Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Martin Pospíšil
Brno

#8351 Dopis Bruselu

2016-04-06 13:52

Milý Brusele, je nám velmi líto, ale Česká republika nemůže hasit následky nezodpovědné imigrační politiky Evropských států a neschopnosti hraničních zemí Schengenu strážit své hranice, k čemuž byly vstupem do Schengenského prostoru zavázány. Za současného stavu nemůžeme nabírat přebytečné, nikým nechtěné imigranty. Jednak tito k nám stejně nechtějí, chtějí do Německa, Švédska, Velké Británie a dalších západních zemí (viz. křesťanští upchlíci z Jihlavy) a držet je proti jejich vůli násilím v něktré z postsocialistických zemí je omezování jejich práv, jednak jsme nikdy nebyli koloniální mocností a nemáme tedy žádné závazky k zemím, z nichž přichází migrační vlny, jednak má naše země dost svých problémů k řešení. Tehdy, až budou mít všichni naši občané kde bydlet, až budou mít všechny rodiny dost finančních prostředků, aby se dokázaly postarat o svoje děti či seniory, až nebudou naši lidé dílem exekutorské zvůle balancovat na pokraji existence, až se nebudou na naše nemocné skládat sbírky nebo sbírat víčka od PET lahví, až se nebudou muset dotovat Klokánci z mimovládních fondů, potom teprve můžeme pomáhat jiným, do té doby nikoliv. Prvořadé je zabezpečit důstojný život našim občanům, až poté můžeme rozdávat pomocnou ruku cizincům. Pakliže vlády států jako Německo, Francie, Nizozemsko, Belgie, Švédsko, Norsko ad. opovrhují vlastními občany, není v jejich zájmu starat se o jejich blaho a především bezpečnost, je to čistě jejich věc, do níž nemáme právo mluvit. Česká republika však mezi takovéto země nepatří a (dá-li Bůh) nikdy patřit nebude a stejně tak vy nemáte právo mluvit do naší politiky, nařizovat scvrchovanému českému státu, co má a co nemá dělat. Děkuji, že jsi vyslyšel má upřímná slova a již nebudeš proti naší vůli prosazovat žádné relokační mechanismy na uprchlíky.

Martin Pospíšil, občan ČR

PATRIOT

#8352 NWO jako vyšité: O žádostech uprchlíků o azyl už nebudou rozhodovat jednotlivé státy a jejich úřady

2016-04-06 17:25

BRUSEL PORUŠUJE MEZINARODNÍ PRÁVÁ EVROPY!!!!VLASTNE JE PORUŠUJE VŠUDE KDE VÁLČÍ!!!!  

NWO jako vyšité: O žádostech uprchlíků o azyl už nebudou rozhodovat jednotlivé státy a jejich úřady, ale Brusel a Evropská komise!

Každým dnem se můžeme přesvědčovat, že pro optimismus není, ale opravdu není již prostor. Naivistické představy o fungování současného světa nefungují. Lidé, kteří ustrnuli svými pozadími na svých gaučích z globalizovaného obchoďáku IKEA, už mohou jenom sledovat, co se okolo děje a jak vlády jejich vlastních zemí ztrácí kontrolu nad osudy vlastních států a státností. V rámci procesů NWO a ustanovování jedné jediné globální vlády se Evropská komise rozhodla ke kroku, který mnoha lidem vyrazil dech. Brusel chce o azylových řízeních a procesech posuzování a rozdělování uprchlíků jednat sám, bez účasti členských států, kterých se konečné přerozdělení bude týkat [1].

My vám ty uprchlíky přerozdělíme sami, holoto!

