Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#9251 Re: Re:

2016-05-09 08:57

#981: - Re:  

 A jak se ti líbí s NATO a EU až do pekel?


Nepřihlášený uživatel

#9252 Re: Re: Re:

2016-05-09 09:01

#9251: - Re: Re:  

 nato rýmuje se jak z nato hlavně abychom vystoupily z nato to je duležite 


Nepřihlášený uživatel

#9253

2016-05-09 09:02

Nesouhlasím s diktátem byrokratické EU

Nepřihlášený uživatel

#9254 Re: Migrantům stačí spáchat zločin, aby mohli zažádat podruhé o azyl i potom, co jim byl předtím zam

2016-05-09 10:59

#9170: - Migrantům stačí spáchat zločin, aby mohli zažádat podruhé o azyl i potom, co jim byl předtím zamítnu 

 Je třeba se zbavit multikulti totality reprezentované EU, dokud nás to nesemele. V tomhle zdegenerovaném spolku platí, že čím větší kriminálník, tím větší lidská práva. Není tak divu, že se devianti z pražských kaváren, gay pride prasata, pedofilové a feťáci zastávají násilníků, znásilňovačů, prznitelů malých dětí v bazénech apod, jsou to stejná hovada, vrána k vráně sedá!


Nepřihlášený uživatel

#9255 Re: Bezvízový styk s Tureckem? „Ano, Turecko udělalo velký pokrok“ – aneb dvě bitky v tureckém parla

2016-05-09 11:06

#9167: - Bezvízový styk s Tureckem? „Ano, Turecko udělalo velký pokrok“ – aneb dvě bitky v tureckém parlament 

 Bezvízový styk (a co hůře, i jednání o vstupu do EU) s totalitní muslimskou zemí? No to snad ne! To je ta největší pičovina, která mohla z EU vylézt. Člověk si říká, že chovanci z Bohnic by řízení tohodle molochu zvládli mnohem lépe, protože logika bruselských elit se vymyká chápání kohokoliv. Takže Německo se bojí pár milionů muslimských imigrantů, které tak nerozvážně velkoryse pozvalo, tak se tomu chce zabránit tím způsobem, že si jich do EU pozve hned 80 milionů a to ještě i s těma pár milionama utečenců na jejich území? No bravo, Angelo, tím jsi se nominovala na jasného víteze ankety Debil roku, Debilova cena tě jistě nemine.


Nepřihlášený uživatel

#9256 Re: Náš plán cesty je veřejný a my jsme rádi, že lidé se zajímají o historii a chtějí znát pravdu,"

2016-05-09 11:12

#9234: Náš plán cesty je veřejný a my jsme rádi, že lidé se zajímají o historii a chtějí znát pravdu," říká - Náš plán cesty je veřejný a my jsme rádi, že lidé se zajímají o historii a chtějí znát pravdu," říká 

 To je zase hysterie kvůli pár neozbrojeným motorkářům, kteří si chtějí naprosto bezkonfliktně uctít oběti druhé světové války, zatímco že tady haraší po zuby ozbrojení jenkyjové se svými vojenskými kolonami, provokují Rusko cvičením v Pobaltí, Gruzii, to je v pořádku? Ruské ministerstvo zahraničí v pátek obvinilo NATO, že se snaží destabilizovat Kavkaz. Reagovalo tak na společné vojenské cvičení, které se má od příštího týdne uskutečnit v Gruzii. Ze strany Severoatlantické aliance se ho zúčastní USA a Británie. NATO rachotí zbraněma kolem Ruska pořád a to je košer, ale Putin si jen uprdne a presstituti rozjíždí mediální propagandu s nebývalou hysterií, takže nevím kdo koho provokuje a rozdmýchává po světě konflikty?   


Nepřihlášený uživatel

#9257 Re: Re: česko v eu chceme

2016-05-09 13:45

#9225: - Re: česko v eu chceme  

 napiš něco vlastniho vole sluničkovy 

Max

#9258 Re: Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

2016-05-09 21:01

#9161: Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct! - Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct! 

