Zákaz odpalování petard mimo silvestr a obcí konané ohňostroje


Nepřihlášený uživatel

#1 Blbost

2016-01-06 09:04

Dle mě je to mnoho povyků pro nic. Kolikrát za rok jsou slyšet petardy? Já o nich celý rok nevím, až kolem Vánoc se začínají objevovat první vlaštovky a na Tři krále už je zase klid. Řešme raději důležité věci a ne takové ptákoviny. Za chvíli budete chtít regulovat i dobu chození na záchod.


Nepřihlášený uživatel

#2 Re: Blbost

2016-01-06 13:19

#1: - Blbost 

 Velice by mě zajímalo kdo jste. My máme problém vyvenčit psa od cca 10. prosince do cca 3. ledna. A to jenom proto, že jakmile se setmí, což je v tuto roční dobu bohužel dost brzo, mezi ránami z petard a rachejtlí není větší mezera jak 2 minuty. Samozřejmě čím blíž k Silestru tím hůř. Rána a klepe se a letí domů vyčůranej nebo ne. A psi nejsou jediní co s tím mají problém. Velice dobře jsou známé případy uhynulích koní a jiných chovných zvířat jenom na následek šoku. Takže až vy zkusíte jít na záchod naposledy ve tři odpoledne a pak až v 8 ráno (ano i v 7 ráno tady řádí petardy zvlášť mezi svátky), tak já se nebudu připojovat k podpisu takovýchto petic.

KVZ

#3

2016-01-07 10:33

Petice pro retardy, co chtěj zrušit petardy.

KVZ

#4 Re: Blbost

2016-01-07 10:39

#1: - Blbost 

 Moje řeč, pro podobný hovadiny zapomínáme na řešení důležitých témat. Však taky počet podpisů jasně svědčí o tom, že tahle petice je naprostá píčovina.

KVZ

#5 Re: Re: Blbost

2016-01-07 10:52

#2: - Re: Blbost 

 LOL tak nemáš mít čokla debile a nemusíš řešit takové pitominy a druhým nařizovat, co mají dělat a co ne. Myslíš, že se z tvýho psychicky labilního chlupáče postaví celej svět na nohy magore?

Na*rat

#6

2016-04-21 12:07

Zakazal bych petardy uplne (i na novy rok)!


Nepřihlášený uživatel

#7 petice proti ohnostrojum

2016-10-19 02:20

To uz melo byt davno!!! U nas na Brevnove porad nekdo strili rachejtle a ohnostroje taky porad, ne pouze v prosinci a lednu!! Takze chudaci zvirata! Uz aby to stopli. Na Silvestra? Silenost. Pokud budeme myslet na sve poteseni, ok, ale pokud ne, tak kolik umre zvirat a ptaku kvuli podelanymu ohnostroji, to si lidi asi neuvedomujou, spis nechtej uvedomit. Snad uz prijde doba osviceni a uvedomneni, ze bychom mohli prestat byt sobecti blbove a myslet mozkem a ne vse bezohledne demolovat. A pokud mam dat na misku vah, ohnostroj a cenu zvirat, nekompromisne si strcte rachejtle do svyho zadku a budu se radovat z toho,  ze se vam roztrhnou obe pulky. Je to verejna poprava ptactva a my se tim jeste kochame. Nebo dokonce jsou to kraviny.... neskutecny nazor tupych blbcu, kteri si nevidi na spicku sveho nosu...Ze je clovek blbej, to vime, ale takhle dlouho? Nebudu se omlouvat za muj styl psani a nazor, nikoho osobne neurazim, pisu obecne. Vsak se urcite nekdo ozve, jak jinak taky,za ano... protoze dokud tady budou nezodpovedni lide, kterym je vse tohle jedno, tak budu mluvit a psat taky bez ohledu. To nemluvim o miminech a starych lidech. nas narod je proste banda tupcu a bezohlednych idiotu. Ve vetsine - bohuzel. A ti slusni a ohleduplni, se muzou strhat a jeste ve vetsine pripadech se na ne sesype ta priblbnuta vetsina blbu a kritizuje svymi duchapnymi komenty ci argumenty, ktere by snad ani dite ze zvlastni skoly nevypustilo z pusy. Takze budu doufat, ze se navrati lidem rozum a hlavne ohleduplnost s lidskosti a budou podporovat rozumne veci jako je treba zruseni vrazednych ohnostroju. Jedna se o mnoho mnoho zvirat a jake z toho maji stressy a traumata, nikoho nezajima... takze vyzivam chytre a uvedomnele lidi, pridejte se. Vy tupci si komentujte co chcete. Vzdycky de nekdo objevi a predvede svym uzasnym inteligentnim projevem...Ohnostroj k zivotu nepotrebujeme a pokud si dobre vzpominam, pouze zivoty bere vcetne lidskych, pri nejlepsim utrhne ruce. Ale to je asi jiny duvod... treba opet lidska blbost a dementnost... a deti? Za to at si nesou zodpovednost ti dospeli kteri jim to ukazuji...Bohuzel deti je mi taky lito, ale to je taky dan....