Evropská komise chce úplně zrušit Dublinský protokol, podle kterého je dosud zodpovědnost za uprchlíka na bedrech prvního státu EU, na jehož území ilegál vkročí. Systém se ukazuje jako nefunkční, protože Řecko a Itálie nejsou schopny zajistit neprůchodnost svých hranic. Ba co víc, trvání na současném systému by vlastně bylo cestou ke konci Schengenu. Takže Brusel bouchl do stolu, až se prázdné lahve od chlastu skutálely Junckerovi na zem. Mnichov 1938 bude proti tomuto jen slabý čajíček. Takže, jak to bude vypadat? No, bohužel stejně tak, jak na AE News už varujeme od poloviny minulého roku. Stovky tisíc muslimů v ČR do konce roku 2020 a vznik evropského chalifátu do roku 2050.

VICE-NWO jako vyšité: O žádostech uprchlíků o azyl už nebudou rozhodovat jednotlivé státy a jejich úřady, ale Brusel a Evropská komise!


Nepřihlášený uživatel

#8353 Pane Pavle, pan Okamura bojuje za nás všechny a Ty se zmůžeš jen na kritiku. Re:

2016-04-06 17:28

KAZATEL-MT24-Z.J,12,13,

#8354 BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI

2016-04-06 17:53

NÁRODE SPĚCHEJ KE KŘTU SMRTI PAK SE BÁT NEMUSIŠ

VYHLEDEJTE KŘESTANY A POPROSTE JA ABY VÁS ZAUČILI OHLEDNĚ SPASI ABY VÁS ZAUČOVALI DO EVANGELIA MATOUŠE TAK JE SPASA A PAK VÁS POKŘTILI NEJSEM FARIZEI KTERÝ KLAME V KOSTELE FALEŠNĚ SVÉ OVEČKY VEDE JE SLEPOU CESTOU KE SMRTI NÉ SPÁSE JSEM KAZATEL A ČASU JE MÁLO  

agnostik

#8355 Re: BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI

2016-04-06 18:45

#8354: KAZATEL-MT24-Z.J,12,13, - BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI  

 nestraš lidi mysliš že každej věři v boha sice nevim jestly buh existuje ale člověk musi nejdřive najit pravdu aby mohl uvěřit s tim nic neudělaš aji kdybi si měl pravdu mysliš že normalni spravedlivy člověk ktery neni pokřten hned skonči v pekle to je blbost na světě je přes 7 miliard lidi křestanu jsou 2 miliardy ale dejme to mu když nepočitam katoliky protože katolicke cirkvy nevěřim tak jich je 1 miliarda křestanu nesud všechny lidi na světě ja narozdil nejsem zbabělec nejsem sice pokřtěnej protože nevim jestly buh existuje nebudu věřit něčemu co jsem nikdy neviděl 

KAZATEL-MT24-Z.J,12,13

#8356 Re: Re: BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI

2016-04-06 18:48

#8355: agnostik - Re: BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI  

 UVIDÍME UVIDÍME PAK ABYS NECIVĚL AŽ TO NASTANE 

Leonidas

#8357 Re: Benjamin Kuras: Dostáváme se do smrtelné fáze naší civilizace

2016-04-06 18:58

#8326: - Benjamin Kuras: Dostáváme se do smrtelné fáze naší civilizace 

 Kdy konečně euroelity pochopí, že islám je neslučitelný s evropskou demokracií a nějaká integrace je jen zbožným přáním v hlavách naivních humanistů? Muslim zůstává muslimem. Oni představu, že by se měli v cizí zemi integrovat, pokládají v podstatě za urážku. Ale jak to vypadá díky politice madam Merklové,čeká nás budoucnost ve znamení nové evropské cilizace"dhimmi". Toto slovo pochází z islámského označení dhimmi - podřadé bytosti, které snáší ponížení a agesi v tichosti. Zatím se tak opravdu chováme. Ale není všem dnům konec, češi jsou hrdý národ a rozhodně ponížení nesnáší, součaná situace v Německu je však jiná!!! (viz. Parlamentní listy článek o chování se Němců, jejich strachu a nastupující netečnosti!)