 Ano, EU je Čtvrtá říše. Spojenci vyhráli, Hitler byl poražen, ale plán na dobytí Evropy potažmo světa zůstal. Z opačné strany a již ne vojensky, ale ekonomicky; hnus, mravní špína, otroctví a beznaděj pod záštitou míru, svobody a prosperity. Na troskách poválečného Německa povstal nový evropský hegemon: sionismus živen stínem nacismu. 4. říše je opozitum 3. říše, ale žije z ní, je živena jejím odkazem. Dokud budou lidi vzhlížet k židům jako k věčným chudáčkům, bude prosperovat. A to se jen tak nemění, zblblý lid tleská radostí, že byla hrozba poražena. Jenže netuší, že tleská vlastnímu pohřbu. Stanou se otroky vlastní hlouposti a naivity. Až si to uvědomí, bude pozdě. Technicko-ekonomická vyspělost Evropy je na výši, její sociální, kulturní a morální stav je však tristní.


Nepřihlášený uživatel

#9259

2016-05-09 22:59

Zrádci a zločinci vedou EU nejkratší cestou do pekel.


Nepřihlášený uživatel

#9260

2016-05-10 03:54

"sametová revoluce" nám pomohla od totality a dnes máme totalitu EU. V čem je rozdíl mezi EU a RVHP? Kdo nám řekl z čeho budeme vracet peníze z EU?
Idioti v EU chtějí zakázat zbraně a dopady !?

#9261 Idioti v EU nás chtějí odzbrojit, abychom se nemohli bránit !!!

2016-05-10 05:04

a ?

cituji reakce:

... 

Prezident Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu Jiří Hynek upozorňuje, že případné propouštění se dotkne mnohem více lidí než jen zaměstnanců zbrojovek.

„Celkově odhadujeme, že by v rámci ČR mohlo jít o tisíce pracovních míst. Na jednoho člověka ve zbrojním průmyslu totiž připadají tři až čtyři místa u subdodavatelů. Navíc stovky lidí zaměstnávají drobné firmy, které se zabývají různými montážemi pro lovecké a služební zbraně,“ řekl.

Dodal, že ekonomické dopady jsou nepříjemné, víc vrásek mu ale prý dělá možné zhoršení bezpečnostní situace.

Pokud zbrojařské firmy v ČR omezí výrobu, můžeme v případě nějaké krize zjistit, že máme nedostatek zbraní a munice pro zálohy. To celé jen pro neschopnost lidí z Evropské komise, kteří nemají ponětí, v čem spočívá problém terorismu, protože atentátník si nedělá zbrojní průkaz nebo nenakupuje zbraň na základě povolení od policie,“ dodal.

a komentář čtenáře (cituji):

"EU diktuje, takové směrnice, pod taktovkou Arabských států a islámu, proto aby jsme se nemohli bránit islámské invazi do Evropy. Když se to všechno dnešní dění v Evropě shrneme dohromady, tak to k tomu spěje a přesně to do sebe zapadá. A mají v tom prsty i USA s její CIA. Na první pohled vypadají jako nesmyslné, ale jde jim o to aby jsme se nemohli bránit a islám nás tu mohl zotročit a zanést sem tu jejich islámskou teroristickou a tisíce let zpátečnickou teorii o Alláhovy a náboženskou ideologii, která v 21 století už nemá co dělat. Vrátí celou Evropu do doby temna, pokud se konečně nezačneme pořádně a rychle bránit EU a islámu. Proto Evropská komise, Evropský parlament a EU vymýšlí, takové idiotské zákony, proti sebeobraně a občanům Evropy. Tenkrát jsme vlezli do pořádné hromady hnoje EU."


