhlu pohledu Ti lidé s šibenicemi nevyzývali k násilí. Jen vyjádřili svou nespokojenost s aktuálním stavem v Evropě a naší vlasti. Jsem si jist, že obrovské procento našich spoluobčanů je rozezleno. A věřím, že někteří z našich spoluobčanů přeje vlastizrádcům šibenici. Kdo je tím opravdovým zrádcem naší vlasti? Bůh suď !!!

VICE-Daně, Politici a Šibenice.za Vlastizradu k zemi vlasti


Nepřihlášený uživatel

#7418 Re: Omluvný dopis německé matky své dceři aneb kolik zla Merkelová své zemi přinesla

2016-03-04 11:04

#7412: - Omluvný dopis německé matky své dceři aneb kolik zla Merkelová své zemi přinesla 

 ANO MUSIME SI UŽ HLIDAT DĚTI VLADA A PČR STOJI PROTI NÁM VLASTENCŮM VÍCE-ZDE Z DNU 6.2.016


Nepřihlášený uživatel

#7419

2016-03-04 11:56

NESOUHLASIME NIC JIM NEHROZÍ JDE O INVAZU!!!


Nepřihlášený uživatel

#7420 Re: Mezi migranty jsou teroristé, zločinci a žoldnéři

2016-03-04 13:57

#7406: Vlastenec - Mezi migranty jsou teroristé, zločinci a žoldnéři 

 NATO NIKDY NEBUDE CHRÁNIT ČLENSKÉ STÁTY DUVOD ONI SI CHRÁNI JEN SVÉ ZAJMY NATO V EVROPĚ JE UPLNĚ NA H...........

Veš z Krnova

#7421

2016-03-04 14:34

Svým jménem se upřímně omlouvám za všechny havlisty, pseudohumanisty, sluníčkáře, kavárenské povaleče a jiné protistátní živly. Omlouvám se všem normálním lidem za to, že preferujeme evropské a americké zájmy nad národními, snažíme se prohloubit vliv Ameriky na naše kulturně-politické prostředí, a to především zkrze všechny ty pitomé neziskovky, dále že vymýváme vašim dětem na školách mozky primitivním neopodstatněným antikomunismem, pseudohumanismem, militantním feminismem a genderismem, multikulturou a jinými naprosto zcestnými ideologiemi, které měly dávno skončit v odpadkovém koši, a že ničíme svoji zem, její hospodářství, suverenitu, kulturu, morálku, tradice a degenerujeme její obyvatelstvo bezduchým konzumem made in júesej, jelikož naprosto opovrhujeme vším českým, nedejbože slovanským a nejraději bychom se stali 51. státem USA, našeho jediného nehynoucího vzoru. Naším cílem je radar v Brdech, zničující válka s Ruskem, ekonomika plně v rukou amerických nadnárodních koncernů, McDonald na každém rohu, aby se děti střílely na školách a soustavným zaváděním amerikanismů úplně vytlačit zpátečnickou češtinu. Víte, my za to nemůžeme, taková je doba. Vše, co je na západ od našich hranic, je děsně cool a východ je škaredý, zpátečnický, totalitářský, sto let za opicemi. Jediná skutečná demokracie je v USA (možná ještě trošku v Bruselu, ale to je jen slabý odvar, jelikož do tamějšího dění zasahují i untermenschen z východní Evropy), zatímco Putin je sám ďábel, žere děti, na oltáři v Kremlu obětuje mladé ukrajinské panny, v mučírnách podzemního žaláře trýzní torturou hrdé ukrajinské a gruzínské vojáky a praktikuje kdo ví co vše špatného, jak nás učí chytří pánové z US ambasády. Pochopte, že za takovýchto podmínek se prostě nelze nepřiklánět na západ a nelézt soustavně do rekta Bruselu a Washingtonu. Dejte nám, prosím, ještě jednu šanci, my se polepšíme. Neházejte nás hned přes palubu. Prosíme!

Vaše Veš z Krnova

islámská evropa je konec světa

#7422 pokud evropu ovladne islám bude konec světa

2016-03-04 14:55

pokud evropu ovladne islám bude konec světa 

 evropa vlastni asi přes 500 atomovek pokud se k tomu dostanou radikalové což je hodně pravděpodobne pokud evropu bude ovladat islám tak jejich cil bude usa a rusko izrael a dalši státy bude to konec světa biblickeho rozměru nikdo nepřežije a kdo za to muže lidska blbost  pokud zastavime invazi muslimu do evropy zachranime ne jenom evropu ale cely svět před jadernou válkou

Karel

#7423 Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel

2016-03-04 15:14

#7413: Váš čas vypršel - Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel  

Chtěl bych upozornit všechny ubožáky, kteří tu vybízejí k popravám a dalším trestným činům, že anonymita internetu, za kterou se schováváte, je pouze zdánlivá. Vše se dá dohledat. A orgány činné v trestním řízení si pro vás mohou přijít kdykoliv.


Nepřihlášený uživatel

#7424 Re: Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel

2016-03-04 15:24


Nepřihlášený uživatel

#7425 Re:

2016-03-04 15:46

#7421: Veš z Krnova -  

Americké století – Věk teroru. Videa

Zatímco na Blízkém východě to stále vře – a tím nemám na mysli jen hrozbu celosvětového konfliktu, ale i uprchlickou vlnu, valící se na Evropu, svět nemá větší problém, než posilovat a rozšiřovat základny NATO, ležící po zrušení Varšavské smlouvy již kolem celého Ruska. Západní svět to nazývá „ruskou expanzí“ – ale jak jinak to může nazývat svět, který je zcela pod vlivem politiky USA a kterou shrnuje věta: „USA nemají přátelé, USA mají jen zájmy“? O  „přátelství“ USA by mohl vyprávět nejeden lídr své země, ať už nežijící (Hussajn, Kaddáfi a další a další), tak i žijící bývalý lídr té  země, která nikdy nepřestala být v hledáčku zájmů USA, Gorbačov.  Kde zůstalo „čestné slovo“ USA, že po rozpadu Varšavské smlouvy se NATO neposune ani o píď???

VICE-Americké století – Věk teroru. Videa

VICE-SYRSKA MEDIA NELŽOU KDYBY LHALA TAK PROČ SE JICH ZAPAD TOLIK BOJI A PACHAJ ATENTATY NA JEJICH MEDIA KDYZ TVRDI O NICH ZE LŽOU

VICE-End Of America - 2008 (CZtit) dokument