agnostik

#8358 Re: Re: Re: BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI

2016-04-06 18:58

#8356: KAZATEL-MT24-Z.J,12,13 - Re: Re: BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI  

 skutečně si mysliš že se hned pujdou miliony lidi pokřtit tohle je scifi nemam nic proti křestanum je to jedine normalni naboženstvi ale bez pravdy se žadnej člověk nic nedozvy doopravdy si mysliš že miliardy lidi co nejsou pokřteni skonči v pekle ja klidně obětuju život za rodinu přatele nikdy se nestanu muslimem ani otrok nového světového řádu a kdyby my někdo dal rfid čip do ruky tak si ho vyřiznu klidně nožem z ruky tehle války s islámem se nebojim pokud sem tě urazil tak se omlouvam ale tohle je pravda když lide nebudou znat pravdu nic nezměniš aji kdiby si chtěl věřit v boha vira v boha je jako věřit v zazraky ja už davno v zazraky nevěřim na tomhle světě nic dobreho neni určitě umřu ve válce s islámem ja jsem se s tim smiřil strach ze smrti nemam aspon budu myt klid s tohohle mizerneho života pokud buh existuje tak budem souzeni všichni v tom maš pravdu u tohohle se nikdo nevyhne ja ti tvou pravdu neberu ale nemužeš po člověku chtit aby něco pochopil to musi každej pochopit sam 

Leonidas

#8359 Re: Dopis Bruselu

2016-04-06 19:04

#8351: Martin Pospíšil - Dopis Bruselu 

 Tak pod to se podepíšu. Přijde mě mnohem amorálnější a asociálnější nepomoci vlastním lidem - nechat umírat bezdomovce na ulicích, nechat umírat důchodce, kteří nemají na léky, nechat umírat lidi se vzácnýma chorobama, protože na speciální léčbu nejsou peníze než odmítat imigranty (invazní armádu). Proto vidím odmítavé stanovisko vůči imigrantům jako jediné správné, hodné opravdu solidárního státu, který myslí na svoje občany.

Leonidas

#8360 Re: NWO jako vyšité: O žádostech uprchlíků o azyl už nebudou rozhodovat jednotlivé státy a jejich úř

2016-04-06 19:13

#8352: PATRIOT - NWO jako vyšité: O žádostech uprchlíků o azyl už nebudou rozhodovat jednotlivé státy a jejich úřady 

 Žádná Evropská komise nemá co rozhodovat za naši zemi, kterého azylanta máme přijmout. To je absurdita. Je naše výsostné právo určit si sami, kolik a které imigranty vezmeme a kteří představují přílišné riziko. Na současné uprchlické vlně nevadí jen to, že je infiltrovaná džihádisty, ona sama nás zadusí svou mohutností. Navzdory naivkům z Bruselu (po nedávných útocích se jim snad v hlavě alespoň některým rozsvítilo) muslimy integrovat nelze, rozhodně ne v takovém množství, v jakém přicházejí nyní. Pro muslima je představa, že by se měl v naší "bezbožné" zemi integrovat, přímo rouháním.

KAZATEL-MT24-Z.J,12,13

#8361 Re: Re: Re: Re: BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI

2016-04-06 19:15

#8358: agnostik - Re: Re: Re: BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI  

TY CO NIČEMU NEBUDOU VĚŘIT SOU SVÉVOLNICI A BUDOU ZATRACENI A JEJICH DUŠE NEBUDE NIKDE BUDE ZATRACENA TO JÁ NECHCI TY AJI SE PODDAJI PROTO VARUJÍ JAK SEM VAROVAL V KOSTELE FARNÉ NEBRALI NA TO DURAZ A OVEČKY V KOSTELE TAKY NE VĚŘILI FARIZEI KTEREJ JE TAHÁ DO ZATRACENÍ PLUS JE NECHÁVÁ KLEKAT PRED MODLE KTERÁ NEMA DUSI A NEMLUVÍ!!!!!DALŠI ZPUSOB ZATRACENÍ NIKDY NEKLEKEJ PŘED SOCHU KTERA TI NIKDY NEODPOVIDÁ A NEMA DUŠI!!!TAK JAK PRED OBRAZ ŠELMY TY KDO POKLEKNOU BUDOU ZNIČENI ZJEVENI JANOVO 12-13 