Nepřihlášený uživatel

#9264 Re: islamizace

2016-05-10 08:24

#9263: je to možné ? - islamizace 

 

STALO SE

MIGRACE V ČÍSLECH

  • V dubnu 2016 dorazilo do EU po moři 12 578 běženců. Oproti březnu 2016 je to třikrát méně.
  • Za první čtyři měsíce 2016 dorazilo do EU po moři celkem 185 000 běženců, 155 000 do Řecka a 30 000 do Itálie.
  • Dle zprávy Eurostatu v roce 2015 podalo žádost o azyl 88 300 nezletilých bez doprovodu, z toho 91 % byli chlapci. Polovina dětí byla z Afghánistánu. Švédsko evidovalo 35 250 žádostí o azyl, druhé Německo 14 440 žádostí. Nezletilí bez doprovodu se mohou stát terčem gangů či rekrutace radikály.
  • Dle dohody EU-Turecko bylo z řeckých ostrovů do Turecka navráceno 386 běženců.
  • V rámci mechanismu „jeden za jednoho“ bylo z Turecka do EU přesídleno 135 syrských uprchlíků.
  • Pouze 1 441 žadatelů o azyl bylo k 3. květnu relokováno z Řecka a Itálie

EVROPSKÁ UNIE

KOMISE PŘEDSTAVILA REFORMU DUBLINSKÉHO SYSTÉMU

Komise představila 6. dubna 2016 rámec možných reforem Společného azylového systému. Klíčové byly zejména návrhy na přerozdělování žadatelů o azyl, Komise nakonec zvolila „nejmírnější“ variantu a 4. května předložila návrh na doplnění stávajícího dublinského systému o relokační mechanismus pro krizové situace. Dle tohoto návrhu by mělo docházet k distribuci žadatelů o azyl v případě přetížení některého z členských států nad 150 % jeho kapacit (odvislých od počtu obyvatel a HDP daného státu). Distribuce by měla fungovat, dokud vytíženost daného postiženého členského státu neklesne pod 150 %. Za každého nepřijatého žadatele o azyl v rámci těchto distribucí by odmítající členský stát zaplatil 250 000 EUR tomu členskému státu, jenž by za tohoto odmítnutého žadatele o azyl převzal odpovědnost. Návrh nařízení Komise by měla v řádné legislativní proceduře přijímat Rada EU a Evropský parlament. V4 návrh Komise odmítá, dle prvního náměstka ministra vnitra Jiřího Nováčka jsou zatím státy s ryze odmítavým postojem k relokačním mechanismům v menšině. Rada EU bude tento legislativní návrh přijímat kvalifikovanou většinou. Evropský parlament přijal na dubnovém plenárním zasedání rezoluci podporující záměry Komise reformovat dublinský systém. Evropský parlament (zejména frakce EPP a S&D) také podpořil princip takového sdílení břemene i u dočasných relokačních mechanismů coby konzultant. Proto lze očekávat celkové schválení tohoto návrhu na reformu dublinského systému.

NÁŠ KOMENTÁŘ: Všichni se shodneme na tom, že současný azylový a imigrační systém EU nefunguje a potřebuje reformu. Ovšem Komise dělá chybu, že základem reformy dělá relokační systém pro žadatele o azyl, kteří již přišli do Evropy, místo toho, aby jádro změn spočívalo v opatřeních, díky kterým se sníží počet migrantů, kteří do EU přicházejí. Jakýkoliv relokační mechanismus včetně prvku finančních kompenzací bude pro řadu států a zejména pro země Visegrádu nepřijatelný, dokud nebude existovat kredibilní nástroj na regulaci počtu příchozích. A toho lze dosáhnout jedině vybudováním azylových kapacit mimo území EU. Na to by se reforma měla soustředit. Pokud se některé státy EU rozhodnou, že chtějí ročně přijímat desetitisíce a statisíce běženců, pro které EU není první bezpečnou zemí, není možné takové politické rozhodnutí vnucovat prostřednictvím distribučních mechanismů s tátům, které něco takového nechtějí.