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: Blbost

2016-10-19 02:22

#4: KVZ - Re: Blbost 

 Blbost? Pokud je to blbost tak pouze pro tupce ktery  nic nechape. Tech je v cr vice nez dost.  Vitejte v davu.  


Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Re: Re: Blbost

2016-10-19 02:37

#5: KVZ - Re: Re: Blbost 

 Vitejte v davu.... inteligentni odpoved.  Nebo treba jiny debil by mohl pochopit ze debilni je ohnostroj a jeste debilnejsi ti, co nemaji kouska ohledu a to jak ke zviratum detem a starym lidem. 

ladyda

#10 Re: Blbost

2017-01-02 19:09

#1: - Blbost 

 od konce listopadu do konce ledna několikrát denně ty rány vyděsí nejen mého psa, ale i mě

a nejdnou jsem byla přímo ohrožena há sama - je to normální?

ladyda

#11 Re:

2017-01-02 19:10

#3: KVZ -  

 ty borec, co umí udělat BUM

palec tedy nahoru


Nepřihlášený uživatel

#12 Re: Blbost

2017-01-18 10:57

#1: - Blbost 

 mas pravdu ja bych to nezakazoval vic lidem to nevadi nez vadi

ty si taky kokot zakázat pyrotechniku i na nový rok tak si vadnej řekl bych že nejsem sám ale kolik

#13 Re:

2017-01-18 11:06

Lolly

#14

2017-04-16 23:31

...nevim jestli je lepsi zakaz nebo zakazat prodej u vetnamcu. Proti ohnostrojum nic nemam ale vazne me stve ze treba na mikulase a dalsi svatky ze 8-10 lety decka mi hazej petardy pod psa kdyz ho vencim.

Miru

#15 Re: Re: Blbost

2017-12-17 21:13

#12: - Re: Blbost 

"Víc lidem to nevadí než vadí" je dost sobecný pohled na věc. Bohužel tu petici nemohou podepsat všichni, kterým to nejen reálně vadí, ale přímo je to ohrožuje na zdraví nebo na životě, což jsou tisíce zvířat, ale i stovky starých lidí bez přístupu k internetu.

Užitek z petardy je nulový, je to jen chabá zábava, zatímco škody jsou na životech.


Nepřihlášený uživatel

#16 Re: Re: Re: Blbost

2017-12-28 16:41

#15: Miru - Re: Re: Blbost 

Je k nevire, kolika lidem tahle bezohlednost nevadi?? Me to vadi velmi, petard se baly vsechny moje 3 deti a kdyz vam jeste v 10 vecer nejaky magor boucha delobuchy pod oknem, kde Vam spi miminko, tak je to proste bezohlednost ve sve nejcistsi podobe. O zviratech ani nemluvim, psi jsou strachy bez sebe. Ohnostroj pochopim, petardy opravdu ne. Navic jak pise pani  je to kazdodenni hluk od polobiny prosince az do noveho roku. Nechapu lidi, kterym je vsechno jedno. Chcipnul ti pes, no a co?? To je strasny pristup.


Nepřihlášený uživatel

#17 Re: Re: Re: Blbost

2017-12-28 16:43

#5: KVZ - Re: Re: Blbost 

A to nemaji mit lidi ani deti? Moje deti se treba petard baly. Az budete mit nekdy svoje decko a petarda vam vybuchne u kocarku, tak budu chtit videt, jak vam to bude jedno. Jinak zvirata se boji hluku vsechny, i ty divoke  nejenom psi. Ale to takovemu jednoduchemu bezohlednemu mozku nedojde.


