Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Tomášek

#9676 Re: Re:

2016-05-25 19:56

#9657: Tomáš - Re:  

 Ale prd prezident v tomhle česku díkybohu nemá na politické dění v zemi žádný vliv. Jeho pravomoci jsou jen formální a těžko může prosazovat agendu rudých vlastizrádců, z jejichž řad vzešel. Takže hospoda se ožrala a sprejovala po obchodech.

VLASTENEC

#9677 Re:

2016-05-25 19:58

#9675: nc -  

  Lidi, držme při sobě a vyhoďme Tomio Okamuru - jedině on může zradit naši malou zemičku! To, co předvádí ta slavná RF je prachobyčejná diktatura a genocida zbytku světa.

HASZEK MICHÁLY
Nepřihlášený uživatel

#9678 Re: Re: Přišlo jaro a Američané táhnou přes Česko s obrněným cirkusem na východ.

2016-05-25 20:10

#9652: - Re: Přišlo jaro a Američané táhnou přes Česko s obrněným cirkusem na východ.  

 Když  Evropou projížděla horda ozbrojených motorkářů, kteří chtěli naprosto konfliktně uctít putina,  nacistická zvůle, tak kvůli nim propukla ze strany pivních radikálů a primitivních rusofilních hovad neskutečná hysterie, jako by měla začít světová orgie,  budou harašit. Po zuby obnažení rusáci se svými vojenskými onanami, v pořádku?

pozor na islám !!!

#9679 Nedejme se !!!

2016-05-25 20:38

Souhlasím s tímto komentářem:

"Jen právo šáría,1500 let stále stejné!
TO UČÍ VE VŠECH MEŠITÁCH !!!

Právo šáría jsme tady neměli! A NECHCEME! Ani džihád!

A Petici občanů o zákazu práva šáría v ČR byste podepsali???
Tak si napište na vokrinek.miroslav@seznam.cz

V roce 1529 a 1683 se Vídeň Osmanské armádě ubránila i za pomoci českých bojovníků! Mnohonásobnou přesilu naši předci "vypráskali MEČEM"!

330 let byl klid! A dnes?

I Muhammad Abbas, ředitel muslimské unie v ČR, v ČT (Hyde park 8.1.2015) požadoval povolení "práva šáría v ČR !!!

!!! Štrasburský soud pro lidská práva už v r. 2003 potvrdil, že Právo šáría je neslučitelné s demokracií !!!

O textech v Koránu a Síře život proroka Mohameda, o faktech z krvavé historie islamizace..., raději ani nemluvit !

Muslimové a křesťané (+ všichni ostatní nemuslimové) k sobě patří, asi jako voda a oheň, a fungovat to bude jedině tehdy, když Oni budou TAM a My TADY!

A až si SAMI DOMA, vyřeší jestli chtějí žít podle Koránu, nebo podle Našich zákonů, potom se uvidí…!"


Nepřihlášený uživatel

#9680 Re: Re:

2016-05-25 20:39

#9677: VLASTENEC - Re:  

 ahoj, vymatlaný trolle, zase se ozýváš, blbče ?

Antonius

#9681 Re: Re: Re: Turecka Ahmeta Davutoglua, čekají zemi i ekonomické otřesy, píše Al-Monitor.

2016-05-25 21:09

#9654: - Re: Re: Turecka Ahmeta Davutoglua, čekají zemi i ekonomické otřesy, píše Al-Monitor. 

 Média stále štvou proti Rusku a staví se na stranu Turecka, ale!!! Za celé dějiny bylo Turecko naším úhlavním nepřítelem! Roku 1453 dobylo Konstantinopol a následujících 400 let byl celý Balkán pod náporem Osmanské říše. Roku 1526 padl u Moháče král Český a Uherský, Ladislav Jagelonský a o tři roky později poprvé oblehli Vídeň. Využili situace po třicetileté válce a roku 1683 znovu oblehli Vídeň. Osmanská říše vedla celkem 10 válek proti dnes tak nenáviděnému Rusku. To, že jsou dneska Balkán, Bulharsko, Srbsko apod. stále křesťanské státy, zato vděčíme tomu neustálému boji, který vedlo Rusko proti expanzivní Osmanské říši. Hektolitry ruské krve byly prolity po celý středověk na obranu evropské svobody a za to mu my dnes oplácíme místo vděku rusofobní propagandou! Za první světové války provedli Turci naprosto brutální genocidu arménského obyvatelstva, za niž se dosud neomluvili a západ dělá, že se nic nestalo, tak jako jsou dnes vyhlazování v muslimských zemích (Nigérie, Súdán, Egypt, Sýrie, Irák, Pákistán aj.) křesťané. A když se podepisovala Versailská smlouva, sice jsme odsoudili k reparacím Německo, ale nějak jsme zapomněli na to, že měli platit reparaci samozřejmě Turci, tehdy ještě Osmanská říše. A i za druhé světové války se Turci s nadšením připojili k nacistickému Německu a zapojili se do vraždění židů, Kurdů, Arménů, asyrských křesťanů a podobně, zatímco Rudá armáda opět prolévala krev, aby za cenu milionů obětí odvrátila nacistickou expanzi. Takže nasrat, erdoganofilní média! Shořte v pekle, islámofilní kolaboranti!


