MARTIN KONVIČKA. PETICE PROTI JEHO STÍHÁNÍ ZA BOJ PROTI ISLÁMU.

Miro.
Nepřihlášený uživatel

#1

2015-11-26 04:33

Pan Konvička jen veřejně pojmenoval problém, který se týká celé Evropy ! Dokonce opakoval slova některých vysokých islámských vůdců, kteří Evropu varovali, že radikální Islám je zakořeněn již 1400 let v samotném Islámu.


Nepřihlášený uživatel

#2

2015-11-26 05:54

V těžkých dobách pitřebujeme lídry a ne podělané kývače bez mozku a deklamátory plků. Bohouš je od 17 let špatný politik, nevoják, posera a nemá ani základní předpoklady vést partu 3 čističů chodníků. Jeho vládní partička je jen pokračování té lidské chodící tragedie se jménem Sobotka.

Nepřihlášený uživatel

#3 Nepodepisuji

2015-11-26 07:13

bojovat proti čemukoliv se dá i lepší formou, dokonce jej a jemu podobné podezírám, že zvolená forma má umyslně diskreditační charakter.

 

Navíc mám takový dojem, že tu máme problém i s jinými náboženstvími (církevní restituce, jehovisti apod.), která sice možná nejsou tak extrémní (i když třeba v irsku je i ten terorismus), ale také vážné a tvářit se, že problém je jen islám (který problémem dle mého názoru je) mi přijde docela pokrytecké.

 

S organizovanou migrací do evropy nesouhlasím, pomoc skutečným uprchlikům mi nevadí, ale všichni se nastěhovat do evropy nemůžou a všem pomoci také nemůžeme, takže je potřeba hlavně bojovat proti NATO, které v jejich zemích dělá/podporuje bordel.


Nepřihlášený uživatel

#4 Re:

2015-11-26 07:23

#1: Miro. -  

Pravda je podle mě taková, že v Sýrii nebyl vážnější problém ani s muslimy, dokud to tam CIA s NATO nerozvrtali.

Dokonce se zdá, že tak moc nebezpečný není ani islám samotný, jako jeho spojení se CIA a NATO. Jako každé náboženství je ale potenciálně zneužitelný a ve spojení s nižším vzděláním, chudobou a případně i okupací v zemích jeho  obyvatelstva obzvlašť. Ale takto se zneužívalo i křesťanství.

Tomáš

#5 Re: Nepodepisuji

2015-11-26 10:16

#3: - Nepodepisuji 

 Islám ve své současné podobě představuje pro celý svět mnohonásobně větší ohrožení než křesťanství. Ono se stále diskutuje o tom, že islám je teprve ve 14. Století a prožívá si období, které prožívalo křesťanství ve středověku, jenže základní problém je už v jejich zakladatelích - zatímco Ježíš šířil lásku a uzdravoval lidi, Mohamed byl jen sprostý egoistický dobyvatel, který si za svého života podmanil celý Arabský poloostrov a jeho nejbližší následovníci pak Persii, celý Blízký východ, severní Afriku a kdyby je Karel Martel neodrazil, tak i celou Evropu. Křesťanská církev byla zkažená proto, že se jí chopil skrznaskrz prohnilý, zkorumpovaný, dekadentní Řím a Ježíšovo učení zcela překroutil, kdežto islám byl agresivní a netolerantní ideologií již od svého prvopočátku. Nebýt Byzance, která odolávala arabským útokům už od počátku existence islámu, Arabové by plenili Českou kotlinu už někdy v osmém století za dob raných Přemyslovců. Stejně tak nebýt neustálých Rusko-Osmanských válek, které Turky oslabovaly, Evropa už by byla dávno jejich. Já v dějinách islámu neznám jediné období, kdy by žili v míru a neexpandovali. Netvrdím, že měl Mohamed jen stinné charakterové stránky, bezpochyby měl i dobré, ale ty stinné s přihlédnutím k těm tisícům pobitých a milionům porobených protivníků jednoznačně převažovaly. Jistí naivní humanisté podlehli šálení, že je islám náboženstvím míru a to zlé v něm tvoří jen "pár militantních skupin", jak se nám snaží současná multikulti propaganda namluvit, leč to surové, agresivní a xenofobní je pravou, nezastřenou podstatou islámu. 1400 let historie, kdy islám proléval evropskou krev ze všech možných stran, nás utvrzuje v pravém opaku.