Nepřihlášený uživatel

#18 Re: Blbost

2018-01-01 16:44

#1: - Blbost 

Je smutne, ze oznacite za nedulezite neco, co jineho tolik trapi.Take mame psa a je to pro nej velky stres v dusledku nehoz se jiz nekolikrat mohl zranit. Strileni petard navic nedava zadny smysl, pouze se pri nem spousta lidi zrani. Na mnohych mistech ve svete je to, krome oficualnich ohnistroju, zakazane i behem silvestrovskycg oslav. O to bych se rada zasadila i u nas.


Nepřihlášený uživatel

#19 Re: Blbost

2018-04-21 19:20

#1: - Blbost 

Dnes je 21.4. a právě dobouchal opět ohňostroj. Skoro každý víkend to někdo bouchá a to ještě nejsou prázniny. O prázdninách abychom se snad odstěhovali. Fakt si nemůžu pomoct, ale jsou to blbci. Na Silvestra by se to ještě dalo. Ale celý rok? Nad tím by se měl už opravdu někdo zamyslet!

Wulfenit

#20 Petice jen proti pyrotechnice?

2018-07-28 06:47

Přidám malý postřeh: řeší se tru zákaz používání petard, aby se pejsci dva měsíce (jak kde) v roce neplašili a mohli se v klidu vyvenčit..a pak já vyjdu na ulici a mám celoroční kros mezi psími výkaly, všude to smrdí...a co takhle petice za zákaz venčení psů mimo vlastní pozemky, protože se cítím celoročně obtěžován a výrazně omezován (ano, nemohu totiž volně používat např. ulice či parky!!).  A tady někdo bude tvrdit, že chudák pejsek se nemůže vyvenčit...mno, ohňostroje se dělají většinou potmě, co vyvenčit zvířátko dříve a doma ho umístit v takové místnosti, kde je klid?? ale to je zase omezení pro páníčky...takže zakažme všechno, pyrotechniku, dopravu, opravy budov a silnic,..atd., vše co je hlučné a pak se můžou pejsci volně venčit (a dělat ty hromádky po ulicích, které se musí draze uklízet opět hlučnými stroji...)...uvědomte si, že osobní svoboda, kterou se všichni oháníme od roku 1989, končí tam, kde začíná svoboda někoho jiného!!!

LK

#21 Re: Blbost

2019-01-05 14:04

#1: - Blbost 

Já si mysimm že to je dobre. Desi to lidí i zvířata,poskozuje  to atmosferu. Proti organizovaným ohňostrojům ve městech nic nemam, nějak se oslavit musi,ale jinak je to k ničemu.

Cottani

#22 Touha po válce, nebo stesk po Číně?

2019-01-07 21:12

Nemohu pochopit ty, kteří nemohou bez takového petardového hluku být. Snad potřebuji hřmot bomb, granátů, či jsou fanoušky čínského veselí? A už vůbec nechápu rodiče, kteří kupují petardy malým dětem, snad touží po mrzáčkovi? Sám při tom běsnění lituji našeho psa, nebo viditelně se chvějící sedmiletou dceru, když za rohem nezaměstnaní a sociálně slabší odpálí celkem drahou výbušninu. Zřejmě jim stát platí dobře. 


Nepřihlášený uživatel

#23 Re: Re: Re: Blbost

2019-12-22 17:37

#5: KVZ - Re: Re: Blbost 

já čokla nemám a vídí mi to taky jedinej debil jsi tady ty


Nepřihlášený uživatel

#24 Re: Petice jen proti pyrotechnice?

2019-12-22 17:38

#20: Wulfenit - Petice jen proti pyrotechnice? 

jo a moje osobní svoboda si žádá aby mi žádný idioti neházeli petardy pod balkon


Nepřihlášený uživatel

#25 Re: Blbost

2022-12-30 17:52

#1: - Blbost 

 Chtěla bych vidět jak bude říkat, že je to blbost až vám to ty debilové budou házet pod nohy.