Nepřihlášený uživatel

#9682 Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-26 07:20

#9630: - Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 Do Evropy přicházejí mohamedánští vrahové. Chtějí zabíjet, dělat pumové útoky, znásilňovat a žít ze štědrých sociálních podpor. Neziskovky tomu napomáhají. Ale pokud si to Němci nechají líbit, tak co s tím ? Měli by udělat pořádek nejdřív s politiky, kteří toto vše zapříčinili a pak na ulici s každým migrantem bez ohledu na věk. Jinak jsou Němci definitivně odepsáni. Německý problém je i náš problém, protože až skolabuje Německo, všechno se to přehrne k nám a skolabujeme i my, proto bychom měli přát Němcům co nejdřívější návrat rozumu, skoncování s merklicí a zvolení AfD, poslední z možných záchran. 

SEKCE 2

#9683 Ruské bitevní vrtulníky plní v Sýrii úkoly, jejichž cílem je likvidace teroristů, žádné ztráty RF

2016-05-26 09:12

 

LŽI PROPAGANDA HNUJ

 

PROAMERICKE LŽI Ruská základna v Sýrii pod palbou Islámského státu

 

Významná letecká základna T4, která leží západně od Palmýry a kterou využívaly i ruské vzdušné síly, byla minulý týden ostřelována Islámským státem. Při útoku byly zničeny čtyři bitevní vrtulníky Mi-24 a dvacítka automobilů, uvedl v úterý americký institut Stratfor na základě studia satelitních snímků. Útok podniknutý v rámci ofenzívy na Homs ukazuje, že Islámský stát je od úplné porážky ještě daleko.

 

VICE-PROAMERICKE LŽI Ruská základna v Sýrii pod palbou Islámského státu

 

FAKTA

Ruské bitevní vrtulníky plní v Sýrii úkoly, jejichž cílem je likvidace teroristů, žádné ztráty mezi vojáky ruské letecké základny nejsou, oznámil oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov.

„Všechny ruské bitevní vrtulníky, které se nacházejí v Syrské arabské republice, plní podle plánu úkoly, jejichž cílem je likvidace teroristů. K žádným ztrátám mezi příslušníky ruské letecké základny nedošlo. Chtěl bych připomenout, že autory fám o zlikvidování útvaru ruských bitevních vrtulníků a dvou desítek nákladních vozů jsou propagandisté (teroristické skupiny) ISIL (v RF zakázaná), kteří se neúspěšně snažili „prodat" tuto údajnou „novinku" už asi tak před deseti dny. Pokud jde o fotografie syrské letecké základny, pak ta shořelá letecká a automobilová technika a také četné jámy po vybuchlých reaktivních střelách tam už jsou kolikátý měsíc", řekl Konašenkov.

Více: Ruské bitevní vrtulníky plní v Sýrii úkoly, jejichž cílem je likvidace teroristů, žádné ztráty mezi vojáky ruské letecké základny nejsou


Nepřihlášený uživatel

#9684

2016-05-26 09:21

Hynku, Viléme, Džamilo! Nepřátelé Ruska aneb to už ani není výraz loajality, to je chronicky demagogická kariérská pomatenost!

  Krátce úvodem. Paní  dr. Džamila Stehlíková je jednou z těch možno také říct imigrantů, požívající statut tzv. „naturalizované“ Češky. Původem z Kazachstánu, přes vysokoškolská studia v Moskvě, která absolvovala ještě za totality a za  „bolševika“, tedy zadarmo, možná i ze spekulativních důvodů se provdala za Čecha, se kterým odešla z SSSR a aby se také nakonec, využívajíc změny politického klimatu a potažmo režimu v ČSSR, prezentovala jako člověk, který je kritický k nejen k režimu v bývalém SSSR, ale dnes i výrazně proti samotnému Rusku.