Nepřihlášený uživatel

#6

2015-11-26 10:21

Kritika náboženství je v Evropě chráněna Úmluvou, nelze omezovat svobodu kvůli náboženským skupinám

S odkazem na zavedené case-law Evropského soudu pro lidská práva upozorňuje Parlamentní shromáždění Rady Evropy státy, že satira – včetně satiry neuctivé – a informace, které jsou útočící, šokující nebo zneklidňující, včetně kritiky náboženství, jsou chráněny jako součást svobody projevu článkem 10 Evropské úmluvy o lidských právech. Evropa by neměla vycházet vstříc vzrůstající citlivosti určitých náboženských skupin. Demokracie má právo a povinnost bránit se.

Rezoluci obsahující tuto výzvu a odsuzující politickou korektnost přijalo Parlamentní shromáždění Rady Evropy ve středu 28. ledna 2015 na svém nynějším zasedání ve Štrasburku.

Evropa musí pokračovat a ukazovat, že nemá strach používat svůj humor a satiru. Nečinit tak ve jménu politické korektnosti by znamenalo, že teroristé vyhráli. Sekularismus jako princip oddělení státu a náboženství musí také být chráněn, uvádí se doslova v rezoluci schválené tento týden v rámci zimního zasedání Shromáždění.

Svoboda je spojena s odpovědností a je na demokratických institucích včetně soudů, aby nastavily správné měřítko mezi svobodou projevu a jejími oprávněnými limity v souvislosti s nenávistným projevem nebo iniciováním násilí, které by měly být součástí legislativy všech evropských států – pod ultimativní kontrolou Evropského soudu pro lidská práva, uvádí se v rezoluci. „V této souvislost Shromáždění upozorňuje na Rezoluci 1510 z roku 2006, kde stojí, že svoboda projevu, jak je chráněna článkem 10 Evropské úmluvy o lidských právech, by neměla být dále omezována proto, aby se vyšlo vstříc narůstající citlivosti jistých náboženských skupin,“ cituje Parlamentní shromáždění Rady Evropy dnes už osm let platnou rezoluci.

Parlamentní shromáždění přijalo předmětnou rezoluci v rámci na program zařazené rozpravy o vraždění v Paříži. Podle rezoluce šlo o útok na svobodu projevu a akt antižidovského násilí a obecně o útok na typ společnosti, kterou se podařilo panevropské organizaci, jako je Rada Evropy, vybudovat od konce druhé světové války.

„Byly to teroristické útoky založené na nenávistí, kterou nemůže žádný argument ospravedlnit a každý pokus nalézt omluvu pro tuto akci vrahů musí být jasně odmítnut. Nesmí zde být žádné ale,“ uvádí se v rezoluci.

Shromáždění je přesvědčeno, že demokracie mají právo a závazek bránit se, pokud jsou napadeny. Proto shledává, že boj proti terorismu a džihádismu musí být s plnou silou obnoven a respekt k lidským právům, vládu práva a společným hodnotám Rady Evropy musí být zajištěny, uvádí se v rezoluci.

Rezoluce dále kromě výzvy k boji proti společenskému vyloučení, segregaci a násilí jako základu, na kterému vyrůstá terorismus a náboženský fanatismus, vyzývá také členské země Rady Evropy, aby upustily od masového sledování obyvatelstva, které se ukázalo v souvislosti s vražděním v Paříži jako neúčinné a pouhým plýtváním zdrojů. Naopak státy by měly investovat do výcviku bezpečnostních sil a tajných služeb v souvislosti s rostoucí hrozbou terorismu a jihádu. Státy by také měly věnovat pozornost cestám peněz a zbraní, které končí v rukou teroristů, a odhalovat tyto sítě. Velmi důležitá je pro členské státy Rady Evropy spolupráce se zeměmi Středního východu a arabského světa.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#7 Re:

2015-11-26 12:11

#6: -  

 Bezpečnost lidí a neomezování jejich základních práv je také chráněna úmluvou. Někdy je třeba použít i rozum. Lidský život je chráněn úmluvou, ale přesto je možné legálně zabít někoho, kdo jiného ohrožuje např. při přepadení zbraní. S nebezpečnými náboženstvími by to imho mělo být podobné.