 

  • budou před ní klekat všichni obyvatelé země, jejichž jména nejsou od stvoření světa zapsána v knize života, v knize toho zabitého Beránka.
  • Kdo má uši, slyš!
  • Kdo má jít do zajetí, půjde do zajetí. Kdo má zemřít mečem, musí mečem zemřít. Teď musí Boží lid osvědčit trpělivost a víru.
  • Vtom jsem viděl jinou šelmu, jak vyvstala ze země: měla dva rohy jako beránek, ale mluvila jako drak.
  • Z pověření té první šelmy vykonává veškerou její moc. Nutí zemi a její obyvatele, aby klekali před první šelmou, které se zahojila její smrtelná rána.
  • A činí veliká znamení, dokonce i oheň z nebe nechá před zraky lidí sestoupit na zem.
  • Bylo jí dáno dělat znamení ke cti první šelmy a svádět jimi obyvatele země; rozkazuje obyvatelům země, aby postavili sochu té šelmě, která byla smrtelně zraněna mečem, a přece zůstala naživu.
  • Je jí dáno, aby do sochy té šelmy vdechla život, takže ta socha mluvila a vydala rozkaz, že zemřou všichni, kdo před ní nepokleknou.
  • A nutí všechny, malé i veliké, bohaté i chudé, svobodné i otroky, aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch,
  • aby nemohl kupovat ani prodávat, kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména.
  • To je třeba pochopit: kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy. To číslo označuje člověka, a je to číslo šest set šedesát šest.

 


Nepřihlášený uživatel

#8362 Re: Re:

2016-04-06 19:16

#8335: - Re:  

 Aeronet je ruská propaganda? co to vlastně je za nesmysl? registrace nedohledatelná, něco v arizoně prý. takže multikulti plátek? spiše multirusia sračka


Nepřihlášený uživatel

#8363 Re: Re: Benjamin Kuras: Dostáváme se do smrtelné fáze naší civilizace

2016-04-06 19:17


Nepřihlášený uživatel

#8364 Re: Re: Re: Re: Re: jediný demokratický prezident

2016-04-06 19:18

#8345: PATRIOT - Re: Re: Re: Re: jediný demokratický prezident 

 konflikty vyvolávají kundoidi z hospody a měsíčníci


Nepřihlášený uživatel

#8365 Re: Re: Re:

2016-04-06 19:20

#8362: - Re: Re:  

 A MÁŠ DŮKAZ ŽE JE TO RUSKY WEB MÁŠ TO DOLOŽENÉ FAKTY UKAŽ

agnostik

#8366 Re: Re: Re: Re: Re: BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI

2016-04-06 19:21

#8361: KAZATEL-MT24-Z.J,12,13 - Re: Re: Re: Re: BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI  

 a ja jsem řekl že nebudu otrok proč bych měl klekat o te soše jsem take slišel ten ktery si nepoklekne bude zabit s proroctvi četl jsem pasaž z bible zjeveni 13 drave šelmy vladnou na zemi  ale ja si nikdy nekleknu řekl jsem že radši umřu než byt otrok nový světový řád je totiž konec rodin konec svobody a pokud bude uplatněn tak se klidně obětuju řekl jsem že smrti se nebojim v novém světovem řádu žit nikdy nebudu to radši umřu to že nejsu křestan neznamena že přijmu nový světový řád pokud si mam vybrat i když nevim jestly existuje buh tak si vyberu křestanstvi aspon tam je nějaka pravda ale jsem pořad člověk ktery nevi jestly buh existuje ale věřim že lidska duše je věčna jinak pokud mam věřit v boha tak potřebuju nějaky dukaz ale co je vlastně svevolnik jestly člověk ktery je nespravedlivej k jinim tak ja jsem spravedlivy člověk nikomu nic zleho nepřeju a nejsem žadnej šmejd ale přeju si aby existoval buh zajma mě pravda a přeju si znat pravdu a doufam že se ji dozvim ja jsem spravedlivy člověk


