PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY" / Oznámení / PROSÍME O VAŠI SPOLUPRÁCI / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-12-18 06:48

Držím Vám palce. Je to neštěstí , že se to vůbec řeší - to je příma depravace dětí. Jakákoliv propagace homoseksuality by měla být postihována právně.

Matěj

Nepřihlášený uživatel

#2

2015-12-18 17:21

Rodina je základ státu a žádný anachronismus. Genderová politika je pouze jedním z mnoha nástrojů manipulace s občanstvem a přípravou k vytvoření "jednotného typu člověka" podle vzoru bývalého SSSR "vytvoření sovětského občana" . Z hlediska budoucnosti prostě jenom manipulovatený otrok konzumu. Bez hodnot a morálky. Ing Dag Raška s celou rodinou
Dag

#3

2015-12-18 17:23

Rodina je základ státu a žádný anachronismus. Genderová politika je pouze jedním z mnoha nástrojů manipulace s občanstvem a přípravou k vytvoření "jednotného typu člověka" podle vzoru bývalého SSSR "vytvoření sovětského občana" . Z hlediska budoucnosti prostě jenom manipulovatený otrok konzumu. Bez hodnot ,morálky a historické sounáležitosti.  Vytvoření mono-světa bez rozdílu kultur a názorů. Ing Dag Raška s celou rodinou

mirek

#4

2016-02-29 10:17

hezký den, rodinu a manželství tvoří manžel, manželka a dítě. NE tedy manžel, manžel, dítě nebo manželka, manželka, dítě.

to neustálé se pokoušení o změnu významů slov je zvrácené, protože i zákony se formulují slovy.

Gay

#5

2016-07-13 20:35

Souhlasím, do kriminálu se všemi nesezdanými páry, které vychovávají děti a stejně tak se všemi svobodnými matkami. 

zdenka

#6 nepodporuji paní poslankyni!

2016-07-16 16:09

Paní poslankyni nechci podpořit,protože uráží druhé lidi.A k těm,co se vyjadřují,že gayové jsou perverzní,heterosexuálové jsou všichni andělé?!! Tam i tam se najdou různí jedinci- jen homosexuály se sleduje jaksi více.Jen zmíním hetero "tatínky "opilce,násilníky,nevěrníky,prznitele svých vlastních dětí nebo děti partnerek.Jsou všichni hetero muži svatí?Jistě ne!Tak proč homo lidé nemohou vychovávat děti?Vždyť nejsou o n ic horší rodiče jako většinoví!

Denisa

#7 Nesouhlas

2018-03-16 21:00

Dobrý večer. Nemohu nechat tento příspěvek bez ohlasu. Je pro mne naprosto nepochopitelné, co dokáží lidé vypouštět z vlastních úst a přitom klidně spát. Zasloužila bych každému homofóbnímu jedinci poznat aspoň jednoho homosexuálního člověka, protože mám dojem, že 99% lidí s námi nepřišlo nikdy do styku. Hlavně ti zeshora. Většina lidí nás dává do jednoho pytle s názvem PRIDE. Mě samotné vadí, jak se tito lidé chovají. Proč ze sebe dělat My little pony sektu, když se tak v reálném životě nechováme. Těchto akcí se nezúčastňuji a ani nikdy zúčastňovat nebudu. Jsem normální dospělá žena, která má práci jako každý jiný člověk, byt, mazlíčky a milující partnerku. Nevidím důvod, proč by jsme nemohli vychovávat dítě. Jsem si jistá, že by jsme dokázali vytvořit stejně funkční a milujícící rodinu, jako dokážou vytvořit heterosexuální páry, dovolím si říct, že většina by to zvládla i lépe než kterákoliv tradiční rodina. Jsme si rovni. Jsme pořád stejně vychovávaní lidé jako ostatní. Studovali jsme stejné školy a pracujeme stejně jako vy pro náš stát.

Myslím, že není potřeba pokračovat. Věřím, že  se stejně do budoucna nic nezmění, dokud nás budou řídit lidé zmínění v příspěvku.

Hezký večer.