Nepřihlášený uživatel

#8

2015-11-26 12:29

Fandím panu docentu Martinu Konvičkovi, snad tenhle politicky motivovaný proces co nejdříve skončí v jeho prospěch.


Nepřihlášený uživatel

#9 Re:

2015-11-26 13:32

#8: -  

 já mu nefandím, ale pokud je stíhán za výroky, které pronesl v r. 2011 na facebooku až dnes, tak si myslím, že se opravdu jedná o politický proces - pomstu, za to, že byl 17. listopadu poblíž Zemana


Nepřihlášený uživatel

#10 Za práva žen

2015-11-26 13:35

25. listopad je dle OSN Mezinárodní den za odstranění násilí páchaného na ženách. Zbičované nebo ukamenované "hříšnice", vyhořelé dívčí školy, týrané dětské nevěsty, znásilňování, sexuální otroctví nebo polévání kyselinou – to jsou zprávy z muslimských zemí, které stále šokují svět. Extrémní násilí páchané na ženách se sice neodehrává jen v muslimských zemích, ale nikde není tak časté a sebejistě se odvolávající na náboženství.

„Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám). A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti se OBÁVÁTE, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je! Jestliže vás jsou však poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody! A Bůh věru je vznešený, veliký.“ (4:34).


Nepřihlášený uživatel

#11

2015-11-26 14:34

Vyčpělý pravdoláskařský režim pochytil bolševické manýry. Smutná doba, pro tohle jsem nezvonil klíčema v listopadu 89. A´t žije svoboda slova! I když Konvička přestřelil, není přeci možné jej za to zavírat. Navíc to většina pochopila jako nadsázku nebo opilecké neškodné kecy. Skutek se stal dávno a vytahuje se to teď když kandiduje - prostě politický proces a nic jiného.
Martin Pospíšil
Brno

#12

2015-11-26 22:33

Jak vidím, naši samozvaní vědátoři s patentem na rozum vidí, že islám po tom všem, co v Evropě páchá, už obhájit nedokáží, tak se zaměřili opačným směrem, k perzekuci domácího obyvatelstva. Snaží se za každou cenu najít cokoliv, čím by nepohodlné vzpurné vlastence, kteří oponují bruselskému diktátu multikultury, zdiskreditovali, umlčeli. Proto se vyrojila aféra kolem Konvičky, z nějž udělali někteří levicoví extrémisté rovnou neonacistu. Zajímavé, že se tenhle uměle vykonstruovaný politický proces, v němž si našli několik let starý názor z vyhrocené diskuse, a dělají, jako by snad šlo o Konvičkou veřejně proklamovaný názor, vytáhl zrovna v době, kdy přizval na svou akci pana prezidenta. Jasný tah jednak zdiskreditovat Zemana, jednak celý BPI s konečnou snahou jej zrušit jako před pár lety Dělnickou stranu. A tyhle špinavosti vytáhnou zrovna v tak významný den boje za svobodu a demokracii. Inu, pěkně se nám ta demokracie vybarvila.

Bohužel na nemalou část českých švejkovských strašpytlů to skutečně zapůsobí. "Slyšeli jste to? Von ten Konvička je prej nácek." "Šmarjá, to jako fakt? Tak to už na ty jeho demonstrace chodit nebudem, přece nejsme henti extrémisti.." Holt stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Téhle propagandě by asi břídilský minulý režim záviděl. Tehdy to prokoukl kdekdo a jen díky absenci internetu se dařilo pravdu ututlat, dnes mají lidé přístup ke svobodným, nezkresleným informacím a přesto si tolik lidí myslí, že žijí v demokratické společnosti a že co je v médiích, to je pravda.