Nepřihlášený uživatel

#8367

2016-04-06 19:23

a ten aeronet je teda o letectví jo? doufám, že tam píšete o civilních letadlech co ste rusáci sestřelili na východní ukrajině, a o hrdinných tureckých letcích, kteří konečně ukázali teroristům jak se k nim máme chovat.  a o rusáckých letadlech , co v sýrii bombardují školy. taky byste mohli vymyslet způsob, jak komunisty, vás nácky, a ruské agenty vysřelit do kosmu.


Nepřihlášený uživatel

#8368 Re: Re: Re: Re:

2016-04-06 19:24

#8365: - Re: Re: Re:  

 podívej se do trenek, tam máš důkaz rusáku


Nepřihlášený uživatel

#8369 Re: Re: Re: Re: Re: Re: jediný demokratický prezident

2016-04-06 19:25


Nepřihlášený uživatel

#8370 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jediný demokratický prezident

2016-04-06 19:42

#8369: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: jediný demokratický prezident 

 SPOZ Strana prasat ochlastů - kundoidi


Nepřihlášený uživatel

#8371 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-06 19:57

#8368: - Re: Re: Re: Re:  

 i když tam asi nic moc není, proto máš takové mindráky? anebo seš přičmoudlej s odstatýma ušima a předkusem jako konvička?


Nepřihlášený uživatel

#8372

2016-04-06 19:58

v rusku o bartošovi psali, že je to politolog, k popukání. u nás je to darebák a rarista, ale pro rusáky je to politolog!!!!


Nepřihlášený uživatel

#8373 Re: Re: Re:

2016-04-06 19:58

#2966: joska102 - Re: Re:  

 tak co si stěžuješ :D

 


Nepřihlášený uživatel

#8374 HNUS FAŠISTA HAVEL

2016-04-06 19:59

HNUS FAŠISTA HAVEL


Když se Hitler stal 1933 kancléřem, Heidegger vstoupil do NSDAP a jako rektor řídil nacifikaci university. Havel rád citoval Heideggerovy tirády proti demokracii…


VICE-SPOLEČNOST: Havlův vzor byl nacistický filosof Heidegger


Nepřihlášený uživatel

#8375 Re: HNUS FAŠISTA HAVEL

2016-04-06 20:34

#8374: - HNUS FAŠISTA HAVEL 

 Havlové byli kolaborantská rodina odjakživa, jeden odpornější charakter než druhý Nejlepší, jak všichni uctívají chádáčka disidenta Havla, jak se obětoval pro národ. Takovej kriminál jakej měl ten "statečný disident" by mu záviděli i komunistčtí promineti.. KSČ počítala s možností převratu a proto si vychovávala tzv. kádrový rezervy, který se měly ujmout vedoucíh funkcí v případě změny režimu. No a bezcharakterní egoista, alkoholik a slaboch z kolaborantský rodiny Havel k tomu byl ideálním adeptem. Neštítil se mávat nadšeným a doufajícím davům a poté přísahat věrnost komunistické ústavě. Prakticky byl zavázán oběma stranám. Tím získali jistotu, že bude tancovat, jak oni budou pískat, což se taky dělo. První o co se ten pokrytec a ješita zajímal jak získat v restituci svůj majetek. Prolomil Benešovy dekrety, rozdal majetky bývalym komunistickým vrahům a rozjel svoje pravda&láska co. Kecal o humanitě a pacifizmu ale házet bomby na hlavy srbskejm civilistům mu vrásky nedělalo. Tohle je ta modla, z níž dělají jeho pohrobci velikána české historie? To je naprostej výsměch. Ten cynik měl patřit za katr.