ashura je svátek masochistu

#9265 Re: Re: islamizace

2016-05-10 09:44

muslimové jsou take masochisti

 jednou ročně oslavuji muslimové svátek ashura je to den ve kterem se řežou do krve bičuji a tihle svátky praktikuji take v zapadni evropě jen mě mrzi že se takhle neřežou každej den to bychom neměly žadnej problem protože by každej muslim byl mrtvej ale vyznavani islámských svátku do evropy nepatři chudaci male děti kteři se na to musijou divat jak by nas tohle mělo obohatit vláda ktera potporuje v evropě islámský multikulturalismus patři do svěraci kazajky a zavřit do blazince 

velikonoce jsou svatek sebepoškozovaču

#9266

2016-05-10 11:10

jednou ročně oslavuji křesťané svátek velikonoc to je den ve kterem se ukřižovavaji a bičuji do krve a mrzi mě že tihle svatky nepraktikuji take v zapadni evropě to bychom neměli ptroblem protože každej křesťan by byl mrtvej a chudaci male děti kteři se na musijou divat divejte se sami na tu hruzu krev tohle je naboženstvi ktere nepatři mimo tradični křesťanskou evropu tak co děla jinde na filipinach třeba hnus http://tiny.cc/tn6dby

Mirek

#9267

2016-05-10 11:36

Nevím jestli zrovna vyměnit, ale rozhodně tlačit proti bruselu, že tady o islámský uprchlíky nestojíme - jeden dva problémy nedělají, ale jak jde jejich počet do tisíců začnou dělat bordel jako v Anglii, Francii, Belgii - v naší krásné malé zemičce tenhle bordel nechceme a nenecháme si to zasvinit tak že se trady pak budeme bát o svůj život, bát se děti samotný posílat do školy, některým čtvrtím se úplně vyhýbat, to je zrůdnost...no a jestli unie nepovolí tak pak už je výstup poslední možností, páč tady už jde o hubu

chceš rozumět křestanum přečti si bibli zmrde
Nepřihlášený uživatel

#9268 Re:

2016-05-10 12:07

#9266: velikonoce jsou svatek sebepoškozovaču -  

 běž do prdele co ty mužeš vědět o křestanstvi ježiš se obětoval za hřichy všech lidi na světě a proto skončil na křiži skončiš v pekle zradče a nestrkej sem blbce s filipin tam zabijej take muslimové kokote zřejmě si nečetl ani bibli co pitomče a katolici nejsou pravy křestane stejně tak ani papeš františek neni sváty otec protože jediny sváty otec je ten na nebesich a to je otec nas všech je to otec stvořitel celeho vesmiru a veškereho života v něm 


Nepřihlášený uživatel

#9269

2016-05-10 12:35

Odmítnout diktát nemyslících mocipánů, odejít z EU jako suverénní stát a národ, který si tak zachová národní identitu
a zabrání tak likvidaci národních a kulturních hodnot.


Nepřihlášený uživatel

#9270 Re: Idioti v EU nás chtějí odzbrojit, abychom se nemohli bránit !!!

2016-05-10 12:41

#9261: Idioti v EU chtějí zakázat zbraně a dopady !? - Idioti v EU nás chtějí odzbrojit, abychom se nemohli bránit !!! 

 Jaké kurva odebírání zbraní? Právě naopak! Okamžitě otevřít vojenské sklady a vydat bojeschopným mužům na občanský průkaz, nebo vojenskou knížku všechny ruční zbraně a náboje podobně jako v Izraeli. Také povolení nosit tyto zbraně veřejně venku na ulicích. V Izraeli se to tak praktikuje a nikdo proti tomu nic nenamítá. Naopak, lidé se cítí bezpečněji.

Další paskvil z poslanecké sněmovny

#9271 Další paskvil z poslanecké sněmovny

2016-05-10 14:02

Další paskvil z poslanecké sněmovny: Na zabavení nelegální zbraně musí být soudní příkaz, na zabavení legální však stačí „podezření“ policisty!