Její protisovětské, resp. protiruské ideologické názory,  nebo lépe řečeno prozápadní loajalita a sympatie k politikům, kteří západní politiku proklamovali (proklamují) a prosazovali (prosazují), ji dovedla až do komnat Václava Havla,který její politickou angažovanost ocenil tím, že po pěti letech bylo jeho přičiněním paní Džamile Stehlíkové uděleno (v rozporu  s platnými zákony) české občanství. To a mnohá další významná loajální politická angažovanost v rámci jistých politických kruhů ji vyneslo až na post ministryně pro lidská práva, tedy post stejně problematicky (ne)realizovaný, jako dnes za  ministra J. Dienstbiera. Ostatně celková její kariéra je, vzhledem k tomu, že je naturalizovaná občanka ČR, více než pozoruhodná, viz Wikipeida.cz.

VICE-Hynku, Viléme, Džamilo! Nepřátelé Ruska aneb to už ani není výraz loajality, to je chronicky demagogická kariérská pomatenost!

Státem sponzorovaná „Jungmanovka“ bude monitorovat a vyhodnocovat české alternativní weby.

#9685 Státem sponzorovaná „Jungmanovka“ bude monitorovat a vyhodnocovat české alternativní weby.

2016-05-26 09:25

DOSUD ŽÁDNÉ DŮKAZE SEM NEVIDĚL ŽE AERONET JE RUSKÝ JEN SAMÉ LŽI BEZ PODLOŽENÍ FAKTU

Státem sponzorovaná „Jungmanovka“ bude monitorovat a vyhodnocovat české alternativní weby. Prý šíří ruskou propagandu a lidé jí začínají věřit!

V pořadu Události na ČT24 proběhla reportáž (viz. video nahoře) o tom, že česká ministerstva zahraničí, vnitra a obrany vytvoří cca. 30-člennou skupinu analytiků Auditu národní bezpečnosti, kteří budou sledovat a vyhodnocovat články a obsahy českých alternativních webů. Údajně šíří ruskou propagandu, a co je horší, lidé jí prý začínají věřit. V reportáži opět figuruje Aeronet, takže už si na to pomalu zvykáme, že kdykoliv se mluví na ČT o propagandě, jsme první na tapetě. Vrcholem schizofrenie je potom ve videu okamžik, kdy ČT cituje z titulku našeho článku o Mirku Topolánkovi a jeho výroku o CIA, která ovlivňuje české soudy. ČT to označuje za propagandu. Jenže my jsme pouze uvedli odkaz na audiozáznam z Českého rozhlasu. Není to tak náhodou výstřel do vlastní nohy? To jako Český rozhlas šíří propagandu?

Dále mi připadá poněkud podivné, že ČT označuje za propagandu informaci RT o operaci Gladio. Existenci operace potvrdila samotná CIA zde a dosud je aktivní také „Plan B“ varianta této operace, která zahrnuje využití teroristických buněk ve světě pro prosazování amerických zájmů.

VICE-Státem sponzorovaná „Jungmanovka“ bude monitorovat a vyhodnocovat české alternativní weby. Prý šíří ruskou propagandu a lidé jí začínají věřit!


Nepřihlášený uživatel

#9686

2016-05-26 09:29

Vážený p. t. pane/soudruhu europoslanče,

obracím se na Vás s dotazem, jaké podle Vás hrozí  největší katastrofy v Evropě dnes. Jaké v budoucnosti..  Co je podle Vás nejdůležitější udělat pro dnešek a co pro budoucnost. Co by se mělo řešit přednostně.

   Odpověď nesmí být delší než jediná A4 stránka běžného textu.  Prosím stručně latinkou.

_________________ _________________________ ___________________________

Nápověda je povolena. Můžete použít libovolný počet libovolných poradců. Včetně internetu. Případně i tento petiční web, ač jeho úplnost a kompetentnost není zaručena. 

 


Nepřihlášený uživatel

#9687 Re:

2016-05-26 11:04

#9686: -  

 Koho bohové chtějí zničit, toho nejprve zbaví rozumu.

Unie by měla - ve svém nejvlastnějším zájmu - obnovit své kognitivní a rozumové schopnosti.  