Nepřihlášený uživatel

#13

2015-11-27 10:51

fandim mu a ve vsem má pravdu !

Nepřihlášený uživatel

#14

2015-11-27 12:12

Raději zavřít hranice.

Nepřihlášený uživatel

#15

2015-11-27 12:39

I přes chybu, kdy pan Konvička použil nevhodné výrazy na adresu muslimů, rozhodně jako občanka této republiky souhlasím s jeho názory na imigraci. Islám do Evropy nepatří a rizika, spojená s příchodem milionů migrantů jsou veliká a pseudodemokracie není na místě. V sázce je mnoho!!!Pan Konvička až na pár excesů mluví reálně.

Nepřihlášený uživatel

#16

2015-11-27 12:47

Napsat, že nechci v ČR muslimy je rasismus a vyzývat k vraždění nemuslimů je v pořádku? Asi udělali soudruzi z vlády někde chybu, nebo ne?

future3000

#17 Re:

2015-11-27 13:59

#1: Miro. -  

 Ano jen pojmenoval nějáký problém. A to z něco nedělá národního hrdinu ani oprávnění dostat nejvyšší vyznamenání.

 


Nepřihlášený uživatel

#18 Re: Re:

2015-11-27 18:07


Nepřihlášený uživatel

#19

2015-11-27 18:37

Poderosas jsem o tutoPetici. TO BY BYLO ABY SI MUSLIMOVÉ MOHLI VYŘVÁVAT, DIKTOVat tyranizovat obyvatele nepořádkem, znásilnovat , děti , obyvatele. Nechtějí se přizpůsobit. Dal jsme 1 procento půdy církvi. PŮJČILA BYCH JIM DOBŘE VOJSKEM HLÍDANÝ PROSTOR. TŘEBA LIBAVU..AT SI Postaví TAm domy. MOHOU sázet a obdělávat obdělávat Půda je uživí.. Po válce bych je poslala do rodné země.. Zachraňujeme Jim pouze životy. Nejsme jejich otroci. Ještě ne. Nějakė potraviny bych jim tam shodila z letadla. Základní vybavení..mu

Nepřihlášený uživatel

#20 Re:

2015-11-27 19:43

#19: -  

Když jsem poderosas o tutoPetici..mu byla sem OŽRALÁ Ž SEM SE NEMOHLA TREFIT do kláveSNIFCE.. ale kžje to DOBRÝ a za vším co jsme napsala si Stojim..mu


Nepřihlášený uživatel

#21

2015-11-27 21:11

Pan Konvička je chytrý člověk a jsem za jeho práci vděčná


Nepřihlášený uživatel

#22 Re:

2015-11-27 22:08

#21: -  

 To byl Hitler taky, a navíc byl abstinent a hezky maloval.


Nepřihlášený uživatel

#23 Je nesmysl

2015-11-28 02:20

Stihat idiota Konvicku a Zemana ne?  Takze nestihat,pze obvineni na Hrad asi nedojde co? 


Nepřihlášený uživatel

#24

2015-11-28 23:08

Jak jde někomu o blaho naší země, tak je hned semlet mašinérií zkurvených kolaborantů. Konvička je jasný zpolitizovaný proces ála Milada Horáková, bolševíci jsou pořád stejní, ať změní kabát jak chcou.


Nepřihlášený uživatel

#25 Re: Re:

2015-11-28 23:27

#22: - Re:  

 Srovnávat Konvičku s Hitlerem, když je v řadách BPI spousta židů, může jen absolutně tupý idiot nebo ovce, která poslušně žere vše, co vyserou v mainstreamu. Konvička právě bojuje za svobodnou sekulární společnost proti fanatickému islámofašismu (tudíž je spíše antifašista), který se rozlézá Evropou jako mor a který jen v posledních týdnech stál 130 obětí nevinných Francouzů. Ale co to vysvětlovat magorovi, který místo aby zapojil svůj mozek, poslušně bezmyšlenkovitě hltá vše, co mu nabulíkují v masmédiích.