V Německu se o českých poslancích vypráví nepublikovatelné vtipy. Od těch vcelku obecných o zkorumpovatelnosti, opilectví a diletantismu, až po obvinění z napojení na české podsvětí a mafii. Sluníčkový aktivista by se ohradil a namítl by, že jde o německé stereotypy o Česku, které se nezakládají na realitě. Čeští občané ale vědí svoje. Stovky a stovky poslaneckých novel, oprav novel a novel odvozených z novel dávají těmto stereotypům za pravdu. Minulý pátek se poslanecké sněmovně povedl další husarský kousek, který připomíná absurdistán a zřejmě se stane kandidátem na nejvíce zpackanou novelu roku, tedy pokud jí ovšem netrumfne ta o zákazu kouření.

Cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly, a tak poslanci, ve snaze ochránit občany od šílených střelců, schválili minulý pátek neuvěřitelný zákon. Policie bude moci, na základě pouhého podezření policisty, zabavit legálně drženou zbraň majitelovi, a pokud jí majitel odmítne vydat s poukazem, že se nedopustil žádného trestného činu, tak policie bude moci opět bez soudního povolení vtrhnout do bytu, prohledat dům, převrátit ho naruby a zabavit zbraň. Toto všechno bez rozhodnutí soudu. Minulý pátek jsem hovořil na Svobodném rádiu o tom, že Česko není právní stát. Netušil jsem, že pár hodin předtím čeští poslanci moje slova potvrdili svým hlasováním.

VICE-Další paskvil z poslanecké sněmovny: Na zabavení nelegální zbraně musí být soudní příkaz, na zabavení legální však stačí „podezření“ policisty!

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 

THE DULCE BASE CODE: J.B. Ill

#9272 THE DULCE BASE CODE: J.B. Ill

2016-05-10 14:13

Podzemním BASES

Branton píše, že Rand sympozium se konalo ve dnech hluboké podzemní stavby je uvedeno v průběhu byly ve výši 50 plány provedeny stavět podzemní základny, laboratoře a město-komplexy spojeny ohromující síť tunelů zachovat a chránit probíhající tajné zájmy tajných společností .

Tyto tajné společnosti uzavřeli smlouvu s cizími osobami za účelem další motivy nadvlády.

Ale oni jsou v současné době dominují cizinců, kteří si myslí, že lidé horší.


Síť metra A Agharti

Dulce Kniha podle Brantonem popisuje Mt. Shasta Kalifornie podzemní město, Telos, pobočka podzemního království Agharti pod Mongolska. Zřejmě 2 nepřátelské frakce odtamtud podporovány různé strany 2. světové války. Technologové sousedil s spojeneckých sil a okultistů s osou sil.

Okultní pořadí s názvem Melchizedekův sídlí v Telosu a Sirius. Sirian kultu věří, jedna světová vláda je pro světový mír a zvýšit tuto planetu do 4. dimenze frekvenci.

Lidé v dávných bavorských-Roman kultů (tajné spolky) podporující vznik globální vlády, jsou manipulováni reptiliány anektovat tuto planetu, aby jejich luciferské mezihvězdného impéria-kolektivní.

VICE-THE DULCE BASE CODE: J.B. Ill

 

NÁVŠTĚVĚ Dulce, Nové Mexiko -Branton

#9273 NÁVŠTĚVĚ Dulce, Nové Mexiko -Branton

2016-05-10 14:17

 

TECHNOREALITIES:

 

Fake Druhý příchod


NÁVŠTĚVĚ Dulce, Nové Mexiko -Branton

podivnosti NA Archuleta Plateau
přepisu , s názvem: "vzpomínek a dojmů z návštěva Dulce, Nové Mexiko - říjen 23, 24, 1988", je uveden v následující plném rozsahu.

"Po příjezdu jsem se seznámil s Dr. John F. Gille, francouzský státní příslušník. Dr. Gille má doktorát z matematiky / fyziky na univerzitě v Paříži. Byl velmi úzce s francouzskou vládou na základě jevů UFO . v této zemi Dr .. Gille měl také vydal zprávu o další "Dulce-like" základové desce umístěné vedle Pine Gap. - Alice Springs, Austrálie Tato základna je masivní multi-srovnal zařízení provozuje "Římského klubu", který, stejně jako dále jen "Bilderberger 'organizace je údajně kryt pro Bavarian Illuminati .