    Prostředků, jak toho dosáhnout, není zas tolik. Ukazuje se, že nejpřesnější dostupný názor lze... ... ... podle Galtona a opakovaných ověřovacích pokusů... ... ... zjistit kupodivu náhodnými, anonymními anketami. Chcete-li, většinovými volbami, pokud jde o výběr z několika možností. 

Druhá otázka je řešitelná současně toutéž metodikou.

Tedy, odpověď zní...  zavést funkční většinovou demokracii. Volit poslance jednotlivě, nikoli hromadně jako soupravy partajních kamaril. Je to změna nepatrná a okamžitě proveditelná.


Nepřihlášený uživatel

#9688 Jsem pro zákaz islámu v celé unii

2016-05-26 12:47

Ke svobodě patří i to, že se brání šíření hnutí, ideologií, připravujících půdu pro potlačení svobod. A to jednoznačně islám je.


Nepřihlášený uživatel

#9689 Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie

2016-05-26 13:39

 Český prezident Miloš Zeman považuje za správný recept na řešení migrační krize uzavření vnějších hranic Evropské unie, přičemž tento úkol by měl být svěřen společnému ozbrojenému sboru.

"Co je třeba udělat? Nejsprávnější by bylo uzavřít vnější hranice Evropské unie. Nechápu proč Itálie a Řecko nepodnikají žádné kroky, aby kontrolovaly své hranice. Potíž je v tom, že Evropská unie si nezvykla na krize a není schopna operativně reagovat. Nelegální migrace je velká krize, možná nejvážnější zkouška EU za celou její historii."


Nepřihlášený uživatel

#9690 Re: Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny

2016-05-26 14:13

#9624: Nekorektně - Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny 

Tak to je opravdový a skutečný bojovník za svobodu - ne ty odporné korektní kreatury. O žádnou pomoc tady nikdy nešlo, to je jasné. Francie prý pomáhá, ale přitom nadále ždímá africké státy: "V březnu 2008 bývalý francouzský prezident Jacques Chirac prohlásil, že bez Afriky Francie upadne mezi státy třetího řádu a Chiracův předchůdce François Mitterand už v roce 1957 předpovídal, že bez Afriky bude Francie v 21. století bezvýznamná. ...Tento ďábelský systém byl dokonce kritizován i Evropskou unií, avšak Francie není schopna se odpoutat od kolonizační struktury, z níž jí každoročně z Afriky plyne 500 miliard dolarů." Ani daň z kolonizace Francii nestačí


Nepřihlášený uživatel

#9691

2016-05-26 18:45

Jsme spíš otroci než obcani této země nechci uprchlíky nechci žít podle EU

Nepřihlášený uživatel

#9692 Re: Re: Re:

2016-05-26 19:28

#9680: - Re: Re:  

  ahoj, ruský trolle, zase se ozýváš, zemanovče ?


Nepřihlášený uživatel

#9693 Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-26 20:59

#9538: Nekorektně - Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 Hatefree jsou rasistické svině co nenávidí vlastní rasu a dostávají na to peníze z našich daní, pánům politikům ještě pořád nedošlo, že to se JIM mohlo hodit před 10 lety, aby měli na obyčejné blbce bič, ale NE DNES když začínaj vyhazovat do vzduchu i Bruselská letiště a uvědomují si, že si s pár kalašnikovi mohou udělat vládu vlastní.


Nepřihlášený uživatel

#9694 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-26 21:07

#9646: SOUMRAK PITOMÉ MŮRY - Re: Re: Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 Právě jsi potvrdil přesně to, co jsem psal. Že jsi ubohý primitiv, který nedokáže ve svém chorém mozečku vyplodit jedinou smysluplnou větu, proto se přiživuje parazitováním na druhých. Jsi ubohá nula, která nikdy nic nedokázala a vrcholem jejích schopností je předělat v příspěvku pár slov a s tím tady otravovat pořád dokola jak ohraná gramofonová deska. Jednou dvakrát to možná byla sranda, ale popadesáté už je to znakem nějaké duševní choroby. Ale co se namáhám, když tvůj intelekt stejně není schopen pochopit, co píšu.

To se nikdy neuplatní !?

#9695 Protože politici nejsou neúplatní a bojí se o koryta, bojí se demokracie !!!

2016-05-26 21:07

#9687: - Re:  

... a co tak volit spravedlivěji ?

např.:

ne až od 5% volebního zisku spodní hranice pro vstup do parlamentu (mnohé strany a jednotlivci se tam nedostanou), ale už od 0,5% !?

podle jednoduché metody: ... v PS = 200 míst, na každé připadá 0,5% a tedy každý, kdo získá 0,5% hlasů dostane 1 křeslo

(za volební výsledek 1% = 2 křesla, ... atd.) ... Tak by se do parlamentu mohly dostat i mimoparlamentní strany (mohli dostat i mimoparlamentní politici)

Výhody: jasný a zřetelný systém

barevnější a demokratičtější parlament

nutnost pro poslance aby více jednali mezi sebou (a nemůže se stát, že nějaký posl. klub vydírá zbytek sněmovny)

k tomu samozřejmě přímá demokracie = možnost referenda

+ odvolatelnost politiků (kteří zklamali voliče = občany)

+ trestně-právně-hmotná zodpovědnost politiků za způsobené škody

SOUHLAS !!!
Nepřihlášený uživatel

#9696 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-26 21:14

#9694: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

... souhlasím s tímto Tvým názorem! Je tady v diskusi dost takových pitomečků a trollů, anebo je to jen jeden zamindrákovaný primitiv a blbec? Vyplodí takový nesmysl, že je každému jinému jasné, jaký je to idiot, kromě něho samotného! Asi mu dělá dobře, že může provokovat a naštvávat normální lidi. Holt, někdo má IQ 150, ale se znaménkem mínus, t.j IQ = -150 !!!

ANEBO JE TO JEN ZLÁ VůLE ZAPŠKLÉHO VÍTAČE A SLUNÍČKÁŘE!?! ... (PROVOKATÉRA, PLACENÉHO Z ... PATŘIČNÝCH MÍST)

Jo, jo, pravda je jinde

#9697 a někdy pravda bolí

2016-05-26 21:35

#9692: - Re: Re: Re:  

... jo, Slovan je Slovanu vždy bližší, než Amík ke Slovanu, nebo Germán ke Slovanu!!!

Západní mocnosti se na nás už několikrát "vysraly" = Mnichov. A nyní to předvádí celá EU vůči nám! Nepřipadá Vám, že dominantní Germán v Evropě (jak arogantně se chová Makrela Adolfová) nás má jen do počtu, a abychom mu jen přiklonkovali a lezli do zadku!? A stejně celá Brusel_ská sebranka!? ...

A co NATO!? ... místo aby chránilo Evropu před ilegály, před invazí migrantů a islámu ... vyvolává umělého nepřítele z RF. ... Jenže dnešní Rusko už není tehdejší SSSR!!! Udržuje jen napětí v Evropě.

Amíci mají stovky základen po světě. A kolik jich má RF ? ... tři, čtyři ?

Amíci uspějí, jen když rozdmýchávají napětí a války po celém světě: Irák, Afghanistan, Libye, Sýrie, a v Evropě uměle udržují napětí mezi Germánem a RF. ... A to nemluvě o zneužívání Ukrajiny a Ukrajinské otázky !!!


Nepřihlášený uživatel

#9698 Re: Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie

2016-05-26 21:57

#9689: - Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie 

 Souhlasím s panem Zemanem. Jeden z mála rozumných politiků na té naší suma sumárum truchlivé až tragikomické scéně. Vnější hranice EU už měla být opevněná dřív a evropská kultura vymezená vůči islámu taktéž. Bohužel to stále je a zřejmě zůstane jen marné volání hlasu rozumu. Až bude jednou provždy pozdě.

Realista

#9699 Re: Re: Re: Re: Turecka Ahmeta Davutoglua, čekají zemi i ekonomické otřesy, píše Al-Monitor.

2016-05-27 08:12

#9681: Antonius - Re: Re: Re: Turecka Ahmeta Davutoglua, čekají zemi i ekonomické otřesy, píše Al-Monitor. 

 Západní země by si měly především ujasnit, na čí starně stojí. Zda na straně Turecka, a tedy Islámského státu, který Turecko podporuje a s nímž tajně obchoduje, nebo proti Islámskému státu, a tedy na straně Ruska, které proti němu stojí, potažmo Kurdů, které Turci vyvražďují. Současný politický kočkopes a zavírání očí nad zvěrstvy, které koná tzv. umírněná opozice a Turecko, resp. bohatí mecenáši z arabského poloostrova, je nepřijatelný a svědčí o tom, v jak hluboké politické krizi EU a NATO jsou.

Za Komančů byly z kostelů skladište

#9700 Za demokracie v EU budou z kostelů mešity !?

2016-05-27 08:58

TO NESMÍME DOPUSTIT !!!