Tento článek hovořil o výzkumu antigravitace disku a plány, aby Pine Gap hlavní "řídící středisko" pro "nového světového řádu". Pine Gap je vybaven celých úrovní počítačových terminálů zakotveno do hlavních počítače sálových počítačů na světě, které obsahují intimní detaily většiny obyvatel průmyslových zemí.

Článek rovněž hovořil o infiltraci několika významných náboženských denominací, médiích, mezinárodních vlád, ekonomiky, školství a dalších společenských úrovních od Bavarian Illuminati, s cílem připravit cestu pro New World Order diktatury. Ve zprávě také uvedl, že pracovníci na Pine Gap jsou vysoce naočkovaný a naprogramován tak, aby neohrozily ani sabotáž bezpečnost projekty iluminátští tam vykonávána ", napsal Brantonem.

Bavarian Illuminati, s cílem připravit cestu pro New World Order diktatury.

#9274 Bavarian Illuminati, s cílem připravit cestu pro New World Order diktatury.

2016-05-10 14:23

Nový svetový daňový režim

#9275 Nový svetový daňový režim

2016-05-10 14:30

Nový svetový daňový režim

Každému, kdo dokonce nedbale monitoruje mezinárodní agentury - například OSN, OECD a MMF - to přijde jako žádné překvapení, že tyto agentury již dlouho chtěl stálých zdrojů financování, které by mohly počítat, spíše než se spoléhat na almužnu od vlád okolo světa.

 Ale to by pravděpodobně přijde jako překvapení pro většinu že budeme pravděpodobně vidět počáteční provoz svět daňového režimu pro financování mezinárodních subjektů do roku 2015. Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj ( OECD ) - o 34 členských (v současné době) mezinárodní ekonomickou organizace, která pracuje ovlivňovat světové finanční operace - otevřeně oznámila, že plánuje pokročit v dlouholeté socialistickou opěradlem sen o planetární režim zdanění.Plány volají po legitimních vlád a diktatur na světě, která má všechny soukromé finanční údaje o občanech. To vše je otevřeně inspirován, a podle vzoru, zákon Obamova zahraniční účet Tax Compliance (FATCA) s cílem přinutit banky a vlády po celém světě do zpráv všechny účty a aktiva držená "amerických osob" do IRS (klikněte zde k vidění související FATCA článek .)

A to, říkají odborníci ve spojení s dalšími souvisejícími machinace, jako rozvíjející se plán donutit podniky platit stejně vysoké daní právnických osob ve všech státech světa, spíše než zřízení obchodu v nižších daňových národy, položí základ, na němž vybudovat "World Tax organizace." v polovině února, ve skutečnosti, OECD oficiálně představila svůj plán neformálně zvané GATCA (zákon Global Account Tax Compliance) analytiky.Volání svůj trik, aby dal finální hřebík do rakve pro finanční soukromí "hra mění," řekl OECD daň-financoval to by vyžadovalo vlády shromáždit obrovské množství citlivých osobních údajů o jednotlivci z bank a dalších finančních institucí v rámci jejich působnosti.

"Ve skutečnosti bude to, že pro automatickou výměnu informací pravidel by mělo pokrývat, jaké informace se vyměňují, jak často, kdo by měl shromažďovat informace, na něž by mělo být zaslány av jakém formátu," tvrdil Pascal Saint- Amans, ředitel centra OECD pro daňové politiky a správy, mluvení, jako kdyby se děj byl už hotová věc.

Jakmile se shromáždili obrovské troves soukromých údajů by se automaticky vyměňovat mezi všemi zúčastněnými vládami a diktatur.

"Ty sbírat data, ji dát do potrubí a jde na druhou stranu," řekl Saint-Amans, který, jak by pravděpodobně bylo možné očekávat, neplatí žádné daně na jeho nafouklé financované z daní platu. 

VICE-Nový svetový daňový režim